38447
-
Glo #29487 A prém gépeket csak Test flightban tudod kipróbálni, de ott akármennyiszer. -
sulouos #29486 A bombázókat nagyon meg lehet szívatni vele, meg a head onban támadókat, ha sikerül betalálni.
A "kemény" földi célokra (bunker és tankok) meredek szögből rácsapással, kis gyakorlással egész jól lehet aratni. Egyszerre mindig csak egyet, és csak 1-2 rakétával. Az Il-2 ~132mm-es rakétái akár kettőt is kilőnek, ha egymás mellett vannak, a 82mm-esekkel meg szinte telitalálat kell. -
Coral Springs #29485 Jahogy, elsiklottam afelett hogy te prémium gépeket akarsz próbálgatni. Természetesen nem, mert ahhoz szolgálatba kéne állítani. -
R3nton #29484 én ilyen aa, armored car, light tank, ezeket szoktam lőni vele. Bombákat meg hagyom a pillboxra meg a med tankokra. -
R3nton #29483 És ott ki lehet próbálni a prém repülőket? -
Coral Springs #29482 Elsősorban tapasztald ki a távolságokat és a rátartást, tapasztalat nélkül semmit nem érnek a rakéták. Másodsorban bombázókat érdemes célozni vele, földi egységeket, a vadászgépeket meg felejtsd el. Utóbbihoz rengeteg tapasztalat kell, szerencse, és az impact késleltetést sem árt beállítani. -
Coral Springs #29481 Csinálj costum battle -t, ott beállíthatsz magadnak akár 44 enemy bot -ot is. -
csoszi87 #29480 Akkor megpróbálom okosan:
Fighterek ellen gondolom nem a leghatásosabb, mivel ahogy ficánkol könnyen kitér.
Jól gondolom?
Vagy mi az a távolság ahonnan érdemes használni?
Tapasztaljam ki?
-
bigfootHUN #29479 Köszi a múltkori bnz tippeket. Malta mapon mindkét f4-emmel mentem, figyeltem hogy ne keveredjek fordulóharcba, bár csak assistokat kaptam (a célzást még gyakorolnom kell...). A végére még bementem he111-el is pillboxra meg destroyerre vadászni és még 1 hurri is esett. -
oOBALAOo #29478 hülye kérdés = hülye válasz...:))) -
csoszi87 #29477 Gyanítottam, hogy ez lesz a válasz.
köszi -
oOBALAOo #29476 meg kell tanulni célozni vele, és akkor bármi ellen jó. -
vajakos21 #29475 Földi vizi célok és repülők ellen -
csoszi87 #29474 Lenne 1 kérdésem.
Rakétákat mik ellen érdemes használni?
Földi célpontokat nem sebez, csak karcol.
Repülőt meg esélytelen.
-
Belkar #29473 Jönnek majd a patchekkel. -
Drubowski #29472 A linkelt képen lévő repülők mikor jelennek meg(ami még nem jelent meg)? Vagy ezek szépen sorban jönnek majd a patchekkel? A Ju88P sorozatra fájna a fogam :P. -
#29471 -
Caterpillar #29470 Szegény, biztos örülne ha beköszönne oda a 37mm rendet tenni... :D -
oOBALAOo #29469
Ne vitatkozzatok, mert rátok küldöm Alexandr Sztevanovicsot és a duplacsövű halálosztót!! -
oOBALAOo #29468
Na erről beszélek!Chaika tier III-ban.elég sokáig bírta amúgy a csóka!:) -
R3nton #29467 ja kösz, viszont itt azért picit dárgább a gold egységára, igaz többet is ér. -
Caterpillar #29466 30 nap prémium itt 2000 arany csirke. :) -
R3nton #29465 És 1 hónap prémium itt mennyi arany? 2500 szintén, mint wot?
Amcsi ágon még nincs meg a cobra, de a yak9t meg van és nem tetszik. Bombázok ellen jó, de vadászok ellen nekem nem jön be. Viszont a 20mm-eresk jól szoktak duruzsolni, pláne ha 2+ van belőlük :D -
oOBALAOo #29464 gyerekek nagyon szar most az euro árfolyam(gondolom az ukrán balhé miatt), ne most vásároljatok... -
voros12 #29463 Csak nekem vannak optimalizáltsági problémáim? Nem mondom hogy bika gépem van, de eddig teljesen normálisan futott. Kb az új patch óta van hogy 10-15-re is leesik az FPS, úgy hogy még a grafikát is lejjebb vettem. -
lexlutor #29462 p29 = p39 -
lexlutor #29461 5000 gold = 25 euro
2500 gold = 14 euro
nekem nincs boomerangom, de most akcios a p29es az oroszoknal, az nagyon utos joszag. -
Caterpillar #29460 Szóval 25 Euro.... -.-' -
Caterpillar #29459 25€ -
Caterpillar #29458 Nekem speciel a Typhoon jobban bejön, igaz még nem sokat repültem vele.... -
R3nton #29457 Mondjuk a Typhoonos csomag kb 6000 Ft, ad ugye 2 hét prémiumot is és még van 2000 arany, amiből vennék egy boomerangot, és még maradna is 1000+ gold
Míg a másik verzíóban kellene vennem 5000 goldot, hogy megtudjam venni a Mustangot és egy Boomerangot, viszont maradna kb 2000 gold.
Mennyibe kerül egyáltalán 5000 gold? Most nem tudok bejelntkezni, mert melóhelyen vagyok és nem tudom fejből a jelszavamat. -
R3nton #29456 Na most már végképpen nem tudom melyiket vegyem meg majd -
#29455 Húúúú.. áááááá... pfff:D -
MrSnail #29454 Köszönöm szépen, igyekszem felfogni a leírtakat -
Caterpillar #29453
-
#29452 Szeretem az ilyen internetes jósokat,meg a megmondó embereket..... egyébként tenyérből is tudsz jósolni vagy csak friss csirkevérből?
Lehet hogy én fröcsögtem ezután a nagy segítség után csak tudod érdekes hogy pl. a hivatalos fórumon azt látom hogy az első hozzá szólás nem egyből egy oltás meg belemagyarázás... na erről ennyit.. -
#29451 Typhoon 1/b late (eddig) a legjobb gép nálam, 61% feletti win rate, szinte csak HB-k alapján.
Tök durva, hogy még a prem. Mustang MkI-et is felülmúlja, pedig előtte meg amaz volt a tuti gép, ha egy vérnyomáscsökkentő kört akartam. -
Caterpillar #29450 Legalább egoista ne lennél, a seggberúgást én fogom kapni...
Egyébként én megpróbáltam, többször leírtam (igen nem elsőre ó borzalom... Remélem nem hagy örök nyomot :( ), de rád jött az önérzetes bálkirálynő hangulat, és mondhattam akármit, csak fröcsögtél... Biztos nehéz neked most, szerintem menj el csajozni, vagy legalább keress fel egy megfelelő weblapot. -
#29449 Tudom hogy szar ha nem tudsz mit mondani, segíteni basztál inkább egyből személyeskedtél és én vagyok a helikopter....
cifuról meg annyit hogyha simán hozzá szólok bármihez 1 hónap... na bummmmm -
Caterpillar #29448 Ehh, SG nem szereti a Dropbox linkeket... :(