War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semennyire nem gáz. Sok idõ és kitartás amíg kialakul a rutin hogy orientálódni tudjon az ember és ösztönbõl irányba lökje a fejét. Nekem legalábbis nem kevés idõmbe telt elfogadható szintre megtanulni. Olyan 100-200 air kill-nél kezdtem bejáratódni. Lehet valakinek gyorsabban megy. 400 után éreztem azt, hogy biztosan fogom a gépet és a bénaságom okozza, ha valamit benézek. Fõ a türelem és hogy ne adja fel az ember.
DEV szerver nyitva!

Átalakítják a progression systemet a játékosok kérésre.
bardocz
Remélem nem az, mert néha nekem is sikerül 😄
Mennyire gáz 11 B-17-est szem elõl téveszteni? 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Hogy megy a P-47-el ott? Én azt a gépet még soha nem repültem RB-n. Inkább választom a P-51-et, ha lehet top 109-ek ellen. Vagy azon az eventen a Démoni Tûzköpõ 9-est 😊
Nekem sem jött össze, oroszok éveket várnak szerintem HB-n AB meg valahogy ma nem ment, túl sok a fraglopó rammoló most, ráadásul 1 órára elment a netem így 30 killt 1 óra alatt nem szedek össze. Kíváncsi leszek mi lesz holnap még, én már nem csinálnék napit inkább örülnék, hogy 23-ból 18-at megcsináltam és várnám a csodát, hogy bekerülök 😄
Az elsõ 2 hitem FRB-n, valamilyen Messer kapta 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Sikerélmény a köbön, a Guardian Angel eventen ELTALÁLTAM valakit az új P-47-esemmel. 😄

nekem valahogy az a20 mega b-25j besorolasa alacsony.

csak nekem tunik erzesre kevesebbenek a gepmennyiseg?
Nekem megy rendesen.

Hiv. fórum másnál is sz-r-kszik?
Az airacobra még elmegy tejszínnel de a bálna P-38 már nem. Már egy 7.7-es sorozattól kigyullad vagy vörös-feketében parádézik, sérült szárnyal meg letenni emberi teljesítmény. Az FMjén kívül a DMjével is kezdhetnének már valamit.
Érdemes lenne vajon 300 sasocskát beáldozni arra, hogy meglegyen a P-47 még a patch elõtt? Nem nagyon akarok szórakozni az Airacobrával, a Lightninggal meg még annyira se.

állítólag csoporton belül is fog válogatni mindenféle paraméter alapján
persze ehhez is sok játékos kéne, hogy jól mûködjön
darki81
van még mit csiszolni a balancén

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

A max speed nem jelent túl sokat, a Typhoon valamivel 800 felett is képes menni, míg a Bf-109 F-4 750 körül már hajlamos szétesni.

Egy aggályom van ezzel a tech treevel. A Typhoon Mk1a, P-38G, F4U-1a és a 109F, abban a tier besorolásban. cca 680 km/h a max speedjük, picit mintha gyorsabbak lennének, mint a többiek amikkel elvileg harcolni fognak. Csak egy észrevétel, nem tudom mennyire végleges az a besorolás...

Repülõ szimulátor menyország! 10 x 30 perces jegyem van eladó FÉL ÁRON ide: http://sim-city.hu/szimulatorok/repulogep.html Priviben írjatok!
darki81
feladtam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HB 3 kill és jó pár földi cucc meg egyéb és lelõ egy dupla szárnyú gép es vereség 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Beb***na! 😄
darki81
biztosan megmarad minden, mert ennyi erõvel resetelhetnék az egészet <#duma>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ez majd akkor derül ki ha éles lesz 😊
Gondolom a már elért fejlesztések megmaradnak és csak folytatni kell de majd kiderül.
fent meg a free xp alakul át ilyen aranysasért átváltható research pointokká 😊
Ezért van convert gomb az elõzõ gép alkatrész fejlesztéseinél.
Köszi!
Jelenleg már van egy P-63-asom. A jó kérdés, hogy a korábban elért eredményeket beleszámolja-e a rendszer majd az 1.37-es patchbe.
azok a Research point-ok amit össze kell gyûjteni, hogy meg tudd venni

Zuikaku:

játszanod kell a p-63al annyit, hogy felold a p-51 fejlesztését
utána már bármivel kifejlesztheted
Azt értelmezzük már hogy mik ezek a villanykörték amibe kerülnek a gépek. Mert úgy tûnik hogy nem a Silver Lion ikonjai.

