War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Nem lehet valahogyan szerezni 100 aranyat ingyé ? mert ma jár le 6 kor a prémcsim nulla aranyam van és sajna csak 6 ig vittem a karit <#help>#help>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
FW-190 vs Me 109
(addig OK, hogy a Messzer jobban emelkedett, de mit is mondanak a turn-rõl? <#miaz>#miaz>)
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
De tényleg küzd, a BoS-ban öröm nézni, ahogy az ace ai majdnem alapjáraton földhöz bassza a gépet 😄
Persze én nem használtam soha billentyûzetet de joy al is finoman kellett bánni vele annó. Gondolom jó orosz szokás szerint a repmodellje nem sokat változott.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha volt A8 az volt az isten ,annak ott volt a szárnyában a két büntetõ is.
Egy biztos. Ott se volt az a dogfighter gép😊 de hogy ledaráltunk mindenkit vele az ziher. Egy volt a lényeg,(ahogy egyik századtárs megfogalmazta) úgy kell vezetni mint egy vonatot,oszt ha eléd kerül valaki becsukod a szemed és lõsz. Az biztos nem megy haza😊 Én nagyon szerettem. Még az A2 est is ,a csatorna felett vérengzést rendeztünk,utálták is az angolszáz gépekkel repkedõk.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Volt régebben egy JG klános srác streamen csak FW-kkel nyomta FRB-n pontosan ezeket a tulajdonságait használta ki, volt egy rossz tulajdonsága, hogy nem igazán lõtt mellé, az hozta a sikerességét 😊
Nehéz megválaszolni. A türelmes "sunyi" játékos összeszed sokat bomberrel, a harcosabb fajta fighterrel is lazán megkeresi azt ami kell, HB és felette. AB-ban szerintem, nagy az RND. Kivételes képességgel rá lehet cáfolni az utóbbira is.
Nekem több, mint 200 gép van a hangárban majdnem 13m lion mellett 90% fighter pilótaként. Pl. megvettem pár a bomber ágat, de csak a német alapot használtam eddig poénból eventeken és az A20G-t, hogy meggyõzõdjek arról, hogy egy ultimate OP gép FRB-n.
Tibi Atya is megmondta ugye.
És még egy igazság😊
Nem kevesen lettek nagy ászok vele. Amikor megjelent a hadszíntéren az angelusok csak pillogtak meg potyogtak. Jól fordult,borzasztó jól orsózott ,és bizony ment mint a veszedelem fölfelé is meg lefele is.Nem találtak fogást rajta. A veszte az A szériáknak a nagy 7-8-10 ezres magasság volt ,ott már kehes volt szegény ,a pónik ledarálták õket. Erre lettek kitalálva a Dórák. De az aladárok nagyon is jó gépek voltak,és pl F fókával ,van egy magyar ászunk Róza János szakaszvezetõ. Róla nem sokan tudnak,pedig talán az egyik legkiemelkedõbb pilcsink volt. 5(+3) légigyõzelem ,180 bevetés abból 110-120 Ju87 el a többit Fókával.
Olvass utána 😊
A lõszerhevederek összetételénél a földi célokra és keményebb légi célokra (állítólag) az AP lövedékek valók, a géppuskákba fõleg gyújtó (Incendiary, vagy valami ilyesmi) lõszer jó, a gépágyúkba pedig (tapasztalatom szerint) robbanó lövedékek, különösen a német minengeschoss és a brit gránátok jók, pillanatok alatt széttépnek bármit.
Általában ha egy lövedékhez minél több hatás meg van adva (pl. AP-I-T, tehát páncéltörõ, gyújtó és nyomjelzõ lövedék egyben), akkor mindegyik hatása gyengébb, de ez egyértelmû.
Amúgy az a 2 Mg 151 nem olyan "mediocre", egy rácsapásból ülõ kacsát csinál az ellenfélbõl, ha le nem szedi.
Csak az A szériás FW-k-ben nem látok semmilyen koncepciót.
Rácsapós vadász gyér emelkedéssel és mégrosszabb fordulással, de csak ismétlem magam. Ja és "mediocre" fegyverzet alapban. A podokkal lehet, hogy jó, de gondolom, milyen jól manõverezhet még az avval járó minuszokkal.
Bocs, ez ilyen ki kellett (s)írnom magamból szitu volt! Vagy nagyon szar az ingame flight modelljük, vagy minden elismerésem szegíny pilótáiknak a 2. világégésben...
Nemrég leszedtem a legújabb verziót, és tapasztaltam, hogy teljesen új fejlesztési lehetõségeket kaptunk.
A Lõszerek közül melyik mire való? Volt több olyan aminek nem értettem a jelentését.
Valamint én a legtöbb nemzetnél a vadászokat, és a vadászbombázókat fejlesztem.
Csak a Német ágon vannak bombázóim, de nem vagyok tõlük elragadtatva. Melyik nemzet bombázóit ajánljátok 6. szintig? Nem akarok feleslegesen pénzt költeni egy új ágra, csak ha megéri, ezért kérem a segítségeteket!
"Jabo" koncepciót hagyjuk eleve, fighternek meg detto vicc.
Az ájult/alvó pilótákon kívül sHenkire nem lehet rácsapni, mert annyira szarul fordul, hogy egy (kis túlzással) bomber is kikanyarodik elõle.
Amúgy nagy a csend, várjuk a sose nem jövõ 1.37 csomagot.
Kurva jó lesz, hogy fogadok, addigra jön, mire beüt a karácsony, megyek fel Kecsóra, Bp. stb., aztán a gép marad itthon.