38447
-
Glo #29127 Tényleg, kösz!
Nekem megvan az F9F5, azzal már szedtem le RB-n Mig9-est meg Mig15-öt is, igaz nem 1v1-ben hanem kb 3v3-ban voltunk. Totál más repülést igényel. Egy Sabre-t követtem felszállás után Korea mapon, úgy mentünk elfele a térképről mintha zsinóron húztak volna minket kifele a csatatérről. Aztán olyan 6000 magasan és 700-al visszafordultunk, és akkor jött az összetűzés.
Ha csak bemegyek egyenesen emelkedve mint a propellereseknél akkor tuti sealclubbing lett volna.
Mondjuk a Mig15 nagyágyújának még így is rossz hangja volt :)) -
twi452 #29126 War Thunder
By popular demand, The "Floats!" event has been prolonged till Jan.24th 11am GMT (3am PST). Have fun!
+1 nap :) -
twi452 #29125 Nálam is már csak azok a sabre-k vannak hátra, aztán majd összejön egyszer vagy nem, pont nem érdekelnek :D -
Coral Springs #29124 Ha lenne az amerikaiaknál is egy legalább tier 3 -as prémium gépem, meglenne kb 2 hét alatt az első Sabre. De annyira nem fogott meg a jet vs jet műsor hogy beruházzak rá, ha meg néha kedvem van arra ott a Panther.
Glo (#29120) > P-39N-0 Airacobra (SU) amit az oroszoknál használok. Nem sokaknak van meg szerintem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
MitsuMishi #29123 Uhh, nagyon reggel van még, hirtelen azt hittem az orosz prémamcsi, valaki itt múltkor linkelgetett róla pár képet/videót, a Sabre le se esett >.< -
twi452 #29122 tier II-vel fejleszti a maxi gépet
ekkora ugrásnál nem fog sokat adni de sok kicsi sokra megy :D -
MitsuMishi #29121 Erre a teljesítményre hh 605 RPt adott? Vagy a prémgép szorzóját külön adja hozzá? -
Glo #29120 Coral, Te az oroszoknál melyik gépet használod? A P39-et vagy a P63-t? -
Coral Springs #29119 Csak a szokásos.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Glo #29118 Az eventek között van, ma délig lehet rajta nyomulni. Sztem is nagy fun :) -
oOBALAOo #29117 és hogyan lehet részt venni benne??????? -
Vaktermesz #29116 Ez a boatplanes-es event, egy pénzbánya az egész, már 120k-t kerestem :D Pedig 1 órája játszom. -
Karónvarjú #29115 Ezt speciel tudom, a többi pár fórumozóéval egyetemben, akik szoktak videókat feltenni ;-). Mindig megnézem, merthogy nem csak Grlmz-től lehet ám okosságokat ellesni, hanem tőletek is, nem is keveset.... ;-) -
twi452 #29114 Engem mindenki ismer a hírhedt unalmas frb videós próbálkozásaim miatt..xD
Bár nem sűrűn fogsz velem találkozni a játékban mert most már kb hetente ha egyszer feljárok.. :)
Csodabogar amúgy :) -
Karónvarjú #29113 Egyébként Mechwarrioral is szoktam játszani, ha időm engedi (azaz pár havonta), ott megoldottuk azt, hogy a fórumozók megadták a játékban használt nickjüket. Esetleg itt volt hasonló ötlet, próbálkozás? Alkalomadtán jó lehet együtt röpködni, ha összevet egy-egy ismerőssel a MM meg a szerencse. -
Karónvarjú #29112 Na, akkor úgy legyen még jó sokszor -
Vaktermesz #29111 Eddig kétszer kerültem az ufokkal szembe két bukó lett, igaz öltem 4 gépet 3-2 arányban a két meccs alatt, de így is fölényeaen nyertek mindkétszer. -
lexlutor #29110 inkabb arra meseljen valaki, milyen az uj mini-patch. orosz ufokat ha jol lattam megvagtak vegre, ugye? -
#29109 Talán figyelni kéne azt a kurva chatet... Együtt emelkedtünk, 3000 akárhánynál jelent meg alattam a spitfire kb 1500m -re. Mert az a reisen a csapatunkból már a partoknál volt, de ő nem is ment magasabbra 1000-nél. Még a rohadt rádió parancsot is rányomtam, hogy megyek támadni. Te meg gondolom emelkedtél tovább, ergo látnod kellett a P40-et, mert az nagy magasból jött le. Sőt olyan mértékben biztonságban érezte magát, hogy mi után zuhanásból elhibázta, már landing flaps-sel kanyarodásban lődd szét. -
Eisenberg #29108 Jethro: Én Téged innen már elküldtelek a Halál f***ára de persze Te visszajöttél, hogy ööö...minek is? Na m1. Pont MOST játszottam veled Én is egy meccset, itt a csapattársam voltál. Először nem ugrott be a HEXHUN. De aztán...
