War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
a legszívósabb zászlóhúzó gép 😛

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

patchaou
Az enyémet otthagyta 😛

MitsuMishi - WT-ben wotep a nickem

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Pedig magyar wt mémmé válhatna 😄D
Szegény még nem tudja, hogy a megtekintõk 90%-a mi voltunk 😛 A "rajongóit" nézi semmibe 😛

Szegény gyerek kitörölgette a beszólásokat meg letiltott minket 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

KM
Ez retardált...

Torzonborz
7:45 "léket kaptunk"

beszarok bazzeg 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Pedig ahogy többen is írták, fontos része a dolgoknak, az az idõ áll rendelkezésre emelkedni, helyezkedni, eldönteni merre mész, milyen irányból közelítesz majd a hadszíntérre stb. Sõt, akár az emaileket is le lehet csekkolni alatta. <#wink>

Hûû azt hiszem tudom mit hibáztam.
Ahh akkor elcsesztem egy halom ezüstöt te jó ég
A crew csak az adott slotra vonatkozik Tehát ha én a 4-esen kifejlesztem a MIG-et - ami a 3asban van, nem fog átváltani... AHH

Mi a neved WT-ben? Valamikor tolhatnánk itt is szakaszt 😊 Lassan úgyis vizsgaidõszak 😛

Ha Expertre váltok az egyik legénységnél akkor miért nem jelenik meg számokban?
Pedig leellenõriztem jó tipust nézek 😊

darki81
ma még kapunk aranysast?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

patchaou
Meggyõztetek, este HB-zni fogok 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na én is picit belevau.
Sokáig engem is nagyon visszatartott a HB csaták "ritmusa". Ráadásul a saját képességeimet sem tartottam megfelelõnek hozzá. Aztán elkeztem bomberrel ismerkedni a pályákkal és a rep modellel. Most ott tartok, hogy tier 5-ös vadászokkal kifejezetten élvezem a HB csatákat. Én csak azt tudom mindenkinek tanácsolni, akik már unják az arcade-os tömegverekedést az idõnként próbálgassa. Megéri, fõleg az elején bomberrel.
Az a 3-4 perc az, amikor legtöbbször eldõl, ki nyeri a csatát 😉
AN jó szerintem én nem próbálkozom ide képet betenni többet.
Szóval sikerült leszednem 1 repülõt és 15 földi egységet
Lett 7 CH és 5 asszsiszt....

Azért bosszant az a "rengeteg" critical hits és assziszt.... 😊

Pedig nem felesleges, ott jön ki az, hogy melyik gép tud jobban emelkedni. Van idõd a térképen oda és olyan magasra helyezkedni, ahogy a kedved tartja, nem esnek egybõl a nyakadba az ellenségek.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

patchaou
Az a 3-4 perc engem is eltántorít, pedig már mögöttem van három x. Egyszerûen teljesen fölösleges idõpocsékolásnak tartom.

patchaou
Azért a megmondó emberek között is van jópár paraszt XD Én igyekeztem inkább tanácsot adni, de besértõdött rajta... majd kinövi.
Viszont az egyik kolléga hozzászólásából idéznék egy részletet ami nagyon bejött:
" A légcsavart (ROTORJA A KIBASZOTT HELIKOPTERNEK VAN) azér nem darálja el a lövedék, mert a légcsavar szele eltéríti azt a forgásirányba, így kikerüli a légcsavart, majd visszakanyarodik egyenes irányba (kivéve amikor útközben bemegy a bótba két csomag krumpliért meg tamponért, akkor kicsit nagyobbat kerül, bár végül akkor is visszamegy a légcsavar elé, csak így tovább tart)...naszóval ez a mechanikája."

Hát remélem 😊

Tényleg próbáld meg a japán tier kihúzását Zero-ig. Hb-n többnyire nem kell hozzájuk vérnyomás csökkentõ. 😄
Már csak azért is szeretem(és jó) a kezdeti eseménytelen 4-5 percet mert az idõ alatt 1000-2000 méterrel emelkedek a Zero-val az ellenség fölé. A6m2-vel és után már igazi álom lesz a repülés a japó nemzettel. Volt már olyan is, hogy kb 10 csatából 9-et lehoztunk gyõzelemmel. Nagyon ritkán sorsol össze a gép jó pilótákat, akik a sebességfölényüket használjuk a Zerok ellen. Saját tapasztalatból, ami a legveszélyesebb a Zerora az a Yak-3, P-63, P-47 meg ha az amcsik tele vannak B-24-el.
Hát igen, mint látható a lentebbi hozzászólásokból, sok embert már önmagában az kiszûr a HB játékmódból hogy a csata eléjén négy kemény percig kell repülni eseménytelenül. Ez a mai azonnali sikerre szomjazó, azért tenni nem akaró, türelmetlen ifjúságot eleve eltántorítja a HBtól.

A lentebb belinkelt videó is jól mutatja ezt, kíváncsi vagyok hogy ez a kis tízéves bvetéved e valaha is HB-ba. Nem hinném, és mi csak jól járunk ezzel.

Ez a videó agyhalál ...Azzal hogy el kéne lõnie a propellert mindent elmondott.
"repülõknek látszó tárgyakkal. 😄 "

Amielyek fegyverei fura módon nem daráják le a rotort 😊

bgabor ilyenkor kezdek hinni a HB-s szûrõ elméletedben.
Hát ez az hogy profin játszva, megfelelõen fejlesztett legénységgel ez nem esik meg. Ha nem inkább úgy szokott kinézni, a Zeroval hogy három perc repülés után fordulozós dogfightba keveredsz az amcsi/orosz repülõkkel, ahol leszedsz hármat, majd nyertek.

Amit mondasz, az egy sztereotípia, azok az arcadeosok szokták fújni akik alig repültek még HB csatát életükben. Valójában a kezdeti 3-4 perc harci légtérbe érés és helyezkedés után HB sokkal izgalmasabb mint az Arcade, ami a vérpistikék agyatlan tömegverekedése repülõknek látszó tárgyakkal. 😄

Én nem bírtam sokáig.. sõt 😄
A sajátjaimat legalább végig bírom nézni bármikor.. de ez csak idegesít 😄
lehet, hogy a türelmem már nem olyan mint régen 😄
darki81
na azért a kommentek sem gyengék, jól tele írtátok neki 😄
én azért odaírtam hogy várok a köv. videot 😄

darki81
korán reggel már ömlik a könnyem ... 😄😄😄😄😄
(egy ilyen gyerekkel kellene együtt játszani TS-en .... 😄😄😄😄😊

patchaou
Nálam az nem pálya hogy percekig semmi, de tényleg semmi nem történik, aztán egyszercsak kilövik a pilótám 😊 Néha repkedek pár csatát árkádban amíg meg nem unom az agyatlanokat, de ott meg mindig csak a zöldségleves van.

amint felszállsz kilõnek😛

Ar.234-e van valakinek? Megéri egyáltalán megvenni azt a gépet? 😄 Szép kis csemege lehet a toptierben 😄

Van ám sok Shooting Staros player, tier 16-18 csaták tele vannak velük, német late propisok örülnek is nekünk. LEgtöbbször az amerikai oldal full F-80C szokott lenni. Úgyhogy én nem mondanám ritkának. Valahogy fordulni is jobban fordul mint a Panther.

Pedig én a japán A6M2/M3 Zerokat kihúznám azért a helyedben és adnék egy esélyt vele a HB-nak, nem mondanám unalmasnak, jó kis fordulóharcozás, hasonlóan mint árkádban.

patchaou
Ezért nem játszom már sem a wottal, sem a wt-vel. Igaz wt-ben mehetnék HB vagy FRB csatákba, de azokhoz türelmem nincs és kevésnek is érzem magam.

