War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XD

Az új Avengers részben tutira lesz majd egy családos szimulátor pilóta is 😊)

Mindenkinek arra van ideje amire szán.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Bár mindegyikkel rendelkezem,(mondjuk mostanában alig ülõk a gép elé) de pl "Barátok közt 2 epizód alatt" amit az asszony végigseggel,lehet repkedni büntetlenül😊Sörözni lehet repkedés közben,barátok TS, gyerek meg nõ mint a dudva ,úgyse kíváncsi az emberre😊
Csak próbálok tippeket adni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Csak az igazi hõsök engedhetik meg maguknak, hogy munka, asszony, gyerek, haverok, kutya mellett még legyen idejük napi 2-3 órát játszani is 😄

Igen...Azért az élettõl nem akartam elvenni a kedvét! 😄

Micsurin: 😊

asszonyról meg már ne is beszéljünk 😄
Elveszed a kedvem a fõsulitól 😄 ..... az normális , hogy a hawk-om szárnyát ippek csak megcirókálják és máris irányíthatatlan a gép ?
Szokj hozzá. 😊 Ha egyetem és munka is lesz majd a további életedben (+ sörözöés 😊 )akkor nem lesz több idõd. 😊

na ja csak az a gond , hogy mivel most van ugye középsuliba felvételi idõszak elõtt i idõszak így baromi sokat kell tanulni és jó ha napi 1-2 óra marad repkedni....
Ne költs convert-re. Vegyél inkább egy napi prémiumot egy hétvégi nap mikor van sok idõd játszani. Azzal sokkal több xp-t szerzel, mellette meg az SL is dõlni fog.

köszi mindenkinek 😊

alapból mennyi goldot szerezhetek ingyen? csak 140? mert nekem csak a convert miatt kellene egy kis + gold <#email>
Nm. Az USA jetek majdnem felveszik a versenyt a Mig15-el, és a Sabre-kig eljutni nem olyan sivár grindelés, mint az orosz ág. De mégis az oroszok a jobbak. A németek felejtõsek a G10 felett, az angoloknál a Meteorok sem muzsikálnak valami fényesen. A japóknak meg egy jetük van.. de minek..

Na ez új infó volt!Köszi Glo!😊<#eljen>
Látom nem jött át a mondani valóm. Az meg alap dolog, hogy pl egy Fx6300-ast nem lehet belerakni egy sima am3-as alaplapba. Nekem is polcon pihent az alaplap addig míg nem jött meg a proccesszor. Közben tudtam játszani a lecserélendõ géppel. Mikor megjött az uccsó alkatrész, akkor összeraktam az újat, a régit meg elpasszoltam félkonfigként.
Valami olyasmit olvastam a fórumon, hogy az 1.37 dev serveren nõtt az FPS.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Repülni mindegyik repül 😊)

Amúgy az orosz Jetek a legjobbak, csak odáig eljutni, az a kínszenvedés..

a játék még mindig open beta vmi ? mert a weblapon most látom , h ob vagy az csak a tankok miatt van?

1.37-el nõ a gépigény? Jetekbõl melyik országé a legrepülhetõbb?
Ha a reptéren megjavítanak akkor nincs költség. Azt kell kifizetni ha lelõnek, vagy ha úgy ér véget a csata h sebesült vagy. Ez utóbbi esetben csökkentett a költség, de van.

Azért nem mert ha vesz egy új alaplapot abba nem fogja tudni belerakni a mostani processzorát és memóriáját, és fordítva sem. Nem kompatibilis.

De ha nem szálsz le javítani, akkor nincs jav. költség nem?Bocs a hülye kérdésekért, 2hete játtszom...
Coral Springs
Passz, én úgy gondolkozok hogy a full full 70-80K felett van, az a 40K egész jó árkategória egy erõsebb kártyára.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A HB jól fizet. De ha felelõtlenül repülsz akkor lehúzhat rendesen a javítási költség. Én prémium nélkül a japán Zerokkal szoktam kifarmolni meccsenként 11-15000 liont.
De ha sunyin és észrevétlenül bombázol az is jó pénz.
Na azt godnoltam banyek!😊Inkább arra lennék kiváncsi, hogy historicalban, vagy arcadban ad több lóvét, ill. földi célok, bázisbombázással lehet többet keresni, vagy légiharcal?
Persze, hogy jobb kártya és hosszú távon jobban járna vele de nem mindenkinek telik rá. Pláne ha teljes konfigot cserélsz. Az 7850-es 40 ropitól kezdõdik míg a 7870-es 50 ropitól. És a kártyák különbözetén vehet egy jobb deszkát vagy egy erõsebb procit. És ha nem tetszik neki a 7770 akkor idõvel lecserélheti, lesz a kártya alatt rendszer ami azt kihajtja. Mert ha most beruház a fenti kártyák valamelyikére de nem tellik erõs procira akkor már megint ott tart ahol a part szakad. Rokonom is elspórolta a deszka+proci kombót és a hd6870-es ellenére meg ette a gépét a Metro: Last light míg nekem high-med keveréken szaggatás nélkül futott. Szûkös keretbõl nem mindegy a proci VGA kombináció.
Keress fel egy hardveres forumot. Ott írd le az igényeid, és a jelenlegi dolgokat. Segítenek. Valószinüleg azt fogják tanácsolni, hogy nyugodtan tegyél rá egy nagyobb vga-t, ha csak arra futja. De csodát ne várj, teljes konfig csere kéne, és kell is elõbb utóbb.

