War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Head ont akart, ramming lett a vége. Totál megérte. 😊
bementem he 112vel és la7-ek meg yak-15ök voltak mellettem xD
Teljesen bekavart ez a fejlesztgetõs cucc.
<#guluszem1>#guluszem1>
csak az FRB (S😎 Peashooter pilótákat tekinthetjük igazi hõsnek.<#gonosz1>#gonosz1>
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
más különbség nincs 😊
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Más! Néztem, hogy a steamem is le lehet tölteni a WT-t, de ennek mi értelme van?
Már elkezdtem leszedni a frissítést, és nem szeretném elölrõl, ezért kérdem, hogy van e egyáltalán értelme a steamról leszedni.
Én fel szoktam menni az elején úgy 3-4 km közé /ott kevés a vadász/ majd amikor a cél fölé érek mindig kikapcsolom a motort/ így teljesen lelassulok, és magasságot is vesztek/ majd miután mindent kihajítottam beizzítom a propellert, és vissza az eredeti magasságra.
Ha meg azt látom, hogy az ellenfél áll gyõzésre, én is alacsonyabban kezdek bombázni, akár az életem árán, de több földi egységet szedek ki.
Nagy változás nem történt ilyen tekintetben.
Míg a Yer-ekre alapból utaznak, hisz köztudott a legtöbb bombaterhet szállító gépek között van és baromi könnyû lelõni.
És ha a teamre bíztam volna, hogy gyõzzünk pl ground strike pályákon, akkor régen rossz lett volna.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
De állítólag mindenki kapni fog valamiféle kompenzációt (a meghalt agysejtekre, magas vérnyomásra stb stb)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
UPDATED:
We are currently working on servers. Certain issues may occur in matchmaking, joining battles, and research data conversion. Sorry for the inconvenience.
War Thunder game servers are enabled, but certain issues may still occur. War Thunder team is fixing known issues at the moment. All Premium accounts, active by the start of maintenance, will be extended for 24 hours. We’re very sorry for the inconvenience and thank you for your patience!
Why do we have this situation? We have planned complete restructuring of gaming servers, which should be performed in the same period of time with the update 1.37. Something went wrong and at the moment we are investigating possible causes of these problems.
Due to the structural upgrade of the game servers, small number of players may suffer several bugs with converting research data from version 1.35 to the version 1.37. All players experiencing these issues will receive compensation.
War Thunder team
Akárhonnan 1-2 lövés után leesik. kamikazéra jó és baromi jól hoz Xp-t és pénzt. Mellesleg nagyon szórakozató volt bombázni.
Ezzel a hombár géppel 4tonna bombával te nem fogsz átlagban 3-4 percnél többet a levegõben tölteni. De addig hatalmas pusztításokat tudok okozni az ellenségnél. És amikor pl hajós pálya van eleve úgy is megyek be 1 hajó 1 gép. De az hétszentség, hogy az a hajó elsüllyed és ha azon múlik a csapat gyõzelme akkor az megvan.
Semmi értelme 4500ról becélozni egy hajót amikor 280al repülsz vízszintesbe és még egy régi Tier 3as gép is le tud szedni ígyis úgyis.
Sokkalta több az esély, hogy rárepülsz 650-700al de onnan már esélytelen életbe maradni 1 percig amikor 4-5 ellenfél is rád száll. Nyilván fighterekkel nem az a cél, hogy meghaljak de tisztába vagyok azzal, hogy vastagon benne van, hogy lelõnek így eleve bekalkulált veszteség.
Ha nem akkor jó 😄 Nekem a bombázás a lényeg nem a dogfight ennyi 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Amúgy Arcade ba sose a MIg 9est viszem be elsõnek. Inkább bemegyek bomberrel kiszedni pár földi célt és ha sikeres a küldi és belefér a mig elvesztése is és persze nem fullos az ég jetekkel már a harc 2. felében akkor szoktam bevinni 😄 De azért akkor is jó lenne majd vmikor kihozni azt a mig15öt. Kíváncsi vagyok rá, csak már annyira nem köt le a játék, mint tavasszal.
A B17 baromi drága volt és hatékonyságban elmaradt pl az orosz Yer-Peshka vagy a Német Dornier ágtól. Neked max 2 B17esed lehetett volna bevethetõ amit drága mulatság lett volna folyton elveszteni.
Míg pl Orosz oldalon akár 6 Yer-2es is bevethetõ egyszerre abból 4db 4000kiló és 2 db 5000kiló bomba szállítására alkalmas.
Az akkori T12es besorolású 5k s bombázókkal pl 3 kör volt egy bázis kiszedése. Prémmel jó 40-50k Xp ért. De mondjuk egy jó pályán pl Pearl Harbour 25fölci célra (benne mondjuk 5 hajó) és 2gépre adott prémmel 100k xp-t. Ezt te USA ágon vadásszal nem tudod überelni még 15gép lelövésével sem Xp ben mert nem ad annyit egyszerûen.
Ám a Bf 109 az egyik legkönnyebben repülhetõ gép a játékban, mindent leemelkedik, jól fordul, és manõverezik. Akár kézifékes manõverre is képes sebességvesztés nélkül, más szóval OP. Amikor én azt mondom hogy germánfanok, általában a Bf 109 -es pilótákra általánosítok.
Segítsegre lenne szükségem. A feleségemnek vásároltam egy HP ProBook 455 G1 notebookot (2,5Ghz proci, 4Gb RAM, Radeon HP grafhics, Win8 64bit),karácsonyi ajándéknak szántam,feltelepítettem rá a WT-t,csináltam egy acc-ot az õ részére,hogy együtt tudjunk repkedni. Elindítottam a játékot,minimum grafikán szépen fut kb 5 percig,majd beakad a hang,és újra indul a gépezet. Mikor felfut a windows egy hibaüzenet fogad ezzel a szöveggel:
C:/Windows/Minidump/121913-35147-01.sysdata.xml
C:/Users/Diana/AppData/Local/Temp/WER-99809.sysdata.xml
C:/Windows/MEMORY.DMP
Mi lehet a gond? Hogy oldhatnám meg? A válaszokat elõre is köszönöm.
A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.
Elsõ repülés gyõzelemmel és hát 4x es a szorzó.
Így már kevésbé tetszik 😄
Amúgy jó sok változás van a játékban.
Még nem döntöttem el, hogy örülök e ennek vagy sem 😄
Az eredeti cél a Mig 15 kihozása (Mig 9 megvan nyár óta) de akkor beleuntam a grindelésbe. Gondolom jó sok pénzbe és idõbe kerül kihozni. A régi rendszerben 8millió xp kellett volna még...
Oltári, hogy az "update-elt" Dev diary: progression system-ben képesek egy bekezdés kijelentéseit pofán vágni egy hozzá rendelt (!)ILLUSZTRÁCIÓVAL, ba*od!
*=sz 😊