38447
-
Coral Springs #28207 Ezen már fennakadtam korábban én is másvalakinél. Én végigmásztam anno 19 szintet hogy jet -em lehessen, más meg azért háborog hogy az új rendszerben miért nem lesz meg neki két perc alatt. Vicces, legfőképpen azért mert elég durva műsor megy high tier -ben, még engem is kiszednek a Panther -ből simán. Akkor mi a jófrancot akarna ott egy tapasztalatlan player ? -
Coral Springs #28206 Az előző 20 -as rendszerben a 10 -es szintig eljutni max pár nap volt, ez a jelenlegi rendszerben a 3 -as szint első gépeit jelenti. Ha kiszemelsz egy 3 -as szintű gépet, jó játékkal akár hamarabb eljuthatsz hozzá mint az előző rendszerben. Ilyen szempontból gyorsabb lett, továbbá a gépek egyéni fejlesztéseit nekem eddig hamarabb sikerült kifejleszteni mint korábban. Viszont 3 -as szint felett jön a grind, ez grind volt a 20 -as rendszerben is. -
sulouos #28205 Ma megint bekeveredtem pár arcade csatára a küldetések miatt, és az egyik út közepén sikerült kilőnöm egy tankot, amin az oszlop többi járműve felakadt, és összetorlódtak. A következő rárepüléssel 2 RS-132-vel 8 járművet szedtem ki, abból 3 tank volt :D -
oOBALAOo #28204 Most az a cél, hogy jetekkel mehess? Azért vannak jó gépek előtte is., Pl. chaika I szinten...
A fejlesztést tényleg rosszúl mondtam, azt akartam mondani, hogy elég egyet fejleszteni a bf109e-k közül, és ha az megvan és megvetted, akkor mehetsz tovább az f szériára. régen ki kellett fejleszteni az összes e szériát csak utána fejlesztehetted az f-et. ennyiből tényleg gyorsabb lett a rendszer, ez vitathatatlan.
Az már más kérdés, hogy kevesebb villanykörtét kapsz, mint régen XP-t. Pl. leszállásért régen kaptál 1000-500xp-t most egyet se.
Ezen lehetne vitatkozni, de nem sok értelme van.
Pl. én régen sokat bf3-aztam, de tele lett vele a tököm, és letöröltem. de nem megyek a bf3 fórumra sírni, hogy mennyire szar a game, mert tudom, hogy ott olyanok vannak,akik szeretik.
-
Glo #28203 Azért a G2 meg a G10 kicsit más súlycsoport :)) -
jocking #28202 Nyilván, viszont így oktalanul megy a nyálverés, hogy mennyire begyorsul ettől az új gépek megszerzése. Alsóbb szinteken lehet, az általad leírtak alapján. Viszont a németeknél tier 4-ben a messer ágon egy gép sincs csoportba szedve, így ott kénytelen vagy mindegyikkel egyenként szívni. (Pedig ennyi erővel a G széria össze lehetne vonva.) -
sulouos #28201 Ez eddig is így volt. Ki kellett güzülnöd a 13-14-15-16-17-es tiert, hogy a 18-as Komettel mehess. -
sulouos #28200 Mondjuk nem tudom hogy te hogy vagy vele, de a nyílnak általában elég egyértelmű a jelentése. -
jocking #28199 Igen, csak neked sikerült előbb elküldeni a hsz-t, mint nekem. :D -
jocking #28198 Aha. Viszont ez nem változtat a tényen, hogy a tier 4-es Bf-109 G6-G10-K4-ből mindet ki kell fejleszteni, ha Me-163-at akarok fejleszteni. -
sulouos #28197 Ezt magyarázom... -
jocking #28196 Képpel illusztrálva:
Ha kifejleszted a kékkel bekarikázott gépet, akkor csak a zöld nyíllal jelöltre mehetsz tovább, a piros nyilasra nem. -
sulouos #28195 Nem. Az ágakon lehetnek egyéni gépek és csoportba gyúrt gépek. A csoportba gyúrtak közül elég egyet kifejleszteni a továbbhaladáshoz. Pl. a Bf 109 E-k közül elég csak az E-1-et kifejleszteni, és mehetsz tovább a korai F szériára. -
jocking #28194 "Annyival azért változott a helyzet, hogy nem kell minden gépet kifejleszteni és megvenni, elég csak egyet.Pl. tier II messerből elég kifejleszteni egyet és megvenni, utána rögtön fejlesztheted a tier III. messert."
