38447
  • twi452
    beírtam és meghalt a topic..:D

mentem egyet a másik oldalon is most a hayabusaval :)
    annyira azért nem csavarták le a lion-t tier I-es cuccal szép kis suska ez :)
  • twi452
    a pontjaikon látszik, hogy melyik 2 hayabusa-val kergetőztem :D

az első hurri mocskos egy dög :D
    ők dugóhúzóba erőltették magukat olyan alacsony sebességnél fordulgattunk én meg kidobtan a landing flaps-et és még kényelmesen szinte egyhelyben fordulgattam mindenféle rángatás vagy rázás nélkül :D
  • kisokka
    Bár jobban megnézve, lehet, hogy mégsem. Új fegyverek lennének és kaptam érte tp-t?
  • kisokka
    Márpedig keményen elkéri a fejlesztési pontokat és a zsetont érte.
    Ezt sem értem mit akar jelenteni:

És elindul a csík. Ne szívasson már, ezeket régebben kifejlesztettem már végig.
  • sulouos
    Úgy, hogy ami a kutatási rendszer fejlesztés előtt megvolt, az most is megvan, nem kell újra kifejleszteni. Most nemzetenként egy gépet kell kijelölnöd fejlesztésre, és a nemzettel kapott összes xp-t abba gyűjti.

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/79356-developers%E2%80%99-diaries-new-progression-system/
  • kisokka
    Egyébként figyelmeztetett az összes gépnél, hogy nincs stealth ammo-m, így default-ra kellett váltogatnom. Aztán Spitfire-el mégis üresen mentem be.

Na nekem eléggé feltűntek a változások, nagyon sok minden más lett. Nem is értem hogy kell fejleszteni, azért bubog, hogy az előző tier nincs kifejlesztve(kérdem én, akkor hogy van meg a következő tier?).
  • sulouos
    Nem is tudtam, hogy üresen is be lehet menni csatába. Én ilyeneket nem tapasztaltam, passz.
  • oOBALAOo
    foggalmam sincs, én rendszeresen játtszom, nem tünnek fel (annyira) a változások.
  • kisokka
    Üdv! Van annak már pár hónapja, hogy játszottam WT-el, gondoltam nekiállok ismét.
    Meglepve kell tapasztaljam, hogy egy rakat fejlesztésem elveszett, a fullos gépeim stock-ra minősültek, ennek hála default lőszerekkel kell lövöldöznöm. Sőt, az egy Spitfire-el úgy engedett be csatába, hogy nem volt benne lőszer, öröm volt a ravaszt kattintgatni üresen...
    Szóval a kérdés: ez miért van?
  • vajakos21
    Beindult a topic,mintha frissités lenne.
    Hivatalos forumon van leirás kontrollerekröl,tapasztalatokról.
  • Caterpillar
    Itt le van írva, mi is volt ez....

Elvileg vissza kellett volna fizetni, persze a Hideg háború miatt ez nem valósult meg, az Oroszok megtagadták a fizetést...
  • sulouos
    Szerintem az, hogy az oroszok kitartsanak addig, amíg ők megérkeznek. Ez tuti sikerült nekik. Plusz gondolom azért nem ingyen adták nekik a technikát, megfizették azt a szovjetek rendesen.
  • oOBALAOo
    Azt tudja valaki történelmileg mi érdeke volt az USA-nak haditechnikát adni az oroszoknak?
  • Coral Springs
    Tudom, de a cikket nem neked küldtem. Találtam, jónak találtam, beszúrtam.
  • Coral Springs
    Abban igaza van hogy a gép irányítása nem megerőltető, viszont ha jól akarsz játszani tudás oda is kell. Nem árt ismerni néhány manővert, nem árt gondolkozni, nem árt taktikusnak lenni. Nem mindegy hogy veszteséggel és kevés kill -el fejezed be a csatát, vagy veszteség nélkül eredményesen. Az utóbbi lehet akár egy mérce is, amit ha felállítasz magadnak mindjárt bonyolultabb a történet. Persze ki hogy áll ehhez hozzá, azt viszont nem árt megjegyezni hogy az Arcade réteg van többségben.
  • Caterpillar
    Ez lehetne a "siemka" definíciója is...
  • sulouos
    Ez jó cikk, de nem a joystickre gondoltam, hanem a konzolos kontrollereken levő kicsi peckekre... Mindjárt keresek képet róla.

