38447
  • Amaymon
    Miafranc van sb-vel? Napok óta nem lehet játszani, mert nincs event.
  • vajakos21
    Amit a simmel művelnek az tényleg agyhalál. Nincs event,nincs japó/ger...hülye alter history....Napok óta nem mentem csak custom battlet.lehet el akarják csak zavarni az embereket,hogy ne kelljen szenvedni hisz kevés játékos kevés pénz és arcadosok nem sírnak FM/DM miatt...
  • Glo
    Az az angoloknak is van. Szerintem korrekt :))
  • Zero 7th
    Van az usákoknak prém spitjük, szóval akár meg... :P :)
  • lexlutor
    most mentem okinavan egy sb-t.

melyik agyhalott talalta ki az angolok vs usa meccset? meg lehet ezt valaha nyerni az usa gepekkel????
  • Glo
    4 fős squadokkal be lehet menni sima meccsbe is.
  • Vaktermesz
    Custom battle volt, a klánok elleni mód még nem került be.
  • MitsuMishi
    Jó lett nagyon. Ez amúgy most custom battle volt, vagy van itt is olyan század opció, mint a WoTban? Tehát volt igazi ellenség, vagy csak a klipp kedvéért vettétek fel?
  • gstup
    Grat.
  • a.carkey
    Gyermekkorom nagy kedvence miatt már nagyon vártam erre a gépre ...

• Dragunow
    Sziasztok!

Itt a PUMA század Ju-88 kötelék repülése. Köszönet azoknak is akik erről a forumról csatlakoztak.
  • Coral Springs
    Én általában kb 45 fokba teszem be a gépet, bár ez függ attól is hogy milyen tudású gépet támadsz, és hogy a pilótája milyen ésszel rendelkezik. Japánok ellen például nem ajánlom a meredekebb emelkedést (gyors emelkedés majd visszatámadás), mert hamar elégeted az energiát, és utána ő van fölényben. Lomhább gépek ellen viszont ez jó taktika. A másik, hogy az se mindegy hogy az ellenségnek vannak-e társai, mert akkor ugyancsak az energia kímélő opció a jobb.
  • vajakos21
    Mai feladatsor,és akció
    http://warthunder.com/en/news/386-January-6th-War-Thunder---Winter-Magic-en
  • Glo
    Egy nagyobb ívben (nem betépve a botot, mert elveszik minden energiád) fölé kell emelkedni. A lényeg az, hogy neki esélye se legyen utánad tépni, viszont minél több energiát tarts meg. Fogyni fog, de nem mindegy, hogy milyen mértékben. Ha fölötte maradsz, akkor nem tudja utánad húzni, mert vissza fog esni. Ha jól megy, akkor próbáld úgy időzíteni a vissza csapást, hogy akkor kerülj tűzhelyzetbe, mikor neki legkevesebb az energiája (azaz utánad húzza, de épp átesik), mert akkor tud legkevésbé manőverezni.
  • R3nton
    Rázuhanás után milyen emelkedési szög az optimális kb? 45-60? Vagy még ennél is meredekebb?

Mondjuk most az egyik kedvenc manőverem, amit szoktam alkalmazni, hogy rázuhanok majd felhúzom, de mondjuk elfordulok kicsit balra és utána visszabukok rá. Gyakorlatilag, mintha a zuhanás és emelkedés össze lenne kapcsolva az orsózással.
  • Dragunow
    Sziasztok!

PUMA TV ON!

http://hu.twitch.tv/volfram42
  • Torzonborz
    Aha , értelmes indoklás.
  • sulouos
    Na tessék, most vehetünk neki megint barbiruhát vigasztalásnak.
  • Coral Springs
    Nem gondolok semmit, húzzatok a rákba.
  • Torzonborz
    Te miből gondolod hogy itt ez bárki számára nélkülözhetetlen információ volt ? :D
  • BooMiller
    Mondod ezt te? "csak mert egy gyökér nem bír magával, és herpeszt kap ha nem szólogathat be nekem"
    Mert itt nem egyszer bizonyítottad hogy ez neked is megy...
  • Coral Springs
    Az a baj, ha én ezt most lereagálnám ahogy kéne, megint meddő vitába torkollna a dolog, csak mert egy gyökér nem bír magával, és herpeszt kap ha nem szólogathat be nekem. Inkább told ki magad a képből, erre a hsz -re pedig ne reagálj.
  • sulouos
    És ez... ránk tartozik?
  • Coral Springs
    Kiléptem a Snipe -ból is, meguntam, ennyi volt. Még agyalok hogy legyen-e következő, minden esetre két top klánt megjártam.
  • sulouos
    A korai He-112-eseken kívül minden német gép rettenetesen rosszul fordul, de a függőleges harcban utolérhetetlenek.
  • R3nton
    Amin meglepődtem, hogy az első BF109 milyen rosszul fordul, bár nem mondom, hogy rossz gép, de azért ez meglepett.

Ami nagyon brutál idáig sztem, az az első spitfire (érdekes módon adatok alapján a következő lassabban fog fordulni ugyanolyan fegyverzettel wtf???!!), és a japó tier2 heavyfighter ki-45 talán...
  • sulouos
    Kb. igen, csak időzíteni kell az ellenség mozgásához.
  • Sith
    a legtöbben a sima randombatlet játszanak, a created custom az tényleg csak fun ra jó vagy gyakorlásra nyugodt körülmények között
  • R3nton
    Az ollózás az a manőver, mikor vízszintesen repülve először balra, majd jobbra, majd megint balra húzod??
  • Fellner
    Mindenki más játékmódokat tol, az nem túl elterjedt, csak funra jó.
  • twi452
    nagy sebességnél a többi gépnél is kezdenek beállni a kormányfelületek lásd a 109eseknél is egész nehezen lehet már kiszedni őket zuhanásból
  • sulouos
    Lehet hogy valamivel jobb volt, de nem számottevő a különbség, most se éri utol semmi ollózásban.
  • placido
    sziasztok. tényleg szép meg jó ez a játék de nem tudom miért van az, hogy a created játékban 1 órában 1-2 játékos jön játszani. ha ekkora sikernek örvend ez a játék miért nem jönnek onlin játszani
  • Sturm44
    1.37 előtt azért jobban pörgött. Nagy sebességnél lehet észrevenni, zuhanásban 600-700 fölött.
  • sulouos
    Mi ugyanazzal a géppel repülünk? Nem pörög mint a búgócsoga, de nincs nála jobban forgó gép a játékban.
  • Sturm44
    Valaki erősítsen meg, vagy hazudtoljon meg... Igaz, hogy az 1.37-el visszavették a fókák orsózási sebességét? 560 km/h vízszintesen és úgy forog mint egy b17. Ez volt az egyetlen megmaradt jó tulajdonsága, de most már ez se.
  • bardocz
    Ja azért kérdezem tőletek, mert már írtatok párat, csak nem emlékszem sajnos :D
  • bardocz
    Videóvágásra van valami jó ingyenes program? Csak szétdarabolni, egymás mögé rakni, semmi extra.
  • vajakos21
    12,e után kezdik adni.
  • R3nton
    Na kész a 10 usákos küldetésem, de hol a prém repcsi???? Ezt csak event után kapjuk meg? Azt hittem azonnal... :/