38447
  • BaleniX
    Ha orrkúpban van akkor pontosabb nem? De Köszi
  • sulouos
    Hát állítólag a gun podok nélkül jobb a vadászok ellen, de én nem sok mindent értem el velük, csak az extra 2x20mm-el együtt. Ha azok fent vannak, akkor aki átrepül a tüzeden, annak kampó.
  • BaleniX
    A 109 G-2(E-3 utáni )azzal az egy 20-assal mennit ér? Megvettem de azóta nem volt alkalmam repülni vele
  • sulouos
    De már csak nem fordulózza le az E-1-es Messert, hogy a nyaka nyúljon meg! :D
  • bgabor
    Az az A-26, csak valami hülye okból nem vásárolható, csak gift.
  • oOBALAOo
    jók a b25-ök mot is!a legjobban használható bomber usa ágon.
  • BaleniX
    Huhuuuuuuu :D
  • sulouos
    Ha ez úgy repülne, mint a többi B-25 a patch előtt... Sírva szaladnék előle :D
  • Susarc
    bammeg need:D

• oOBALAOo
    b25 75mm-es ágyúval és alsó lövegtoronnyal!Bírnám...
  • oOBALAOo
    és az academy. ezt pl. betehetnék a játékba is!:)
  • oOBALAOo
    tamiya az alap
  • BaleniX
    Szép darab Nekem csak Revell, Italeri-ről van tapasztalatom
  • f24sg
    OFF:

Amúgy ma mi számít fasza, patent, szépen öntött makett márkának?

Komolyan kérdezem, mert nekem voltak régen asszem csehszlovák cégtől, NA azok botrány szintűek voltak, aztán volt Heller, Revell, és végül az Italeri jött be a legjobban. Most ez vár összerakásra, de öregszem, és kevés rá az idő, még barátnőm vette tavaly.
  • BaleniX
    :D
    1:72-es gépeim vannak, de attól függ hogy kinek mi az olcsó
  • sulouos
    Hát igen, ez az "olcsó" makettek hátránya... Mert még hagyján hogy a matrica rossz, de hogy a tank testét nem lehet összeilleszteni, mert a homlokpáncélban levő 10mm-es nyílásnál 2mm-el nagyobb az elvileg beleillő ajtó... De hát ezért makettezés a makettezés :D

A kék orral kapcsolatban kiderült, hogy én nem voltam képben.
  • Elar
    Hááát tényleg belenyúltak a játékmenetbe ezzel az updattel megint
  • BaleniX
    Akkor majd küldök még képeket!
    Azért kék az orra mert a valóságban olyanra festették, mert amúgy a bomber verziónál üveg az orrész, na meg a makettgyártó (Italery) szakadt és nem oda illeszkedő matricát adott :/
  • sulouos
    Hát... December 25-től január 12-ig volt 17x2 napi feladat, abból 10x2-t meg kellett csinálni, hogy kapj két prémium repülőt.
  • Conqvistador
    Mit kell érte csinálni?
    A frissítés óta még nem volt időm belépni.
    Hol látszik illetve mennyi idő alatt teljesíthető kb?
  • sulouos
    Én se kaptam még meg, mondjuk én szigorúan csak 10-et csináltam.
  • Caterpillar
    Én még nem... :(
  • oOBALAOo
    gyerekek, valaki megkapta már az ajándékrepcsiket???én már találkoztam velük RB-n, de még nem kaptam meg, pedig kész az összes acsi.
  • Caterpillar
    Az egész YER problémára a megoldás a Ki-96 és az, hogy egy magasságban spawnol a bombázókkal....
  • Conqvistador
    Általában kezdetben heavy tankokra meg pillboxokra megyek de ha felcsezik az agyam vagy hirtelen gázosra fordul a helyzet ott a reptér :D
    Nem a győzelem a fontos, hanem az őszinte részvétem :D
    Bitang jó gép a Yer2es csak papír egy lövéstől képes szétesni.
    Eléggé vigyázni kell vele.
  • jocking
    Én ezzel nem dicsekednék... A yer-es gyökerek újabban meccsek tucatjait teszik tönkre a gépeikkel. Az még ok lenne, hogy kiegyenlített küzdelem esetén mintegy utolsó aduászként előveszik repteret bombázni, de nem, ezek a meccs első pillanatától már rontanak is neki a bázisnak. Így meg majdhogynem a betöltés tovább tart, mint maga a meccs... Nagyon élvezhető... Remélem a patch egyik része az, hogy nerfelik azt a rohadt gépet, és nem vihet többet, mint 8x50 kg.
  • bgabor
    Három peccs is volt ma!
  • Doma #28740
    Lehet hogy peccselték a peccset :)

• vass17
    Csak az a vicces, hogy körbe-körbe mentek. Mire kiismertem és elévágtam volna, elindult egyenesen :) Átrepült az egész pálya szélén és esze ágában sem volt már körözni. Tegnap kicsit kiverte a biztosítékot, nem szeretek feleslegesen szívni 30 percet.
  • sulouos
    Másnak is 20 percig csinálja az Analyzing files-t, hogy utána fél perc alatt lerántsa és feltelepítse a patchet? :/
  • Susarc
    hol az 5.?:)
  • Conqvistador
    Pontosan.
    Nekem mind az 5 yerem fullos.
    Elég ha mindegyik yerrel elérem a célt 700al berepülve a bázis fölé.
    5+5+4+4+4 az 22 tonna bomba :D Szóval... :D
  • Susarc
    persze van 1-2 élelmes játékos aki tudja ki az igazán veszélyes,de legtöbbször hiába kérsz segítséget ha YERT látsz,mert egyedül vagy kevés vagy vagy már késő és nem tudsz időben felmenni 6-7 ezerre értük:(( ás azt vedd figyelembe ezen a meccsen is csak egyedül nyomtam ha van még 2-3 player nincs ellenszer! nem is csinálom,mert totál tönkrevágja a játékot ez a gyors menet
  • Susarc
    tessék csak neked! 3:15 másodperc sry meglett volna 2 és fél alatt,de az első yeremet kilőtték:( kellett egy 2.

• sulouos
    Mondtam, láttam már olyanokat akik ezzel a bázisbombázósdival próbálkoztak, de ha foglalkoztam velük, egy idő után elunták, nekem meg lett pár killem. :D
  • Micsurin
    mi a ló szerszám ??? minden english gép 2-3 akár 4 k lámpával lett drágább -.-

a messereket csak én érzem lomhábbnak és nehezebbek ?
    az angol meteor jetek milyenek ????
  • Susarc
    mindenkinek lehet véleménye,de a sajátodat illene bizonyítékokkal alátámasztani,mert azok fényében amiket leírtam valahogy nem hiszem el:P:) peace
  • Susarc
    ilyen lassú rendszere van mindenkinek? 45 másodpercig voltam egyedül:P

• Elar
    Miért van az hogy kifejlesztett gépeket újra kell fejlesztenem? Legalábbis egy részét
    1000-3000 lámpácskát újra bele kell tolni
  • sulouos
    Legyen ahogy mondod papó, ki vagyok én a te szavad ellen? :)