War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AIexx
nem nem, azért mennek vele, mert ők is hősök akarnak lenni a híres Mustanggal, mert az a király, mi is azok vagyunk, gyerünk.... na most, abba a br -be nincs olyan gép, ami 2 perc alatt ne szedné le..
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.04.08. 16:53:10
SigS
A mustang olyan mint a japcsi gépek : van, de senki nem használja <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Viccnek is rossz... 😉

SigS
Mert a Mustang amúgy is egy fos <#eplus2>

Tegnap este égtünk 1 jót a géppárommal SB-ben... 2v1-ben leszedett minket 1 srác, mi P-51D-5-tel (majdnem stock állapotban), ő pedig J2M4-el... Hát hozta a japán gépekre jellemző statot, esélyünk se volt ellene pedig 1v1-ben nem szoktunk alulmaradni...
Cobra.
Azért van hogy az amerikai géppuska is csak csillagszórózik az ellenséges vadászgépen.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sherman0070

😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

SigS
<#szomoru1>

Próbálj hivatalos fórumon rákeresni a joyra.Biztos van topicja és ott találsz rá beállitást.Simulator alfórumon érdemes.
pontosan annyit semmi többet
SigS
1 kérdés: A sárga TP-okkal mit lehet kezdeni azon kívül hogy sasért be levet váltani fejlesztésre? <#fejvakaras>

PLaci
Bárcsak ily könnyű lett volna a prém P-39 is.... (nekem nem lett meg)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

RAZOR27
Na megis van a bumeráng. Jó kis repcsi.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

NIBI
T.16000m-et használok osszanak meg velem egy jó joy setupot, köszi.
Valamiért itt a WT-ben nem szuper...
Hm... Lottó nélkül 90k bevétel, + 2 tieres csatában. FW OP.

megérte múltkor gürizni egy kicsit az orosz prém kobráért
nagyon szépen illeszkedik a többi hasonló br-es nagyágyús orosz dögökhöz 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mozdok Air Domination: nekünk 9 gép a zónában ellefélnek 1 db........5 perce nem foglalódik az objective....
PLaci
Már be is izzítottam a KV-2 -t! (sajna t2 minimum, a Bf 110 nem jó ide, se a t1 LaGG -jaim...)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

ez jó hír 😊
aranyos kis gépek azok 😊
SigS

SigS
Akkor nem tudom...nálam volt vmelyik nap hogy 5500-6500-ön volt egy DO, meg valami német fos op gép, ködös pálya, ellenséget se lehetett meglátni, aztán szerencsére yak-3p-vel voltam ami emelkedik mint egy ufo, azzal lőttem le őket, és kezdődött a foglalás, megnyertük. <#nemtudom>

Fura Alak
Hiába van 5km felett 1-2 bombázó, mert bizonyos magasság felett és alatt nem számít... Nem henger, hanem gömb alakú a foglalási terület. Nekem volt már olyan, hogy foglalással nyertünk, mert minden n00b piroska épp füvet nyírt.

SigS
Lehet volt fent pár bombázójuk 6-7e-n <#fejvakaras>

<#circling>

AIexx
mindez 4 perc alatt, a másik dolog, rá 3 percre már nemvolt repterük, az egész csata 7 perc 10 volt.. 😄 😄
RAZOR27
valaki magyarázza már el nekem ezt az Air Domination módót... most kétszer egymás után ez volt. Elsőben senki nem maradt az ellenféltől a körben mégse adott egy fikarsztnyi pontot se, még csak a nagy A karika se kezdett el kékkel töltődni, megkellet várni még lejár az idő. Másodjára meg kb 5. percnél még 4 gépünk a zónába erre felszökött az ellenfél pontja azt GG fél perc alatt.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Egyáltalán miért kaptál pontot? 😊

Messer G-10.Ellenfél yak-15....A yak-15 miért nem megy me-262 ellen?Mert sovietjin szerint 2.0-val magasabban kell lennie az me-262-nek?! 😄 Vicc.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.04.01. 22:25:13

AIexx
na, ez teljesítmény! 😉
Olvastátok!?!? Visszahozták a normális rb-t, kivették az arcade mapokat!!!

