War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#sir> le vagyok maradva....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

plusz 1 a gyűjteménybe 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cobra.
Hamar feladtad. Mondjuk ilyen hozzáállással lehet jobb, is, hogy nem jutottál el a szimulátor módig.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

RAZOR27
<#wave>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

hát kösz, nem tudtam hogy ennyire vágjátok a témát<#circling>

amúgy még a partíciót is leformattáztam ahova fel volt telepítve ez a raklap f0s
nem találtam full realt, pedig állítólag van, nekem csak árkád volt meg realistic, na mondom bemegyek a""""""""" realistic""""""""""-ba, hát gyerekek ilyen árkád lövöldözős hülyeséget a duke nukem óta nem láttam! komolyan mondom!!
villognak össze vissza a nyilak, radaros térkép meg mindenféle baromság. repülőgépeket előszőr ki kell fejleszteni, utána meg kell venni, aztután meg fel kell tuningolni?? ha jól vettem ki????
na mind1, nem is idegesítem magam ilyen hülyeségekkel
viszlát,jó repkedést mindenkinek
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.04.12. 01:13:42

?(???)?

https://forum.warthunder.com/index.php?/forum/240-%C3%A1ltal%C3%A1nos-megbesz%C3%A9l%C3%A9s/
Itt még tudsz érdeklődni
Szerintem controllsban lehet állitani view menüben az érzékenységet meg a fejmozgást is.Jobbra balra, fel le ..ilyenek.
Cobra.
Passz, egérrel lehet rendesen nézelődni.

köszönöm!
még abban tudnátok segíteni hogy én hat-switchel nézelődök a rep szimekben, és itt a hátranézés elég gyenge.....

az il2-ben így néz ki:

a warthunderben meg valahogy így:

az il2ben hátratudok nézni rendesen, itt meg mintha a szárnytő mögé nézne a pilóta,és nem a 6 órájába

nem tudnátok megmondani hogy hogyan lehet ezt állítani?

?(???)?

Inkább lassu xp mint idegbaj :-)
Rámész az eventekre és ott találod air battle néven.Illetve most van battle of britain full is.Csak nézd meg mert nem mindegy melyikre kattintasz mivel arcade és rb is van frb n kívül
Cobra.
A To Battle gomb fölött tudod állítani, hogy mire akarsz menni. De érdemes előtte árkádban kifejleszteni a gépet, ott sokkal jobban jön az XP.

de megcsapkodnám azt aki kitalálta ezt a 6 vs 9 britain marhaságot, a támadók győzelme szinte mindig garantálható, ha nem az ellenséges vadászok intéznek el akkor vagy az első hullám bombázói géppuskáznak ki vagy a második hullám intéz el.... már ha sikerül eljutni odáig hogy a bombázókkal foglalkozz.

sziasztok!
ful reál csatába hogy kell menni? tegnap letöltöttem a játékot, elküldött ilyen tutorial félére, azt végigcsináltam,és utána ami csatába mentem az ilyen árkád féle volt. (volt célzássegítő,külső nézet,stb...)
valamennyi xp-nek össze kell gyűlni hogy tudjak full realba menni,vagy hogy kell választani,?Sehol se találtam
köszönöm a segítséget!

?(???)?

Az e3 mg ff -je egy fos...de legalább kevés lőszer van hozzá Illetve a motorral is gond van.Feltolod a gázt és 10mp mire reagál..
Érdekes hogy a bombázásra nincs szorzó ezen a gépszerzősön ( rb/sb) Aki viszi az angolt a hellcat jó választás.Azon a br en egy troll...külön élmény leszedni őket ( sb)
Nohab
Egyetértek. Ilyenkor vehető észre, hogy a döntéshozók nemhogy repülőn nem utaztak, de még szerintem repülőt sem láttak élőben.
Torzonborz
Ez a battle of britain de fel tudja baszni az agyam. E3-al kap a shitfire egy adagot nem történik semmi , az meg megszór a meggymagokkal és már zúgok lefele. Ráadásul úgy billeg ez a szájbavert mesza mintha talaj részeg lenne a pilóta.
"historical accuracy"-t kicserélhetné gazsi "allied accuracy"-ra nyugodtan.
Grrrr <#duhos2>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

lehet pluszban grindelni angol prém gépekért 😄 175 kill és 200 földi bombázóval a két gépért árkádban

http://warthunder.com/en/news/2993-special-ww2-chronicles-british-trophies-en
a győzelem mellet meg kell lennie a 75% hatékonyságnak is csak így számolja.