És ilyenekkel van tele a játék.. meg rosszabbakkal 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

végignéztem:😊 besírtam rajta😊) aztán el is szomorodtam,hogy mennyi ilyen csapattársam lehet😄😄

patchaou
Másik topicban szerencsére felhívta egy kolléga a figyelmünket a 6. perc 20. másodpercének megkeresésére, nem lett volna türelmem magamtól idáig eljutni, de így beletekerve jót derültem rajta XD

ez melyikõtök?😊))

4 és fél perces HB meccs volt......

valakinek mûködik...egy gyerek most lõtt le 6 ellenséget jettel 1 perc alatt......AHA persze

Itt nem mûködnek a csít kódjaid 😄

ja látom már kicsit elbeszélünk....rotoros gépeknél jó géppityu is,rengeteg idõd van velük szórni az ellent....
az én "problémám" a géppuskákra a jeteknél volt😛

peace

A Lavocskák elég jól sikerültek, jól emelkednek és a fegyverzetük is sok mindenre elég. A Jakok között (nekem) a Jak-9T tûnt ki, annak a gépágyúja már képes leadni olyan 2-3 skulós sorozatokat, hogy az ellenség szinte biztosan belefut egy gránátba, és akkor neki annyi. Még nem jutottam el a Jak-3-ig, de általában meggyûlik velük a bajom, nem lehetnek rossz gépek.

ilyen nincs... 😊
Az egész meccs elsõ lövése, hogy egy AAA kilövi a motoromat 2 km-rõl....

Az orosz ág mikortól kezd el jó lenni? Vagy csak én nem érzem, hogyan kéne játszani a Yak-1b-vel és társaival? A brit spiteket, és a japán zerokat szeretem, de ezek gyengén manõvereznek és gyorsan szétesnek, viszont egy sugárhajtású Mig kéne 😛

Én nem tudok célozni még gépágyúval se, de sok géppuskás gép bejön, mert rengeteg, RENGETEG lõszerük van. Lehet, hogy csak azért nem szeretem az amerikás géppuskákat, mert amerikás gépeken vannak (pl. a Corsairen már semmi bajom velük, ütnek amennyit ütnek, majd visszajövök, de egy P-40-en vagy egy F4F-en szánalmas, amit mûvelnek, a géppel együtt) Fõleg azért tartom nem túl jónak azokat a géppuskákat, mert a gépágyúkhoz vagyok szokva, és így ha az elsõ sorozat után nem repkednek az ellenség-cafatok mindenfelé, azt nem szeretem. Kárt okoz a géppuska is, egy sorozat után is feltûnõen nehezen mozog az ellenség, onnantól a harc eldõlt, de hogy ne jusson vissza a bázisra javítani, még 2-3 rácsapás kell. Sok magas tieres videót nézek, ott ha valaki gépágyús szembefordul egy géppuskás jettel, az általában széthullik még abban a másodpercben a lapos pálya miatt.

Nem lehet mindent csak jónak vagy csak rossznak beállítani. A gépágyú gránátja egy évszázad alatt talán elér a célig, míg a géppuskával csak 2/3 annyira kell elé célozni az ellennek. A géppuskával nem nagyon kell a fölé célzással tökölõdni, odahúzod oszt oda lõ. A géppuskával több szerencsétlenkedés meg van engedve a sok lõszer miatt. Emellett vannak hátrányai is, de azt nem lehet rá mondani, hogy minden téren rosszabb mint a gépágyú.

sast😛

az elsõ ember aki kimaxolja 1.300.000 xp-t a Shootingra veszek neki 500 liont😊)

könyörgööööööm te már tier 5 felett is hulladéknak tartod akkor szerinted egy 18-as jeten miért lenne hatásos?😊)) te is agyonütöd az egyik elméleted a másikkal😛

a lényeg,hogy a gyík kaliber miatt sokkal ,de sokkal nehezebb érdemi találatot kieszközölni vele mivel jetharcban nincs idõd rendesen célon tartani a gépet és ennyi a lényeg! nem kell ezt túlspilázni...nem is játszik szinte senki azzal a jettel....biztos nem véletlen😛