38447
-
Amaymon #28127 Nyugi az természetes, hogy már mindenki be van b*szva ilyenkor :D
Az nem hogy a fórumba is benéz közben :)
Azért, kérdem hogy milyen játék mód, mert SB-re itt egy beállítás xbox controllerhez. Be kell regelni csak akkor olvasható. -
#28126 Szerintem beállításokra néz át, bár nem hiszem, hogy billel kényelmes irányítani. -
bgabor #28125 Amikor realistic controlsra vagy full aircraft controlsra van állítva az irányítás, akkor a basic fülön a 'mouse usage' et állítsd át 'view'-re.
ÉS NE KAPSZLÓÓKOZZÁÁ! -
placido #28124 MAGYARUL KÖRBE SZERETNÉK NÉZNI A KABINBA MINTHA FORGATNÁM A FEJEM EZT AZ EGÉRREL MOZGATVA. DE JELEN PILLANATBAN AHÓZ HOGY EZT MEG TEGYEM NYOMNOM KELL A DELET BILENTYÜT ÉS MOZGATNI AZ EGERET AKKOR KÖRBE TUDOK NÉZNI. DE ÉN ARRA VAGYOK KÍVÁNCSI HOGY EHEZ A MŰVELETHEZ NE KELJEN A DELET BILENTYÜ HANEM SZIMPLÁN AZ EGÉR -
jocking #28123 Hát, 4x olvastam el a kommented, de egy büdös szót nem értettem belőle. Nem lehetne magyarul is leírni? -
sulouos #28122 Jó ez a 2x szorzó, 12000 pontot lökött egy csata a préium Typhoonnal a csíkon. -
sulouos #28121 arcade, realistic? -
placido #28120 akár a készítet doghfight vagy a TO BATLE módban -
twi452 #28119 az elsővel nem tudom mi lett akit üldöztem
buta p-39 ugye elkezdte üldözni ahelyett, hogy azt a másikat üldözte volna aki végül seggbe lőtt :)
Az elől elhúztam de jött utánam és akkor észrevettem szemben valakit, gondoltam akkor kamikaze szemből megsorozom hátha szerencsém lesz :)
kiderült h csapattárs yak-7 volt talán
akkor gondoltam, hogy szuper biztos segít..aha nem simán elrepült mellettem és a 109es mellett is ahogy látszott :D
arra jó volt végül, hogy ráváltott a 109es és ő lett a célpont..le is zuhant a szerencsétlen :D
utána meg kergettem a 109est, egy motortalálat az elején, látszik a videón h füstölt aztán később még oldalról elkaptam és utána a földbe csapódott :)
a bf-110 meg.. no komment :D
azt hittem kicsit emelkedni fog és akkor alulról beférek de inkább sülyedt úgyhogy ki akartam kanyarodni mögüle de odaugrott egy háztető és elkapta a szárnyat xD -
sulouos #28118 Meglett végül a Messer? -
twi452 #28117 azért a videó minősége nagyon nem tükrözi a valóságot :)
más:
-
sulouos #28116 0:22 ééés már el is vesztettem. :D -
twi452 #28115 "élőben" menet közben annyira fel sem tűnik itt :)
a p-36on amikor tök fehér lesz az egész üveg na az szar :D -
Amaymon #28114 Idegesítően tükröződik a gyűrött front üveg, a gép belseje egész pofás, a célzás is kényelmesnek tűnik, nincs nagyon besüllyesztve, mint pl a zeroknál, ahol szinte "vakon" kell lőni. -
Amaymon #28113 Milyen játékmód? -
twi452 #28112 elqrtam..:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
twi452 #28111 tessék :)
csak 720p mert nem érdemeltek többet :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=1uIB7mRkpes -
placido #28110 sziasztok valaki segítsen, hogy tudom én úgy beállítani az egeret , hogy ne keljen hozzá nyomni a delet gombot ahoz ,hogy körbe bírjak nézni vele contrólerrel irányítom de kéne az egér a fej mozgatáshoz -
sulouos #28109 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/92832-bug-report-sb-2m-oil-and-water-temperature-swapped/
