War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lényeg, hogy Te ülj a hátsó lövész helyére, és úgy szedd ki az ellent. Ha az ai lövész lövi le az nem jó. Csak a player killek számítanak, a lelõtt ai nem.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Destroy enemy aircraft with support gunners fire ( non pilot gunners)
Arcade - 10
History - 4
Full Real - 2
Nem lehet beülni a lényeg, hogy nem pilóta vezérelt gunnernek kell kilõni, teht a gépnek kellene lelõni az ellent, legalábbis szerintem. Épp ez amiért kérdéses nekem, mert az volna a legegyszerûbb kis tierben megoldanám, de így nem tudom mivel kéne.
De ez így most mi ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
vagy a japán hidro nagy mamlasz a 20 milis hátsó lövésszel 😊
b-25el is van esély lekapni embereket
Mekkora szar volt az a film, te jó ég. Hiába na, Lucasarts film, az öreg az eredeti Star Wars és Indiana jones filmek óta nem tett le az asztalra semmi értékelhetõt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Mivel lassan úszik a torpedó ezért mozgó hajókkal vigyázni kell hogy hova dobod akkor elé kell célozni valamennyivel attól függ milyen távolságról dobod ki, nekem nem kell sokat elé célozni ha 50 méterre tõle dobom ki.
WoT: Nishizumi77
Az viszont tényleg kár hogy nincs semmi gépfegyver rajta amit a pilóta kezelne csak 1db pötyögtetõ ami kb semmit se ér így elég védtelen a gép.
Melyik védöfegyver van hátul? 13 vagy 7 mm? ( nem tölti be a képet)
én a b5n2-vel mentem pár kört régebben ha arra is raktak volna csak valami kis pötyögtetõt elõre akkor hatalmas király gép lenne 😊
és tökéletesen olyan lett mint pc-n xD
Viszont egy kanadai srác is streamel és vele lehet dumálgatni és válaszol is mindenre 😊
elõbb megmutatta a fejkövetést a ps camera-val, teljesen jól követi az arcot, nem olyan tré mint a facetrack, hogy remeg összevissza 😄
menet közben be lehet kapcsolni meg két érzékenység csúszka van és ennyi.. megy egybõl 😊
2x20mm ágyú van rajta 😊
Tier IV-es úgyhogy csúnya ellenfelek fognak jönni rá 😊

Tempest mk V
2x47mm és 36-36 lõszer hozzá
na ezzel milyen bombázóírtást lehet végezni majd
nem csak a kamerát rögzíti az ellenfélre ahogy pc-n hanem neki is vezeti a gépet magától 😄
autoram ahogy a chatben is írta a srác 😊
nem hiszem, hogy hatalmas különbség lenne ha a postfx ugyanarra van belõve a két cuccon
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
PC grafikája imho jobb.
Ha szim módnak fogják nevezni a mostani RB-t legyen méltó rá...szerintem az RB-s player base nem hápogna, alkalmazkodnának.
és research point van exp helyett
reservekkel ment árkádban a srác és az összes rp ráment a H6K4-re amit kiválasztott elõre
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Höhö, ezt a dolgot csak egy éve mondogatjuk. 😊
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Áttekinthetõbb?