38447
  • Jacek
    Tudod az vesz igénybe T-Home szolgáltatást ahol csak az van bármilyen érdekes.... ehez docensi kell? Mint leírtam máshol jó.. még a fos wotban is...
    De mondjuk tőled nem vártam mást mint valami baromságot behánysz ide...
  • Coral Springs
    Én is felvázolok egy problémát. Egy ótvar T-Home neted van, nem tudom hogy ki vesz igénybe még T-Home szolgáltatásokat, egy nagy átverés, lehúzás. Továbbá lehet még probléma hogy szar a modem, szar a router.

Ez az én netem, egy alap 2500 Ft -os Digikabel, router -el elosztva.

A játékban EU szerveren 10-15 ping -em szokott lenni általában, az US szerveren 100 körül. A hiba az ön készülékében van.
  • Glo
    Olyan nekem is volt, de őt squadban hozták be, és ott a squad top gépe alapján sorsolja be őket csatába.
  • oOBALAOo
    lehet,hogy jól összeszedték, de múltkor pl. prém p47essel mentem (tier III, 3,7 rating) és volt a csapatban egy HE-51-es!!!(tier I, 1,3 rating)
    Sajnos nem csináltam screenshotot róla, de megdöbbentő volt!!!
    Ja, mindez RB-ben.
  • Caterpillar
    Hivatalos fórum post, szerintem itt nagyon jól össze van szedve a lényeg, és még több is! :)
  • Caterpillar
    Most, hogy mondod, egészen megjött a kedvem hozzá! Lehet még egy letöltést is elindítok WT közben, csak a ping kedvéért!
  • Jacek
    Nagy csávó vagy...
  • Glo
    Nem is tudom, azért egy sört lehet meg kell innom lefekvés előtt :))
  • sebi89
    valaki el tudja mondani vagy tud adni egy leírást ahol meg lehet nézni hogy működik a matchmaking? mert ugyebár van a repölőknél "rank" és "battle rating" Most a példa kedvéért vannak gépeim amiknek a rankja 2, a battle ratingja pedig 2.0 -3.3, akkor ezzel az összeállítással milyen szintű ellenségekkel megyek?
  • csoszi87
    Nem tudom, én is kezdő vagyok, de valahol láttam.
    talizmán / tartalék repülőgép
  • R3nton
    jaaaaa, hát biztos, így már logikus
  • csoszi87
    Szerintem az csak 1 csatára szól.
    Vagy tévedek?
  • R3nton
    A mustang Mk1a éri meg jobban + egy boomerang, vagy Typhoon advanced pack. Vagy ez az advanced pack csak szűz accounntra használható fel?

Köszi!
  • R3nton
    Ha veszek egy prémium repülőt, és veszek 100 goldért egy backup planet, akkor az ugyanúgy hozza a lóvét és az XP-t, mint az alapgép? Tehát gyakorlatilag 2 gépet veszek így? :D
  • Jacek
    plus úgy magyarázol hogy nem is olvasol.... igen a forumokon olvasható IP-ket teszteltem plusz linkeltem egy amszterdami netspeedet ami reggel és most is ugyan azt mutatja:DDD szóval inkább ne magyarázd a bizonyítványod...
  • Jacek
    Játszhatod itt az eszed de nézzük... én ide jöttem és szaroztam ezért volt olyan a stílusod amilyen..

Első postom:
    "Kérdésem lenne, másnak is fos a ping? napközben még elmegy elmegy de este 100+ ami kicsit nevetséges... régen sem volt über de 50-60 volt...

Ami infót találtam a serverről az nem sok, van egy ip pingplotteral néztem fos.... de most azt sem tudom hogy franciáknál van vagy hollandban, ha a franciáknál már értem hogy mért szar... "

Válaszod erre:

"Érdekes, szóval azt akarod mondani, ha több embernél jó, nálad viszont nem, akkor a többi ember hazudik és tuti, hogy a szerverek nem bírják?

Hmmmmm"

Igen csak úgy süt belőle a segíteni akarás::DDD De inkább leírod hogy én hazudok és mindenkinél über fasza minden(igaz az officál agyig sírással hogy szar a ping és packetloss mint az állat)

Annyira nem zavar csak ne akard már úgy be állítani a dolgot mintha annyira akarnál segíteni .. tisztán látszik a sűltparaszt hozzá állásod... én ezt írtam te ezt rá ennyi..
  • Caterpillar
    Még mindig nincs értelme vagdalkozni, leírod, hogy szar, válaszolnak ebben a stílusban, hogy de nem az, erre fröcsögsz, hogy mindenki szar... Nekünk ugyan mindegy, hogy segítünk e vagy sem, nem fogok álmatlanul aludni, hogy neked nem megy, ezt nyugodtan elhiheted, sőt Glo sem fog eret vágni magán.

Egyébként egyből 4 IP cím is van, gondolom mindet letesztelted jó alaposan a pingplotterrel mert az "biztos nem szar"....
    Valamint leteszteltél más holland IP címeket is referenciának,gondolom ÉN.

• Jacek
    Nem csak pingplotteral teszteltem....:) az biztos szar... na erről ennyit folytathatod áldásos tevékenységedet majd a officál fórumot olvasgatom itt meg mehet tovább a szarban dagonyázás meg a lekezelés...:D bye..
  • Caterpillar
    Ha fröcsögsz nem lesz jobb, utána néztél már a szerver IP címeknek? Pingelted őket CMD-ből reggeltől? Tesztelted úgy igazán mérhető adatokat produkálva?

Ezek nélkül senki nem fog tudni segíteni, ha nem tapasztalják a hibát...

A WG felvetésedre reagálva, igen bírja, főleg hogy egy hete minden este azt olvasom, hogy "megint lerohadt az EU1..."
  • Jacek
    Még erre válaszolok, idézd az előző hozzá szólásaimban ahol én barmiért is okolok bármit vagy bárkit??? légy oly kedves... valószínűleg nem fog menni mert nem írtam ilyet...

Egy problémát írtam le , mivel EU szerverű online játékban ami lövölde ráadásul.. nem túl jó a 100+ ping... tehát ezt próbáltam megkérdezni hogy ennek mi lenne az oka..

Válasz 1: mindenkinek jó retardált vagy..
    Válasz 2: jó az minek akarsz jobbat...

THX..!!! a sokat szidott wargaming fos mobil nettel is tud 60-as pinget amikor 200000-en vannak rajta...
  • Glo
    Ground crew -> Reload
  • Armisael
    Melyik crew skillre kell nyomni skill pontokat ha azt akarom, hogy a bombázók/Zuhanó bombázók esetén a bomba reload csökkenjen?
  • Jacek
    De talán hagyjuk is itt abba.. rájöttem túl nagy elvárásom volt ebben a fórumban...:D
  • Glo
    Hát nemtom, én viszonylag amatőr vagyok ebben a tekintetben, csak párezer online repült órám van, de ha lelőttek még sose kezdtem el azt firtatni, hogy nem volt jó a ping a hoszt meg közöttem. Valahogy mindig kilyukadtam arra, hogy a másik jobb, szerencsésebb, taktikusabb volt. De majd mostantól elkezdem bevenni ezt is a számításba :))
  • Jacek
    Szerinted nincs rá??:)) akkor talán nem kellene ebben a témában értekezned.. mint a netes játék meg a ping... OMG...
  • Jacek
    Az hogy nem ugrálnak a gépek nem jelent semmi.... de mivel Q1 óta multizom van némi fogalmam a pingről...
  • Glo
    És, amúgy a ping milyen hatással van a játékélményedre? Csak kérdezem :)
  • Jacek
    Nagyon megszoktam már hogy itt kőparasztok az emberek...
  • Caterpillar
    Kérlek ezt fejtsd ki bővebben, mégis mit értesz német ill. holland ping alatt?

