38447
  • Susarc
    jól van aranyos vagy csak én már 1 éve játszom van 5 millió cash-em és szinte megvan az összes gép maxon 900-as crewjaim vannak rengeteg ász kiképzéssel van párzsáz órám a játékban,de szivesen hallgatom illetve várom azt,hogy megcáfold amit állítottunk!

tehát még 1x: ha egyetlen!! játékos van akinek megvan az összes Yer-je és ha ez az egyén szétakarja bombázni a bázist akkor hidd el nekem ,hogy szét is fogja még ha keresztre is feszűlsz:)
  • sulouos
    Á köszi, gondoltam hogy én vagyok a hülye :D

Susarc, attól hogy már 2 napja ezt hajtjátok, még nem lesz igazatok. Néha egy barátommal szoktam arcade-ozni, ha meglátom a bombázókat, felmegyek, szétverem őket, és kész. Ha a meccs közepén, akkor is. :)
  • Susarc
    az is elég ha vársz 2-3 percet az elején,de jobb egy csali yer ami low altitude-on lehúz mindenkit és még le is nyomhatja az 5 tommás csomagot:)
  • Susarc
    hány db screenshotot szeretnél ahol 3 perc alatt kivégzem az enemy bázist?
    tegnap ez már téma volt úgyse tudsz mit csinálni:P
  • oOBALAOo
    kékorrú
  • oOBALAOo
  • oOBALAOo
  • oOBALAOo
    az volt a trükk, hogy a meccs közepén hozták elő a yereket, addigra már mindenki vagy lennt kergetőzőtt, vagy már csak a gagyibb gépek voltak meg. amúgy jó a peccs.bár sajnálom az xp50 áthelyezését, bár tényleg pofátlanul csíter volt tier II-ben. aránylag sokat megyek bomberekkel, örülök, hogy töbet adnak végre a földi célokért és az is jó, hogy nehezebb kilőni a lövészeket.
  • sulouos
    Ehh, minden álmom egy ilyennel rommá lőni az amerikás süniket :D Több kép kell!

(miért kék az orra?)
  • oOBALAOo
    happy new yer!:))
  • sulouos
    Már bocs, megértem, ha azt mondod, hogy 2 perc alatt nem érkezed lelőni a(z amúgy, ahogy hallottam, üvegépítésű) Yer-2-eseket, de hogy 5 perc alatt se, az már a te hibád, és nem Gazsiéké. :)
    Amúgy elég korrekt lett ez a peccs.
  • Susarc
    YERTHUNDER

ezt spemmelik:)
  • oOBALAOo
    hehehe, semmit nem változott a baserape!most nem 2 perc volt egy kör, hanem legalább 5!!!!és sokkal több pontot kaptak is érte...
  • oOBALAOo
    És hol vannak az új gépek??valaki megkapta már?
  • BaleniX
    Akit érdekel a többi kép az szóljon
  • BaleniX
    Az ígért makettem: Ju-88 C-6 Heavy Fighter Version
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_1_14_z5wsyr8vcx.jpg
  • Coral Springs
    A Boomerang ugyan olyan op gép mint a Beaufighter, alig van köztük különbség. Különösebb skill -ekkel viszont nem rendelkezik az ipse, a videó elején is majdnem lelőtték mint a szart, szerencséje volt. Utána meg jött a sok siemka mint ha tálcán hozták volna elé.
  • JethroHUN
    A Spitfire Vc mm rangja természetesen kimarad... az egyetlen Brit gép amivel szét lehetne lőni a titán páncélos La, vagy FW szériát...

A -25% SL meg nonszensze, most már 2 kill sem fedezi a T3 javítási költséget RB-n vereség esetén.
  • Zero 7th
    Ahhoz nem kéne battleratinget álmodni bele, elég egy szigorú "if", két sor a kódban.

De egyébként is mindegy, mert a player rating elég sűrűn felülbírálja a fenébe. Jellemzően úgy járok, hogy tolok egy meccset, 10+ kill, következő meccsre felrak egy tierrel feljebb, hogy szopjak (punisher, balancer badge-ek jönnek sorban), aztán ha letöltöttem a büntetésem, akkor egy-egy meccs erejéig visszaenged a szintemre...