Ezekbõl a yak-kilencesekbõl, lagg3-ból, la-5-bõl olyan kevés van...kéne még pár belõlük a játékba...
Akkor ha jól értelmezem, a már meglévõ p-47semmel kitudom fejleszteni a p-51-et? Vagy muszáj bírkóznom a p-63 kingcobra családdal?
darki81

Csinálnak két négyes csaptot és összeszámolnak, egyszerre indítják a meccset. Néha össze tudnak kerülni egy meccsbe.

darki81
én árkádban láttam olyat, voltak vagy 10-en egy klánból, és azt hittem itt is mûxik a századozás funkcio mint wot-ban, de ha egyszerre indítják el lehetséges lehet, csak azt nem értem hogy sikerült mindegyikõjüknek egy oldalra kerülnie

Mit lehet most funonolni HB-n kétfedelessel 😄 Beteg. 😄
Ismerõs aggodalom 😊
Végre pár hete az itt linkelt ruszki beállítás-csokor bevált.
Attól tartok, ha jön az új, kezhetem elölrõl 😊
Kerestem beállítást a fórumon, és levitte 15 fps-re a játékot 😄

es az is lemegy foldicelokat lovoldozni..
csodas ma eza hb matchamer.. mar mnar sokadszor: wellington, ket doriner, egy henkel111 es egy me109, meg harom bot.. koszonjuk..
"Már csak pár jó szemet kéne kerítenem, repültem 3 kört a pálya felett és semmit se láttam."

Lehetséges, hogy a napokon vagy heteken át kikísérletezett graf beállításaim haza vágja a következõ peccs 😊
ma nem megyek zavarni mert mindjárt kidõlök 😄
Sziasztok!

Retek twich tv indul most. 2 squados német HB repülés lesz!!!

link itt: http://www.twitch.tv/volfram42
meddig vannak a GF es eventek?

rohadjanak meg...
Hogyhogy 8 fõs? Szakasz? Biztos összeszámoltak, és sikerült egy csatába kerülniük.

az hogy lehet h egy hb meccsbe egy 8 fos csapat be tud csatlakozni????
ilyenkor én már el sem indítom amikor érzem magamon, hogy csak kifolyna a szemem 😄
Már csak pár jó szemet kéne kerítenem, repültem 3 kört a pálya felett és semmit se láttam. De a freetrack mûködik 😄

Aha, leötszörözte a szerencsétlen He-112 B-1-et a 420 xp-vel, amit a felszállásért kaptam, utána meg bluescreenelt... 😄

azért ez sem 100 kilós szerkezet 😄
azzal a binderrel rákapcsolom a sapkához és atomstabilan tartja az egészet 😊 plusz ez még hozzá van kötve a telefontöltõhöz természetesen aztán mûködik is 😊

Pont ez tetszik ebben a visszaverõs megoldásban, hogy a sapkára kb. 2 gramm plusz cuccot ragasztottam, és mûködik. De ha egyszer megszáll a szentlélek, akkor tényleg nekiülök ledekbõl összerakni ugyanezt, mert a visszaverõs csak korlátozott szögtartományban mûködik jól, és annak a szélein is van hogy kihagy a rendszer.

nekem adtál egy jó ötletet ezzel a visszaverõs dologgal 😊
össze is fogom tákolni úgy, hogy a 3 infra led a webcam felõl világítson és csinálok egy ilyen egyszerû visszaverõs cuccot mint a gyári
kérdés, hogy elég erõs lesz-e hozzá az infra fénye visszaverõdve de ha mûködik akkor a sapkán már kábelelvezetés sem lesz 😊
Bár lehet, hogy egy videókártya driver frissítés megoldja.

Bocs a sok spamelésért.