War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Hamarosan más hátránya is lesz neki, mert az új patch -el lenerfelik a fa**ba. Kedvelem az amerikai gépeket, de az A-20G engem is irritál.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

darki81

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Her Laca
Ritka randa lett .Nem . Inkább ocsmány😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

darki81
kb <#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

ez nem tûz bammeg ,ez egy üzemi gázos malacperzselõ😊)

darki81

Na kiválasztódtam végre melyik nemzetet akarom elsõdlegesen húzni 😊
Rucky-k az ászok <#mf1> remélem nem nyúlók mellé velük <#nemtudom>

a MiG ekrõl valaki írna nekem egy kicsit ? Jetek közt mennyire jók az esélyei?
Mondjuk azon a szinten már ott vannak a gépágyúk rendesen 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

B-25 jó dolog 😄
Az A-20G, bár nem bombázó, földi célpontokat vadászni az elsõ géppuskáival nagyon jól lehet, és általában az ész nélkül támadó vadászok közül is áldozatul esik néhány a lövészeknek. Ezen felül alig lehet utolérni. Az a hátránya, hogy katalógus szerint attacker, tehát van neki 4 bombája, de nincs hozzá célkeresztje.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Srácok! Milyen bombázókat ajánlotok HB-ra? A H6K4-gyel szórakozom épp, van még ehhez hasonló gép? Vagy fentebb már inkább szenvedés a bombázás? Elkezdtem megvenni az amcsikat is a japánokon kívül, és még a briteket nézegettem.

Cserébe ha zero-val ráakaszkodsz valakire, akkor a gépét alkatrészenkét szedheted szét. Kezes kis jószág ami HB-n is betol egy kézifékes fordulót. Ufo egy gép, Én mondom! 😄
Japónál bármelyik vadász,de a ki45 széria is jó.Forogni föleg zerok.Ki61 viszont a nagy sebességet jól birja.Zeroknál kevés a löszer és a 7.7 es gyenge...spit utàn furcsa lehet
Ozzyehh
a japánoknál melyik gépet javaslod?

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ha tetszik a fordulóharc, akkor a japánok. Azoknak még a nehéz vadászai is leforogják némelyik egymotoros vadászt.

Ha más stílus is érdekel (mondjuk boom and zoom), akkor német vagy amerikai, bár utóbbival kicsit keservesebb.

Ozzyehh
Spitfireket nem érzem annyira jó nak, de lehet rosszul gondolm, ezért szeretnék váltani 😊

Ozzyehh
Srácok meguntam a briteket, melyik ág lenne jó választás? 😊mindenképp fighterben gondolkoznék

Bocsi ha off. De bárki bejuthat dev.szerverre? Akár Én is?
Megnéztem még aznak amikor feltette. Sõt dev szerveren is jártam. Éppen ezért nem tudom, hogy miben is bízzak 1.37 kapcsán. De azért reménykedem.
Nortai
A patch után nem lesz gyorsabb a fejlõdés, legalább is ahogy én tapasztaltam dev szerveren. Sõt inkább sokkal nagyobb pénzlehúzás lesz. Aki netán beakarja váltani Free XP-jét. Tételezzük fel van 2milla felhasználható XP-d orosz 15-16 szint környékén. Az durván 10k gold és kihúzod max-ra. (20-asra) Na most patch után arra lesz ez elég, hogy MIG-9-esek meglesznek, de két MIG-15 már nem. Távolról sem. De ha valaki nem pénzes megoldásban gondolkodik (szinte mindenki 😄), ez ugyanez igaz lesz rendes normális fejlõdésre is.

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

A patch után gyorsabb lesz a fejlõdés. Nézd meg EnTak videóját a youtube_on.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
Vicces a sok bosszúálló frusztrált majom AB -n, szinte minden csatában van egy. <#nevetes1> Kilövök 2-3 gépet, azt figyelem hogy emelkedik hevesen felfele akit kilõttem, akkor én is helyezkedek, azt legtöbbször az átesõs csellel kivégzem az embert. Akkor hozza az újabb gépét, beleesik ugyanabba a csapdába, de még mindig erõlködik. Van mikor nincs kedvem ezekre figyelni, nem helyezkedek, akkor a mi oldalunkon esik rám a semmibõl 1-2 ember, ilyenkor jönnek a saját embereim is, azt ott vagyok ahol nem szeretek lenni, a box közepén. Ráadásul sûrûn olyan gépet hoznak be amit nem tudok kifordulni, Spitfire meg hasonlók, kezd fárasztó lenni ez a sok frusztrált köcsög. Régen is voltak ilyenek, de nem ilyen rendszerességgel.

