War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak,hogy tudd nézd már meg az adatokat és mutasd meg,hogy a 25 perces játékban 1800 méterrõl indulva melyik jettel tudsz 1 perc alatt 8000+ ra emelkedni mert kb annak menne csak és majd gyere vissza ha kiszámoltad....ne nézz már hülyének majdnem 350 óra játékidõm van 68-as vagyok és az én kimaxolt G10-em 8m/s-el szarabbul emelkedik mint a kixolt spit MkIX ami a legjobban emelkedõ propelleres gépek egyike....

ha 1 hete installáltam volna fel még lehet el is hinném amit mondassz,de ahogy apukámtól tanúltam a "hülyék a túloldalon laknak"

A G10 klasszisokkal jobban emel mint a Spit IX, csak hogy tudd 😉

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

szerintem a mixed fights csak a várakozási idõt csökkenti
legalábbis én ezt az alternate history pályákat értem ez alatt

megint elég idiótán sikerült fogalmazniuk ez tény 😄
Coral Springs
Ebbõl is meglátszik hogy kik szavaznak, hogy a "Remove the mixed fights" elhúzott a francba. Gyakorlatilag ez csinálja jelenleg a balanszot.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

király!!!

jól van ma sem láttam csítert csak a G10 8xxx méteren cirkál 1 perccel a kezdés után és szedegeti a teamet..... nekem 6 percig tartott felmenni spit Mk IX-el.....

JethroHUN
Valami még ennél is nehezebb eventet nem bírtak volna kitalálni? pl biplannel lõj le 100 jetet 1 nap alatt?

Amerikai gépek szarra sem jók. HB-n totális idõpazarlás a japán gépek ellen görcsölni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Igen, ha közel van akkor nem gáz. De az elmosódó tájon keresni egy elmosódó pöttyöt, amit ráadásul a kabin is kitakar.. az elég kellemetlen.. 😊

ez pont akkor rossz amikor pásztázod a terepet lefelé nézve ellenséget kutatva mert ahogy mozgatod a fejed úgy mosódik össze az egész terep 😊

ezért is próbálom magamra ráerõszakolni, hogy csak ilyen lépésekben nézelõdjek és ne folyamatosan ha keresni kell valakit 😊
ha már közel van és folyamatosan lehet figyelni akkor nincs gond
a probléma az, hogy mozogsz a repülõvel kiszúrsz egy hajót pl és ránézel ott tartod a fejed nincs semmi gond élesen látszik a hajó
ahogy elmozdítod a fejed és közben nézed a hajót elkezd 2 lenni belõle 😊

nálam ez opentrack-nél nagyon elõjött és nem sikerült semmi értékelhetõ eredményt elérnem a szûrõ beállításaival
ahogy átkapcsoltam a régi facetrack-re ez a probléma mondhatnám, hogy megszûnt de inkább azt mondom, hogy annyira kicsi, hogy eddig nem tûnt fel 😊
Na majd próbálkozok még a smoothing meg egyéb dolgok állítgatásával.

Én már a kérdést se értettem :-)
Valszeg nálam nincs ilyen probléma (freetrack)
Akkor ez nem csak a hatswitch-nél van,ez megnyugtató. Csak zavaró.

én ugyanezzel küzdöttem az opentrack-nél és nem jutottam semmire
átkapcsoltam ugyanabban a test flightban facetrack-re és ott alig volt ez a jelenség érezhetõ

bármit állítottam ugyanaz maradt..😊
.. a két kép metszete lenne éles..

<#gonosz3>

Kávé..

Azt valaki tudja, hogy a fejmozgásnál a szellemképet hogy lehet megszûntetni? Olyan, mintha a mellettem repülõ gépet kétszer mutatná, és csak a két kép metszete lenne közös. Vsync? Vagy valami mást kell állítani?

Gondold el a Japán FRB-n amikor az anyahajóról kell felszállni.. na az még egy élmény 😄

Elég jól néz ki.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Az ilyenek eredményezik azt, hogy kilövök egy vagy 2 gépet amennyit tudok és kilépek. Ezek nem érdemlik meg, hogy véresre harapdáljam a szám szélét 😊 Kivétel azért akad.

FRB-n, 1db(real player)=2*HB nehézségben. Kéz láb fej tökéletes koordinációja kell, és mellé a gép paramétereinek az ismerete, ami nem merül ki annyiban, hogy hány fokon emelkedik a leghatékonyabban és hol szakad a szárny. És ez még csak nem is a CloD vagy BoS amiben ott az avionika. 😊
Torzonborz
Minek ide ellenfél ? <#hawaii>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

De jó elírtam * valaki javíííítsa! 😊
Majd azért készülj fel ilyenekre 😊

Minden játékmódnak megvan az átka. Ez még egy szolíd lauch party 😊)

Csak hogy piszkáljam is a hajlandóságod ez RB és fejkövetõvel nézegetek külsõ nézetben. Amint elindulok rögtön betesz a fülkébe.

Btw Málta már lehet ezerszer írtam, ennek ellenére a kedvenc mapom. Nagy fightokat nyomtam ma itt. 2-t felvettem élõben sokkal jobb, mint a replay-ból, mert normálisan követi a trackert és mutatja az adatokat.

[/spoiler]
sajna event nem szereti a squadokat. de mennek majd most egy sima HB csatát
Brühühü?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

JethroHUN
Tiszta izgalmas... már 10 perce az eventre várnak...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sziasztok!

PUMA twich indult. Heti 1-2 alkalommal lesz 10vs10 csata közvetítés ill naponta mennek a squad repülések. itt a cím: http://www.twitch.tv/volfram42
aztán veszel valami filléres 3 ledes bringa lámpát és kicsit átalakítod 😄
akkor legalább nem az arcodba fog világítani a fény, azt a kis pirosat meg nagyon észre sem fogod venni 😊

tudom, próbáltam elég bika piros ledekkel is anno az infra elõtt és az is mûködõképes volt 😊
Szeritem azért érzékel ez sok pontot, mert ilyen méhsejtszerkezetû csoda fényvisszaverõ dologból van, majd holnap nekiülök pár sejtet kivágni belõle, és azzal próbálkozni. Ma már nincs kedvem 😄

illetve a modell fülön az adatok pontosak legyenek 😊

calibrációt pedig úgy tudod automatikusan elvégezni, hogy rányomsz és mozgatod a fejed fel,le és oldalra de csak a fejed forgasd ne mozduljon el oldalirányba
amikor már nem nagyon fognak változni a paraméterek akkor rányomsz újra és kész is
Megtaláltam, erre gondoltam. Úgy emlékszem, jókat írtak róla
a dynamic pose resolution legyen bepipálva különben érdekes dolgokat tud mûvelni 😊
Mozgatom a fejem fel-le, õ meg mozgatja a kamerát amerre éppen szeretné. Nem lesz ez így jó...

danone
mai német farmhoz egy kis tutorial 😊

Nemrég láttam valahol valami facetrack-hez hasonló cuccot, ami a szemet követi. Linkeltem is ide a topicot, de most többre nem emélkszem. Esetleg azt is érdemes kipróbálni, ha rátalálsz 😊
az úgy picit kellemetlen tud lenni 😄
Lehetne még ezt is feljebb tekerni, csak akkor kiesik a szemem tõle.

igen tudom, mondtad korábban 😊

esetleg megpróbálhatod az opentrack-et is

http://ananke.laggy.pk/opentrack/opentrack-win32-gb071e5f.tar.xz

ezt 7zip-el ki tudod csomagolni és indítható is
sok minden közös benne a facetrack-el de mintha jobban érzékelné a pontokat mint az
Próbálj valami erõsebb fényforrást esetleg
Ezek most a kamera saját mezei ledjeinek a fényét verik vissza.

értem akkor kevés neki ami visszaverõdik

én is ezért szedtem ki a szûrõt a kamerából, utána kb 10szer olyan erõsen látta az infrát 😊 persze így megszûnt létezni a normális webkamera léte 😊
Kezdjük megtalálni a jó beállítást, már majdnem hátra tudok nézni.

Néha bevillan egy-egy plusz pont, azért veszti el a követést. A pixel átmérõkkel nem nagyon tudok szórakozni, mert akkor az eredeti pontokat is elveszíti.

akkor a pontokkal lesz gond
ha mindig 3 pontot tud követni akkor mûködik jól
ha kevesebbet vagy többet akkor nem jó 😊
A játékba még be se mertem lépni, a facetrack noir-ben néha már követ, néha egy pillanatra elveszít.

De várj.. a facetrack-ban nem követ vagy a játékban? 😄
a görbék is be vannak állítva? 😊
nekem tegnap újra be kellett mindent állítanom mert valamiért lenullázott mindent így nem csinált semmit természetesen 😊
Megvan rajta a három célkereszt, semmi mást nem jelöl, be van állítva a sapkán levõ pontok távolsága, de nem követ valamiért.

Lehet nincs jól beállítva, hogy fizikailag mekkora pontot észleljen és kövessen. A pointracker - camera fülén lehet beállítani
ha talál pontot amit tud követni azon lesz egy célkereszt
Ez alapján csináltam, de fényvisszaverõ mûanyag ragadós micsodákat ragasztottunk a sapkára. A Point Tracker látja, de még valamiért nem követi.