PLaci
Nem elég, hogy hiper-gagyik 1000x random szarok ezek a WWII krónikás eventek, de most még csak nem is számolja a győzelmeket........

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

RiCSi1234
Hali!! nem találom azokat a képeket a vinyón, amiket a játék úgy készít, hogy leveszi a hudot, de a war thunder logót oda biggyeszti. Steames a játék, de a steames screenshot mappában csak azokat a képeket találom, amikről nem veszi le a HUD-ot. Be van állítva pedig rá egy gomb, ha benyomom látom is hogy megjelenik alul egy pillanatra a logó. Na, tehát valaki valamit tud rá. Keresgéltem a steam mappában, windows keresővel is, de semmi. Valaki valami ötlet?!

GTA V (*.*)

AIexx
f82 -el szerintem ne nagyon head on- ozz, főleg ne la-9 -el, másfélről rúg egyet az orrával, oszt már nincs szárnyad, se senkinek... legjobb head on gép! árkádba meg főleg.. 😄 😄
akár hogy is van de befolyásolni a mecset nem lehet érdemben, először mentem vadásszal(hurricane) hogy bevédjem a bázisokat.... jah mire leszedtem egy bombázót vagy egy bf110-est azokkal a 7.7mm megy mag köpködőkel a csata már is véget ért, nyertünk de az ef 53% tehát vesztes csata, bombázókkal is hasonló a helyzet szétkapok egy sérült bázist de az újratöltésre már megint nincs idő mert ennek a meccsnek is vége.... természetesen megint nyerünk de az ef 48% van.

aszem hagyom a francba és megvárom a következő eventet mert ez így esélytelen.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.04.10. 12:05:26

én kiszenvedtem 15öt ebből is valahogy tegnap de hát.. egy nagy random az egész ab-n
ezért szarok ezek a győzelmet kell hozni eventek mert kis részben múlik rajtad, főleg ezek a darálósok

amúgy a második ládáért kaptam 50k ezüstöt.. egy pár szép szóval ki is léptem 😄
<#eljen><#nevetes1>

Tegnap kb. 20 körből 3 győztes volt AB-n. 3 perc alatt vége a csatáknak, hiába bombáztam ki 3 tankot, mire újra betöltenék, vége. Vadásszal sem volt jobb a helyzet, 2-3 kill, és bukó.

@Twi452: köszi az infót.
Torzonborz
Gondolom csak AB-n játszik.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2015.04.10. 10:31:38

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

"szaros eltúlzott FW/BF" Ezen jót nevettem...

Ez nem egészen így van :-) . Szerintem nem olyan rossz ez. Elmondom az én tutimat :-) : bemegyek AB-ban a Bf110-essel és a sok elmeroggyant bombázó közé bevágódva vérengzésbe kezdek, mint róka a tyúkudvarban :-) ! 5 kill megvan általában így meccsenként és ezzel együtt ki is van húzva a méregfoga a pirosaknak, a mi bombázóink meg befejezik a műsort ;-) . RB-ben is hasonló a műsor amúgy...

ez a ww2 repülős event nyavalya egy akkora nettó faszság hogy az hihetetlen, még egy nyavalyás killt se lehet összehozni mert azonnal véget ér a meccs, eddig a 23 csatámból 23 vesztés volt... röhej

Cobra.
Azért az 50-es kaliberrel elég szenvedés leszedni valamit, a 20mm-es meg általában egy golyó (belém) 1 kill.

