War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre sikerült kipróbálni az új verziót, és hát... nem is tudom. Azt azért elmagyarázhatná valaki, hogy miért reklámozzák úgy ezt a patchet, hogy innentõl gyorsabban lehet újabb gépeket szerezni, amikor egyszerre csak egyet lehet kifejleszteni...

Ez azért van hogy ne a felszállástol kezdve tudj lekövetni valakit 30km röl
Egyelõre olyan axis vs allies-szerûségnek tûnik, viszont ez a "mindenkit rapid-kib*szott-gyorsan-lapátoljunk-be-egy-csatába" megoldás elég hülyén jön ki, az emberek 20km-re vannak mikor belépek (Messerrel Saipanra, hála az égnek a trópusokon az is fõzi a vizet mint a kispola), nagy nehezen beérem õket, aztán... pontok. A régi pici, szemmel alig-alig kivehetõ pontok helyett akkora pacák vannak a képernyõn mintha muslicák lennének, de azok csak korlátozott távon tûnnek elõ, addig semmit se látni belõlük. Mondjuk ez lehet a beállításaim hibája (a textúra minõségbõl és a felbontásból is lejjebb kellett vennem).

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ulvar
Amúgy, nincs event? Ráadásul olyan hiba van nálam most hogy néha lefagy a processing alatt...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Nem HB, Realistic 😄

Jól látom hogy akkor mostantól kevert nemzetiségû csaták lesznek HB-ban is? Hát ez fájó dolog.

Tudom használtam általában felhõben haladva, de az optionsban ez új, viszont nem jelzi ki a játékban.
A legtöbb gépben a mûszerfalon ott van.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Én nem bánom, ha kicsit meg kell küzdeni egy gépért. Az elég extrém volt hogy 16m lion mellett megvettem komplett tree-ket, amit azóta sem használok. Az RP gyûjtés hibába kergeti a játékosokat így a lion is ég elfelé a repair miatt. Vagy vállalja, hogy kockul és lassan szerzi be a gépet vagy eredményesen harcol és gyorsan összeszedi amit kell, mint ezelõtt. Szerintem ebben a játékban van annyi potenciál, hogy a játék élményért játsszon valaki (SB módban nem kétséges). Bizonyos szint felett az egy motivációs adalék, hogy mellékesen fejleszti a treejét is. Egyébként f*ck jets 😄DD (Szubjektív véleményem a tier V-rõl)
Lesz a játékban Climb Speed méter? Mert az optionsban látom, de AB-s és HB-s streameken nem igazán van kijelezve.
Ez egy átlagnál jobb AB. Prem géppel, prem nélkül. 3300 RP megy a repülõ kutatásba. Ami esetemben azt jelenti, hogy 400 000 / 3300 --> ~120 ilyen csata kell ami nem tûnik soknak.

De ez 20 perc volt. Ami ~120 csatával számolva legalább 40 óra gameplay. Az napi 6 óra WT és egy hét alatt megvan az egyik legkisebb JET. Azért ezt nem nevezném átlagos idõ mennyiségnek. Közel áll a dolog az egészséges tûréshatárhoz. Sõt...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A legtöbbet akkor kapod, ha az ágon haladsz a géped fejlesztésével, és nem egy bomberrel fejlesztesz egy vadászt. Meg az is számít, hogy hány Rank van közöttük. Egy Reserve-el is ki lehet pörgetni az egész fát, csak nyilván lassabb 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

annyira, hogy nincs is xp csík 😊
Omrega
Minden pályán vannak ai-k, vagy csak az új pályákon?

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Nem lesz lassabb kipörgetni a gépeket mint eddig, csak nagyobb céltudatossággal kell. Többet nem telik be az XP csíkja a megvett gépnek úgy nézem, mindig ugyanannyi RP-t ad.
Végre sikerült bejutni, SB-re. Szerintem tökéletes lett a gépek kontrasztja valamint az új render. Kicsit halványabb más színû a talaj, ami segítség. Se nem sok se nem kevés. A levegõben is megfelelõ, mert az idegesítõ zoomolási hiba nincs már (vagy nem olyan durván szembe tûnõ), hogy dotból hirtelen gépalakot ölt a forma. A tenger fölött is csak egészséges mértékben olvad bele a gép a vízbe. Ez így nagyon hiányzott sok frusztrációt és PostFX bütykölést eliminál.
nekem ez jött ki, nem tudom hogy
lehet az elsõ kör bonus miatt de sokkal több ment be a gépbe mint amennyit kaptam 😊

rögtön egy új pályára pakolt és rohadt jó volt
bombázgattam a partra szálló csapatokat (medium tankok) erre egyszer csak megjelent egy rakás jelöletlen ellenséges f6f ai és elkezdte bombázni és legéppuskázni az egységeinket a szigeten 😊
rendes háborús feeling volt nem ez a kiherélt pvp repülõkkel 😊

Tier I P-36G, 3 kill (1 AI), prém, elsõ gyõzelem (X2):
36795 lion, 1602 körte.

polluxware
örülök hogy még utoljára játszhattam az 1.35-el...

