38447
-
vajakos21 #28047 Tudom, csak nem szeretem az SB2-t meg a ruszki giftet eddig se csináltam -
twi452 #28046 az sb2-vel nem is kell bombert lőni :) azzal bombázni kell :)
amcsi vadászokkal kell bombert szedni :) -
vajakos21 #28045 Asszem mai event kimarad. SB2 nem érdekel,amcsi meg japó ellen megy azok meg nem visznek bombert,csak ritkán.. -
bgabor #28044 Ezt a HS-129B2est nagyon megkedveltem így hogy már majdnem maxos. A 30mm-es gépágyúval HVAP lőszerrel meglepő módon hátrulról és oldalról ki tudom lőni a medium tankokat és hátulról a heavyket is, és 100 lőszer van benne, ez jónéhány tankra elég. A 37mm-esre úgy tűnik nem is lesz szükség, egyrészt mert abban csak 12 darab lőszer van, másrészt mert a 30mmes elvégzi a feladatát helyette.
A B3-as 75mmes egyúja úgy tűnik hogy csak light pillboxok (vagy akár normálok?) és hajók ellen kell majd. -
Coral Springs #28043 Ui.: Szerintem Amaymon -nak is be fog jönni, mert a jó repülési tulajdonságai, és a fegyverzet mellett tökéletesen ki lehet látni belőle. -
Coral Springs #28042 2db 23mm -es gépágyú, 34m/s -os emelkedés, 700km/h max ias, a manőverezhetősége pedig megegyezik az XP-50 -ével. Ezt te lehet hogy vitrinbe rakod, én viszont gyilkolni fogok vele azon a szinten. -
vajakos21 #28041 http://warthunder.com/en/news/386-December-30th-War-Thunder---Winter-Magic-en
Mai adag -
vajakos21 #28040 Ebben az lett volna a kihívás,hogy minden nap le tudj ülni a géphez és csináld meg napi feladatot.Ami tényleg nehéz lenne...nekem biztosan.Maguk a gépek inkàbb gyüjteménybe lesznek jók,igy tán nem is akartak olyan nehéz dolgokat. -
Coral Springs #28039 A tegnapi event is egy kör volt. Eddig túl sok erőfeszítést nem kellett hogy tegyek, jöhetne már valami kihívás is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Coral Springs #28038 Ja, bedurvult az ai. Pár napja az egyik japán map -on nagy nyugodtan emelkedek az La-5 -el, azt kb 5 ezren lehettem amikor lecsapott egy Ki-61 -el. Úgy szarrá lőtte a gépem, hogy épphogy eltudtam kúszni a bázisig javítani. Amikor visszaértem egy saját ai -val párbajozott, de olyan BnZ -t tolt nagy magasságból, hogy teljesen elérhetetlen volt számomra, így hagytam a francba. Kerestem egy emberibb player -t, de azzal sem jártam jól, egy Zero 6-7 ezren nem olyan jó látvány. De mint általában a japánok ellen, itt is én voltam a csapatban az egyetlen harcképes ember, a többiek nem tudom hova tűntek, mit csináltak, de nem is érdekel. -
Amaymon #28037 Tegnap óta furán működik, de legalább már nincs az Eventen 20 perc várakozási idő. Az jó ötlet szvsz, hogy 2-2 axis-ally van, mert gyorsabb bejutni és könnyebb free flight-ban kimaxolni valamilyen gépet. Először jól meglepett az ai messer kiszedett a stock amcsi 400-asomból szépen miközben egy valódi játékost puhítottam :) -
#28036 HB-n már fél órája kergetem az utolsó peashooter botot H6K-ban, ami természetesen lassabb, mint a meggymagköpős ai, minden ötletet szívesen fogadok...
éa vicc, hogy A elfoglalva, az összes romboló kiszedve, és nem fogy a pontjuk. -
vajakos21 #28035 Erre berakott egy F80c-t a tier 3as gépemhez....ennyiből már csak válogathatna az MM -
bgabor #28034 Ezt a kérdést én már az első napi feladat láttán feltettem magamnak. -
vajakos21 #28033 Akkor miért várok már 5 perce japóval??...Sose voltak még összesen se ennyien mint most csak amiknál. -
Coral Springs #28032 Abból a 45K játékosból 5K lehetséges hogy SB -t játszik, de a 2K az szinte biztos. Szerintem van valóságalapja. -
Glo #28031 Az SB rész elég népszerű :))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Dragunow #28030 Sziasztok!
PUMA TV ON!!!