Szerencsére a WT rendkivûl kis gépigényû játék, bár a most következõ patch fog meglepiket okozni a dev szever forumot olvasva. Bekerül a DX 11 támogatás, és meglepõ FPS dropok voltak, fõleg NV-n. Reméljük csak a kiforratlan patch miatt. Szerintem azért is tökölnek ennyit, nem lehet egyszerû rátenni a dx11-et csak úgy. (azért meg kell hagyni a tûz effekt gyönyörû lesz 😛 )
És a légi célok!

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

az eredményes játék 😊
Sziasztok!Játékbéli pénzkeresetre mi a legjobb módszer?(lvl 6-7 szinten vvagyok)Köszi!
Coral Springs
De akkor már nem 7770 kéne neki, hanem egy 7850 / 70 legalább. Az én 6870 -em is agyonvágja azt a kártyát.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Én is kosárból raktam össze a gépet és én is havonta/két havonta vettem bele alkatrészt. Ha leszeretné cserélni gépét de egyszerre nem tudja akkor miért nem lehetne apró lépésenként megtenni azt? És szerintem egy pár hónapig kibírja az alap procijával, még ha nem is hajtja ki teljesen a kártyát. De addig is tud játszani és nem a sötét képernyõt nézi. Azért tanácsoltam neki a VGA-t aztán procit, amivel értelem szerûen jön a deszka is.
Ha teheted Ozzyeh akkor ne spórolod el az alaplapot. Lehet már egész jó középkategóriás deszkákat kapni már 19-21.000 közt, PH-n meg még olcsóbban.
L OuiSe
Én szívessen segítek neki.
Így kb gombnyomás lessz.

A felelős én vagyok.

Hogyan hajtod túl a procit 50%-al ha adott esetben az alaplap vagy a memóriák nem bírjáktámogatják? Ne csináljunk már úgy, mintha csak egy gombot kén megnyomni hozzá!

L OuiSe
Ha vált 7770-re akkor az 50% tuning 30-40% os gyorsulást fog eredményezni.
Ingyen.
Miért lenne felesleges?

A felelős én vagyok.

Tök felesleges túlhajtani a procit 40-50-%al,a játék úgysem fog ennyivel gyorsabban futni.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Ozzyehh
egy E5200-as 2,5-ös döcög benne... amúgy elég jó kis proci ahhoz képest amilyen öreg 😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Feltételezve, hogy a rendszer többi eleme alkalmas a komolyabb tuningolásra.

L OuiSe
7770 et PH-n 20 körül találsz.

A felelős én vagyok.

L OuiSe
Jó lenne tudni pontossan milyen procid van.

Tippem szerint E5000-es széria valamelyik tagja.
Gyári hûtõvel olyan 3400-3600Mhz ig fel lehet húzni õket.
Azzal a +40-50% kraftal elég lessz ehez a játékhoz.

A felelős én vagyok.

Jónak jó kártya, csak hiába raksz ferrari motort egy trabantba. Az elsõ indításnál darabjaira fog esni, mert a váltómûvet nem cserélted és igazítottad az új motorhoz. Vagy a kanyarban fog kizuhanni, mert a régi futómû nem képes lépést tartani a motorral. Az õ esetében sajnos a teljes gépcsere a megoldás(én is hasonló cipõben járok).

Sajnos az alaplap-processzor-memória szentháromság cseréje csak egyben megy, és nemigen jön ki 60-70 E forint alatt.

Ez így van, sõt az se mindegy, hogy hány bites a memória busz. Viszont ez már a körítés és a finomhangolás része a dolognak.

Ozzyehh: Az én véleményem szerint a 7770-en egy jó választás.
Coral Springs
Ez már egyéni prioritás kérdése, ha nincs pénz meg kell hozni egy fontossági sorrendet, nem vitatom. Viszont a számítógép egy drága hobbi, aki ezt válassza az számoljon azzal hogy költeni is kell rá, ha meg nem számolt akkor így járt, nincs mirõl beszélni. Vannak olyan hobbik is amire nem kell költeni, bár eléggé keresni kell õket.

