38447
-
Conqvistador #28687 A Gájdzsinék ugyebár ororszok.
Ők a Pelevin szerinti kapitalista formációt követik!
Átb@sztam , megöltem, elástam, újrakiástam, és megint átb@sztam :D
Vagyis a Magyar politikusok még a régi szovjet mintákból táplálkoztak és ezt veszi elő a cég is újra :D -
twi452 #28686 gondolom csak annyit láttak belőle, hogy kevesebb rp kell a gépekhez és ez bele is égett az agyukba :D -
Coral Springs #28685 Érdekes itt mindenki szidja az új patch -et, az official -on meg mindenki örül neki. Most hogy is van ez ? -
MitsuMishi #28684 Az már régen rossz... ott már akkor halott voltál mikor nem emelkedtél eleget :D -
#28683 Persze a hülye havazás és karácsonyfa maradt ... -
twi452 #28682 majd meglátjuk milyen lesz a haladás, engem mondjuk már pont nem érint a dolog :)
ha játszom is néha akkor csak repkedek egy jót, nincs már olyan célom, hogy na ezt a dögöt meg kell szereznem :)
viszont azt nem írják, hogy az ai-n mit változtattak
lehet most még annyira sem fogjátok tudni megtalálni mint eddig vagy még gyorsabban fognak körözgetni :D -
#28681 Remek és azokkal batynak ki leginkább akik inkább RB/SB-t nyomatják és eszük ágában sincs AB-ba menni.
-
twi452 #28680 a launcher viszont jófej..
beállítotam, hogy ne egye meg a feltöltési sebességet 100%-ban a mocsok.. kapott 20kb/s-ot erre másfél megás letöltés egyből leesett 80kb-ra xD
kikapcsoltam a feltöltés limitet és vissza is ment..kabbe xD -
twi452 #28679 Ott még nem tartanak azért :D
Viszont úgy tűnik túl sokan merészkedtek át ab-ből a másik kettőbe és most vissza kell terelgetni őket oda :D -
twi452 #28678 Az látod működött rendesen már a kezdetektől..igaz 90%-ban csak káromkodás volt a szótárban :D -
bgabor #28677 Én már magán a koncepción is röhögök. Sokba kerül a repülők kifejlesztése? Akkor csökkentjük a repülők kifejlesztésének költségeit. Egyúttal csökkentjuk a meccsenként megszerzett RP pontmennyiséget is, tehát a játékosok ugyanott vannak. Csökkentettük is meg nem is. Amit adtak az egyik kezükkel az elvették a másikkal.
Mi van, Gaijinék a magyar politikusokhoz járnak továbbképzére? -
lehet most már majd nekünk kell beírni a parancsot xD -
twi452 #28675 remélem még bonyolultabb lesz, hogy legalább 4 rétegnyi parancson kelljen végigzongorázni amíg megtalálod amit akarsz..xD -
#28674 számos fejlesztéseket kaptak a rádio parancsok EZAZ! :D
(a patch óta nem használok rádiot) -
#28673 Game Update 14.01.2014 (1.37.42.1)
mindég jön egy kis jó, és vele egy kis rossz is :D -
#28672 Remek , még nagyobb tülekedés lesz killért. -
#28671 ...nos igen, azt főleg nem értem, hogy AB-ban növelik a bombázás (ground targets) rewardját, ahol a whine szerint eleve base rushok voltak, RB-ben (+SB), ahol a playerek 70% airkillből él, elveszik a jussot.
Szvsz 1 órán belül lesz haddelhadd az official fórumon... -
bgabor #28670 Jó hír hogy lejjebb vitték a gépfejlesztések villanykörte árát, rossz hír hogy negyedével kevesebb RP jár a légi killekért.
"Awards for air kills is reduced in RB (by 25%) and SB (by 17%)" -
#28669 1.37.42.1 -
#28668 Uj update jon. -
bgabor #28667 Minek mentél földközelben? Az amcsi gépekkel a sebességed az egyetlen előnyöd a japánokkal szemben. Olyan helyzetekbe ne menj bele ami nekik kedvez. Pl: alacsonyan fordulóharc. -
Coral Springs #28666 Ez kell nekem !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Coral Springs #28665 Az összes Airacobra tulajdonképpen egy energy fighter, csapásokat lehet vele mérni, elég jó hatékonysággal. Egy bizonyos szintig fordulni is tud, de a sebesség az amit tudni kell vele hasznosítani. Nekem egy hatalmas kedvencem, az amerikai ágat részben ezzel a géppel húztam ki, az orosz ágat szintén. Ha majd lesz külön ausztrál és olasz nemzet, akkor lehet azokat is elkezdem tolni, mert volt nekik is belőle. -
Elar #28664 Földközelben voltunk... -
MitsuMishi #28663 Az irány lefelé van. Jobban gyorsul, simán lehagyod. Mikor távol vagy emelkedsz, ráfordulsz, és BnZ-vel kivégzed. -
Elar #28662 Magmondanátok, hogy egy Q5-ös kobrával, hogy tudnék máskor ellógni egy Hayabusa elől?
