War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az A26 elrepült nyitott bombatérrel, a földön levõ piropatronok meg felrobbantak 3 másodperccel késõbb.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
ne dõlj be ezeknek a marketing dumáknak! C+4-en meg Amigán is volt már cheat azóta meg eltelt 20+ év😊)
Vagy a vadászgépként atomszar FW-190F8 egy tierrel magasabban van az A5-nél.
Reménykedtem benne hogy az új tierezéssel ezek a baromságok eltûnnek. Legalább a Hs-129 lejjebb került.
Aki ezekután csalásról beszél az egyszerûen tudatlan.
Olyan ez mint a holdraszállás megtörténte, csak az vonja kétségbe aki tudatlanként nem rendelkezik az összes információval, netán lövése sincs róla hogy hogyan is megy az ilyesmi.
Mit lehet tenni ellene? Rendszeresen bele zuhanok a vízbe mert le állt a motor. Ha meg 80% vagy alatt járatom akkor meg vesztem a sebességet. Azt hiszem olyan 71%-on tartja a sebességet a P40 (lehet nem igaz)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Sikerült most is betalálnom a megfelelõ célpontot.. 2 fõs PBY kötelék én meg he 112-ben 😄
Szépen le is amortizáltam az egyiket igaz nem nagyon hatotta meg csak valamilyen critialt adott be 😊
Tartottam hazafelé újratölteni mert beleküldtem rácsapásonként az összes 20 milist erre az egyik ai biplánunk lelõtte a megymagköpõvel.
Mondom szééép és ezt meg hogy? 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Annyi még lehet,hogy a rengeteg pilot kill a gyenge személyzet miatt is elõfordulhat....mondjuk nálam ez nem állja meg a helyét ,mert 90% ban maxos az összes pilótám a maradék meg olyan 75-80% os😊 mégis hetente 1x1x belaszaladok ilyen "csodagyerekekbe"
imgur.com/a/rctDK
Erre nekem senki nem mondja már, hogy nem csít. Ez biztos hogy az. Nézzétek már meg a profilját. Kurva nagy kamu az a KDR. 10-15x-os. 36 óra játék után. Hagyjuk már...
kep1 kep2
Az mondjuk megint más, hogy valaki ferdít az eredményeivel kapcsolatban, és ezért maszkol.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
azokon valami hülye karburátor volt vagy a hûtés volt szar már nemtudom és real lifeban is belehetett szopatni a spiteket ilyesmivel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén 2 killel a zsebemben kergetem az utolsó spitet egy k4 társaságában. Zuhanunk rá, ahogy kell, majd felhúzzuk mindeketten amikor kell. Na ekkor mentünk egymásnak. <#beka2>#beka2>
HB-ra feledd el a joy-t.
ötvözi a freetrack és a facetrack elõnyeit a hátrányaik pedig nincsenek benne így elsõ ránézésre 😊
NEED!!!!!!
Ilyet monitor elõtt nem csinálsz 😄
Ezt az Oculust tuti csak székben lehetne nyomni. Néha még a monitor elõtt is bedõlök a fejemmel a kanyarban.. hát ott mi lenne 😄