War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az 50 földi célos event nekem sem volt nagy kihívás, még angolokkal sem pedig csak 1 blenheim bombázóm van, de 3-4 kör alatt összehoztam így is, mondjuk délelõtt így volt idõm bombázgatni mert úgy tûnik a nép nagyja inkább a vadászokat választotta. A mai bomber kill missiont BB-1, el is lehet tolni? Azzal is nagyot lehet kaszálni...
Próbáld ki a razer game booster-t. Nem vettem észre nagy gyorsulást de jó screenshotot meg videót csinál.
Ameddig nem szükséges hozzá magas tierû repülõ (jelenleg ezek nálam 12 fölöttiek) addíg rendben van 😄

WoT: Nishizumi77

Ez a gf mission vicc 😄 A Me-109-el torpedózz meg 3 csatahajót mikor jön? 😄
Tudtok olyan ingyenesen letölthetõ progit amivel játék közben csinálhatok HD Screenshotokat?
Xp-m van és fontos hogy Hd-ba csinálja a képeket.

Bár nekem nem is nagyon jönnek be. Stock. Eléggé. Ez az 1. 2. nem fordul oylan jól és tudom BnZ dr én azt sem kedvelem. Orosz, angol. Finom high tierben 😄. Németek G2, meg a 2 F4. 3 20as elég és ezek egészen jól fordulnak ahhoz képest sztem. Õket élvezem.
Stock. Nekem nem fun. És jah az a 37es egy pontatlan hát... szar.

Japcsik amúgy meglepõen oda vernek azzal a 20assal. 7es szinten van meg egy darabig - amíg nem jön ki köv patch meg japcsi gépek - nem is megyek velük de... ja az a fordulás vmi brutális.

Fw-190 meg túúúl OP.
a ki-45ök borzalmasak mert a has alján hátul van a 37 milis ágyú
bazi nehéz vele eltalálni bármit is 😄
a ki-102nek az orrában van az 57es, az finom 😊
Ja hopsz, tényleg az 57mmes az Ki-102 szóval a kérdésem már nem érvényes 😄

Melyik ki-45el ész? Kis szintû vagy a nagy 57mmes ágyú verzióval? 😄

Ki-45ösöket én nem próbáltam még, viszont a Zerok eszméletlen jó manõverezése miatt kezdek áttérni a Japán gépekre németrõl (német lvl 11 japán majdnem 10) Lehet hogy a többi géphez képest kicsi a tûzerejük és nincs benne 4-6db 20mmes mint pl az FW-190esekben de a manõverezés bõven kárpótol, elvégre úgyse tudnak elkapni és én vagyok mindig mögöttük, ezért cserébe örömmel lemondok a sok ágyúról 😄

nálam a ki-102 a nyerõ 😄 csak mert olyan brutális hangja van az 57 milisnek meg ellenállhatatlan 😄
Én maradtam a ki-45nékl. Viszont most megyek Ju.87eseket írtani 😄
kész is! ju-87 <3

Arra leszek kiváncsi mikor jön az a feladat: Ölj meg 10 gépet a hátsó géppuskással 😊
Hm... ki 45 annak számít. Pedig az hvy fighter. Akkor nézzük a bófighter mire jó. ikonja annak is 3szög 😊
Ju-87 D-5 szépen bevált 😄
1 kör alatt 3 bomber kill. 20mmes kettévágja az összes bombert. Amúgy is mindig bent van ez a típus a repülõ összeállításomban szóval tapasztalat vele már megvan.

XenHai
kész is van fun volt b25j-20 al.
Most stukákat próbálok, max 5ös szintû gépeket válogattam össze, ott a jó kis 20mmes.

H6K. Hátsó 20as. Mögéd jön egy bomber lelõni osztán nesze neked te geci 😄
Megelõztõl. elsõ kézbõl tapasztaltam su-2 az nem jó 😞
Ki-45ök. Bele számított a killbe akkor... és nekik azrt van fegyverük. Megnézem.
Áhá ezért:

Sorry guys, Su-2 has been removed :facepalm:

If only I knew

Érdekes, lelõttem egy Beaufortot Su-2vel de nem számolt killt :/

Coral Springs
Na jól van, hagyjatok engem a fa***mba. Nekem már a tegnapi is egy nyalóka volt, ugyanis 1 -es szintû voltam az angolokkal, azt az angol reserve gépek szarabbak mint az amerikai társaik. Minden hülye helyzetbe belementem hogy meglegyen a feladat, hullottam mint a beteg varjak. Ennyi volt.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

light bomber, azt mondta Senio hogy: Su-2 does count

És nem! Light bomber! OH. 😄 This will be easy 😄
Hm... ki-45. egyet leszedett a hátsó lövészem és bár heavy fighternek írja beszámította.
Su-2 nem attacker?
Na szerintem megvan a nyerõ felállás fórumot olvasgatva, SU-2esekkel kell menni és összeállítok egy olyan felállást hogy minél kisebb csatába kerüljek.

