War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez melyik akció? 😊
Elnéztem.
Most 130 aranyam van
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ja olasz géppel ne menjetek azt nem számolja természetesen 😄
Mivel lõtted?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
érdemes a csapattársaimat végignézni..LOL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De mindenkinek van ilyen, nekem például az orosz Shvak a mumusom, semmire nem megyen vele.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
mindent lelövök minden mással német egy fos
Én a 20mm-eseikkel például teljesen meg vagyok elégedve.
Az angolokkal vagy amcsikkal EASY MODE pukkan le mindenki...ha német fegyverekkel lövök a tárat beleverhetem akkor se nagyon akar leesni senki...szánalmas
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
kezd nem érdekelni ez a béta baromság ebben a formában
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
de majd kipróbálom én is ezeket hátha jobb
Még az lenne a lényeges, hogy ezzel a beállítással nálam is jó a "zoom-tranzíció:" közelítéskor nem mosódik a háttérbe a gép! FRB-n ez eddig örökös gond volt.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
ne hagyd, hogy eltalálják a géped 😄 ez általában mindig bejön 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
5bõl 4 pilóta
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
5-5 férõhelyem van.
Mit vegyek? 😊
Németeknél van egy 30e-es Heinkel bombázó amibe beletoltam 100 aranyat 3 lövésszel illetve egy BF110 ami nagyon tetszik.
+ 3 vadász.
Cseréljem be a Heinkelt a JU88-ra?
Vagy az egyik vadász a Stukára?
Oroszoknál ugyaneza dillemma.
Van 2 Su2 és 3 vadász (benne a Yak7)
Az egyik Su helyére tegyem be az IL2-t?
szóval szerintetek? 😊