War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pár találatot bekaptam látszik ahogy inog a gép tõle mikor körbe fordulom, és küzdök rendesen az íven tartásért. A replay sajátossága, hogy természetesen az utolsó sorozatnál a bal szárnyát megcsapta a spitem attól fordul le balra. Normál esetben nem megyek neki ennyire hátulról. Sõt elkerülöm õket messzire lõszer takarékosság miatt. Fightereket könnyebb leszedni. Most az lebegett a szemem elõtt, hogy lerammoljam bármibe kerül.
Erõsebb gun-al szerelt gép kinyírt volna. Általában fordítva történne a dolog én zuhanok a másik továbbmegy.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
http://www.twitch.tv/volfram42
Az a vicces, hogy RB-n pont fordítva van, hogy az angoloknak nincs esélye. Illetve van csak kicsi. <#beka3>#beka3>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
PUMA TV ON!
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Amikor ugyanez a pálya Battle of Britain címen megy akkor meg a németek nyernek meg minden egyes meccset, mert a levegõbõl kezdenek és sokkal jobban emelkednek mint a britek. Mégsem vinnyogunk miatta.
Németekkel játszva amúgy sem szép vinnyogni, így hogy minden térképen legalább 3000 méter magasságelõnyük van.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Japánoknál az FW-190 nagyon jó vétel, az amcsi Spitfire sajnos már nem megvehetõ, a brit Typhoont pedig most nem tudom, hogy éppen mivel lehet megvenni, nekem ezek a kedvenceim. Aranyért mindenképpen a japán FW-re szavaznék.
Példa:
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nem a gold ammora gondoltam a magas effiseknél, hanem hogy sikerült már azért bukni csatát, mert az übergigamega profi csapattárs nem vette észre, hogy a tankok amikre õ vár, velem szemben gyülekeznek, csak éppen nincsenek spotolva. Inkább cinikusan elküldött a francba az 1100-as effimmel együtt, hogy én ne magyarázzak neki, majd õ tudja. Lerohantak engem is meg õt is. És ez nem az én, vagy a csapat, vagy akár a játék hülyesége volt, hanem a magát nagyra tartó, fényesre nyalt seggû profié.
"A effikbõl is le lehet venni szépen mindent:
Aki szuperzöld vagy lila, (+1500eff), azok általában arra mennek, és azt csinálják amit kell, nem fognak hit nélkül elhalni, visszajönnek bázist védeni ha úgy alakul, függetlenek a lemming rasstól, néha a sírból is visszahoznak csatát.
Aki sima zöld (1200-1500eff), azok rendelkeznek ugyanezen skillekkel, de ebben abban még vannak hiányosságok, valamint a csatákat se tudják nagyobb hátrányból, vagy egálból egymaguk eldönteni, kell melléjük csapat is. De ha van akkor azért darálnak.
A sárgák(900-1200eff) azok általánosságban tisztában vannak mit hogy kéne, és meg is próbálják azt tenni, aztán vagy sikerül vagy nem. De ott már erõsödik a lemming érzés, azért le kell írni általában nagy faszságot nem csinálnak.
A pirosak (600-900eff) a lemmingek. Igazából csak jó esetben lemmingek, és legalább a pálya feléig elmegy nyolcadmagával, hogy ott aztán 2 light tank feltartsa õket, és onnantól se a bázist nem húzzák be, se a foglalást nem jönnek vissza lelõni. Rosszabb esetben basecampel top tier tankkal, vagy meddel, esetleg hegyet mászik Maussal. Taktikázásra totál alkalmatlanok, nem érdemes bármiben számítani rájuk, pirosak között úgy kell játszani mintha egyedül lennénk.
A szuperpirosak (0-600eff) a botok. Teljesen függetlenek mindenféle ingertõl, nyomja a gombot, és amerre áll arra lõ. Két fõ fajtája van: Az egyik aki beleszarik ha felvillan 8 piros a jobb oldalon, õ nyugodtan lekempel a pálya másik sarkában a top tankjában és semmerre nem megy, illetve a cicák, akik mint a fonalgombolyag után, úgy mennek a piros pontokra a térképen. Mindig arra amerre éppen felvillan egy. Taktikai érzékük totálisan 0, nagyobb heringnél simán belelõ a társba is majd sryzik, ha úgy van a tanktól függetlenül basecampelnek bármiben ülve, vagy elsõként elhullanak a faszba.
Hogyan látják ezt a 600 effisek:
1800+ csak gold ammos csaló köcsög noobok.. (goldal nekem is menne hah ledarálnámmindet😛)
1500+ eff és stat vadász noobok akik erre verik magukat gold ammo és fraglopkodás nélkül nem menne nekik...
1200+ noobs! meg kell mondanom nekik, hogy mit csináljanak de nem hallgatnak rám és a pályán olyan helyeken harcolnak amiket nem is ismerek!! a bázist meg csak én védem persze ki másra hárulna a neheze!!
900+ na õk tudnak! nem használnak gold ammot és hallgatnak rám elég gyakran, ha elindulok egy irányba és mutatom nekik az utat jönnek velem segíteni (a többi magas eff-û statvadász balfasz miatt kapunk ki akik elmennek a másik irányba ketten pff...😄)
600+ õk az igazi csapattársak szépen beállnak velem egy bozótba a bázistól 30 méterre és szétszedjük aki arra jön! ha nem lennének a gold ammos köcsögök akkor minden csatát nyernénk!"
Igaz a WoT -ból van, de a lényegét a WT -re is lehet értelmezni. Amit pedig leírtál az egy alapos ellentmondás, egy kis irigységbe körítve, fõleg ha magamból indulok ki. Én többet teszek hozzá (AB / H😎 általában egy csatához, mint a team többsége együttvéve. Az más kérdés hogy én nem állok be abba a "bozótba", hanem ésszel játszok.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
meg néztem pár mig-es videót ez a srác nem is nagyon húzza neki az ívet😛
2:00 nál 375 méteren van majd 5:00 nél már 22.000 méteren!😄 az 122m/s climbrate😄 miért nem vágják ezeket a Migeket meg hidegháborús angol/usa gépeket valami saját tierbe??
Egy újbóli kör megtételéhez baromi sok idõ kell és addigra már kiszúrják, hogy egy vagy két vadász van a bomber mögött. Akkor meg azért ússza meg. Talán még együtt lehet élni a bomberek iszonyatos erõs gunnereivel, amikor csak hátra lõ. De mikor olyan, mint egy sündisznó, akkor tényleg egyszemélyes erõdítmény. Nem egy eventet nyertek meg nekünk pl mikor topger(g10,fóka, stb) vs p47,p51,b17 megy egymás ellen. Bombázóknak sokszor több killje van, mint a fightereknek.
Hardest day-en beültem patkánykodni párszor én is 😊 az alap GER bomberbe (egy-két alkalom, nem több). És szánalom volt nézni, ahogy jöttek, vérverejtékesen küzdöttek és hullottak lefelé a spitek, hurrik. Én pedig homályos tekintettel a röhögõgörcstõl a helyzet komikuma miatt kisujjal pöckölgettem lefelé õket. Pedig ott korlátolt a tailgunner forgás szöge. Egyszerûen az ütõ erõ és az egeres mozgatás miatt túl erõs, durván erõs. Arról már nem is beszélek, hogy FRB-n újra is tölt, mert bomber és viszi az anyagot magával. A fighter pedig nem tud újra tölteni a levegõben.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
mármint 500%-os gép.
Az IronS és a PKKA sem csak top pilótákból áll. Meg néha elvesztik a fejüket õk is a free frag reményében, pedig csak gondolkodni kéne 😊
Még folytatom, de nézem a BoS streamet 😄
Ki lehet lõni, ahogy ki is lövik. Függõlegesen felfelé pl nem tud lõni a B17 sem, akármekkora májer, plusz be se látja a felette levõ égboltot. Le lehet azt lõni, csak tudni kell hogy hogyan. Szembõl támadva pl csak egy géppuskája van. A valóságban is 90 fokban felülrõl, vagy szembõl alulról támadták a nehéz bombázókat.
A6M3-al is lõttek már B24-et FRB-n, pedig annak csak 20mm-e van.
A heten szinte minden nap elso par csatam Peleliu domination volt, tegnap ezt dobta elsore, betoltes kozben filoztam h lehetne egy kis valtozatossag vegre... Lett is...
Aztan par csataval kesobb az egyik heavytank erdekes utvonalat jart be. Replayban visszanezve mintha utanam is fordult volna, legalabbis megprobalta.
Remelem jok a linkek
Engem amúgy nem zavar, a B17 is lelõhetõ, lõttek már le sokszor benne FRB-n is. Mondjuk ha valaki beül mögé az 5 darab 12,7-essel szembe nézni az meg is érdemli. 13-as szintû, mindig van bent G6/G10 amik a 30-assal péppé verik.
Más kérdés, hogy én sose vertem magam a statomra, azt se tudom hány gépet lõttem le. Azt meg pláne nem, hogy ebbõl mennyi volt ai.
Ha meg kerülõt teszel, bármelyik géppel fel lehet kerülni.
Egy dologban ismerem el, hogy nagy hátrány a stock gép, az a lõszer, nagyon idegesítõ, amikor a stock 30mm-t látom lepattanni az ellenfélrõl.
2 és fél perces kör! édes Istenem! 😄😄