38447
  • kisokka
    Jobb lenne az eredeti célzással, én azt mondom. Így is tudtam vízi célpontokat zúzni fele, de nagyon necces. Egyszerűen nem értem miért nincs ott a vízen a cél, és miért csak ennél a fajta torpedónál. Azt még elnéztem, hogy a Beaufighterekről leszedtek egy torpedót(2 volt emlékeim szerint), de még a célzást is kiszedték volna? Nemár...
  • vajakos21
    b7a2 400 al 30 m röl aztán padlógáz.a mozgó cruiser orrát célzom és mikor látom a zászlókat akkor oldom
  • kisokka
    Nem, most kipróbáltam 160 km/h-val is, de nem jelenik meg. Test flight-ban működik ez egyáltalán?
  • Droughert
    A sebesség nem lehet gond?
  • kisokka
    Akkor ehhez a víz alá kéne bújnom?

Hol lehet megnézni ezeket az adatokat, hogy melyiket honnan lehet dobni?
  • sulouos
    Torpedó típustól függ, van amit akár 300m-ről is ledobhatsz, van amit csak 30m alatt.
  • vajakos21
    igen.irtam is egy hosszabb hozzászolást,csak eldobta az üzenetem,igy csak a 30m maradt....
  • twi452
    Torpedó fajtától is függ, azt hiszem ezt hozták be az egyik patch-ben nemrég :)
  • vajakos21
    Én 30 m körül dobom.
  • kisokka
    Megnéztem Tutorialban, ott 30-100 m közé teszi az ideálist, de 200 környékén már megjelenik a cél és nem írja a "Too high"-t. Így nem értem mi történt nálam, de kezdem unni, hogy csak nekem vannak ilyen idióta bugjaim
  • kisokka
    Már majdnem a vízre szálltam le, akkor az hogy?
    Ezen pöcköltek volna valamelyik patchben? Mert emlékeim szerint lazán le tudtam dobni 150 alatt is.
  • Glo
    De, 50m az még elég magas.
  • kisokka
    Az mitől lehet, ha torpedót akarok dobni, végig "Too high" felirat szambázik oldalt? 50 m-en ne legyen már magas neki...Vakon kellett ledobálnom két gépről is a torpedókat, természetesen egyik se talált, de legalább jól leszedtek.
    Bug lenne?
  • Coral Springs
    Újra elővettem RB -re a sima La-5 -t, eleinte annyira szarnak tűnt a gép hogy azt hittem nerfelték. Végülis kapott új FM -et, valamivel nehézkesebben mozog az Airacobra -nál (és mint eddig), de szarnak nem szar. Meg +100 lőszerrel több van benne.

• Belkar
    A Go 229 benne van a német release tree-ben szóval lehet örülni :)
  • sulouos
    Ugyan már, ilyen ócska gépekkel jössz? Szuborbitális bombázó! :D

• jocking
    Sőt, bővíthetnék a német bomber ágat, úgy tudom, az ar-234 eléggé esélytelen a jetek ellen:
  • sulouos
    Le ne fagyjon a joystick az extrém -5°C-ban! :)
  • twi452
    nem fog javulni csak ha felmész vele 5000re :)
    Ott se sokkal jobb mondjuk de ez ilyen :)
    a g8n kezesebb, gyorsabb és tele van ágyúval :)
  • Omrega
    Sikerült kifejlesztenem és szolgálatba állítanom a G5N1-et, kicsit csalódtam benne, szinte katasztrófa ahogy repül, mint az 1.35-beli XP-38-as. Még AB-ben is billeg mint egy csatahajó. Ahhoz, hogy irányba állj egy lendületesebb kanyar után, kb. 40 fokkal előbb kell jól kormányozni a gépet. Lehet, ha megvan a szárny erősítés és motor is teljes hatásfokkal működik benn, akkor majd javul a gép repülhetősége. Ennél azért többet vártam egy japán géptől.
  • Omrega
    A szinte szögletes mégis nagyon karakteres kabinteteje, plusz a kegyetlen jó arányai miatt bf109-es a kedvencem. 2. helyen a p47-es, azzal a brutális ovális orr megoldásával. A 3. helyezett a ki49-es.

