War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

ezek szerint nem itt szokták írogatni az emberkék, hogy nem játszanak FRB-t, mert trackir/freetrack/akármi nélkül lehetetlen?

Coral Springs
Pedig szerintem egyértelmû volt amit leírt, az hogy te személyes okokból szándékosan félreértelmezed, megint más kérdés. <#wink>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

"az hogy lehetetlen, az csak ebben a topicban létezik"

Nem értem félre, nagyképûen trollkodik, azzal hogy egy egész topik közösségét burkoltan becsmérli, mint mindig, amikor ide írogat. 😊
Jól néz ki. Bár tök jó lenne ha az 1.37-es repülõket és változtatásokat külön adnák ki a tankoktól. Mert engem speciel hidegen hagynak a lánctalpasok.
eléggé

Coral Springs
Szerintem félreérted amit írt, megfogalmazom másképp. Õ azt írta hogy alternatívák mindig is voltak a nézelõdésre, az SG fórumozók vannak annyira elkényelmesedve, hogy mást nem is ismernek a fejkövetõn kívül.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Senki nem írta, hogy lehetetlen 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Azt írod lehetetlen bill-el nézelõdni mikor a WT FRB community nagy része billt használ view-ra.
Egyébként nem lenne szükség a TR használatára ebben a gémben. Sokan viszont amint tehetik billrõl áttérnek headtrackre, mert nagyon kiválón kezeli a játék és kényelmesebb vele!
most akkor miért is tévedek?

Tévedsz a ruszkik többsége bill-el nézelõdik. A WT ász, gladiátor winner, NMTerry is azt használta, mostanában kezdett nemrég TR5-öt használni.
*teljesen zöld
az hogy lehetetlen, az csak ebben a topicban létezik
trackir elõtt is volt il2...

Ezen a mapon valamiért nagyon jól lehet spotolni még ha völgyben vagy víz felett is van. Nem értem miért telesen zöld, mint a ruszki-jap map. És a víz is avaró szokott lenni nagyon. De itt minden körülmény perfekt ha nincs felhõzet.
Na lecseréltem a ME110-et, kipróbálom este 😊

Nem rossz. A kétoldali hátranézés meg a felfele valszeg be van neki állítva gombra a joyon, mert látszik hogy oda egybõl odaugrik, és onnan meg a kis stickel nézelõdik tovább.

A fejkiemelésnél meg tuti van neki alkoholos filccel odatéve egy pötty a monitorra, hogy hova néz a célkereszt 😄

Pedig nem is látni rajta a szokásos elborult, kifacsart postfx beállításokra utaló jeleket.
Szépen repül<#eljen> . Az baj hogy az õ felvett videóján jobban látom a gépeket mint a sajátomon? <#zavart1> Kéne a beállítása...meg a gépe... meg a monitorja...meg a szeme... és a tudása...na jó, ha van fiatal csinos nõje az is jöhet<#banplz>
darki81
árkádra gondoltam, arra nem valami zsír, viszont a tier4-es mc202 az fullosan állat, van vele 287k pontom, szeretem azt a masinát 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Mert bár a fegyverzete gyík, de a repülési tulajdonásgai elég jók.

Én szeretem 😊

Az MC202 miért? Nézegettem, de nem tetszett....

Az az E-1-es HB-n gyakorlatilag bármit lerepül az égrõl, és annyi lõszere van, hogy 15 perc folyamatos lövöldözés után se fogy ki 😄 És ugyanolyan jól emelkedik mint az E-3.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

fejkövetés nélkül frb 😊
kicsit benne van a srác, gondolom gyakorolt pár órát mire gondolkodás nélkül ment neki a kamerakezelés 😊
szóval nem lehetetlen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
darki81
a bf 109 E1 meg csak papírsárkányok és békegalambok ellen hatékony XD

darki81
nekem 4 vadász és az 5-ik bombázó, viszont én azt javaslom hogy húzd ki a 2 darab tier 8-as bf-ig ezekkel:
1: M.C.202
2: BF 109 E3
3: BF 110 C4
4: Ju 87 D-5
5: bombázó
(a 2 darab bf f4 az mindent visz ha ráteszed a +2 csúzlit) <#bdead>

Ha végképp nincs más, akkor a He-112 B-0 is belefér. De nem rosszak azok a Dornierek.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Valaki írta, hogy az RP-jének csak a 10%-át kapta meg, és (talán) tier 1-2-essel akart tier 5-t húzni. Most látom egy videóban, hogy meg van adva, hogy pl. a tier 3-as japán Ki-84 leghatékonyabban tier 2-4-be tartozó gépek fejlesztésekor. Tehát ha valaki nagy gépet akar húzni, akkor +-1 tieren belül érdemes majd lennie a gépének amivel húzza.

5 német helyre 6. szinten mit érdeems tartani?
2 ME 109 az alap.
Még nyúzom az elsõ HE111-et,mert majdnem maxos.
Ugyanez igaz a ME110-re is.
És hát egy stuka...
A Dorniereket nézegettem, de lassabban fordulnak mint a ME110

darki81
én néha be szoktam nekik nyomni a T-2 üzenetet hogy ne higgyék azt hogy TDM 😊

Coral Springs
Én sosem használok rádióüzeneteket, ha van valami kiírom chat -en. De amúgy nem rossz. Ami viszont frusztrál, hogy jön itt mindenféle újdonság, ám néhány választható "hangár view" valahogy nem akar érkezni. Pedig még ötleteltem is párszor az official -on.

Szerintem a kontrolleresek miatt kellett lecserélni. Nekem a mostani is jó, de ez se lesz rossz, csak meg kell szokni.

darki81
Az 1.37-es patchben érkezõ új kezelõfelület a rádió üzeneteknek.
hát nekem az eredeti is megfelelt, de így sem rossz, ám végül is teljesen mindegy 😊

Fulcrum11
HB brit lemming train
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

HD-ban élvezhetõ
kicsit megzavart a tömeg látványa, így rátapadtam a tûzgombra 😊 de kettõ is csobbant utána végül.

Épp egy új szerót állítanak be, vannak fennakadások, de el fog múlni idõvel.

Glo mi történt a magyar wt fòrummal? Nem enged be.ha mégis nem tudok "publikálni" :-)
Eddig se egybõl lett meg minden. F2p játékok hátránya.

Na HB bombázás dev szerveren:

9 földi cél, 2 light pilboxxal a többi puha cél: ~1000 rp (nem prem, t3 b25j)

Grindfest vagy nem?

Gyorsan odazúzol, kiszórod a bombákat, kilõsz pár földit és ott se vagy mire az ellenséges vadászok odaérnek.

Az elsõt mindenképpen vedd meg, remek gép. Gyors és nagy bombateher van, és van elõreirányuló fegyverzet is, ezek hárman a legéletképesebb bombázók tulajdonságai.

Érdemes a Do-217 E-kre költeni? Hallottam róla hogy jó, jó bombaterhe meg gépágyúja is van, de hogy mennyire életképes, az élesben derül ki.

Coral Springs
Ránéztem most erre a csatornára, kb 4-5 perce nézem és nem laggol.

Na egy gyors helyzetjelentés:

Új dev szerver patch!!!
* to unlock next plane in line you don't have to unlock modifications anymore

Prem géppel árkádban ~150rp jár 1 killért. Nem prem géppel ~fele ennyi.
Sztálingrád*
Azt hittem szálingrád RB pálya lesz...<#szomoru1>
Nortai

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Nortai
Hehe. Dev szerver épp nyitva, véget ért egy meccs és rögtön megdobott 3 milla lionnal archivmentek miatt, annyi új van... 😄

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Nem ismerek senkit eggyik csapatból se, de feldobok 50k liont 😊..kár hogy nem lehet fogadni .Hátradõl és..<#pias>
Áhhh de jó lenne a rengeteg critical hits és assist -ot Killsekre cserélnni 😊

nem iszunk elõre a macira 😊