War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha olyan pálya van, hogy csak tankokra lehet menni akkor várni kell kicsit és megnézni mi alakul ki aztán irányba állni a bálnával és ahogy te is szépen végig kell menni alacsonyan az oszlopon.
a japán bálnákkal 500 fontosokkal azért ki lehet kapni a tankokat egész jól csak a ráfutást kell nagyon jól belõni mert nehéz korrigálni menetközben 😊

aztán meg jön a csihipuhi és ha szerencséd van akkor a 20milis védõfegyverzet lekap még 1-2 vadászt is rólad, ha nincs akkor meg új kör 😄
És mi a helyzet az új stratégiai célokkal? Láttam egy videót róluk, de nem értettem hogy mennyi bomba kell beléjük, és hogy mennyit fizetnek.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Álló cél eltalálásával nincs probléma nagy bomberrel az sima ügy akármekkora magasságról. Tank oszlopokkal voltak problémáim, pl a bomberes eventnél is yer-2vel szépen kidobáltam egy oszlopra a 12db 100kilós bombákat azt általába vagy semmit nem talált el, vagy 1et véletlenül kiszedett a sokból. Jó mondjuk ezek az 50-100 kilós bombák vicc kategóriák.
Ti nagyon leereszkedtek ezekkel? én ha 2 vagy 1,5km alá ereszkedek rám jön mindenki azt ennyi voltam. Ju-87eseket szeretem mert azokkal nagyon precízen ki lelhet szedegetni a célokat meg jól is manõvereznek.

WoT: Nishizumi77

így van a kis tier 4es amcsi prém Hien.. micsoda szép emlékek 😄

Az tényleg nagyon jó kis gép ott, nincs igazán párja 😊
Egy dolgot nem szeret, az orosz "opé" kis tierû bombázókat.. de azokat semmi más gép se szereti abban a sávban.
Az mindig ilyen szerencsejáték, hogy most épp õ esik le vagy téged szopat szanaszét 😄

a hien egy jó tömörre összenyomott spitfire ami ettõl az összepréseléstõl kisebb és szilárdabb lett így sokkal jobban bírja a nagy sebességet, fordulgatni meg közel azonos mértékben lehet velük persze amíg van egy kis lendület.
Ha elveszett minden energia akkor biztos elõjön a spit nagy szárnyának elõnye de hát odáig nem szabad engedni h fajuljon a dolog 😊
Omg. A képek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt a 2 képet meg kell osztanom. Volt két nagyon jó csatám a sok jó mellett eddig ma.

5x exp + prem + D13

Sima 3 kill, a mai napig meglep milyen tûzerõre képes ez a 3 20-as. Annyira bejön ez a D FW, hogy gyakorlatilag semmi örömöt nem találok a kicsikben. Nem is repülöm õket. (ezért is basz ez a next patch)

prem + prem mk9 (sajnos nem ez volt az 5x xp, pedig szép lett volna nagyon)

Miután véres fordulózást folytattam magasan egy G10-el (fordul magasban a spittel, meg is lepett 😮 ), és közben le vertem headonba 2 FW-t ( meg se karcoltak, vicc xD) Majd utolsó pár 20-assal elõttem még egy FW-t. Aztán felhõbõl lecsapott D13 és minden fekete lett. Azért sikerült egy steal éhes G10-nek belém rammolni a végére.

Az E-2 sebessége bejön, de legtöbbször nem találok nagyobb célokat, csak tankokat a map miatt. Ha 2 felszállást túlélek és kikapok 6 tankot akkor sem tartok ott sem xp-ben sem idõben, mint egy 2 killes kör a d-13-al. (más lesz ha max lesz az xp bar)
Azért területcélok vannak már szinte mindenhol, mondjuk nem adnak túl sokat. B-17esekre ne izgulj rá nagyon, ebben a játékban HB-ban a gyors és értelmes bombateherrel bíró közepes bomberek a nyerõk. A-26, Tu-2, Dornier E2 stb.
Ezekkel elõbb érsz oda a célokhoz mint a lomha heavy bomberek, és te mazsolázgathatsz a legjobbakból. Plusz a legfontosabb, hogy ha jó a pálya és te is jó vagy, akkor már kidobtad a bombaterhedet mire az ellenséges vadászok megjönnek. Fontos meg a legtöbb bombernek az ellenséges vadász érkezése legtöbbször az út végét jelenti. Nehézbombázóval sokszor még az elsõ célig se jutsz el, mire befutnak.

