War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na azt hiszem ez nem az én gépem lesz
1600men kezdtem. Na mondom megyek bombázókra. Emelkedek.
Célba veszek egy B25-öst, kifordul - megyek utána.
Valaki lõ rám fél oldalról. Kifotdulok - ellõvi a szárnyam.
Hellóóóó
Jó kezdés 😊
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
nálam ennyit lát a kamera, ennyit is kéne szerintem 😊

RB szavazás...ha nem volt még
szerintem csak a bf vonal a jó 13-as szinttõl, a többi gyengébb jóval
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Hs-129B-vel érdemes foglalkozni (lvl 13.)? Adatai alapján nekem úgy tûnik, mintha elrontották volna a szint besorolását... (lassú, sz@rul emelkedik, fegyver se túl extra) Valakinek van róla tapasztalata? Érdemes beruházni rá?
Elõször is köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
Megvettem.
Account van másik is, 100 óra repült idõ felett.
Úgy érzem egy alap szintû tapasztalat már megvan.
- Eredményeket tekintve 50-80 %-ban elsõ háromban vagyok arcadban.
- Hb-n 2-3 kill szinte mindig megvan.
- Full realisticban viszont nem nagyon vagyok otthon joy hiánya miatt.
A fõ tényezõ az idõ.
+900 óra szabadidõvel sokmindent lehet kezdeni.
VISZONT:
Biztos vannak itt olyan játékosok itt, akik jobbak mint én.
Ezt könnyen lemérhetjük a játékon bellül ugyebár 😊
Szívessen tanulnák tõlük akár oktatás keretében ha van egy kis idejük.
Fizetni is hajlandó vagyok ha tényleg jobbak és hasznos trükköket sajátíthatok el......
A felelős én vagyok.
na meg hiába mész be 20-as repülõvel ha semmi tapasztalatod nincsen!
a fullos account az már önmagában is nagy unalom 😊
hamar lefolyik az újdonság varázsa, és vége.
én a wot accountomat 20 euróért adtam el, volt benne 5 db tier 10-es tank, meg egy tier 8-as prémium ami magában már több mint az ár kétszerese!
Nekem ha ingyen adnának bármilyen accountot akkor sem kellene, mert ez majdnem olyan mint ha valaki más vinné végig helyetted a játékot 😄
Remélem segítettem a döntésben :-)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
WoT-ban lehetett verni a nyálat a jó statra, amit a vevõ aztán úgy lerontott hogy öröm volt lesni. Itt meg halmozottan érvényes ez, nem elég beforgatni a tankot h sebezhetetlen legyél. Itt akár az Ai is lelõvi a Jetet. Szal ide halmozottan több skill kell, amit pénzért nem tud megvenni.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Egy dolog nem annyit ér amennyi pénzt(pláne idõt) a készítõje belerakott, hanem annyit amennyit valaki hajlandó kifizetni érte. A War Thunder accountoknak egyelõre semmi piaca nincs, így kétlem hogy a gazdája találna rá vevõt. Nagyon valószínû hogy 10.000 forintos ajánlatot téve is te leszel az egyetlen érdeklõdõ, így nem igazán van abban a helyzetben hogy 60 meg 100 ezreket kérjen érte.
Na ezért mondtam hogy 10.000-nél semmiképp se ajánlj többet érte. De a legjobban akkor jársz ha saját accountot indítasz.
Ha nem a tankok miatt kell, akkor mi miatt? Még a WoT-os példát se tudjuk alkalmazni, mert itt (még)nincsenek csak legnagyobb tierrel
játszható klánharcok, hogy valaki fullra kihúzott top gépekkel rendelkezõ accountot akarjon venni. Vagy jetezni akarsz. Elárulom hogy hiába lesznek meg a jetjeid, a játékban semmi sikerélményed nem lesz velük, mivel nem rendelkezel a hozzájuk szükséges tapasztalattal és játéktudással. Azt ugyanis azon az úton szerzi meg az ember, amikor kifejleszti õket és eljut odáig.
És ahogy mások is mondták, ebben a játékban a fejldõdés a motiváló erõ. Ha szerzel egy fullos accountot ahol már megvan minden és semmiért nem kell küzdeni, akkor szerinted mennyi idõ alatt fogsz ráunni az egészre? Három nap alatt?
Én azt mondanám, hogy indíts egy új accot toál ingyen mint bárki más, játsz és élvezd a játékot, pénzt még akkor is beletolhatsz hogy meggyorsítsad a fejlõdésed. De fullos accot venni? Ugyan minek? Mindenesetre ha egy árat akarsz hallani, én 10.000-nél nem ajánlanék többet érte.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
+olyan 900 óra játékidõt végig prémmel.
100,000 Ft körüli vételárról beszéltünk.
Akkor 37 teljes nap power levelingért fizetnék neki 40,000Ft-ot.
Van esetleg olyan oldal ahol foglalkoznak ilyesmivel összehasonlításképp?
Végül nem sok az a pénz annyi lenyomott óráért, de talán van olcsóbban is.
A felelős én vagyok.
az hogy te milyen viselkedés formákat társítasz (valójában képzelsz) egy leírt szöveghez, mindenféle alap nélkül, nyilván a tapasztalataidból kiindulva, nos, az nem pont hogy általánosítás?
Tanácsot kérnék.
Van egy Wt acc amit szeretnék megvenni a tulajdonosától.
Õ hajlandó eladni de nem tudja mi lenne a korrekt ár érte (én sem).
- 100 szintû.
- 17 prém vegyessen.
- Minden nemzet 20-as.
- Összes nem prém gép megvéve és be is állítva.
- A 230 gépbõl 215 ki is van maxolva.
- Minden nemzetnél 7 gépslot.
Milyen értéke van körülbellül.
Mit ajánljak érte.
A felelős én vagyok.
Legnagyobb szégyen pe-2 hátsó géppuskása ha megcsapja bye bye...