38447
-
#29007 Jah, a keen visonnal ellentétben azt befolyásolja, hogy az iránytűn mikor jelennek meg a célpontok amikor nem feléjük nézel. -
oOBALAOo #29006 a légtérfigyelés az az awereness, nem? a visibility meg a láthatóság.végül mindkettő jó dolog!
-
Glo #29005 A visibility nem a rejtőzködés, hanem a pilóta/lövészek légtér figyelési képessége. -
oOBALAOo #29004 nekem van 5 maxos lövészem a b25-höz,de tök felesleges volt ráköltenem.sokkal hasznosabb a visibility, hogy ne vegyenek észre, és a weapon maintence.
-
#29003 1.37-ben a gunnereket teljesen "kikapcsolták" sosem lőnek. Legalábbis nálam nagyon ritkán. Előtte már 1 km-re lévő gépre is lőttek. -
#29002 Lehet akkor átrakom V-re a lövész pozíciót, hogy gyorsabban tudjak váltani, az F6 túl messze van.
-
Glo #29001 Nem igazán számít a mennyiségük, sőt még a célpont választásuk se mindig szokott jól sikerülni. Ha elkezdenek kelepelni ülj át hátsó lövészbe, aztán te magad szórd az ellenséget, sokkal jobb a hatásfoka. -
#29000 Már most is nagyon élvezetes bombázókkal repülni. Gyakran már a célig eljutni is kihívás. Van, hogy érdemes egy nagyobbat kerülni. Kinek hány képzett lövésze van? Én még csak 2-nél tartok az amerikai és a japán oldalon is. Elég sok crew exp kell, hogy mind a 10 toronyban jók legyenek. Megéri-e egyáltalán erre költeni pontokat? -
Coral Springs #28999 Ne legyél te ebben olyan biztos. A játékosok által irányított tankok csak 2-300 méterről kapnak jelölést, így a 3-4km -en kezdő bombázók ebből kb semmit nem fognak látni. Azt meg felejtsd el hogy te majd elkezdesz ott lent hangyászni, még egy Flakpanzer -nek is easy target leszel ha megsoroz a 20mm -es gépágyúval, arról nem is beszélve hogy minimum a nyakadba akad 2-3 vadász. -
oOBALAOo #28998 Jók lesznek azok a bomberek hidjétek el, ha megjön a groun forces! -
bgabor #28997 Nem meglepő, az Aira és Kingcobrák meg a Yak-9esek a nagykaliberű ágyújuk miatt mindig a bombázókra utaznak. -
Ninju #28996 Adsz gombot a replay közbeni videórögzítésnek és felveszi a progi magától. -
Vaktermesz #28995 Kell egy videó felvevő progi, frpaset ismerem, de talán van jobb, a replay-t mentsd ki mert csak az utolsó 8-at tárolja el ha jól emlékszem replayt addig tudod újranézni amíg nem változik a verziószám, addig pedig játékon n belül tudod visszanézni és miközben nézed videófelvevővel veszed. -
lexlutor #28994 en nyikorogtam miatta. pont en is b25ot es weelingtont huzok. ma is kb az otodik meccsre lett meg a b25el a dupla. nem mondtam h nem lehet jokat menni vele, de nem egyszer van az is, h harom celpontnal tovabb nem jutok, mert a nyakamon egy yak9 vagy p39 es ket lovestol leszakad a szarny. a loveszekre nem szamithatsz, mert nem talalnak el semmit, ha te ulsz be, jobb a helyzet, csak eppen a zoomolas hasznalhatatlan, mert ugy raz. es ha vegre talalsz vmit pl a wellington 7,7-ese olyan hatasos, h akar pinponglabdaval is dobalhatnam :) -
lexlutor #28993 igen, vannak erdekes dolgok. en elobb egy bf110el hancuroztam az orosz reserv geppel. mindig kifordultam de nem adta fel. a vegere kb 2000 loszert lottem bele, es el sem tudom kepzelni h tudta a levegoben tartani, mert volt benne ket critical. ugy nezett ki mint egy ementalni-sajt. igy is hazavitte, bar leszalasnal darabokratort es nyertunk. de mas reservel ennyi loveshez ket-harom leszallas kellett volna. -
#28992 Eléggé gáz az mm azon része most. Japánokkal kezdtem el játszani, h legalább a hayabusat kipróbáljam... reserve repülővel kínkeserves volt össze szedni a 6600 RP-t hurricanok és társai ellen. -
#28991 Azon volt eddig, talán az eventél volt véletlen "any"-re rakva.
Nem tudom már ki mondta, hogy minek vannak a bombázók a játékba. Most mentem egy hihetetlen meccset B25-tel. Replayből hogy lehet videót felvenni? -
Vaktermesz #28990 Jó kérdés :D Amúgy mikor fogják az I-185-öt gyengíteni? Kéne. -
lexlutor #28989 mig3ba amugy summa 350 loszer van. ne toluk tartsal szerintem, inkabb a wildcatek a mumusok. vagy ha orosz akkor az Ischak mega Chaika. -
Droughert #28988 Miért nem kapcsolod ki, és csak eu-re jelentesz? -
#28987 A fenét. Találatot nem ad be... Nekem mindig 60 ms alatt van... előbb 47 volt már megint 145... miért a rohadt orosz szerverre tesz be meccsre... -
vajakos21 #28986 Nekem mindig 100 körül van...simán megy -
#28985 Másnál is 100as ping van?? Játszhatatlan így. -
sikora #28984 reserrwek között a félszemű yoda -
sikora #28983 hát én elhiszem nektek, hogy bénákat dob visszább de ez nem kicsit elriasztó hatású a kezdő játékosoknak. és tesóm azt mondja a mig 3 az 4-5 szintű gép volt régen ez akkor így már nem kicsit durva. -
twi452 #28982 a nagyon bénákat dobja be melléd nagyobb géppel
illetve téged rak feljebb ha jól játszottál, ezzel is ösztönözve, hogy ne kis tier-ben élvezkedjél a szerencsétleneken hanem kapjál kihívást :D
-
Susarc #28981 +1 tierből kaphatsz ellenfelet ez teljesen "normális":P
kezdőket és jeteket sosem engednék más tierrel össze,de Gaijin nem így látja...pont az elején kissé elriasztó,hogy te most tetted fel és ilyen párszáz órás játékosokat rak be ellened 2x olyan gyors gépekben...2x olyan erős fegyverzettel....aki nem elég kitartó az hamar feladja emiatt -
sikora #28980 kezdőként reserw meg éppen felette lévő gépek között mig3 van besorsolva. ez biztos valami szar vicc akar lenni. tényleg ilyen szar az mm?????? -
Vaktermesz #28979 Két RP összeget kapsz meccs végén, az egyik az általános ez a gépek álltal összekukázott RP ez mind a modulokra megy, persze attól függ az adott géppel x összegből mennyit szedtél össze, lehet a 2000-ből csak 130 megy p47-re mert utolsó 1 percben kerültél be velel(arcade) és nem tudtál már alkotni, míg mondjuk b25-el a maradék 1870 megy annak moduljára mert a többit azzal szedted össze, illetve van egy Vehicle RP ami a következő gépre költődik. -
lexlutor #28978 a megszerzett rp hany szazaleka megy amugy egy-egy modul fejlesztesere? 50%? -
sulouos #28977 Teljesen mindegy hogy milyen tierben van, mert a battle rating számít a matchmakernek. Amúgy szerintem azért, mert nem tud úgy repülni, mint egy... repülő. :D Csak egyenesen, de azt nagyon. -
lexlutor #28976 az gonodlom naiv kerdes lenne, h akkor miert nem kerul tier4be.. -
twi452 #28975 ránézel valakire és atomjaira hullik kb :)
cserébe sokba kerül és drága javítani :) -
lexlutor #28974 az f4u-1c mit tud h 600k-ba kerul tier3ban, mig egy tier4 p51 csak 400k? -
lexlutor #28973 mazlis :P -
Frenky #28972 Sziasztok! Pár kérdésem van: Hogyan tudom eltüntetni a célkeresztet a külső nézetben? Hogyan tudom eltüntetni az összes HUD_on lévő kijelzést mikor belső nézetben (mindig) repülök. Szeretném egy kicsit reálisabbra állítani a gammát, nem szeretem az arkados dolgokat.. :-) Mit érdemes még esetleg beállítani, ami fontos lehet a játékhoz? THX. -
Susarc #28971 én meg minden nemzettel elsőre nyertem ma:P -
lexlutor #28970 5bol 5 vereseg us oldalon .. ugylatszik ez is jatszhatatlan hetvegen mint a wot. -
Volfram42 #28969 Igen, remélem nagy sikerrel. -
Glo #28968 Tolják a 4v4et?