War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
meg kell nézni milyenek
lehet úgy is le tudod tesztelni, hogy mobillal rávillantasz és közben nézed a kamera app-al, hogy mennyire csillan be 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
humiariban linkeltek videót és kicsit bogarászva találtam ezt 😊
a vérében van a kötelékrepülés 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én most vettem múlt héten mert akvárium világítást építettem és a reflektorokat belülrõl ilyen öntapadós fóliával vontam be
dekorboltokban általában lehet kapni de a Panton boltokban biztosan, én ott vettem
50cm X amekkorát kérsz vágnak neked úgyhogy ha ilyen kevés kell akkor nem egy nagy kiadás 😊
vagy ha van egy kis kézügyességed akkor sima kétoldalas ragasztó + alufólia fényesebbik oldala, ha ügyes vagy szép sima felületet kapsz 😊
Nagyon picik a fényvisszaverõ felületek (kb. 3x3mm), úgyhogy nagyon érzékenyre kellett állítanom, de mûködik 😄
jaaah xDD
nem sietek sehova 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Revard: 150%+150%
Experience bonus: +100%
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
csak egy idõ után picit unalmassá válik az is 😄
a light pillboxot kiüt egy 500 fontos is 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
képesek a szuperdegenerált oroszoktól is 5 perc alatt lenullázniuk a csapat 85%-át 😄
Ne már.Ugy csináltok mintha ma kezdenétek.(akinek nem inge,,,még mielött)
Bár mondjuk abban igaza van, hogy elég nehéz HB-n célra fordulni az ami gépekkel. Mikor Zeroval megyek és belekényszerítenek a szembõl támadásra akkor is az ellenfél gépétõl 800-1000 méterre tolok egy barell roll-t, az meg képtelen eltalálni, mert a gépe nem képes rámfordulni. Ha nem 650-700-al tépsz rá az ellenfélre, akkor megvan az esélye, hogy nem tudsz majd olyan magasra visszamászni. A papír Zéró meg 1 perc alatt emelkedik 2000 métert ha nem többet (kisarkítva).
Akit érdekel...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
RAMJB ebben a videóban magyarázza el, hogyan kell emelkedni. Fél órás, és természetesen a világnyelven van és nem magyarul. Érdemes lenne megnézned.
Amúgy meg Cifu a Groud Forces topikban minden szirszarra büntetõpontot ad mostanság, nem jelent semmit már.
40 gépet kellene kilõni az amcsi (F4U-1C, F4U-1d, F6F-3, P-38G, P-47D-28 or P-51D-20NA) gépekkel. HB-ra 4x szorzó járna. De ott esélytelen a japánok ellen. Tök mind1 mekkora magasság, sebesség elõnyöm van. Könnyedén elfordulnak az ívemrõl, és annyi volt a támadásomnak, mehetek vissza emelkedni. Ezt eljátsszuk még egy párszor, de én elõbb kifogyok az energiából mint a japán gép a felhasználható magasságából. AB-n sem olyan könnyû mint amilyennek te beállítod, bármi lefordulja, ergó nagyon sokáig kell fent körözni mire akad egy jó célpont. Aki ha észre vesz és nem USA gép, akkor megint annyi a támadásnak. Aircobrával legalább lehetne makkolni 37mm-ból az emberkéket.