War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Jó lenne ha nem a játékot szidnád teli pofával, hanem a retartált hackereket szidnád, akik nem hagynak minket játszani(és másik játékosokat sem, mert a múltkor is több játékot is támadtak, nem csak a War Thudert). Az Anonymushoz hasonéó cigány hackercsoportokat szidjad, az õ érdemük.
Az hogy te két hete játszol csak és csak két hete látod hogy mi történik a játékban az egy dolog, de ne akard már úgy beállítani a helyzetet mintha mindig ilyen lenne a játék, mert ez hazugság.
Amúgy is, ha nem tetszik, húzz el, hidd el, senki nem fog hiányolni, lévén hogy azóta a nyivákolásodat hallgatjuk mióta elõször bejöttél ide.
Istálló, gazemberség, hupákolás, cirkuszolás??!
Menjetek ki a pusztábá, ott hupákoljatok!!! <#idiota>#idiota>
ezért kellett reggel megcsinálni akkor nem volt semmi gond 😄
14 db gyorsbombázóval jött az ellen....kiléptem.....vége is lett 2 és fél perc alatt!!!!
van sok értelme mi?
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Defeat, defeat, defeat.....
Miért mindig a vesztes teamben vagyok?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/