War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

8/7 😛
A fenébe, 10-bõl 2 gyõzelem, nem érdemes ezen többet görcsölni.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Olyan, mintha ezeket a droidokat nem is érdekelné, hogy aranyat lehet kapni pl. olyasmiért, hogy egy tök üres repteret elfoglal.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Tuti az event miatt. 24.ére leszek kiváncsi. Mi lesz meg miylen attack
nekm is megvan mar 3. de 10 perce nem tud berakni egy csataba sem. csak teker az mm.
Igen, érdekes egybeesés hogy hétköznaponként teljesen zökkenõmentesen mûködik minden.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hát... lehet azért nem támadnak hétköznap mert akkor nicns event. Ha azért támadnak, hogy basztássák a jáékosokat vagy mit tuom én akkor akkor kell támadni mikor nagy érvágás. Ez meg az event.
Na csak hogy... rosszul érezzétek magatokat! 😛 5/5 gyõzelem eddig 😄 😛
Az a helyzet, hogy hiszed vagy sem, pont két hete vannak ilyen támadások a játékban, az elõzõ aranyosztogatós event idején kezdõdött, korábban nem volt ilyen SOHA a játékban, pedig már egy éve megy.

Jó lenne ha nem a játékot szidnád teli pofával, hanem a retartált hackereket szidnád, akik nem hagynak minket játszani(és másik játékosokat sem, mert a múltkor is több játékot is támadtak, nem csak a War Thudert). Az Anonymushoz hasonéó cigány hackercsoportokat szidjad, az õ érdemük.

Az hogy te két hete játszol csak és csak két hete látod hogy mi történik a játékban az egy dolog, de ne akard már úgy beállítani a helyzetet mintha mindig ilyen lenne a játék, mert ez hazugság.

Amúgy is, ha nem tetszik, húzz el, hidd el, senki nem fog hiányolni, lévén hogy azóta a nyivákolásodat hallgatjuk mióta elõször bejöttél ide.

nem a rossz meccsekrõl beszélek, arról, hogy a szerver minden hétvégén szar. ha játékot csinálok és látom , hogy kevés a szerverem akkor próbálok bõvíteni vagy nem hírdetek eventet. a támadásos hazudozás már uncsi, pláne úgy, hogy hétköznap sosem támadnak. ezen kellene változtatni, nem a játékkal van gáz
f24sg
Hát mindenre alkalmas ez a szerver??!

Istálló, gazemberség, hupákolás, cirkuszolás??!

Menjetek ki a pusztábá, ott hupákoljatok!!! <#idiota>
nálatok is behalt?

Lehet megjöttek a Ps4-esek 😊
de komolyan az én csapatomból vagyunk 4-5en akinek van egyáltalán killje😄 a többi csíra még 1 db mocsok AAA killt sem tud összehozni ARCADE ban! LOL?

nálam egybõl egy.. de többet nem is tudtam repülni 😄
ezért kellett reggel megcsinálni akkor nem volt semmi gond 😄
Nekem eddig 10-bõl 1 gyõzelem....

Mint a WoT. Megvették a szopassuk a játékost szoftvert 😄
np még csak 6x vesztettem......édes Istenem mi alapján rak össze a nyomorékokkal 0/24 ben??😊)

az elso 5 megkezdett meccsbol, egyben szuletett eredmeny. a tobbi megszakadt. azert ennel picit jobban illene felkeszulni...
Nekem reggel volt ez. Ellenek 15bõl 10 bombázó. jórészt SB nekünk meg hát... nem 😞
elsõ meccsem: 49 földi célból 45 másodperccel a kezdés után maradt 15!!!!!

14 db gyorsbombázóval jött az ellen....kiléptem.....vége is lett 2 és fél perc alatt!!!!

van sok értelme mi?

Tankok, tankok, pontos dátum van az érkezésrõl? Bár ha a teszt szeróra gyûjtik a tesztereket akkor nincs már sok hátra...

Ne erõltesd akkor, hagyj akkor 1 hónap szünetet, én se játszottam vele, ha sok volt a rossz meccs, akkor inkább kipróbáltam mást, vagy elõvettem valami klasszikust. Ha nem megy nem kell erõltetni.
Akkor tényleg fogd magad, és menj ki a napsütötte éjszakába. 😄

"minden hibáért"??? hát ugyanaz megy hetek óta
én meg szeretnék játszani csak ezzel a ganéval 1 hétvégén se lehet
<#eljen>

Ha már a nyomorékoskodásnál tartunk, neked örömet szerez minden hibáért nyivákolni, mint egy kislány? 😊

Töröld le, oszt csá. Mindenkinek jobb lesz. Neked is, nekünk is 😊

+1 <#nyes>

engem nem köteleznek rá, hogy játsszak, nem tudom te hogy vagy vele 😄
az egész játék egy játszhatatlan szar. meddig kell még a folyamatos nyomorékoskodást eltûrni. minden hétvégén ez megy
XenHai
Ezt nem hiszem el ... Milyen idióta gyökér szórakozik már megint .Le merem fogadni ,hogy megint DDos-ol valaki...
Hát nem :s Azt hiszem én ma ki is hagyom az eventeket, napi 50 földi simán összejönne, még aranyra is volna esély, de, hogy ezt 8-ig megcsináljam fõleg úgy, hogy tuti csúsztatnak mint két hete, akkor kihagyom F1-et inkább nézem, minthogy szétdaráljam az agyam a napi kihívásokért. Arany jó dolog, de ami van(kb 400) azt se költöm el, karácsonykor úgyis lesz szerintem vmi gold event.
Na, megérkeztek a tetves hekkerek megint, áll a szeró. Biztos az Anonymus vagy más idióták gyülekezete, megkeserítik mások életét.

Nortai
Én már benn voltam, meccs közben dobott ki. 😞

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Hm.. akkor meg sem kérdezem, hogy másnak sem megy a belépés? 😄
Hát nem. Mi lesz itt GF startnál?
apu , nem megy a szerver!

Érdekesen kerekít a szerver 3 kilõtt AAA-ra megadta az achi-t.
Husimoto
thx

Magyari idõ szerint 16:00-tól 20:00ig, a GMT+1 idõzóna miatt.

15:00-19:00

Husimoto
Már megy a Golden Eagle akciü? vagy magyar idõ szerint mikor kezdõdik?

Nem lehet, hogy csak a ténylegesen a gyõzelemhez kellõ földi célokat számolja? Van pár pálya, ahol a pillboxok meg az udvartartásuk ebbe nem számít bele, ahogy az ellen repterét védõ kazal AAA sem. Nekem mindent számolt, bár én historicalban mentem.

Mióta elkezdõdött a GE parádé:
Defeat, defeat, defeat.....
Miért mindig a vesztes teamben vagyok?

Torzonborz
Én eddig 28at , abból 11-et írt jóvá. Fura.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

tényleg! 10-et lõttem ki, abból 6-ot írt hozzá.

Torzonborz
Kicsit meg van kergülve a server , nem igazán számol minden ground unit killt.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/