38447
  • Caterpillar
    Nah jó, egészségetekre...

• Jacek
    Figy te eddig is nagy segítség voltál... eléggé leszerepeltél viszlát... a nagy Gaijinos....
  • Jacek
    "Érdekes, szóval azt akarod mondani, ha több embernél jó, nálad viszont nem, akkor a többi ember hazudik és tuti, hogy a szerverek nem bírják?

Hmmmmm"

Ez az első válaszod:DD Te itt egyből azt állítod rólam hogy én lehazugozok minden hozzá szólót, miközben te szóltál elsőnek hozzá:DDDDDDDD komolyan mondom nem vagy semmi...
  • Jacek
    Ja egyébként ezzel itt megint magadat ástad jó mélyre...

Mivel úgy látom te értesz hozzá de mégsem akartál segíteni hanem egyből trollkodtál...

Gondolom fárasztó lett volna le írni hogy esetleg mit csináljon az ember:DDD ennyit a te nagy segítő szándékodról:P Gondolom előre tudtad hogy ha paraszt leszel akkor én is:DDD OMG:)))
  • Glo
    Jah, mindenki hülye, csak Te vagy helikopter, már mondtam..

Mi lenne, ha nem boldogítanál minket?
  • Caterpillar
    Dehogynem,

"Kérdésem lenne, másnak is fos a ping? napközben még elmegy elmegy de este 100+ ami kicsit nevetséges... régen sem volt über de 50-60 volt."

"Most például pingelve és a játékban is jó.... este nézem majd .. de elég gáz hogyha a server nem bír 40k playert... "

Ebben benne van, hogy nevetségesnek tartod, valóban az, de ettől még a hiba nálad van... És nem, bármily meglepő, nem a szerver nem bírja a 40k+ playert

Istenem, Cifu ezért seggbe fog rúgni, de imádom mikor valaki megpróbálja megmagyarázni a saját hülyeségét... :DDDD
  • Jacek
    De nem is ez volt itt már a lényeg:) Mivel segítséget nem kaptam csak egyből egy bunkózást ahogy kell... azóta meg azt magyarázza hogy én vagyok a bunkó:) Érdekes világot élünk:)
  • Jacek
    Egyszerű ember vagy te már megmondtam.. a kérdésemre adott válaszod elmondott mindent a stílusodról, erre persze nem tudsz válaszolni azóta személyeskedsz:)))
  • bgabor
    Szerintem megbeszétünk mindent a témáról amit emberileg lehetséges volt.
  • Caterpillar
    Azért annyira nem áshattad bele magad, mint mondottam, 4 cím is van, és keresni sem kell hozzá, csak elindítani a resource monitort a taskmanager alól...

Mindemellett, szajkózod a pingplottert, de egy "tracert" parancsot kiadni CMD-ből már derogál, hogy kiderüljön hol van a szerver, sőt ha ennyire nem vagy "pro" akkor elég beírni egy keresést, "Where is this IP from" és voi la, lesz egy országod is hozzá.

Persze az, hogy teszteld CMD-ből, reggeltől estig, vagy legalább ide bevágj egy exportált eredményt abból a csoda softwareből ami megmondja, hogy "Márpedig, de szar!", noh azt nem, csak segítsünk, mert csak, ha nem tudjuk akkor fanboyok vagyunk.... Óóóóóó

Mindamellett, megmosolyogtató volt, ahogy privátban elküldtél a faxba, de inkább letiltottalak. Jobb az úgy mindenkinek.

Másrészt, a tény, tény marad. Neked szar, másnak jó, szóval a hiba nálad van.
  • Jacek
    Várjál már én nem most kezdtem játszani:)
  • Jacek
    Még jó hogy szerinted:) de örülök hogy azért az időmet még én osztom be:D
  • bgabor
    Szerited igen, de mi tapasztalatból beszélünk. :D
    Hallgass ránk, úgy 150ig itt nem gáz a "magas" ping.
  • Glo
    Menj csajozni, vagy inni, annak több értelme van szerintem :)
  • Jacek
    Hűű de megmondtad:DDD tárgyilagos és korrekt:DDD Ha már ennyire vágod a témát lássuk:DDD

Nézzük ez volt a kérdésem..
    "Kérdésem lenne, másnak is fos a ping? napközben még elmegy elmegy de este 100+ ami kicsit nevetséges... régen sem volt über de 50-60 volt...

Ami infót találtam a serverről az nem sok, van egy ip pingplotteral néztem fos.... de most azt sem tudom hogy franciáknál van vagy hollandban, ha a franciáknál már értem hogy mért szar... "

Ez a válasz..
    "Érdekes, szóval azt akarod mondani, ha több embernél jó, nálad viszont nem, akkor a többi ember hazudik és tuti, hogy a szerverek nem bírják?"

Ez hol találkozik azzal amit te most írtál? Én elhiszem hogy sok a elvakult fanboy de azért álljon már meg a menet, kezdődik ott hogy nem szidtam semmi max a franciákat:)

