38447
-
Doma #28647 Elöszőr a külső függesztésű bombákat oldod utána azokat amik bombakamrában vannak. Választási lehetőség nincs. Ha minden belül van akkor a nagyobb az első majd a kisebbek, de twi kollega majd javít.
Rammolás lesz mindig mindenhol, hacsak nem fordulsz ki előle. -
sikora #28646 a másik kérdésem- mivel nem olyan rég kezdtem -, hogy ahogy értelmeztem másik játékos lerammolásáért nem kapunk semmit. Akkor miért ezt csinálja sok-sok idióta? Nem tud játszani, vagy még nem értesült arról, hogy ez nem hoz a konyhára? -
sikora #28645 valaki meg tudná mondani ha bombázom van amin több különböző súlyú bomba van milyen sorrendbe dobja le? a legkönnyebbel kezdi vagy a nehezebbel? vagy ki lehet ezt valahogy választani? -
twi452 #28644 ha kiírta és pénzbüntetést is kaptál érte akkor de igen kaphatsz ban-t érte
össze kell gyűjteni x darabot naponta/hetente és annak megfelelően jutalmaz a rendszer magától :) -
Micsurin #28643 Megértelek..... felmentem spit. mkIIb-vel 7200-ra egy szem pby miatt....
már lángolt erre egy do217 es a zuhanóba bele szált... és le rammolta... mire volt ez jó ???? Ő se kapót kutya szrt se de jó volt mert én se holott kb 10 percig kergetem.....
utána amikor a következő csatán találkoztam vele (h6k) val ment én meg olyan szépen oldalba círtam őt :D ugye nem kaphatok bannt a friendly killért ?????? -
Susarc #28642 -
Zero 7th #28641 Heh, ja, hogy utálom, amikor felküzdöm magam az űrbe, meglődözöm a bombert, az zuhanórepülésben elhúz a picsába, és mikor utána megyek, valaki lent ledarálja előttem... :P -
Susarc #28640 szétqrtam a bázist, némi tankokat meg bunkert meg egy vadászt aki utólért..:P
YER mi így szeretünk! és ez ha nem dobálom a tankokat lett volna másfél perc! -
Susarc #28639 -
Susarc #28638 pontosan:) se túl rövid ,se túl hosszu ne legyen!:P ennyi:) -
twi452 #28637 az előbb az volt a baj, hogy 5 perc alatt vége most az a baj ha egy óráig tart..:D -
Susarc #28636 56 perc bazz:((( -
twi452 #28635 na most nézem az amcsi prém gépen nem lesz ágyú végül :) -
Coral Springs #28634 Ez ám a kedvencem. Az utolsó gyökér úgy gondolta, hogy majd a tankjai úgy is nyernek. Kérdeztem tőle hol van, a koordináták alapján a bázisán volt. Oda nem volt kedvem bemenni, mondtam neki adja fel, vagy jöjjön ki onnan. Erre azt válaszolta hogy nem. A bázisán ugyan nem volt, a pályának egy kívüleső részén találtam rá, ő 7km -en volt egy Ki-49 -el, én viszont 9km -en. Egy rácsapásból meglett a tail, utána pedig kifiléztem. Biztos megérte a szemétládának az egy órás műsor.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
twi452 #28633 Én kifejlesztettem a saját tuti módszerem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Napok óta nem mentem egy kört se xD -
Susarc #28632 az a jó,hogy ti legalább olyan prók vagytok ,hogy mindenre van ellenszeretek és sose veszítetek:D -
Vaktermesz #28631 Én is most már próbálok bomberekre menni, de azért ennyire nem lenne jó huzamosabb ideig így arcadeozni, egy idő után beleunok az emelkedésbe és talán bomber killbe. Nagyon remélem, hogy valamit javítanak ezen, sajnos nem a kis bázisokkal van a gond, hanem, hogy a yer-2 lejjebb került, én nagyobb battle ratinget raknék amivel ritkán kerülne t3 meccsbe annak ellenére, hogy t3-hoz tartozik, szerintem ez megoldaná a dolgot valamennyire, vagy csináljanak mondjuk első belépéskor esélyt a bomberek lelövésére 4-5 ember spawnolhatnak közel az ő magasságukon, hogy legyen esély még bázis előtt megfogni őket, mert így tényleg hülyeség az arcade. -
Glo #28630 Nem kell lemenni az első után, arra ott vannak a többiek :)) -
Coral Springs #28629 Azért ennyire nem egy durva ellenfél, legalábbis ahányszor én találkoztam vele, nem volt több munkám vele mint egy B-25 -el. Ne dramatizáljunk. -
Susarc #28628 semmit nem tudsz csinálni! van 5 yer....az elsővel lecsalod a vadászokat és ha peched van leszednek...a maradék 4ből 1 nek elég 1 ujratöltés és GG a bázisnak.....és ez csak 1 ember....ha 3-4 nek is van YER akkor kivédhetetlen.....gusztustalan módon én is így maxoltam ki a Yereket ,de már nem játszom velük! maxos staminás/vitalytis crew meg a gép is sokat bír....90% ban eljutok a bázisig! nem mellesleg 750 el simán suhannak és lő a 20 milis az üldőzőkre -
Zero 7th #28627 Szerintem amíg nem konkrét csíttel teszi ezt az illető, addig 'deal with it' kategória. Mindenki úgy játssza a játékot, ahogy kedve van. Beleszólni úgysem tudunk, akkor meg fontosabb a lelki nyugalom megőrzése, kár idegeskedni feleslegesen.
