War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soon

nekem elõbb 2 b-25 simán kettétört amikor eltaláltam õket 😄
Torzonborz
Annak a KI102nek az 57es lövege egy vicc. 😞 Elsõ körben kis szar AI P26 szárnyába belesomtam ...persze crit...attól konkrétan le kellett volna szakadnia .
Puha célokra ( AAA , Arty ) is 2 lövés kell.
Nagy csalódás számomra.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Top of the world map: 2:18 sec-es kör O_O

azon gondolkodok, hogy be kéne menni a ki102vel 😊 kicsit rendet rakni az 57milissel az amcsik közt 😄
Tegnap 17:30tól 19:00ig játszpottam. Vagy 6 meccset. Arcade hozzá teszem. Meg votl egy HB de... stock jetként se 110% gyorsulás hát... 60 lõzser hát....
a másik oldalon csak 17ek és 24ek voltak azért természetesen 😊
a rohadt battleship-en múlt a csata.. azt nem dobtuk ki és túl késõn értek oda a kamikazek... már számolt vissza a csíkjuk amikor kidobták az utolsó pillboxunkat 😄
Torzonborz
Ez már kész tehéncsorda. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

versenyfutás a targetekért😊

Hát ez paraszt egy daily lett, abból a szempontból, hogy a kisebb tierü embereket kizárja. Valahol érthetõ a kezdõk miatt, de a kezdõk kiszûrésére a tegnapi móka is megfelelõ volt.

De még így is lottó marad az egész zárt beta sorsolás.
nem mondanám kezesbáránynak semmiképpen 😄

de most elõkapták páran azt a nagy tehenet is 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Torzonborz
Ehh öregem , igazad van . 😄

Most emiatt toljak japcsikba 1 szintnyi xp-t ? G5N1 van a legközelebb.

Jó az ? Megér ennyit ?

mert nincs nekik "heavy bomber"-jük csak "medium" 😊
Torzonborz
Németek vajh miért maradtak ki ?

Hát ez egy jól sikerült másolás lett. <#taps>
Rosszkor próbáltál játszani gondolom, a Tier 16 egyáltalán nem kihalt, van arrafelé minden, K4, Ta-152, kezdetleges orosz jetek, de a gép tesz be tier18ról Kometeket és Shooting Starokat is, meg lentebbrõl G10et, Tempestet. Van egy rakat bombázó is. Szóval nem kihalt az egyáltalán.

A tier 18-20 az ami kihalt és nehéz csatába kerülni.

Na, itt az elsõ számomra teljesíthetetlen event. Gondolom nem egyedül leszek ezzel így.

Legközelebb az amcsihoz vagyok, de ott is 2 tiert kéne ugarni. <#mf1>

While flying heavy bombers, destroy the following number of ground targets:

Arcade — 40
History — 20
Full Real — 5
Aircraft participating

Japan: G5N1, G8N1

USA: B-17E, B-17E Late, B-17G, B-24D

Britain: Lancaster Mk.lll

USSR: Yer-2 (all modifications)
"Hardest Task" igaza volt

meg 162 3 percnyi üzemanyaggal LOL😊))))

Német/japò propelleres géppel senki nem akar post war jetek ellen menni értelemszerüen.Majd ha lesz normál tierezés.Addig event.A 262 es meg mig ellen...aha...
Ha bekerülsz megtudod 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Emberek! Miért nincs kb senki high tierben? Tegnap mehvettem YAK-15P és jó eddig is láttam, hogy nem sokan várakoznak így tier 15-6 felé de... fél csapat, bot repülõk.
Javítási költségre nem foghatom mert 3-4kért javítják a gépet. Az meg nem sok.
annyit aláírok a mai 75% ban szerencsén múlt😊

nem kell elõtte seggelni....a legtöbb fél/egy óra max.....ennyit megér

http://www.twitch.tv/entak

Nekem a 'talán bekerülsz' a max egy-két hétig tartó bétába az kevés azért hogy cserébe minden nap a játék elõtt üljek és fura feladatokat csinálgassak. <#smile>

Coral Springs
Én egy ideig toltam, de a bombázós lövöldözõs feladat végett meguntam (az volt az elsõ amit nem csináltam meg), mert nem fogok akkor is felmenni játszani amikor éppen semmi kedvem. Azt ha mindet megcsinálod, még az se garancia arra hogy bekerülsz a tankos zárt bétába.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

mindenki nyomja a napit?😛

csajka😛 behúztam egy 5-ös Fighter huntert másfél percel a vége elõtt:_D
addig 3. helyen voltam és 2 kurva ügyes gyerek volt 1 ill. 2. ráadásul összejátszottak....,de mákom volt,mert lelõtték mind a kettõt és egy fantasztikus máksorozattal letisztítottam az eget😄 el is küldtek az anyámba😄 mondom vége elõtt másfél perccel😛

Torzonborz
Én Havoc-al csináltam meg , kiszedtem 23 földi célpontot és meg is lett ( HB ). 😄

a mai acsi elmebeteg.......