2 féle tier 2-es Bf-109 van, mindkét fajtából 2-2 darab. A hsz-ed szerint elég kifejleszteni az elsőt, és aztán mehetsz is tier 3-ba.
Pont azon ment a vita, hogy én is azt hittem, hogy ez így működik, pedig nem. Minden tier 2 messert meg ki kell fejleszteni, hogyha tier 3-asokra akarsz áttérni.
-
sulouos #28193 Nem akarja itt senki elrontani a hangulatot, csak hetente jön valaki azzal, hogy mekkora sz*r a játék, aztán a végére kiderül, hogy ő nem érti a lényeget. :D -
oOBALAOo #28192 Annyival azért változott a helyzet, hogy nem kell minden gépet kifejleszteni és megvenni, elég csak egyet.Pl. tier II messerből elég kifejleszteni egyet és megvenni, utána rögtön fejlesztheted a tier III. messert. Régen meg kellett várni míg az összes tier II gépet kifejlesztetted az adott csoportból és csak utána mehettél tovább.
A másik újítás, hogy gépenként te döntöd el, hogy éppen melyik alkatrész fejlődik. A régi rendszerben csak sorban mentek a cuccok.
Mindez egy gyorsabb fejlődést eredményez, vagy legalább ugyanolyat, mint volt, de legalább te választhatod ki, hogy mire megy ax XP(vagy villanykörte:)
Mondjuk ha normális hangnemben kérdezted volna, és nem kezded el anyázni 3 hsz után a játékot, akkor lehet hamarabb választ kaptál volna...
Mindenesetre jó lenne, ha nem kúrnátok el a fórum hangulatát, mint ami oly sok másik fórumban megtörtént... -
bgabor #28191 Elgondolhatod hogy legalább annyira leszarom a motívációidat mint bármelyik másik hülyéét. Ha nem tetszik, hát nem kötelező játszani, millió másik játék van még. Állj tovább, senki sem fog hiányolni. -
Rue East #28190 Azért a te objektív és részletekbe menő összegzéseddel sem kell ám szégyenkezned. Várunk vissza szeretettel, hisz ilyeneket mindig élmény olvasni és nem utolsó sorban a közösséget is csak előre mozdítja. -
jocking #28189 Gratulálok az értelmes hozzászóláshoz... Nehogy már te legyél felháborodva azért, mert 1 hónap kimaradt nekem a patch óta (hogy miért ahhoz továbbra sincs semmi közöd), úgyhogy itt akár le is zárhatjuk a dolgot. -
jocking #28188 Letörölni nem fogom, jó az néha hülyülni, mert komolyan venni már nem lehet. Viszont örülök, hogy nem pocsékoltam bele az elmúlt 1 hónapot, a változások tudatában nem lett volna értelme. -
twi452 #28187 Szerintem töröld le tiltakozásként ahogy a többiek, abból majd tanulnak a gazfickók :) -
bgabor #28186 Remek, akkor talán mehetnél és élhetnéd tovább ahelyett hogy ide írogatsz marhaságokat. -
jocking #28185 Egyébként hű-meg-ha, ez az egyetlen különbség a wot rendszerhez képest, hogy minden géppel szerzett rp beleszámít a fejlesztésbe? Azt a mindenit, micsoda innováció a wot-hoz képest... (Egyébként ez is csak részben igaz, mert egy tier 1-es géppel repülve a tier 4-es fejlesztésbe lófax rp fog belekerülni, jó ha 10%.)
Mindenesetre mindenkinek thx a felvilágosítást, ismét sikerült csalódnom gazsiékban. -
jocking #28184 Az elmúlt időszakban hanyagoltam a játékot, kb. 1 hete kezdtem vele újra játszani. Egyeseknek élete is van ám... -
bgabor #28183 A World of Tankban hol van az, hogy a fejlesztésre kiválasztott tankot bármelyik tankal kifejlesztheted, nem kell az előtte lévővel? Amúgy igen, hol voltál az elmúlt időszakban hogy ez meglepetésként ér, egy kő alatt? :D -
jocking #28182 Sikerült felfogni, épp az előbb összegeztem.
Az a gondom, hogy mindenhol a gyorsabb gépszerzést propagálták, holott ha teszem azt szeretnék He-162-t és Me-262-t is birtokolni, akkor ugyanúgy végig kell szenvednem az egész tier 4-es ágat, mint eddig. Ez szerintem pontosan ugyanannyi (ha nem több) időbe telik, mint a régi rendszerben lvl. 12-ről elérni lvl. 20-ig. -
sulouos #28181 Nahát, elkéstél majdnem egy hónappal a siránkozással. Olvass vissza akkorra, és próbáld meg felfogni a dolgot. Nehéz lesz, de hátha sikerül. -
jocking #28180 Tehát akkor összegezve:
Csináltak egy fejlesztési rendszert, ami ugyanaz a lassú sz@r, mint a world of tanks-é, csak ezt sehol nem híresztelik. Remek... -
twi452 #28179 igen, ha nincs meg a kellő gép a tier 4-ben akkor egyik ágon sem mehetsz be az 5ös tier-be
az ágon viszont végig kell menni -
sulouos #28178 Igen, mivel azon az ágon van. -
jocking #28177 Akkor mit jelent a bal szélen a római számos tier nyilakon a szám? Nekem pl. a tier 4 és 5 közötti nyílon az van: 2/4. Ebből én arra következtetek, hogy 4 tier 4-es gépet kell kifejlesztenem, hogy mehessek tier 5-be. De akkor ezek szerint nem ezt jelenti... Akkor ezek szerint ha He-162-t akarok fejleszteni, ahhoz végig kell szívnom az összes Fw és a Ta-152 fejlesztést? -
twi452 #28176 a mai jószándék megvolt de elrontottad :D -
twi452 #28175 átugrálni gépeket nem lehet egy sorban, ott végig meg kell venni az összeset ha abban a sorban van a gép amit annyira szeretnél megszerezni
fejleszteni lehet bármilyen géppel
-
Glo #28174 Csak az adott ágon levőt kell megvenned sorban. Én pl a Mig3 BK-n kb 6 kör alatt túllendültem. Viszont bármivel fejleszthetsz bármit, az összes Vehicle RP a kiválasztott gépre fog menni. -
jocking #28173 Kérdésem lenne az új fejlesztési rendszerrel kapcsolatban.
Ahogy én értem a működését:
5 tier van a 20 szint helyett. Egy tierben nem kell minden gépet kifejleszteni, ha megadott számút kifejlesztek, akkor mehetek a magasabb tierbe fejleszteni.
VISZONT.
Az eddigi tapasztalat: I-185-öt (tier 3) akartam elkezdeni fejleszteni. Minden orosz gép megvolt a tier 2-ből, az új Mig-3-15 (BK)-t kivéve. Sőt, a tier 3-ban is csak az I-185 hiányzik. Ennek ellenére addig nem engedte fejleszteni az I-185-öt, amíg nem fejlesztettem ki (és vettem meg!) a Mig-3-15 (BK)-t.
Akkor most hogy is van ez? Hogy lesz gyorsabb a fejlesztés, ha itt is köteles vagyok minden egyes gépet kifejleszteni, és aztán megvenni? -
ZSOOLT2 #28172 IL-2vel két jobb RB körből ki lehet hozni mindkét feladatot, ha gyengébb célpontok (AC, AAA, Arty) kilövésével. -
R3nton #28171 Köszi, akkor no problem :D -
Coral Springs #28170 Általában másnap reggel 11, délig. Akkor rakják fel az új küldetést. -
sulouos #28169 Katasztrófa, bementem az Il-2-vel egy RB-re, a 8 rakétámmal sikerült 1 tankot kiszednem, meg utána 3 rám támadó repülőt :D Aztán fekete szárnnyal billegek hazafelé, amikor elfogyott a repülője az ellenségnek. -
sulouos #28168 Talán másnap reggel 8-ig.