38447
-
Rue East #28087 Van kép amin 2 db 0.50-es és 2 db 0.30-as a fegyverzete és tudtommal ez is volt a terv, miután lemondtak a 23 mm-es Madsen gépágyúról. Ami megint egy érdekes történet, mivel eredetileg tényleg 2 db lett volna a gép fegyverzete, de az amerikaiaknak nem volt egy darabjuk se belőle, sőt, azt sem tudták milyen paraméterekkel rendelkezik (pontos tömeg, pontos méretek, szükséges hevederezés...), így gyorsan ki is került a tervezetből, mivel nem nagyon volt esély beszerezni nagyobb számban a dánoktól. -
sulouos #28086 Már csak egy bombázó kell... pok-pok-pok :D -
Coral Springs #28085 Illetve rosszul írtam, alapból 2x23mm lesz rajta, és a prototípus rendelkezett ezzel a fegyverzettel. Később ezt irl módosították 4x12.7mm -re. -
Coral Springs #28084 Igen én is olvastam mit ír a Wikipedia, viszont a játékban alapból 2x20mm lesz rajta, amit majd kifejleszthetsz 2x23mm -re.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bgabor #28083 Majd kiderül, a wikipedia mindössze négy darab .50est ír a Skyrocket fegyverzetének, azért az nem az XP-50es szintje. -
Coral Springs #28082 Aki lemegy az maximum kidob egy-két tankot, de rajta már nem egy ember lesz, hanem kettő vagy három. -
Elar #28081 A Spitfire 20 milise tényleg ennyire brutál? Stealth lőszer van benne és ezen a nehéz estén egyéni rekordot csináltam velük
A rekord :)
Elég volt ár lövés és robbantak a gépek.
Állati volt.
Eddig csak velem csinálták ezt, most meg mintha valami Mátrix vezette volna a kezem :D -
keneseig #28080 Én kivenném,hogy végelegyen a játéknak reptér megsemmisítés után.Csak ne lehessen leszállni,de ebbe úgy se tudok beleszólni.A másik meg az,hogy sokan inkább lemennek és életük árán is lebombázzák,csak hogy kapjanak vmi xp-t.Mondjuk azt nem tudom mennyire éri meg nekik. -
Droughert #28079 Puma TV -
Droughert #28078 PUMA TV ON :) -
Coral Springs #28077 Ez azért van, mert most már magasabb a bombázok spawn magassága. Ha senki nem figyel rájuk, eljut a céljáig az is aki bázist akar bombázni. Ott ahol én játszok maximum az én csapatom bombázhat repteret, az enemy nem éli túl se az Airacobra -t, se a Yak 9T/K -t. Kúrva vicces amikor jön egy horda bombázó, az egyiket leejtem, az összes többi meg menekül lefele. Lent persze még rosszabbul járnak. -
twi452 #28076 majd meglátjuk még mit találnak ki :) -
Coral Springs #28075 A Skyrocket -et ajánlom neked is hogy szerezd meg, gyakorlatilag kapsz egy XP-50 -et ingyen. -
twi452 #28074 én is így voltam az usa ágon
háromnegyed szint kellett volna a 20hoz de az is csak úgy gyarapodott menetközben
pár kört én is nyomtam a két kisebb jettel de annyi elég is volt belőle :D
most a sabre-ben már van 1800 rp kb :D
inkább valami alacsonyabb jó kis gépre várok
-
Coral Springs #28073 Nekem megvan az F9F-5 Panther, kifejlesztve nagyon durva gép az is, így a többi jet nem érdekel. Már majdnem 20 -as szintű voltam az előző rendszerben, de itt viszont nagyon távol van a Sabre, inkább hagyom a francba. Felesleges grind-elni, aki már tolta a high tier csatákat az tudja hogy nem olyan jó az. -
keneseig #28072 Nem értem az mért jó ha állandóan lebombázzák a reptereket.2-3 géppel teljesen el tudják venni a harcban lévő játékosok sztem 3/4ének a kedvét.(aki nem bombázó).Főleg ezek a Yer-2esek.1el alacsonyabb szinten nem volt ennyi airfield bombázás mint most. -
Vaktermesz #28071 Próbáltak a történelmi értékekhez közelíteni, szerintem jó ötlet, hiszen japánoknál van olyan torpedó ami sekély vízben működött tökéletesen, ezt nem is lehet nagy magasságból dobni, hiszen így nagyobb a mélység ameddig lemerül csobbanás után. Én örülök ennek, szerintem jó az ilyen. Bombázásnál is ez van, még szokni kell mi mennyire hatékony, de IL-2vel hoztam össze igaz AB-n 10 fölötti földi killt egy meccsben. -
