38447
-
#28607 ha prém ha nem prém, akinek nincs annyi ideje játszani a játékkal az soha nem fog sugárhajtású gépeket vezetni -.- -
sulouos #28606 Persze, kevés az RP jutalmazás (főleg a realisticé az arcadehoz hasonlítva, az SB-vel nem vagyok tisztában), de az fel se tűnik, hogy az amúgy pénzért vehető tartalmakkal csak úgy dobálnak minket (válassz kis szintű prém gépet, az Indian Summernél válassz nagy szintű prém gépet és pár air killért a tiéd, most megint itt van 2 ingyen prémium repülő lényegében napi fél óra játékért, stb... Ezek után meg odavagyunk, ha a magas szintű haladást megnehezítik. -
Droughert #28605 Pusztán arról lehet szó, hogy ők is kezdenek rájönni, hogy a régi modellel az emberek nincsenek rákényszerítve a prémium fiók, vagy a prémium gép vásárlására. Mivel nekik is a bevétel a fő szempont, most balanszolják a dolgokat (magasabb szinten belassul a fejlődés), ha magasabb tier-be szeretnél jutni rövidebb idő alatt, akkor prém fiók+prém gép segíthet a dologon, vagy ha nem költesz akkor marad a hosszan tartó grind (nem újdonság, máshol is láttunk már ilyet). -
#28604 Egyébként meg, engem igenis zavar a lassú fejlődés, MERT sokféle gépet ki akarok próbálni, és az érdekesebbek tier 3-4-ben vannak!
Ez radikális lesz:
szerintem még az is jobb lenne, ha tier1 (demo) után MINDEN GÉP pénzbe kerülne ÉS CSAK pénzzel lehetne megvenni(!), de egyből fullosan, lőszerekkel, podokkal, stb.
ÉS lőjék be úgy az árakat, hogy miden nemzet összes gépe együttesen szumma mondjuk 30.000 HUF lenne, ennyibe kerülne a "teljes játék", de akkor azt a repcsit veszem és akkor, amikor akarom, és utána jöhet az, amiről Te beszélsz, hogy már csak az FM/DM számít.
Még az is jobb lenne, mint ez a csíknézegetős szarakodás!! -
#28603 A tierezés/MM-ről ennyit:
...szerintük rendben van, az arcade módot részletezik a Q&A legalján, záró mondat pedig a battle ratingről:
"However, reporting of Battle efficiency is bugged, this will not give a clear indication to players of its inclusion, we will rectify it."- ez lószar, érted?; minden más posztban szajkózzák az 1.37 patch kijövetelének reklám mondatait!
Az FM-re pedig mindig azt mondják, hogy hát jó munkához sok idő kell, meg kevés a hozzáférhető dokumentum.
Akkor ez ennyi. Mint észrevehetted, az SB totál megnyírbált most (csak 2 nemzet elérhető), eventeken az elérhető gépeskála TÖREDÉKE játszható, hosszú várakozás, stb.
-
#28602 ha jól olvastam másnak sem tetszik hogy évekbe telik kifejleszteni egy 4-5 szintű gépet, hát amennyit én játszom maradok a seggemen :D -
vajakos21 #28601 Ez az utolsó ami érdekel.RP...Kell normális FM/DM/Tierezés/MM.....Az se érdekel ha lefelezik az RP-t csak legyen rendben a többi.Én élvezni szeretném a játékot,nem grindelni egy olyan propos gépért,amit majd vihetsz post war jetek ellen... -
#28600 Az elejét elintétzék ennyivel:
RPprogression
- Researching planes is frustrating for most forum users starting with tier 2 at the latest ("It will take me a year to get a Jet")
On 2nd tier it is DEFINITELY faster than it was in 1.35, we have checked. Even if a player plays very poorly.
Tehát tier 2-ig a haladás TUTI gyorsabb, hiszen csekkolták ők. Az utána lévő helyzetről meg nagy KUSS... De kérem, kit érdekel a tier 2, mikor a közösség zöme egy éve tolja a szekeret??? B+, ezek föl sem fogják, miről van szó, és hogy akinek számít a tier 2, az valószínűleg 1 órája installálta max... -
#28599 A Fő LINK kimaradt... -
#28598 EZT amúgy olvastátok? 4 napja jött, én csak ma látom.
A lényeg, hogy 1 hónappal a sírás után közlik, hogy olvasták a panaszainkat, ÉSSS most jön a vicc, van alant egy gyors Q&A a fejlesztőkkel, hogy mi a véleményük a fő sirámainkról.
Na a legjobb, hogy az abszolút fő probléma, az RP szerintük totál rendben van. (!)
"- Players feel that compared to 1.35, the rewards of playing RB are far too bad compared to AB. Players argue that it is much easier to make points on AB than it is on RB.