-aszondja a gém kevés a vidtextura ram -> eddig olyan szépen ment fullon is.... mind1

-mi ez az új tear bohóckodás??

mosmééé kellett ez....

le is törlöm a csába

Ha harmadik lettél arcade-ban, az akkor vehetõ egy nem olyan nagyon jó 15k xp-s csatának. Ha azért adtak 8000 körtét, akkor még az 500k is lehet vagy 60 csata. Ha ráfekszik az ember, az 1 nap, ha kényelmes, akkor pár napnál sehogy se több. Azért az egy viszonylag magas szintû gépért talán nem is annyira sok. Legalábbis a WoT-ból kiindulva, ahol (bár fõleg a modulok miatt) egy 9-es tankból 10-est csinálni (jó tankkal) 300-400-500 csata.

ezt az új Tier fát még szokni kell a hülye szín+kicsi repcsi ikonok miatt nagyon rossz lett szerintem:S

Tier 3 az tízezres kategória....T4 az már 100k-500k a T5 pedig 500k +

3 kört tudtam menni, az új B7Avalamennyi japán gép van kiválasztva, az tier 3 és elég sokat haladt a csík átlagos és vacak körök mellett, kb 25-30%ig ment a csík, de inkább holnapra halasztom a játékot, nagyon instabil a szerver.

WoT: Nishizumi77

ai-k nyomulnak ám mindennel 😊
bombázóval, torpedóvetõvel ami csak jön 😄

én egy meccset tudtam menni Árkádban Tier 4-5-el....3. lettem 8000 körte....LÓFAXXXXXXX épp 530000 az F82 amit húznék😄 majd megnézem Shooting Starral mennyit lehet szedni HB ban holnap,mert ma már nem fárasztom magam a csatlakozással.....
ami szemet szúrt,hogy ha árkádban eddig ismeretlen fogalom volt a fizika most 3 galaxissal odébb tették még a fizika sarjadzását is...valami bõdületesen extrém dolgokat lehet csinálni a gépekkel.....kotványfos és még finom voltam és úriember

És még azt mondták gyorsabban lehet majd ezzel a rendszerrel fejlõdni.

Amúgy a gyakori disconnect és túlterheltség mellett nekem idáig tetszik az update, az új effektek meg a tûz nagyon jó, új gépek is tetszenek, ezt a grindet meg majd meglátjuk mennyire szúrták el.

WoT: Nishizumi77

150-200.000 egy gép és ha körönként 3000 ket lehet szedni akkor ezt elszámolták rendesen:S

V-be kerültek az only jetek?
ez a körteszedés elfog tartani egy darabig attól tartok:S

L OuiSe
+2300 a modikra

A felelős én vagyok.

L OuiSe
2475 Kék villanykörte.
Elsõ lettem 6 killel a játékba N1K2 volt a legnagyobb gépem.
(Prémium elõfizuval tolom)

A felelős én vagyok.

Coral Springs
Oda én is beszoktam menni, 44db pro ai ellen Panther -el.

Más, én nem merek felmenni, biztos nagy a káosz. Még a patch -et se töltöttem le, majd holnap vagy holnapután.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

aki tudott menni egy kanyart mondja már meg mennyi KÉK VILLANYKÖRTE😛 egy átlagos meccs😊)

"connection refused" gondolom nálatok is...
hát srácok ma éjjel végre aludni fogunk, úgy látom...
"UPDATED:
War Thunder game servers will be temporarily disabled for troubleshooting of the new update 1.37."

Idõpont nincs. 😄 Hát jó...
mocskok 😄
ahogy csinálok valami manõvert az összes egyszerre követi le és fordul rám pedig mögöttük is ott maszatol 1-2 109es de az nem érdekli õket... tiszta arcade lemming train 😄
Mellesleg én mindegyik verzióval kipróbáltam a DEV szervert, és még az utolsó 14.-én ki nyitott DEV verzió sem ért egy kalap szart sem. Itt az eredménye.
bementem test flight alatt a mission editorral 30+30as csatába 😄
hááát... valahogy mindig 6-8 spit van a seggemben xD a rohadékok nem az ai-kra mennek 😄
Esélyes. Egybõl:

"Error 8002A741: "Server Is Under Maintenance. Please See Server Schedule On Forum""
Szerintem jött egy hotfix

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Hoppá!

Most elkezdett letölteni még egy ~15mb-os 2. patchet is. Pedig már be voltam logolva, igaz mûködni nem mûködött.
folyton kivág a researchból, és most már a connection is lost...majd holnap
viszont repülhetsz bármilyen géppel, mindegyik azt az egyet fogja kifejleszteni amit választasz 😊

a különbség csak a fejlesztés mértékében van, ha alacsonyabb tierû géppel játszol akkor kevesebb fejlesztés fog menni bele

a patch note szerint ha azzal játszol "amibõl ki lehet fejleszteni" szóval az elõzõ gépbõl a fán akkor azzal gyorsabban megy
a prém dögökkel meg gondolom mint az állat 😄
áhá akkor research-ra karrintok és egy rakást kell repülni,hogy az kilockolódjon😛 és utánna tudom megvenni....és a sárga villanykörte a régi convert XP! ok így már tiszta ty

Az a 7 millió gondolom ami a free xp-bõl lett. Ahogy eddig is, azt most is goldért lehet konvertálni, ez nem változott.
Mert ha fullos, az nem azt jelenti, h a köv gép ki is van fejlesztve. A fenti "villanykörték" meg a free pontok, amiket goldért konvertálhatsz ha jól tudom.
Ulvar
Válaszd ki a következõ, fejleszteni kívánt gépet, és menj be egy csatába (ha tudsz én nem tudok). Elvileg így tudod elérni majd a következõ gépet...azért van a research % ha jól értelmezem az egészet.

Az RP ami van ...akárhány millió, az free XP amit betudsz konvertálni Sasért a következõ gépbe. Ha jól értelmezem mondom többször mert sztem így van.

Valaki leírná, hogy van ez az új rendszer? Mert nem egészen világos 😊
Hát ez lol offline és online között váltogat a kliens, ahogy váltogatva synceltem befelé úgy nõtt a lóvé, utólagosan achikból összedobott 2,5 milla lion-t 😊