War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
MitsuMishi - WT-ben wotep a nickem
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
beszarok bazzeg 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ahh akkor elcsesztem egy halom ezüstöt te jó ég
A crew csak az adott slotra vonatkozik Tehát ha én a 4-esen kifejlesztem a MIG-et - ami a 3asban van, nem fog átváltani... AHH
Pedig leellenõriztem jó tipust nézek 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Sokáig engem is nagyon visszatartott a HB csaták "ritmusa". Ráadásul a saját képességeimet sem tartottam megfelelõnek hozzá. Aztán elkeztem bomberrel ismerkedni a pályákkal és a rep modellel. Most ott tartok, hogy tier 5-ös vadászokkal kifejezetten élvezem a HB csatákat. Én csak azt tudom mindenkinek tanácsolni, akik már unják az arcade-os tömegverekedést az idõnként próbálgassa. Megéri, fõleg az elején bomberrel.
Szóval sikerült leszednem 1 repülõt és 15 földi egységet
Lett 7 CH és 5 asszsiszt....
Azért bosszant az a "rengeteg" critical hits és assziszt.... 😊
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Viszont az egyik kolléga hozzászólásából idéznék egy részletet ami nagyon bejött:
" A légcsavart (ROTORJA A KIBASZOTT HELIKOPTERNEK VAN) azér nem darálja el a lövedék, mert a légcsavar szele eltéríti azt a forgásirányba, így kikerüli a légcsavart, majd visszakanyarodik egyenes irányba (kivéve amikor útközben bemegy a bótba két csomag krumpliért meg tamponért, akkor kicsit nagyobbat kerül, bár végül akkor is visszamegy a légcsavar elé, csak így tovább tart)...naszóval ez a mechanikája."
Már csak azért is szeretem(és jó) a kezdeti eseménytelen 4-5 percet mert az idõ alatt 1000-2000 méterrel emelkedek a Zero-val az ellenség fölé. A6m2-vel és után már igazi álom lesz a repülés a japó nemzettel. Volt már olyan is, hogy kb 10 csatából 9-et lehoztunk gyõzelemmel. Nagyon ritkán sorsol össze a gép jó pilótákat, akik a sebességfölényüket használjuk a Zerok ellen. Saját tapasztalatból, ami a legveszélyesebb a Zerora az a Yak-3, P-63, P-47 meg ha az amcsik tele vannak B-24-el.
A lentebb belinkelt videó is jól mutatja ezt, kíváncsi vagyok hogy ez a kis tízéves bvetéved e valaha is HB-ba. Nem hinném, és mi csak jól járunk ezzel.
Amielyek fegyverei fura módon nem daráják le a rotort 😊
bgabor ilyenkor kezdek hinni a HB-s szûrõ elméletedben.
Amit mondasz, az egy sztereotípia, azok az arcadeosok szokták fújni akik alig repültek még HB csatát életükben. Valójában a kezdeti 3-4 perc harci légtérbe érés és helyezkedés után HB sokkal izgalmasabb mint az Arcade, ami a vérpistikék agyatlan tömegverekedése repülõknek látszó tárgyakkal. 😄
A sajátjaimat legalább végig bírom nézni bármikor.. de ez csak idegesít 😄
lehet, hogy a türelmem már nem olyan mint régen 😄
én azért odaírtam hogy várok a köv. videot 😄
(egy ilyen gyerekkel kellene együtt játszani TS-en .... 😄😄😄😄😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
az én "problémám" a géppuskákra a jeteknél volt😛
peace
Az egész meccs elsõ lövése, hogy egy AAA kilövi a motoromat 2 km-rõl....
Nem lehet mindent csak jónak vagy csak rossznak beállítani. A gépágyú gránátja egy évszázad alatt talán elér a célig, míg a géppuskával csak 2/3 annyira kell elé célozni az ellennek. A géppuskával nem nagyon kell a fölé célzással tökölõdni, odahúzod oszt oda lõ. A géppuskával több szerencsétlenkedés meg van engedve a sok lõszer miatt. Emellett vannak hátrányai is, de azt nem lehet rá mondani, hogy minden téren rosszabb mint a gépágyú.
a lényeg,hogy a gyík kaliber miatt sokkal ,de sokkal nehezebb érdemi találatot kieszközölni vele mivel jetharcban nincs idõd rendesen célon tartani a gépet és ennyi a lényeg! nem kell ezt túlspilázni...nem is játszik szinte senki azzal a jettel....biztos nem véletlen😛