War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja 😄
A show 😄

Az A26 elrepült nyitott bombatérrel, a földön levõ piropatronok meg felrobbantak 3 másodperccel késõbb.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Igen, a motorolaj melegszik túl. Csökkenteni a fordulatszám csökkentésével lehet, máshogy nem igazán.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Igen, asszem errõl beszélt az ismeretek, információk kapcsán az elõbb bgabor.
ezt ugye te sem hiszed? ha ez ilyen egyszerû lenne nem lennének hekkerek,mert ha egy mezei játékfejlesztõ itt tart akkor egy FBI vagy NASA miért nem velük építetti ki a biztonsági rendszerét?
ne dõlj be ezeknek a marketing dumáknak! C+4-en meg Amigán is volt már cheat azóta meg eltelt 20+ év😊)

Ezt de jó, hogy mondod. Kéne újítanom valami masszívan multi RTS-t. Így az árakat látva nem lesz egyszerû dönteni a 22 eurós Wargame és a 18 euros(!) Coh 2 között.

Látom azért a tier besorolást érintõ anomáliákat az új rendszerbe is sikerült átmenteniük, a Spit MkVc, ami a fegyverzeten és szárnyak belsõ kilakításán kívül totál megegyezik a MkVb-vel, és egy idõben is harcolt, megint egy tierrel magasabbra került mint az Vb.
Vagy a vadászgépként atomszar FW-190F8 egy tierrel magasabban van az A5-nél.

Reménykedtem benne hogy az új tierezéssel ezek a baromságok eltûnnek. Legalább a Hs-129 lejjebb került.

Jaja, a legtöbb steames játékra komoly akció van most, én a zseniális Wargame: Airland battlet újítottam be, meg erõsen gondolkozok a Kerbal Space Programon is. <#idiota> Igazi gyöngyszem mindkettõ.

Ezerszer el lett már mondva, hogy egy ilyen felépítésû játékban, ahol a szerver számol mindent és a te programod csak megjeleníti a kapott adatokat(emiatt teljesen mindegy mit buherálsz a nálad lévõ kliensprogramon), nem lehet csalni. Esetlegesen elõforduló bugokat ki lehet használni, de befolyásolni a rendszer mûdködését, tehát csalni nem.
Aki ezekután csalásról beszél az egyszerûen tudatlan.

Olyan ez mint a holdraszállás megtörténte, csak az vonja kétségbe aki tudatlanként nem rendelkezik az összes információval, netán lövése sincs róla hogy hogyan is megy az ilyesmi.

JethroHUN
HB-n a motorolaj melegszik túl? Vagy a hidraulika mert sokat fordulgattam.
Mit lehet tenni ellene? Rendszeresen bele zuhanok a vízbe mert le állt a motor. Ha meg 80% vagy alatt járatom akkor meg vesztem a sebességet. Azt hiszem olyan 71%-on tartja a sebességet a P40 (lehet nem igaz)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Helyesbítek nem halt meg, csak leállt. Újraindítás után megy, egyenlõre.
Kipróbáltam test flightban az mk2-õt, sok kicsi divetól nem lett semmi baja. De 7k magasnan (sztem alacsonyabban is ez lenne) 650-nél teljesen betéptem a "lefelét" és pár másodperc -4g -5g után meghalt a moci ténylegesen. <#vigyor>
Érdekes, én az I-16 type 28-al játszottam el rendszeresen, az is mindig leáll egy pillanatra, de még soha nem halt meg ettõl a motor.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Csak az MkII szériát lehet sok apró dive-al megszopatni eddig. Annak simán beadja, hogy carburator dead amennyiben elég negatív G-t kapott.
Inkább az az elképzelhetõ, hogy rákönyököltél a wepre és nem engedted el, amikor elkezdett figyelmeztetni, hogy overheat 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nem tudom, hogy volt-e már róla szó, de akinek a pénztárcája engedi, vagy ajándék kell karácsonyra, annak ajánlanám a steamen vehetõ Ace Advanced Packot. Kb. 7,5 ezresért adnak 10k aranyat, két hónap prémet és egy Pe-2-est meg egy Typhoont. Mindkettõ prém, az elsõ T8, a második T10. Dec. 4-ig tart az akció.
FRB-n 160-nál már orra kell trimmelni, különben felszáll magától 😊))