Újra be kell lépni. Amúgy 16:00 után bármit mutat akkor is 5x számolja.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

A napi 5x elsõ gyõzelem elvileg 16:00-tól van de nekem még 16:10-kor csak 2x-est mutatott...

Ulvar
Funny...HB csatában voltam.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

XenHai
Én elõbb az voltam és nem adta meg ...
Ulvar
Új küldi még nem volt kint mikor bementem csatába. Kijövök...küldetés teljesítve...ok...(légy csapatod legjobbja...ennyi).

RiCSi1234
Ilyen Teamkill-t is csak én tudok, és egybõl a pilótát. 😄

GTA V (*.*)

Ez az event sem okozott sok fejfájást, sajnos nem volt frb event csak hb midway mappal szóval ab-n kb 5 küldetés alatt megcsináltam a Val-val (mivel az az egyelten bombázóm amivel ezt a küldit lehetett tolni). Szerencsésebb térképsorsolással akár 3 mapon is meglett volna, de a sors útjai...
Ulvar
jóféle, sokkal jobb mint az AB....több cash+xp, élvezetesebb, van némi taktik, persze ember függõ ott is, de még mindig ezerszer jobb.

HB+event révén sikerült kikúrálnom az anyagi problémáimat. Bár most volt némi szünet, újra befog indulni nálam a HBzés, mert túlköltekeztem 😊.

Tegnapi Midway eventen Kitty-vel felmentem 5000m-ig, aztán elkanyarodtam a bázis felé, ekkor láttam hogy egy fekete pötty megy a hordozónk felé, utánamentem, amikor felvillan akkor látom hogy Catalina klón. 40m-en elkezdtem lõni a bal szárnyát, örömömre ki is gyulladt a bal motor, ott is hagytam. Szépen lassan le is zuhant... :-D
Kezdem megszeretni a Hb-t 😊

Cáfolandó azt,hogy mennyire gyengék a német fegyverek: mai elsõ meccs HB-n, 3 kill az F4-es messzerrel. Minden amcsi szétszakadt az elsõ sorozatra.

Jingles új videójában még külön ki is emelte, hogy hallgassátok az arty lövedék hangját és csatt kiszedte a srácot aztán egy kicsit késõbb...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

😄DDD
vannak dolgok amik nem változnak 😊
nekem bombázókon maxos crew van és az elsõ sorozatra borul az összes faroklövész😛 ha én véletlen betévedek egy bomnber mögé az viszont azzal a lendülettel le is bontja a gépemet😊 a sors útjai kifürkészhetetlenek😊))

Én is jártam így Hb mapon. B25 után emelkedtem, mikor azonos magasságon voltunk én neki kb 4-5 óra irányból közelítettem. Kb. 600 méterrõl 1 sorozat végigverte a gépemet és már mentem is lefelé... Azóta kerülöm ezeket hátulról. Ha leáll fordulózni Ab-n a B25 még meglehet de hátulról esélytelen.
csak az elméleteddel az a bibi hogy B vérpisti ha összetalálkozik A vérpistivel aki egy OPABB😛 gépben nyomul akkor B mindig szivni fog tehát nem fog sem könnyebben sem gyorsabban boldogulni😊)
az én felfogásomban az ilyen gépeket a fejlesztõknek ki kellene javítania így lenne értelme annak az elméletnek amit te vázoltál😊

még nekem is tátva marad a szém olykor mikor 3-4ezer méter elõnnyel egyszercsak putty levernek mint vak a poharat az OP gépben jaszkarizók😊

egyik másik kedvncem az angol wellington ami 2 orsót nyom le míg egy vadász egy felet/se fordul😊)

na mindegy annyira nem zavar....csak érdekességként említettem😛

Csakhogy Arcadeban szándékosan viselkednek eltúlzottan, irreálisan a gépek hogy az azzal játszó vérpistikék könnyebben és gyorsabban boldoguljanak.
Mondhatnánk úgy is hogy Arcadenál ez nem hiba hanem szolgáltatás. Ezért leszólni a játékot nem ésszerû.

War Thunder-ben bizonyos gépek irreális viselkednek a többihez képest....ez épp elég....mindegy melyik játékmód! az irreális az irreális😛

Korábban ma itt panaszkodtál a LA-5FN irreális emelkedésére, remélem azt a tapasztalatot nem szintén arcadeban szerezted. Mond hogy nem megint azért panaszkodsz mert az Arcadeban irreálisan viselkednek a gépek...