38447
-
Volfram42 #28967 Nem szünetel, csak sok volt a munka a mai versenyről volt szó, hogy legyen-e közvetítés, de szerintem nem akartak pepecselni vele. Most meg inkább nem zavarom őket csak drukkolok nekik. :) -
sulouos #28966 Mostanában szünetel a PUMA TV? -
#28965 Nos, meg kellett változtatnom a login jelszómat, különben nem engedett belépni. Fura ez. Ja, az password reset link is nehezen akart működni. -
lexlutor #28964 nalam nics problema. en most leptem vissza. -
Coral Springs #28963 Az konkrét. Nem láttam az utolsó néhány csatámat a listában, gondoltam újraindítom a játékot. Kilépnék, de nem lépett vissza a Windows -ba, kifagyott. Elindítom a feladatkezelőt, erre freeze detected error 8111000A, küldtem egy report -ot a fejlesztőknek. A bezáratlan ablakból pedig totál nem tudok kilépni, egyszerűen nem záródik be. Ilyen fatális hibával korábban még soha nem találkoztam. -
#28962 Ti most be tudtok lépni a játékba, semmi gond nincs login-nel? -
twi452 #28961 mobilosítva/egyszerűsítve :)
de azért én jól elvagyok vele :) -
#28960 Ez a jó öreg Achtung Spitfire Sid Meieres verziója. :) -
bgabor #28959 Hát igen, remélem nem sokáig. A light tankoknál megértem hogy kell valami, no de a medek nem erről kéne hogy szóljanak. -
twi452 #28958
Ezzel kéne játszania, nagyon jó kis játék :D
-
#28957 Azért úgy rárepülni a rombolókra eléggé merész. Érdekes, nem találták el. Engem azonnal kilőnek, még 6Km-ről is. -
#28956 Sehogy. Még a Beaufighterrel sem lehet felszállni, ha a földre tesz a játék. -
lexlutor #28955 Berlin mapon, a szovetseges oldalon, h lehet felszalni egy wellingtonnal, h ne akadjon az ember bele a fakba? -
Coral Springs #28954 Jingles frusztrált egy kicsit. Sok a vereség, sok a bombázó, idióta a team. Amúgy nem tartott sokáig a B-17 se a Bf 109 -nek, ki is szidta a puskát ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
BaleniX #28953 A Catalina-ban azt bírom, hogy túl lassú és nem sok időd van lőni rá, ha meg visszafordulsz rá akkor meg szintén olyan közel van, hogy félek nehogy nekimenjek :D
Na meg kell bele 4 tár rosszabb esetben... -
Coral Springs #28952 A Chaika geci egy dög, mondjuk nem egy csatát megnyertem ellenük egyedül, az F2A-3 -al. Ellenük lehet head on -t is menni, a 4 x 12.7mm már előbb szétszedi őket, mint hogy ő kárt tenne benned. Minden esetre nerfelhetnék már, hogy bírja a pilóta a nagy magasságot ? -
twi452 #28951 Én is rb-n voltam ezért is láttam jól, hogy mi történik odalent a csapattársaimmal..:D
Spittel mentem a két migbe bele tudtam lőni aztán odaért a chaika és nem maradt más választás mint lefelé 5km-ről. Így le tudtam szakítani magamról viszont a egy mig meg prém gépek jöttek utánam ugye könnyedén.
Lefelé már ezek ugye beértek mert ők jobban bírják a zuhanást úgyhogy velük elfordulgattam aztán megérkezett újra a chaika és már meg is volt pecsételve a dolog mert azt nem lehet lerázni csak magasság/sebességgel :) -
Coral Springs #28950 Hogy SB -n mivan azt nem tudom, de amióta RB -t oroszokkal játszok, teljesen lecsökkent a vérnyomásom. A legtöbben emelkednek, segítőkész csapattársak, teljesen jó csaták vannak. Mondanom se kell, hogy a csaták 90% -át megnyerjük. -
#28949 Az akkor kezdett undorító lenni, amikor kijöttek az ilyen olyan skiccből összerakott hulladékok meg a sorozatlövő csigazabáló szarok, szerintem. -
vajakos21 #28948 Én a td-t érzem ocsmánynak wotban.Arty nem sokat zavart.Persze akinek annyi agya sincs hogy spot vagy, mellélövés után fél percig se mozdul,az meg is érdemli... -
Droughert #28947 Jelenleg a medeknek is van arty supportja, így azért már nem vicces a dolog. -
bgabor #28946 Viccesnek érzed magad hogy szívatod itt a népeket? Ne beszélj már butaságokat. Arty olyan ocsmány irreális formában nem lesz, mint a World of Tanksban volt. Egyedül a light tankoknak a tüzérséghívó képessége lesz ami tüzérség lesz, de az sem vészes, és a rajongótábor ellenérzései miatt nem lennék meglepve ha azt is kivennék.