Biztos jól lehet bombázni HB-n de én agyfaszt kapok tõle. Do E-2vel lehetetlen értelmesen dolgozni. 99%-ban olyan map van ahol medium tank van csak. Ha menõ vagyok és 2-õt kidobok 4bombival akkor jön a leszáll,felszáll,leszáll. Nem jött be. De b17-re kiváncsi leszek, amcsiként sokkal jobbak lehetnek a földi/tengeri célok.
Álló célt simán 2k ról is lehet dobálni.
Elõször is mi bomberesek nem dobálunk 150m-nél magasabbról ha pillboxokat vagy destroyert kell kidobálni(az éri a legtöbbet), másrész van olyan crew képesség ami a bombázás pontosságát is javítja. 😊

Nekem se jönnek be. A kis naval bomberek inkább. Azzal lehet pkzni és célt dobni is. Igaz nem ad szemkápráztató lion/xp esõ-t, mint amit twi csinál a bálnákkal, viszont fun néha menni egy-egy kört velük.
Nekem valahogy nagyon nem fekszenek a nagy bálnák lehet keveset mentem velük és nem tapasztaltam ki de nagyon nehezen találok el velük földi célokat 3km+ magasságból, zuhanóbombázókat szeretem, stukákkal szépen precízen kiszedegetek mindent azt még meg is tudom magam védeni ha a 20mmes verzióval megyek.

"A nagy bombereket meg rühellem, utálok velük menni úgyhogy nem is használom."

Ezt pont twi-nek írod, aki mestere a bálnáknak és az alulbecsült hien-nek. Utóbbi az elsõ(?) prém gépe ha jól emlékszem. 😊
Na nekem pont az a lényegtelem bomber/torpedós kéne még az új gépek mellé 😄
B5N2t használom meg jobb híján a D3A1et (lvl 2es) amit sajnos könnyen kilõnek 10+ csatába de hát ha nincs más. A nagy bombereket meg rühellem, utálok velük menni úgyhogy nem is használom.
Ha jön valami új B5N2 féleség aminek esetleg még géppuskája is lesz nem csak 1db gunner azt szevasz akkor boldog leszek.

ha jól emlékszem lesz 3 variáns ki-84 meg jön egy vagy 2 zero meg valami lényegtelen bomber/torpedós 😄
Ja tényleg kiment a fejembõl. Én csak a Ki-84rõl tudok eléggé kevés az infómorzsa vagy csak én nem néztem utána eléggé.

igen, de minek, amikor ugyis azokat kell huznom, amibol a kov gep jon, es mert azokon meg modult is kell fejelsztenem?
Plusz a két bomber már most is ott van magas tierben.

jön vagy 6 japó gép a patch-el ezt ne feledd 😊 a ki szériába is jönnek nagyobbak 😊
"egyszerûen nem érdekel milyen géppel kell menni"

Na nem, nem gubizca1212 hüllõagyának gondolkodására utalok 😊))
Igen, csak Japánoknál kevés a repülõ és jelenleg az egyetlen sugárhajtású gép az 17es szintû de az alatta lévõ gép amibõl ki lehet fejleszteni csak 11, szóval elég nagy az ûr kettõ között. Igen a szintek is el lesznek törölve és tierek lesznek de szerintem ez a hatalmas ûr a 2 gép között érezhetõ lesz XPben.

Azt ne akard per pill kifejleszteni szerintem 😊

Vizet prédikálok és bort iszok, mert minden gép megvan már, ami nekem számít. Miért nem untam bele a gamebe, mint egy év alatt nagyon sokan? Mert nem a szintezésre mentem, egy rohadt darab jetem sincs 😄 Élveztem kihúzni az adott tier gépeit, általában 1-2 szinttel megelõzött a valódi szintem, mint amivel repültem. Tulképp szigorúbban szorítottam a tiereket, mint amilyen rendszert bevezetnek.

Az is segített persze, hogy AB-tól haladtam RB-ig. Az utolsó fokozat megunhatatlan kihívás. Egyszerûen nem érdekel milyen géppel kell menni, sõt a kicsiket jobban szeretem, mint a top tiert.
Állítólag egy-egy gép fejlesztése kevesebb xp-be kerül majd.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Kíváncsi vagyok hány milliárd xpt kell a lvl 11es Hiennel összeszednem hogy kifejleszthessem a Ki-200as sugárhajtásút.

~70%-os javítási költség emelés <#vigyor>
"a premumgepek ezekutan megis mihez adnak majd xp bonuszt?"

A kérdés jó lenne ha nem telne be rohadt gyorsan a prém gép xp bárja. Szvsz a prém lion szerzésre való. De vajon mi fogja elégetni a liont, ha nem tud cross tree-n menni valaki?
*még a betelt xp csíkú...
Hogy ne számítatnának? Pont ez amit elõbb a kolléga is kiemelt, a betelt xp csíkú kis géppel is dolgozhatsz a feljebb levõk kilockolásán.
Eddig is meg kellett venni az alá tartozókat, ebben sztem nem lesz nagy difi.
az én értelmezésemben minden xp oda megy amit kiválasztottál elõre
minden géppel

legalábbis van erre is utalás ott
de hogy mi lesz az majd akkor kiderül ha kinyomják élesbe 😊 még nem kell temetni elõre azért 😄
ezekutan hajukrakenhetik az uj mm-et, mert mindenki csak abban a tierben fog menni, amit eppen huz, mert a kis gepek nem szamitanak semmit a fejlodesben.

bonusz kerdes:a premumgepek ezekutan megis mihez adnak majd xp bonuszt?
a 4es 5ös még összeugorhat egymással azért 😊
1 tier kavarodás lesz ezt írja a napló 😊
a 2es pont megkevesbe biztato: "Thus F4U-1d belongs to rank III, which means we should unlock and purchase 3 planes from rank II." ami mondjuk majd egy tier5os gepnel lesz erdekes, h negyesbol is huzz ki harmat es vedd is meg. es vizszitesen nincs atjaras egyik gep kozott sem, tehat meg legozni sem tudsz, hogyha valamelyik nem tetszik, mert az elozot ki kell fejeleszteni, mert egymasbol jonnek. es ezeken ea gepeken ki is kell fejelesztened "par" modult is..

ennyit arrol h egy agra eleg lesz koncentralni. ugyanannyi agat kell huzni, es meg is kell venni! es hogy meglegyen a kov ag.

ezt erzem az elso igazi atbaszasnak a jatekban.