Na a következő történt: Nem tudom drága barátom mit művelt, de egy ilyen kérdést intézett hozzám, hogyaszondja: Isten f*száért nem vagy képes segíteni b*zdmeg. Oké, hogy lement az idiótája a spitfire-el meg a P40-el meg egy másik géppel a víz fölé harcolni...KB 1000M-RE!!!!! Oké, ezt még elnézem...de basszus. HAYABUSA-VAL? Ennyire bátor vagy? Vagy ennyire pro? 3-an mentek rád azt vártad, hogy segítek? Az elején azt láttam, hogy ketten vagytok egy spitre, mondom nem lopok killt. Aztán látom még mindig nem nyírtátok ki (két Hü...hayabusa.) ennek pedig az lett az eredménye, hogy a drága P40 lement fentről, és kiszedett téged gondolom. Nem láttam tisztán, épp sebességet gyűjtöttem. Ja, és belső nézetből játszom. Namármost miután meggyőződtem arról, hogy 3v2 van lementem segíteni. Mind a három gép rámjött Te meg írsz egy ilyet, hogy miért nem megyek segíteni. Oké, az elején tényleg nem mentem de majd biztos TÉGED foglak figyelni drága barátom egész meccs alatt amikor sokkal fontosabb dolgaim is vannak. Ha meg ellopom a killed az a baj... Direkt nem mentem rá a spitre mert láttam, hogy rajta vagytok ketten. Ha meg mondjuk bepötyögöd a chatbe, hogy segíts akkor biztos, hogy odamegyek. Vagy azt, hogy Kazu gyere már velem a spitre mert a p.cs Hayabusa-val nem fogok bírni vele. Azt mondtam volna oké. Legközelebb akkor tudasd a szándékod amikor még nincs baj, ne akkor amikor már a halakkal úszkálsz. Ennyit erről. -
gstup #29107 Ez lemaradt. -
gstup #29106 Azok után hogy [URL=http://en.wikipedia.org/wiki/Grumman_XP-50][/URL] berakták simán mehetne. :) -
BaleniX #29105 Ez kéne a németeknek: http://wall.alphacoders.com/big.php?i=204962 -
oOBALAOo #29104 csónakos -
oOBALAOo #29103 Tutajosok előnyben!
http://warthunder.com/en/news/418-Floats-special-event-en -
Glo #29102 BORovszkij? :D -
jocking #29101 Grabowsky? Akkor szerintem már találkoztunk párszor in-game. :D -
bgabor #29100 Szerintem ne idegesítsd fel magad rajta, annyit nem ér. Ismerjük már mint a rossz pénzt, elhisszük. :D -
Karónvarjú #29099 Hallottál már olyanról, hogy elfogyott a lőszer? Éppen a seggedben voltam, osztottam a meggymagot rád, mikor enne köszönhetően megmenekültél. Akkor.
Ha gondolod, elmentett replay-ból mindenki láthatja az esetet, felvettem fraps-el. Gondolván arra az esetre, ha hazudozni támadna kedved, csak hogy mindenki láthassa, hogyan támolyogsz felhőről-felhőre ... -
Vaktermesz #29098 Nem adom fel a reményt. -
bgabor #29097 Na hát látod akkor azért van neki ennyire kevés, mert már majdnem mindet elosztogatta! -
bgabor #29096 Igen, ideje volt már, olyan lelombozó a szürke hóesés! -
#29095 Ezzel a poszttal mit is akartál elérni? Azt elfelejtetted megemlíteni, hogy a meccs elején 2v1-ben egy találat után felvetted a nyúlcipót és a hurricant magára is hagytad. Tiszteletre méltó cselekedet volt. Persze a Spitfire-rel párban már nagyon könnyű volt gankelni. -
#29094 Miután kiléptél, ha bekapcsoltad, akoor a lőszerkiírás is marad. -
#29093 Végre vége a hóesésnek! -
oOBALAOo #29092 BF3 fórumon is osztotta azészt... -
bgabor #29091 Na igen, már ha az ember megnyitja a hozzászólásait, én nemigen szoktam, mert még soha pozitív dolgot nem találtam bennük. -
gstup #29090 Valakinek rb-n van tapasztalata a tier 3-as ki 84-el?Ha igen,megosztaná? -
Vaktermesz #29089 Régebben is tudni lehetett a nevét(nekem tiltólista egyből mikor véletlenül szóba elegyedtem vele), valamelyik publikációja közben készült fotóról. -
Vaktermesz #29088 Én azt vettem észre, hogy a gunnerek (ha erre gondolsz) a motort lövik legfőképp, egyszer bent voltam H6K-val RB-n és 2 SB-2 motorját darálta le az ai gunenrem míg bombáztam, de máskor is azt látom, hogy motorra mennek.
Eléggé hatékonyan néha, könyörtelen kis dögök :D