War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Off téme, de optimista vagy, 14 Gripenünk van (12 + 2) azok mind repképesek mert a Svédek garanciát vállaltak rá a bérlet idejére...

Helikopterbõl Mi-24 már nem repül (kivonták), Mi-8 nem repül (kivonták) Mi-17 talán kettõ van...

A kiképzés nem magyarországon történik hanem kanadában az NFTC keretében, az korrekt, csak itthon van gáz, nagy...

A többi állítás nagyjából helyes...

ON
Álomvilágban élsz... <#szomoru1>

Van Gripen, 80 órát jó ha repülnek évente, van T-72 nem több mint 10 (mert nekünk az sem kell, van helyette BTR-80)...

Persze ha valami nyugatabbi országról van szó vagy a "hülye" lengyelekrõl, oda akármikor lehet menni ha van lehetõség rá....
Vadászpilótának olyan országban érdemes menni, aminek van igazi légiereje(meg hadserege). A magyar az nem ilyen, azt inkább egy félszívvel berendezett kirakatnak lehetne nevezni, ahol már a kifelé mutatott kép sem érdekel senkit, a lényeg csak az hogy ne kerüljön pénzbe.

Tudomásom szerint a Honvédség jelenlegi felszerelése 12 darab bérelt Gripenbõl, 2 mûködõképes Mi-24 Hind harci és 4-5 Hip szállító helikopterbõl, valamint kb 10 darab T-72esbõl áll. Ennyi mûködik, a többi már szétrohadt, mert 20+ éve nem költenek a témára hazákban.
Na erre az óriási flottára állnak sorban a frissen kiképzett vadász és helikopterpilóták. Már ha normálisan kiképezték õket, ugyanis a légierõnek már sugárhajtású kiképzõgépe sincs.
Sokszor még az éves NATO tagdíj kifizetésével is problémák vannak, magyarország nem fizet idõben. Na ez a Magyar Honvédség jelen pillanatban. Vicc.

A szomorú az az hogy alkalmas emberanyag (pilóták, katonák) bõven lenne az országban, Afganisztánban is nagyon jól helytálltak a katonáink.
Dehát mikor volt olyan utoljára, hogy Magyarország tisztelettel kezelte és megfelelõen felszerelte a katonáit? Én a XX-XXI. században nem tudok ilyen esetrõl.

(Az amúgy mekkora már hogy a magyaroknak 15 év alatt sem sikerült megtanulniuk hogy a Gripent azt egy 'P'-vel írják.)

Szia,

WT miatt nem érdemes venni.Ha több szimulátorral is játszol akkor meggondolandó.Én is beruháztam egy saitek x52 pro-ra.Kb 5 hónap alatt 4x használtam.És ha joy-t veszel,a minimum hogy valami fejkövetõ rendszerben is gondolkoznod kell(szubjektív vélemény).

Vadászpilótának kell menni! Az már izgisebb meló! Az MH-nak grippenje van, bár van annál jobbis... Tanknak még mindig a T-72 van? Jobb lenne a Leo2a2

Amíg nem játszol a legrealisztikusabb játékmóddal (Full Real Battles, nagyon kevesen játszák), addig kifejezetten lebeszélnünk a joystickról, mert az egeres irányítás hatékonyabb.

kezdõknek semmilyet csak ha nagyon elkötelezett vagy a játékkal kapcsolatban 😊
sok sikert majd Indiában meg ázsiában ahová viszik azokat a pilótákat....és ne dél kóreában vagy japánban gondolkozz ami high tech hanem ilyen tákolmány repterekkel meg kiszolgáló személyzettel akik ha elmegy a gép visszamennek etetni a kecskéket......
borzalmas körûlmények vannak ott! ofc felvesznek mindenkit,mert kb. senki nem akar azokra a helyekre menni pilótának😛

Kezdõ WT-s -nek milyen joy-t ajánlanátok? Ár-érték arányban elfogadható legyen. Köszi