Az 5 tier viszont igencsak érdekes! Ha hihetünk a képnek, lesz 1 külön JET tier. Azaz 4 tierben osztoznak a propelleresek. Még akár mûködhet is. Bár az amcsi prem spitet t4-be rakja, azaz mehetek g10/k4/ta 152 ellen. 😛 Reális. 😄
"az 5 tier besorolás és az új mm viszont érdekes lesz"

free flight repülõknek biztosan. Én az eventeket nyomom, kivéve mikor jetek vannak. RB-n valahogy nem okozott drámát a tier különbség. Stock gépeket felhúztam, pl airacoba II-t japó eventen.

Azt elismerem HB-ra ráfér egy jobb MM a limitált lehetõségek miatt. Azért mondom hogy limitált, mert sokkal több info áll rendelkezésre az ellenfélrõl, ami irreverzibilisen hat és rontja a játékélményt.
Soon™ kiderül minden
😄
Vannak benne jó dolgok, csak az a fránya elsõ kritérium nem tetszik. Remélem csak én vagyok túl fáradt, és rosszul értelmezem 😊
az újak meg úgysem tudják megvenni egybõl az összes gépüket a mostani rendszerben úgyhogy valamit mindig grindelni kell 😊 eddig a lion-t most majd egyesével az xp-t ami állításuk szerint gyorsabban fog menni mint a mostani rendszerben.

itt is szoktak kérdezgetni, hogy megvan a szint és a 3-4 gép közül melyiket vegyem meg mert csak 1-re van lóvé 😊
szerintem 1-1 alkatrészre lehet rámondani, hogy azt akarod fejleszteni és onnantól abba mennek az xp-k bárhonnan.
de majd meglátjuk, hogy lesz úgyis 😊
az 5 tier besorolás és az új mm viszont érdekes lesz

legalábbis ez alapján nekem ez jött le
"With a new system player won’t have to leave the plane where he already has maximum experience and experience bar is full. Those who have low and mid tier premium aircraft will be even more satisfied — the may use those planes to research any planes they want without limitations (though if rank difference between planes is more than 1 research will be a little slower)."
"1-1 gépre koncentrálsz majd ezután amit ki akarsz fejleszteni. És minden xp oda fog menni."

A veterán játékosoknak jó, mert az esetleg még hiányzó gépeket gyorsabban be tudják szerezni. A newbie-nak rossz, mert egy helyre koncentrálódik az XP így nincs szabad átjárás 4-5 tree közt.
Az elsõ pont szerint mindenképp ki kell lockolni a gépet az elõzõ gép fejlesztései között. Úgyhogy ha jól értem, itt bukik a szabadság, amit a másik két ponttól még lehetne.
Nem lesz ez olyan rossz ha igaz amit írnak 😊
Olyan géppel repülsz amit szeretsz és azt fejleszted belõle amelyiket akarod 😊
Igazából asszem az elsõ pont nem tetszik.
Azt ígérik, hogy gyorsabban lehet haladni mert 1-1 gépre koncentrálsz majd ezután amit ki akarsz fejleszteni. És minden xp oda fog menni.
Eddig meg ugye azért grindeltél mint az állat sokat, hogy szintet lépjél és így kerülj közelebb a géphez 😊
Mikor jön ez a "várva várt" patch? Remélem nem lesz annyira szenvedõs, mint wotban, de én elõre félek. <#shakehead>

Szívem szerint minden gépet elõre megvennék, érdeklõdéstõl függetlenül, ki tudja nem rak-e majd egyszer be a végére valami jó vasat.
Developer diary: itt

Akkor gyorsan meg kell pörgetnem az amcsit 13-ra mert, hogy én nem fogok grindelni D corsairral és p38-al se az tuti.
http://warthunder.com/en/news/350/current/?nocache

Íme az új fejlõdési rendszer

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Mindjárt elérem az amcsi 10. tiert. Ott a P-38-t érdemes megvenni? Jó gép? vagy annak olyan jó az fm-je mint az f4U corsair-é?
Igen nekem is ez jutott eszembe, hogy a tankok miatt növelik a grindet. Át akarják dolgozni az egész treet gondolom hogy több ember vegyen goldot ahogy te is mondad, csak mind a 2 fél jól járjon és ne szívják meg nagyon a játékosok valami rossz rendszerrel ami elrontja a játékélményt.