38447
  • Doma #28807
    Tesztelik az uj AI-t?
  • f24sg
  • sulouos
    Már az is siker, hogy növelték.
  • f24sg
    Volt ma egy nyerítve röhögős csatám:

GER első 2x battle, FW A5/U2-vel mentem ÉS gun podokkal.
    Mondom nem leszek telhetetlen, nem is mászok felfelé, csak leszedek valami bombert alacsonyan, aztán majd kiderül. Na jött 2 Beaufigher, 1 B-25 és egy P-47(utóbbi gondolom a +30% rp miatt). Ezek így mind lenn 1000m alatt. Az összeset leszedtem, a Thunderbolttal kezdve, még nem is segítették egymást.

Ennyit adott prem nélkül, 2x szorzóval: 3474 modifications és 6878 vehicle, 53k Lion.

Nem sok amúgy! Növelték az RP gaint 20%-al, MIKÖZBEN 300%-kal kellett volna a poll szerint...
  • Coral Springs
    Repült ez a valóságban is, ahogy olvastam kétfedeles gépeket is indítottak róla.
  • Fellner
    Egy SG-All Star csapatot meg lehetne csinálni :D
  • twi452
    szépek :D

• Coral Springs
    Ha van innen egy team aki indul, és beférek, szívesen csatlakozok hozzájuk.
  • darki81
    4v4 Realistic Verseny
    na, NANA :D
    aki úgy érzékeli...
  • sulouos
    Mindegy hogy mennyivel mész, ha megdöntöd a gépet, azonnal átesést jelez :D
  • Droughert
    Szerintem ez a rate of climb csak is lefelé értendő :), nem mertem kipróbálni, de el nem tudom képzelni, hogy ez a valami egy reptérről fel tud szálni.
  • twi452
    állati jó gép :D
  • Torzonborz
    wikiből :
    Specifications (TB-3-4M-17F, 1934 model)
    Rate of climb: 1.25 m/s (246 ft/min)

Kemény
  • sulouos
    Ja, majd elfelejtettem, a TB-3 szárnyai alatt is csücsül 1-1 lövész, és egy tankolással akár 6 és fél órát is repülhet.
  • sulouos
    Megjöttek a prém gépek. A TB-3 bizonyos irányokba egyszerre 7 géppuskával is képes tüzelni! Mondjuk repülni közel lehetetlen vele, de 24x100kg bombát már van hova mellédobálni.
    Az XF5F elég jól fordul, de nem gyorsul túl jól zuhanásban, meg úgy összességében (főleg fegyverileg) elég gyenge, a WEP-et se bírja túl sokáig. Jó lesz céltárgynak, meg aztán majd kiderül hogy mit tud élesben.
  • sulouos
    Valakitől azt hallottam, hogy a Blenheim nagyon gyors, de annyira csak nem lehet gyors ha Su-2-essel utolértem...
  • bigfootHUN
    Ez a Cliff of dover (vagy mi) event eddig többnyire nem sok sikerélményt hozott nekem, most viszont me110-el két blenheimet is leszedtem amíg a többiek a vadászokkal birkóztak. Mivel közben egy spit meg az AAA eléggé megtépázott leszálltam javítani. A végére még két másik blenheim maradt (minek jöttek ennyien evvel? nincs rá limit?) azokat meg a vadászok kivégezték.
  • Glo
    Valahogy abban az időben elég sok Stinger rakétájuk lett az afgánoknak. Ki érti ezt.. Most nincs nekik, vagy ha volt is az amcsik tudják, hogy hogyan védekezzenek ellene, mégis csak a saját fejlesztésük.
  • Omrega
    OFF

Afganisztánban lelőtt gépek.

Csak most szembesültem ezzel az adattal, hogy az oroszok mennyi gépet veszítettek Afganisztánban, persze a többségük helikopter, a szám akkor is megdöbbentő.
  • csoszi87
    Ez is igaz.
    Lehet kipróbálom az RB-t.
    Csak szerintem még nagyon noob vagyok ehhez.
  • JethroHUN
    Nem kell árkádozni, és megoldódnak az ilyen gondjaid.
  • csoszi87
    ŐŐŐ
    Nem tudom.
    kb 1 hete játszok.
    Ebben a módban nem nagyon tudok magammal mit kezdeni ennyi a bajom.
    Yer-t még nem is láttam.
  • Glo
    Majd lesz ilyen lehetőség is. A pipák már ott vannak, csak még nem lehet őket módosítani.
  • Zero 7th
    Nem jó nektek semmise. Egyszer az a baj, hogy a Yerek percek alatt lepusztítják a bázist, máskor meg hogy nincs is pusztítható bázis.

