38447
  • Coral Springs
    Megy az anyázás és hogy aimbot, előbb egy rácsapásból kiszedtem egy B-17 -et (RB). Kétség kívül ráéreztem a 37mm -re, ezért cheater lennék ?
  • jocking
    Még szerencse, úgy is olyan kevés orosz sugárhajtású gép van a játékban... Inkább a japókkal vagy a németekkel kezdhetnének valamit ezen a téren. Pl. jó lenne egy Go-229 vagy egy Me-262 HG III...
  • Coral Springs
    Arcade adatlap
    Realistic adatlap
    Simulator adatlap
  • Coral Springs
    Még a nagy mester GrmlZ se úgy repül, a Simulator játékmódon kívül máshol jelentős hátrányban van aki cockpit -ben repül.
  • Pluskast
    Akkor én nem vettem a lapot bocsi.
  • vajakos21
    Normális fm.dm/tier/mm/eventnek lenne itt az ideje...
    Én láttam Twinél az iróniát..
  • Caterpillar
    Ehh, pedig meg voltam győződve róla, hogy kabinból TiR -el repülsz...
  • Coral Springs
    Erre lehet megtaláltam a választ. Ott van mélyen a fák közt, a statisztika élőnek jelezte, és kis távolságon belül vette észre a radar.
  • Pluskast
    Igen? Új japó vagy német jetnek inkább itt lenne az ideje.....
  • Glo
    Coral, dobj fel egy képet a P39SU adatlapjáról, kíváncsi vagyok valamire. Kösz!
  • Coral Springs
    Lehet hogy még se annyira vészes a jet -ek kifejlesztésének a pontja, legalábbis gift géppel. 2-3 napja kezdtem el kifejleszteni a Tu-2 -t, a 160 000 pontból a fele már megvan, különösebb erőfeszítések nélkül. Így a MiG-15 kifejlesztése az én esetemben 3 hét lenne, míg akinek rendes prémium gépe van annak ennél kevesebb, ha meg még prémium account is van hozzá még kevesebb, én 2 hetet tippelek. Ebbe természetesen nem számoltam bele az előtte lévő gépeket, de egy top tier gép kifejlesztésére ez szerintem egész jó időintervallum, a korábbi téveszmékkel ellentétben.
  • Glo
    Nem, a Mig15-el bezárul az orosz fa.
  • Glo
    Kemény 8 napig szolgálatban is volt ahogy nézem :))

De az igény jogos.
  • Omrega
    Valahogy az after WWII utáni és előtti repülőknek egy külön tier kellene akkor egészen optimálisan el lehetne osztani a gépeket.

Vajon el fog jutni a WT a 70-es évekig?
  • Fellner
    Ó akkor ők másolták ezt :D
  • Omrega
    Én egy Nakajima Kikka-ra vágyok.

Végre kezd alakulni a német szakasz is, megvan az első fókám, és még két 109-esre tudttam gun podot szerelni
  • Glo
    Ez sokkal korábbi a Mig-15-nél.
  • Fellner
    Ez egy MiG 15-ös másolat ha jól látom.
  • vajakos21
    Pont ez volt az 1.37 el a probléma....remélem azért még pár yak is belefér...És még büszkék is rá..Tier 3 gondolom,mert úgy hiteles...majd nézem a hozászólásokat,biztos qrva népszerü lesz
  • Coral Springs
    Azt látod amit én is láttam harc közben. A replay -ben van egy olyan funkció, ami egy az egyben mutatja vissza az egész csatát.
  • twi452
    már épp itt volt az ideje egy jó kis orosz jetnek xD
  • Glo
    Lesz új orosz jet.
  • bgabor
    Én csak egy spekulációs topikot látok ami még bőven az 1.37 előtt lett indítva. Mi a fenét kéne látni benne?
  • Nortai
    Pedig a mostani T3-as I-185 pedig egy überUFO, legalább is hétvégén még az volt, azóta meg nem volt időm ránézni a játékra. Helyből száll fel WEP-el szinte, jól fordul, fegyverzet is akad. Emelkedésben is ver mindenkit, egy álom. Plusz ott van 8 rakéta is a szárny alatt. :)
  • Zero 7th
    Eh, teljesen osztom a véleményt, a Yak-ok nekem valami hihetetlen módon nem fekszenek. Hosszú idő után ültem be újra a gépekbe a tegnapi, 3-as szintes acsik miatt, és valami borzalom, hogy mennyire nem úgy és azt csinálja a gép, amire számítok. Azt hittem, hogy a 10 kill meglesz két kör alatt, de kb háromszor annyiba telt. Közben vagy háromszor fordultam bele a földbe vagy sziklafalba mindenféle külső behatás nélkül, annyira nem érzem azokat a gépeket...
  • Caterpillar
    Ez a videó ugye Realistic Battle -ben készült? Megkérdezhetem, mivel irányítod a gépet és milyen nézetből játszol?

