38447
-
bigfootHUN #28927 Ha csak az orrban van fegyver nem szükséges összetartást állítani, szárnyban 300-500 között ki kell tapasztalni mondjuk a messzerek szálkeresztje sokat segít a távolságbecslésben. -
#28926 Mert azok a kis kaliberes vackok nem alkalmasak nagy repülő lelövésére, még RB-n sem. Sőt magasabb tierben még vadászgép ellen sem ér semmit. Fw190-et egyszer a maradék 1000 (7.7mm) lőszerből nem tudtam kilőni, pedig folyamatosan mögötte voltam. ~500 pontom volt csak a találatokból, de semmi. Repült tovább. Kifogy a gépágyú a spitfirenek annyi, lehet leszállni. Bf109, géppuskáival azért spitet szét lehet lőni.
De amúgy ott az Fw190 széria, elég nagy tűzerőt képvisel, csak rengeteg RP megszerezni -
Elar #28925 És ezt milyen messziről?
Hova rakod a lőtávot? -
lexlutor #28924 nekem a legnagyobb kerdes az egesz jatekkal kapcsolatban, h megis mi a fenek raktak bele bombazokat? -
Elar #28923 Angoloknál nincs probléma, sőt talán a legjobb ág nekem :)
Igazából a német és a japán ág ami nem úgy megy ahogy kellene.
-
bigfootHUN #28922 Ahogy az angolok mondják: nem vezet királyi út a tudàshoz. Ha képtelen vagy akkor inkább hagyd a fenébe. Mi lesz a korai angol masinákkal, ha a németdkkel sem boldogulsz? A múltkor ab-n 3 tárat lőttem egy pby-be a spitemmel amin nincs ágyú, és meg sem érezte... -
sulouos #28921 Te tudod. Majd ha kidühöngted magad a "szar" messereken, akkor úgyis muszáj lesz megtanulni :D -
Elar #28920 :)
Én még az ilyen finomságokra képtelen vagyok - felülről motorra :) -
sulouos #28919 Ésszel használás pl., hogy tudod, hogy csak egy gépágyúd van, ami nem fogja csak úgy széttépni az ellenséges bombázót, úgyhogy nem beállsz mögé és a testét lövöd, hanem felülről csapsz rá, és a motorokra mész. Azok még a géppuskatűztől is tönkremehetnek, vagy kigyulladhatnak.
Az égő motorral vidáman tovaszálló gépek általában az arcade sajátjai, ahol teljesen feketére lőtt géppel is egész jól lehet boldogulni, ezen nincs mit csidálkozni :D -
Elar #28918 Hogy érted az ésszel használást?
Most hirtelen egy H6K jut az eszembe amibe beletettema a tárat, de nem zuhant le.
--------------
A TU2 2db égő motorral is simán tud repülni? :)
--------------------
Egyébként ti milen lőszerrel használjátok a fegyvereket?
Én általában Universalt teszek a géppuskába, az ágyukba meg Stealth vagy armoured targets lőszert.
Célszerű váltogatni úgy a célpontokat h mit teszek bele az ágyúba pl? -
sulouos #28917 És ha rosszak a korai F-ek, akkor miért játszol velük? Ülj vissza az E-3-ba, azon ott a 2 MG FF, azt nem ússza meg semmi. Majd az F-4 jó lesz, gun podokkal meg főleg.
"Egyetértek a Typhoonna.
Tegnap után ma is gyakorlatilag kacsavadászat volt vele.
PL a szembetámadásoknál 3/3 most. Ugyanez a Spit 2b-vel semmi."
Mondjuk ezek után valahogy sejtem hogy miért nem tetszik... -
Coral Springs #28916 Az ilyet én kurvára nem értem. Kap valaki lehetőséget a koccolásra, de nem él vele, kering a bázisa körül, próbál megemelkedni holott echte semmi esélye. Én ugyan nem mentem le a légvédelem tüzébe, a társam viszont habozás nélkül kivégezte az ipsét. Nem tudom hogy mégis mi a faszra számítanak egyesek, hogy mi lesz a végkifejlet ?!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
BaleniX #28915 Mai meccsen meg Ju-88-al egyedül lebombáztam az EnemyBase-t(20x50,4x250), csak már egy utolsó 50-es bomba kellett volna hogy enyém legyen a BaseDestroyed. Nem hittem hogy ilyen jó ez a gép.
