War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Invesztálj be egy Hd 7770-re. Nekem is az van, Vapor-x-es verzió. Nálam 50-65 fps-el megy a WT 1440x900-as felbontásban és szinte max beállításon. Ha meg van a VGA jöhet egy jobb proci.
Torzonborz
Nana azért az sem mindegy hogy az a vram ddr3 vagy ddr5ös.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ne a ramot nézd a videokarin. A GPU legyen a fõ szempont!
A francba is, én havat akarok lapátolni! ÁÁÁ.

😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ozzyehh
Videókártyát* akartam írni de mellé ment 😄D

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ozzyehh
Sziasztok, egy kicsit offos a téma vagy is félig, mindenesetre szeretném kikérni a véleményeteket. a mostani gépem egy dualcore intel 2,5-ös 2gb ramos geeforce 9400 GT-s 512-es 😄DD rendszer ami, már eléggé elavult és arra gondoltam hogy szeretnék egy kicsit húzni a grafon... szerintetek érek valamit azzal, ha amíg nem lesz annyi pénzem vennék egy 2 gb-os cidi karit ?? mondjuk egy Sapphire radeon 7730-ast? vajon feltudnám húzni a grafot valamennyire? mert most minimumon játszok , régi vidikari opcióval bepipálva?!

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Sziasztok!

PUMA TV ON!! Málta eventen repülünk!

http://www.twitch.tv/volfram42
Amíg magasan vagy, addig örülhetnek a létszámnak, úgyse érnek vele semmit. És azt a dögöt nem annyi kivédeni, mint egy Messert 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Csinálnám, ha nem lenne gyökér a csapat! Hogy mire rámegyek az 1. emberre, addigra én meg 2 bot él....
Emelkedj fel, és verd szét az összes köcsögöt a bunkósbot MG FF-ekkel 😄

Valaki repült már HB-ben He 112 B-0-val? Ha igen valami tanács? 😊
"Annyi festék, hogy percekig kéken ég?"

Nem lehetetlen, hogy színe legyen az égésnek, bizonyos fémek pl. a réz kék színt ad labor körülmények közt, de egy zuhanó gépen érdekes valószínûtlen látvány 😊
Nekem is kimaradtak az amcsik eddig, de az F2A3 hype-olása miatt :-) beleástam magam ebbe a gépbe. Nem bántam meg :-), tényleg jó. A kisebb tier-û gépek között vérengzést rendeztem vele, de volt olyan csata is, hogy A20G meg Bf110 meg hasonló társai is megvoltak. A rá következõ körben meg egy farkát vesztett He51-es pilótája ráfeküdt a tûzgombra, én meg arra kolbászlás közben bekaptam egy pilotkillt :-). Vállvonás :-). Biztosan megérdemeltem :-).

Coral Springs
Nem szorulok rá, felõlem mondhatsz negatívat is, nekem nyóc. <#wave>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Véletlenül beléptem FRB-be a Bf-109 E-3-al (customot akartam csinálni, de elfelejtettem). Bulge, a német góc felett köröztem 10 percet, mire egy Beaufighter megszánt, és lelõtt. Éljen Sasszemû Kumisz! 😄

Rendben, egyszer akarok rád valami jót mindani, de te azt is elsz*rod. Egészségedre.

Coral Springs
Én nem azért érvelek hogy igazam legyen, kizárólag a saját meggyõzõdésem a mérvadó, a többit meg leszarom. Azt innentõl kezdve hogy ki mit kezd vele, egyéni szociális dolga, szerintem tartsd meg magadnak te is. Ezt válaszul az álcázott személyeskedésre. <#gonosz1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ha úgy veszed a köv patch óta várunk rá ami lassan 2 hónap, ez a normál idõ, szerintem jövõhéten dobják ki, jó látni, hogy volt már 3 nyílt nap DEV-en, persze fõleg az új rendszer miatt kellett, de FM-et is lehet nézegetni közben.
Én ezt értem de több mint három hete várunk rá.

Annyi festék, hogy percekig kéken ég? 😄

Amúgy (kivételesen) Coralnak igaza lehet, ez nem kis patch lesz egy rakás FM változással, csinálják meg rendesen.

Amúgy nem értem ezt a Yak-9Kt. A 45mm-es ágyú egyértelmûen a nagyobb tankok ellen van rajta a 9T 37mmese helyett, erre nincs hozzá páncéltörõ lövedék, csak HE. Magyarul csak bombázók ellen jó, de azokat a 37-es is simán szétcsapja.

Coral Springs
Inkább teszteljék még, minthogy kapjunk egy bug-os, összecsapott szart. Akkor meg azért sírna itt mindenki, mert sok a bug.

Maybe a festék éghet kéken? Mikor begyújtok újságpapírral abban is van kék, sztem ott a festéktõl van, de bocs ha nagy baromságot írtam 😄
Kidobhatnák már.
Én arra leszek kíváncsi hogy még hány hétig kell tesztelgetniük ezt a tetves 1.37 repülõs peccset, amit november közepére vártunk.

Nem lesz ezzel az RP rendszerrel semmi baj. Kevesebb jár, az lehet, de az koncentráltan mehet oda, ahova neked kell. A tûz nekem se tetszik, olyan mint valami disznóperzselõ, amit nagyon megnyitott Józsi bácsi, mert még nem ivott elég pálinkát. Kék. Az üzemanyagtûz NEM kék. 😄

f24sg
Érdekesch,
itt nemigen megy a sírás, hogy 1.37 így meg úgy, fõként a kevés RP (XP)...
A WT fórumon úgy tûnik, eddig az egyetlen jó hír a dev szerverrõl, hogy "fires look cool", amire pont itt azt mondtátok, hogy ocsmány.

Most akkó jó-nemjó nem "lehessen" tudni...
Én multkor véletlen Me 410-el rammoltam le a bot p26-ot. A szárnyam letört, az meg vígan repült tovább. xD
Persze, nem fürdünk a lövedékekben. Viszont a többi amcsi géphez képest az a durva a P-47-ben, hogy fekete szárnyal is viszonylag irányítható, míg a P-38 ilyen esetben beáll 90 fokba, aztán nyekk vagy a Corsair ami szinte irányíthatatlanná válik.

Ahogy mondod. Szeretem a Zeroka de eléggé kiakasztó, hogy az a gép már túlságosan is jól bírja a sérüléseket. Ha ki is gyújtod, tök hamar elalszik a tûz és nem veszít drasztikusan az irányíthatóságból. A másik, hogy múltkor HB-n Zeroval repültem, kicsit benéztem a dolgokat és véletlen lerammoltam egy P-47-et szembõl. Az ellenfél szárnya leszakadt, le is zuhant. Én pedig fekete szárnyal repkedtem a meccs hátralévõ részében. Míg a valóságban a császári öngyújtó minden volt csak erõs és felhasználó barát nem. 😊
Egy kósza találat is lehet végzetes bármilyen géppel úgyhogy mindig van félnivaló 😊

Ha meg nem is végez az emberrel az a találat lehet, hogy olyan sérülést okoz, hogy utána csak könnyû célpont leszel.

A másik oldal pedig, hogy a zero is képes sokszor túlélni a játékban egy tûzesetet minden komolyabb probléma nélkül úgyhogy ebben keresni komoly összefüggéseket nem érdemes 😊

A jó megoldás elkerülni a golyókat minden helyzetben 😄
Ha P-47-ben csücsülsz akkor nincs félni valód 😄 Viccet félre téve, nincs rossz sérülés modellje a P-47-nek.
Vagy AB-ban ME-110-ben.
Ahogy Twi is írta nem mindegy hogy honnan, milyen lõszerrel és hol találnak el. A játékban van kb 40 féle skuló, a gépek meg hol jobban, hol kevésbé jobban páncélozottak. Meg van 3 játékmód 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

meg a repülõ nem tank 😄
ha már rád lõnek akkor baaaaaj van 😊
Legalább annyit beírhatnának, hogy mekkora a tömege és hány lóerõs a motorja talajszinten. A "lövésállóságot" nagyon sok minden befolyásolja, elég nehéz lenne egyszerûen kifejezni.

Omrega
Érdekes gép ez az F2A3, nekem pont kimaradt, mert japánokkal kezdtem, de az amerikai küldetéssorozatot vettem meg az XP38 miatt, mivel persze az elején elég nyögvenyelõs volt, mert kicsit dülöngélve repül, így az F2A3-at is T11-ben használtam 6 felszállás 1 gyõzelem aránnyal, így gyorsan le is cseréltem F4F-re talán, de most kipróbáltam low tierben és tényleg jó kis gép.

Amit hiányolok a játékban az, hogy a gépek adatai között nincs utalás arra, hogy melyik mennyire sérülés álló. Persze elõbb-utóbb ki lehet tapasztalni.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Én is kb az elsõ harmadára célzok. Meg ahova sikerül. FRB-n nem olyan könnyû, ott sokszor be is figyel a 1 hit kill a Destroyertõl.. A többit is nagy tisztelettel közelítem meg. A lightra meg mindig 2 db 1000fontosat dobok oda, mert nem biztos h a második kört is túlélném 😊

Pontosan oldalról megyek rá, az elejére célzok hogy mire leér a bomba a közepén kapja el, és akkor oldok mikor a célkereszt eléri a hajó vízvonalát.

Coral Springs
Egyre több éjszakai csata van mostanában. <#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Coral Springs

Hûû ez a magyar gép tényleg kellemes így 😊

Ezek szerint az is fontos, hogy hol találja el az ember.

Ma bombázgattam Máltán, a német ötszázas visza a Light Cruisert.

Ahogy gondolod, de a tier5-ös Beaufighter az egyik legjobban forduló kétmotoros a játékban. Mindezt 4 gépágyúval. Aki azzal nem tud killeket csinálni, annak lézerágyúval se menne.

Sziasztok!

PUMA TV on!

http://www.twitch.tv/volfram42
Az Mk X ami a halálom

Régebben 2 tonna tehát 4x500kg vitte Battleshipet, nem hiszem, hogy változott volna.
A Dorniert még megértem, de a Beaufighter? Még HB-ban is fordulóznak vele a vicces kedvû britissek, és le is lövik akit nagyon akarnak.

Ez a He-112 B-1 egy állat. Úgy szecskázza a szerencsétlen sorsú Spiteket meg Hurricane-eket, hogy rossz nézni 😄

a battleshipre is kell azt hiszem 3 tonna mint a hordozóra 😊
Azt hiszem feladom a Beaufightert. Meg a Dorniert is.
Ezek nem nekem valók.
Egész egyszerûen nem érzek rá erre a dögnehéz, fordulni képtelen jószágra.

6-ot dobtam rá. 2 tuti talált 😊