38447
  • Coral Springs
    Most lehet megfogsz lepődni azon amit mondok, egy Yak 9T -vel könnyebb leszedni egy bomber -t, mint egy jet -el.

A másik dolog, hogy tier 5 -ben leginkább olyan játékosokat látok, akik pénzel jutottak odáig, és nem játékkal.
  • oOBALAOo
    aki eljut tier5-ig,az nem fog beállnbi a b17 mögé, főleg nem jettel.jak9 is szétszed egy b17et, nemhogy mig15...
  • Coral Springs
    Tegnap de mérges voltam (AB), amikor a Yak 9T -vel egy MiG-3 ellen fordulóztam 3-4 ezren, azt kb 2 perc múlva elkezdett lőni egy köcsög I-15. Ez se véletlenül mászott fel oda azzal a szarral. Egy ideig leszartam, de csak nem hagyott nyugodtan fordulózni, így elhagytam a helyszínt.
  • kisokka
    Nem mondom, hogy baj lenne, csak biztos, ami biztos, inkább megkérdezem.

Kösz az infókat
  • twi452
    Meg 5 percen belül kiderül ha látod, hogy egy szabályos 4-es kötelék jön szembe veled xD
  • bgabor
    Nem köti a játék az ellenfél orrára hogy ki kivel van egy szakaszban. Ha klánosak akkor a klántagjukből úgyis látod hogy együtt vannak.
  • kisokka
    Értem. És azokat miért nem látom, akik ellenem vannak rajban? Vagy látnom kellene valahol azt is?
  • sulouos
    Akik veled egy squadban vannak, azoknak a neve zöld.

Egy squad max. 4 fős lehet, prémiummal vagy anélkül is.
  • kisokka
    Lenne két kérdésem. A squad jelzés szándékosan nincs jelölve, vagy csak én nézek be valamit?
    Hány fős szakaszt lehet még "ingyé'" csatába vinni?
  • Coral Springs
    Arcade -ban valóban nincs, de RB -n és SB -n ez már nem mondható el. Már RB -n is láttam olyat hogy egy B-17 lelőtt 3-4 vadászt, SB -n meg elvileg lelőhetetlen. Nekem van tapasztalatom ebben, viszont a játékosok nagy részének meg nincs, és beáll a bomber mögé freekill -nek.
  • oOBALAOo
    oops..
  • oOBALAOo
  • oOBALAOo
    Tier II felett nem sok értelme van a bombereknek, sajnos pillanatok alatt széttépnek...
  • Coral Springs
    Ötösbe szerintem a B-52 férne be, a B-29 szerintem semmivel nem tud többet a B-17 -nél, legalábbis a játékban nem fog többet tudni.
  • a.carkey
    Egyesek annyira ocsmányra tudják festeni a gépüket ...
  • Vaktermesz
    Én ismerkedem vele, de eddig a héten 2x próbáltam ki, kb 70k-t kerestem, fordulgat, bár engem is meglepett mennyire nem olyan mint vártam, BnZ-t nekem bírja, próbáld 600 alatt tartania sebességet, mert akkor jól viseli, amit még ajánlok, hogy ha fordulót tudod kerülni inkább a sajáton lévő gépet lődd mert az úgysem figyel így enm is tér ki, de 2 meccs után ezt tapasztalom, illetve Stealth lőszerrel vidd, nagyon hatékony és kevés lövedék is elég kárt okoz, így csak 1-2mp célra tartás kell jókor és garantált kill.
  • sulouos
    Tehát hibajavítás: "azt a 7 tonnás fenevadat".
  • sulouos
    Ez a Typhoon... nagyon megváltozott. Próbáltam vele RB-n bohóckodni valamit. Történetesen egyedül maradtam egy La-5 ellen. 600 felett kvázi irányíthatatlan, tehát BnZ kilőve. 350 környékén próbáltam fordulózni vele, és hát... Szóval nincs neki combat flaps-e, csak landing, azzal még el lehet játszani, de újabban úgy fordul mint egy jól megrakott kályha. A sérülést ugye eddig se nagyon bírta, most az egyik szárnyamat közepesen pirosra peccintette a Lavocska, rögtön kibillent a fordulásból, szép egyenesen bele a földbe. Lehet hogy tényleg ilyen támadógépnek kéne használni, csak ahhoz meg az a 2 bomba (amit mellesleg egyszerre old) elég kevés. A fegyverzete a kedvencem, a gép teljes szélességében szétszórt 4 hispanó úgy dobálja zt a tonnás fenevadat, mintha valami permetezőgép lenne. Ja, és a WEP úgy 5s alatt főzi meg a motort.

