War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké, de én az idézetre hajtok :-)
Szeretek kellemesen csalódni.Van böven jó dolog látom/remélem
Hozzá nyúlnak 67 db gép FM/DMjéhez az azért nem rossz önmagában megérne egy mini peccset.
"New render with DX11 and OpenGl"

Engem ez izgat nagyon, hogy mit jelent majd RB-n.
van olyan klán ahova vesznek fel noobokat? 😄

Wot: Totti93

JethroHUN
Végre egy olyan napi feladat amit meg is tudok csinálni... de gondolom már úgysem számít. Elfelejthetem a tank bétát.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Elolvastam.Az hogy tank van benne nem meglepö.A baj hogy a régi hibák megvannak,de nem tesznek semmit ellene. Persze lesznek uj jó dolgok ami jó,de nagyobb figyelmet fordithatnának a javitásokra.
Ez micsoda?
Arcade-ba mentem néhány kört, tankokat támadtam és beadott értük 3 rendes killt, mint ha repülõt lõttem volna le, pedig határozottan emlékszek, hogy nem volt repülõ a tankok közelében.
Szerintem olvasd végig a linkelt cuccot mégegyszer, vannak köztük fontos dolgok, tankok meg ilyesmi.

Ismét a "Fontos" dolgokra koncentráltak...
Nortai
"Add FM for: LA-174, Lagg 3-1, Lagg 3-4, Lagg 3-23, Lagg 3-29, Lagg 3-34, Lagg 301, Lagg with 37mm cannon." 😄 ennyi meg egy bambi

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Két dolog ami szemet szúrt: - ahhoz pofa kell, hogy HB-t átnevezzék realistic-re 😊 - a rengeteg FM/DM változás közt véletlenül sem látom mondjuk a bót.
A másik topikban wargar kolléga belinkelte a jelenlegi peccs tartalmát a dev szerverrõl, ebben már benne vannak a tankok és az új repülõk is, nagyon ígéretesnek tûnik.

Nagyon úgy tûnik hogy tényleg dec negyedikén startol a nyílt béta, és még a hónap folyamán megkapjuk a véglegeset is.

Én nem látok ilyet bele azért 😄
És publikus tesztelés mindenképpen lesz ugye egy héten belül 😊

Viszont holnap-holnapután remélhetõleg lesznek már ps4 videók, stream-ek. Meglátjuk mi lesz 1.37ben 😊
Pluskast
Ez igazából azt jelenti, hogy idén mégsem lesz ground forces, legalábbis pc-re biztos nem 😊 Mondjuk nem is hittem benne.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

War Thunder for PS4

Csak két részlet az interjúból:

When the game will become available for PS4 in Europe?
It will be available of the launch day of the console itself, on November 29th. On this day War Thunder for PS4 will also launch in Australia and New Zealand.

When the game will become available for PS4 in North America?
It depends only on Sony of America, but we’re doing our best to bring War Thunder to US console players as soon as possible.

Can PC and PS4 users play together? Will the updates be the same as on PC?
Cross-platform play won’t be available on day one because PS4-version uses a more recent build (1.37) of the game than PC-version and thus is incompatible with it. We’re working closely with Sony on deploying updates simultaneously on PC and PS4, and when we have 100% confidence that it’s possible, the cross-platform multiplayer will be enabled in one of the updates.

szóval amit mondtak nagyjából igaz
ps4 launch és 1.37
ugye erre a patchre tervezték a tankokat 😊

plusszban jelenleg a sony miatt csak új accounttal lehet játszani a ps4en -- lol
remélik, hogy a jövõben megváltozik a sony álláspontja és megengedik,
viszont ps4 accounttal tudsz játszani pc-n..

a régi játékokosnak szívás ha ps4-en akarnák folytatni 😊
Egy gépet csak egyszer vehetsz meg, a személyzet kiképzését megrendelheted több személyzetre is. Azt viszont nehéz utólag visszaszolgáltatni 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Coral Springs
Azt hiszem a mostani alkalomra gyûjtöttem össze közel 10 millió Lion -t, bár még nem tudom mit szeretnék megvenni. <#nemtudom>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szép és jó, de a játékban miért nem raknak bele olyat hogy a már megvett gépet ha véletlenül 2 vagy több hangárba már megvettem azokat el lehessen adni, ezt nagyon hiányolom benne, mert nem egy gépet sikerült 2x megvennem és más-más hangárba kötött ki.
Nesze neked prém spit 😄
Mai 5x XP d13-al betegesen jól sikerült. Berlinben elindultam, majd lebontottam a fél kerületet mert 15 másodperc alatt belebaszódtam az elsõ házba. xD Úristen, OMG. Persze, hogy meg is nyerték. <#nyes><#gunyos1>
Én inkább pesszimista vagyok, és kellemesen csalódok. Mivel a "tankok,arcade" jön ki elõször ezzel foglalkozom. HB majd RB meg talán. Az ujdonság ami nálam számítana, és ez ww módban lenne.Természetesen ki foom próbálni én is, de ahogy a repes arcade része átment valami egértömegrammerkillopós buliba,félek a tank is ez lesz.
Érdekes, hogy sokan csak addig látnak, hogy "tankok, arcade". Itt lesznek (ha nem is egybõl) normális játékmódok is, Gazsiékban legalább az akarat megvan, hogy a csatákat egy kicsit, csak egy egészen kicsit változatosabbá tegyék (pl. mint a repülõknél).