twi452 #28070 a mostani patch-el állítottak a torpedóvetésen is -
#28069 Az mióta van, hogy csak olyan 20-30 méteren jelenik torpedóhoz a célzóka? Patch előtt jóval magasabban is megvolt ha jól emlékszem. Vagy ez gépfüggő (TBF-1-el voltam.)? -
twi452 #28068 Tetsuo most engem is megerőszakolt a német reserve gépével sb-ben..:( :DD
nagyban állok be egy játékos he 112 mögé erre csatt csatt ellőtte a vezérsíkot valami.. alig bírok fordulni de még irányítható aztán 2 mp-el később csatt csatt lyukak mindenhol az üvegen..és látom a kiírást, hogy ez a szemét lőtt ki :D -
Susarc #28067 mondtam:P
-
voros12 #28066 Hát ez a Matchmaking csodálatos. 4v4-be összedob, a többi bot. A felállás az volt hogy én voltam Fw190-el. Többiek mind bombázók. Lelövök 3 ellenséges fightert. Marad még 1 bombázó meg pár AI. Végén lelövöm a bombázót, úgy hogy a két AI majdnem megöl. Végén maradok az AI-val, de mivel nem tudok rohadt gyorsan megölni egy csomó AI-t elveszítjkük a missiot és alig kapok valamit. Éljen az MM.... -
twi452 #28065 aki gyűjtögetni akar annak bizony kínkeserves szar meló lesz grindelni
a többiek meg szépen haladnak ahogy haladnak közben meg jókat repülnek a gépeikkel :D -
Glo #28064 Éveket, na... teló rulz -
Glo #28063 Vagy nézd meg bármelyik mmo-t h mennyi idő eljutni a csúcs cuccokig vagy karakterig.Őveket látsz majd. Ahhoz képest ez elég jó, főleg h szinte bármivel húzhatod, nincsenek ágak. Pl a másik gémben prémmel is néhány száz csata egy 9es járgánnyal egy tizes, és a finanszírozásról még nem is szóltam... -
twi452 #28062 viszont akinél még nem voltak felhúzva a szintek azok akár a régi rendszer szerint 3-4 szinttel korábban elkezdhetik kihúzni a jetjüket ha épp azt akarják :) -
Susarc #28061 már majdnem minden level 20:P gusztustalan az új rendszer tier 3 tól felfele! és azt is szorozd ki,hogy ez csak 1 T5-ös gép!! -
keneseig #28060 Amúgy szerintem az miatt van,hogy a 109-eseknek kisebb a magassági kormányuk felülete így gombbal kevésbé fordul,mint a spit és ez volt a szokatlan -
twi452 #28059 régen a spitiddel mennyit kellett volna menned, hogy meglegyen a lvl 20? :)
-
Susarc #28058 utálom ezt a körtés megoldást!!! mész egy ilyen kanyart /prémium acc. prémium gép/ és az 530000-es unlock gépből meg is csináltál 7600-at!! vicc!!
"már csak" 70 db ilyen kör kell.....'nyád!
-
keneseig #28057 akkor csak megszokás kérdése... -
twi452 #28056 annyira nem befolyásolja a fejlesztés a repülési tulajdonságokat azért
pilótahiba lehet :D -
keneseig #28055 Hát én repültem 1-2 kört a németekkel főleg BF 109 F4/F4trop/E3 és 5x lezuhantam velük...nem azért mert lelőttek,hanem még gombra se húzza fel a gépet rendesen.Nem tudom ezek ilyenek,vagy fejlesztés után már elviselhető lesz-e,de nagyon gáz.Eddig legfőképp Spitekkel repültem kb egyforma szintüekkel,és ott nem volt ilyen.Az felhúzza rendesen mikor kell.Még tesztelem 1 kicsit... -
bgabor #28054 2 lövés default lőszerrel, vagy fejlesztettel?
Jó lenne ha egy lövéssel kilőne egy light pillboxot, az a 12 lövedék nem sok mindenre elég, és mint írtam, tankok ellen a B2 is bőven elég. -
Glo #28053 Próbálgattam a 75mm-est, elég frankó. Talán ha 2x volt olyan, hogy nem vitte ki a tankot mikor eltaláltam, a sima AP lőszerrel.
Rendes Pillboxot nem viszed ki, de a Lightot 2 lövésből kiszedi. -
twi452 #28052 Tudom én is szoktam fogni a fejem amikor ilyen van :) -
vajakos21 #28051 Meglett,de ami arcadba megy az agyhalál...AI nem számit viszont sajna.Simen löttem bombert de semmi. -
R3nton #28050 2 kör alatt meglett :D Első körben 4 SB2-t szedtem le a Wildacttel :) -
twi452 #28049 árkád tier 1 ben gyorsan meg lehet csinálni mindkettőt
sok a bombázó és sok a földi cél :D -
vajakos21 #28048 AI számít?