38447
  • Susarc
    más: feltűnt nektek,hogy szinte senki nem játszik t4-et?? mivel kapásból t5-ös jetekkel rak össze a játék? Ergó T4-T5 kb. játszhatatlan,mert alig van játékos......
    szerintem végig kéne gondolniuk még 1x ezt a besorolási rendszert....
    magamon is észrevettem leginkább T2-T3-at játszom csak!
    nagyritkán bemegyek T4-5-be a 75% BOT a playerek közül,de velem is előfordúlt már mint amit Snake linkelt,hogy 2-3 játékos volt összesen 10 botra:P

Do the reform or RIOT!:)
  • Susarc
    miért is lehetnek csiterek? talán azért amiért az AI is úgy van legprogramozva ahogy levan?

pár napja eyg DO 217-et üldöztünk ketten,de 700 méternél közelebb nem tudtunk menni pedig semmit nem csinált csak körbe-körbe mászkált a mapen....tökmindegy hogy 700-al vagy 450-el mentünk rá 700 méter után mi lassulni ő meg gyorsulni kezdett!!! mintha valami baszomnagy mágnes lett volna a két gépben és taszítani kezdtük volna egymást!

nem is bjrtuk lelőni! több mint 10 percig próbálkoztunk....szerencsére vége lett a körnek!

akárki akármit mond hétszentség,hogy van működő cheat a játékhoz ami a fizikával okoskodik,de nagyon!
  • vajakos21
    http://warthunder.com/en/news/386-January-4th-War-Thunder---Winter-Magic-en

mai feladatsor...és akció...Hien occsóért
    Ha úgy gondolod hogy csalt,küldj replayt a gazsiéknak
  • Susarc
    Nincsenek csiterek: TURK-os gyerek 16 gépet lőtt le halál nélkül úgy,hogy 37-es rangja volt 2 halálra 1 lelőtt gép-es statisztikával....az én csapatomba 69-es Rangon én voltam a legszarabb csupa 90-100-as gyerek....
    emberünk mindenkit le head-onozott meglőni szinte senki sem tudta....a végén nagynehezen leállt a motorja/légcsavarja és még így is leszedett 3 embert és 2 percig repkedett motor nélkül! ezt onnan tudom,mert én 650-al zuhantam neki sajnos elmisseltem ,de láttam hogy nem megy a légcsavar....erre utánnam fordult emelkedett vagy 2000 métert és lelőtt!!!!

mindenki folyamatosan anyázott rá,de ő csak röhögött......

nincsenek csiterek
  • Coral Springs
    Egy B-17 meg egy Tu-2.

• sulouos
    Gondolom olyan mint a hoki 82mm-es szovjet rakéták, telibe kell találni vele.
  • Coral Springs
    Ez a Bazooka nem igazán viszi a tankokat, ebbe az egybe beleeresztettem mind a hatot.

• Coral Springs
    Én leszarom mindkettőtöket, engem egy hozzászólás erejéig érdekelt a történet. Van jobb dolgom is mint hogy ezzel foglalkozzak.
  • Glo
    Launcherben be tudod állítani, hogy JPEG-ben mentse.
  • bgabor
    De nyugodtan menjél és fújjál be neki ha ennyire szíveden viseled ladanyi emberi méltóságát(???), nem fogok meglepődni rajta.
  • oOBALAOo
    "Update: from now on it only takes 10 missions out of 17 to obtain each aircraft! TB-3 and XF5F are closer then ever!"
    oké megtaláltam...
  • oOBALAOo
    ha egy küldetést kihagytam,akkor érdemes még gürizni az achivmentért?
  • oOBALAOo
    tök jó, hogy targa formátumban menti el a game a screenshootokat..
  • bgabor
    Még nekem is vannak hibáim, nem kevés.
  • sulouos
    Nem szabad fordulózni velük semmivel sem, vertikálisan kell harcolni, nehezen tartják úgy a Messerekkel a lépést.
  • Elar
    Most mentem egy kőrt a németekkel
    Azért nem gyengék az oroszokhoz képest.
    A BF109-esekkel nem tudok fordulózni, mert beteszi az orrát a földbe.
    A Stuka 2 lövéstől szétesik, meg a Prém He is.
    Ez azért genyaság

tényleg. Hogy kell reüéni a Messerekkel? Az F sorozatnál tartok, de kriminális
  • Coral Springs
    Ilyen jellegű hozzászólásokkal te sem éppen emberségből jeleskedsz. Aztán meg Cifu a gonosz moderátor mert kapod a pontjaidat.
  • bgabor
    Ha már szarról beszélünk, szerintem így három hónap alatt mindenki számára egyértelműen kiderült, hogy te emberként vagy az, mégpedig egy egész ládányi.

Tutira nem fogsz hiányozni.
  • Vaktermesz
    Frappáns, frappáns :D
  • Coral Springs
    Oké, szia.
  • ladanyi78
    Én egy szemét játékért sem fogom térden csúszni.
  • ladanyi78
    Nem hiszem hogy kínlódnék ezért a játékért. A nevem azért változtattam meg mert ez az új patch egy rakás szarrá tette ezt a játékot. Szerintem ezt a sors akarta így, és akkor így is van jól.
  • Coral Springs
    Az nem baj hogy bannoltak, legalább látszik hogy be van tartatva a szabályzat. Változtasd meg a neved, azt írj a Kollati -nak.

Engem eddig csak chat -ről bannoltak 2-3 napra.
  • sulouos
    Ja, és akkor csodálkozol hogy banoltak? :D
  • ladanyi78
    teljesen találó név
  • ladanyi78
    WHATtheFUCK
  • sulouos
    Nahát, első amerikai kör RB-ben, bedobott az oroszokhoz.
  • Coral Springs
    Az orosz Airacobra -t is javíthatnák. A menüben piros a propeller, de csatában már barna, pedig piros kéne legyen ott is.
  • sulouos
    Mert mi volt a neved?
  • ladanyi78
    Az in game name miatt bannoltak. Azt mondták változtassam meg aztán csússzak négykézláb a game mesterhez, hogy vegye le a zárolást. TISZTA VICC
  • oOBALAOo
    THX!Én a weboldalon néztem...
  • sulouos
    Akkor azért volt, mert kicsit nagyobb sebességgel emelkedtem? :O :D

Szép, volt, kumisz.
  • twi452
    szerintem még nincs ez a patch kiadva
    legalábbis nálam kisebb a verziószám és 2 perce léptem be :D
  • sulouos
    A WEP továbbra is másodpercek alatt megfőzi a Typhoon Mk Ib motorját, de emelkedni már akár 100%-on is lehet vele.
  • twi452
    :)
  • oOBALAOo
    ez van odaírva:
    "TB-3 - destroy 10 American aircraft, while flying Japanese ones

XF5F - destroy 10 Japanese aircraft, while flying American ones"
  • sulouos
    Schmalzfaust streamelni fog az Il-2 CloD ATAG szerveréről, ahol Herr Laca is játszik.

Link
  • twi452
    oda van írva zárójelben :P :)
  • oOBALAOo
    acsívmenteknél van különbség hogy AC-ben vagy RB-ben csinálod?most RB-ben leszedtem egy japót, és 3nak számolta...
  • sulouos
    "Fixed temperature rating for all of the Yaks and Typhoons" YAY