38447
  • sulouos
    A 6 gépágyús Fw-k a gun podokkal gyakorlatilag repképtelenek, semminek se gond elkapni őket. A Yer-2-vel védekezés a kifejezetten bombázók ellen való fegyverzet ellen meg... hát nem is tudom. Logikátlan? :D
  • SovereignXY
    Hm... nem szoktam nagyon fellátogatni mert csak a HB HB HB megy :P De... most azért is megteszem és megkérdezem ki mit gondol a következőről:

Tier 3 hála a németeknek játszhatatlan. Mert már elnézést de a gun pod noobok a 3-6 gépágyúval...
    És ezért mennek sokan ahogy én látom YER-2vel irány a bázis mert legalább így nyernek és nem cseszik el a játékukat a németek.
  • Gottfried
    kösz szépen! :)
  • twi452
    Akkor én vagyok a béna :)
    Viszont az f4f jó lett végre :)

Viszont a láthatóság.. megint ezen havas pályán voltunk 4vs4 + egy csapat ai

senki nem találkozott ellenfél játékossal, a botokat is alig találtuk meg
    35 perc szopás volt az egész mire szépen egyesével lezuhantak a német játékosok úgyhogy sosem láttuk őket
    már azon voltam, hogy földbecsapom azt a szart és lépek a fenébe :D
  • vajakos21
    Itt az rp reward teszt;
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/90222-actual-rp-point-rewards-in-ab-rb-sb-for-destroying-aircraft/#entry1670548
  • Torzonborz
    Kis magasságban alacsony sebességnél szerintem még mindig baromi jól fordul. Mondjuk tényleg érezni az FM változást , nem olyan jó mint előtte volt de azért még lehet vele meglepetést okozni az ellenfélnek.
  • Paladin
    Igen? Tegnap SB-n B-0-ban nem tudtunk lefordulni egyet. Nem voltam biztos benne, mit kergetek, úgyhogy néztem nagyot, amikor láttam a végén, hogy P36 volt.
  • Elar
    Pedig engem lelőtt egy az A20-ban ülve.... :)
  • sulouos
    Mindháromnál a pilóta Vitality skilljére kell rengeteget rakni, bombázónál és csatarepülőnél még a Weapon maintenance (nem tudom melyik fül alatt van, talán a harmadik) fontos hogy oda essen a bomba ahova te akarod, vadásznak meg a G tolerance fontos. A többi se ért, de arcade-ra ezek a legfontosabbak. Bombázónál a lövészeknek a vitalityre érdemes tenni csak, meg esetleg arra amelyik a fegyver (és nem a lövész) szórását csökkenti, aztán ha valaki beül mögéd, F6-al ülj át lövésznek és csipkézd ki a seggér :D
  • twi452
    mentem egy kört a p36al, úgy helyre rakták, hogy mostmár nem kel versenyre semmivel sem :D
    orsózni ugyanúgy lehetetlen vele kb és fordulni se nagyon akar már..:D
  • Gottfried
    Arcade csatákhoz a legénységnek melyik skilljeire érdemes a pontokat elosztani?
    Mindhárom típusra(vadász,csata és bombázó gépre is érdekelne)

A már elosztott pontokat lehet valahogy újraosztani?
  • twi452
    na a peshkák se lesznek a kedvenc gépeim.. többet nem repülök velük az tuti :D
  • f24sg
    Jah, nálam is ezeket írja.

Ha már SB, meg tudjátok erősíteni, hogy már nincs pénz és xp bónusz RB, SB csatákra?
  • twi452
    így van ma nem érdemes 3-4es tierben oroszokkal menni mert keményen rákefél :D
  • Droughert
    Most érdemes oroszok ellen menni, előző meccsen is egy Tu2 mellett, az összes többi gép Pe2 volt.
  • twi452
    az viszont rossz, hogy oroszokkal nem lehet sb-t menni... rb-ben kell szopni :)
  • vajakos21
    napok ota ilyen számokat mutat.a 3as tier reális
  • Droughert
    RB-n első körben meglett SBD-3-al a task, bónuszként még egy air-kill is jött hozzá :)
  • twi452
    mintha itt lenne egy kis bug vagy nagyon megszaporodott a sim battle játékosállománya xD
  • vajakos21
    akkor ezt hamar letudom.aztán vagy lesz a végére 10. feladat..vagy nem.rb-n nem kell célokért verekedni
  • twi452
    van persze ott van zárójelben mindig :)
  • vajakos21
    jók ezek a szavazhatós dolgok is.ki lehet fogni akciós prémet,ha szerencsés vagy.(ezekre a küldikre van hb/rb szorzó?)
  • R3nton
    Köszi!

OFF: Na mondom adok még 1 esélyt a warplanesnek is. A bejelntkező képernyőnél állandóan lefagy. Mondom az lol 3x kellett újraindítani a gépet :D
  • twi452
    btd az amerikai prémium gép
    úgyhogy húzd ki gyorsan az sbd-t és csapassad :)
  • R3nton
    Új küldetéshez kis segítség? Megnéztem achi-ba mit kell csinálni. SBD-3 még oké, de a BTD-1-t nem találom a tech treebe :/ Ugyanis ezekkel kell bombázni, ha jól látom. Az mellékes, hogy még ki sincsen húzva az sbd-3 se :/
  • darki81
    nem kell ezeket sajnálni :D
  • Coral Springs
    A végére 1vs1 -ben maradtam egy B-25 -el, csak 10 percig kerestem a csávót a kibaszott felhőzetben. Amikor megtaláltam felajánlottam neki hogy szálljon le és lépjen, ám nem élt vele. Arra számított hogy majd beállok a picsájába, de tévedett. Fölé emelkedtem, ráijesztettem kétszer, erre bebújt megint a felhőzetbe. Kénytelen voltam közelebb menni hozzá, erre csinált egy olyan dugóhúzót hogy a földig nem jött ki belőle. Az ember próbál jóindulatú lenni, de felesleges, rohadjon meg az összes gyökér.

• sulouos
    Dettó nálam is, csak én a HB-t egy kör alatt feladtam.
  • Droughert
    HB-bohóckodtam vele egész délután, de oroszok megerőszakoltak mindig, így bementem arcade-ba és 1 kör alatt meglett az event.
  • sulouos
    Ezt a P-26-ot nem repülésre találták ki, úgy fordul mint egy ZIL, és annyival is megy :D
  • Dragunow
    Ki ugrott ki milyen gépből?
  • vajakos21
    F86 az új japó mapon tier 3as meccsen...jó az MM...mondjuk egy ki84 leszedte mindenki örömére
  • darki81
    alkrik iuff hfbf :)
  • twi452
    ma is darts vb van sorry..xD
  • Dragunow
    Sziasztok!

PUMA TV ON!

http://hu.twitch.tv/volfram42
  • WinT
    Bedobott elébb AB-n egy éjszakai domination mapot, sose láttam még éjszakai repülést.
  • oOBALAOo
    aha,hát nem győztél meg...:)viszont azt a gyűrű alakú körbefordulást hogyan csinálod?
  • vajakos21
    Vannak leárazások.Ki96 pl 50%...persze lehet már írta valaki
  • Coral Springs
    Sok mindenre jó ez a gép, például lehet vele a bomber -ek között trollkodni.

• oOBALAOo
    Istemkirály vagy ecsém!:)