SigS
Én az F–82 ... (Twin Mustang <#wilting> ) -vel szeretek repülni. A végén a gunpoddal felszerelve nyugodtan szembe lehet menni a szaros eltúlzott FW/BF-el. Egyébként meg gyors is, fordulni meg nem nagyon kell vele <#kuss>
Sörcicák jók mindketten, a 3x1000-es bombákkal felszerelve meg igen ütős

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Amúgy bearcatből a 12,7-t annyira nem csípem, túl gyorsan ürít 😊 és az a 4 db puska szerintem kevéske. F82-t meg az új pilonja miatt akartam kipróbálni (+6 géppuska) de így inkább kifejlesztem a 20mm medvemacskát.

ha valaki pénzt akar farmolni nyugodtan mehet erre az árkád eventre medium tankoszlopokat bombázni he111-el meg ju88-al pl 😄
simán jön 30-40k profit egy körben 😄
5 hét és mindegyiken más prém gép..... áhh kizárt 😄

nem jól érted 😊
1 hét van rá csak az eventek fognak változni közben

és azt írják, hogy "first week of five", szóval valószínű 5 hét lesz összesen és más-más trophy más prémium géppel, de ez csak spekuláció 😊

az aktuális naptár az eventekkel
http://warthunder.com/en/special/chronicle

kb másfél óra múlva elvileg változik is ez a mostani, reméljük a következő már élvezetesebb lesz 😄
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.04.09. 11:15:00
Jól értem, hogy 225 győzelem kell a prémgéphez (tudom, sorsol, de na...), és erre mindössze 1, azaz egy napot adtak? Ezt így hogy?
Na egy dobozt ebből is kihúztam mint múltkor talán prém pz4es volt ilyen 😄
itt is megkaptam a 10% silver boostert, ennyi szarakodást nagyon nem ér meg az a szar 😄
Az egy sz*r. 😊 Könnyű célpont.Viszont a sima mustangos véleményeddel egyetértek.Én imádom.A bearcat mellett az egyik nagy kedvenc.

ez az f-82... bár még stock, de ilyen eredményekkel nem is lesz sokkal jobb, 4 csata 0 kill , ahogy meglátnak megszűnik a világ és mindenki rám jön. nektek hogy megy vele?

Csak a szokásos balance.Persze ez szerintük tök korrekt
ezzel mustangos dologgal azért nem teljesen értek egyet, valóban sokan repülik és legtöbbjüknek fogalma sincs hogyan kéne ezért tűnik gyengének. nagyon kevés olyan gép van ami utolérné és meglógni is nagyon nehéz előle ráadásul nagy sebességnél is félelmetesen gyorsan tud irányt váltani (sokan ez miatt is törik össze). szerintem jó gép, főleg mióta nagy sebességnél is lehet használni a fékszárnyakat

Ezt a retardált eventet...Gratulálok annak aki kitalálta.

na már reszeltek kicsit rajta most már a gyengébb csapat legalább létszámfölényben van 😄
gondolkodtam rajta.. de ha ilyen lesz a többi is
ebben aztán tényleg semmi móka nincs csak grind és grind 😊
a repülős most abból áll h ki tudja hamarabb ezekkel a megymagköpőkkel előbb kiszedni az ellen armored car-jait 😄
vannak a fordulékony oroszok és az E1-es 109es... hát.. nem meglepő h nincs német játékos 😄
Gondolom azért ezt is behúzod Twi :-)
mondjuk ezek a mostani eventek teljesen elmebetegek 😄
az egyikben totális német a másikban totális orosz fölény van
és ilyen 10-15 az 1-hez a várakozók aránya is természetesen 😄
Minden 15 győzelem után is sorsol.Régen azért sb re volt szorzó.Mondjuk ez a gép se kell.Ha német vagy japót szeretnék akkor nem mostanában kell izgulnom :-)
SigS
225 győzelem fu.

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

most egy kicsit hosszadalmasabb a prém gép megszerzése.. pf 😄
http://warthunder.com/en/news/2987-events-war-thunder-conflicts-series-ww2-chronicles-en

Gain victories in “WW2 Chronicles” missions and receive the “Victor’s Trophy” with a chance to get a premium vehicle every time you reach 15 victories. If you reach 225 victories you will be guaranteed to receive a premium vehicle, unique title and decal.

225 győzelem hát...