Ja, árkádról beszélek.
  • Glo
    Azért, hogy +/- 1 ranknál magasabb/alacsonyabb géppel véletlen se találkozhass.
  • Zero 7th
    "77 repülőgép Battle Rating értéke változott"

A faszomnak vannak a repülők tierekbe osztva, ha egyedileg úgyis átsorolják őket?
    Gaijinék kezdenek full kreténbe fordulni lassan...
  • darki81
    itt van magyarul is! Ám lesz benne jó is, pl. hogy be lehet majd állítani hogy mutassa a lőszer mennyiséget, én ezt hiányoltam a játékból :)

na meg "77 repülőgép Battle Rating értéke változott"
    Hát kíváncsi leszek, bár ezt sajna nem tudom ma kipróbálni :/
  • Conqvistador
    https://www.youtube.com/watch?v=-Rj9mlyNlC0

20 lelőtt gép azért nem semmi...

Ez durva :D
  • a.carkey
    Igen, most olvastam.
  • XenHai
    1 rakás szar lett az egész reggel óta nem rak be értelmes meccsbe alig vagyunk a meccsekbe....
  • Glo
    A bugról tudnak, ki is kapcsolták a reptér bombázás rewardját míg ki nem javítják.
  • a.carkey
    Na még jól is jártam:

"so an awesome bug witht his patch, bombing minor and main bases result in friendly fire, i got ripped off 120k lion points from that. cheers"
  • a.carkey
    Nem nullázódtak.
  • vajakos21
    Rp nekem eddig is elég volt...mondjuk a lion is :-)...de valakinek az ōrdög ügyvédjének is kell lennie :-)
    Én normál fm/dm/mm /tier kell.Meg minden nemzet játszható sim normál várási idö...
    Olyasmit irtak hogy a nem teljesen kihúzott gépek nullázódtak rp-ileg.Valaki nézte esetleg?
  • twi452
    a sebzés és a kiszedés nem ugyanaz :)

gondolom csak tankokra és egyéb hasonló kidobható célpontokra vonatkozik az emelés
  • Conqvistador
    Ha tényleg 30%al jobban ad a bombázás akkor reaktiválom a Yer2 Peshka különítményt :D
    Bár az amcsi ágat szeretném picit felnyomni, a B25ösök mennyire életképesek bombázás szempontjából?
  • a.carkey
    Azt írja, hogy:

"Silver Lions rewards for destroying ground targets in AB is increased by 30%"

Ez még igaz is LENNE, de pl. a bombázóval bevitt találatokért (japánokat próbáltak a patch óta) egy petákot sem ad. Ráadásul szintén japánokkal játszottam, nyerünk, 3-4 bázisnál is írta, mit írta, spammelte amit eltaláltam, és egy darab pénz nem jött érte, sőt, még meg se adta a 2xes szorzót. Szóval nem értem.
  • Glo
    Az RP 20%-al magasabb.
  • vajakos21
    Újabb kis lépések a hb/sim kivéreztetésére.Ill aki tervezte hogy megy,majd nem fog..Ahelyett hogy motivàlnák az embereket...
  • bigfootHUN
    Tegnap játszottam két órát. Kb december eleje óta nem repültem, hát elég durva volt. Rb 0 légi győzelem a Laggjaimmal többnyire lezuhantam légi harc közben, a német gépekkel esélyem sem volt, a spitemet meg széttépték a zérók. Volt hogy a sérült 109E1-el próbáltam hazajutni de egy Il2 eltalált, próbáltam manőverezni mire olyan dugóhúzóba estem hogy juharlevélként pörögve zuhantam a földig. Mintha ez nem is ugyanaz a játék lenne mint amivel tavaly játszottam.
  • twi452
    akkor a villanykörték nem változtak :)
    a pénz meg mondjuk eddig talicskával jött most majd nem fog annyival :)
  • f24sg
    Economy

Repair costs are changed according to new statistics data. Most planes have their repair costs decreased, especially in AB but the difference is not very significant.

Silver Lions rewards for destroying ground targets in AB is increased by 30%

Silver Lions rewards for air kills is reduced in RB (by 25%) and SB (by 17%)
  • bgabor
    Nem tudom ki és miért örül annak ha jóval kevesebbet kap a killekért. Jóval valószínűbb hogy csak nem olvasták végig rendsen a peccslogot.
  • f24sg
    Amúgy szerintem félreértettük, mert bénán közölték,
    Az RB SB -%-ok nme RP-re, hanem Lion-ra vannak értve.
  • Coral Springs
    Engem úgy igazán nem vág pofán a történet, vettek is el meg adtak is. Én a továbbiakban is szarrá keresem majd magam mindenhol.