Repülősön meg sem próbálom.Wager-t csak GF-en.

Master91
amúgy igen 😄DD
sajnos igen 😞
😄
ez a wager csak arra jó h idegesítsen 😄
3 ból 3 loss...3 ból 3x 4db 4444 klános mocskos csíter orosz seggfej.....
benyomtam a Gold Wagert:

2 meccs 2 bukó....
a 2 meccs alatt 75! db gépet lőttek le az én csapataimból mi összesen 12-t............./ebből én egyik meccsen 3-at másikon meg 4-et/

faszkivan

ui: 4444 egy csíter keci banda
ilyen csodacsapattal azért kihívás ezt a gold wager-t összehozni xD egy leheletnyi esélyem se volt 😄
nekem azért kellett mert tök nullás volt az a legénység és azért expertre érdemes felhúzni az újratöltés miatt
ahhoz meg kellett 200..így kicsit gyorsabban összejött 😊
Én is ugyanezt csinálom :-) . 130-150 pont megvan a németekkel T4-ben körönként (fókával vagy messzerrel), amcsiknál meg a macicicával :-) vagy P51-el. Gyorsabb mindenképpen, ha kell a pont a legénységhez...mondjuk legtöbbször letojom :-), nem szeretek farmolni...

bementem most árkádba egyet mert kíváncsi voltam mennyi legénység pontot lehet ott szerezni.. (kellenek a tank pontok 😄 )
bedobtam a kis kedvencem az amcsi prém hien-t hát.. egy jobb körrel összejött 94 pont.. én meg itt szenvedtem a chaffee-vel 10-20 pontokkal eddig 😄
Támogatom! Nincs is jobb dolog mikor bemész a csettegő mustanggal rb-be és azt veszsed észre hogy bedobott egy 3X3-as pályára és 12db fw190 jön veled head on-ba, ezt a baromságot.
Amúgy valamit sikerült is nekik elpeccselni, csütörtöki vagy a szerdai fix óta instant -30 fps 😞

Azért lettek berakva mert volt ilyen szavazás, hogy legyen-e és ezt szavazták meg 😄
legalábbis ezt írták a devblogon 😄
Torzonborz
Ezzel kapcsolatban indítottak petíciót a hiv. fórumon itten e. Én már szavaztam . 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Szuper ötlet volt gaijin-től ab pályákat rakni rb-be.Gratulálok.

+ Igazán szánalmas lett az RB is.Olyan mint az AB.Jön 2 b-29 és lebombázza a bázisunk.1 gépük marad,de közben már pörög a ticket-ünk.És vereség a vége.

K-4,115 meccs.Ugyan olyan szar mint a többi bf....nem is tudom miért vártam mást.Hulladék.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.03.26. 21:34:20

Nyugi, minden nap olvasom a topikodat és kibírom, hogy ne írjak bele!
Bakker ne hívd fel a figyelmét ,mert megjelenik és megint ki leszek tiltva nem,hogy 1 életre de az örökké valóságra.
A példádban főleg a vér fanatikusok óbégattak, cirkuszoltak a többségnek majdnem mindegy mit tesznek alá, ha jó a téma választás. Sőt azért is rossz példa, mert azzal a játékkal a semi casualokat célozták meg és nem igazán jött be, mert nem érdekel senkit (kis túlzással). Nem hiszem, hogy pár ezer fő-nél többre tudna hízni bármilyen af-es szim játékosállománya. Egyszerűen sci-fi-be a tények alapján még hotas rendszerbe is képesek alapvetően casual játékosok tömegesen, jelentős összegeket beruházni. Nemhogy ezer, hanem vagy két - három nagyságrenddel több ember.
Fura Alak
Lejárt az idő. Ilyenkor mindkét csapat "veszít".