38447
  • twi452
    dehogy gagyi.. lehet géppuskázni szerencsétlen japókat..:) aztán ha elcseszted és odaérnek a légvédelemhez kegyetlenül seggbe rúgnak :D
  • Cobra.
    A He-k is olyanok, mint a Yak-ok, rámész valakire felülről és amennyit lősz bele, annyit lősz, nem fordulsz utána, mert akkor kb halott vagy, ha a másik nem egy szintén repülő hűtőszekrénnyel megy. Szép nyugisan menj fel megint 2-3000m-re és keress újabb célpontot.
  • f24sg
    Hm, nálam ilyen nem volt (mindig a generált hosszú név mögé löktem még egy rövid ráutaló valamit.
    amúgy a fórummotor nem viszi át a "visszaper" jelet...

Más:
    a #28554-at én is beszívtam, totál ugyanez, már előre örültem, hogy jön a szárnyas tégla, aztán jött a meglepi...
    Akkor most már Zero killer, Ace maker? Csak az a kár, hogy azokon a gépeken (+F4F) már előlről-hátulról túl vagyok, pedig az F6F-et nagyon vártam a C=64-es Wings of Fury emlékei miatt. (de gagyi így ~20+ év után)

• twi452
    akkor szokott még ilyet csinálni amikor el akarod menteni saját néven a replay-t és valami hülye nevet adsz meg neki
    én pl csak az eredeti file név mögé írtam valamit h felismerjem és elcseszte :D
    amióta ebbe belefutottam mindig egyszavas egyszerű nevet adok neki :D
  • f24sg
    rosszul másolja be az elérést, NEM HISZEM EL:

C:Program Files (x86)War ThunderReplays

MIKOR lesz végre szerkeszthető egy hsz???
  • f24sg
    Nálam itt vannak a replayek:
    C:Program Files (x86)War ThunderReplays

.wrpl kiterjesztésűek és 1500-6000 KB méretűek.
    Ha 0 KB a méret, azt nem tudom, mitől lehet...
    kevés hely a meghajtón, virtuális memó, hibás szektor?...
  • csoszi87
    Halihó ismét.
    Elkezdtem még +1-2 nemzetet.
    Jelenleg a németekkel szenvedek.
    A három alapgép maga volt a mennyország. 8as kill streak stb.
    Mondom megveszem a 3 db 1,7es szintű figther gépet próbából.
    Ezek úgy fordultak, mint öregapám lovaskocsija.
    Nem tudtam leforogni semmit, sziklának ütközök, stb. De legalább lassúak.
    Mit kellene ezzel az ággal kezdeni?
    Földi célpontok? Esetleg keressek bombázókat? (az meg nem sok van még ezen a szinten)
    Vagy én csinálok valamit rosszul?
  • sulouos
    Nem hallottam róla, és a spiteken semmit se változtattak legutóbb. Lehet hogy kitalálták, hogy balance-olják őket? :D
  • Droughert
    Ezt most nem igazán értem. A replayek a replays mappában vannak, ez is ott van amiről írtam, de 0kby-tos a mérete, és nincs kiterjesztése. Van esetleg máshol is ahová mentené őket?
  • bgabor
    Történt valami változtatás a sebzésrendszeren? Egy találatot kap a szárnyam, picit piros lesz, és utána totűl irányíthatatlan lesz a gép. Spitfire-el voltam.
  • Coral Springs
    Ne a játék főmappájában keresd a replay -t, hanem a játék menüjében. Figyelembe veszed a #28543 -ban leírtakat, és felveszed fraps -al.
  • Droughert
    Előbb mentem egy epic kört BF109-E1-el (már nem azért mert olyan jó vagyok vele..). Nekiáltam volna, hogy csinálok belőle egy videót youtubra, erre az elmentett replayem 0-kbytos... Pedig a Benny Hill zenéje tökéletes lett volna alá. Bf109-E1-el bedobott La5, La5Fn, IL2 meg hasonló finom jószágok ellen. A sztori hosszú, próbálom csak a lényeget kiemelni, de én a végén már sírtam a nevetéstől. Szóval szépen bedaráltak minket, ketten maradtunk. Rácsaptam a társamat üldöző La5-re, sebeztem, ezért lefordult róla, mivel már rajtam is voltak, úgy voltam vele, legalább ez az egy kill legyen meg, alacsony magasságban sok esélyem ezek ellen amúgy sinincs. Az engem üldöző La5FN megsorozott, 1et kaptam tőle, a többi lövedékkel kilőtte az előttem lévő társát. Ugrott a killem, ráadásul egy Il-2 jött magasságból headon-ra. Esélytelenek nyugalmával bevállaltam, sebeztem, kifordultam majd kapaszkodtam a székben, az engem üldöző La5FN ütközött az Il-2vel :). Máris 2vs2 lett az állás :). Vége egy asist+2 air kill lett, nyertünk :) Bár a BF109-E1 továbbra sem lesz a kedvenc gépem, mindig F6f, La5 meg hasonlók ellen kell repülni vele.
  • twi452
    Igen, átdolgozták és az f4f-ek is már élvezhető gépek lettek :)
  • Coral Springs
    Az F6F -et megtápolták ? Kb 6-7 ezren találkoztunk össze, mondom freekill, aha... Kifordult, utolért, lelőtt. Sehogy sem tudtam lerázni.
  • Dragunow
    Sziasztok!

