War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
xp-s rendszerben 4000xp egy tank rp-ben meg 200 😄
szerintem kb ugyanannyi idõ lesz az újban is mint a régiben 😊
hülyeség is lenne nagyon lekönnyíteni az elõrejutást 😊
(gondolkoztam rajta hogy beruházok rá, csak félek hamar leszedik 😄)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Remélem azt tûzték, ki célul, hogy a fejlesztés az meglehessen hamar, de az új gép legyen kicsit izzasztóbb mennyiségû xp (rp). Mert ebben benne vagyok. <#eljen>#eljen>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A bot crashelt, ketten be se léptek. Így lett 6vs11. GG.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fejlesztések nélkül pedig egyik gép se ér semmit, a Bearcatek és az amcsi jetek. Nekem most megvan az F-80 és a Panther is, stock állapotban teljsen esélytelenek a Kometek és a Mig-15ök ellen. A fejlesztések pedig?
F-80ra 160.000 XP a legelsõ fejlesztés, ami semmit se ér. Addig meg amíg nem maxos a gép, addig majd az alap 9.8 m/s emelkedéssel fogok harcolni a Kometek ellen, amik emelkednek 60 m/s-t? Szar 12.7-es géppuskákba normális lõszer 270.000 XP után jöhet?
Mégis mi a fenét képzelnek ezek, hogy megveszem aranyért?
Tier 19-es vagyok amerikaival, de a Kittyhawkon meg a prémium Spitfireen kívül egyetlen gépüket se szeretem.
Mondjuk amcsi géppel is csak Bearcat alatt ér panaszkodni, az a gép ugyanolyan elmebeteg, mint az N1K...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Mellesleg az elmult napokban pörgettem az amcsit, hogy meglegyen a 3db t4-es gép (2x p51+spit mk9), és startolhassak a shooting starra, de mint kiderült, 4 db 4-es gép kell a t5 kinyitásához, szóval elõbb bearcat 😞
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
pedig megdolgoztam azt a spitet.. másodszorra mentem neki és végül nem tudott eléggé fordulgatni erre.. csak lezuhant a rendszer szerint pff
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."