War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helikopterbõl Mi-24 már nem repül (kivonták), Mi-8 nem repül (kivonták) Mi-17 talán kettõ van...
A kiképzés nem magyarországon történik hanem kanadában az NFTC keretében, az korrekt, csak itthon van gáz, nagy...
A többi állítás nagyjából helyes...
ON
Van Gripen, 80 órát jó ha repülnek évente, van T-72 nem több mint 10 (mert nekünk az sem kell, van helyette BTR-80)...
Persze ha valami nyugatabbi országról van szó vagy a "hülye" lengyelekrõl, oda akármikor lehet menni ha van lehetõség rá....
Tudomásom szerint a Honvédség jelenlegi felszerelése 12 darab bérelt Gripenbõl, 2 mûködõképes Mi-24 Hind harci és 4-5 Hip szállító helikopterbõl, valamint kb 10 darab T-72esbõl áll. Ennyi mûködik, a többi már szétrohadt, mert 20+ éve nem költenek a témára hazákban.
Na erre az óriási flottára állnak sorban a frissen kiképzett vadász és helikopterpilóták. Már ha normálisan kiképezték õket, ugyanis a légierõnek már sugárhajtású kiképzõgépe sincs.
Sokszor még az éves NATO tagdíj kifizetésével is problémák vannak, magyarország nem fizet idõben. Na ez a Magyar Honvédség jelen pillanatban. Vicc.
A szomorú az az hogy alkalmas emberanyag (pilóták, katonák) bõven lenne az országban, Afganisztánban is nagyon jól helytálltak a katonáink.
Dehát mikor volt olyan utoljára, hogy Magyarország tisztelettel kezelte és megfelelõen felszerelte a katonáit? Én a XX-XXI. században nem tudok ilyen esetrõl.
(Az amúgy mekkora már hogy a magyaroknak 15 év alatt sem sikerült megtanulniuk hogy a Gripent azt egy 'P'-vel írják.)
WT miatt nem érdemes venni.Ha több szimulátorral is játszol akkor meggondolandó.Én is beruháztam egy saitek x52 pro-ra.Kb 5 hónap alatt 4x használtam.És ha joy-t veszel,a minimum hogy valami fejkövetõ rendszerben is gondolkoznod kell(szubjektív vélemény).
borzalmas körûlmények vannak ott! ofc felvesznek mindenkit,mert kb. senki nem akar azokra a helyekre menni pilótának😛
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Szerintem historicalban is bent kell maradni a csatában legalább a találatig.
Ezeket számolja nekem? Vagy "elvesznek" ?
Törik a szárny és annyi?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
másik b25-et lerammolta egy állat😊 így jöttem oroszokkal low tierben az uccsó killre...
ez elég egyszerû event volt!
a héten gondolom kapunk pár hajós mission-t...vagy szállj le 3x anyahajón és társai😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Rathrol 20 óra játékja volt a gyereknek....az kb 4-5 nap az install óta....itt 200-400 órás emberkék is 3 hetente 1x csinálnak olyan statot😊
10-es gyerek 20 óra játékkal 16 légi gyõzelmet csinált 0 halállal.....szétlõttem a tail controllt+ airleonját 10 nél mikor m
r anyáztak rá kb 8-an....,de ment tovább és aratott.....
valami xiping nicknevû /gondolom kínai😛/
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú