38447
  • R3nton
    hát igen, ha betalál a 37 milis, akkor annyi, csak kevés a lőszer és baromi pontatlan.
  • Elar
    Én is a Spiteket szeretem a legjobban. Ha jól emlékszem a VI/b egyelőre a kedvencem a Hispano ágyújával - szedi rendesen a killeket.

Az orosz gépek brutálisak szerintem.

De ahogy nézem ebbn a játékban mindenki megtalálhatja a neki valót. Pl a Yak 9 aprított engem - elég volt 2 lövés és zuhantam le - én szenvedtem vele.
  • R3nton
    Hát magas szinten biztos azok jók igazán. Én még csak 2-3-as szinten vagyok. De a spitfireket kár kihagyni. Nekem idáig azzokkal megy a legjobban a játék és a hurricanokkal. Tegnap 10 repcsit leszedtem 2 spittel, míg előtte csak szenvedtem a 3as szintű oroszokkal. A Yak9 nekem egyáltalán nem fekszik, az LA-kkal meg szerencsétlen voltam és mindig benyúlták a killeket. Mondjuk én egyenlőre még csak sima arcadban tolom.
  • BaleniX
    Nagyon jó! A videó hangulata is tetszik!
  • Glo
    Szép!

Azért az előző 3 napi kaja sztem visszaköszönt volna IRL mindegyik pilótából :))
  • Coral Springs
    Egy XP-50 -el keveredtem dogfight -ba, majd rá egy percre kapott (Kingcobra, Typhoon) két társat is. 3 vs 1 -ben toltam egy ideig, aztán érkezett egy Yak 9T és lerendezte őket. Én sem tudom hogy éltem túl, legalább lett egy kill -em.

• Susarc
    sírok 10 crew XP:D:D:D
  • Zero 7th
    Ilyenkor miért nem mész, és nyered meg a földi célok szétszedésével..?
  • Susarc
    38 perces meccs! 2 gépet szedtem le 1010!!! körte a T4-es géppel.....és miért csak ennyi? azért,mert nem találtunk meg 5 db AI-t! és nem kaptunk szorzót hiába győztünk a játék vereségnek számolta a meccset!

4 en maradtunk 2-x átvizsgáltuk mindkét repteret az ellenség és a saját 3-3 objective környékét...alacsonyan és nagy magasságban is! körbe mentünk a part mentén szintén magasan és alacsonyan is és egyetlen db AI sem volt sehol az ellenféltől! a slusszpoén az,hogy a mi AI gépeink szépen ott köröztek az objectivjeink felett!!

nagyon dühítő!
  • Susarc
    megint CUBAN map megint 5 AI-t nem találunk fél órája....most tankoltam és kezdem a keresést megint:S

CSINÁLJÁK MÁR MEG NORMÁLISRA EZT!!!!!!!!!!!
  • Zero 7th
    Remélem több "ölj meg x ilyen néphez tartozó gépet" nem lesz több, mert akkor bebukom az akciót. :P Ez szerencsére megint könnyű feladat.
  • vajakos21
    Mai feladat és akció:
    warthunder.com/en/news/400-January-9th-War-Thunder---Winter-Magic-en
  • Glo
    Nem, ha én már levertem 2 gépet legalább :P
  • Zero 7th
    "Ja, és erősen számítasz a többiekre, hogy ők meg a feletted odaérő enemy-t rángatják épp :)"

Akkor az ő szempontjukból meg te vagy az alacsonyan berepülő taktikai lúzer, nem? :P
  • Zero 7th
    Én tegnap nyomtam egy kört, a hat killem mellett volt öt assistom. Kaptam érte wingman badge-et, meg asszem első lettem pontok alapján. Nem olyan rossz pénz az assist sem...
  • Glo
    Régen az is más volt, hogy szinte csak a géppár parancsnokok lőhettek gépet, a kísérő azért volt, hogy a géppár pk nyugodtan tudjon harcolni. Ha ezt be akarnád tenni, mint IRL opció, az lázadáshoz vezetne :)

Csalizás most is szinte mindig van, max a csali nem tudja, hogy épp ő a csali. Bemegy laposan, lehúzza az összes taktikai lúzert magára. Te odaérsz 2-3000-el magasabban (addigra az enemy elvesztett minden energiát), és lelövöldözöd őket. Ja, és erősen számítasz a többiekre, hogy ők meg a feletted odaérő enemy-t rángatják épp :)
  • sulouos
    Valamit mintha javult volna, már nem csak az számít hogy ki tette bele az utolsó golyót az ellenségbe, hanem hogy ki sebezte a legjobban. Ez persze csak akkor érvényes, ha nem tépik szét még a levegőben.
  • bgabor
    Amikor elkezded a játékot, amelyik nemzettel először győzöl, megkapod a tier1-es prém repcsijét.
  • Amaymon
    Harc az árral szemben. A játékmechanikába van kódolva a steal. Ha nem lenne lion és xp, rp akkor nem az lenne a fő szempont, hogy bármilyen áron kill. Még SB-n is viszonylag sok kill steal és rammolás van. Együtt kell élni vele ebben a játékban.
  • oOBALAOo
    pedig azthittem valamilyen "speciális kegy"-miatt lett meg a csajka:)viszont most kifejlesztettem a yer-t, és kinyílt az utána lévő pe-2-is, pedig nem is research-öztem...
  • Coral Springs
    Amiről te beszélsz az a közös akció, viszont amiről én beszélek az teljesen más. Amikor egyedül leamortizálsz egy gépet, majd másvalaki odaér és leszedi a sérült, esetleg manőverezésre már képtelen, gyakorlatilag freekill gépet az lopás. Amikor egy zuhanó gépbe belelő valaki, majd az utolsó hit -re megkapja a kill -t, az lopás. Persze lehet hogy valaki ezt segítségnek értékeli, és azt mondja hogy a kill steal egy nem létező dolog, az legyen az ő értelmi baja. Viszont én és sokan mások a kill -ekből "élünk meg" a játékban, és nem az assist -ból.
  • L OuiSe
    Hari.
    A fehér chaikát amiatt kaptad meg mert megcsináltál egy acsit ami ahoz tartozott.
    Bármelyik nemzetnél kaphattál egy prémet akkoriban.(kicsi szintűt és csak 1-et)
    Annál a nemzetnél kaptad meg akivel aznap először megcsináltad.
  • oOBALAOo
    Sőt a fehér prém csajkát megkaptam ingyért, pedig (tudtommal) semmilyen ahivmentet nem csináltam meg érte, egyszerűen csak ottlett..
  • oOBALAOo
    nemtudom miért nincs rajta, sőt azt se tudom, hogy a IV-tieres 2db peskát miért kaptam meg fejlesztés nélkül(!!!!), csak ki kellene fizetni...;)
  • oOBALAOo
    Amúgy sokszor van, hogy csapatostul megyünk rá valakire, bomberekre pl. vagy épp valaki beáll csalinak, a másik meg szépen hátúlról leszedi a gyanútlan(béna) gépet. Mondjuk mi barátokkal játszunk, az más. Idegenekkel is néha megyek "segíteni".Van mikor anyáznak, van mikor megy a "thenkjú".Ez intelligenciaszint kérdése szerintem.
  • Zero 7th
    Egyszerűbb, ha megpróbálod így felfogni, így nem bassza fel az agyad... :)
  • Coral Springs
    Most meg kéne neki magyarázni, hogy mi az irl és a játék között a különbség ?
  • Coral Springs
    Neked hogy hogy nincs a tech tree -n a P-39N-0 (SU) Airacobra ? Régen nekem sem volt ott, de az 1.37 -es patch -el rákerült.
  • Susarc
    2 hónap prém nélkül:)
  • oOBALAOo
    Juhéjj!Akkor már csak 2.260.000 lion, és 760.000 villanykörte!!!!
  • Volfram42
    A linkelt képen bal oldalt, alul a piros csíkon írja, hogy 0/4. Ott lehet látni mennyi kell.
  • oOBALAOo
  • Zero 7th
    Négy kifejlesztett, megvásárolt gép kell egy adott szinten, hogy a következő fejlesztésébe belekezdhess.
  • sulouos
    Hát ez egy jó kérdés, hogy hány tier IV-es után lehet tier V-öst fejleszteni, de hogy nem egy után, az biztos. Ha a MiG-9-re ráviszed a kurzort, nem írja ki?
  • oOBALAOo
    a pe2- IV-tier, tehát utána elvileg jöhet a mig9, vagy nem?
    csak azért nem lenne mindegy, mert a pe2-320.000 pénz, és sose használnám.. köszi előre is!
  • oOBALAOo
    na végre sikerült, köszi!
    Szóval a kérdésem az lenne, hogy ennél az állásnál, ha megveszem a mig3-at, és a pe2-őt, akkor fejleszthetem a mig9-et?
  • oOBALAOo
    [IMG]http://[/IMG]
  • twi452
    használd a "direkt link a képhez" mezőt
    azt tudod beszúrni ahogy Glo írta
  • sulouos
    Töltsd fel máshova, és direkt linket használj.
  • oOBALAOo