We have checked - it is the same. No surprise - nothing was changed in method of calculation XPRP during the battle at all. There are some changes are in what is after the battle, in prices, but not in battle calculations. But,again, we've double checked it, may be there are some planes and some cases where progress as slower (compare to 1.35 ABRB on the same planes), but generally things are the same.
- Win/Loss influence on RP gain is considered as far too high, especially regarding the low RP gain in general
It is absolutely the same as it was in 1.35, I mean literally the same."
ésatöbbi...
tudjátok, mi jön itt... (akinél az időzítést nem tölti be, annak 41:33)
-
#28597 +1 defeat..
na mindegy majd talán a jövő héten sikerül nyerni 1-et a németekkel is :)
de azért az durva hogy 2 raktárat lebombázok meg herófájkter meg minden szart megteszek és így is.. (egyedül játszottam lehet az volt a baj) :D -
#28596 1win elég/nap :D -
#28595 Amúgy, holnaptól véget ér ez a karácsonyfás marhaság, vagy még marad gyertyaszentelő/Boldog asszonyig, vagyis február 2-ig? -
Vaktermesz #28594 Ilyen ki....ást! Most nézem utolsó challenget mára, akik jan 1-10 között mindet megcsinálta 7 nap premet kap, én meg nem csináltam meg TB3-hoz mert már 7. meglett a 10 küldetés, :S -
#28593 Na ok, de addig eljutni velük. Vagy csak simán a stílusom nem illik hozzájuk. -
#28592 Najóvan, nekem az az érzésem, hogy aki(k) a jelenlegi RP-rendszerért, matchmaker-ért, és vadiúj AI-ért felel(nek), az(oka)t az alábbiak szerint kéne büntetni:
Hranulák! -
bgabor #28591 Te viccelsz most? Gyakorlatilag egyetlen rossz gépük sincs hármas és négyes tierben. A6M Zerok világbajnokok a sítlusukban, Shiden Kaiok a tier4 rémei. A hienek is nagyon jók, a Ki-102 talán a legjobban forduló kétmotoros a játékban. Állítólag az új Ki-84ek se rosszak, főleg a legnagyobb. A négymotoros bomázóik is nagyon korrektek. Szóval mi is a gond a japánokkal?
Szerintem egyértelműen a legtöbb élvezetes pillanatot adó nemzet a játékban.
Nem kéne úgy véleményt mondani hogy jól láthatóan nincs semmilyen tapasztalatod velük. -
#28590 A6M2 ...imádom, tegnap Eventben 67000 oroszlán egy csatában...de az átlag 20-30000 volt győztes csatánál. -
Doma #28589 Majdnem összejött..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Doma #28588 Mindazoknak akik utálják az AI-kat
ファック! - üvöltött Shinya a Japán cserediák, miután érkezésének hallatára belga vendéglátója nyitott ajtót.
Kifogyott az üzemanyagom, és a motorom is tönkrement. Ledőlhetnék egy kicsit maguknál?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://imagerz.com/QFdDWg8GAlE
Így tűnnek el azok a fránya AIk :) -
#28587 Én is élvezem a japókat csak el kell érni a zérókat vagy a hien-eket, az m5-ös hála már irányíthatóbb ha zuhan, és még nem láttam a Shiden-eket. -
vajakos21 #28586 Én élvezem a japòkat....mondjuk hb-t is joyal cockpittböl jàtszottam/..meg arcadot is 1.25 elött....mazochista lennék? :-) -
twi452 #28585 Rengeteg felkészületlen ember játszik akik leállnak fordulózni velük, onnantól meg nyert ügy :)
a ki-61ek meg nagyon penge kis gépek azokkal még meg is lehet kergetni az ügyesebbeket is aztán ha sikerül belekényszeríteni őket a verekedésbe akkor azokkal is simán le lehet fordulni a nehéz dögöket :)
persze ez csak az én véleményem és nem árkádban :)
ott az erősebb fegyver a nyerő általában :) -
#28584 A japókat élvezni? :D
Max. ha mazo az ember. :) -
#28583 szerintem egy kérdőjel is bőségesen elég...de amúgy használd ezt az oldalt: EZT -
csoszi87 #28582 Ismét köszön a tanácsokat.
Videót azért akarok keresni, hogy ha más gépet választok/fejlesztek lássam, hogy ki mit és hogyan csinál vele. -
Micsurin #28581 Kép* és miért nem enged fel tölteni a fórum ????? a képfeltöltést meg mért nem használhatom ????? -
Micsurin #28580 Na elvileg fent van a lép is....
