38447
-
Susarc #28287 más: feltűnt nektek,hogy szinte senki nem játszik t4-et?? mivel kapásból t5-ös jetekkel rak össze a játék? Ergó T4-T5 kb. játszhatatlan,mert alig van játékos......
szerintem végig kéne gondolniuk még 1x ezt a besorolási rendszert....
magamon is észrevettem leginkább T2-T3-at játszom csak!
nagyritkán bemegyek T4-5-be a 75% BOT a playerek közül,de velem is előfordúlt már mint amit Snake linkelt,hogy 2-3 játékos volt összesen 10 botra:P
Do the reform or RIOT!:) -
Susarc #28286 miért is lehetnek csiterek? talán azért amiért az AI is úgy van legprogramozva ahogy levan?
pár napja eyg DO 217-et üldöztünk ketten,de 700 méternél közelebb nem tudtunk menni pedig semmit nem csinált csak körbe-körbe mászkált a mapen....tökmindegy hogy 700-al vagy 450-el mentünk rá 700 méter után mi lassulni ő meg gyorsulni kezdett!!! mintha valami baszomnagy mágnes lett volna a két gépben és taszítani kezdtük volna egymást!
nem is bjrtuk lelőni! több mint 10 percig próbálkoztunk....szerencsére vége lett a körnek!
akárki akármit mond hétszentség,hogy van működő cheat a játékhoz ami a fizikával okoskodik,de nagyon! -
vajakos21 #28285 http://warthunder.com/en/news/386-January-4th-War-Thunder---Winter-Magic-en
mai feladatsor...és akció...Hien occsóért
Ha úgy gondolod hogy csalt,küldj replayt a gazsiéknak -
Susarc #28284 Nincsenek csiterek: TURK-os gyerek 16 gépet lőtt le halál nélkül úgy,hogy 37-es rangja volt 2 halálra 1 lelőtt gép-es statisztikával....az én csapatomba 69-es Rangon én voltam a legszarabb csupa 90-100-as gyerek....
emberünk mindenkit le head-onozott meglőni szinte senki sem tudta....a végén nagynehezen leállt a motorja/légcsavarja és még így is leszedett 3 embert és 2 percig repkedett motor nélkül! ezt onnan tudom,mert én 650-al zuhantam neki sajnos elmisseltem ,de láttam hogy nem megy a légcsavar....erre utánnam fordult emelkedett vagy 2000 métert és lelőtt!!!!
mindenki folyamatosan anyázott rá,de ő csak röhögött......
nincsenek csiterek -
Coral Springs #28283 Egy B-17 meg egy Tu-2.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
sulouos #28282 Gondolom olyan mint a hoki 82mm-es szovjet rakéták, telibe kell találni vele. -
Coral Springs #28281 Ez a Bazooka nem igazán viszi a tankokat, ebbe az egybe beleeresztettem mind a hatot.
Coral Springs #28280 Én leszarom mindkettőtöket, engem egy hozzászólás erejéig érdekelt a történet. Van jobb dolgom is mint hogy ezzel foglalkozzak. -
Glo #28279 Launcherben be tudod állítani, hogy JPEG-ben mentse. -
bgabor #28278 De nyugodtan menjél és fújjál be neki ha ennyire szíveden viseled ladanyi emberi méltóságát(???), nem fogok meglepődni rajta. -
oOBALAOo #28277 "Update: from now on it only takes 10 missions out of 17 to obtain each aircraft! TB-3 and XF5F are closer then ever!"
oké megtaláltam...
-
oOBALAOo #28276 ha egy küldetést kihagytam,akkor érdemes még gürizni az achivmentért?
-
oOBALAOo #28275 tök jó, hogy targa formátumban menti el a game a screenshootokat.. -
bgabor #28274 Még nekem is vannak hibáim, nem kevés. -
sulouos #28273 Nem szabad fordulózni velük semmivel sem, vertikálisan kell harcolni, nehezen tartják úgy a Messerekkel a lépést. -
Elar #28272 Most mentem egy kőrt a németekkel
Azért nem gyengék az oroszokhoz képest.
A BF109-esekkel nem tudok fordulózni, mert beteszi az orrát a földbe.
A Stuka 2 lövéstől szétesik, meg a Prém He is.
Ez azért genyaság
tényleg. Hogy kell reüéni a Messerekkel? Az F sorozatnál tartok, de kriminális -
Coral Springs #28271 Ilyen jellegű hozzászólásokkal te sem éppen emberségből jeleskedsz. Aztán meg Cifu a gonosz moderátor mert kapod a pontjaidat. -
bgabor #28270 Ha már szarról beszélünk, szerintem így három hónap alatt mindenki számára egyértelműen kiderült, hogy te emberként vagy az, mégpedig egy egész ládányi.
Tutira nem fogsz hiányozni. -
Vaktermesz #28269 Frappáns, frappáns :D -
Coral Springs #28268 Oké, szia. -
ladanyi78 #28267 Én egy szemét játékért sem fogom térden csúszni. -
ladanyi78 #28266 Nem hiszem hogy kínlódnék ezért a játékért. A nevem azért változtattam meg mert ez az új patch egy rakás szarrá tette ezt a játékot. Szerintem ezt a sors akarta így, és akkor így is van jól. -
Coral Springs #28265 Az nem baj hogy bannoltak, legalább látszik hogy be van tartatva a szabályzat. Változtasd meg a neved, azt írj a Kollati -nak.
Engem eddig csak chat -ről bannoltak 2-3 napra. -
sulouos #28264 Ja, és akkor csodálkozol hogy banoltak? :D -
ladanyi78 #28263 teljesen találó név -
ladanyi78 #28262 WHATtheFUCK -
sulouos #28261 Nahát, első amerikai kör RB-ben, bedobott az oroszokhoz. -
Coral Springs #28260 Az orosz Airacobra -t is javíthatnák. A menüben piros a propeller, de csatában már barna, pedig piros kéne legyen ott is. -
sulouos #28259 Mert mi volt a neved? -
ladanyi78 #28258 Az in game name miatt bannoltak. Azt mondták változtassam meg aztán csússzak négykézláb a game mesterhez, hogy vegye le a zárolást. TISZTA VICC -
oOBALAOo #28257 THX!Én a weboldalon néztem...
-
sulouos #28256 Akkor azért volt, mert kicsit nagyobb sebességgel emelkedtem? :O :D
Szép, volt, kumisz. -
twi452 #28255 szerintem még nincs ez a patch kiadva
legalábbis nálam kisebb a verziószám és 2 perce léptem be :D -
sulouos #28254 A WEP továbbra is másodpercek alatt megfőzi a Typhoon Mk Ib motorját, de emelkedni már akár 100%-on is lehet vele. -
twi452 #28253 :)
oOBALAOo #28252 ez van odaírva:
"TB-3 - destroy 10 American aircraft, while flying Japanese ones
XF5F - destroy 10 Japanese aircraft, while flying American ones" -
sulouos #28251 Schmalzfaust streamelni fog az Il-2 CloD ATAG szerveréről, ahol Herr Laca is játszik.
Link -
twi452 #28250 oda van írva zárójelben :P :) -
oOBALAOo #28249 acsívmenteknél van különbség hogy AC-ben vagy RB-ben csinálod?most RB-ben leszedtem egy japót, és 3nak számolta... -
sulouos #28248 "Fixed temperature rating for all of the Yaks and Typhoons" YAY