38447
  • R3nton
    nekem megjavult és ha kész vagyok ezzel a küldivel, akkor meg van a 10 :)
  • Coral Springs
    Gyönyörű az Etna a háttérben. Meg egy végeláthatatlan síkság.

• Droughert
    Nálam az nem segített, azzal kezdtem.
  • Coral Springs
    Én AB -n szeretem, de nagyon. Főleg amikor egy-egy suhanc gyökér aki nem tud veszteni, Spitfire -el jön vissza bosszút állni. Ha nem vagy éppen magassági fölényben meg kell keresni hol van a legtöbb kék, mert legyorsul, kifordul, nincs mit tenni ellene.
  • R3nton
    Hoppá!! Meg van, én újraindítottam a játékot és úgy tűnik most jó! Próbáld meg!

Bocsi a floodért!
  • Droughert
    Ha valakinek nem számolná a killeket az eventhez, akkor a launcerben indítson egy file ellenőrzést (check files), majd után mehet a játék, nekem megoldotta a problémát.
  • R3nton
    Ha visszaírtak bemásolod ide? Köszi!
  • R3nton
    nekem se számolja...
  • f24sg
    Jólvan, RB ma egy vicc, újfent: +30% RP gain bármely spittel, szerinted?
    Kipróbáltam én is (mert amúgy ott van elfekvőben a késői mk 9, csak én utálom a divat-cuccokat, tudod?), szal első reakcióm: buzievagy?! Ez még mindig egy Űber-UFO. Én vagyok a mennyből az angyal, mert felettem csak max csak másik spit lehet, és akkor szétfordulok mindent.
    Szóval még itt tartunk, remek. Van ennek vmi valóság-alapja?

"Flight models settings meet the data sheets entirely: Typhoon Mk.1a, Typhoon Mk.1b, Typhoon Mk.1b /Late, Tempest Mk.V., Spitfire LF. Mk.IX" - pööeersze...
  • Droughert
    Nekem ma egyiket sem számolja, megpróbálom a supportot, hátha tudnak segíteni.
  • Coral Springs
    Nekem a tegnapi XF5F WM -et sem számolta. Lelőttem vagy 50-60 földi célpontot, 10 -et kellett volna de semmi. Ha a mait sem számolja 3 mínusz.
    Amúgy kiírta 10 után hogy megcsináltam, de az achievement -eknél ennek nem volt nyoma.
  • vajakos21
    Nekem meg b...szik számolni...
  • oOBALAOo
    ...Na ma egész nap lehet majd csajkázni...
  • oOBALAOo
    RB-ben hogyan lehet repteret foglalni?
  • Amaymon
    La5 széria ebben a gémben RB-n jóféle gép, de még azzal is ritka 5 kill :)

Hatalmasat üt de bitang nehéz célozni shvak-al 2d-ben az alacsony burst miatt. Bár a német gépek nem is táncolnak nagyon Berlinen.
  • Torzonborz
    Mit ? Azt hogy az AI baromi optimálisan tud repülni ?
  • Coral Springs
    Visszatértem. Ebből 5 kill egy tárból, ha lett volna annyi lőszer benne mint a Corsair -ben, de jó is lett volna.

• Susarc
    dejó,hogy minden topikban én vagyok az ügyeletes közutálat tárgya,mert észreveszem és szóvá is teszem ezeket a dolgokat!:D
  • Susarc
    :))) mondom én!:P
  • f24sg
    Hallod, ma 2-en drukkoltak nekem vagy 20 percen keresztül, 2 Pe-3 bot maradt ismét, egyik nagy nehezen le (ezt meg tudtam közelíteni, de 2!! szárny-szaggatós ráfordulás után nagyon duzzogva akart csak leesni (Me109 G6)... De szárnyam lesérült AAA-tól (mert persze a bázis felett körözött a drága), vissza reptér repair-reload, aztán rá a másikra. Úgy tudtam egyáltalán ráközelíteni, hogy nagy magasság előny kellett, és úgy is a 2. ráfutásra kapott egy kósza aileron criticalt, hogy aztán a föld felé fordult. (450-500m-nél nem lehet közelebb menni)
    Az oroszok meg ott tapsoltak.
    Nevetséges, hogy a szar UFO botokat nagyobb hősiesség lenyomni, mint bárkit, mert hiába nem manővereznek, csak hirtelen bekapcsolják az antianyag-hajtóművet...
  • HunAnFionn
    Üdv!