Más - meglett az utolsó feladat is, van 7 ticket -em, kíváncsi vagyok hogy bekerülök-e a tankos bétába.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Hát ez élvezhetetlen. Ennyit a p51-rõl. Majd ha kimaxolja valami "erõ" akkor ujra elõszedem HB-re. Addig felesleges az n1k/g10 swarm ellen. Jelenleg lasabb vagyok az n1k-nál és lefordul a g10. Nem, nem ~hasonlóan fordulunk, stabilan lefordul. Szánalom. Ez a fejlesztgetés a játék legroszabb része, majdnem WOT szinten áll, ebbõl a szempontól. Remélem az 1.37 hoz valami pozitívat.
Most pl az orosz AR2-met szedték le pár lövéssel 😊

<#taps>

Her Laca
Tudod ,hogy lehet bekerülni a Carnagie Hallba?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Miért van az hogy ha én megyek egy bombázóval (Maxos He111) akkor elég simán leszed egy hurricane hátulról?
Fordítva nekem nem sikerülne.
Mit csinál õ sokkalta jobban?

mondjam hova rakd fel? vagy kitalálod?

Akkor majd felrakom a barbis oldalra 😊
Ne spammelj itt ezzel pls.
Vadászrepülõ szimulátor jegyek FÉLÁRON! 10 x 30 perc játékidõ. A jegy a XI. kereületi Sim-City szimulátorteremben érvényesíthetõ. Leinformálható sorszámmal van ellátva.
A 10 x 30 perc játékidõt többen is lejátszhatják, vagy egy személy bármely felosztásban.
Leírás:
MIG-29-es vadászgép K36-os katapult ülés másolata. A belsõ kialakítás az igazi MIG-29-es repülõgép elrendezésén alapul. A mûszerfal szintén pontos mása az igazi MIG-nek! A professzionális gázkar és botkormány is tovább fokozza a nem mindennapi élményt. A vizuális látványról pedig a 350 centiméteres, azaz egy 140”-os kivetítõ gondoskodik. web:http://sim-city.hu/sim-city-budapest.htmlsim-city.hu/galeria.html
Japóval jól lehet menni. Mondjuk a20 és társai már kemények
Sziasztok!

PUMA TV ON!!!
Na így elnézve, ezt a closed beta-t most jön 1-2 nap anyázás a tank packok ára és a taskok haszontalansága miatt.

Miközben mindenki anyázik, kitolja az 1.37-et még a hétén, elterelni a figyelmet.
És végre megcsinálták ha egy bujkáló marad sok ellen szépen veszítse el 😊))

Ok mondjuk itt nincs port.
darki81
még jó hogy el tudtam adni a wot accomat idõbe 😛

Phew ez a "sky duels" RB-n hatalmas 5let 😊
brutális a videó, nagyon tetszett! Szerintem jó lesz sõt...
a WoT meg lehúzhatja rolót. 😊

darki81

HB-n nem egy tárral kell lelõni 1 embert mint AB ben😛 bõven elég a lõszere! szokjátok meg,hogy nem 500 meg 1000 lõszert használtok egy ember lelõvéséhez.....

Ez a Yak-9 a 37milissel nagyon bejön.
Hb-ra sajna kevés a lõszere meg nincs neki Wep.
Az La-5 és az La-5F között van jelentõs különbség?

Meg az AI A-20G-t nem tudod elkapni 😄

de szép jönnek a nem reserve gépes ai pilóták 😄
majd amikor yak9T-vel lemészárolják a csapatot milyen sikítások lesznek 😄
Valószínû azért mutatott holtteret mindenütt, mert kilõtte a lövészedet. A Beaut amúgy se a védelmi fegyverzetéért szeretjük. 😄

Behalok.
4. játék az összes vereség
Elõbb a Beaufighterrel mentem - na mondom megyek bombázókra.
Be is fognék egy Beaufortot - erre lelõ egy Gladiátor....
No comment...
Semmit nem tudtam csinálni.
A lövészem meg cigizet.
Nem tudom h csinálta de folyamatosan deadzoneban volt.
Ha letettem a gép orrát, ha felemeltem....
Most éppen a Blenheimem egy AAA szedi le 2000m-en.
Elõbbi játékban egy japán sündisznó2 gépem amortizálta le.
Az elsõt 2 lövésbõl.
Áááh el kell mennem aludmni

Ha ez így marad, az valami kurvajó! 😊
Nekem szimpatikus gép bár én is csak 3 meccset mentem vele.Ráadásul amcsikért nem is vagyok oda 😊.
Mai eventre nem volt kedvem várni.2-3 player mindkét oldalon.
A b17 es csordát én is simán el tudom veszíteni.Baktatnak erre arra, én meg próbálok túlélni/lelõni.
Bár a vége az álltalában,hogy jön egy team egy b17+vadászok,és mindenkit levernek a reptéren reload közben.Amcsiknál it kijön a rengeteg lõszer.
Nekem nagyon tetszett, de sokat nem tudok róla mondani összesen 6 FRB és 2 P-47-es csata után 😊