38447
-
vajakos21 #28247 warthunder.com/en/news/397-Update-03012014-1373546-en
néhány fm javitás(?) -
Glo #28246 BnZ guide
Igaz ez a Rise of flight-on mutatja be, de jól bemutatja, hogy hogyan kell energiát megtartani és az ellenséget úgy mozgatni, hogy ne kerülhessen lőhelyzetbe. Meg benne van, hogy hogyan nyugtatgassuk magunkat, ha elsőre nem zuhan le a genya.
-
Caterpillar #28245 Növeld a rácsapás szögét, ne 2m -en fűnyíró üzemmódban keresgéld a tankokat, vagy ha alacsonyan repülsz a cél előtt húzd fel és meredeken zuhanj rá.
Kevesebb időd lesz célozni, viszont pontosabb és gyorsabb is leszel. -
twi452 #28244 és árkádban jóóóval nagyobb energia különbségre van szükséged az ellenséghez képest mint a többi módban mert ott a legratyibb gépek is utánad jönnek ugye :D -
Elar #28243 Áá ezt hívják BnZ-nek? :)
Én szeretem ezt. Legtöbb esetben skerül is. Szerintem a lényeg, hogy gépágyúval tényleg elég néhány találat, hogy kill legyen belőle -
Zero 7th #28242 Rengeteg szó volt már a B&Zről, és mindenki adottnak veszi, hogy ismert a dolog.
Én is úgy gondolom, hogy tudom, hogy kéne csinálni, de sikeresen végrehajtani kb 1%-kos arányban tudom.
Azt nem értem, hogy amikor 600-800-zal veretek lefelé akkor van kb 0.8 másodpercem arra, hogy a közel irányíthatatlan géppel megcélozzam a flikfakkoló ellent. Ez általában nem szokott menni.
Ezután ugye elhúztam az ellenség mellett, elékerültem. Ennek aztán két kimenetele lehet, vagy bízom a sebességemben, elkezdek emelkedni, és szarrászanaszét lövik a seggem, vagy leállok fordulózni, amit vagy megnyerek, vagy nem.
Szóval kurvára nem vágom, hogy hogyan taktika ez, meg hogy mit csinálok rosszul. Ha azt, hogy 600-as tempónál nem találom el az ellenséget, akkor erre soha nem is leszek alkalmas asszem... -
sulouos #28241 Hát... Egy kicsit magasabbról dobom a bombát. Ennyi :D -
Elar #28240 Ti hogy csináljátok, hogy ne törjétek össze a gépet (és bombázzátok le saját magatoka) ha alacsonyan mentek tankokra? Pl Il-lel -
Amaymon #28239 Az a prop-pitch kezelés sem olyan nagy mutatvány, mint leírva. Amúgy is csak sokszor percekig repülés és üldözés megy RB-n vagy SB-n. Történne is valami. :) Node nem értem miért nekem célzod a választ és nem olyannak aki nem érti. Tudom hova tenni ezt a játékot, tisztában vagyok mi lenne túl sok bele és értem ha valamit bele raknak az miért van úgy. -
sulouos #28238 Érdekes, nekem általában sikerül jól mennem a Fókával, nem olyan jó mint eddig, de most már figyelni kell a motor hőfokát (ami mondjuk léghűtéses motornál igencsak hihető). Az igazi vicc az az, amit a Typhoonokkal csináltak. 100%-on 3-4 perc alatt túlmelegszik, a WEP-et bekapcsolva meg gyakorlatilag másodpercek alatt. És még így se rossz gép, bár kifejezetten utálom az orsózni képtelen gépeket (á'la Spittie). -
Glo #28237 Sok mindent lehetne még.. orosz gépeken ha kezelni kéne a prop pitch-et, üz.anyag/levegő keveréket.. ezt-azt..
Lehetne gépészkedni minden gépben, de aki gépészkedni akar az mással játszik.
Amúgy a radiátor kezelését be lehet állítani a Full controls-ban. A német gépeken (Bf) volt automata hűtő, de pl a fókákon manuálisan mindig Open-re tettük il2-ben, különben szétsült a motor. -
Amaymon #28236 Az volt az abnormális, hogy nem volt overheating. Most kapott minden nitrózható gép. Már csak egy dolog kéne, hogy muszáj legyen kezelni a radiátorokat és ne csak a WEP-kor. -
Vaktermesz #28235 Rendes volt a srác, írt egy gg-t, megköszöntem, igazából nem lett volna mágnes, nem is vettem észre, hogy ki ő amíg már csak ő maradt és nekiálltunk keresni, egy Yak-3 és két IL-2 maradt végére, Yak-ot szétlőtte az kényszer leszállt, nekem volt szerencsém utolérni és szétlőni, kiugrott így úgy vélem feladta, de ez volt első B-17-em. -
bgabor #28234 Képeket!!! -
#28233 "meg MINDENKI"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
BaleniX #28232 Karácsonyra beszereztem egy Ju-88 Heavy Fighter Version Makettet (1:72)
Majdnem kész van, már csak festeni kell, szép hófehér lesz az orosz fronthoz hűen.
Majd ha kész akkor teszek fel képet. -
voros12 #28231 Mióta kijött az új patch azóta a németekkel egy normális csatát nem tudtam menni, mert úgy el lett baszva az egész, ahogy azt kell. Kezdjük ott, hogy behozták ezt a csodálatos overheatinget, aminek köszönhetően a FW 190-el a WEP-et el lehet felejteni. Aztán 10 csatából 9-en olyan felhő van hogy a BnZ egyszerűen lehetetlen, mert semmit nem látsz. Végül pedig az, hogy a spit-ek meg MINDENKI lemászik az egyenesen már egy vicc. -
Coral Springs #28230 Nekem személy szerint egy ilyen nyárias környezett jönne be, ezekkel a nagy hangárokkal.
Bent állnának egymás mellett a szolgálatba állított gépeim, a köztük való váltogatás pedig úgy történne mint a Gaijin űrhajós játékában.
Ha megfigyeltétek ez már most is megoldható lenne, a reptéren díszrepülők állnak a háttérben itt-ott. Amit még eltudok képzelni továbbá egymással beszélgető, vagy épp dolgozó emberkék tennék a dolgukat a repülők körül.
Nem én vagyok az első aki ezt kitalálta, nyílt már ezzel kapcsolatban topik a hivatalos fórumon. -
#28229 Én is unom. :)
Tippem szerint a Star Wars Galaxies volt az első MMO ahol 2003-ban direkte esett a hó és hülye műkarácsonyfák voltak bizonyos helyeken minden városban, melyek alatt zenélt a The Max Rebo Band. :) (De javítsatok ki, ha tévednék. Azóta több hasonló hülyeség volt más MMOkban.) -
Glo #28228 A csaj mögött van egy hangár is? Észre se vettem, de most hogy mondod.. -
Susarc #28227 ezek műbabák:P -
Coral Springs #28226 Valamelyik bennfentes nem tudja esetleg, hogy érkeznek-e a közeljövőben új hangárak, ilyen babák bele, valami kis élet a repülő köré ? Ez a fagyos reptéren, hóesésesben álldogálás nem igazán jön be. Akkor már a Midway -en is állhatnának a gépek, a háttérben az óceánnal amelyen időnként elhalad egy-két hajó, de ami most van az nem igazán jön be. -
Ry0K3N #28225 Nekem a patrol boatok másztak hegyet anno. x) -
vajakos21 #28224 Mai feladatsor
http://warthunder.com/en/news/386-January-3rd-War-Thunder---Winter-Magic-en -
oOBALAOo #28223 lehet panaszkodni a grindelésre, de azért ne felejtsük el, hogy nem jótékonysági élból hozták létre a gamet, hanem szeretnének megélni belőle.egyértelmű, hogy fokozatosan nehezíteni fogják a fejlődést, ezzel motiválva a "teljesítményorienált" játékosokat, hogy fizessenek prémiumot, vegyenek aranyat, stb... -
#28222 Na ja! Nekem jöttek, három-négy manó kergetett, stb. Ált. ezek voltak a lezuhanási okok. :) -
gezu1025 #28221 Ilyen tankkal én is találkoztam, de még fél évvel ezelőtt. :P Jól haladnak a bugfixek. :D -
Glo #28220 Ezt a gépet tipikusan a low tier SB-re találták ki.
1v1-ben simán lenyomhatsz vele bárkit a tierjében :) BnZ-zni is jó vele, meg fordulni is tud, a 20mm MgFF is kegyetlen hatásos SB-n.
A nemzeti színekről meg nem kell értekezni :)) -
#28219 Ez a játék pont attól jó, hogy SZERINTEM nem érzed, hogy grindelsz. Ritka. Roppant jók a T4 alatti gépek is. Élvezet velük játszani.
Engem sokáig nem érdekelt a HE-112 B1, pedig jókat hallottam róla, mert sajnos volt szerencsém a német ágon a három kistesójához, amelyektől hánytam. Aztán karácsony után megvettem. Mit mondjak, jó döntés volt, roppant bejön. Ráadásul a magyar festéssel, áhhhhhhhhhh ..., gyönyörű!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Coral Springs #28218 Az egyik enemy tank eltévedt, biztos tudna mit mesélni hogy került ide.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Miközben a többiek harcoltak én pihenőre fogtam a dolgot. Ilyen a full full graf DX9 -ben, szerintem bőven jó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Glo #28217 Ugyan, mi annál sokkal kegyetlenebbek vagyunk
Amúgy ez a Chat Mod title egy mágnes.. -
Susarc #28216 én akkor is undorítónak tartom a grindmennyiésget T4-5 9s gépekhez!
mutattam pár napja hogy HB ben 6 lelőtt géppel 5-6 földi céllal,prémium accounttal 250-250-es géppel 5000 kékkörte a reward a 430.000-es fejlesztésbe egy 25 perces meccsen.......hát elmennek a picsába!:P -
Zero 7th #28215 Mert az aranyért gépalkatrész az nem freeXP-t vált át aranyért, csak megoldja egy lépésben? Mert én azt hittem, az történik.
Mondjuk nem néztem, meg számoltam utána, hogy kijön-e ez az árakból, és baromira lényegtelen is... -
#28214 Szerintem több liont kapsz mint 1.35-ben. :D AB-n összejön 30-40k 5-8perc alatt. Ez az 5-8 perces átlag körönként meg iszonyat kevés. Néha 10-15 perc volt egy AB kör, ehhez képest most felére csökkent és kétszer annyit keresel így is. :D Azért elég vad így belegondolva... -
Amaymon #28213 Glo is a MOD csapatban van :DDD Azoknak vigyázni kell a kilövésével mert aztán besértődnek és két hétre 5m-el nagyobbra veszik a fegyvered szórását :DD -
Vaktermesz #28212 Nekem HB-n jött össze egy 3 killes rakétatámadás, egyetlen rakétaindítással jött össze, a sarkon fordultak volna be és megálltak szinte egymáson voltak nagy szerencsém volt most így eventhez :) Ugyanabban a meccsben lelőttem egy B-17-et (Il-2-vel) már egy motorja nem ment, és lassult is, nagy nehezen teleeresztettem mindennel és kiugrott, amúgy ha jól néztem egy chat moderátor volt akit lelőttem :D Nem mintha bajom lenen az adminokkal, tisztelem őket, de még is egy moderátort lőttem le :D -
Amaymon #28211 Az egész rendszer azért alakult ilyenné, mert nincs ami a liont elégesse egy átlagos vagy egy kicsit annál jobb tudású játékosnál. Valahogy meg kellett zabolázni az eszement fejlődést, mert ha egy squad összeállt 2-3 hét alatt 20-asra kimaxolt prémmel egy-két teljes nemzetet. Lion kérdése volt minden, az pedig fighterként dézsából ömlik RB(HB)-n. AB túl kaotikus hozzá, SB pedig lassú. RB-n egy képzettebb player(team) 40-120k-t összelő egy kör alatt. A repair költséggel próbálták először egyrészt balanszolni a játékot, másrészt visszafogni a fejlődést. Anno óriási ájvékolást váltott ki. Még mindig találni a régi rendszerből megmaradt elszállt repair billel rendelkező gépeket. Melyik a jobb ennek fényében?
1. Enyhe korlátok közé vagy szorítva?
2. Izzadó homlokkal, stresszel ülsz le játszani, mert úgy kuporgatod a lionod?
Szerintem per pill megtalálták az arany középutat, aki eddig kifejlesztette amit tudott felfogható a béta ajándékának. De mivel ezek ruszkik ahogy bgabor mondaná, ha jól működik lesz még rosszabb is :D -
jocking #28210 Olvass vissza. Nem a játékra írtam, hogy szar. Az új fejlesztési rendszerre írtam. Nekem ez a véleményem róla. Nem kötelező elfogadni, de attól szerintem még leírhatom, ugyanúgy, ahogy te is leírhatod, ha neked esetleg tetszik.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a máséra." -
#28209 Nekem nagyon hektikusan sikerülnek a küldetések, egyszer 4-5 légigyőzelem is összejön, máskor csak 2 ground kill. Szerencsefüggő egy kis részben, nagyobb részt koncentráció kérdése.
Az új fejlesztési rendszer egyértelműen jobbnak tűnik, mondjuk annyira sokat nem játszottam az előzőben.
A terület bombázások jól megkavarták a taktikát. -
R3nton #28208 Viszont azt észrevettem, hogy ha 1 gép alatt, mondjuk több van PL a YAK9-eseknél, akkor a 2.-t átugorhatod.