Tudnátok a Pumán és a HMW-en kívül egy viszonylag aktív és nagy létszámú magyar klánt ajánlani, ahol casual szinten játszanak (semmi CW vagy verseny).

Köszi.
  • Dragunow
    Sziasztok!

PUMA TV ON!! Indul 9-kor a harc.

http://hu.twitch.tv/volfram42

Akinek van kedve jönni az custom battle-ban kerese a _Dragunow hostot.
    Pass:puma101
  • mclane
    Kösz, a bénázással nem lesz gond:). Aztán mégis hagyom tier3ban, megszerettem a la-5öt és a yak-9Tt, néha egész jól kijön a lépés velük
  • Susarc
    jó algoritmus kérdése az egész bár nemvagyok programozó....
  • f24sg
    igazad van, épp ezt játszottuk most el SB-n egy Pe-2(3?) ellen...

Szánalmas volt, hogy a late typhoon-nal bezuhantam mögé, párat beleeresztettem, és elgyorsult. Szerenecsére kapott egy critet, és végül lezuhant.
    ELŐTTE 15 percig köröztem mögötte, elé zuhantam, stb., de ha utoléred, legyorsul vízszintes lassú fordulóba...aha egy Napier Sabre-t, frankó...
  • twi452
    egyre bénábban játszani és akkor egyre könnyebb csatákba fog rakni :D

amúgy annyit tudsz tenni amit mondtál is
    a legnagyobb aktív géped alapján sorol be árkád csatában első szempontból, utána a géped battle rating-je, utána, hogy mennyire voltál jó ezekkel a gépekkel eddig

legalábbis ezt mondják, hogy így működik :)
  • mclane
    Kösz. És folytatásnak ? :)
  • sulouos
    Igen, az kezdetnek nem lenne rossz.
  • mclane
    Hali!
    Hogyan tudom kiválasztani, hogy az MM milyen tier szintű meccskre/játékosokkal tegyen össze? Mióta van a gépparkomban 1 tier3as azóta csak olyan meccsekre tesz be. Ha esetleg lenne kedvem tier1/2esekkel repkedni akkor ahhoz mit kellene tennem? Kicserélni a gépparkot ennek megfelelő szintre?
  • vajakos21
    warthunder.com/en/news/399-Leroy-Grumman-anniversary-en
  • Dragunow
    Sziasztok!

Ma este 9-kor 32 fős custom buttle PUMA event-et szervezünk. Szeretnénk létrehozni egy 31 player-ből álló bombázó köteléket utánna pdig 16vs16 fős harc lesz RB módban.
    Akinek van kedve csatlakozni jöhet. Twich tv-n majd ismertetjük a jelszót.
  • Coral Springs
    Nem mindig jön össze a műsor nekem se, utána viszont már egy orosz rulett ez a B-17. De ha nem lett volna elég, egy B-25 még osztott alulról is.

• Susarc
    na akkor jól van ezt én is adom,de nem meccs közben!:P
  • Droughert
    Meccs közben már nem cseréli le őket, de ez első x percben, vagy másodpercben dobál játékosokat a botok helyére.
  • Torzonborz
    Pedig úgy van ahogy Amaymon mondja , a botok helyére tesz be az mm játékosokat. És nem , nem lassú a rendszerem , elsők között vagyok mindig...
  • Susarc
    de mikor? meccs közben? vagy az elején felszálláskor?
  • Amaymon
    Tegnap nem egyszer végignéztem, ahogy dobálta a botokat kifele.
  • Susarc
    ez hülyeség! max pár másodpercet várhat nem hiszem ,hogy meccs közben dob be embert...
    sztem te azért gondolod ezt ,mert pl. ahogy az én SSD rendszerem is gyorsabban tölt mint másnak lehet neked cseppet lassúbb a töltésed....sőt olyan is van,hogy valaki már 3-400 méterre van előttem a kifutón,mert ő meg még gyorsabb! vagy ,hogy én már felszálltam,de a csapat fele még csak most joinol! nem a rendszer vár igazából hanem a játék betöltési ideje más és más mindenkinek
  • Amaymon
    Az MM megváltozott. Eddig megvárta a játékosokat és aztán kreált egy meccset, most összevár 2-3-at és meccs közben még az indulás előtti fázisban tölti fel játékosokkal. Előfordul hogy csak pár ember akad, de jártam már úgy, hogy nézem hol vannak a botok? És full humán meccsé alakult a kezdeti állapot.
  • csaba90
    a jeteket be kéne tenni 6-ba és kész :D