War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Restart megoldja.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Mi a fasz? Valami baj tényleg van a szerverrel, elfelejtette számolni a földi célokat, és a gép is "bennragadt" csatában.
Gyanús, hogy valaki megint a seggébõl elõhúzott "információval" dobálózik. Igaza van az egyik kommentelõnek, ha tényleg változtatnak, bõven lesz idõnk agonizálni rajta.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Torzonborz
Pedig ledöglött.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Srácok! Mit gondoltok errõl a dologról? Én kicsit megijedtem.
http://www.reddit.com/r/Warthunder/comments/1qoudf/i_would_strongly_reccomend_you_to_purchase_all/

Pedig én bent vagyok.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Megint nem megy a server

Torzonborz
Mai task :
"From 11:00 GMT November 17th to 11:00 GMT November 18th (3:00 PST November 17th to 3:00 PST November 18th)

Whilst flying British aircraft destroy the following number of Ground Units:

Arcade - 50
History - 25
Full Real - 10"

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Detto

Én is ezt szeretem a Steamben, végre akciókor megvehetem a játékokat annyiért amennyit valójában érnek. 3000 forintot kifizetek egy játékért, a 10.000+ számomra az õrültség kategória.

Beraktam whistlistre streamen elõbb-utóbb 75-80%-ra kerül egy napra. Minden jobb steames gamet úgy vettem 2k-t megérdemel ami érdekel. Van amivel egy perc idõm nem volt játszani, még le se töltöttem a szerverrõl :o
Tud annyira unfair és idegesítõ lenni simán de azért nem ugyanaz 😊
A hangulata jó, és ezzel az új kieggel szopatnak is az élijenek rendesen 😄
Van olyan jó, mint az elsõ 2 rész?
Tegnap elkövettem egy olyan hibát, hogy este leültem XCOM-ozni és beszippantott úgyhogy ez már csak olyan levezetés 1 órácska volt a wt-vel 😊
Gratula a jubileumhoz!
Twi 5k gold után még volt eröd felkelni? Én megmutattam volna a középsö ujjam az ébresztöórának :-)
Coral Springs
Erre ma inni kell, egy szép kerek szám jött össze AB -n. Ironikus hogy pont egy német géppel kerekítettem. <#pias> <#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nagyon bejön ez a gép, szerintem a camouflage által nem is nagyon követek el szentségtörést, hogy a németeket tolom. <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A 112 nek sajna ez a baja.Gyenge fegyver.Föleg a vele egyszintü gépekhez képest. Az A0 még stabilab talán mint a V és a 20as erös.Igaz a tüzgyorsasága olyan hogy 2 golyo közt átrepül egy blenheim:-)
A 190 A5 nálam is furcsa. Test flightban jónak tünö beállitással élesben...hááát.Mikōzben látom eggyeseknél miluen szépen megyz( persze lehet vért izzad a joyal).Vagy van jó beállitása.Ill. egyszerüen ök jòk én meg béna vagyok vele
majdnem összejött szépen..😊
azért eltartott egy ideig így is de jó móka volt, megyek is alszom rá egy jót 😄
Coral Springs
Gyönyörû ez a He-112V-5, és nagyon jól repülhetõ. Kár hogy az a 2 x 7.92mm túl sok mindenre nem jó, ezért meg kell fontolni hogy kire mész rá.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nem tudom, nem vagyok szakértõje az FM-nek. Az biztos, hogy sokkal idegesebben viselkedik, mint a 109. RB-n nem riszál, mint HB-n, hanem szimplán mexivatja a pilótát. Egy irons tagot úgy lõttem ki, hogy hammerhead-et akart csinálni. Utána mentem erõbõl. Nem tudott elég magasra távolodni. Átesett, de mint egy tégla pörgött az LA7-em orra elõtt. Én is átestem, irányíthatatlanul zuhantunk kb 400m-t, közben lõttem az meg csak pörgött, pont kellõ ívben zuhantam totál véletlen. Jól bírta a találatokat. Fura, mert vagy 5 sorozatot kibírt és csak 1 critet kapott. Mondjuk abba bele halt.

Pár napja pont az FW-rõl linkelt valaki egy fórum témát a wt.com-ról.
Torzonborz
Ahogy néztem ezt leginkább 4k felett kezdi el de akkor is ha megvan a kellõ sebesség és csak finoman fordulnék. Biztos hogy ez is rendes FM-t kapott már ?

Jah jól mondja, mikor rázza a farát az instruktor küzd az akaratoddal, olyankor át akarna esni a géped vagy kipördülni, de nem engedi.
Kissebb ívben forduljál vele. Sokkal.

jól, ha lesz szerver 😄
Holnap hajnal 3:00tól 7:00ig, illetve 16:00-tól 20:00ig Van 300 és mégegyszer 300 goldos event. Jól mondom?
Torzonborz
Egyébként valaki A5ös fókával kapcsolatban tudna valamit okosságot mondani ? Úgy riszálja a hátsóját mint kacsa a seggét bármit is csinálok vele . 😞

Torzonborz
ja bassza meg. mondjuk a server parkkal valamit csinálniuk kell hogy a WT:GF-el érkezõ tömeget is bírják majd.

igen

Aaaaahh a legrosszabbkor hal be a szerver 😞
oh shit😊

a PST nem egyenlõ a GMT+1el amiben mi vagyunk 😊
November 17th from 02:00 to 06:00 GMT

A PST az kicsit más idõzóna 😊

November 16th from 18:00 to 22:00 PST

Gondolom lesz minden nemzet ezekután
Pedig lehetne minden nap. Sõt, minden órában <#nyes>

vasárnap van gold cucc 😊
3. win és semmit nem kaptam még😊

Mindenhol csak német gépek. Mindenhol. Köszi gazsi a gf eventet.
Az 28 meccs 😊
Pff. Az kemény...
KB 25% az eredmény azokban a csapatokban amikben játszom 😞

7 nyertes csata kell és akkor megkapod mind a 300at
ha hajnalban is megcsinálod akkor azért is megkapod 😊

jövõ vasárnapra valami nagyon különlegeset ígérnek ami még soha nem volt 😊
Nem muszáj ám játszani vele 😊)

Gyõztes meccs.

Coral Springs
Azt elvileg lesz még egy Golden hétvége, ha az is ilyen lesz megveszem a prém Bf 109 -et. Azzal már nagyobb arccal megyek majd a németek ellen.

for the 2nd victory — 100 Golden Eagles
for the 4th victory — 100 Golden Eagles
for the 7th victory — 100 Golden Eagles

Itt a meccs eredményére gondol vagy a lelõtt gépekre?

XenHai
Meg baszhatják a ....
tehát elõször reggel 3tól 7ig aztán délután 4tõl 8ig jár arany a gyõzelmekért😊
Lenne egy (ismét noob) kérdésem
A flaps mire jó?
Ez csökkenti a sebességet? Mikor használjam?
Gondolom ha zuhanóbombázni szeretnék illetve leszálni?
A Bf109-nél vettem észre h ki is írja a helyzetét.
Raised és Combat. Ez melyik melyik? 😊