Az elején furcsa volt, nem tudtam hogy replay -t nézek, és nem értettem, anélkül hogy végig követnéd az XP-50 -t honnan tudod merre fordulj, térj ki, mikor kezdj el egy manővert.... Rájöttem, hogy Reaplay és hogy utólag irányítottad a kamerát, de nagyon kíváncsi volnék egy olyan felvételre, ahol azt látom amit te is harc közben.

ps: Tényleg izzadós lehetett a 3 gép!
  • f24sg
    ha volt már, akkor bocs,
    de tanulságos kalkuláció a gold átváltásról, 1.35 vs 1.37
  • Sith
    Majd legközelebb... :)
  • twi452
    igen :) ha eddig nem csinálgattad meg őket
    összesen 17 küldetés volt külön-külön a két gépre és ebből 10et kell minimum megcsinálni, hogy aztán jövőhéten odaadják
  • jocking
    Tehát hiába csináltam meg a mai 2 achievementet, azzal nem érek semmit... :S
  • twi452
    Úgy értettem, hogy a 10 napi küldetést nem lehet a maradék 4 nap alatt megcsinálni :)
  • jocking
    Nem figyeltem rá a napokban, ma vettem észre, hogy kaptam egy fura nevű achievementet (TB3 már megvan). Lista szerint az XF5F-hez hiányzik még 4 lelövendő gép...
  • twi452
    De ha most állnál neki akkor ne kezdj bele :)
    Vasárnap vége úgyhogy 10-et már tuti nem szedsz össze ha most kezdenéd :)
  • sulouos
    Nem. Vannak ezek a napi feladatok (egy napi pl. hogy lőj le 10 gépet bármilyen spitfire-el, és hasonlók) és ha ezekből 10-et megcsinálsz, akkor kapsz.
  • Glo
    17 napi feladat van, amiből 10 napit kell teljesíteni, hogy kaphass.
  • jocking
    Kicsit késő már a kérdés, de hogy is van ma ez a WM? Ha lelövök 10 akármilyen gépet (bármelyik nemzettel) akkor kapok egy TB-3-at, és ha lelövök 10 tier 3-as gépet, akkor meg egy XF5F-et?
  • vajakos21
    Vadàsszal ne vigyél bombát.Nem ér sokat,rontja a rep.tulajdonságokat,és leszednek könnyen ha alacsonyan repkedsz.
  • Elar
    hmm. Értem.
    CSak amikor IL2-vel megyek nem nagyon van idő egy 2. kőrre :)
  • sulouos
    Az 50 kilósokkal gyakorlatilag telibe kell találni a tankot, és a 100 kilóst is a közvetlen közelébe kell ejteni ahhoz hogy kinyírja a tankot.

Az "önlebombázás" ellen: ha alacsonyan érkezel, kb. 1km-re a célponttól húzd fel a gép orrát, aztán amikor közel érsz, zuhanj rá. Ezzel, hacsak nem repülsz tényleg (túl) alacsonyan, megúszhatod a dolgot.
  • Elar
    Hát ez a bombázás nem nagyon megy nekem.
    Rombolókra ok. Rádobom és remek.
    De harckocsik ellen....
    Egyfelől a vadászok által cipelt 50 kilós szart sem ér.
    Másfelől a 100 kilósokkal rendszeresen lerobbantom magam (IL2)
    4 ből 1-2 bomba max ha talál zsinórban.
    Én ezt nem értem