Ha engem kezdenek spawnkempelni, akkor return to hangar, aztán keresek másik meccset. -
Coral Springs #28626 A 12 ezer Arcade kill-emből 100-200db lehet spawnkill, szóval ez annyira nem jellemző rám. Amolyan vészmegoldásnak szoktam alkalmazni. -
Glo #28625 Amúgy nem azért, de szerinted aki Squadban bemegy úgy, hogy 4 Yer van náluk mindenkinek a sorban, annak mi a célja? Valszeg nem a földi célok szemezgetése :)) -
Glo #28624 Hja, ki a nagyobb görény. Aki elcseszi mások játékát, vagy aki megakadályozza ezt azzal, hogy elcseszi az övükét.. nagy filozófiai/etikai proléma :)) -
Elar #28623 Pont ez jutott nekem is az eszembe :) -
Coral Springs #28622 Csinálják, de nem ott ahol nem én játszok. Ha más elakarja baszni az én játékomat, akkor én is elbaszom másét, ez így fair. -
oOBALAOo #28621 hát a spawnkill elég ocsmány dolog...a bombereknek ez a dolguk, mi mást csináljanak??? -
Coral Springs #28620 Tegnapelőtt kegyetlenül megszopattam néhány embert, talán squad -ban tolták. Az első bomber hullámot már a csata elején elkaptam, majd aztán folyamatosan hozták be az újabb gépeiket. Ráadásul a bomber respawn magasság is nekik kedvezett, úgy 5-6 km -en volt. Szépen letáboroztam a respawn ponton, azt ahogy beléptek már estek lefele. De még így is akadt aki tovább jutott, az utolsó bomber -el 9 km -en találkoztam össze, persze a Yak 9T -nek ez se jelentett problémát. Néha erőlködött fel egy-egy vadász, azokra meg lecsaptam, végül szűkösen de megnyertük a csatát.
Bár én nem sűrűn találkozok az általatok felvetett problémával, de ha esetleg mégis látom a kibontakozását elejét veszem a dolognak, ha kell akkor ocsmány módon válaszolok egy nyilvánvaló problémára. -
Glo #28619 http://warthunder.com/en/news/404/current/ -
oOBALAOo #28618 van aki megkapta már a prémium gépeket? -
oOBALAOo #28617 hát le kell vadászni őket!nekem is van, és azt hittem, hogy hű de nagy bázisbombázó király leszek vele, azt általában az első fél percben leszednek..egy hét alatt egyszer sem tudtam lebombázni az ellenséges repteret!RB-n nincsenek amúgy yeresek... -
Susarc #28616 a yerek undorítóan tönkrevágják az arcade meccseket....1 perces csaták is vannak:S:(( -
#28615 Jó kis event kezdődött nemrég. +20% XP és Cash. -
Vaktermesz #28614 Ez részben azért is van, mivel folyamatosan bővül a játékosszám aki kkis szinten játszanak, illetve t4-en azért az ember már ismerkedik, vagy ismeri RB módot így az valamennyire közkedveltebb, én például egyre többet megyek t-34 gépekkel RB-n mert a yer-2-t lehetetlenné teszik arcade-ozást, ott nem jön ki a dominanciájuk és élvezetesebbek a csaták, a nagyobb nyereségről nem is beszélek. Eventek is főleg t-23-ra illetve reserve gépekre jönnek így érthető, ha t4 elhanyagolt előtte lévőkhöz képest, t5-ig eljutni nem könnyű, kevés embernek is van jetje, meg nem annyira használják őket, Gajinnak marketinggel jó ötlet lenne növelni valahogy a jetet használók számát, hiszen a kezdő játékos vagy már kissé tapasztalt látja, hogy t5-ön ha 10 ember sorban áll az már jó szám AB-n. -
Susarc #28613 0/24ben:) T4 felejtős szinte a propisoknak:S a 90% T3 vagy az alatt játszik -
#28612 Lassan összejön az első B17-esem. Erre 1.35-ben még jó sokat kellett volna várnom, mert nem volt túl magas a szintem az amerikai csapatban.
IV-esből eddig csak a japó küldetéssorozat zérója van meg. Találkozott már valaki IV-es szinten jetekkel (arcade) ? -
Coral Springs #28611 Ez egy hatalmas villámcsapás volt. Valószínűleg nem számított rám, esetleg nem látott, gondolom jól meglepődött. Korábban két másik társával leellenőrizték nagy magasságból a légteret, viszont amerről a nap sütött arra pont nem jártak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezután meg volt egy kis lelkiismeret-furdalásom, ugyanis a kolléga megadta magát. A red army nem kegyelmez, embertelenül legyilkoltuk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Coral Springs #28610 Az első Tu-2 -t (IV -es szint) 5 nap alatt fejlesztettem ki, 160000 RP kellett bele. Kell hozzá egy prémium gép, és legalább 2 kill / csata RB -n. -
lexlutor #28609 bocs.. rosszul irtam.. vs 3db a20 -
lexlutor #28608 hehe.. csodas mm..
hb:
3 db h6k4 vs 2 db a20..
hehe.. ez azert mer elegge wot szint