War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretek kellemesen csalódni.Van böven jó dolog látom/remélem
Engem ez izgat nagyon, hogy mit jelent majd RB-n.
Wot: Totti93
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Arcade-ba mentem néhány kört, tankokat támadtam és beadott értük 3 rendes killt, mint ha repülõt lõttem volna le, pedig határozottan emlékszek, hogy nem volt repülõ a tankok közelében.
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Nagyon úgy tûnik hogy tényleg dec negyedikén startol a nyílt béta, és még a hónap folyamán megkapjuk a véglegeset is.
És publikus tesztelés mindenképpen lesz ugye egy héten belül 😊
Viszont holnap-holnapután remélhetõleg lesznek már ps4 videók, stream-ek. Meglátjuk mi lesz 1.37ben 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Csak két részlet az interjúból:
When the game will become available for PS4 in Europe?
It will be available of the launch day of the console itself, on November 29th. On this day War Thunder for PS4 will also launch in Australia and New Zealand.
When the game will become available for PS4 in North America?
It depends only on Sony of America, but we’re doing our best to bring War Thunder to US console players as soon as possible.
Can PC and PS4 users play together? Will the updates be the same as on PC?
Cross-platform play won’t be available on day one because PS4-version uses a more recent build (1.37) of the game than PC-version and thus is incompatible with it. We’re working closely with Sony on deploying updates simultaneously on PC and PS4, and when we have 100% confidence that it’s possible, the cross-platform multiplayer will be enabled in one of the updates.
szóval amit mondtak nagyjából igaz
ps4 launch és 1.37
ugye erre a patchre tervezték a tankokat 😊
plusszban jelenleg a sony miatt csak új accounttal lehet játszani a ps4en -- lol
remélik, hogy a jövõben megváltozik a sony álláspontja és megengedik,
viszont ps4 accounttal tudsz játszani pc-n..
a régi játékokosnak szívás ha ps4-en akarnák folytatni 😊
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
a nagy lépés a ww mod lenne min.HB de inkább RB-n
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az ECBT-re meg nyilván mindenki be akar jutni. Ha holnapig vártok akkor lesz majd a bejutásról még több infó is.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Ill. mi még meglep hogy mennyire gond sokaknak új gépet venni.Én nagy átlag játékosként bármikor tudtam vásárolni.Prém nélkük megyek,szinte csak eventen.
Na mindegy. Kezd ez az egész a viccre hasonlítani, ahol a medve megy a kisnyúlhoz a létráért. Elindul, közben gondolkodóba esik:
- Mi van, ha a nyúlnak mégsincs létrája? De, de.. láttam nála tegnap..
Megy tovább, de megint gondolkodóba esik:
- Mi lesz, ha a kisnyúl nem enged be? De, de be fog engedni..
Megy tovább, már félúton jár, mikor megint gondolkodóba esik:
- Mi lesz, ha a kisnyúl kicsúfol, amiért nincs létrám? Áh, nem.. de a kisnyúl egy genya, lehet mégis..
Megy tovább kicsit dühösen, de mégis kell neki a látra. Mielõtt odaér elgondolkodik:
- De mi lesz, ha a kisnyúl pénzt kér érte????!!!!
Odaér a kisnyúlhoz, bekopog, kijön a kisnyúl és a medve ráordít:
- Tudod mit kisnyúl? B@SZD MEG A LÉTRÁDAT!!
A hasonlatod pedig sántít. Mert nem az a lényeg, hogy melyik "jobb" játék, vagy ahogy te írtad melyik a finomabb gyümölcs, hanem ha a - hogy a te hasonlatodnál maradjak - szõlõnél bevált egy termesztési technika, akkor az mûködhet az almánál is, és szebb gyümölcs lesz a végeredmény. <#vigyor2>#vigyor2>
The gods have disconnected you ...
Nullázás nem lesz, se újra felhasználható XP.
Egy-egy gépbe kevesebb xp-t kell beleölni, hogy fejleszthesd, nem annyit, mint most.
A Star Conflicttal összehasonlítani meg annyi, mintha azon vitáznál, hogy a szõlõ vagy az alma-e a jobb ízû banán. Csak mert mindegyik gyümölcs.
Vegyétek meg azokat a gépeket ami tetszik, hogy ne kelljen rájuk fejleszteni. Nem kell betenni slotba, elég megvenni.
De még egyszer mondom, nem kell parázni, egy-egy gép kifejlesztése vagy átugrása kb 10-20 csata alatt megvan, nem 200 mint a WoT-ban. Annyit meg egy téglában is ki kell bírni.
WoT: Nishizumi77
We wanted to make the introduction of the new progression system non-problematic both for new and experienced players that is why all achievements, obtained modifications, purchased planes will remain.
Tehát az új rendszerben egy "kevésbé kedvelt" gépen elköltesz annyi XP-t (pl Ki-61 Ic), hogy azon túllépve megtudd venni (pl a Ki-61 Ib) a következõt, és a fennmaradó XP-t már erre költsd el.
Legalábbis én így értelmeztem ezt az új rendszert. Sõt twi által linkelt képen, az oroszról fordított convert parancs gomb is erre utal.
Régóta nincs vagy alig van területsebzése a bombáknak, ha nem találod telibe a célt, akkor semmi baja se lesz. Sok szerencsét hozzá hogy 50 kg-os bombával telibetalálj egy mozgó, gyakran irányt és sebességetvltoztató tankot. Nem érnek semmit. Pláne az olyan gépekkel vicces ez mint a FW-190 F8, ahol még bombacélzó sincsen a mûvelethez.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
az egyik japó-usa pályán van az, hogy szárazföldi csapatok nyomulnak mindkét oldalról befelé hajókról és megállnak a reptér két szélén vitatkozni egymással 1-1 sorban 😊
na oda 100 kilósokkal kell menni mert nem mozognak 😊 kidobod a sort jön helyette a következõ úgyhogy az egy jó kis pálya 😄
Árkádba is megérek ezekkel kidobni egy med tankot régen meg 50 kilósakkal vígan szõnyegbombáztam a heavy tank hadoszlopokat.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.