War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Nincs ebben semmi kamu. Nekem is akad néhány olyan gépem ami az ászom, azt lehozom a legtöbb csatát vele 10+ kill -el. Azt engem is neveztek már cheater -nek, aimbot player -nek, gyávának, szemétnek, és még ki tudja minek. Egyik sem stimmel.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Tessék.

Ezt okoskodja ki valaki. Ennek nem így kéne lennie nem igaz? ^^

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tudom, olvastam, többször is. De nem ezt látom.
Ezt olvasd át:

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/79356-developers%E2%80%99-diaries-new-progression-system/

Itt meg magyarul:

http://warthunder.hu/news/Fejlesztoi_Naplo_-_Uj_fejlodesi_rendszer.html

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Most vége lett egy értelmesebb csatának. Amit láttam abból az jött le, hogy annak a gépnek a modulját fejlesztette amelyik géppel repültem. (100% wot)

Holott közben fejleszt egy gépet tech treebõl is.
Negyed óra, aztán ámulok, bámulok én is 😊 de ha találok logikát leírom ide 😄
Hát ezt a fejlõdési rendszer nem értem. Kutat ez mindent egyszerre. Valki fejtse meg. _D
Vásárló: Két tucat lesz, köszönöm!
Eladó: 30 lett maradhat?

Nem kell fotó, nekem is sok ilyen meccsem van, bemegyek meghalok 2x akkor nem erõltetem, netezek aztán késõbb bemegyek, hátha. Van amikor 8 kill halál nélkül akkor virít a pofám, de nem mond nekem, hogy ha vki meccsenként garantáltan tud 3x annyit lõ le, mint ahányszor meghal az nem cheat. Azt úgy havják, jó játékos!
😄😄

Miez bugzik a színe?
jólvan akkor most hány tucat screenshotot kérsz,hogy bebizonyítsam igaz amit leírtam?

köszünjük,leülhetsz,egyes

Direkt kikaptam mind a kettõ p51-et meg mellé a prém spit, ezzel így asszitem megvan a 3db t4-es amcsi gép. De nincs, mert unlockolva maradt a t5. Ez már most egy kibaszott nagy minusz. Fõleg ha belevesszük, azt is, hogy a p51D-30ból nem kutatható a shooting star, csak a D-5bõl (oké, oda megy az xp ahova irányítom, de akkor így ki kell huznom a D-5 moduljait amit én nem akartam) Viszont, hogy mitõl lett ~2milla lionom az már egy jobb kérdés!
Firefox-nál 3x többet eszik a Chrome. Szerencsére Firefox nem, így tudok rádiót hallgatni közben akadás mentesen.
gyönyörû 😄
Ezt hívom magyar faktornak. Akik ismernek és akikkel együtt játszom tudják mi ez, leírom: magyar faktornak hívom mikor valami csak azért sem jön össze, például warframe-ben( nem játszom vele, csak ismerõsöm) százalékos eséllyel lehet kapni dolgokat, na mármost magyar faktro mikor valakinek 100 csatából se jön össze az akinek 2-bõl meglett. Nálam ez rendkívül gyakori, már hozzá szoktam, másik példa, 1 éve nem tudok úgy leülni TV el valami kajávol, hogy ne legyen azonnal reklám 1 percen belül.
szépen kiszínezték a tech tree-t
elég igénytelenre sikerült szerintem xD
MAjd ha lesznek tankok.. akkor elözönlik 😄

akit meg annyira nem az tud twitch-en nézni pár streamet a dev serverrõl 😊
Besenyei Péter pilóta
Bessenyei Ferenc szinmüvész
Nyitva a DEV szeró, akit érdekel. Zárás este 10.

Ez nagyon durván igaz egyébként. Sokáig nem értettem miért van néha 60, néma meg csak 35-40 FPSem a WT közben, erre kiderült hogy ha a Chromeot bezárom, akkor lesz 60. Nem gondoltam volna hogy ennyire erõforrás igényes, a letisztult, néhány gombos kezelõfelület megtéveszõ, egy egyszerû program benyomását kelti. 😄

látom más is próbálkozott ilyennel nem csak én 😄D
Látod, ez a szokás közös bennünk. Te belekötsz valakibe, úgyhogy más is beléd köt 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

jól mondod! nekem is van 0 halál 15-20 kill,de aztán 8 körig meg lövök gépenként egy enemit😛 aztán megint jó kör megint gyengébb!

akinek ilyen statja van az hótziher,hogy buherálja! fõleg AB a bibi mivel lehetsz akár Bessenyei Feri valami elmebajos a tömegbõl úgyis szitáva lyuggat képtelenség a folyamatos 10-15-ös átlag!

én 7 hónapja játszom,de cáfoljatok meg ha nem így van....