Az IL2 meg valami hihetetlen... 2x belémjönnek és semmi bajom, ők meg lezuhannak :D -
Elar #28914 Egyetértek a Typhoonna.
Tegnap után ma is gyakorlatilag kacsavadászat volt vele.
PL a szembetámadásoknál 3/3 most. Ugyanez a Spit 2b-vel semmi.
Ez a 4 Hispano MK2 qrva jó -
#28913 Az az 1db 20mm-es nem olyan rossz, csak ésszel kell használni. Meg felesleges rámenni jól manőverező gépekre, nem azok ellen van. -
vass17 #28912 Nekem a Typhoon lett az egyik kedvencem a prémium gépek közül. Szerintem jól manőverezhető és kellően gyors, ha arról van szó és a tűzereje nagyon ott van. Ideális gép, de mégis reálisnak mondható, nem szeretem az újonnan mindig felkapott ufo-kat, mint például most az I-185 és szinte az összes orosz gép, pl LA-7, amik szeretnek ellent mondani a fizika törvényeinek....
A Spitfire-ökkel azért nem értenék egyet, a magas szintűek igenis jók, nem feltétlenül mindig a sebesség számít, menekülni és támadni sem csak sebességelőnnyel lehet :) Habár egy enyhe nerfet azért érzek a Spit oldalon, de annyira nem zavaró és legalább már nem annyira irreális ez sem :) -
Susarc #28911 a valóságban a legbrutálabb fegyverzetük volt kb. de az orosz készítők utálják a történelem ezen hitelességét....gunpodok nélkül kínszenvedés a messzer.... -
Elar #28910 Én befejeztema németeknél ezt a gyökér ME109-es sorozatot.
ezeknek a valóságban is ilyen gyenge fegyverzetük volt?
Most nyomom az F1 és F2 géept, de egyszerűen a 2db 7.92 - mintha szúnyogcsípés lenne az 1db 15-ös ágyú sem elég erős - a másikon a szintén 1db a 20as nem túl izmos a maga 60 töltényével.
Őrjitő -
Elar #28909 Előbb eg HE111-el csináltam egy kamikaze rohamot 32db 50 kilós bombával.
Lereszkedtem és kiszortam a tanksorra.
0 találat + lelőttek :) -
bgabor #28908 Msotanában már semmi baj nincs a chattel, szerintem nélatok van a hiba. Nincsenek portok tiltva, vagy rosszul beállított tűzfalak telepítve? -
DRPCDoki #28907 Nekem egyszer volt olyan gondom, hogy az istennek se akart csatlakozni a chathez a játék többszöri újraindítása után se, aztán gondoltam megyek egy test flightot, hátha utána jó lesz. Nálam ez oldotta meg akkor, de már ezer éve nem volt vele bajom. -
baalbaalbaal #28906 Valaki lenne olyan kedves és elárulná, hogyan lehet elkerülni a chat kapcsolási hibát? Tesómmal játszanék squadba de kb a fele játékidőt elviszi az, hogy foylamatosan újraindítgatjuk a játékot, hogy egyszer legyen mind a két gépen chat connection! Csak a WOW a megoldás? -
#28905 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#28904 Szerintem bug. -
R3nton #28903 imádom őket :D -
sikora #28902 valaki meg tudja mondani, hogy ha a beállításoknál beállítom, hogy lássam a lőszerem mennyiségét always-re akkor miért vált mindig vissza autora miért nem marad az általam beállított álláson?
