38447
-
R3nton #28007 Ez a 4. vagy 5. challenge volt ma a gépekért? -
vajakos21 #28006 Ai számit?Mert dodómadàrral hamar megoldható a lövészes simben. -
#28005 ezek hányas szintű vagy inkább hányas besorolású gépek lesznek amiket adnak? -
twi452 #28004 a fejlécben ott a link ahhoz a topikhoz :)
de nem lesz nagy áradozás, annyi info van amennyit a két 1 órás stream videóból le lehet vonni -
hekus2013 #28003 Sziasztok, játszik már valaki a War Thuder Tankkal tudnátok valamit mondani róla? -
bgabor #28002 *A WoTba na. Reggel van. -
bgabor #28001 Az artyk a fogyatékosok kedvéért kerültek az artyba, hogy még nekik is legyen valamivel sikerélményük, ezt mindenki tudja. Komoly része volt a játék tönkremenésében. -
#28000 A dx11 egy kicsit segített, érdekes módon az 1024x768-as felbontást nem szereti, viszont 1600x1200-ban ugyanolyan gyors (19-30fps) mint az 1.37 előtt volt, így sokkal messzebbről kivehetők a kontúrok, ami sokat segít. -
twi452 #27999 jee mégtöbb bombázó lesz sb-ben...:D
7 küldit ki lehet hagyni úgyhogy nem gáz :D -
R3nton #27998 OMG, aki az orosz bombázóra hajt, annak mekkora szívás küldetés van ma. Szerintem ezidáig összesen nincs 10 killem turretből...
Az olasz gépek ugye azok, amik a német techtree baloldalán vannak??!! -
Amaymon #27997 Pl nagyon sokat segített, nem tudom normál dx9 full grafon bent volt-e a szárnyak végén a pára kicsapódás. Mindenesetre dx11-en rengeteget jelent nekem ez a fajta vizuális visszacsatolás (mert viszonylag messziről látszik) és tisztában vagyok vele, hogy olyankor a küszöbön egyensúlyoz a gépével. Egy hajszálnyit ront és vége, vagy földet fog vagy sikerül befogni. -
Amaymon #27996 DX11 a legnagyobb találmány, amit betettek eddig az eventeken kívül. Iszonyú sokat dobott a LoD-on (ködpárás dzsungel felett még könnyebb követni az ellenfelet, mint azelőtt normál terepen.) és még ennyivel nem elégszenek meg a QnA cikked alapján. -
sulouos #27995 A lassú vagy lassú játékot igénylő tankokkal simán el lehet lenni, de az E-50-től könnyebb medekhez meg a könnyű tankokhoz hozzá se mertem nyúlni. Az artyval csak olyanok ellen nem kell skill, akik nem is számítanak rá (mert, ahogy az apám szokta mondani, "nem fosnak"). Ha valaki akár csak megpróbál ellened tenni, na onnantól jön a skill :D -
#27994 Én megnéztem egyszer egy régi laptopon az volt nálam semmi más és unatkoztam:D 3-5 fps:D na tank-al nem is próbáltam viszont a full skillt igénylő artyval első meccsen 5 kill:D 3-5 fps és 5 kill és valaki még bizonygatja hogy mekkora skill kell az artyhoz (WOT) -
gezu1025 #27993 XD micsoda?! Sok érdekes csodát hallottam már az informatika környékén, de ez az egyik legjobb. :DDD -
sulouos #27992 Azt hidd el, hogy nem tűnt diavetítésnek :D -
Coral Springs #27991 Mit higgyek el ? Hogy van akinek a diavetítés még a játszható kategória ? 8 fps Én kérek elnézést, ez best of. -
sulouos #27990 Pedig hidd el, hogy nekem a régi gépemen a WoT 8 FPS-el már tökéletesen játszható volt (5 átlagosnak számított, 2-3 már játszhatatlan volt), ha 10 fölé ment, az csoda volt, és 10 felett simának éreztem a képet. Amikor összeszedtem az új gépet, a játékot mintha kicserélték volna :D -
Coral Springs #27989 Ember ne viccelj már. A 10-15 képkocka másodpercenként az már a játszhatatlan kategória, persze lehet hogy ezt is képes megszokni a szem, de nehezen tudom elképzelni. Kb a 30 fps az a határ, ami alatt már problémás a játékélmény. -
Glo #27988 Nekem se szaggat. Most asszony laptopjáról vagyok (Nvidia 635M vidkari), 60 fps stabilan, mint a vaj, Dx11-en. -
Vaktermesz #27987 Nálam nem szaggatott akkor sem, igaz így 30-on érzem, hogy folyamatosabb a kép, de akkor sem ugrált semmi se, ugyanolyan élvezhető mint most. -
Glo #27986 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/91910-qa-session-137-patch-discussion/
Q&A az 1.37-ről. -
Coral Springs #27985 Hogy lehet 10-15 fps -el játszani ? Az nekem már diavetítés. -
twi452 #27984 Odaadom az enyémeket neked akkor én annyira nem tudok kibékülni velük :D -
sulouos #27983 Ez a Pe-2 egész vállalható gép, és még szép cockpitje is van. -
Dragunow #27982 Sziasztok!
