War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Némettel sose menj vízszintben. Vagy emelkedés, vagy valakire zuhanás. 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Érdemes egyébként veszõdni vele mert remek gép.
És rohadt lassan emelkedik, pedig régen áradoztatok a német gépek OP-ságáról meg emelkedési ütemérõl. Konkrétan 200k-ért vettem egy f.st.
Ma mentem egyet T3 ban rizsföld pályán Yer2esekkel.
Egyedül kiszedtem a repteret, semmi másra nem mentem.
Prém nélkül 23000 lion és 9180 kékkörte ahogy ti nevezitek.
Kb 7-8 perc repülésért nem is rossz 😄
Lényeg hogy ha a mostani WT könyvtáradat bemásolod a Steam alá megfelelõ helyre, akkor a steam érzékelni fogja és csak a hiányzó néhány fileját rakja mellé.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Akár a reserve gépekkel is ki lehet fejleszteni bármit csak lassabban fog menni.
Ha a fán haladsz és játszol az elõtte lévõ géppel arra kapsz egy kis bonus-t de nem köteleznek rá, hogy azzal kell kihúznod a következõt.
rp gain in 1.37
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Pl teszem azt kell az új orosz I-185. Nem kell a szinténmost bekerült új Mig3-al kigrindelned, tolhatod a Tu2-vel vagy a Yer bomberekkel is. Csak a Migben több RP-t kapsz az I-185 fejlesztésére.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Amúgy ts-n nem azért nem vagyok mert ráuntam a játékra (na jó kicsit ez is benne van), hanem mert egyszerûen nagyon kevés idõm van játszani 😊 Remélhetõleg holnaptól lesz több idõm foglalkozni a dolgokkal, január 6-ig szabin leszek 😊
Amíg nemmegy meg menjetek el inkább igyatok meg egy (két.. sok) sört a haverokkal.
Egyfelõl a fejlesztõk jelezték hogy már az elejétõl kezdve valami ilyesmit akartak, és hogy a régi rendszer csak a fejlesztés idejére volt. Másfelõl több matchmakeres probléma volt, amit valahogyan kezelni kellett. Lássuk be, ha versenyképesek akartak maradni (különösen a tankos rész a Wottal szemben), akkor a néha öt(tíz?) perces meccs elõtti várakozásoknak így vagy úgy de véget kellett vetni.
Az új rendszernem van haszna, végre nem lehet mindent megvenni azonnak hanem meg kell dolgozni az egyes gépekért, még ha repülni nem is kötelezõ vele. Vegyünk pédául téged, neked már az open beta negyedik hónapjában maxos volt a legtöbb szinted, ezért egyre kevesebbet játszottûl a játékkal. Ha jött egy új gép, megvetted, repültél vele három kört aztán újra félretetted a játékot, ráunva az egészre. Most legalább ha valami új gép érdekli a régi játékosokat, akkor kénytelenek lesznek visszaülni a pilótafülkébe hogy megszerezzék. Ez jó dolog. Legalább látunk majd újra téged a puma TSen. <#zavart1>#zavart1>
Egy dolog volt felesleges, nem kellett volna a "free" fejleszétsi pontokat kitenni a jobb fölsõ sarokba mintha egy szabadon felhasználható nyersanyag lenne, és nem ugyanúgy goldért elhasználhaó, mint régen. Csinálok is majd topikot a suggestionsba hogy ugyan ne hívják már 'free'-nek ha csak aranyért használható. De ettõl eltekintve jó a peccs.
Úgy tûnik HBn (nekem már örökra HB marad) visszarakták a nemzet-nemzet alapú csatákat. És az új renderelés is gyorsabb futást eredményezett, meg directX11 támogatást.
Én pl: kitakarítottam a gépet, és jobban fut. Csak ennyitõl. De azért egy CPU-Zt is elindítottam hogy lecsekkoljam hogyan fut a proci a gém alatt. Stb stb...

Állítani meg a task manager-ben lehet a folyamatok fülön kiválasztod ami a wt-hez tartozik (asszem aces.exe, de a memória meg procifogyasztásból egyértelmû), jobb klikk rajta és affinitás beállítása.
Viszont ha tetszik a játék és szeretsz vele repülni akkor meg fogod szerezni az új gépeket is tökmindegy mit csinálsz 😊 olyat nem lehet választani, hogy nincs fejlesztés 😊
aki meg azért játszik, hogy mindene minél elõbb meglegyen az tényleg rá fog unni az egészre
zt bele kéne írni a hivatalos patch note-okba is 😄
20 helyett 5 tier van. A fejlesztést gépen belül és konkrétan gép fejlesztést én választom az adott tieren belül...könnyebb grindolni ahogy nézem.
Aki meg a "free rp" miatt sír, az nézzen magába, és ismerje be, hogy nem ismerte eddig se a játékot, amivel játszott 😊
Viszont ha HB (R😎 tényleg ilyen mixed faszság lesz, az durva elbaszás. Az lehet hogy elvenné a kedvem a játéktól, ha nem csak FRB-t (SB-t) mennék már csak 1-2 hónapja.
ugyanúgy goldért lehetett váltani és belement a nemzeti szintbe, most meg a fejlesztésbe lehet bekonvertálni ez nem változott
A laptopom grafikus kártyáját így elsõ körben nem szereti, mert az 1280x768-as felbontás full screenen csak a képernyõ közepén jelenik meg ( 1600x900 - nekem már lassú ), és a teszt repülésnél totál szét volt esve a föld textúrája. >> driver frissítés
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !