War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
De ez 20 perc volt. Ami ~120 csatával számolva legalább 40 óra gameplay. Az napi 6 óra WT és egy hét alatt megvan az egyik legkisebb JET. Azért ezt nem nevezném átlagos idõ mennyiségnek. Közel áll a dolog az egészséges tûréshatárhoz. Sõt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
lehet az elsõ kör bonus miatt de sokkal több ment be a gépbe mint amennyit kaptam 😊
rögtön egy új pályára pakolt és rohadt jó volt
bombázgattam a partra szálló csapatokat (medium tankok) erre egyszer csak megjelent egy rakás jelöletlen ellenséges f6f ai és elkezdte bombázni és legéppuskázni az egységeinket a szigeten 😊
rendes háborús feeling volt nem ez a kiherélt pvp repülõkkel 😊

36795 lion, 1602 körte.
-aszondja a gém kevés a vidtextura ram -> eddig olyan szépen ment fullon is.... mind1
-mi ez az új tear bohóckodás??
mosmééé kellett ez....
le is törlöm a csába
WoT: Nishizumi77
bombázóval, torpedóvetõvel ami csak jön 😄
ami szemet szúrt,hogy ha árkádban eddig ismeretlen fogalom volt a fizika most 3 galaxissal odébb tették még a fizika sarjadzását is...valami bõdületesen extrém dolgokat lehet csinálni a gépekkel.....kotványfos és még finom voltam és úriember
Amúgy a gyakori disconnect és túlterheltség mellett nekem idáig tetszik az update, az új effektek meg a tûz nagyon jó, új gépek is tetszenek, ezt a grindet meg majd meglátjuk mennyire szúrták el.
WoT: Nishizumi77
Elsõ lettem 6 killel a játékba N1K2 volt a legnagyobb gépem.
(Prémium elõfizuval tolom)
A felelős én vagyok.
Más, én nem merek felmenni, biztos nagy a káosz. Még a patch -et se töltöttem le, majd holnap vagy holnapután.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
War Thunder game servers will be temporarily disabled for troubleshooting of the new update 1.37."
Idõpont nincs. 😄 Hát jó...
ahogy csinálok valami manõvert az összes egyszerre követi le és fordul rám pedig mögöttük is ott maszatol 1-2 109es de az nem érdekli õket... tiszta arcade lemming train 😄

hááát... valahogy mindig 6-8 spit van a seggemben xD a rohadékok nem az ai-kra mennek 😄
"Error 8002A741: "Server Is Under Maintenance. Please See Server Schedule On Forum""
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Most elkezdett letölteni még egy ~15mb-os 2. patchet is. Pedig már be voltam logolva, igaz mûködni nem mûködött.
a különbség csak a fejlesztés mértékében van, ha alacsonyabb tierû géppel játszol akkor kevesebb fejlesztés fog menni bele
a patch note szerint ha azzal játszol "amibõl ki lehet fejleszteni" szóval az elõzõ gépbõl a fán akkor azzal gyorsabban megy
a prém dögökkel meg gondolom mint az állat 😄
Az RP ami van ...akárhány millió, az free XP amit betudsz konvertálni Sasért a következõ gépbe. Ha jól értelmezem mondom többször mert sztem így van.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC