War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ilyen sapkásat csinálsz akkor szerintem érdemes így megcsinálni
vastag merev vezetékkel egy darabból meg lehet csinálni az egésznek a vázát és utána sapkára egy kis irat csiptetõ binder csipesszel fel tudod rakni könnyedén és stabilan
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
bementem HB elsõ meccsen 4 kill P47-el.....
szétrobban az agyam az AB-tõl! én hülye mindig adok neki egy esélyt pláne ezekre a francos ground forces acsikra,de mindig csak felbaszom magam az egekig😄😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Az us ai is abbol készült mint a p40...csak nyelte a 20asokat a farka
Az olyan pályán, ahol hamar lehet bombázni, szerintem kivétel nélkül nyerhetõ ha mindenkit lelõnek. Vagy van olyan pálya, ami 30 másodvercig tart? <#dumcsi>#dumcsi>
ezzel kúrvára csinálhatnának valamit ,mert totál értelmetlen...felõlem kapjon 60000 szeres XP-t nem érdekel,de bazzeg valami minimális légi csatára legyen már esélye a maradék 28-30 embernek,mert általában csak 2-3-4 ilyen baromállat van aki megy ezekre a 3 perces bázisbnombázásokra vagy földi killekre
ps: bocsi, félreértettem akkor azt a témát.
A kacsát megvettem, de max a port törölgetem róla 😊
A mostani Hs129-es kacsát nem éri meg megvenni, sérülékeny, alig lehet repülni vele, és nincs olyan fegyverzeted amivel igazi károkat tudsz okozni. Majd a B3-assal a peccs után.
Én hüledezve nézem az entak videót. Fura lett a grafika, színek és az egész összhatás olyan ps4-es. Szerintem rosszabb, mint volt egy hajszállal. A részletességre nincs panasz. Lehet a monitoron más lesz. Btw eddig is hullámzott a víz, az Advanced Shore beállítás kapcsolja ki-be.
ki is próbáltam, úgy döntöttem nem éri meg a beruházást 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
az én régi logitech-em 30 fps-t tud stabilan, kb 5 perc alatt ki és beszerelhetõ az infraszûrõ és tökéletesen be lehet építeni egy kisfloppylemez darabkát a fókuszállító gyûrû mögé 😊
most, hogy már be tudom rendesen állítani a freetrack-et/facetrack-et nem igazán érzem, hogy egy 120as kamerával jobb lenne vagy annyival kényelmesebb
lehet érzésre finomabban mozog a trackir-rel a kamera.. erre van megoldás ft-ben a szûrõ finomhangolásával
jó a trackIr nagyon is ezt nem vitatom viszont nem mindenkinek éri meg beruházni rá 😊
- Véges a lõszer, és fegyver beragadás is van. Próbálj kis sorozatokat lõni és biztosra menni
- Bombereknek csak végszükség esetén menj neki, és azt is csak nagy sebességkülönbséggel, alulról vagy felülrõl meredeken, lehetõleg rézsutosan
- Nagy G terhelésnél és sebességnél leszakad a szárny, kerülendõ 😊
- Benzin erõsen el tud ám fogyni, belsõ nézetbõl mûszerfalon ellenõrizd, majd rájössz mennyit tudsz repülni egy tankkal
több mint elég ennyire hobbi szinten és azért még mindig töredéke a trackir-nek 😊
az egy célhardver, olyan is a minõsége de azért nagyon szépen lehet boldogulni nélküle
Infrában dolgozik szóval nincs a nap pont a fejed mögött akkor a sima fény viszonyok nem zavarnak be.
Free tarcknél is sokat segít az infra led és látható fény szûrõ.
Baromi gyors a kamerája. (ez a legnehezebb mert 120fps es webcamot nem nagyon fog találni az ember)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ezt kéne megtudni és akkor akár mûködhet is bár valószínûleg elég gyengén fogja látni mert szûrõ egész biztosan van a kamerában.
Ki kell próbálni 😊
Oda vagy írtak külön egy jó arckövetést a kamerához vagy a ps4-be alapból benne van és csak hozzáfér a wt kliens is aztán használja (valószínûleg az utóbbi)
de persze megpróbálhatod max nem mûködik 😊