38447
  • Amaymon
    Nyugi az természetes, hogy már mindenki be van b*szva ilyenkor :D

Az nem hogy a fórumba is benéz közben :)

Azért, kérdem hogy milyen játék mód, mert SB-re itt egy beállítás xbox controllerhez. Be kell regelni csak akkor olvasható.
  • Máté94
    Szerintem beállításokra néz át, bár nem hiszem, hogy billel kényelmes irányítani.
  • bgabor
    Amikor realistic controlsra vagy full aircraft controlsra van állítva az irányítás, akkor a basic fülön a 'mouse usage' et állítsd át 'view'-re.

ÉS NE KAPSZLÓÓKOZZÁÁ!
  • placido
    MAGYARUL KÖRBE SZERETNÉK NÉZNI A KABINBA MINTHA FORGATNÁM A FEJEM EZT AZ EGÉRREL MOZGATVA. DE JELEN PILLANATBAN AHÓZ HOGY EZT MEG TEGYEM NYOMNOM KELL A DELET BILENTYÜT ÉS MOZGATNI AZ EGERET AKKOR KÖRBE TUDOK NÉZNI. DE ÉN ARRA VAGYOK KÍVÁNCSI HOGY EHEZ A MŰVELETHEZ NE KELJEN A DELET BILENTYÜ HANEM SZIMPLÁN AZ EGÉR
  • jocking
    Hát, 4x olvastam el a kommented, de egy büdös szót nem értettem belőle. Nem lehetne magyarul is leírni?
  • sulouos
    Jó ez a 2x szorzó, 12000 pontot lökött egy csata a préium Typhoonnal a csíkon.
  • sulouos
    arcade, realistic?
  • placido
    akár a készítet doghfight vagy a TO BATLE módban
  • twi452
    az elsővel nem tudom mi lett akit üldöztem
    buta p-39 ugye elkezdte üldözni ahelyett, hogy azt a másikat üldözte volna aki végül seggbe lőtt :)

Az elől elhúztam de jött utánam és akkor észrevettem szemben valakit, gondoltam akkor kamikaze szemből megsorozom hátha szerencsém lesz :)
    kiderült h csapattárs yak-7 volt talán
    akkor gondoltam, hogy szuper biztos segít..aha nem simán elrepült mellettem és a 109es mellett is ahogy látszott :D

arra jó volt végül, hogy ráváltott a 109es és ő lett a célpont..le is zuhant a szerencsétlen :D
    utána meg kergettem a 109est, egy motortalálat az elején, látszik a videón h füstölt aztán később még oldalról elkaptam és utána a földbe csapódott :)

a bf-110 meg.. no komment :D
    azt hittem kicsit emelkedni fog és akkor alulról beférek de inkább sülyedt úgyhogy ki akartam kanyarodni mögüle de odaugrott egy háztető és elkapta a szárnyat xD
  • sulouos
    Meglett végül a Messer?
  • twi452
    azért a videó minősége nagyon nem tükrözi a valóságot :)

más:

• sulouos
    0:22 ééés már el is vesztettem. :D
  • twi452
    "élőben" menet közben annyira fel sem tűnik itt :)
    a p-36on amikor tök fehér lesz az egész üveg na az szar :D
  • Amaymon
    Idegesítően tükröződik a gyűrött front üveg, a gép belseje egész pofás, a célzás is kényelmesnek tűnik, nincs nagyon besüllyesztve, mint pl a zeroknál, ahol szinte "vakon" kell lőni.
  • Amaymon
    Milyen játékmód?
  • twi452
    elqrtam..:D
  • twi452
    tessék :)
    csak 720p mert nem érdemeltek többet :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.youtube.com/watch?v=1uIB7mRkpes
  • placido
    sziasztok valaki segítsen, hogy tudom én úgy beállítani az egeret , hogy ne keljen hozzá nyomni a delet gombot ahoz ,hogy körbe bírjak nézni vele contrólerrel irányítom de kéne az egér a fej mozgatáshoz
  • sulouos
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/92832-bug-report-sb-2m-oil-and-water-temperature-swapped/