Egyáltalán milyen neted van és hol laksz?
  • Glo
    Ha a hivatalos verziót akarod hallani, a pingnek nincs hatása a játékélményre, max a packet loss-nak, amikor elveszik egy-egy csomag. Nekem 150-es pinggel is simán játszható, nem ugrálnak a gépek. Esetleg kérdezz rá a netszolgáltatódnál, hogy mi az oka a dolognak, de kétlem, hogy bevallanának bármit is.

Jobb? :)
  • Jacek
    Elismerem nem valami über de ez telik a T-home vdsl-től 30/5-ős a net

A fórumon azt írják Amszterdamban van a szerver... csak a miheztartás végett ugyan ezt mértem reggel is amikor a gaméban 5x volt a pingem.. és most is ugyan azt amikor 100....

Azért el lehetne gondolkodni ezen a kőparaszt hozzá álláson hogyha valaki la ír egy problémát akkor az nem lehetséges mert másnak jó.. no comment...
  • Jacek
    Mondjuk SG fórumon mit is várna az ember.. te annyira nagy Gajginosnak vallod magad ezt volt a segítség? lol....
  • Jacek
    Mért akarsz te a számba adni szavakat? szeretem az ilyen internetes jóstehetségeket.. felvázoltam egy problémát...

Márpedig hogy a szerverlétszám emelkedésével emelkedik a pingem... miközben se a németországi/hollandiai pingem nem emelkedik ennyi..
  • Glo
    - Engem gyíkká változtatott!
    - ??!!
    - De már elmúlt!

• Caterpillar
    Érdekes, szóval azt akarod mondani, ha több embernél jó, nálad viszont nem, akkor a többi ember hazudik és tuti, hogy a szerverek nem bírják?

Hmmmmm
  • Jacek
    Természetesen csak EU szerver van kiválasztva...
  • Jacek
    Igen biztos.. reggel 5x ping.. 25k player 65... most van bent 35k 95... no comment...
  • Fellner
    Bírja simán mostmár 51-52k ember ül fent a szerókon, nekem csak akkor van 50-nél több ha orosz vagy amcsi szerón játszok eu-n kb 40-50-es a pingem.
  • Omrega
    A tier besorolás + sikerességed alapján sorsolja össze a játék az embereket. Alapból van 3 legénységed (érdemes legalább 5-re felfejleszteni). Így 3 különböző géppel indulhatsz csatában. Ha már több géped van mint 3, de csak 3 legénységed az nem gond.
    Amikor kifejlesztesz egy gépet akkor meghatározhatod, hogy melyik legénységnél állítod szolgálatba (ez lionokba kerül, magasabb tierű gépeknél egyre többe).

Egy legénységnél - úgy tekinetek rájuk mint 1-1 század - több gép lehet szolgálatban, de csata előtt ki kell választani, hogy melyikkel induljanak.

Pld. német ágon van 4 legénységed [1][2][3][4], és a következő gépeid vannak:

reserve: He 51 A-1, B-1, C-1, [1,2,3,4]
    T1: CR.42.CN [1], He-112 V5 [2], Bf 110 C4 [3]
    T2: Bf.109E [4], Do 217 J-1 [1]

akkor , ha csupa kétfedelüvel akarsz repülni:

CR.42.CN [1], He 51 A-1 [2], He 51 B-1 [3], He 51 C-1 [4]

utána viszont T2-ben szeretnél játszani átvariálod a kiosztást

Do 217 J-1 [1], He-112 V5 [2], Bf 110 C4 [3], Bf.109E [4]

így lesz 2xT2-es és 2xT1-es géped, amit egy AB ( Arcade Battle )-ben felhasználhatsz.

Az a lényeg, hogy repülések között tetszőlegesen variálhatod a gépeket, arra meg majd rájössz, hogy milyen taktika rejlik a crew-k kiosztásában.

Fejlesztésnél meg mindig ki kell választani melyik gépet fejlessze egy adott nemzet, amikor kifejlődött utána megvásárolhatod.
  • darki81
    valaki német event? írjatok privátba :)