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ulvar
Kifelejteted a Ground Units mondanivalóját. A földi célpontok. Itt nem csak a tankokat érti a játék, hanem a bunkereket, AA állásokat, tüzérségi állásokat és még sorolhatnánk mi mindent. A repülõkkel való egybeeresztés pedig egy egyedülálló dolog (vonatkoztassunk el a BF szériától, mert az megint más). Mindemellett elvileg lesz gyalogság is.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

arcade tankcsata,vegyes nemzetek,jelölt ellenfelek...max ha lesznek repgépek
a nagy lépés a ww mod lenne min.HB de inkább RB-n
Ulvar
Azért ez merõben lesz más mint egy WOT.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ezt én se értettem sose. Ha Lion kellett vadásztam, ha Xp akkor meg bombáztam mindig is.

Az ECBT-re meg nyilván mindenki be akar jutni. Ha holnapig vártok akkor lesz majd a bejutásról még több infó is.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

darki81
das ist új fejlõdési rendszer <#email>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Nem értem miért küzd mindenki a cbt re jutásért.Kapunk egy WOT-ot WTGF néven.Szebb grafika és jobb(?) sebzés modell.Ha még rb volna..,
Ill. mi még meglep hogy mennyire gond sokaknak új gépet venni.Én nagy átlag játékosként bármikor tudtam vásárolni.Prém nélkük megyek,szinte csak eventen.
Élhettem volna a Brian életés idézettel is, de azt már mindenki kívülrõl fújja 😊)

Ahet
Jót beszélgettünk. (:

The gods have disconnected you ...

Dec 4. a tankos ECBT peccs, ez köztudott 😊

Nem az agráron végeztél, látom 😄

Na mindegy. Kezd ez az egész a viccre hasonlítani, ahol a medve megy a kisnyúlhoz a létráért. Elindul, közben gondolkodóba esik:
- Mi van, ha a nyúlnak mégsincs létrája? De, de.. láttam nála tegnap..
Megy tovább, de megint gondolkodóba esik:
- Mi lesz, ha a kisnyúl nem enged be? De, de be fog engedni..
Megy tovább, már félúton jár, mikor megint gondolkodóba esik:
- Mi lesz, ha a kisnyúl kicsúfol, amiért nincs létrám? Áh, nem.. de a kisnyúl egy genya, lehet mégis..
Megy tovább kicsit dühösen, de mégis kell neki a látra. Mielõtt odaér elgondolkodik:
- De mi lesz, ha a kisnyúl pénzt kér érte????!!!!
Odaér a kisnyúlhoz, bekopog, kijön a kisnyúl és a medve ráordít:
- Tudod mit kisnyúl? B@SZD MEG A LÉTRÁDAT!!

Ahet
Egy pillanatig sem parázok. Számomra édes mindegy melyik verzió valósul meg, amit akartam mér megvettem és kifejlesztettem, a többi meg lesz valahogy.

A hasonlatod pedig sántít. Mert nem az a lényeg, hogy melyik "jobb" játék, vagy ahogy te írtad melyik a finomabb gyümölcs, hanem ha a - hogy a te hasonlatodnál maradjak - szõlõnél bevált egy termesztési technika, akkor az mûködhet az almánál is, és szebb gyümölcs lesz a végeredmény. <#vigyor2>

Reméljük, sajna a számokat még nem láttuk. Jeteknél azért lehet hogy húzós számok lesznek, sok XPt kell majd beleölni hogy a következõ gépet megvehesd. Kiderül hamarosan. Jellemzõ hogy lassan december és még azt se modnják meg, mikorra várható a peccs. Mikor lassan két hete a tankos peccsel kéne játszanunk.

Nem kell parázni.

Nullázás nem lesz, se újra felhasználható XP.

Egy-egy gépbe kevesebb xp-t kell beleölni, hogy fejleszthesd, nem annyit, mint most.

A Star Conflicttal összehasonlítani meg annyi, mintha azon vitáznál, hogy a szõlõ vagy az alma-e a jobb ízû banán. Csak mert mindegyik gyümölcs.

Vegyétek meg azokat a gépeket ami tetszik, hogy ne kelljen rájuk fejleszteni. Nem kell betenni slotba, elég megvenni.