Csak megkérdezem szerinted ez a válasz az hogy kiderült hogy másnak jó a pinge??? Egyébként nem zen hisztizek hanem egyes emberek mentalitásán... pl. a tieden is.. ivel nyomokban nem tartalmaz igazságot amit írtál az előbb szóval te is vissza mehetsz anyuci szoknyája mögé...
  • sulouos
    És te komolyan reggel 9 óta ezen hisztizel? Először kijelented, hogy szégyen hogy gazsiék szerverei nem bírnak el 50 000 játékost, majd amikor kiderül, hogy másnak meg jó a pingje, te hirtelen elfelejted hogy ilyet mondtál, és kontrából lehülyézed a másikat. Nem hazudtoltad meg magadat. A babaházban nem ilyen sz*r a ping, lehet vissza kéne menni, nem? :)
  • Jacek
    Heroes VI-ban nem lényeges:))) de ha megoldható te is a maximumot szeretnéd kihozni a vasadból nem? WOt-hoz valóban nem annyira lényeges szerintem a repülős részhez jobban kel...
  • bgabor
    Erősen játékfüggő, mennyire fontos a ping. Egy FPS-ben nagyon, a WoTban kevésbé. Ebben a játékban meg kényelmesen el lehet lenni 100-150 körüli pingel is. Csak a packet loss maradjon alacsonyan. Emiatt ne problémázz.
  • bgabor
    Jobbnak jobb, csakhát a battle rating besorolás az nem ugyanaz. Meg a szorzó az ereményekért.

Én nekem most lesz fullos a Typhoon late, de nem győzött meg, a négy gépágy ú ellenére is egy középszerű gépnek tartom.
  • Droughert
    Tegnap megvettem a Tempest MK V-öt,full stock de RB-ben már így is egész használható volt abban a pár csatában amit mentem vele. Prém Typhoon megfelelője az Typhoon MK1/b late is bejön, szeritnem jobb mint a prém, ez legalább nem melegszik.
  • R3nton
    Köszi! Nagyon rákattantam, most az angolokra és tier2 vége felá járok, de szeretnék egy boomerángot is szerintem, gondolom a 2. jobb.

Egyébként test flightba kár, hogy nincs 2-3 bot, akire lehetne lőni...
  • Jacek
    Egyébként te nem véleményt mondtál, hanem a haverodnak kontráztál mint jó fórumtrollhoz illik.. nyugodtan olvasd vissza...
  • Jacek
    Ez nem shooter? ez is újdonság:)) szerintem kicsit el vagy tévedve a játéktípusok terén... mint ahogy szerinted online nem számít a ping:)
  • Glo
    Kicsit el vagy tévedve.. ez nem a Counter strike, ahol a bajnokságban 0,0001 ezredmásodperc különbséggel dől el, hogy ki osztja és kapja a heccsátot :)

Mi elmondtuk a véleményünket, Te azt mondtad elhúzol. Ehelyett még mindig itt picsogsz a gány Thome szolgáltatóddal.. asszem ez mindent elmond :))

Menj a hivatalos fórumra, aztán öntsd ki ott a szíved. Az itteni sajnálkozás meg szitkozódás annyit ér, mintha a Margit hídról a Dunába kiabálnád.
  • Jacek
    Egyébként nincs ploss egyszerűen felmegy 100 fölé, de egyébként megnyugodtam mert megtudtam hogy nem számít.. egyszerűen a játékélményben ez nem egy mérvadó tétel:D eddig abban a tévhitben voltam hogy onlineshooterben számít:DDD
  • Jacek
    Főleg az tetszett amikor megszakértetted hogy online játékban nem számít a ping:DDDDD innentől azt hiszem eléggé mérvadó lettél:DDDDD
  • Jacek
    Jól megmondtad brüühüühüü.. a nagyember...
  • Jacek
    Már most is csinálja 105 a pingem, miközben hollandokhoz ugyan az maradt...
  • Droughert
    Ha napközben jó a net/ping, és este kezd el vacakolni, akkor lehet a szolgáltatód is a ludas, este jön a csúcsidő, terhelt lesz a hálózat, ezért magasabb a pinged. Invitel hasonló hibákat generált, csak nálam még tetézte azt este folyamatos netszakadással, csomagvesztéssel csúcsidőben.
  • Glo
    Hagyd Coral, mindenki hülye.. csak ő helikopter. Szóval, hagyd.
  • Jacek
    + főleg az hogy olyan tárgyilagos vagy:)
  • Jacek
    Hányni te hánytál de nagyot de még az sem ült.... mondjuk te már bizonyítottál eleget....
  • Coral Springs
    Most van időm visszaolvasni a fórumot, komoly a műsor amit idehánytál. Faék vagy öreg mint a székelykapu, de talán még az is bonyolultabb.
  • bgabor
    Gondolom inkább a fejlesztéseket lőjék le mint a vezetői prémiumokat. :D Nem kell félteni az ilyen cégeket meg a vezetőiket.
  • Jacek
  • Coral Springs
    És ahhoz docensi kell, hogy felfogd végre, ha itt mindenkinek normálisan működik a játéka de a tiéd nem, akkor nálad van a probléma ? Továbbá ahhoz se hiszem hogy IT végzettség kell, hogy tudjad az internet nem egy faék találmány, hanem rengeteg összetevőből áll, ami befolyásolhatja a sebességet, ping -et, stb. Te idejöttél, echte kijelentetted hogy szar a szerver mert nagy a ping -ed. Azóta is azt próbálod bizonygatni.
  • Droughert
    Typhoon pack meglévő accon is használható. Hogy melyik éri meg jobban? Tesztflight-ban próbáld ki mindkét gépet, Typhoon hamar melegszik, talán jobban emelkedik, a Mustang viszont mehet végtelen wep-el, nagyon lassan melegszik fel.
  • Jacek
    Hagyjad már ennyit tud, csináltam egy screent a szaros T-Home DSL-ről... 30/5-ös..

• Torzonborz
    Itt a nagy büdös Magyarisztánban van ahol csak az van , vagy még az se. :(
    Ráadásul még a fejlesztéseket is lelőtték a különadó miatt szóval van ahol reménytelen a javulás jó ideig.
  • R3nton
    Valaki, nagyobb tapasztalattal rendelkező?