38447
-
#29047 Ha nem lenne a sok várakozás, csak SB-n mennék.
Totál nem számít a nem fullos gép! Ugyanakkor mekkora poén beülni egy nyílegyenesen menő, totál gyanútlan fószer mögé, hogy aztán egy 1 sec bursttel vége legyen a történetnek... -
#29046 Jah 90% persze... neked is az a bajod mint bgabornak... csak leoltani tudnod a másikat. A Spitfire Vb, Vc, Mk9 ezek nálad a játékban szereplő gépek 90%-a? Nem tudom hol tanultad a matekot. Akkor hajrá, tegyél fel videót. Nézzük mennyire istenkirály az a gép. -
csoszi87 #29045 Köszönöm.
Nem gondoltam, hogy ennyire 1ügyű tudok lenni. -
Vaktermesz #29044 Szimplán nem értem ezt a csávót, mindennel baja van, Mk9 szerintem is egy fasza gép, egyszer sem volt bajom vele, igaz csak a t3-as va meg de nincs különbség, jó tűzerő, fordulás, csak kerülni kell a BnZ gyanús egyéneket, vagy jól taktikázva elkerülni őket. Személy szerint ha egy géppel nem tudok menni, nem a gépet hibáztatom, mindegyik jó azért használták őket úgy vélem. Persze ez az én egyéni személyes véleményem, vessen magára aki figyelembe veszi :D -
Coral Springs #29043 Mondani akartál valamit ? -
Vaktermesz #29042 Megint... -
Vaktermesz #29041 Trükk nincs, simán amelyik gépet látod azt teszi be, hogy más sloton mi van tökmindegy. Az lesz RB-n amit kiválasztasz, semmi trükk nincs. -
twi452 #29040 Amelyikre rákattintasz és megjelennek az ikonok felette az az aktív géped.
rb-re, sb-re csak azt nézi amit így aktiválsz :) -
Coral Springs #29039 Én se csípem bgabor kollégát, de ez esetben igazat kell adjak neki. Te leszaroztad a játék egyik legjobb gépét, de az utóbbi napokban a repülők úgy kb 90% -át. Erős a gyanúm hogy nem a gépekkel van itt a baj. -
csoszi87 #29038 Üdv!
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy RB módban hogyan választja ki a rendszer, hogy mivel megyek.
3 gépem van:
Német 2es Bombázó, attacker, Dive bomber.
Bombázó elit, de azzal olyan csatákba rak ahol az ellen bombázóik kellene gyakni és a földi célpontok mozognak.
Attackerrel nem sikerült még RB-ben mennem.
Yu-meg még annyira alap, hogy használhatatlan.
Van-e valami trükkje, hogy azzal a géppel menjek amivel szeretnék? -
MitsuMishi #29037 Vicces látni, hogy akkor még World of Planes volt a játék címe :P -
#29036 bocsi... elfelejtettem, hogy hashtag érzékeny az oldal 10. hsz -
#29035 Vagy itt van a [url=http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/70626-spitfire-f-mk-ix-performance-test-hb/?p=1319488]#10[/url] hsz. abban a topikban, pontosan ugyan azt írja le amit én is. És az novemberi poszt, akkor még a közelében sem voltam ennek a gépnek. A szárny nem szakadt még le nekem, az emelkedési értékkel sincs bajom, de többi bizony igaz.
Akkor vegyél fel videót Susarc, vagy küldj el replayt. Erről szól a forum. De nekem ez a gép nagyon nem tűnik verseny képesnek azokkal szembe ahova teszi. -
#29034 Nem kéne neked abbahagynod mások folyamatos baszogatását? Próbáld ki teszt repülés mind kettőt. Vagy ott a hivatalos fórum, van pár topik amiben ugyan azokat írják le amit én és mindegyik december körüli dátumos, akkortájt jött az 1.37 is. -
Susarc #29033 MK9 no1 legjobb propis gép tesa:P -
bgabor #29032 Lol, no comment.
Elárulom neked a prémium Spitfire az utolsó csavarig azonos a brit tier4-es Mk IX Spitfireel. És ez a gép a legjobb propelleres gép a játékban. A tier3-as verzió mindössze annyiban különbözik tőle hogy nincs hozzá 150 oktános üzemanyag, így valamivel gyengébb a motorteljesítménye.
Csak kihoztad a játék egyik legjobb gépét szarnak. Nem kéne neked másik játékra áttérni? -
#29031 A Spitfire F. Mk 9 borzalmas repülő... már a rohadt árkádra kellett vissza mennem, hogy egyáltalán RP-t szerezzek alkatrészekre. De még oda sem való...
RB-n nem lehet vele mit csinálni. Már meg van rá az összes teljesítményt befolyásoló cucc, de ugyan olyan rossz. Ahogy ez repül, semmi keresni valója mustangok, La7-ek és Bf G-2 elleni harcban. 300-nál többel nem lehet ezekkel menni... 400-nál letilt a csűrlőlap és meg sem lehet mozdulni a géppel kb.
Horizontális harca sem jó: I. senki nem fog leállni velem fordulózni amikor úgy otthagyhat, hogy még pislogni sem tudok. II. Bármi lefordul, mert instant belassulok amint fordulni kezdek... (igen még a 300-nál is jobban...) "kézifékkel, majd WEP-pel még a Kingcobra is gond nélkül betudja húzni elém az orrát... és szét is lőtt. La5FN-ről nem is beszélve.
1.37 óta lehetetlen rank 2-nél nagyobb spitfire-rel játszani. Mk1 és Mk2b még jó azok a gépek ellen a hova bekerül, de feljebb lévők eléggé reménytelenek.
Valamit állítók a motor teljesítményen mert a béka segge alatt van.
A prémium Mk 9 persze tökéletesen működik... -
jocking #29030 Valószínűleg majd feltöltöm, csak hát 20 perces csata volt, úgyhogy valamennyire majd vágni kell a replay-t (bár nem sok olyan pillanat volt, amikor ne lőttem volna valamire:D). -
sikora #29029 tegnap elmagyarázták, 1-200 csatámmal reserw gépekkel a játék ha úgy veszi akkor én jó játékos vagyok és nagyobb kihívás elé állít. a nagyobb kihívás az, hogy régi tier szerint számolva 4-5-6 szintű gépek előtt lehetek agyaggalamb. hát ez aztán a kihívás. csal 1 dolgot nem értek. magasabb szintű géppel ugyanaz a pl. medium tank megsemmisítése egyre több pontot és ezüstöt ad. akkor ha én "csúcs" játékosként agyaggalambot játszok 3x 4x erősebb gépek ellen és nem a saját tieremben azért miért nem jár magassabb pont???? -
#29028 szép! megnézném youtubon :P -
Susarc #29027 ez topikrekordnak néz ki! GRATU!!!!!! -
jocking #29026 Tier I. gépekkel sokkal élvezhetőbb a játék, nem kell szívni a javítási költségek miatt...
A végére egyedül maradtam 3 ellenség ellenében, mindet leszedtem, de az utolsónak sajnos sikerült a kerekével érinteni a repteret még a halála előtt, így az a szalmaszálnyi ticket csíkunk már nem adott időt a visszafoglalásra.
Új személyes rekordom (előző 13 gép volt), bele se merek gondolni, mennyit adott volna, ha megnyerjük. -
Coral Springs #29025 Én jóideje szimultánba tolom az orosz és az amerikai ágat, ez a kettő hasonló karakterisztikájú gépekkel rendelkezik, de se fegyverzet, se repülési tulajdonságok terén nem vettem észre különösebb differenciát. A kétfedelesek azok op -ok már a kezdetek óta, meg most feltápoltak egy-két gépet amit ráadásul mindenki flood -ol, ám ilyet nem csak az orosz gépek esetében láttunk már. -
#29024 Érdekes, én annak örültem, hogy a Dorniereket gyorsan elfelejthetem, mert úgy repülnek mint egy tégla ( vagy csak nekem nagyon nem álltak kézre ). Az is igaz, hogy a Beufightert se kedvelem túlságosan, az XP38-asnak a repülési modelljén sokat javítottak, nem is értem miért tier2-es. Annál sokkal jobb gép. Bár nincs nagy páncélzata az tény. -
Coral Springs #29023 A pilóta skill -nél a két legfelső közül az egyik a látótávolság, tehát ha ki van fejlesztve távolabbról kap jelölést az enemy. A másik a radar látószöge, érdemes fejleszteni mert az olyan meglepetéseket előbb észreveheted, mint amikor felülről valaki lecsapni készül rád. De akár oldalról is akadhat valaki, akit meg mondjuk a Naptól nem látsz, etc. Ez a két skill amióta játszok (1 éve) ezt jelenti, az utóbbi patch -el csak a nevüket változtatták meg. -
R3nton #29022 Nekem is jobban adja a spitfire, mint a BF. Azért a spitfire baromi jól fordul simán a nyomában lehet maradni a repülőknek, míg a BF-en baromi kevés néha a 7.7, mert kevés időd van a célzáshoz.
