38447
-
sulouos #27966 A 6 gépágyús Fw-k a gun podokkal gyakorlatilag repképtelenek, semminek se gond elkapni őket. A Yer-2-vel védekezés a kifejezetten bombázók ellen való fegyverzet ellen meg... hát nem is tudom. Logikátlan? :D -
SovereignXY #27965 Hm... nem szoktam nagyon fellátogatni mert csak a HB HB HB megy :P De... most azért is megteszem és megkérdezem ki mit gondol a következőről:
Tier 3 hála a németeknek játszhatatlan. Mert már elnézést de a gun pod noobok a 3-6 gépágyúval...
És ezért mennek sokan ahogy én látom YER-2vel irány a bázis mert legalább így nyernek és nem cseszik el a játékukat a németek. -
#27964 kösz szépen! :) -
twi452 #27963 Akkor én vagyok a béna :)
Viszont az f4f jó lett végre :)
Viszont a láthatóság.. megint ezen havas pályán voltunk 4vs4 + egy csapat ai
senki nem találkozott ellenfél játékossal, a botokat is alig találtuk meg
35 perc szopás volt az egész mire szépen egyesével lezuhantak a német játékosok úgyhogy sosem láttuk őket
már azon voltam, hogy földbecsapom azt a szart és lépek a fenébe :D -
vajakos21 #27962 Itt az rp reward teszt;
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/90222-actual-rp-point-rewards-in-ab-rb-sb-for-destroying-aircraft/#entry1670548 -
#27961 Kis magasságban alacsony sebességnél szerintem még mindig baromi jól fordul. Mondjuk tényleg érezni az FM változást , nem olyan jó mint előtte volt de azért még lehet vele meglepetést okozni az ellenfélnek. -
Paladin #27960 Igen? Tegnap SB-n B-0-ban nem tudtunk lefordulni egyet. Nem voltam biztos benne, mit kergetek, úgyhogy néztem nagyot, amikor láttam a végén, hogy P36 volt. -
Elar #27959 Pedig engem lelőtt egy az A20-ban ülve.... :) -
sulouos #27958 Mindháromnál a pilóta Vitality skilljére kell rengeteget rakni, bombázónál és csatarepülőnél még a Weapon maintenance (nem tudom melyik fül alatt van, talán a harmadik) fontos hogy oda essen a bomba ahova te akarod, vadásznak meg a G tolerance fontos. A többi se ért, de arcade-ra ezek a legfontosabbak. Bombázónál a lövészeknek a vitalityre érdemes tenni csak, meg esetleg arra amelyik a fegyver (és nem a lövész) szórását csökkenti, aztán ha valaki beül mögéd, F6-al ülj át lövésznek és csipkézd ki a seggér :D -
twi452 #27957 mentem egy kört a p36al, úgy helyre rakták, hogy mostmár nem kel versenyre semmivel sem :D
orsózni ugyanúgy lehetetlen vele kb és fordulni se nagyon akar már..:D -
#27956 Arcade csatákhoz a legénységnek melyik skilljeire érdemes a pontokat elosztani?
Mindhárom típusra(vadász,csata és bombázó gépre is érdekelne)
A már elosztott pontokat lehet valahogy újraosztani? -
twi452 #27955 na a peshkák se lesznek a kedvenc gépeim.. többet nem repülök velük az tuti :D -
#27954 Jah, nálam is ezeket írja.
Ha már SB, meg tudjátok erősíteni, hogy már nincs pénz és xp bónusz RB, SB csatákra? -
twi452 #27953 így van ma nem érdemes 3-4es tierben oroszokkal menni mert keményen rákefél :D -
Droughert #27952 Most érdemes oroszok ellen menni, előző meccsen is egy Tu2 mellett, az összes többi gép Pe2 volt. -
twi452 #27951 az viszont rossz, hogy oroszokkal nem lehet sb-t menni... rb-ben kell szopni :) -
vajakos21 #27950 napok ota ilyen számokat mutat.a 3as tier reális -
Droughert #27949 RB-n első körben meglett SBD-3-al a task, bónuszként még egy air-kill is jött hozzá :) -
twi452 #27948 mintha itt lenne egy kis bug vagy nagyon megszaporodott a sim battle játékosállománya xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
vajakos21 #27947 akkor ezt hamar letudom.aztán vagy lesz a végére 10. feladat..vagy nem.rb-n nem kell célokért verekedni -
twi452 #27946 van persze ott van zárójelben mindig :) -
vajakos21 #27945 jók ezek a szavazhatós dolgok is.ki lehet fogni akciós prémet,ha szerencsés vagy.(ezekre a küldikre van hb/rb szorzó?) -
R3nton #27944 Köszi!
OFF: Na mondom adok még 1 esélyt a warplanesnek is. A bejelntkező képernyőnél állandóan lefagy. Mondom az lol 3x kellett újraindítani a gépet :D -
twi452 #27943 btd az amerikai prémium gép
úgyhogy húzd ki gyorsan az sbd-t és csapassad :)
-
R3nton #27942 Új küldetéshez kis segítség? Megnéztem achi-ba mit kell csinálni. SBD-3 még oké, de a BTD-1-t nem találom a tech treebe :/ Ugyanis ezekkel kell bombázni, ha jól látom. Az mellékes, hogy még ki sincsen húzva az sbd-3 se :/ -
#27941 nem kell ezeket sajnálni :D
-
Coral Springs #27940 A végére 1vs1 -ben maradtam egy B-25 -el, csak 10 percig kerestem a csávót a kibaszott felhőzetben. Amikor megtaláltam felajánlottam neki hogy szálljon le és lépjen, ám nem élt vele. Arra számított hogy majd beállok a picsájába, de tévedett. Fölé emelkedtem, ráijesztettem kétszer, erre bebújt megint a felhőzetbe. Kénytelen voltam közelebb menni hozzá, erre csinált egy olyan dugóhúzót hogy a földig nem jött ki belőle. Az ember próbál jóindulatú lenni, de felesleges, rohadjon meg az összes gyökér.
sulouos #27939 Dettó nálam is, csak én a HB-t egy kör alatt feladtam. -
Droughert #27938 HB-bohóckodtam vele egész délután, de oroszok megerőszakoltak mindig, így bementem arcade-ba és 1 kör alatt meglett az event. -
sulouos #27937 Ezt a P-26-ot nem repülésre találták ki, úgy fordul mint egy ZIL, és annyival is megy :D -
Dragunow #27936 Ki ugrott ki milyen gépből? -
vajakos21 #27935 F86 az új japó mapon tier 3as meccsen...jó az MM...mondjuk egy ki84 leszedte mindenki örömére -
#27934 alkrik iuff hfbf :) -
twi452 #27933 ma is darts vb van sorry..xD -
Dragunow #27932 Sziasztok!
PUMA TV ON!
http://hu.twitch.tv/volfram42 -
#27931 Bedobott elébb AB-n egy éjszakai domination mapot, sose láttam még éjszakai repülést. -
oOBALAOo #27930 aha,hát nem győztél meg...:)viszont azt a gyűrű alakú körbefordulást hogyan csinálod? -
vajakos21 #27929 Vannak leárazások.Ki96 pl 50%...persze lehet már írta valaki -
Coral Springs #27928 Sok mindenre jó ez a gép, például lehet vele a bomber -ek között trollkodni.
oOBALAOo #27927 Istemkirály vagy ecsém!:)