38447
  • oOBALAOo
    hja, igazad van!meg hát nagyon más egy stock gép csumpin, és nagyon más ha már ki van maxolva.szarok az usa gépek??szerinem nem rosszak, csak meg kell tanulni menni velük.nekem pl. a német vasak nem jönnek be. Szerintem nem lassú a fejlődés, sőt talán túl gyors is. nincs is idő minden gépet alaposan kipróbálni, mert már kapod is a másikat. a meglévő gépeim kb. 40%-ával nem is repültem szinte egyszer sem! nem az a célja a játéknak, hogy végigrohanjunk a jetekig, és akkor ott már minden más lesz, hirtelen ászokká változunk!:) amennyi tapasztalatom van a jetekkel, az mind nagyon frusztráló volt!ott már nagyon kell tudni repülni, hisz másodperceid vannak célozni és lőni. kevesen is mennek velük, mindenki tier I-III-at játtszik, nem véletlenül.oda meg elég könnyen el lehet jutni pár óra játékkal is. Én az első perctől élvezem a játékot, mert nem csak a teljesítményre és a farmolásra megyek, hanem a játékélményre. azt meg egy reserved gép is tud adni:)
  • Coral Springs
    Nekem a P-40 tűnt fel egyedül. Az egyik legjobb gép azon a szinten, kétlem hogy valakinek azzal se megy. Szerintem a kolléga spontán türelmetlen, ám ez nem úgy működik hogy beülünk egy gépbe és egyből minden frankó. Van egy idő amíg megszokja az agy a dolgokat, ez mindenkinél más és más. Az meg alapvető hiba hogy az első kudarcok után feladjuk, majd mindent kapkodva kipróbálunk, úgy még annyira se fog menni mint az elején.
  • Fulcrum11
    Asszem megvan, mit kérek karácsonyra :)
  • Torzonborz
    A P-51 és Spit IX-esek is elég jól teljesítenek , szóval nem a gépekkel van a baj.
  • twi452
    Lassan felsorolod az összes gépet a játékban :D
    Biztos a gépekkel van gond? :)
  • Coral Springs
    Repülj a Kingcobra -val. Én ugyan még egyszer sem repültem azzal a géppel, viszont amit eddig láttam az az hogy jól fordul, jól emelkedik, és gyors. Én nagyon utálom újabban RB -n, van pár rossz élményem. Ahogy megy szerintem különösebb szakértelem se kell hozzá.
  • Fellner
    Én mostanában sokat játszom az f8f-1b-vel és eddig, csak 163-al találkoztam . Persze majd biztos fogok a MiG-ekkel is, de majd azt is megoldjuk kell az a panther :D
  • bigfootHUN
    Gyakorolni single missionban is lehet, van Málta map is benne, szóval ha valaki event-re szánja magát legalább próbálja meg követni az "objectives"-t. Artyra/rohamcsónakra lehet vadászni lehet ab-n is.
  • Coral Springs
    Én nem sűrűn repülök vele, mégpedig azért mert sokszor kerülhetsz be vele jet vs jet csatába. Lőttem már le vele MiG-9 -et, és MiG-15 -öt is, viszont akar a fa**om bohóckodni. Ezért nem olyan kiemelkedő a statom se azzal a géppel, amúgy csak meg kell szokni mert jó gép.
  • JethroHUN
    Jó és mégis melyik prémium gépet vegyem? Mert azért 4000Ft-ért van pár, de nem nagyon van értelmes prém gép olcsón. Steamen van 2 pack, a mustang és dora pack, kb 5500Ft. Mustang tuti nem kell, mert tuti szar, mert USA. Aircobráig juttotam el, azt megvettem mert akciós volt. (egyet sem repültem vele) Az a pár RB amint mentem A P40 és F6F hellcat-tal az pont elég volt az amerikaiakból. A Spitfire Mk9 az jó vétel lenne, egyike a 2 használható gépnek a teljes Brit techtreeben, csak kár, hogy USA oldalon van... Németeket feladtam az F-1-nél. Semmit nem lőttem ki vele, az E-1-gyel se sokat (0.5 K/D) Pedig ott lenne az F190D13 elég jónak tűnt teszt repülésen. Oroszoknál, (lehet azokkal kellett volna játszani, Yak3 és La5FN rendszeresen szétveri a csapatom, rekord idő alatt) csak 4 amcsi hulladék prém van, elég olcsón...(vajon miért :D) de nem akarom magam azokkal bosszantani. Briteknél meg megint egy Mustang 4x Hispanoval, eléggé tetszetős. De megint csak amcsi gép, tutira rosszul teljesít. Meg van egy prém hellcat is, 1.37 óta az annyira nem is rossz. Japánokkal egyáltalán nem játszottam.