Még nekiállt egy ember vitázni, hogy az olaj nem melegedhet fel annyira... :D
  • twi452
    na felvettem a csodás mig-3 SB replayemet nemsokára megmutatom, hogy nem kell szégyenkezni vannak bőven nem olyan ügyesek azért (pl Én) :D
  • Susarc
    lehet mozdonyt csináltak belőle:P
  • sulouos
    Nincs valakinek ötlete, hogy hova lehet az ilyen hibákat jelenteni? A support oldalán teljesen más témák vannak.
  • sulouos
    Tegnap feltűnt, hogy az SB-2-knek eléggé összekeverték az olaj és a víz hőfokát, mert a víz forróságára 230°C körül figyelmeztet, az olajéra meg 110°C-nál. Még jó hogy eszembe juttattátok, csinálok is róla pár screenshotot.
  • Amaymon
    Valaki próbálgatta már a radiator nyitogatása kihat-e az újonnan berakott hőfok mérőre? Vagy az csak egy mesterségesen időzített dolog?
  • vajakos21
    Megnéztem Wolfram2 volt...de megelölegezem a bizalmat :)
    Érdemes vinni ezt a torpedóst.Gyors ,2 20as erös(bár még kell rá fejlesztés eléggé szór). a hátsó is jó.Önállóan szedett ki mögülem már p63 at is...persze szerencse is kellet,hogy nem talált a nagy ágyuja...pedig már gurultam a pályàn reloadra.És mivel alig visznek japó bombert , van cèl böven
  • twi452
    meg jó erős gép.. végig küzdeni kell vele annyira el akarja forgatni a törzsét :D
    ebből a szempontból nem túl kényelmes viszont jó a kilátás belőle :)
  • sulouos
    Mert marha jó hangja van a nehézgéppuskáinak, nem az az agyrágó pok-pok-pok :D
  • Amaymon
    Ahh végre kipróbálhatom miért OP a mig BK :)
  • Amaymon
    Mindenki botladozik ott először, baromi sok kitartás kérdése, mert átdefiniálja a játékot az SB. Majdnem mindent újra kell tanulni.
  • twi452
    Most nézem, hogy már nincs japó SB-n.. lett helyette orosz-német only
  • sulouos
    Persze hogy szeretnénk, legalább nem lennék egyedül! :D
  • Volfram42
    Szeretnék menni SB-t(FRB), de még mindig nincs fejkövetőm. A héten ezt megpróbálom orvosolni. Ugyanakkor nem érzem azt, hogy látni szeretnétek a kezdeti botladozásaimat. Persze ha van igény rá azt is közvetítem, de sok kólát és kukoricát készítsetek be, ja meg Benny Hill zenét. :)

Jelenleg öt Puma klán van helyhiány miatt.
  • twi452
    Nekem még mindig nincs meg az a gép.. többet kéne repülni de hát ha nincs idő..:)

most megnéztem 4k rp kéne hozzá már csak :)
  • sulouos
    Ha jól tudom ő a PUM2a klánban van.
  • vajakos21
    Tegnap akkor vele találkozhattam saipanon ( is).Nagyon jól nyomta.Én B7A2 ztem.(mint mostanság mindig).Bár puma klán elötag nem volt...persze lehet nem velük van.
  • twi452
    ígéret volt rá, hogy lesz frb puma stream tőle :P :D
  • vajakos21
    Volfram te frb-t mész?Esetleg japót?
  • Volfram42
    Szerintem nem lesz, a szavazás eredmény is másodikán reggel kilenckor lép életbe.
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/92447-choose-a-special-offer-for-2nd-january-2014/
  • R3nton
    Mai küldetést nem akarják kirakni? :D
  • Coral Springs
    Én már olyan szinten pro vok, hogy csapattársakat se kapok, illetve kaptam néhány ai -t. Mondjuk nem volt sokkal rosszabb a helyzet mint amúgy.