War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

õõõ errõl lemaradtam 😊
Ez melyik akció? 😊

holnap tudsz hozzá szerezni még 600at ha elég kitartó vagy 😊
Könnyebb abból a szempontból, hogy 3x-os szorzó van. Véletlen lett meg, a fun eventek közé tartozik, bár nem a kedvencem, de ezt adták hétvégére.
Sajnos amit az elején kaptamvéletlen vetem egy gépet 😞
Elnéztem.
Most 130 aranyam van

Torzonborz
Az jó , HB-n baromi nagy sor van , AB meg tele van rammerpistikkel . 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Heh a német event miatt nekem is meglett RB-n.
elfogynak azok is 😊
ja olasz géppel ne menjetek azt nem számolja természetesen 😄
én is azzal mentem,de meguntam,hogy 3-4es gépekhez rak be.....

német reservek xD
Szép!

Mivel lõtted?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

A kombó köteléked? 😊
pik-pak megvan ez azért..😄
érdemes a csapattársaimat végignézni..LOL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én az MG151el air targetes lõszerrel, de még az MG FF-el is elégedett vagyok. A 13-as meg a 30as az tényleg gyatra.

De mindenkinek van ilyen, nekem például az orosz Shvak a mumusom, semmire nem megyen vele.

Mersant
valamit nagyon rosszul csinalsz. en kb. csak nemetekkel megyek es 1600 repulot szedtem le osszesen.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

a 2x13mm-as orrgéppuska a kedvncem az csak ilyen vizuális effekt

air target meg stealth ls HEIt ezeket vegyesen....még a 3x 30 milis is vicc kategória 4x 7.7 hez képest......nem is németezem már közel 1 hónapja

mindent lelövök minden mással német egy fos

Milyen lõszert használsz, és melyik fegyverrõl beszélünk?
Én a 20mm-eseikkel például teljesen meg vagyok elégedve.

arra jó ez a németezés,hogy gelqrjam magam agyilag és újfennt megállapítsam,hogy a német fegyverek egy forintot nem érnek ebben a játékban!
Az angolokkal vagy amcsikkal EASY MODE pukkan le mindenki...ha német fegyverekkel lövök a tárat beleverhetem akkor se nagyon akar leesni senki...szánalmas

Torzonborz
Mondjuk AB-ban ez viszonylag gyorsan megcsinálható. Én is ott fogom majd ledarálni mert HB-ban ezt kivárni már tényleg sokkkkkk. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

jaja!!

kezd nem érdekelni ez a béta baromság ebben a formában

Az egy dolog hogy 40 gép... viszont csak némettel, ez megint marha jól fog kinézni a játékra várakozók között.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

40 lelõtt gép 'nyád mostmár Gaijin!

engem az idegesít nagyon, hogy az összes mûszer meg minden olvashatatlan retek lesz tõle 😊
de majd kipróbálom én is ezeket hátha jobb
A belsõ nézeten a sharpen magasra tolva is must have, mert egy kis kontúrt csinál az alakzat köré.
A shadow-ról nem tudom eldönteni javítja a kontrasztot az ellenséges objektumon vagy rontja, hogy mást is beárnyékol amit nem kéne.
Nálam mindegyik olyan setup anno elbukott, ahol a terrain resoultion és a tree range nem nulla. Különben fentrõl lehetetlen spotolni csak akkor ha éppen lõ.
f24sg
ja hát azt nem...<#vigyor5>

Még az lenne a lényeges, hogy ezzel a beállítással nálam is jó a "zoom-tranzíció:" közelítéskor nem mosódik a háttérbe a gép! FRB-n ez eddig örökös gond volt.
A felbontást gondolom nem kell 1280x1024-ben hagyni, mert úgy elég csúf 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

f24sg
Jó. nem tudom, mit tegyek a béka ellen, a lényeg, hogy a LUT texture film-re van állítva, a többi sorrendben ua. mint oroszul.
f24sg
Találtam egy jó postFX beállítást, ennek az oldalnak az aljáról (14-es hsz)

