War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet nem is neked volt packet loss, hanem neki. Neked csak azt mutatta a szerver, amit a szerver látott. 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

vissza kéne keresni replay-bõl de most ezért nem fogom végigzongorázni 😄
én elhiszem h packet loss volt 😄

viszont ez nagyon kis baba cucc..😊
Lehet ilyen videókkal kellene bombàzni a deveket.
Melyik team volt? a jakos.
"gép is nyomtalanul eltûnt"

Pontosítok nem tûnt el nyomtalanul, mert végig néztem amíg a vízbe hullik szétesve, csak a szerver nem látta. Még egy crash-t sem, de nem is az volt.
Ma bugos nagyon a szerver. Élõben akartam csinálni a video rögzítést teszt képp és pont egy bugot vettem fel. Nem látványos alap BnZ. 2 fordulóból, szitává lõttem egy Zero-t Corsair C-vel. Elsõ kör után füstölt, mondom nyomok egy recordot, mert ez tuti halott lesz. Rommá is lõttem tört, fröcskölt, szétszakadt. Már az fura volt hogy törik, de nem ír kritet. Hát a killt se adta meg és a gép is nyomtalanul eltûnt. Semmi felirat crash egyebek. Ez mind fel van véve, de a nevek miatt nem akarom kitenni. Szerkesztgetni most nem szeretném.
Haha nagyon ott van 😊 Közben látom téged is érdekelt, nem olvastam, mert sorban nyomom a válaszokat. Lentrõl-fel.
WoW mit csinált az ellenfeled olyan 1:17-1:20 körül? Még életemben nem láttam olyan megpördülést mióta RB-zem. LoL 😊
Érdekesnek érdekes volt 😊 Csak a replay-en tûnt fel, hogy itt trükköznek is a srácok 😄
PAcket loss, egy ideig a szerver elvesztette, hogy merre lehet a gépe, de aztán helyre rakta. Onnan ez a RedTails-es manõver 😊)

Megnéztem közelebbrõl.. hát ezt látva Besenyei is csettintene egyet, hogy ez igen 😄
egy picit úgy érzem túllépet a fizika korlátain egy pillanatra bár lehet tévedek 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na meg 1:20nál az WTF? 😄
valaki magyarázza el nekem 😊 dobott egy tigrisbukfencet a levegõben aztán simán ment tovább és végül erõbõl még rám is húzta a gépet felfelé xD
ezek az oroszok azért valamit tudnak 😄
Tudom, hogy nagyon hiányoltátok..😄

azért 1:29nél szép az a mûrepülõ figura a kötelékben 😊
kár, hogy én nem önszántamból vettem részt benne 😄
Én is repültem ma újra egy-két frb-t, nem is hazudtoltam meg magam...😄
Simán kinéztem magamnak egy yak-ot csak az volt a gond vele, hogy a másik 3 klántársa is ott legyeskedett xD
Kettõbe azért belelõttem összesen 6 találatot regisztrált a rendszer a végén de hát a jó orosz faroston nem fog a golyó aztán leradíroztak természetesen izomból 😊
Utána pedig a szanaszét kolbászoló csapatomat is lerendezték
Tiszta öröm és boldogság volt az egész kör 😄
Az a baj, hogy ilyen lenne az alap, de a vegas után bármit csinálok kockás lesz, mint egy sakktábla.
Coral Springs
Nem értem mit problémázol, hova akarsz ennél jobb minõséget ? Az nem baj ha nem látszik minden porszem, amúgy is mindenki a lényeget nézi.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Tegnap RB-n valaki nagyon vicces kedvében volt:

Csak egy pár mp-es HD teszt, mennyire töri szét a tyúb.

Coral Springs
Na megyek rendet teszek én, úgy hallottam elszaporodtak a bomber -ek. <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ez érdekes volt, a napi GF eventet farmoltam HB Operations-ben és 10 kill kellett, hogy meglegyen. Szépen számolta az összeset, de mintha arcade-ben mentem volna. 😞
Akkor mi egybõl 1.37-et kapunk?

Amúgy még több ilyen csata kéne: <#bee1>

De igen.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Jelenleg 1.35 van PC-n, nem?
Megcsúsztak és szétcsúsztak 😊
a gyakorlat azt mutatja hogy a .36ban vannak benne már ezek a dolgok, te is láthatod 😊

biztos van azért ott most nyüzsgés náluk, észak amerikában pl nincs fent a ps store-ban a játék mert valamit kötözködik az ottani sony képviselet 😄

csak úgy tudják leszedni, hogy regelnek eu-s psn accountot azzal belépnek letöltik a játékot utána meg már tudnak a sajátjukkal is játszani.. 😊

aztán ugye a tankok is a nyakukon
a félkész ps4 kliens 😄

van mit dolgozniuk 😊
Elég valószínû hogy ez lesz, mivel december 4-re ígérték a ZÁRT bétát a tankokhoz. Nehezen jöhetnének ki 1-2 héten belül, nemde? 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

A mostani Gaijin kommunikációból nekem az jön le, hogy az 1.37 az még nem a GF, de kb elõkészíti - a fejlõdési modell, plussz repülõk, stb, aztán majd a closed beta után jönnek a tankok is (az, hogy bekerülnek most a modellek, az ugye semmit nem jelent.)
jelenleg két beállítás van a dualshockra
egy arcade ez amivel most is játszanak ami az egeres irányítás csak a controllerrel és egy "simulator" mód ahol direkt control van 😊

õk azzal a patchel indítottak amit mi nemsoká kapunk az új fejlõdéssel stb stb 😊

aztán 1.37rõl beszéltek anno h arra tervezik a tankokat
Nat geon épp a WG Wot és Wowp van...
Ja, de pont azt írták, h azért nem lesz egyelõre cross-platform, mert a ps4-esek már eleve 1.37-et kapnak (ahogy mondtam, makes sense)

Autoaimnek - Titkon abban bíztam régebben, hogy mivel a controlleresek is direct controlt kapnak, ezért a joystickesekkel lesznek egy szinten eredményességben, és így már lesz elég sok ember esetleg HB-ben szeparálni az egeresektõl.
De azóta már szinte csak RB-zek, szóval kit érdekel 😊
Rondább, mint a PC-s nem csak részegen láttam úgy tegnap. Lehet az avermedia átalakító miatt, de ha egymás mellé rakom a két streamet, PS4 fakóbb.
ezért sincsenek még összeeresztve sem a népek 😊
meg a ps4 verzió inkább egy "valamit ki kell adni ha már megígértük" dolognak tûnik 😊
csak arcade van jelenleg, az egér+bill mûködõképes viszont nem lehet beállítani semmit 😄
a srác tegnap pl lõni nem tudott egérrel mert nem volt rá beállítva és nem lehet semmit állítani 😊
az érzékenysége is hatalmas volt, valószínûleg a dualshock touchpadjához igazodott az egér úgyhogy kis mozdulatra is hatalmasat mozgott 😄

viszont van autoaim szerû dolog a kamerakövetés helyett oda is vezeti a gépedet
persze célozni nem lehet vele mert nem tart elé hanem mindig a gépre megy pontosan 😄
Basszus, látom én is, tényleg 😄
Biztos? Láttad a verziószámot?
Ez meglep, tényleg azt mondták, h 1.37-tel indul (ami ugye logikus lenne, mert minek összezavarni egy másik fejlõdési, meg tier rendszerrel a konzolosokat pár napra 😊 ).
amúgy most is twitch-en nyomatják páran a ps4 verziót ha nagyon kíváncsi rá valaki 😊

Dx9-et. Vagy az intergalaktikus kozmoszból valami drivert.

Gondolom korábbi verziót?

rosszul tudod mert 1.36 van ps4-en 😊

ott dumáltam a stream-elõ sráccal és elmutogatott mindent amit kérdeztünk tõle 😊
JethroHUN
Ha csak most került be a Dx11 támogatás akkor eddig mit használt a játék?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

"viszont az látszik, hogy ps4-en 1.36 van szóval még ott sincs tank 😊"

Namost. PS4-en tudtommal eleve 1.37-tel indul, nem lehet korábbi.
A GF és az 1.37 nem ugyanaz legjobb tudomásom szerint.
"Felszerelhetõ M10 cannon P-39, P-51D, P-47D és az A-20G repülõkre."

Micsoda? 😮
darki81
na szerintem nem lesz rossz az 1.37-es patch ...
új repülõk új pályák .. 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Torzonborz
Jahogy ...nekem az jött le amit Vaktermesz is írt azaz a gunner AI-nak kell leszednie az ellenséges gépet.
Így már okés.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

blenheim-el gyorsan összejön egy kis szerencsével 😊 orosz biplánokat lehet kaszálni 😊

3 kör alatt megvolt a 4 kill hb-ben
3 kör 2 kill, hosszú lesz ez így 😞
1. körben D3A1el mákoltam be 1 killt, 3. körre meg a h6kval.

WoT: Nishizumi77

én a-20al is lekaptam már egyet hb-ben 😄
igaz a mi csapatunk 90% a-20 volt 😄
Pedig nem vészes. Menj SB-vel, Beauforttal, Blenheimmel, H6K-val, aztán várd a hátsó lövésszel a delikvenseket.

Persze ha így se megy akkor lehet nem is Neked való az ECBT jog 😉

Éljen a sírás ezerrel, vegyél egy H6K-t és menj be AB-ba, 3 killnél járok és csak 1 meccset mentem, sírás helyett inkább gondolkodni kéne.
JethroHUN
Ezt a hülye feladatot, meg sem lehet csinálni... AB biztos nem. Most kilõttem egy aircobárt szembõl B25J-vel, de az nem számított, mert nem turret. Hb meg egy lövés kb bármely tier7 ágyúnak a Mitchel, több 10 ezer lion meg nem fogok erre elbaszni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Japó rus kis tieren.Tehén vagy sb2 pl.
Értem is meg nem is, nem a pilóta által vezérelt géppuska az nekem az ai, de mégis a pilótának kell kilõni a gépet vagyis nekem, nem ragozom tovább, az lesz, bemegyek kis tierben aztán meglátom. Köszönöm a segítséget.
én tutira bemegyek a g8n-el és beküldöm középre a buliba..
4 embert azért pár kör alatt csak leerõszakolnak a 20milisekkel 😄