De még egyszer mondom, nem kell parázni, egy-egy gép kifejlesztése vagy átugrása kb 10-20 csata alatt megvan, nem 200 mint a WoT-ban. Annyit meg egy téglában is ki kell bírni.

Az se lenne rossz, mert akkor át lehetne csoportosítani a nem fontos területekrõl a fontosabbakra.
Ahet
Így van. Biztosat, csak akkor tudunk mikor kijött a patch. Én az SC-ben tapasztaltakból indultam ki, mert ott is ezt ígérték a rendszer bevezetésénél. Amit meg is tartottak, mert ha elköltöttem az XP-t valóban ugyan azt tudtam megvenni, ami eddig is meg volt. <#vigyor2>

Kész is van, utolsó körben 18 földi célt intéztem el.

WoT: Nishizumi77

Mai event nevetségesen könnyû. Viszem az összes Su-2est és a BB-1et ennyi, már manjdnem végeztem 😄

Az én fordításomban ez azt jelenti,hogy megmaradnak a felszerelések is.Aztán persze ki tudja...

We wanted to make the introduction of the new progression system non-problematic both for new and experienced players that is why all achievements, obtained modifications, purchased planes will remain.

JethroHUN
Abba semmi könnyítés nincs. Egy üres géppel kín keservesen sem lehet majd megszerezni a következõ gépet... jól megduplázták a fejlõdési idõt.

Ahet
Ebben azért nem vagyok biztos. Mikor ezt a rendszert pár hónapja bevezette a Gaijin a Star Conflictba, a hajók ugyan megmaradtak a fejlesztéseit lenullázták (persze az XP-t megkaptad) és neked kellett újra elkölteni kedved szerint. Elképzelhetõnek tartom, hogy itt is ez lesz a menete. Már csak azért is, mert ahhoz, hogy egy általad kívánt gépet megszerezz nem kell az elõtte lévõ gépek összes fejlesztését megvenned, hanem csak egy bizonyos százalékát. A mostani rendszer pedig rákényszerít, hogy mindent szép sorban megvegyél, nincs választási lehetõséged.
Tehát az új rendszerben egy "kevésbé kedvelt" gépen elköltesz annyi XP-t (pl Ki-61 Ic), hogy azon túllépve megtudd venni (pl a Ki-61 Ib) a következõt, és a fennmaradó XP-t már erre költsd el.

Legalábbis én így értelmeztem ezt az új rendszert. Sõt twi által linkelt képen, az oroszról fordított convert parancs gomb is erre utal.

Nem lesz nullázás. Amit megvettél az a tied marad. Viszont amit megvehetnél,de még nem vettél meg,azt ki kell fejlesztened. Annyi könnyítés van,hogy nem kell fullra kifejleszteni a gépet ahhoz h a következõre ugorhass.

JethroHUN
Ha már ilyen szar WOT-os lesz a fejlõdési rendszer legalább lenulláz az egészet és megadják az elköltött liont és XP-t?

Hát az jó régen lehetett. 😄
Régóta nincs vagy alig van területsebzése a bombáknak, ha nem találod telibe a célt, akkor semmi baja se lesz. Sok szerencsét hozzá hogy 50 kg-os bombával telibetalálj egy mozgó, gyakran irányt és sebességetvltoztató tankot. Nem érnek semmit. Pláne az olyan gépekkel vicces ez mint a FW-190 F8, ahol még bombacélzó sincsen a mûvelethez.

Nekem kell a lvl 11es Ki-61, 57mmes Ki-102 németeknél a 12es Fw-190 ( na az jó drága lesz ) meg a Bf-109 trop 2 mert azt kihagytam anno. Ezek azok amik elsõdleges prioritást élveznek, de akad még gép bõven más országokból amit meg tudnék venni ha rámszakadna a silver lion bank.

Na most már csak azt kéne megtudni mit vegyek meg még peccs elõtt a rendelkezésre álló keretbõl.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A hivatalos oldalra kikerült az új fejlõdési rendszer. Ez mégsem egy pletyka volt.

ha pont rádobod akkor kiszedi az is de ahhoz tényleg nem szabad mellédobni 😊

az egyik japó-usa pályán van az, hogy szárazföldi csapatok nyomulnak mindkét oldalról befelé hajókról és megállnak a reptér két szélén vitatkozni egymással 1-1 sorban 😊
na oda 100 kilósokkal kell menni mert nem mozognak 😊 kidobod a sort jön helyette a következõ úgyhogy az egy jó kis pálya 😄
Ennyire szarránerfelték a 100 meg 50 kilós bombákat?
Árkádba is megérek ezekkel kidobni egy med tankot régen meg 50 kilósakkal vígan szõnyegbombáztam a heavy tank hadoszlopokat.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.