War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha 1 hete installáltam volna fel még lehet el is hinném amit mondassz,de ahogy apukámtól tanúltam a "hülyék a túloldalon laknak"
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
legalábbis én ezt az alternate history pályákat értem ez alatt
megint elég idiótán sikerült fogalmazniuk ez tény 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Amerikai gépek szarra sem jók. HB-n totális idõpazarlás a japán gépek ellen görcsölni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ezért is próbálom magamra ráerõszakolni, hogy csak ilyen lépésekben nézelõdjek és ne folyamatosan ha keresni kell valakit 😊
ha már közel van és folyamatosan lehet figyelni akkor nincs gond
ahogy elmozdítod a fejed és közben nézed a hajót elkezd 2 lenni belõle 😊
nálam ez opentrack-nél nagyon elõjött és nem sikerült semmi értékelhetõ eredményt elérnem a szûrõ beállításaival
ahogy átkapcsoltam a régi facetrack-re ez a probléma mondhatnám, hogy megszûnt de inkább azt mondom, hogy annyira kicsi, hogy eddig nem tûnt fel 😊
Valszeg nálam nincs ilyen probléma (freetrack)
átkapcsoltam ugyanabban a test flightban facetrack-re és ott alig volt ez a jelenség érezhetõ
bármit állítottam ugyanaz maradt..😊
<#gonosz3>#gonosz3>
Kávé..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
FRB-n, 1db(real player)=2*HB nehézségben. Kéz láb fej tökéletes koordinációja kell, és mellé a gép paramétereinek az ismerete, ami nem merül ki annyiban, hogy hány fokon emelkedik a leghatékonyabban és hol szakad a szárny. És ez még csak nem is a CloD vagy BoS amiben ott az avionika. 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Minden játékmódnak megvan az átka. Ez még egy szolíd lauch party 😊)
Csak hogy piszkáljam is a hajlandóságod ez RB és fejkövetõvel nézegetek külsõ nézetben. Amint elindulok rögtön betesz a fülkébe.
Btw Málta már lehet ezerszer írtam, ennek ellenére a kedvenc mapom. Nagy fightokat nyomtam ma itt. 2-t felvettem élõben sokkal jobb, mint a replay-ból, mert normálisan követi a trackert és mutatja az adatokat.
[/spoiler]
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
PUMA twich indult. Heti 1-2 alkalommal lesz 10vs10 csata közvetítés ill naponta mennek a squad repülések. itt a cím: http://www.twitch.tv/volfram42
akkor legalább nem az arcodba fog világítani a fény, azt a kis pirosat meg nagyon észre sem fogod venni 😊
tudom, próbáltam elég bika piros ledekkel is anno az infra elõtt és az is mûködõképes volt 😊
calibrációt pedig úgy tudod automatikusan elvégezni, hogy rányomsz és mozgatod a fejed fel,le és oldalra de csak a fejed forgasd ne mozduljon el oldalirányba
amikor már nem nagyon fognak változni a paraméterek akkor rányomsz újra és kész is
esetleg megpróbálhatod az opentrack-et is
http://ananke.laggy.pk/opentrack/opentrack-win32-gb071e5f.tar.xz
ezt 7zip-el ki tudod csomagolni és indítható is
sok minden közös benne a facetrack-el de mintha jobban érzékelné a pontokat mint az
én is ezért szedtem ki a szûrõt a kamerából, utána kb 10szer olyan erõsen látta az infrát 😊 persze így megszûnt létezni a normális webkamera léte 😊
ha mindig 3 pontot tud követni akkor mûködik jól
ha kevesebbet vagy többet akkor nem jó 😊
nekem tegnap újra be kellett mindent állítanom mert valamiért lenullázott mindent így nem csinált semmit természetesen 😊
ha talál pontot amit tud követni azon lesz egy célkereszt