War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem... Te eddig minden hozzászólásodban arra lyukadtál ki, hogy a géppuska rossz, mintha nem is lenne elõnye.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

jól jársz a vitalityvel meg staminával hidd el...lecsökken majd a pilot kill és jobban bírod sérült géppel is a mókázást

pontosan és ez is volt a mondanivalóm lényege😊

Az amcsik azért tettek "csak" géppuskát a gépeikre a 2.vh-ban, mert nem kellett nagyobb kaliber pl Európában a németek ellen. A 12,7mm elég nagyot szakított, ahogy solouos írta szinte biztos volt a találat, és nem kellett nagy dög nehéz bombázók ellen menni (lévén a németeknek akkortájt már nem igen volt). Akit a 12,7-essel eltrafáltak az nem ment túl messzire utána. A játékban ez azért nem érzõdik, mert ott nem kell még 3-400km-t repülnöd hazáig, ahol az út alatt az elszenvedett szerkezeti vagy motorikus károk az idõ elõrehaladtával egyre inkább kijöttek a gépen.

A németek viszont azért erõltették a 30mm-t, mert nekik ott voltak a jól páncélozott jenki és orosz bomberek hadai akiket le kellett darálni, és oda a 20mm kevésnek bizonyult.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nah japánok kivételével adakoztm 20 gépnél 😊
Fõleg a Vitalityre mentem rá - márnagyon untam az állandó pilóta kilövést
ár helyen sikerül expertre nyomni a gépeket - erre most kíváncsi leszek 😊

Nem azt mondom, hogy fasza fegyver (én pl. tier 5 felett semmire se tartom), hanem hogy nem teljesen életképtelen. Könnyebb vele találatot elérni, de nehezebb egy gépet szétverni.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

namost akkor áruld el,hogy miért alkalmaznak kizárólag gépágyukat jeteken ha ilyen "fasza" fegyver a géppuska?😊))

az a pár gép amit géppuskával raktak hadrendbe hamar le is cserélõdött...talán nem véletlen😛

A gépágyú fegyverzet elõnyösebb, mert néhány találat is végzetes, de a géppuskáknak is megvannak az elõnyei. Nagyobb a lövedék torkolati sebessége, laposabb pályán mozognak, több a lõszerük és sûrûbben érkeznek a lövedékek. Tehát pl. gépágyúval ritkán, de megesik, hogy az ellen átrepül a tûzfüggönyödön, és nem kap találatot, vagy csak 1-2-t, a géppuska viszont szinte biztosan beviszi az elvárt sebzést.

legénységre

Na ma vettem 1000 aranyat. Így van 1200 😊
Szerintetek mire költsem? 😊

ott az orosz meg japó kétfedelüs küldi meg a sima orosz/japó gyilkolós...ez összesen 4😛 nem elég?😊)

mára nincs feladat? sem a hivatalos oldalon sem a játékban nem látom.

Hm... az EPIC PREM NOOB. Ezt a statot 😊

tehát ha a gépágyu fegyverzet elõnyösebb akkor a géppuska ugyan milyen?_P

Torzonborz
"Persze nem lehet elvitatni, hogy ezen a szinten már a gépágyúfegyverzet elõnyösebb"

Ezt valahogy kihagytad. Teljes kontextust értelmezd ne csak kiragadott részletet.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

bammeg 11:32 perckor még ezt írtad:

" Egyszerûen jet csatánál már túl gyorsan történik minden, tizedmásodpercekben mérhetõ ideig vagy csak lõhelyzetben, ezért olyan fegyver kell ide, aminek már egy-két találata elég az ellenség szétszedéséhez, itt nincsen mód még egy másodpercig sorozni se az ellenfelet."

tehát 11:32 kor még úgy láttad,hogy nincs idõ sorozni 12.7-es géppuskákkal ,de 14:32 kor meg már én túl fekete fehérnek látom a világot,mert leírtam én is ahogy TE IS!😊)) ,hogy gyenge a géppuska jet csatákra...

ne csinálj már magadból bohócot😛

Valaki adjon mar nekem tanacsot, a xp-38g-t, megis hogy kellene hasznalni. Koszonom!
Hát az hogy te fekete-fehér alapon látod a világot, mikor nem az, az a te bajod. Jó gép, mert jól repül. Fegyverzete lehetne jobb is, de így is megteszi. Ezt írtam.

leírod,hogy milyen jó gép...aztán kövi bekezdésben meg leírod,hogy gyenge a fegyverzete😛😊) nem trollkodni meg no offense ,de viccesre sikeredett így😊

Lehet trollkodni b24 el FRB..n
Én repülgettem sokat a Shooting Starral, én szeretem. Ha nem egy Komet vagy MiG-15 jön szembe, akkor remekül megállja a helyét, és az hogy csak tier18on van, komoly elõny, sokszor megy az ember propelleresek ellen, különösen németek ellen játszva. A fegyverzet azért nem olyan szörnyû, mint minden fegyverhez a játékban, létfontosságú hogy legalább az Universal lõszer meglegyen hozzá, és akkor már sokkal jobb lesz. Amúgy ez az ötvenes kaliberû géppuskáknak már az M3 változata, +50% tûzgyorsasággal a régiekhez képest.