TV link: http://www.twitch.tv/volfram42 -
oOBALAOo #28029 én már nem erölködök tovább...mi a ráknak két I-II szintű gép?még ha IV-V szintű prém gépeket adnának, akkor megérné, de ezekért nem fogom szétszivatni magam... -
Vaktermesz #28028 Menj H6K-val ott a legnagyobb dolog ami befalhat egy Yak-7 vagy LaGG-3, ha azoktól megszabadulsz akkor a kis biplánok a legyek útját követik :D -
Droughert #28027 M.C.202-vel is vicces B25-ökre lövöldözni. -
sulouos #28026 Ez a toronnyal lelövés nem fog menni, senki se akar rám jönni, csak a nehéz vadászok :D -
twi452 #28025 nálam is az utolsó patch szétcseszte a textúrákat és látszik a szélük a földön, úgyhogy ilyen ronda recés "kerítés" van minden egyes textúramező körül úgyhogy most hanyagolom mert amúgy se megy jól az észlelés de ez meg aztán nem segít egy kicsit se a dolgon :D
Meg kedvem sincs most "beöltözni" :)
mentem pár jó kört a kis mc 202vel aztán szerintem mára el is felejtem ezt -
vajakos21 #28024 Menj simre ott kevesebben vannak,és a kill lopás se megy annyira.van ott is de messze nem sok....és hamarabb beadja az acsit.. -
twi452 #28023 jók ezek az eventek :D
rb-ben egy kör alatt 3szor lopták el a tuti killemet xD
egy lecrittelt farkas lassan pörögve zuhanót és két folyamatosan pontot érő égő zuhanó roncsot is sikerült ellopniuk..:D
hogy rohadjanak meg a tetvek :) -
Vaktermesz #28022 Kösz. Akkor mégis csak neki állok annak is, amikor a német gépeket kellett lelőni egy sem volt, se HB-n se Ab-n, folyamat orosz amcsi gépek voltak nem véletlenül. -
twi452 #28021 igen, elég 10et megcsinálni és megkapod a végén -
Vaktermesz #28020 A Winter Magic-kel kapcsolatban kérdem, hogy ahogy látom elég csak 10-et megcsinálni a 17 küldetésből, tehát, ha én most állok neki XF5F-re csinálni bőven jó vagyok még? Az elsőt megcsináltam, TB-3-nál az összeset eddig. -
R3nton #28019 Hát a Mig az túl snassz :D Az amcsiból a tier 3-4-ek valahogy nem vonzanak, csak egyedül a sabre 20 milisekkel néz ki jól. Az angoloknál a meteor sztem még szarabb, mint a többi. Szóval nem túl sok minden marad.
Meg ahogy láttam gameplayekből a rakétás csupaszárny me-163 elég jó :D -
Beaver70 #28018 Érdekel-e valakit egy WT account 1 éves prémium időszakkal, 3 prémium géppel és 3125 arany sassal, T2-es és T3-as gépekkel? Az ár nagyon baráti. -
Micsurin #28017 Ez volt a cobrák már meg vannak jó ideje , csak nem tudtam , hogy a p-400 az csak az 1.37-el jött :) köszi a turetes tanácsot -
Glo #28016 A TB3 kb olyan, mint a japó H6K, csak nincs rajta 20-as. Vannak rajta meggymag köpők. Lomha mint az állat. Viszont a pilótát marha szépen ki lehet szedni a nyitott fülkéből, az il2 alapján :)) -
Amaymon #28015 Iszonyú szar az MM vagy a szerver. Tegnap 2 azaz 2 darab Eventet tudtam menni, free flight-ot engedte volna, azért tudom milyen a dzsungel :D
Free-n se százas valami, mert ilyen 200 főket látok sorban, ami kizárt. Szerintem fogták a fejlesztők az usankát bevodkáztak, hazalátogattak szibériába natasa meg kezeli a műkörmeivel a gépparkot magára hagyva. -
#28014 köszi, ám jók ezek a kicsik is, de csak néha :)
(ám én sem szenvedek ezekért) :) -
twi452 #28013 gondolom a cobrák már megvoltak az 1.37es patch előtt is. Aztán a patchel bejött a p-400 úgyhogy az senkinek sincs alapból kifejlesztve :)
turret kezelés
szokj hozzá gyakorlással a célzáshoz és már 1 km-nél kóstolgasd,
kis gyakorlással be tudod lőni majd, hogy olyan messziről is pofán csaphatod őket és akkor békén hagynak :D
persze az akkor jó, ha idióta és látod, hogy mögötted kúszik fel rád szépen
ha fentről nagy sebességgel csap le rád akkor imádkozós a dolog mert felfelé szar is célozni a géptest miatt és nagyon kevés idő van rá :)
ha meg ismeri a vadász a b-25öt akkor meg tud lepni alulról, oda meg nem tudsz lőni :) -
#28012 Aha.
ÉS neked hogy tetszik a helyzet, miszerint SB (és RB) csatákban jelenleg kb. botokat lehet lődözni? Eventeken pedig lehet várni órákat?
Az új 1.37 rendszer "adresszálta" az MM gondjait.
Uninstall még nincs, de valahogy azt veszem észre, kezdekegyre kevésbé belépni. A másikkal is így kezdődött... -
Micsurin #28011 Német jetet ??? Azok jók ? :D
más: Engem szerintem dirket szívat a játék... tegnapi napot rá áldoztam arra , hogy a corsairel és a cobrákal tanuljak... (sikeresen meg tanultam a corsairt irányítani ) mennék rá az p-38-asra erre a p-400-as hiányzik amit ezért nem értek mert meg van mind a kettő aircobra de az előttük levő p-400-as még csak ki sem lett fejlesztve..... Ez , hogy lehet ??? B-25-öst , hogy érdemes hb-ban használni ? (értem ezalatt a turetekel való védekezést ) Várjam meg mig 0,4-5-re ér ? vagy mi ? és mi a 25-ös ideális bombázási magassága ? -
R3nton #28010 A usák nem nézett ki rosszul a videóban.
Amcsi ágon én nem is akarok tovább menni 2-es szintnél, a többinél is csak a tier3-t céloztam meg.
Majd idővel talán németből kihúzom a jeteket is. -
bgabor #28009 A bomber háború elptti típus, úgyhogy tier1, a vadász meg valószínűleg tier2. Nemgien érik meg az erőfeszítést. -
R3nton #28008 közben rájöttem, hogy az 5. :D Na még 5 kell és megvan ;)