Aki akar most jönni PUMA-val közös repülésre, az CUSTOM game-ben keresse meg a _Dragunow neve alatt futó szobát és csatlakozzon.
A jelszó: puma101
Jelenleg arcade mapon( afrika canyon) repülünk de Realistik modban. A fuel és ammo unlimited és van respawn.
-
#27981 csináltam 2 k.kobrás pikcsőrt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://cloud-4.steampowered.com/ugc/469797727159484651/8437FFF157E007F0C757FF7E31BA0A50544E0F18/
http://cloud-3.steampowered.com/ugc/469797727159481410/4182E435C04206CDBDD406EACC7EA0CFEDB48932/ -
Vaktermesz #27980 Régi gépem van, de minden egyes patchel csak nő az fps-em, tavaly ilyenkor volt ugyanezen grafikán amit most használok 10-15 ma pedig azon vettem magam észre, hogy tiszta időben 2-530-as tartományban mozog. Próbálj egy driver frissítést, az mindig jól jön. -
vajakos21 #27979 Japò vs world öt megyek,ott jók.Frb.Földit tàmadnak egymást-minket ölnek.Gumnerek is jók.Egyedül a támadó f6 kötelék zombi,de azok csak földire mennek,és beülnél eléjük akkor se nyitnának tüzet.Persze vannak furcsaságok,de alapvetöen jók. -
Droughert #27978 Az elején csinálgatnak valamit, kergetik, néha le is lövik az AI gépeket, de ha elhúzódik a csata, akkor rendszeresen a bázisuk körül köröznek és semmit nem csinálnak. -
#27977 "hogy nem bambán köröznek"
Ma kergettem Lavórral AI messereket és hát izé...azok elég bambán kőröztek :D -
#27976 Állítsd be a render opcióknál a WinXP-t. Az is dierctX9, csak a WDDM kiterjesztések nélkül. Nem lesz rondább, de régebbi hardveren jobban megy.
A directx 11 pl. valamivel szebb, és nálam HD6850-en gyorsabb is FPS-ben, de valamiért a menükben való navigáció jelentősen lassul (pl. research tree-k betöltése). -
vajakos21 #27975 Ai A20 saipanon is troll.Tàmad reptèten javitás alatt,majd felszállásnál simán lekap.De ettöl független tetszik hogy nem bambán köröznek,és nem biplánok vannak. -
Amaymon #27974 Ez a 47 milis Tempest jó valamire? Azon van a riszőrcsöm. -
sulouos #27973 Mondjuk nekem eddig se volt magasan a grafika. -
sulouos #27972 Nekem nem változott semmi, pedig én is Dx9-et használok. -
BaleniX #27970 Ez a tegnapi peccs. Köszi Gaijin, hogy lejjebb kellett vennem a grafikát a peccsetek miatt. Eddig gyönyörű grafikán ment a játék szaggatás nélkül, és volt 30 fps-em, most meg beléptem és szaggat mint az állat 9fps-el. Így meg le kellett húznom a grafikát meg mindent. Igaz hogy nyertem 40fps-t, de akkor is, így nem szép. Lehet a Direct9ex miatt. -
sulouos #27969 Nem is arra való :) Ez a bajod neked, hogy nem ismered a harcmodorukat. Amikor olyan 1,3-1km-re jár tőled és közeledik, hirtelen próbálj a zuhanási íve alá fordulni. Jó eséllyel nem fog tudni követni, muszáj lesz neki kiemelni, és újra támadni. Ha ezt egy párszor megcsinálja, elég energiát veszít ahhoz, hogy megkocogtathasd, és ha már csak az egyik szárnya piros, onnantól neki annyi. -
SovereignXY #27968 Nekem mondjuk alapból fos az FW mert sehogy sem tud fordulni. -
SovereignXY #27967 Hát nem tudom én azt látom FW, FW FW meg hogy hirtelen a gépem lángoló roncshalmazzá válik. BnZ BnZ és BnZ... és megkúrogatnak mindenkit. Vagy szembe jön veled hirtelen és bye bye megint...