100 órám van a játékban, kb a fele RB, 90%ban a britekkel (spitfire-ökkel) Nekem így az a véleményem róluk, hogy a "támadni lassú, menekülni reménytelen" kategóriába tartoznak. Német gépek tök jók, nagyon gyorsak. Csak mouse aim módban nagyon nem működnek nálam(amikkel eddig mentem) RB-n. USA gépekkel eddig csak AB-n tudtam bármit elérni.

Van vminek még sok órája Britekkel RB? Csak szerintem a legrosszabb nemzet RB-re? (a közép tieres 2-3 és jetek terén?) Lehet változik a véleményem ha fullos lesz a Mk9 ill. megszerzem a Mk16-ot (ami nálam a kitűzött cél)
  • Droughert
    Hozzáértőktől kérdezném (RB), hogy az F8F ennyire nem jó gép? Jól emelkedik, ezzel nincs is baj, de ha próbálok fordulni, akkor jön az idegesítő rángatás. FM-hiba amit még nem javítottak? Nézem a játékosok statját ezzel a vassal, de ritka mint a fehér holló akinek több killje van vele mint repült csatája. Innen a fórumról Coral pl jó játékos, neki több van, de nála sem annyival mint pl más USA gépekkel. Jól érzem, hogy valami nincs rendben vele, vagy nálamvan a hiba?
  • Omrega
    Szimulátor módban a kb. 8 próbából ( 3x a felszállásnál hazavágtam a gépet ) legalább 3x Máltán repültem, ott gyakoroltam a ballonokon, az volt a kedvenc pályám, legalább szoktam az irányítást, elsőre nem figyeltem és a ballon huzal vágta le a szárnyam.

Egyszer tudtam csak leszedni valakit, de akkor se tudtam kicsoda-micsoda, kicsit paráztam, hogy egy társamat szedem le.

Szóval kezdők mindig vannak.
  • bigfootHUN
    Néha igen nagy gyökerekkel dob össze a masina, ezek ma kezdtek játszani? Málta event map, megyek H-111-el, bombázom amit kell, erre mit látok: a 109-ek meg az olasz gépek ballonra meg artyra vadászgatnak, én meg dogfightoljak 2 hurri-val :( másik oldalon játszva ua. engem 4 messzer kerget 2k m-en, a spitek meg a rohamcsónakokat géppuskázzák. Viszont ha ezek a tanult kollégák a másik oldalt boldogítják akkor jókat lehet repkedni, az egyik velem egymagasságon fordulóharcba kezdett a 109-el, 3 sorozatot kapott a hurri-mtól, aztán beleállt a földbe, gondolom túlhúzta... másik kör, előbb egy hurrit szedtem szét F4/trop-val de én is megsérültem, gyorsan süllyedve menekültem sikerült is lerázni a másik hurricane-t, elment más után, gondoltam iszkiri haza, erre kicsit alattam spit, meg beau 0 m-en kerget egy kollégát, pont egy irányba repültünk, egy másik messzerrel rájuk csaptunk, bár a menekülő bajtársat nem sikerült megmenteni, de az üldözőket leszedtük :)
  • Droughert
    Ha prém gép kell majd a lion farmhoz, az sem annyira gáz, mert jóval olcsóbban kapsz olyan gépet, amivel már szépen lehet farmolni, mint a wot-ban. Garázshelyre itt nem kell költened, a megvásárolt gépet bár mikor előveheted. Szeretem a változatosságot, szeretek olyan géppel menni ami tetszik, még ha az éppen nem is op (WOt accomon kb 100tankvolt mikor eladtam,de ahhoz sok garázshely kellett ami szintén goldba került, itt ilyen nincs). Sokakat látok, több száz csatával Yak9-ekkel pl., amint kifejlesztette mással nem is megy szinte. Németeknél most maxoltam ki a BF-F1-et, F2-re kell még pár xp, nem a legjobbak, de repülök velük ha úgy van kedvem. Vagy az usa lov tier bomberek mint pl SBD, TBF, nem valami gyilkos gépek, de jó velük is menni néha, az meg külön élmény mikor egy ilyen vacakkal én kapom a fighter medált (bár ez inkább a csapatról alkot negatív véleményt...)
  • JethroHUN
    A -25% iszonyat kicseszés... RB-n már T2 géppel, kilövés esetén már kb semmi pénzt nem hoz így. Eléggé úgy tűnik, mintha azt akarnák, hogy aki RB-t akar játszani az fizessen elő. Az AB az szerintem nagyon maxiumum T2 tetejéig élvezhető, afölötti gépekkel húsdaráló. Remélem nem jut el a játék arra, a szintre mit a WoT, hogy csak prémium + prémium repülővel lehessen csak SL-t gyűjteni... Bár ki tudja, már sikeres a játék, most már lehet vele pénzt keresni.
  • Omrega
    Jó lenne, ha országonként el lehetne menteni néhány crew kiosztás, például lenne egy tier2-re meg egy tier3-ra is meg egy tie3bombázó, hogy ne kelljen állandóan pakolászni a gépeket.
  • Droughert
    Érezhető valóban a nerf, előbb FW A5-el 1 lelőtt spitfire+vereségre (engem lelőttek) kaptam 438lion -t prémiummal.
  • JethroHUN
    Szánalmas az AI RB-n teljesen megölte azt a játékmódot. 3 gépet lőttem ki, teljes mértékben nyertünk, mi 4-en maradtuk, másik teambe senki, csak a bot. De elveszítjük a meccset mert a rohadt AI tankok elfoglalják az összes bázist... mert a rohadt kemper botot megint nem találjuk... A 40K helyett kaptam 10k-t javításra sem elég kb...
  • MitsuMishi
    Historical volt, ezért vagyok felháborodva, arcadeot játsszon a hóhér...
  • Paladin
    Melyik gépet fejlesztetted volna?
  • Omrega
    Most olvasom, hogy ez egy áprilisi tréfa a 70-es évekből.
  • Torzonborz
    Klassz cikk , kíváncsi vagyok lesz e valaha vmilyen kevert EU vagy AXIS ág amiben a kisebb nemzetek által használt és valóban repült gépek lesznek benne . Vagy akár a meglévőkbe is be lehetne tuszkolni ( mint GER ágon az a pár olasz gép ).
  • Omrega
    Kár a WM-23-ért. Azért szívesen repkednék vele a játékban, meg Héjával is.

Weiss Manfred XNI-2 Kameleon nem tudom mennyire komoly?

Az Avia B-135 kinézete is nagyon agresszív, főleg ezzel a fekete festéssel.

A boomerang pedig mint köztudott űber brutál.

A WT-ben a repülés és a harc mellett a géptípusok gyűjtése is nagy húzó erő.
  • Micsurin
    De konkrétan egyikből sem jött..... ami fura mert mentem azóta 1 et angolokkal és ott rendesen megadta ?!
  • bgabor
    Dehogyisnem. A kék körte megy két különböző célra. A sárga körtékkel ne foglalkozzál, aranysas nélkül nem tudod felhasználni.
  • Caterpillar
    A kékből is kettő felé megy, az egyik az új gépet a másik pedig az aktuális gép moduljára megy...
  • Vaktermesz
    A SAAB j-21 még tetszik is, főleg átalakított hajtóművel, japánoknak is volt hasonló tervezésű gépük.
  • Micsurin
    ne nézz hülyének légy szíves :D ... a free rp (sárga) és kijelölt rp (kéket) nem hiném , hogy keverem.. egyszerűen nem adta hozzá az előző mecset ??!!!
  • bgabor
    Két fajta körtét ad a meccs után, egyiket a mostani gép fejlesztéseire, másikat a kijelölt kutatandó géphez. Lehet hogy kevered.
  • Micsurin
    Skacok az angol karimon elkezdtem húzni az amcsikat , a második hawk-nál tartok....
    megint nyertük a mecset (ez lényegtelen) elvileg kaptam 1011 körtét és nem adta hozzá a research planehozz ????!!!!! megnéztem meccs ellőt egy darab körtével nem lett több :S Ez vmi bug ?????
  • bgabor
    Arcade módban nem viselkednek realisztikusan a repülők, azért Arcade.
  • Torzonborz
    Ha nincs elég energiád akkor nem fog menni .
  • baalbaalbaal
    Lemil cikk elfeledett repcsikről:
    http://lemil.blog.hu/2014/01/11/repultek_meg-_a_2_vilaghaboru_kevesbe_ismert_vadaszgepei
  • Omrega
    Az XF5F-el kétszer is sikerült dugóhúzót csinálnom AB módban, mindkét esetben már csak 1 hajtóművem működött.

Szimulátor módban ha csak simán "hasra" húzom a mouse joy-t akkor miért nem csinál egy szép hurkot a gép, valahol a tetőpont közelében mindig kifordul balra vagy jobbra. Be kellene trimmelnem?
  • sulouos
    Arcade? Mert RB-ben a MiG-3 zuhanásban úgy gyorsul mint egy falevél, és 660 körül szétszakad.
  • Susarc
    From Russia with Love
  • MitsuMishi
    Most hogy van az, hogy a MiG-3(BK) emelkedik másfél kilométert a BF-109E-m után, elkezd üldözni, még közeledik is, és mikor elkezdek zuhanni és sebességet növelni, mintha észre se venné hogy már több mint 700 km/h-val megyek, és leszed a francba?
  • BaleniX
    Ja*
  • BaleniX
    Ka hogy a menüben van. Én meg teljesen máshol kerestem.
  • Coral Springs
    Komoly kérdések ám ezek. Még soha nem voltál a játék menüjében ?