Komolyan mondom, ha a seggembe ragad vlaki gyakorlatilag ki is szállhatok a gépből, mert nem tudom lerázni. Ha fordulózok akkor a másik tuti szűkebben csinálja, ha emelkedni kezdek akkor egyből szétlő..... -
Coral Springs #28661 Megy is miatta a háborgás, és hozzáteszem jogosan. Úgy volt hogy tier 2 -es gép lesz, és hogy 2 x 23mm -es puska lesz rajta. Erre felrakták a gépet tier 3 -ba, a fegyverzetet pedig nerf-elték 2 x 12.7mm és 2 x 7.62mm -re, holott irl 4 x 12.7mm volt a végleges változaton.
Még az op XP-50 is tier 2 -es gép, szóval ez valami vicc lesz és valószínűleg módosítják a történetet, máskülönben mehet a gép a kukába. -
Susarc #28660 sajnos ebben is van igazság..... -
bgabor #28659 Az jó, HB-n totál szívás a jetezés. De úgy igazán ám! Kár hogy nem játszom a komolytalan arcade módot. -
Coral Springs #28658 Azt azért tegyük hozzá, attól függetlenül hogy ha jet -el mész kapsz néha egy-egy bónusz csatát, a nagy százaléka szopás a történetnek. Szopsz mert a másik oldalon esetleg erősebb jet -ek vannak, és itt már keményen kijön mindenféle különbség. Szopsz mert esetleg idióta a team és elfogy akár percek alatt, utána pedig nem tudsz meglógni. Továbbá szopsz mert perkálhatsz a javításért mint valami pengős malac, főleg ha még kill-ed sincs. Szóval az éremnek van egy ilyen oldala is, ezért se értem hogy miért akar mindenki jet -et. -
Susarc #28657 8 vs 8...nálunk volt egy JET többi T4 properreles...a kibebaszott JET 7 gépet lőtt le mi csak bohócnak voltunk bennt! a végén volt 1db AI is akit 15 perce üldöztem,de ez a majom odajött és azt is leszedte! kirögögött elküldött az anyámba és vége lett a meccsnek....0 kill.....
KÖSZÖNJÜK GAIJIN FASZÁK A JETEK! -
Coral Springs #28656 #28541 -
Coral Springs #28655 A legjobb. Én ilyenkor azért drukkolok hogy egyik se menjen le, és egy vadász se jöjjön fel. Ez 6db freekill. -
bgabor #28654 Én is írtam erről néhány napja, én Shiden Kaial nem tudtam elkapni a nyavajást. Tudnak egyébként az AI-al kapcsolatos j bugokról, már rajta vannak a javításukon. -
vass17 #28653 No comment...Fél órán keresztül üldöztük ketten az utolsó 2 AI-t (PE-3). A japán FW190-emet folyamatosan lehagyta és képtelenek voltunk elkapni őket. Gajin Nem elég, hogy AI-kat kell keresni, de még olyan elbszott fm-jük van, hogy mennek, mint egy jet... -
lexlutor #28652 most lattam korea mappon, catalynabol torpedot inditott a hid pillerei ellen. mar zuhantam le, ezert nem lattam az eredmenyt, de ennek van ertelme? -
lexlutor #28651 a 10 fos csapatbol 6 bd b25os van.. ez egy vicc.. -
#28650 a do217 repülési modellje elég csapnivaló, könnyű vele akár akaratlanul is rammolni. Nem is kedveltem meg, pedig elég univerzális gép lehetne. -
twi452 #28649 Legegyszerűbb elvinni egy test flight körre aztán megkukkolni mi esik ki belőle :)
De szerintem nincs olyan sok bombázó aminél ilyen vegyes bombateher van, legalábbis amikkel én repkedtem azoknál nincs ilyen gond :)
Ott már csak arra kell figyelni, hogy mekkorát viszel, hogy tudd mennyi kell belőle a pillbox/light pillbox meg a különböző hajókra.
Ha meg tankra kell menni akkor úgyis a lényeg, hogy amilyen közel csak tudod dobni, tökmindegy mit viszel :) -
sulouos #28648 Ez nem mindig van így, pl. a Su-2-nél a hasában levő bombákat dobálja egyesével, és utoljára a szárny alattiakat.