Spit-el tuti, annál ha kiteszem a flaps-et, nem bírok leszállni mert kis sebességnél is kilebeg a föld felett. Jól bírja az alacsony sebességet simán felhúzza az orrát 300-nál.
Akié az utolsó talàlat ugye :-)
De rühellem a bombázókat 😄
Sikerült most is betalálnom a megfelelõ célpontot.. 2 fõs PBY kötelék én meg he 112-ben 😄
Szépen le is amortizáltam az egyiket igaz nem nagyon hatotta meg csak valamilyen critialt adott be 😊
Tartottam hazafelé újratölteni mert beleküldtem rácsapásonként az összes 20 milist erre az egyik ai biplánunk lelõtte a megymagköpõvel.
Mondom szééép és ezt meg hogy? 😄
Az általad leírt példa arcade csatában simán lehetséges, egy 300-nál bukdácsoló gépnek is fel lehet emelni az orrát és néha másodpercekig pontosan célozni vele, mire elkezd átesni. HB-n már kicsit komplikáltabb, de pár géppel ott is megoldható.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

mikor jön 137?

én tavasz óta játsszom és 101%-ig biztos vagyok benne,hogy VAN mûködõ cheat a játékhoz! annak ellenére,hogy a fejlesztõk azt hajtogatjék,hogy "ááááá nincs"!ez csak marketing duma! Amióta játékok léteznek VAN CHEAT! más kérdés,hogy szerencsére megoszlik a használók aránya és ez a játék valóban jól teljesít,,,értem ezalatt,hogy kevés a cheater. szerintem még olyan is van ami a fizikát manipulálja! egyik kedvencem mikor 3-4000 méteres magasságból csapsz le valakire aki épp forduló harcot vív majd nyugodtan húzod a gépet hiszen akár 7-800-al is közlekedsz ilyenkor kb. 3x-os speed mint egy földközeli fordulózónak és megesik,hogy utánnad tudják húzni a gépet és lelõnek! ez elméletileg lehetetlen ugye,de elõfordul ritkán!

Annyi még lehet,hogy a rengeteg pilot kill a gyenge személyzet miatt is elõfordulhat....mondjuk nálam ez nem állja meg a helyét ,mert 90% ban maxos az összes pilótám a maradék meg olyan 75-80% os😊 mégis hetente 1x1x belaszaladok ilyen "csodagyerekekbe"

Ha valakinek nem volt:
imgur.com/a/rctDK
HB-n is elég ritkán találkozok 5-7 K-s meccsekkel, pláne mikor amcsiban nyomatom, mindegyik ott dogfightol 1000m-en. Pedig tegnap az egyik meccsen ketten maradtunk egy sráccal 7 ruszki ellen, felmentünk 7k-ra és aktív csapatmunkával majdnem megnyertük a meccset. Az üzemanyag hiány vetett véget a meccsnek, meg, hogy srác corsairjébõl kifogyott a lõszer. Így is 3 ruszkit szedtünk le, kettõ összeütközött mikor üldöztek minket, a 6. gépük már criticallal repült . Aztán kifogytunk és a 7.-nek az uccsó yak-9 is befutott. Ettõl eltekintve baromi jó meccs volt.
JethroHUN
ááá nincs tele kibaszott aimbotossal a játék... ááá Ez mi a franc? 12 - 0 stattal végezte kört, kilométerrõl 1-hitelt a francba.

Erre nekem senki nem mondja már, hogy nem csít. Ez biztos hogy az. Nézzétek már meg a profilját. Kurva nagy kamu az a KDR. 10-15x-os. 36 óra játék után. Hagyjuk már...

kep1 kep2

Hát ~9k-n lõttem ki egyett, szenvedett rendesen. De a Tempest vígan elvolt. <#smile>
Coral Springs
Én totál leszarom a neveket, éppen ezért a sajátomat sem maszkolgatom. Mi van akkor ha valaki lát egy-két nicknevet ? Semmi. Nem fognak ráállni a hackerek hogy feltörjék, nem rakják bele különbözõ listákba, a legrosszabb esetben felvesz valaki barátnak, vagy megnézi a statodat, ennyi. Az én nickemet is sokan ismerik, de szerintem egy fél gondolatnál nem volt több senkinek se, és a játékban sem zaklat senki.

Az mondjuk megint más, hogy valaki ferdít az eredményeivel kapcsolatban, és ezért maszkol.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a spitek motorja nem hal le 7-8k körül? még vagy egy hónapja kergettem egy fókát és bekajoltam a nagy magasságot...aztán egyszercsak világos piros-piros majd fekete engine😛

azokon valami hülye karburátor volt vagy a hûtés volt szar már nemtudom és real lifeban is belehetett szopatni a spiteket ilyesmivel

Az szép ha d-13-al sikeres voltál. Btw értékelem hogy kihúztad a player neveket. Mindenkinek lehet rossz napja én is azért maszkolom a videokban, ne az alapján ítéljék meg, mert volt egy jó alkalmam és pont azt az akárkit lõttem ki.
Na ilyet sem látok mindennap. Megkerülték az angolok a mapot és felbukkantak mögöttünk. Ezért szükség volt egy kellemesebb magaságot elérni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A végén 2 killel a zsebemben kergetem az utolsó spitet egy k4 társaságában. Zuhanunk rá, ahogy kell, majd felhúzzuk mindeketten amikor kell. Na ekkor mentünk egymásnak. <#beka2>
Sehol sem találtam részletes infot errõl a joyról. Ha 4 axis-os, akkor nem rossz vétel szvsz.
Nekem Saitek X52 pro joy-om van, középkategóriás átlag joy (nem egy pro thrustmaster), az már bõven megfelelõ ehhez a játékhoz, CloD és RoF-hoz is ok. Elég pontos benne 3D. Nem rossz, de az nekem kevés, nem elégíti ki az igényeim. Ha RB-n akarsz menni pedál is kell. Lehet anélkül is, de a "nyomorékoknak" mint én a rudder pedál felér egy cheat-el a precízsége okán 😊

HB-ra feledd el a joy-t.
JethroHUN
Mi a véleményetek errõl a joystickról? Kb 5000-ért tudnék egyet venni, bontatlant. 8000 az ára kb boltból.

bardocz
Én nagyon nem tudok ebben segíteni. De szerintem is ezekkel a sisakokkal lenne nagyon ütõs.
Ok, benne vagyok csináljuk meg, ha megjelenik a VR (OVR vagy a Steam) sisak, addig nincs értelme.
bardocz
Azon kívül, hogy több hely kell hozzá, mint az autós cuccokhoz, a mozgás nem bonyolultabb, sõt. Itt semmilyen erõket nem kell figyelembe venni, csak a gép helyzetét a térben, míg autósnál erõkbõl vannak számolva a mozgások irányai, és gyorsaságai. Szerintem itt az sg-n is vannak olyan emberek, akik ezt össze tudnák rakni.
Ezek newbiek egyik sem használja a ruddert. 😄
Ezt megcsinálni már nagyobb kihívás lenne, de VR sisak mellé ilyen dukálna 😊)))
Ahet

The gods have disconnected you ...

Nemrég raktam be egy cikket az indexrõl, hogy carmack papa totál ráállt az OVR-re. Annyira, hogy a legendás id-t otthagyta. Nagyon-nagyon nagy realitás, hogy ilyennel a fejünkön fogunk repkedni. Olyan tartó szerkezetet, amin ül a csóka kis tervezéssel nem lehetetlen akár saját kútfõbõl megcsinálni, kevés idõbefektetés kérdése.
ez az opentrack-er érdekes cucc
ötvözi a freetrack és a facetrack elõnyeit a hátrányaik pedig nincsenek benne így elsõ ránézésre 😊
AZTAROHADTÉLET!!!😊)

NEED!!!!!!

Én már zuhantam amiatt le. Zoomolgattam jobbra-balra már vagy 20 perce repültem, hirtelen váratlanul rám lõttek és olyan szinten beijedtem, hogy nekivágtam magam a talajnak pedig meg sem karcolt 😊
Dehogynem, mikor meglepnek a nyugis repülés közben, és a becsapódó lövedék olyat szól hogy felugrok 😄

Szerintem itt élesben amit mondtam idõpontnál jobban érzékelhetõ hiszen már 4 perce játszik és benne van aztán egyszer csak szembejön pár gép és összetojja magát ahogy elhúznak közel mellette 😄
Ilyet monitor elõtt nem csinálsz 😄
1:10-tõl 😄

Ezt az Oculust tuti csak székben lehetne nyomni. Néha még a monitor elõtt is bedõlök a fejemmel a kanyarban.. hát ott mi lenne 😄

5:20 körül látszik a pasin a rift ereje xD
HA ilyet lehetne kérni egy magánzárkába akkor mennék is bankot rabolni. Ha elkapnak az is jó, ha nem, az is 😄