A20 az attacker akárcsak a Ju-87 G-2, sajnos ezek nem bomberek.
Szerintem a Ju-87 D-5el fogok próbálkozni elsõ nekifutásra, nagyon jól lehet vele manõverezni és 2 20mmese van, viszont nagyon papír szegény. Ha meg nem válik be akkor mást keresek.

Kérdés az hogy a dive bomberek beszámítanak e az eventbe vagy csak simán a bomberek, mert akkor elég szívás az event.

Tu-2 se lenne rossz az erõs elõrenézõ fegyverzet miatt.

Ram az úgyse számít killnek, Stukák is bomberek szóval lehet a 20mmes verziójával kéne próbálkozni, de ha a 37mmes verziót is bombernek számítja akkor sima ügy az egész 😄

Torzonborz
Jaja B-25 tökéletes erre , azt hiszem ezt HB-n csinálom meg. AB-n tuti rammolás lesz ezerrel .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

b-25 szerintem alkalmas erre 😊
While flying bombers destroy the following number of other bombers:

Arcade - 5
History - 2
Full Real - 1

Na ez lesz szenvedés 😄
Ötlet, hogy melyik géppel lenne a legkönyebb? Én a Pheskán gondolkozok, azon legalább van 2 fegyver amit pilot modeból kezelhetek.

én a welli-t vittem be rb-n 2 körre és meglett 😊
mondjuk elég érdekesen repül az a bálna is
-50% trim-nél még mindig emelkedett 😄
Pont csak az angol ággal nem játszottam egyáltalán, rajtuk kívül az összes többi nemzetet toltam de nekem hamar meglett az event. A beaufortal és a blenheimmel szépen szedegettem a földi célokat, elég hamar végeztem az eventel, modnjuk fõ oka ennek az volt, hogy egy vizes pályán ahol sok volt a PT boat, kör elején rájuk rohantam egy 3as szintû Hurricaneal és szép mészárlást rendeztem közöttük, abba a körbe 19 földi célt intéztem el 😄

Ha van valami páncélzat a személyzet védelmére, az még talán megállíthatja a lövedéket, de ahogy észrevettem, ez már a gépágyúlövedékeket nem nagyon érdekli.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Coral Springs
Úgy hogy behatol a golyó a belsõ térbe, onnan meg már semmi nem állítja meg a pilótáig, de még egy szerencsétlenül repülõ repesz is halálos.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Na valami csoda fojtán sikerült 200 aranyat szerezni.
A brittekkel szenvedés volt, de ott is megvolt az 50 földi kill
A németekkel meg egybõl 2 victory 😊

A Beaufort bombázónál, hogy tudnak pilótát kilõni hátulról?

Coral Springs
Kicsit késõbb léptem be, de már semmi esélyem nem volt. <#smile> Enemy vs jómagam, a team az pedig sétarepülésen. Ki is léptem a francba. Amúgy érdekes hogy reggel még egész tûrhetõ volt a mûsor, a délután az pedig szopóág ha event van.

Smithwarden
Ha jol latom most hosszabitottak +1 orat a Golden kuldinel, tehat 21:00-ig fog tartani.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

ezeket a nyomorult bufájtereket hb-ben is rohadt nehéz lelõni õk meg kaszálnak jobbra balra falkába verõdve 😄
Az hagyján, hogy neked olyan különös ingame neved van, de hogy másnak is 😄
neem 😊
én jó elõre terveztem a tankos részhez 😄
wotban is az enyém Csodabogar 😄
Engem a tegnapi normál Event úgy lefárasztott, hogy ma nem volt kedvem csak egy kört menni, kilõttem 3 arty-t, azt elszámolta 5-nek ... csókolom ma nem fogok botot 😊

Talán mentem volna 1-2 kört a spit ix-el, de a free és a normál event is a havas mapon ment, amit rühellek. Ráadásul mivel most nincs Event mód, duplán megvan az ok, hogy mással játsszak.
hello. nektek van event fül a játékban? hova lett? nem tudok belépni eventre
Én azt hittem az egy titkos accountod 😊 Ha beütöd 3 at is kiad fantasztikus rovarból :
mit találtam..😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nortai
Ez volt eddig a legnyögvenyelõsebb gold event. 2 óra kellett 7 gyõzelemhez így: eredmény

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"