Ezt a noob gyökeret hol jelenthetem ? mert lőttem egy bombert már lángolt (2 golyó kellet volna h beadja a killt) de ez a gyökér emergencia szarrá lőt és ellopta a killemet (azért friendly killert h kapjon killt... ez is ilyen 8 éves vér pisti...) -
bgabor #28579 Nem kell videó az ilyen stílusú gépekhez. Repülsz velük, és amikor legalább egy magasságon van veled az ellenfél, nekimész. ELKERÜLÖD a head ont(szemtől szembe történő noobharcot ami 50% eséllyel a halálodhoz és/vagy szinte biztosan sérült géphez vezet), majd benyomott combat flapsel befordulsz mögéje és üldözöd. Amikor elég közel van már (<0.30)), tüzelsz, lehetőleg nem akkor amikor előtted repül hanem amikor fodul és a legnagyobb felületet mutatja a gépéből. RB és SB játékmódban Spitfirenél és A6M-nél fokozottan figyelsz rá, hogy mivel a kezdeti változatoknál 60 golyó van a gépágyúkban, ezért külön gombra teszed a fegyvereket és alapvetően csak géppuskával lövöldözöl, a gépágyúval pedig CSAK AKKOR lősz amikor a géppuska már jól láthatóan betalál. Kis gyakorlással a 60 gépágyúlőszer 3 gépre elég lesz, utána mehetsz vissza a bázisra tölteni.
Szintén ne kövesd el a másik noobhibát, hogy akkor az egyik fegyvert a jobb egérgombra teszed. A jobb egérgombon a kamerakövetés van, és neked az ellenség pozícióját folyamatosan ismerned kell a légiharc során, tehát létfontosságú hogy ez a funkció ott legyen és kézre álljon.
Én egyszerűen megoldottam, a kis géppuska működtetését ráraktam a bal ALTra, így azt tudom kezelni külön is, a bal gombal meg továbbra is mindkét fegyvert egyszerre. Nem gáz, a kisgéppuskában úgy is bőven van lőszer.
Utolsó trükk, hogy a controlsban a pitch axis/maximum value-t beállítod a bal Ctrl-re, és erre kisujjal rátenyerelve tudod majd megcsinálni a vertikális manővereket. A gépét A/D vel hátára fodírva és a CTRL-t tövig nyomva sok nehéz helyzetből ki tudsz fordulni.
Hát ennyi a manual a Spitfire/A6M Zero pároshoz. Ajánlom hogy a Zeroval kezdj, egy fullra fejlesztett A6M3 hamar megvan és mindenre jó lesz, és sok kezdeti sikerélményt biztosít. -
Droughert #28578 Legkorábban holnap, ma még van feladat. -
Droughert #28577 Ez lehetett a gond amit írsz, mert az összes replay megvan amit előtte vagy utána repültem, ennek adtam egy hosszabb nevet és ez lett 0kby-tos. Közben rájöttem, hogy a c-meghajtón egy temp könyvtárban szintén tárolja a replayt, de csak a legutolsót, ezt mindig felülírja, úgy hogy így jártam, ezt a repülést már nem tudom visszanézni. -
R3nton #28576 Kapunk ma repcsit? :) -
bgabor #28575 Spitfireek a IXesekig bezárólag és a japán A6M sorozat, ez utóbbi adja talán a legélvezetesebb játékélményt a játékban. RB és SB játékmódban persze, az Arcade módban teljesen fiktívek a repülőgépek repülési tulajdonságai. -
csoszi87 #28574 Ok köszönöm.
Gameplayek gondolom vannak fent youtubon dögivel, hogy lássam nagyjából mit kell csinálni? -
Micsurin #28573 Csak szerintem tápos az új mig3-bk ??? mert a sok spitnek végre odapaskolok vele -
twi452 #28572 akkor tényleg nem jó nemzettel kezdtél ha fordulgatni akarsz :)
Spitek meg a japó gépek amiket élvezni fogsz ha így akarsz játszani. -
Micsurin #28571 A JAPIK a forgolódós nemzet !!!!!!
bocs a dupláért..... -
Micsurin #28570 Furi én a yakokal nem éreztem a hűtőszekrény jeleget , én megváróm mig a célpont beáll valamire egyenesen és akkor repülők rá hátulról.... megsorozom ha semmi kap 1-2 rakétát és megvolt.....
Vagy ha olyan gép a cél amit ismerek (és tudom h gyengébb jóval a fegyverzete face 2 face-ben) akkor frontálisan rá repülök és le darabolom a szárnyát....Aztán lóhalálában próbálom felhúzni a gépet , hogy ne koccanjak -
csoszi87 #28569 Ok. Köszi.
Akkor tud-e valaki olyan nemzetet mondani, ahol forgással lehet harcolni?
Nekem alacsony szinten ez jött be.
Ha mögöttem volt, addig forogtam, amíg elém nem került és onnantól 200 m-re ráragadtam és lőttem.
Gondolom, hogy 2 egymás után lévő gép használata is eltérhet, de hátha.
Spitfireek esetleg?
Vagy más? -
#28568 Jobb lett az biztos. Vagy inkább úgy mondom, hogy fullosan egész jó gép.