Vagy várjááááál csak! Te egy ilyen Yer-es villámbombázós vagy, mi?! :P :D
  • csoszi87
    Ebben a játékban nincs olyan lehetőség, hogy kikapcsoljak 1 játékmódot?
    (Mint a Wotban.)
    Rohadt Domination az idegeimre megy.
    Eddig alig találkoztam vele tegnap kb 5x egymás után.
    Ez vmi büntetés?
  • Coral Springs
  • bigfootHUN
    Ma ismét nekifutottam ezúttal AB-n, gondoltam hogy a D-13-al úgyis alig repültem nosza, 4 meccsből 2-öt kisebb sérülésekkel és 2 killel + 2 assist-val túléltem egyszer szétlőttek miközben egy spit-re zuhantam rá vagy 600-al, mi ért utol nem figyeltem tán F8F vagy hasonló. Egyszer pedig sértetlenül megúsztam igaz én sem lőttem semmire, az volt a legjobb kör :) Magasan köröztem ingajáratban a két reptér között, de ellenséges bomberek nem nagyon jöttek, 4 km-el alattam lévő vadászokra meg nem akartam feláldozni a nehezen megszerzett magasságomat. Érdekes hogy az ellenséges Fw-k és 109-esek is lenn maradtak - és hullottak mint a legyek. Végül a 3-4 Yerből ami a mi oldalunkon kezdett egy túlélte a kezdeti rohamot és kibombázta a bázisukat...
  • Glo
    Nem holnap, hanem ma sorsolnak 21:00-kor. A hír tegnap esti.
  • darki81
    Nyereményjáték a Twitterten :D
  • oOBALAOo
    És még szerény is vagy!
  • Coral Springs
    A patch pedig részemről tetszik. Egy nagyon kicsit lehet érezni hogy a pénz kevesebb, de egyáltalán nem vészes. Péld. még tegnap 1 kill -ért 40K -t kaptam RB -n, ez most olyan 32K körül van (gift Airacobra). Az RP viszont valamivel több, talán 2x annyi mint eddig volt.
  • Coral Springs
    De hogy én miért nem kerülök ilyen csatákba, az rejtély. Amiket én kapok az B-25, B-17, Wellington, a Yer-2 meg olyan mint a fehér holló.

Minden esetre én tegnap is vérengzést rendeztem a bomber -ek között, de nem csak AB -n, RB -n is. Utóbbiban kérdezgetik tőlem hogy a picsába szedem ki a B-17 -et olyan hatékonyan, mondom tudok célozni.
  • vajakos21
    Érdemes rànézni a javitás árakra aki japót megy.Tier3 as hien 39k...tier 2 es a6m2 19k (sim battle,de akkor a többi mód is ment)109 k4 12k...csak arányok miatt.sanre 40k....kicsit utáljàk a japókat
  • Omrega
    Én elég bénán célzok, így a gunpodos 109-eseket jobban kedvelem. A profiknak biztos számít a jobb sebesség és fordulás pod nélkül vadászok ellen.

Meglepődtem: egy reptél foglalós pályán amerikaiakkal mentem, már 5 gépemet leamortizálták, és összesen 1 airkillem volt, amikor az utolsó b25-el csak mért-ne alapon kibombáztam a hidat a folyón, miután már előttem leszedték az összes ground targetet. A híd 4-nek számított és a vesztes meccs ellenére is 30k+ liont kaptam, mint egy normál nyertes partinál.
  • Vaktermesz
    A napokban osztják ki, van aki már megkapta, de a többiek is meg fogják a héten.
  • R3nton
    Valaki megkapta már a prém repülőket? Azt hittem patchel kapom az x5f5-t, de nálam nyoma sincs :/
  • sulouos
    Van egy 1:72-es Su-34 a háznál, kb. akkora mint az 1:35-ös Panther D-m. Jóóó nagy! :D
  • bgabor
    Az 1:72 nem jó mert egyészt semmit se mutat, másrészt marha nehéz kidolgozni rajta a részleteket, olyan pici. Repülőknél az 1:48, harcjármáveknél az 1:35 a jó. Szerintem.
  • Elar
    Nekem nem jött be :)
  • sulouos
    Ja, pontosabb, de személy szerint nekem eddig a német féle elrendezés jött be igazán, ahol az orrban és a szárnyban is vannak fegyverek. Az orosz "mindent az orrba" módszer nekem túl pontos, szeretem megszórni az ellent, aztán valamibe majdcsak beleakad, az amerikás-angol "szárnyak tokától bokáig géppuskával" elrendezésnek meg irtózatos szórása van, főleg hogy az amerikaiaknak csak azok az agyrágó pok-pok-pok géppuskáik vannak, elég szerencse kérdése hogy sikerül-e csinálni velük valamit, vagy nem. De ez csak az én véleményem.