@CoralSpings: hihetetlen, hogy a németek mennyire megelőzték a korukat. Ez a forma + hajtómű elrendezés, napjaink dornjában és igen a b2-ben köszön vissza.
  • twi452
    szoktak a tetves bombázók riadalmat okozni :)
    főleg ha arcon köp amire a legnagyobb esélye van ugye.. :D
    1 lövés elég, hogy megsérüljön a motor ami hát kellemetlen mert leáll a francba hosszabb-rövidebb idő múlva viszont ami problémásabb, hogy telefröcsög olajjal az üveg.. aztán így kell hazakullogni sikeresen közben még parázva, hogy húzza ki hazáig :D

a másik amikor nem lesz olajos minden, észre sem venni, hogy gond van csak egyre gyengébb és gyengébb lesz a motor :)

megvan a maga bája az sb-nek :)
  • Coral Springs
    Az veszélyes RB -n is. Engem egyszer kigyújtott az ai, azóta nem becsülöm le a lövészét.
  • Coral Springs
    Nálam az Airacobra mindent visz.

Amúgy ez lenne a legszebb ha bekerülne a játékba, valószínűleg elkezdeném tolni a német ágat is hogy megszerezzem.

A B-2 egy nagy kedvencem, futurisztikus gép.

• sulouos
    Ja, meglepően nagy a tűzgyorsasága annak a géppuskának.
  • twi452
    sb-ben még a stuka is veszélyes tud lenni hátrafelé :)

1-1 találat is tud nagy bajokat okozni úgyhogy ott tényleg óvatosan kell csinálni :)
  • sulouos
    Ó, hát persze hogy nem. Csak a B-25, az SB-2-esek, a japán bombázók, meg a többi ami most nem jut eszembe.
  • lexlutor
    a b17esen kivul viszont mas nem tud ilyet..
  • oOBALAOo
    és a b25 meg az xp50
  • oOBALAOo
    a legszebb a p51 mustang.számomra.
  • sulouos
    A Sabre olyan furán néz ki az alsó szárnya miatt, mint egy "hasra esett fóka", az F-80C sasorrú, a Panther tényleg szép. :D
  • oOBALAOo
    ha lesznek nagyobb bomberek is, akkor RB-n azok is használhatatlanok, mert még a b25-el is problémás a felszállás a rövid repterekről, nagyobb gépekkel meg egyenesen LEHETETLEN..(Yer,B17)
  • oOBALAOo
    a mig15 szép??khm.izlések és pofonok.sztem messze az usa gépek a legszebbek, és a leg "fickósabb" kinézetüek!
  • Coral Springs
    Az előző rendszerben az amerikai ágat kihúztam a 19 -es szint kb 3/4 -éig, kb 1 millió XP kellett volna a 20 -as szinthez. Az oroszokat pedig 12 -es szintig toltam ki. Egy forintot nem költöttem még a játékra. Én úgy fejlődök hogy masszívan csinálom a kill-eket, néhány szar napomat leszámítva zsinórban jönnek az eredményes csaták.
  • sulouos
    De legalább szép. :D És szépen kocognak az ágyúi.
  • Coral Springs
    Részben erre értettem, a másik pedig hogy vonatkoztassunk el a MiG-15 -től, mert op mint a fene.
  • sulouos
    Szerintem arra értette, hogy egy Yak-9T-vel ha jól célzol, van időd 2-3 találatra is, de egy MiG-15-el olyan gyorsan húzol el a cél mellett, hogy szerencse ha 1 37mm-es talál. Az meg sokszor nem elég.
  • oOBALAOo
    mindenki pénzel jut el tier5 be.gondolom még neked is van min. 1 prém géped nem?:)
  • oOBALAOo
    már bocs, de csak a saját nevedben nyilatkozz ilyeneket.23-37mm az nem rossz bomberek ellen...lehet neked csak az usa jetek vannak meg,az tényleg nem nagy tűzerő.
  • kisokka
    Egy Wellingtonnak is van értelme RB-n? Mert ugyan megvan, de arcade-ben tényleg használhatatlan lett. Amikor még pár hónapja játszottam vele, kevésbé jutott eszükbe a fightereknek feljönni hozzám és megenni, de megesett az is nem egyszer, hogy géppuskával szedtem le a rám támadókat. Ahogy néztem, most nem sok esély van erre.