• oOBALAOo
    "...Arcade Battle: Alkalmi játékosok gyakori kedvence. Tulajdonképpen egy könnyed szombat esti játékmód, ami fáradtan meló után is játszható. Az öt billentyűnél és az egérnél többet nem muszáj hozzá használni. Különösebb mentális megerőltetést nem jelent,..."
  • Glo
    Prém bomber az nem ér :))
  • oOBALAOo

Ki mondta, hogy nem érdemes bomberekkel menni?
  • Coral Springs
    Flightstick az egér ellen.
  • sulouos
    Régen itt olvastam, hogy a kontrollert nem nagyon lehet beállítani rendesen a játékhoz. A PS-ikszboksz-valami kiadás óta próbált valaki kontrollerrel repülni?
  • Coral Springs
    Nincsen joystick -om, még mikor kezdtem a gamepad -ot próbáltam beállítani, nem sikerült így maradt az egér. Nézelődéshez is egeret használok.
  • oOBALAOo
    1destroyer és egy landing craft ja és egy bázis:
    )
  • Glo
    Azért nem mindegy mit vittél ki.. AAA-t, pillboxot vagy carriert :)
  • bgabor
    Kiképzőtisztjei? Ez egy noname újonc, mégcsak nem is a fő PUMA klánból. Egy zöldfülűt vertél le.
  • sulouos
    Vagy jobb. Korán van még :D
  • sulouos
    Launcher ablak --> a grafikai beállítás sor melletti fogaskerék ikon --> bal oldalt az utolsó előtti pipa.
  • oOBALAOo
    NNa szóval itt az a lényeg,hogy 2- azaz kettő földi célra adott ennyi villanykörtét.ez azért nem rossz.igaz prém géppel, de akkoris...
  • oOBALAOo
  • oOBALAOo
    kerestem a launcherben, de nem találtam...
  • oOBALAOo
    ok, köszi!és hogy állítom be, hogy jpegbe mentsen??
  • a.carkey
    *két=kép
  • a.carkey
    Figyu!

Kimásolod a két (jpg) linkjét (jobbgomb a képen, kép URL-jének másolása), rákattintasz a kommentboxra, hogy megjelenjen a kurzor, majd megnyomod a fórumon a KÉP BESZÚRÁSA feliratot, itt a kommentbox (vagy mi a szarnak hívják) alatt, és bemásolod a megjelenő üres helyre a jpg linkjét. SEMMI MÁST NEM CSINÁLSZ! Ezután megjelenik a képed, ha olyan helyről linkelted be, ami ezt engedélyezi.

Ennyi! :)
  • sulouos
    A launcher beállításoknál be tudod állítani hogy jpegben mentse a screenshotokat.
    Amúgy mindjárt kipróbálok valamit.
  • Caterpillar
    Speciel én épp kérdeztem egyet, gyanítom nem csak én tudnék tanulni belőle, választ nem kaptam, gondolom elsiklottál felette (joy-al repülsz e vagy egérrel, és használsz e TiR -t vagy sem?), most is csak a manőver érdekelt volna, lett belőle kisebb flém... :(

Tolnék én is videokat, de Arcade-ról nem nagyon akaródzik, az RB -t meg még nem igazán ismerem....
  • Glo
    Launcherben be tudod állítani, hogy Jpeg-ben mentse.
  • oOBALAOo
    köszi, de még így se jó., mert nem lehet nagyítani...
  • oOBALAOo
    NNNNa ezért nem töltök fel képet!egy,hogy targa formátumba menti el ez a szerencsétlen game, 2 hogy nincs kedvem tökölni azzal, hogy a megfelelő képfeltöltő, megfelelő linkjét bemásoljam...
  • Glo

:))