Ozzyehh
Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólását, de ahoghy lentebb írta valaki sajnos pénz szûkében vagyok... Jövõre kezdem a fõiskolát és természetesen fizetõs 😞 örülök ha azt kitudom fizetni és nem kel diákhitelt felvennem😄, na de mind1 is nem akarok senkit magánügyekkel traktálni a lényeg a lényeg, hogy lehet beruházok egy 7770-re, hogy legalább egy kicsit jobb legyen 😄 és majd késõbb még bõvítem a gépet! 😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Persze, egy ideális világban 😊

De nem mindenkinek a fullos gép a vágy álma. Nekem se, inkább elmegyek hetente inni a haverokkal, meg squasholni a barátnõmmel, és elviselem, hogy "csak" 45 fps-t tud a gépem közepes grafikán 😊

Coral Springs
Hát akkor félre kell tenni a cigit, a piát, esetleg aki nem keres úgy vállaljon be túlórát, minden az agyban dõl el. Én 4 évenként cserélem le teljesen a gépem, ekkora idõintervallumban egyáltalán nem megerõltetõ ez a lové. Ha valaki legalább 10K -t félrerak havonta, már akkor megvan a zseton egy fullos gépre.

Nem mindenkinek van 300K-ja új gépre, van akinek ez a fél éves konyhapénz. Nekik marad a kendácsolás, meg az üvegnyakak szép lassú tágítása. Még fõsulis koromban én is mindig azt cseréltem le ami épp lefojtotta a többi hardvert.

Coral Springs
Hiába ajánlasz neki jó kártyát, ha a processzor nem hajtja ki. Akkor már kell egy új processzor is, annak meg egy új alaplap, és akkor már ott vagy mint ha új gépet vennél. Az én két éves gépemet még lehet fejleszteni, még egy VGA akár egy crossfire -höz, még több ram, stb, viszont egy teljesen elavult szart felesleges. Két éve én is pont egy hasonló gépet cseréltem le mint az övé, monitorral együtt 300K zsetonomba került de megérte, azóta is full grafon mennek a játékok. Aki játszani akar költsön rá, ne tákolgasson, vagy vegyen konzolt.

Tényleg jó indulattal ájánlottam a HD 7770-et. Olcsó és viszonylag erõs. Jó ár/értékû kártya. ami a poén, hogy 5000 Huf-al drágább mint a 7730 ami semmit se ér. De itt a kollégának kell tudnia, hogy mennyit szán az egész gépre és annak tükrében kimatekozni.
L OuiSe
Sziasztok.

Egy darabig Intel E5200-al toltam 3900Mhz-re húzva 4G társaságában.
A menüben szerelékek lenyitásánál így is megakadt nagyritkán.
játék közben simán futott.
Érezhetõ különbség volt ha csak 3600Mhz-en járattam.
Videokari: 7850 1G.

Most egy Q8400 al tolom 3200Mhz-en.
Picit simábban fut de nincs nagy különbség.
Ha nem piszkálsz bele a játék ini-jébe,
akkor max 512Mbt-ramot eszik a GPu-ból.
A rendszermemóriából is elég ennyi neki.

Gyengusz prociknál segíthet, ha a TimerResolution nevû programot futtatjátok (maximumra kell állítani).

Toltam 7770-el is.
Elég ahoz hogy minden olyan beállítást felhúzz,
hogy szép legyen 60 fps mellett.

SSAO, shadow blur, fák, fû, MSAA, FX reflection, object shadow, off.
Ezek játék közben nem annyira látszanak.

Sokat segít ha a játék inijében ezt a sort:
"512mboughttobeenoughforanybody:b=yes"
Átírod erre:
"1024mboughttobeenoughforanybody:b=yes"
Persze ha van minimum 1G a karidban.

Lehet pár Fps-t nyerni ha a:
rendinstDistMul:r=0.5
0.1 re állítod.
Ez a fák renderelési távolságát állítja be.

Ha job a karid:
enemiesQuality:t="low"
highQualityModels:b=no
sorokat írd át
enemiesQuality:t="high"
highQualityModels:b=yes
re.
Meg persze mindent maxra.

Utánna tedd írásvédetté az init.
Nyivákolni fog indításnál, de menni fog.

Remélem másnak is segítettem. 😊

A felelős én vagyok.

*videokarit a WT-hez

gyorsan gépeltem és a t és z-t rosszkor vágtam oda a sorok közé 😄
Szerintem felejtsd el amit itt olvasol, keress fel egy hardveres fórumot. Ott érdeklõdj, vegyél egy új deszkát, jó procit, közepes videokari az WT-hez elég, mert elavult a géped. Nincs értelme beleölni egy petákot sem, mindig lesz benne egy üvegnyak, ami vissza fog valamit a teljesítménybõl.