HB ugyanez hozok 5 killt aztán 5 körben 3x engem lõnek le elsõnek aztán meg épphogy lesz 1 killem vagy kettõ😊

de RamJb-t Etnak-ot mindenkit leszednek hiába PRO-k

Torzonborz
bgabor server oldali hackrõl beszélt ( sebzésbe nem lehet belenyúlni mert ott számolódik , mozgásba is korlátozottan ezért van korrekció ) erre lehülyézed és jössz az aimbottal ami nem az. talán meg kéne már tanulnod szöveget értelmezni. ennyi idõsen már ennek mennie kéne.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én azért ragadtam most le itt, mert Chrome nem mutatja, viszont bejelentkezetlenül vagyok Firefox-os és hát nincs jó gépem így ha WT közben neteznék kicsit a rókát választom, na most itt viszont mutatja, szóval böngészõt váltottam kicsit a válasz idejére 😊
Én nem értek az ilyen csalás nem csalás dolgokhoz.De érdemes megnézni RB az event toplistát.Nagyjábol ugyanazok az emberek vannak mindig.(kivéve ha b24/17 buli van)Állt. teamben mennek de ha nem akkor is killerösek.Van akinek jobnan megy.Lehet hogy van 10 év szim mögötte, vagy valós repült òra, vagy olyan gép-joy combo amiért te kocsit veszel vagy csak simán érzéke van.Náluk a 3k meccsre 5 k kill meg 8k földi van.De láttam 3k ra 25k fōldit is.,,,
Csak érdekesség min tolják páran

forum.warthunder.com/index.php?/topic/73227-your-home-cockpithow-do-you-play/page-5#entry1452323
Dzsethróhún-ban az a jó hogy a rendszer alapból nem jeleníti meg a hozzászólásait, csak ha kinyitod õket. Én úgy az utolsó ötvenet már ki se nyitottam, így egész elviselhetõ lett a csávó. <#wink>

Nem tudom az a gond. Anno nagyon bejött a W40k a legjobb RTS szerintem. A coh 1 is jó volt, meg persze a klasszikusok. De W3 és Starcraft sosem adta, az valahogy nem áll kézre.
Érdekes módon szidod az egyik embert mert kulturáltan tett egy szellemes megjegyzést, majd valakit lehülyézel, hm...
Szeretem az ilyen commenteket, képzeld azzal kezdtem, hogy megnéztem a képeket! Azért hozzátenném, 109 felszállásból 347 lelõtt gép az valljuk be meccsenként 3! és nem látok 15x több killt mint felszállást...
JethroHUN
Meg is látszik. Úgy néz ki nálatok ez szokás, hogy bele kell kötni másba.

@torzonborz: Te hülye vagy bazd. Tudod mit jelent az, hogy valami "szerver oldali" még a saját mondataidat se érted. ~ = a szerveren fut. Olvasd már el amit írtam, és fogd fel mielõtt vissza írsz.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Én a Wargame AB-t választanám a helyedben. A COH1 a legjobb RTS ami valaha készítettek, de a második rész a legjobb indulattal mondva is megosztja a rajongótábort. Nagyon durva gépigénye van, és borzasztó értelmetlenségek vanank benne. Az Airland Battlet viszont mindenki imádja.

Sok olyan ember van, aki képes újra kitolni az egész játékot, csak hogy jobb stattal villoghasson. Így születnek a WoT-ban a 3-4000 WN7-es csókák.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

JethroHUN
igen és? mondtam hogy lehetetlen a 12-0? Nem azzal van a baj ha pár köre ilyen jó, hanem ha mind. Mert az már kurva nagy kamu. Ott van lejjebb a screenshot, nézd meg magad.

Az véletlenül nem eshetett meg az 1 kilométerrõl eltalált esetnél, hogy ismeri a gépét és annak fegyverét? Mert én is eltalálok egyenesen repülõ gépet 1 kilométerrõl pár lövés után az ember látja, mennyit esik a lõszer és ennyivel kell felé célozni.
Torzonborz
Az aimbot nem server oldali hack. "paraszt" .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A pestiségemmel igen mellélõtt az aimbotod, mert Szabolcsból, egy faluból írkálok 😄

JethroHUN
Elég nagy butaságot mondtál. Mégis miért dobná ki a kukába bárki az akár több száz óra játékidejét és a megszerzett gépet... <#wilting>

Azt meg nem is mondom, hogy bizonyos emberek rendelkeznek olyan képességekkel, hogy le tudjon hozni magának egy 12-0-ás mecset? Én is ismerek olyan embert, játszottam is vele akitõl élõben láttam a 15-0-át, és mégsem csítelt, honnan tudom? Mikor elõször találkoztam vele gamen belül ellenfelek voltunk és 4-3-ra õ nyerte párbajunkat.
JethroHUN
...kötözködõs pesti faszparasztokat... jó topik. Grat.

Az aimbot a szerver felõl érkezõ adatokból kinyeri a célpontok pontos helyzetét majd ezeket beteszi abba az adat csomagba ami a te célzási adataidat fogja tartalmazni.

Hallottál olyanról, hogy valaki gondol egyet és szimplán azért, hogy eredményesebb legyen kezd egy új accot, ahol alapból jól fog játszani, hiszem az elsõn kiképzõdött eléggé.
A csomagok tartalmát változtatják meg amit a kliens visszaküld a szervernek, hogy õ is tudja, hogy épp te mit csinálsz a játékban 😊

így lehet mmorpg-kben pl beállítani, hogy mindig x méter magasan rohangálj amivel át tudsz futni a pályákon akadályok nélkül és a melee mobokat úgy tudod lõni, hogy nem érnek el és ütnek meg 😄

a jó kis régi rf online-ban legalábbis ezekbõl rengeteg volt 😊

Hagyjad már, hadd legyen egy kis sikerélménye, hátha akkor elmegy TV macit nézni.

Torzonborz
No akkor halljuk hogy a mûködnek ?

JethroHUN
Mást hívsz tudatlannak, közbe gõzöd sincs arról hogyan mûködnek azok a csalások. Csak okosodni tudsz állandóan.

aztán hasrateszi csúszni az irányíthatatlan invadert a la ingame 😊
Pedig milyen vicces lenne egy besült napalm 100 fontos, amint bepattog a nézõk közé a kanyarból 😄

majd biztos ledob egy rakás bombát😄

jaja😄