Viszont heavyfigter ágon meg pont az az érzésem, hogy mikor dornierben ülök akkor egy szétszedhetetlen vadállat gépben vagyok, viszont a beufigrtert pedig egy viccnek érzem. Pedig nagyjából hasonló a 2 gép karakterisztikája. -
MitsuMishi #29021 Múltkor én is írtam, aztán még hülyének is néztek itt :D De akkor legalább nem csak én tapasztalom meg ezeket a csodákat :D -
oOBALAOo #29020 menjél te is oroszokkal!amúgy igazad van, tegnap egy la5 utolérte a prém p47-esemet, pedig papíron 200kmh gyorsabb...orosz opság van, ez van. de hát mit vársz, oroszok csinálták a gamet...bf-ben is az m16 volt az istenkirály fegyó, mert az meg amcsi játék. -
#29019 Szánalmas ezek az orosz gépek... nevetséges, 100x olyan jók mint bármi más... A másik 4 nemzet gépeinek minden jó tulajdonságát ötvözi (nem kamu... ááá) Le gyorsul, le fordul, le emelkednek bármit... A fegyver sebzésük legalább 10x-esére van növelve. Mig3-15 (BK) lever dive-meg emelkedésbe? Hagyjuk már... majdnem 1km magassági előnyöm van... rá repülök, kitér... (te túl is repülök, mert jóval gyorsabb voltam) és persze h mögém kerül azonnal... 600 km/h- val emelkedek 90°-ban WEP-pel, maxra fejlesztett Bf109 F-1. Gond nélkül utol ért és ledarált 100 méterről. Nem kamu amúgy... -
oOBALAOo #29018 mindenesetre remélem lesz értelmesen kitalált tank vs repülő harc is, és erre a medium bomberek lesznek a legalkalmasabbak. gondolom nem mindenki flakpanzerrel fog menni, mivel a fő ellenség ott lennt a tank lesz, és az ellen mire mész flakpanzerrel? -
twi452 #29017 Mondjuk még olyan messzinek tűnik, hogy rendesen kész legyen ez a rész is... majd kitalálnak mindent szépen -
#29016 Egyébként szerintem AB-ban sokkal inkább kell majd a tankistáknak a gyors vadászoktól tartani amiken nagy kaliberű gépágyú van és legalább egy 100kg-os bombát is tudnak cipelni. -
twi452 #29015 :)
azt meg látjuk most, hogy mit csinál a gépekkel a 4x20mm :D -
twi452 #29014 így van és a p-47 ellen már nem biztos, hogy a tankos srácoknál csak flakpanzer lesz :)
-
#29013 " Kiváncsi vagyok mit tud tenni egy flakpanzer, "
Sokat , szombaton egy srác behozott egy prém. Dórát...nos flakpanzerel ahogy beért 1km belülre elkezdtem sorozni , szépen ki is ütöttem az engine-t aztán zuhant is lefelé.
És ez még csak egy szimpla flak volt , nem is Wirbelwind . :) -
oOBALAOo #29012 megláttjuk. én várom már a tankok elleni csatákat.remélem jól lesz balanszírozva. -
Zero 7th #29011 Az kb olyan lesz, mintha egy vadásszal mennél szemtől szembe. Jönnek majd szemből a 20mm-es lövedékek. -
oOBALAOo #29010 Ground forcesben nem pont a b17-eseket gondoltam tankok ellen, hanem mondjuk a p47,IL2, peshka, stuka ágat. pont azokat a gépeket, amiket most semmire se lehet használni, viszont a valóságban igen hatékonyak voltak szárazföldi erők ellen. Kiváncsi vagyok mit tud tenni egy flakpanzer, ha 6-700 kmh-val rázuhanok és megspékelem 4-5 rakétával... -
#29009 Visibility mér nincs, 1.37-ben lett helyette az awareness. -
Zero 7th #29008 Naja, irtózatos szopás lett most a játék eleje. Nem kezdenék most neki, pedig régen kedvencem volt a kétfedelesekkel bohóckodás.
Most meg bemegyek a halálsugaras vagy gépágyús, rakétás orosz gépekkel, és röhögök, hogy egy Ki-10 egy lövés...