War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Destroyer 1x500kg, a Light cruise már 2x500.. ebbõl indulj ki a Battleshipnél. A pontos értéket nem tudom, de biztos kell rá 3 vagy 4 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye <#ravasz1>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Tankot vadászni az Il-2 és Il-2M is jó, de én csak a rakétákat szoktam vinni HB-ban, mert a bombákhoz nincs célzóköre, és nagyságrendekkel jobban repül nélkülük. Így egy szettel 4 tank és rengeteg könnyû célpont szedhetõ ki vele.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Illetve orosz oldalon 6-7 szintnél mivel érdemes bombázni menni?

A Battleshipre érdemes 500kg-os bombákat dobni???
Gyakorlatilag nem is füstölt utána....

az Il-2-ben egy Allison V-1710 motor van, nem Mikulin AM-38, illetve a Zero-ban se az eredeti Nakajima, hanem egy Pratt & Whitney dübörög

Igen, az Il-2 -n nagyon meglepõdtem, mert gyönyörû hangja van. A érezhetõ a kakaó a Pratt & Whitney-ben.
Hát igen, könnyû gép, és amennyire a súlyától telik, erõs is a szerkezete.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

darki81
na árkádban megdöntöttem az assistrekordomat, kaptam rá 70ezer ezüstöt 😄
mellettem még volt pár kill de nem sok

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Tier 1 es Meteor 3 kill 1 assist....megnyugodott a kis lelkem😛

dögöljön meg az egész német ág meg az orosz fejlesztõk akik irigyek és szándékosan folyamatosan elqrják!

K4 660-nál szarrá törik alap manõverre......

kibaxott németeket kukázom megint egy hónapig nem idegesítem magam...

A mostani katonai felhasználású dolgok se arra mennek, hogy még kevesebb NOx meg CO legyen a kipufogógázban 😄

A repülõnapon beszélték mellettünk, hogy a Szuhojok füstölnek. Lehet, de mennek is! 😄

Fulcrum11
A Hellcat nagyon viccesen indul, de utána állleejtõs 😄 a Messzer viszont nagyon kulturált, meg is lepõdtem. Az IL-2 még kedvenc, azt kicsit elszúrták a játékban.

Ezekre a füstpamacsokra manapság nem adnának zöldkártyát asszem 😊

rég játszottam már és elfelejtettem milyen érzés mikor 700kmh-val G10-el nem éred utól a TU2 aminek 547 a végsebessége bombateher nélkül....

EJJHA!!!!

gonosz vagyok és szerintem 1-2 hangot jobban is beletehettek volna a WT be😛

F6f Hellcat-nek de durva hangja van. Viszont szegény Spitnek olyan hangja volt mint egy traktornak 😄
Fulcrum11
Il-2 topicból, de ha valaki nem járatos arrafelé 😊

5-6-os nem lesz köv patch miatt ott meg ha jól tudom évjáratok szerint lesznek a gépek, így kerülhet YER-2 kisebb szintre mint Pe-2-k vagy P-38 kisebb szinten lesz a p-63-nál stb
Nem, ezt nem csak te látod így. Az az egyik legjobb gép az amcsi ágon. Simán lehetne 5/6-os gép. 109E és a legkisebb Zero ellen is megállná a helyét szerintem.

Multkor HB-ban 1v5-ben 4 chaikát kikaptam. Az utolsó sajnos eltûnt és mikor táraztam lekapott.
Coral Springs
Az F2A-3 simán elférne néhány tier-el feljebb, a saját tier-jében gyakorlatilag nincsen ellenfele, arról nem is beszélve hogy magasabb tier-ben is mészárlást lehet csinálni vele. Persze lehet hogy ezt csak én látom így.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Én a hurikánokkal tartok 19 killes rekordot AB-ben, de sajnos 1x lelõttek. Van ez így.

Viszont az F2A-3at én is szeretem, nagyon jó kis gép abban a tierben.
Coral Springs
Közbe meglett a 2000 kill az Airacobra-val, rögtön utána a Buffalo jön a sorban.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Az egyéni rekordomat ugyan az F2A-3 -al tartom, viszont bármennyire is érdekes az egyik ász gépem, egészen tier 12-13 -ig használom. A rekord az tier 6-7 -ben lett meg ha jól emlékszem, tehát nem a saját tier-jében.

Nortai
Azért az sem mindegy, ha T10-ben vagy T1-ben szerzed Survivor-t. 😊)

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Miért nincs csak RB event? Mondjuk nem zavar még 21 napig fog tartani a mostani "sky duel" és szuper jó amikor nincs A20 spam.
Bocs, de te hogy tudsz beszúrni ide jó kis képet?[/off

Coral Springs
Arcade-ban nekem eddig ez a maximum, és a legfontosabb hogy 0 halál mellett.