Persze nem lehet elvitatni, hogy ezen a szinten már a gépágyúfegyverzet elõnyösebb. Egyszerûen jet csatánál már túl gyorsan történik minden, tizedmásodpercekben mérhetõ ideig vagy csak lõhelyzetben, ezért olyan fegyver kell ide, aminek már egy-két találata elég az ellenség szétszedéséhez, itt nincsen mód még egy másodpercig sorozni se az ellenfelet.

hát ja megvettem,mert úgy meg kell,de 3x repûltem vele max,mert bohóc az a fegyverzet...😞(((

Gratula. Alapból irtózok a nem nyilazott szárnyú sugárhajtású gépektõl, de ez valahogy... Ennek meg lehet bocsátani 😄

Most tényleg beakadt a map választó? Tier 0 most I-15ök. African Canyon meg Alpine Meadows. Ez volt tegnap is. Csak ez a 2 semmi más... kicsit... unalmas. 😞
Coral Springs
Nagyon jó gép, talán a Shooting Star kezesebb, ám az a 6 x 12.7mm jet kategóriában már felejtõs.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Beletoltam ma több mint 2.000.000 XP-t az amerikai ágba a remek Invaderrel, de nagyon megérte. Meglett a F9F-5 Panther, még idejében, mert a következõ peccsben felteszik tier20-ba a drágát.

Drágaszág! <#idiota>

a kék az k anyázik
a piros meg vmi ilyesmi:mennyibe kerûlt a kiba***tt számítógéped

Torzonborz
Nos a "nagy tehén" azt hiszem teljesen helytálló név ennek az izének. 😄
Viszont jó sok bomba fér bele.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ezt valaki oroszul tudó le tudná fordítani?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Event-re gondoltam, de közben kiokosítottam magam i-15, Ki-10-el kapcsolatban.
na lehet adakozni gazsinak egy kis jutányos aranyért cserébe.. azt hittem valami jó kis eventet promóztak eddig, hogy ilyen még nem volt..erre ez..😄
http://warthunder.com/en/news/348-Golden-Eagles-en
arra ,hogy 2 db ultragagyi géppuska van rajta és kínszenvedés lelõni valakit....

Ezt mire értetted?
japókat lexarom nem fogom 2 db géppuskával az õrületbe kergetni magam😊)

cserébe engem 3-4es!!!! gépekkel rak össze....oroszokkal nyomom

Na hát bassza meg az anyát a Ganji ezzel a fos Ki-10el! Mie kiszenvedtem a kurva 40 killt...
Köszi a segítséget!

Igen, jobban fordulsz tõle, cserébe lassabban mész. Ha kiengeded landingba, még jobban lassít, és még jobban emeli az orrot cserébe.

Ha jól tudom, a flaps magyar neve fékszárny. A harci helyzet növeli a légellenállást, de forduláskor kisebb sebességen (tehát nehezebben) esik át a gép.

WinT
HB-n amelyik gépen van a Flaps-nek (Mi ennek a szép magyar neve?) van combat állása érdemes arra állítani ha harcra kerül a sor? Számít valamit?
hehh "each of them will be counted as a 'Ground Forces HQ' mission, "

Coral Springs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

http://warthunder.com/en/news/347/current/
mármint lõtávra értettem nem magasságra...tehát bevárod 8-900 méterre és utánna a manõver...ha ráérzel még jobban is magadra húzhatod

8-900 méteren kifordulod...2x megcsinálod bukja az energit és BAMM

Srácok!
Van valami taktikátok a britekkel(esetleg másokkal) a németek ellen? Hogyan lehet a BnZ ellen eredményesen védekezni? Hiába emelkedek az elejétõl fogva, a németeknek úgyis magasságfölénye lesz.

Észrevettétek, hogy új matricákat kaptunk? A matrica listán legalul a Special között vannak újak, az NVidia emblémás elég frankó <#szeret>
http://kepkezelo.com/images/suam9mt1jtkx5p4gucm.jpg

WinT
Meh... HB-n végre van némi sikerélményem (értsd: leszedtem két gépet nagy nehezen 😄 ), de persze, hogy az idióta csapattársnak pont engem kell lerammolni. Ölni tudnék ilyenkor.
Torzonborz
300 méteren belül lõttem telibe AAA-t ehhez képest nem ment szét , kellett a második lövés. Ugyan ez volt AI-al is. Szóval a célzásommal semmi baj .

Coral Springs
Én úgy látom, hogy általában akik nem tudnak célozni a cannon -al, azok panaszkodnak. Õk úgy látják betalált, de valójában körbelövik az enemy -t, néha súrolják ami hozza a critical -t, de gyakorlás nélkül eredményt nem tudnak elérni. Én ugyan így vagyok a Historical -al, amíg Arcade -ban egy-két lövésre bármi leesik, HB -n még erõsen gyakorolnom kell a cannon -al való célzást.

Coral Springs
Normális idõben a 18-20 se kihalt, legalábbis engem a Panther -el mindig berak csatába ha épp jet -ezni van kedvem.