War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ki-10et pénteken az I-15öt meg szombaton csináltam meg de mire végeztem vele ugyanúgy a pokolra kívántam mind a 2 kétfedelût meg az egész low tier csatát 😄
WoT: Nishizumi77
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
referal linkje van mindenkinek de természetesen az csak annak jó aki meghívott téged 😄
Wot: Totti93
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Ami a BoS-t rendkívül érdekessé teszi, hogy már a kezdetektõl fogva VR-re is fejlesztik. WT-t csak utólag igazították hozzá. Ok Cifu lehúzza, mert nincs sztereolátása, szkeptikus a múltbeli VR próbálkozások miatt, és a hardver még sehol sincs. De valami elkezdõdött. Carmack elment az id-tõl, a steam pedig a saját kütyüjének a fejlesztésébe kezdett. A verseny elindult. Óriási durranás lesz, amikor a piacképes hardver megjelenik bármelyiktõl.
Ezt is oroszok csinálják és rendkívül jó kis game az arcadeszim mûfajban, ha a metagame-t megemészti valaki és elfelejti a valóságot (vagy nemérdekli, mint gubiczá-t 😄). Az elején nagyon kijöttek az eredeti sajátosságok. Nem vált be hápogott mindenki, ahogy balanszoltak szépen ment 60k körülire szerver pop. Ez van sajnos.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Többnyire minden gépnél így van RB-n, de valahol ez már egy arcade game, túl sokat nem kell várni tõle. Innen csak lefele visz az út. Az igazi RB fanoknak, ha jól megcsinálják az IL2 köv részét, na az ínyencfalat lesz. Néztem streamen egy preorderes fazont (Ozkan tesztelgette). Az már biztos, hogy a fizika lélegzetelállító. Ha a küldetések a ROF színvonalát hozzák, engem kilóra megvettek, még az idegesítõ havas környezet ellenére is. Remélem igen, már a gui interface is olyan 777 studios.
The gods have disconnected you ...
Egyelõre csak ilyetén mód találtam meg hírként: дневника псто (orosz nyelvû oldal, google fordítóval angolra fordítva)
A WoT-os fán végig lehet menni egy ágon is anélkül, hogy a másik ágon akár egy tankot is meg kéne venned, úgyhogy nem WoT-rendszerû, de nekem se tetszik. Miért nem jó úgy, ahogy van?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
azért szerelték fel Browning géppuskával a gépeket, mert nem volt más, pedig tettek erõfeszítéseket például a Hispano gépágyú gyártására (M1, M2 és M3 néven), de sose, még az 1950-es évekbeli leszármazottat, a Colt Mk12-t se sikerült megbízhatóra fejleszteniük
vagy elég csak megnézni a prototípus fázisig eljutott háború végi gépeket, majdnem mindegyiknek a tervezett fegyverzetében szerepel gépágyú, sõt, túlnyomó részt a 37 mm-es M4 valamely továbbfejlesztett változatáról volt szó
szóval a szándék egyértelmûen megvolt (a Navy egész háború alatt szeretett volna egy "all cannon" típust), de az amerikaiaknak sose sikerült megbízható "hagyományos" (nem az MG213-on alapuló revolverágyú és nem is Gatling rendszerû) repülõgép fedélzeti gépágyút sorozatgyártaniuk
más kérdés, hogy a háború alatt a 0.50-es így is megfelelõnek bizonyult...
Mostani kedvenc játékom AB-ben P39 BnZ 5-8 kill/kör, széles vigyor, no rage.
Sírok 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
már megint sírok, de nem durván ::::::::😄DDDDDDDDDDD
omfg DDDDDDDDDDDDDDDDDD
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★