PUMA TV ON!!!

Custom buttle event csata lesz 16vs16.

http://hu.twitch.tv/volfram42
  • pirdi
    Ha eventel kezdem a játékot, nekem is ezt csinálja meg a mikrofagyásokat de ha nem eventezek, simán megy. Úgyhogy le kellett szoknom róla. Ami a T-t illeti, hajnali 2-3 között jön rendesen, napközben soha nem jön a net plafonon.
  • csoszi87
    Köszönöm a tippet.
  • Vaktermesz
    Az, hogy most 10 vagy 20 mega nem számít, ellenőrizd más játéknál is fenn áll e a gond, ott is szakadozó kapcsolat van e, ha nincsen akkor próbáld újraindítani a wifi router-t, ez után is teszteld le WT-n, és máson is, ha még mindig ez van szolgáltatóval kellene beszélni, hátha nekik volt gondjuk, meglehet, sok helyen T-Offline-ként emlegetjük a céget :), de nekem UPC is van, hogy képtelen stabil maradni, főleg decemberben volt ez gond. Ha nem a szolgáltató volt a gond akkor érdemes a játék készítőinek írni, ha lehet fotóval amikor kiírja a kapcsolati hibát, de a pinged, kapcsolat jelző sorod normális értéket mutat. Remélem sikerül megoldani.
  • csoszi87
    Operation timed out.

ezt írja pontosan csataindításnál.
  • csoszi87
    Üdv lenne 1 kérdésem:
    T-online 10 megás netem van.
    Amit 1 wifi-s router oszt szét. Probléma mind wifin, mind kábelen fennáll.
    Miután kattintok a csata listára sokszor nem a lobbyt hozza be, hanem kiír 1 hibaüzenetet. (valami: nincs kapcsolat, vagy ilyesmi)
    És a játékban is sokszor megkapom a pirosan villogó rossz internet kapcsolat feliratot. De ping mutató zöld folyamatosan.
    10 megás netnél ez szerintem nem vidám. Másnak is van ilyen gondja?
    Nem megy torrent, nincs letöltés, nem futnak háttérben olyan progik amik netet használnak.
  • Coral Springs
    Szerintem a láthatósági rendszert már visszaállították, én Krymsk / Kuban mapon is már a felszállásnál látom az enemy -t. Annyi nehezítés van még hogy a sűrűbb felhőzetben viszont nem látni, de akkor ők se láthatnak téged. Ez utóbbi viszont nem feltétlenül egy rossz dolog.
  • bgabor
    Én a minap egy stock Shiden Kaial kergettem egy AI Pe-3ast(csak én meg két AI maradtunk), aki szép nagy köröket rótt a szovjet repülőtér körül. És nem tudtam utolérni, több mint 600-al ment. Mindezt úgy hogy a körpályán elvileg elé tudtam vágni, de ugye a kör közepén a reptér(és légvédelme) volt, amin nem akartam átrepülni. Amikor egy pillanatra a közelébe értem, hiába lőttem, default lőszerrel nemigen lett baja. Majd vissza kellett mennem a bázisra üzemanyagért, mire visszatértem, az AI Pe-3asnak és a másik AInak nyoma se volt az egész térképen.

