War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látatlanba...És Retek*
A retekre fogadok <#wave>
Sziasztok!

PUMA TV-n 20 KB 20 perc mulva 20 fõs nemzetek közötti csata közvetítése lesz. a harc 2 PUMA raj között lesz. A drótkefe és Retek raj fog harcolni.
üdv!

http://www.twitch.tv/volfram42
darki81
csináltam 2 mûvészi képet 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(elõbb kaptam hb gyõzelemre 85ezer creditet juhé) 😛

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Igen, benne volt a szájbarágós tutorialban, amit néztem róla.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Én FreeTrack-et használok, de nem volt egyszerû 64 bites kamera drivert találni hozzá, amivel mûködik, mert a proggi supportja megszûnt. Szerencsére a legújabb windózon is pörfektül megy.
használod a TIRviews.dll-t?
bár elvileg anélkül is mennie kéne
darki81
Olyan mikulás kellene aki War Thunder bónusz kódokat osztogat 😄

Másnak nem volt maja a Facetrack NoIR-el kékhalál-ügyileg? Teljesen jól fut a gép, aztán ha elindítom, jó esetben még beérek csatába, és meghal a rendszer... Nincs más fejkövetõs program? (hiába gugliztam utána, csak ezt találtam)

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Amúgy érdekes, hogy az embereket hogy inspirálja ez a Mikulás mizéria. Tegnap délután jöttem hazafelé, és az egyik sarkon állt egy fazon mikulásruhában, száncsengõvel, puttonnyal 😄

Kb. csak úgy lehet lelõni. Ha felhangzik a hispanok kolompolása, onnantól nyertél. 😄

Az új Beaufighter nem hoz szerencsét....
3x lövik ki belõle a pilótát én lõni sem tudok

Tegnap akkor mentem feküdni, mikor 5-bõl 4db A20 volt.

Leszálltam egy fennsíkon, majd nyomtam egy szolid alt+f4-et. 😊
Azt ott szoktuk hagyni mint a b17eseket...játszon egyedül:-) Hacsak nincs valakinek troll gunja.A végén ugyis kikap ha már csak ō van.B17 re meg láttam szép kilövést p63 mal.17es berongyolt trollkodni majd a szemböl érkezö p63 egy sorozattal lekapta....
A20 ultimate OP barbár gép a "Sky Duel" Eventen 😊
És ha elhúz melletted, akkor nem motorhangot, hanem száncsengõt hallassz? 😄

Amúgy arról a szánról biztos jól látni mindenfelé.

OOOOppsszz, akkor összekavartam a dolgot <#guluszem1><#guluszem1>

És képes lennél FRB-n lelõni a Mikulást? 😊)

De érdekes lenne az a kép is, ahogy egymásra találnak, és 2 konkurens Mikulás maffia módszerekkel próbálja meg lerendezni az ügyet 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

minden körben bent lesz Shoji és Tetsuno és csak õk kapják meg 😄
Nem is hülyeség, én tuti mennék vele, ahogy a pónikkal is 😄
Póni az április 1. volt.

Karácsonyra rénszarvas szán lesz, minigunos télapóval <#nyes>

A pónik április 1.-re voltak 😄

Karácsonyra mit kapunk a Gaijin-tõl?
Póni újra, vagy valami mást?

Tõlük lehet tanulni BnZ-t 😊)

Coral Springs
Ez meg egy dogfight. <#hehe> <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Hol van az a hátsólövész ? <#taps>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Egyet kaptak a Japánok is bemutatólag, a német ágon már alapból elérhetõ.

Múltkor az összegyûjtött aranyból novemberben megvettem a magyar gépet, nem döntöttem rosszul és MAGYAR 😄
Nem is kell rajta változtatni, az a gép úgy jó ahogy van 😄

Jól néztem, hogy a következõ patchben jövõ japó prem gép totál He-112? Gondolom vásárolt darabok voltak vagy vették a gyártástechnológiát.
A20 ott igazán erös ha saját tierjén megy.Lehet löni he112 vel vagy japò papirral.Arcade persze más, ott van minden nemzet és belefuthat erösebb gépbe is.
Omrega
Nekem az A20-as eddig nem tûnt akkora nyerõgépnek, egy komolyabb gépágyú sorozattal elég könnyen le lehet radírozni. Persze gyors mint a villám, és meg is lehet vele szórni akárkit rendesen, a bombaterhelése kicsit kevés, és ha elkezdek vele földi célpontokra lövöldözni, akkor hamar elvesztem a sebesség elõnyömet. Érdekes módon így is a legtöbb földi célpontot az amcsiknál eddig az a20-as termelte be. A B25 elméletileg sokkal jobb, gyakorlatilag a 7-es tierben már ott figyelnek a kobrák, azok elég gyorsan szét tudják kapni. Írom mindezt úgy, hogy japánokkal kezdtem, ahol a g4m1-nek majd egy 100-assal kevesebb a végsebessége, és légiharcot se nagyon lehet vele folytatni, viszont elég jól kanyarodik így 1x-2x odacsaptam a hegyoldalnak az A20-at amikor hasonló manõvert próbáltam vele eljátszani.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

RB-t szoktatok twichelni?
Sziasztok!

PUMA TV ON!!

Este 8-tól kötelékrepüléses bázisbombázás lesz több squad-al.

http://www.twitch.tv/volfram42
Ha máshogy nem hát a hajóágyuk segítenek. Vizen se sokkal könnyebb
darki81
A 2. kill után már tudta mi a dörgés, és elvoltunk 😊
Ám ha rosszak az idegeid, inkább uninstall nehogy rosszul legyél 😊
vagy egyél egy snickerst 😉

Beültem a listába amerikás oldalon, hátha a tengeren jobban észrevenni az ellenséget.

Te, egyél egy snickerst...

Coral Springs
Baszott színes, és izgalmas, fõleg amikor egy-egy magadfajta kúrvaanyázik chat -en, mert nem jön össze a mûsoruk. Akit te 4x "1vs1 -ben" kinyírtál, valószínûleg nem is figyelt rád, nem mindenki van felkészülve arra hogy a másik vérszemet kap, és annál kevesebben jegyzik meg a kill-eket.

Bennt hagyták a duelt RB-n. Evntre meg nem akar jönni senki...
Nem írtad, de jó a fantáziám. 😄

darki81
szerintem meg így színesebb így izgalmasabb a játék, én nagyon jót 1v1eztem egy gyerekkel..

Coral Springs
Valahol írtam volna hogy földbe csaptam a gépem ? Én nem emlékszek ilyenre. Idéznéd te hol olvastál ilyet ? Én a bosszúálló gyökereken vagyok fennakadva, kilövik õket és egybõl vérszemet kapnak, és nagyon meg akarják mutogatni hogy ki a pro. Nekem ebbõl majdnem minden csatára kijut, és annak ellenére bassz fel agyilag, hogy több a kill -em belõle. Nem fun ha mindig valami frusztrált majommal kell foglalkozni.

Annyi feladatot csinált meg.

bocs ha hülye a kérdés, de milyen ticketed van?

darki81
húha ... 😊

Képzeld, úgy is le lehet lõni egy embert, hogy nem csapod a földbe a gépedet. 😊 Lehet hogy ki kéne próbálnod.

Coral Springs
"ez személyes üggyé vált számomra"

#26525 > No comment, várlak téged is szeretettel, bár ez esetben valószínûleg te fúródnál földbe 4x. <#levele>

darki81
na most jót röhögtem 😄 ...
gondoltam óvatosba kihúzom kör végéig.. (arcade)
erre a semmibõl kilövi a prém gépemet a gyerek .. oké! 😄

szerencsétlent négyszer öltem meg egymás után 😄

Ozzyehh
azt kell mondjam ezek a japán gépek rohadt jók, legalábbis ami a turnt illeti , eszméletlen mennyire rátudok fordulni meg el, meg fel 😄D

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb