War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Xp-m van és fontos hogy Hd-ba csinálja a képeket.
Japcsik amúgy meglepõen oda vernek azzal a 20assal. 7es szinten van meg egy darabig - amíg nem jön ki köv patch meg japcsi gépek - nem is megyek velük de... ja az a fordulás vmi brutális.
Fw-190 meg túúúl OP.
bazi nehéz vele eltalálni bármit is 😄
a ki-102nek az orrában van az 57es, az finom 😊
Ki-45ösöket én nem próbáltam még, viszont a Zerok eszméletlen jó manõverezése miatt kezdek áttérni a Japán gépekre németrõl (német lvl 11 japán majdnem 10) Lehet hogy a többi géphez képest kicsi a tûzerejük és nincs benne 4-6db 20mmes mint pl az FW-190esekben de a manõverezés bõven kárpótol, elvégre úgyse tudnak elkapni és én vagyok mindig mögöttük, ezért cserébe örömmel lemondok a sok ágyúról 😄
1 kör alatt 3 bomber kill. 20mmes kettévágja az összes bombert. Amúgy is mindig bent van ez a típus a repülõ összeállításomban szóval tapasztalat vele már megvan.
Ki-45ök. Bele számított a killbe akkor... és nekik azrt van fegyverük. Megnézem.
Sorry guys, Su-2 has been removed :facepalm:
If only I knew
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Szerintem a Ju-87 D-5el fogok próbálkozni elsõ nekifutásra, nagyon jól lehet vele manõverezni és 2 20mmese van, viszont nagyon papír szegény. Ha meg nem válik be akkor mást keresek.
Kérdés az hogy a dive bomberek beszámítanak e az eventbe vagy csak simán a bomberek, mert akkor elég szívás az event.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Arcade - 5
History - 2
Full Real - 1
Na ez lesz szenvedés 😄
Ötlet, hogy melyik géppel lenne a legkönyebb? Én a Pheskán gondolkozok, azon legalább van 2 fegyver amit pilot modeból kezelhetek.
mondjuk elég érdekesen repül az a bálna is
-50% trim-nél még mindig emelkedett 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A brittekkel szenvedés volt, de ott is megvolt az 50 földi kill
A németekkel meg egybõl 2 victory 😊
A Beaufort bombázónál, hogy tudnak pilótát kilõni hátulról?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
én jó elõre terveztem a tankos részhez 😄
wotban is az enyém Csodabogar 😄
Talán mentem volna 1-2 kört a spit ix-el, de a free és a normál event is a havas mapon ment, amit rühellek. Ráadásul mivel most nincs Event mód, duplán megvan az ok, hogy mással játsszak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"