-
lexlutor #28901 wildcat evvel a tuzerovel tier1-ben?? mostani korben 2 yak3as, instant pilothalallal esett le, elotte egy ju88nak gyakorlatilag lefureszeltem a szarnyat.. -
Droughert #28900 Az adott szituációban nem is az volt a lényeg, hogy ki mit, és hogyan csinált (megjegyzem a thunderbolt kihozta a maximumot a szituációl), hanem az, hogy egy nálam jobb játékost úgy lőttem le, hogy egyik kezemmel az I-185-öt irányítottam, a másikkal meg fikát túrtam az orromban.... Durva hasonlat, de a lényeg az, hogy itt nem a skill döntött, hanem a gép amiben ültem... -
twi452 #28899 tényleg.. xD
azt még ki sem fejlesztettem..:D bár van egy sejtésem, hogy alávágtak valami "jólesz ez most" fm-et neki ahogy az új gépekkel szokták csinálni általában aztán szépen patchről patchre visszaromlik vállalhatóra :D
de akkor marad a csalogatás azért menekülésben már csak nem éri utol azt a nehéz bálnát :) -
#28898 Lehetne egy help parancs, hogy baj van. Megnyomod, kijelzi a radaron, mondjuk zölddel villogsz, oszt jönnek segíteni. Míg a menün végigmész vagy lechateled, lelőnek. :) -
sulouos #28897 Nem lehet, hogy összekeverted az I-185-öt az I-153-al? :D -
twi452 #28896 Ilyenkor ha semmi trükk nem jön be akkor meg kell nézni merre vannak a töketlen csapattársak és odahúzni azt akivel nem bírsz :)
Másik ötlet ilyen szituációra a p-47el amíg van magasság addig meg lehet próbálni lehúzni a kétfedelűt sebességnyerés közben és amint nem bír téged követni finoman felhúzni hátha lesz annyi energiatöbblet, hogy egy kalapácsfejjel meg tudd lepni.
De az első általában bejön mert azért a növények is észreveszik, hogy ott egy piros pont ami közeledik akkor rámennek bármi is az :D -
#28895 Az az I-185 eléggé ufo repülő. -
Droughert #28894 Ez így van, csak hb-n sok esetben az orosz gépek hamarabb emelkednek, ami sokszor nehezíti dolgod, és van amikor kenheted a hajadra a b&z-t. Tegnap a nem fullos i-185-el mentem, egy jó játékost szúrtam ki magamnak P-47-el ment, de gyorsabb voltam nála, nem fordulózott, de szép lassan beértem, magasságból nyert energiát, de az is szép lassan elfogyott és a végén lelőttem. Jobb játékos volt nálam, de ebben az esetben a jobb gép adta nekem a győzelmet, nem tudott mit kezdeni ellenem. Ebben az esetben nem éreztem azt, hogy ez a győzelem nem az én érdemem volt... -
oOBALAOo #28893 az 1/3-a angol gép amit linkeltél..amúgy meg bénák volatok, vagy az ellenfél volt erős, vagy mind a kettő..:) Ahogy a kolléga mondja, az usa gépek tipikus B&Z gépek, fordulózni tilos velük!
-
Vaktermesz #28892 Még egy nap 4x első csata, és olcsó japán gépek.
Not bad. -
Micsurin #28891 bocs a dupláért... : ezzel a TB3-al lehet emelkedni ???? Vagy mért nem használjál ? mert még 1-et sem láttam még ma..... -
Micsurin #28890 Kötelező játszani ? Én pl az mkVB kivételével nem aprítok jobbat mint egy p39Q-val (az a 37mm *.* rágondolok vidulok....) Az a lényeg , hogy az amcsikkal én pl szinte csak energia harcot vívok.... az aircobra remek lecsapásokra majd vissza emelkedésekre.....
OFF : Holnapra kívánjatok sok sikert mert nagyon fosok a központitól off vége -
#28889 Nem szarok az amerikai gépek... ááá Kibaszott LaGG3 szarok verték szét a teljes teamet... akkor biztos az orosz gépen ilyen jók... screenshot -
#28888 Ez a HS-129B2, komolyan: FUN. Mondjuk ha valaki beáll mögéd, és különösen ha kinyaffantja az egyik motort, na akkor annyi, de leszarom, mert élvezetes vele menni. :)