Van valakinek ilyen prémium Typhoonja? Mit kéne vele csinálnom? A Tempest is ilyen lesz?
  • a.carkey
    Azért kérdeztem, mert el nem tudom képzelni, hogy mit tudhatNA majd. Egyelőre a japán ág bomberjei amelyek bejöttek, mert - izé - érdekesek. A Yer-2, az Yer-2. Tele vannak bombával és eltűnik a célpont. De a japánoknál érzem először, hogy iszonyat mit bírnak egyes típusok (pl. KI-49 IIa), még default kivitelben is. Aztán gépágyú van rajtuk, és bár bombák terén lenne mit fejlődniük, azért brutál amit elbírnak más típusokkal szemben. Ezért sem tudom elképzelni mit tud majd a B-29? Szóval beteszik, tehát érdemes fejleszteni a US bomber ágat.
  • Elar
    Meg tudnátok mondani, hogy miért nem érek utol egy Beaufortot egy FW-vel?
    Kellett tenneme gy félkőrt a térkép kőrül mire meglett + piros lett a szárnyam
    Ezután egy Blenheimmel spwnolt a gyerek - ráfordulok, szinte egyből kilövöm - ő is engem.
    Azért ez bosszant... :I
  • sulouos
    Megnéztem tesztrepülésen, olyan mintha egy gömb alakú vízmérték lenne, egy valamennyire átlátszó gömb, félig töltve valami folyadékkal. Lényegében műhorizont.
  • sulouos
    Feldobtam az Il-2 topikban, hátha ott tudja valaki. Már komolyan érdekel :D
  • Doma #29265
    Csak tipp, de szerintem a kabintető (vész)nyitó.
  • twi452
    Sehogy sajnos, az már elúszott az update-el :)
  • jocking
    Ma akartam csinálni egy videót a múlt heti rekord killjeimről, de azt írja a játék, hogy régebbi verziójú replayt nem tud visszajátszani? Mitől van ez, és hogy lehetne megnyitni a régebbi replayt?
  • sulouos
    Nem lehet, hogy valami fapados műhorizont? Mert a műszerfalon az nincs, ahhoz meg elég modern gép, hogy ne legyen rajta. Van rajta keresztben egy csík, ami egybeesik a horizonttal.
  • Caterpillar
    Szerintem a csúszás miatt van felkasztva. Ilyen golyó van a műhorizontban is (középen a 2. műszer alsó része), viszont célzás közben oda lenézegetni nem szerencsés, így viszont jól látható perifériából is, hogy ha csúszik a gép.
  • oOBALAOo
    ötös tierben semmi értelme nincs bombereknek.a jetek pillanatok latt leszednek...
  • sulouos
    Én csak annyit tudok, hogy valahogy valami valamire vetítve van. Kösz az infót :D
  • csonttika72
    A célkereszt az kolimátoros, vagyis alulról vetíti fölfelé, ugyanúgy mint a T-72 lgv. géppuska irányzékánál. De hogy mi lóg be azt én sem tudom, lehetne akár plüss dobókocka is:-)
  • twi452
    orosz wunderbaum :)
  • bgabor
    Talizmán? :D
  • bgabor
    Dehogy is. Hagyományos bombázó lesz nagy bombateherrel, gondolom négyes/ötös tierben.
  • sulouos
    Szerintem a célkereszt vetítő része, de ez csak tipp. Hasonlót láttam a He-162-ben is.
  • jocking
    Na bazz... Akkor a yer-2-k mennek a süllyesztőbe, ezzel majd atomot is lehet ledobni.
  • jocking
    Szerintem valami ultramodern szovjet helymeghatározó rendszer (amerre lóg a gömb, arra van a "lefelé").
  • oOBALAOo

Mi lehet ez a középen belógó kis "diszkógömb"????
  • bgabor
    Be bizony!

• sulouos
    Ezen a release treen rajta van, szerintem be fogják tenni.

Kép
  • oOBALAOo
    Persze, és vihetsz velük FATBOY-t...mondjuk ha a Sabre-kat betették, ennyi erővel lehetne b29 is.nekem tettszene!:)))