Vicces volt ez az event, kb 1 óra alatt meglett, Val-al lõttem Ju88-at, meg Stukával a többit (Stuka 2x, H6K, B25, TBF, több volt mint 5 de vagy némelyik nem számított vagy még nem lett vége a meccsnek amikor kiléptem), a legviccesebb volt amikor Blenheimmel üldöztem egy H6K-t, már épp húznám a ravaszt és egyszer csak mint a dodzsemben kiüt balról egy másik bomber, persze saját... illetve csak a fun faktor végett SB-vel üldöztem egy Catalinát és mikor az orrlövész újratöltött bombákat dobáltam rá hátha, hát nem nekem jött egy friendly vadász. Ja és a lagg engem is kb 1 lövéssel kiszedett a cockpitbõl szemból alulról...
P-51 cimborámnak van azt mondja egy szar. Nem nagyon fordul az a 6 .50es gyenge 13asban. WT fórumon se mondanak jobbat. Az F4U... nekem ugyan csak fos. Német sztem jobb.
Coral Springs
A pilóta, a hajókapitány, a turistabusz vezetõ, ezek mind nagyon szép szakmák, csak átlagon felüli kitartás kell, és pénz ami meg nincs.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Corsair C mennyire van rendben? Azért kédezem, mert 11-es az amcsim meg a németem is, és nem tudom melyiket pörgessem meg elõbb 13-ra. Nem tudom mibe van nagyobb fun. Corsair c/p51 vagy 190 f8/ 109 G6.
NagyiBMX
Egy külföldi akadémiára kell jelentkezni, ha elvégezted akkor az 100% biztosít munkát egy partner légitársaságnál (pl. Ryanair). Csak hát 100 ezer Ft-ot kell kiköhögni, ahhoz hogy jelentkezz! Olyan 20 millió Ft körül van a képzés díja. <#kuss> Nem magyar pénztárcának való hivatás az biztos. 😄 Na de elég az offból.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Coral Springs
Én is az akartam lenni, csak nem tudok 6-7 millió forintot kidobni a képzésre, és bevállalni azt a rizikót hogy nincs protekcióm bekerülni egy nagyobb légitársasághoz. Ezt ne vedd úgy hogy kedvedet akarom szegni, csak jelzem hogy nagyon körülményes a belépõ, de ha megvan akkor full respect.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nem azt mondtam, hogy ha lelõttek, hanem ha bementél másik géppel. De lehet hogy akkor az még a zárt bétában volt, nem emlékszek pontosan.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Coral Springs
Ezt tanúsíthatom hogy nincs így, legalábbis fél éve még nem volt így, akkoriban rengeteget torpedóztam, akkor is megkaptam a kill -t ha lelõttek. Kb a nerf óta nem torpedózok, most már nem fun.

NagyiBMX
Én is, néha HB de én a full realisticnál felszállni nem tudok... 😄 (Ez azért is gáz, mert pilóta szeretnék lenni <#banplz>)

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Majd kinövöd (ehemm 😄)

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Óóó én csak noob arcade-s vagyok 😊

Coral Springs
És mi van akkor ha az illetõ nem most kezdte, csak kedvet kapott egy új account -hoz ? Ilyen nem lehet ?

Azt tudom, hogy ha pl. a torpedód úton van egy hajó felé, de lelõnek, és (arcade-ban) újra spawnolsz, akkor nem számítja a találatot, meg kell várnod amíg becsapódik. Legalábbis kb. fél éve még így volt.
Szerintem historicalban is bent kell maradni a csatában legalább a találatig.

Illetve kidobom a bombáim. Lelõnek, destroy stb. Ezután robbanak fel a megcélzott jármûvek a földön.
Ezeket számolja nekem? Vagy "elvesznek" ?

20mm-essel sok mindenre képes olyan kis szinten. Ha meredek szögbõl kapja el, akkor szinte azonnal szétvág bármit.

Egy Lagg 3-11 tényleg pikk pakkra leszedi felturbózott He111 H-3-am ????
Törik a szárny és annyi?