Még nekiállt egy ember vitázni, hogy az olaj nem melegedhet fel annyira... :D -
twi452 #28108 na felvettem a csodás mig-3 SB replayemet nemsokára megmutatom, hogy nem kell szégyenkezni vannak bőven nem olyan ügyesek azért (pl Én) :D -
Susarc #28107 lehet mozdonyt csináltak belőle:P -
sulouos #28106 Nincs valakinek ötlete, hogy hova lehet az ilyen hibákat jelenteni? A support oldalán teljesen más témák vannak. -
sulouos #28105 Tegnap feltűnt, hogy az SB-2-knek eléggé összekeverték az olaj és a víz hőfokát, mert a víz forróságára 230°C körül figyelmeztet, az olajéra meg 110°C-nál. Még jó hogy eszembe juttattátok, csinálok is róla pár screenshotot. -
Amaymon #28104 Valaki próbálgatta már a radiator nyitogatása kihat-e az újonnan berakott hőfok mérőre? Vagy az csak egy mesterségesen időzített dolog? -
vajakos21 #28103 Megnéztem Wolfram2 volt...de megelölegezem a bizalmat :)
Érdemes vinni ezt a torpedóst.Gyors ,2 20as erös(bár még kell rá fejlesztés eléggé szór). a hátsó is jó.Önállóan szedett ki mögülem már p63 at is...persze szerencse is kellet,hogy nem talált a nagy ágyuja...pedig már gurultam a pályàn reloadra.És mivel alig visznek japó bombert , van cèl böven -
twi452 #28102 meg jó erős gép.. végig küzdeni kell vele annyira el akarja forgatni a törzsét :D
ebből a szempontból nem túl kényelmes viszont jó a kilátás belőle :) -
sulouos #28101 Mert marha jó hangja van a nehézgéppuskáinak, nem az az agyrágó pok-pok-pok :D -
Amaymon #28100 Ahh végre kipróbálhatom miért OP a mig BK :) -
Amaymon #28099 Mindenki botladozik ott először, baromi sok kitartás kérdése, mert átdefiniálja a játékot az SB. Majdnem mindent újra kell tanulni. -
twi452 #28098 Most nézem, hogy már nincs japó SB-n.. lett helyette orosz-német only -
sulouos #28097 Persze hogy szeretnénk, legalább nem lennék egyedül! :D -
Volfram42 #28096 Szeretnék menni SB-t(FRB), de még mindig nincs fejkövetőm. A héten ezt megpróbálom orvosolni. Ugyanakkor nem érzem azt, hogy látni szeretnétek a kezdeti botladozásaimat. Persze ha van igény rá azt is közvetítem, de sok kólát és kukoricát készítsetek be, ja meg Benny Hill zenét. :)
Jelenleg öt Puma klán van helyhiány miatt. -
twi452 #28095 Nekem még mindig nincs meg az a gép.. többet kéne repülni de hát ha nincs idő..:)
most megnéztem 4k rp kéne hozzá már csak :) -
sulouos #28094 Ha jól tudom ő a PUM2a klánban van. -
vajakos21 #28093 Tegnap akkor vele találkozhattam saipanon ( is).Nagyon jól nyomta.Én B7A2 ztem.(mint mostanság mindig).Bár puma klán elötag nem volt...persze lehet nem velük van. -
twi452 #28092 ígéret volt rá, hogy lesz frb puma stream tőle :P :D -
vajakos21 #28091 Volfram te frb-t mész?Esetleg japót? -
Volfram42 #28090 Szerintem nem lesz, a szavazás eredmény is másodikán reggel kilenckor lép életbe.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/92447-choose-a-special-offer-for-2nd-january-2014/ -
R3nton #28089 Mai küldetést nem akarják kirakni? :D -
Coral Springs #28088 Én már olyan szinten pro vok, hogy csapattársakat se kapok, illetve kaptam néhány ai -t. Mondjuk nem volt sokkal rosszabb a helyzet mint amúgy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!