Ilyen ingame englishül

Azonnal 3 kill...
Egyébként az ilyen nagyon közeli tüzeléshez érdemes a virtuális kabin nézetet használni (alapból F4), és akkor nem kell a külsõ nézettel szenvedni 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

P40et alapbol nehéz zeroval hátulrol sebezni valamiért.Mielött csatába lépsz a gun targeting distamcenál leht állitani
Hol lehet beállítani, hogy hány m-et keresztezzék egymást a lövedékek? Jelenleg nekem 500m-en van ha jól tudom (küldetés betöltésnél kiírja) sztem emiatt nem találtam el egy p40-et. elõször 400m-rõl lõttem úgy, hogy fordulóztunk (Én zero-val voltam) aztán 300 majd 140m-rõl eresztettem bele pár sorozatot. Nem voltam teljesen mögötte picit rossz volt a szög, de direkt próbáltam kicsit elé célozni, aztán a gépre célozni, aztán mögé de egy találatom nem volt. Vagy hova kellett volna? (H😎
Vagy ami 100%-os trükk
ne hagyd, hogy eltalálják a géped 😄 ez általában mindig bejön 😄
Ha másképp nem megy, növeld meg az elején kapott aranyból, 100 aranyért már 1500 pontot kapsz, abbõl csak kijön némi vitality növelés.

Coral Springs
Jön az op Lavochkin, ki tudja hol áll meg... a hangot meg a youtube letiltotta, majd leszedte motorhangostul.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nem baj, tedd rá mindet 😄 Más úgyse nagyon kell arcade-ra.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Hát lassan nõ az erre fordítható keret 😊

Tegyél rá sokkal-sokkal többet, 30-40-nél már elég jól bírják a strapát.

Komolyan összefoom magam
5bõl 4 pilóta

Hát ma este 60% a pilótakilövés....

Most olyan 6-7 pont van rajtuk

tegyèl pontot a vitalityre is....és ne legyél peches :-)
bardocz
Úgy, hogy eltalálja.
Azt hogy csinálja az ellenfél h állandóan kiszedi a pilótámat?

Coral Springs
Én speciel évekig érveltem fórumokon, és real life egyaránt, de sajnos rá kellett hogy döbbenjek akin ott a szemellenzõ, arról érvekkel nem lehet leszedni. Sajnos sokan teljesen nyilvánvaló tények okán sem képesek megváltoztatni az álláspontjukat bizonyos dolgokkal kapcsolatban, és ilyen szempontból jól írta Amaymon amit írt, nekem sem sok kedvem van belemenni egy meddõ vitába csak azért, hogy valakinek, valahol, az élete során berögösödött világképét megváltoztassam. Ezt meghagyom a sorsnak, az idõmet meg inkább olyan emberekre áldozom, akik képesek tisztán látni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ju88 il2 109e1 d5 stuka....amig nem telik az xp csik az elözöeket is lehet tolni...meg persze utána is ha tetszik.Én inkább egy nemzetet huznék elsöre vagy 10ig.Ha eventelnél akkor német.Azokra mindig van csata..80%..
aranyat NE KÖLTS GÉPRE!!!! max legénységre! de fejlesztésre nem szabad!!

Van 95e ezüstöm és 5. szintet létem német és orosz oldalon.
5-5 férõhelyem van.
Mit vegyek? 😊
Németeknél van egy 30e-es Heinkel bombázó amibe beletoltam 100 aranyat 3 lövésszel illetve egy BF110 ami nagyon tetszik.
+ 3 vadász.
Cseréljem be a Heinkelt a JU88-ra?
Vagy az egyik vadász a Stukára?

Oroszoknál ugyaneza dillemma.
Van 2 Su2 és 3 vadász (benne a Yak7)
Az egyik Su helyére tegyem be az IL2-t?

szóval szerintetek? 😊

Igy látatlanban a "köszönjük ganjin hogy agyatlan állatokká tettél minket" re tippelnék...ha nem ez ,ez akkor is jó :-)