Azon nem gondolkozol, hogy a támadások nem véletlenül vannak akkor amikor a legtöbb ember van szerveren? Bõven bírja a 70k embert, itt nem a szerverrel van baj. Itt azokkal a trollokkal van baj, akik direkt így idõzítenek, nekik ez a nagy kielégülés, hogy másokat szívassanak.
Sokat gondolkodtam mivel menjek, még B-25-el is mentem egyet HB-n rájöttem, hogy az ai nem számít, így bementem Beaufighterrel, 2 kill, persze nem számít, köszönöm Nazarov77-nek a listát, így bementem G-1, G-2-vel és 3 meccs alatt meglett. Nem gondoltam, hogy ilyen nagy trükk lesz benne, legalábbis nekem.
Kár, hogy így külön megadták, hogy pontosan melyik repülõkkel lehet megcsinálni az eventet. Így jópár érdekes gép kimaradt (SB-2-k közül pár, Su-2-esek), míg pár bombázónak aligha nevezhetõ gép bekerült a listába (Ki-45). Katalógus szerinti bombázókkal érdekesebb lett volna, de így is jó volt.

Elsüllyeszteni kell õket.. vadásszal <#eplus2>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

B25 900-as Crew-m ACE pilótával 3 másik B25 szedett le a fenekembõl miközben én leszedtem egyet szembe 1 burst után pilot kill....gondolom neki nem volt kimaxolt crew-ja😛

másik b25-et lerammolta egy állat😊 így jöttem oroszokkal low tierben az uccsó killre...

ez elég egyszerû event volt!

a héten gondolom kapunk pár hajós mission-t...vagy szállj le 3x anyahajón és társai😄

Ki-45 ko-val 2 kör alatt megvolt. Azért kellett 2, mert az elsõben 4 kill után nekem jött valami béna..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ez a Ki-45 rommá lõ meg lefordul bármilyen vadászt, csak a bombázókat valahogy nem hatja meg.

ju87 tokeletes valasztas ra. plane h meccs elejen kozosben egyeztetunk a parharcrol az ellenfellel 😊)

mai nap képe😊 igen jól számoltatok 9 en lõttek....😄 ezt már csak FUNból csináltam,bementem 6 orosz bomberral hagy örüljön a nép gondoltam megnézem mennyi a max amit magamra tudok aggrózni hát 9 lett😊)

bullshit már elnézést....akkor csak feltegelte a létezõ összes enemit aki közel jött hozzá és behúzta az "aircraft destroyed" et?😛

Rathrol 20 óra játékja volt a gyereknek....az kb 4-5 nap az install óta....itt 200-400 órás emberkék is 3 hetente 1x csinálnak olyan statot😊

Nem csíter dolog, egyszerûen mostanában minden baja van a játékbeli statisztikáknak.

Egész nap ezt tolják, már szinte mátrix szerûen benne vannak a játékban, mint a South parkban a wow csíter akinek az élete abból állt hogy játszott, és a végén isten lett...
nincsenek csiterek mi?

10-es gyerek 20 óra játékkal 16 légi gyõzelmet csinált 0 halállal.....szétlõttem a tail controllt+ airleonját 10 nél mikor m
r anyáztak rá kb 8-an....,de ment tovább és aratott.....

valami xiping nicknevû /gondolom kínai😛/

Végülis... Nem full HD-ban játszok, de ha a sima printscreen is szép képet csinál akkor az is megfelelhet...

azon röhögök már vagy 2 perce ,hogy az ATTACKER-t spawnolo gyerekeknek mikor fog leesni,hogy azok nem bomberek:_PPPP

Tényleg, a sima mezei Printscreen+paint+beillesztés kombó miért nem jó? Pont azt fogja elmenteni amit a monitorodon látsz.

ha meg nem akkor a jóisten sem fog olyan SCREENshot-ot lõni 😄
patchaou
Ha HD-ban játszol akkor simán a Print Screen is HD képet fog csinálni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

WinT
Szerintem a Fraps tud képet is lõni ugyanúgy mint videót 1:1-ben, de lehet tévedek.
Bár nekem egy konkrét képkészítõ kellene, nem ilyen optimalizáló progi.

Köszi! és ez HD képet is csinál játék közben?

meg aradoval 😊
Ahet
Po-2 Hard Mode! <#vigyor2>

The gods have disconnected you ...

Köszi, akkor marad a stuka, mondjuk azt megnézném hogy swordfish-vel ki csinálja meg 😊