Szép az a 26 kill, de hogy 4 gépet vittél be hozzá eléggé beárnyékolja, én mindenképp többre értékelem ha valaki Survivor mellett ér el komolyabb eredményt. Abból már látszik hogy az illetõ nem csak célozni tud, hanem használja az agyát is, és a megszerzett tapasztalatokat. Nem azért hogy magamat fényezzem, de nekem majdnem minden csatám Survivor-ös.

Errõl volt itt linkelve régebben egy kalkulátor, de sajnos köszönõ viszonyban sincs már ezzel a játékkal.
Mivel LÁMA vagyok ezért sok hülyeséget kérdezek 😊
Mivel mostanában sokat olvasgatom a órumot szöget ütött a fejembe, hogy nem mindegy milyen magasságon milyen géppel megyek.
Az odáig ok, hogy van amivel fordulózni érdemes van amivel egy emelkedõ kõrt kell lenyoni, ha a seggünkben vannak.
ezt gondolom tapasztalat, meg olvasni kell a gép adatlapját, minél kisebb legyen a Turn time.
Viszont azt honnan tudjam hogy melyik géppel milyen magasságon próbálkozzak?

darki81
oké 😊
akkor csak 85 ezer credit volt a max, tegnap prém nélkül prém géppel 4 killre hb-n 😊

Trófeával nem érvényes a verseny 😊 Az egy lottó, 1 millát is bedobhat. Csak a tisztán a játékért kapott számít.
darki81
én most kaptam ezt maximumnak 😊

ezt meg kibújt a földbõl mert zajongtak 😄

Mi a maximum amit pénzben tudtatok egy kör alatt keresni?

Fighterrel trófea nélkül 164k prémnappal nekem a top.

Bomberes kollegák exrtém 200k feletti köröket is mennek.
darki81
kösz

a repair rank az automatikus javításnál számít de most új besorolás lesz ugye úgyhogy valószínûleg ez a tulajdonság is megváltozik vagy eltûnik
A G tûrés csak azt befolyásolja, hogy mennyire feketedik be a kép fordulásnál. A másikat nem tudom.

darki81
a repair rank az mi a pilótapontoknál? javítja a rangot vagy mi? 😄
na meg a G-tolerancia az csak annyi hogy nem pirosodig be, vagy attól jobban fordul a gép?

L OuiSe
Sziasztok.

Mi a maximum amit pénzben tudtatok egy kör alatt keresni?
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_12_8_vkyojj8ra3.jpg

És mi volt a maximum kill arcadban?
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_12_8_8q4ipj67mx.jpg

A felelős én vagyok.

Coral Springs
Uff, nagyon komoly mûsor volt ez, ha kicsit jobban teljesített volna a team akkor kihúzom 0 halállal, és nyerünk is. Majd legközelebb.

darki81
Hey koránkelõk 😊
csatlakozhatna valaki hozzám német hb csatára 😊
(pm)

Mûködni látszik a szerkezet, és nem hittem volna, hogy a Hurricane Mk. I 100 km/h-val még képes repülni. 😄

Köszi a segítséget, majd akkor még gyakorlok 😊

Corsair C egy lefûrészelt csövû sörétes puska (meg is kérik az árát repairban). Eventen ha van azt választom általában ellenük. Elég nagy türelemjáték, mert gyorsan túlmelegszik a motor, BnZ-t ha észreveszi a japán könnyen leráz és kezdõdhet egy újabb több perces helyezkedés. Szerencsére RB-n meg lehet õket lepni nagy sebességgel. Nem mindig veszik észre a feléjük dübörgõ "meteort" belsõ nézetbõl.
Az amerikások csak a sebességükben bízhatnak a japók ellen, a Zerok 550-600 körül már nagyon nehezen irányíthatók, míg pl. a Corsairt ott lehet igazán vezetni.

"Van bármi értelme amerikaiakkal repülni?"

Nem annyira vészes az us ág. Mindenre van válaszuk. Ha kell nagy tûzerõ (cobra), ha kell a leggyorsabb propelleresek, ha kell a legtöbb lõszer, legütõsebb bomberek. Alacsony szinten a p36-p40 egy akrobata.
A20 a legidegesítõbb. Az egyik meccsen az elõbb végig kergetett az egész mapon. 665-el mentem typhoon-al, simán jött utánam, nem tudtam lerázni. Igaz rövid, olyan 5 perces meccs volt, de na. Nem tudtam miatta egy klikknyit se lõni. Legalább szimulátor módban szakadna szét G-re egy monster bomber/attacker méretû gép, ne piruettezzen. 😊
Van bármi értelme amerikaiakkal repülni? Kis szinten a Hayabusák, nagyobb szinten pedig a Zerok emelkedik le/fordulják le/lövik szarrá a jenkiket. Valami taktika hozzájuk?

Dual event.: Elsõ meccsen egy Pe3 és 4 A20 a másodikon 1 reisen meg 4 B25 volt a cspattársam..
Prém GER HE 112
Õõõ van magyar?