Ez egy elég korrekt tankos játék lesz már Arcade módban is, minden részlet erre mutat, a tündérmesék világát meg meghagyják SerBék World of Tanksának. -
lexlutor #28945 ez odaig tiszta is, de egy ket geptol eltekintve ingyenfrag. magasbol vagy nem talal, vagy hatastalana bomba ha mellemegy. onvedelmifegyverzet, csak balalszt, mert kart nem tesznek semmibe, mert kb eselytelen eltalani bmit is. ha megtalalnak kapok ket 20mmest es mar szakad is szet. ez ok h igy realis, de elevezti erteke kb semmi.
-
sulouos #28944 A videók alapján meglehetősen hatástalan az az arty support. Én nem nagyon tartok tőle. Mondjuk én a WoT-ban artista voltam, úgyhogy pontosan tudtam hogy honnan hova lehet belőni, nem is kaptam tőlük találatot túl sűrűn. -
Droughert #28943 Múltkor teszteltem, elég kicsi a cd rajta, remélem nem marad így. -
#28942 "igy arty helyett tökéletes"
Hát nem. -
vajakos21 #28941 Az arty supportra gondoltam...de egy wot-osnak màr ez is elég,hogy sikitófrászt kapjon :-) ( rémlik régi idökböl valami artyrol gf-nél,de nem vagyok biztos és most utána se tudok nézni)...meg lesznek repülök is,igy arty helyett tökéletes -
twi452 #28940 Én most játszottam 1 kört amcsi/angol vegyes és oroszok a másik oldalon.
Ketten emelkedtünk egyedül a csapatomból a többi balfasz lett köpködte az artikat.
Fent meg egyszerre megjelent mig3, orosz p40, chaika, mig 3bk, lagg3 meg ha jól rémlik egy prém cobra..
el is küldtem az összes balfaszt aki odalent pöcsörészett a *****ba egyből :)
zero esélyünk sem volt így -
#28939 ? azt mondák hogy nem lesz. csak arty supportot lehet hívni light ( medium ? ) tankokból. -
sulouos #28938 Valami forrás van hozzá? Nem találtam erről semmit. -
vajakos21 #28937 Tegnap kolléga raisennel szedegette a landingokat,ahelyett hogy a vadászokat kergettw volna.Szerencsére hamar kifogyott,leszállt reloadra reptérre(ami saipanon az ellenhez közelebb van) és szétlötte egy spit meg egy f6 a ....be/Volt szerencsém megnézni,mert a b7a2-et lerammolta egy p40.Amivel nem találkoztam volna,ha meghagyják a földieket a vadászok és nem kellett volna uj célt keresnem..... -
Droughert #28936 Ne is mondd, volt mikor úgy kellet iparkodnom, hogy pár ground killem legyen SBD-vel, mert 2 spitfire leradírozta a térképet, nekem alig hagytak valmait.. -
twi452 #28935 a baj azokkal van akik bombázónak képzelik magukat mégis vadászokkal játszanak :) -
vajakos21 #28934 És most jelezném,hogy lesz ARTY(!) a gf-ben... -
Glo #28933 Meg van aki szeret velük repkedni. Kellenek bele, ahogy az attackerek is. -
vajakos21 #28932 Talán azért raktak be bombázókat,mert voltak...nem kevés.Hozzátartozik a történelemhez. -
#28931 Megvan valakinek a Mustang Mk IA ? Birt pérmium repülő. -
sulouos #28930 Én az összetartást 400-ra rakom be, lőni meg olyan messziről lövök, ahonnan eltalálom. Ha már látod, hogy hol villannak fel a becsapódó lövedékek, akkor már tudsz korrigálni. -
twi452 #28929 a 7.7esekkel csak nagyon közelről érdemes lőni és 250 körülre belőni az összetartást
ott a sok kicsi szépen darál azért
persze ágyúval könnyű, ott szerencsés esetben 1-2 véletlen találat 500méterről is tud halálos lenni
úgyhogy azért a kis spit-et meg a hurricat én nem fosoznám le :) -
bigfootHUN #28928 Tudom az egyik single-ben amiben hurrival kell me110-ek ellen harcolni rb módban kb 5x szálltam le,és utánna még bomberek is jönnek...