Mostanában rendszeresen fordul elő hogy egyszerűen eltűnnek a pályáról az AI gépek, aztán keresgéljed őket vagy veszítsd el a meccset. Az új láthatósági rendszer a maga harmadára csökkentett látótávjával is sokat ront a helyzeten, de őszintén szólva ez se számít, mert volt olyan meccs ahol jettel kerestem az ultolsó két AIt, és sehol se voltak a térképen.

Ezt a bugot sürgősen ki kell javítaniuk.
  • darki81
    köszi
  • Coral Springs
  • Coral Springs
    Bug. Saját nézetre (amit láttál a csatában) válts át, akkor max pislogni fog. Ha viszont nem magadat szeretnéd visszanézni, akkor egyelőre felejtős.
  • Zero 7th
    Még lesz egy feladat, ugye? Négy óra alatt kőkemény 5db japán gépet sikerült kilőnöm. A legtöbb meccsben egyáltalán nincsenek japánok. 9 feladattal vagyok kész, szívás lenne itt elbukni... :P
  • Coral Springs
    Az az ellenszerük hogy spontán megemelkedsz, és mivel nem csinálnak egyebet azonkívül hogy körbe-körbe mennek, amikor jön vissza lecsapsz. Viszont ha beállsz mögé azonos sebességgel akkor legyorsul.
  • R3nton
    Hát remélem megadja tényleg a 10 teljesített küldire az USÁkot. Rögtön az első 10et megcsináltam az x5f5-re, de azóta viszont lusta voltam és egyet se csináltam meg.
  • Glo
    A hónap ásza - Günther Rall
  • Susarc
    erről már volt szó! egy kecseg azonos pólusu mágnes effekt van az AI gépeken és szinte lehetetlen utólérni őket akármennyivel mész,mert egy adott távolságig tudod csak megközelíteni őket és ha azt eléred kigyorsítanak:D
  • f24sg
    A 395-ös hsz-re kell lapozni!
    szomorúan látom, hogy bár a megfelelő hsz-t linkjét copyztam, az internet mágiá utján valahogy mégiscsak az opening postot hozza bÉ!

395-ös hsz ,tehát (page 20)

u.i. a képet sem tuttam hotlinkeni.
  • Omrega
    babák -> naval (csak a tablet "kitalálta" mit akartam leírni)
  • Omrega
    jól néz ki. Az a német anyahajó is érdekes amelyikre tervezték.
    Apropó kíváncsi vagyok, hogy a babák részben lesznek majd anyahajók, és hogyan lehet majd velük játszani.
  • darki81
    azt tudja valaki hogy a raplayban miért vált át másik repülőre magától?
  • Glo
    Mintha a Turbó című film promója lenne :)
  • Vaktermesz
    Decal legalján van, volt valami rajzverseny és ez a nyertesek között van ha jól tudom, én megtaláltam ahol valentinnapos, karácsonyis cucc van. Kis érdekesség, Swordfish német megfelelője: Fi 167 I-es szinten simán használhatná sok kezdő hajó irtásra.
  • Coral Springs
    Honnan lehet ilyen, vagy hasonló matricát szerezni ? A játékban én nem találtam a matricák között.

• Coral Springs
    Esőben.

Vicces volt hogy ketten percekig kergették az ai Bf 109 -et, mire letudták lőni.

• Coral Springs
    Szívesen.
  • Glo
    Kösz!