38447
  • bgabor
    Nem ártana tudnunk hogy te mivel mész. Egyébként a fordulás a gyengéjük akárcsak a messzereknek, nem fordulnak.
  • oOBALAOo
    Engem folyamatosan szivatnak az FW-k, de nekem nincs, így nem tudom mik a gyenge oldalai..
  • bgabor
    Én 109esbe az E fölött nem ülök bele, annyira nem csípem őket. Az FW A5 jobb.
  • gstup
    Amilyen jó gépnek tartottam...Német ágat csináltam elsőnek.Szóval repültem már nem egy fw típussal.Nincs sok esélye.Rosszul emelkedik és fordul.Lassú.Két dologban jó,nagyon stabil zuhanásnál és erős fegyverzete van.Csak ez kevés a győzelemhez! :) Ezért is van hogy sok head on megy FW-vel.Mert máshogy nincs esélye. :) Bízik a 2-4 gépágyúban. :) Akkor már inkább a 109-es.
  • Omrega
    Mármint az XP38-ast? Már 1.35 óta megvan, adják a USA Csendes-óceáni küldetés sorozatához, viccesen az volt az első amerikai gépem és eleinte nagyon macera volt, mert állandóan a mai T4-nek megfelelő kategóriába sorolt be vele, és akkoriban tényleg szörnyű volt a FM-je
  • oOBALAOo
    Amúgy én is így vagyok a fockewolfokkal...félelemmel vegyes útálat...
  • oOBALAOo
    köszi!!:)Vegyél egyet, majd ha jobb lesz az eeuró, aztán próbáld ki!:))
  • Omrega
    Hmm. egy repülő téglánál sokkal jobb, én szeretek vele repkedni. Persze ismerni kell a határait, T3-ban is simán megállja a helyét.

A bf110 mint nappali vadász valóban nem volt a legjobb, de éjszakai vadászként előszeretettel használták.

• MitsuMishi
    Hehe :) Mikor megláttam hogy van egy olyan XP a játékban, már görcsbe állt a gyomrom, és mikor elkezdtél üldözni... mondom akkor inkább egy roham döntsön a sorsunkról :D Ha legközelebb majd XP-t látok, akkor gondolok rád :D
  • oOBALAOo
    az xp38 továbbra is csak egy repülő tégla maradt sajnos...a Bf110 meg az életben sem volt túl népszerű, már az angliai csatában leszerepelt...
  • Omrega
    Az 1.37 miatt érdekesen alakulnak a fejlesztéseim, például nincs kifejlesztve a p400, p38 mert az átálláskor már volt kobrám meg thunderboltom is. Sokan írják, még a hivatalos fórumon, hogy javítani kellene a p38-as repülési modelljén, de én úgy veszem észre, hogy az az 1.37-ben az XP38-asnál legalábbis megtörtént.

Az is igaz, hogy ahhoz képest, hogy mennyire sok repült p38-asból a világháború alatt, itt csak 1 normál verziója van, azt is ritkán használják. De ugyanez igaz a bf110-re , meg egy rakat másik gépre, vagy arra, hogy a p47-esenek nincs extra skinje a p40-esnek meg egy rakat van.

Mondjuk nem érheti szó a ház elejét, mert irdatlan sok gépet lemodelleztek, és idővel biztos még többet fognak. Talán emiatt is szerencsés ez a rendszer, mert így nem csak előre, de visszafelé is lehet fejleszteni a fában.
  • oOBALAOo
    Névre nem emlékszem annyira mérges voltam, de a térkép stimmel, hogy rohadnál meg Te....:)))))
    Mindenesetre örülök, hogy sikerült ellőni a motorodat!:)))
  • MitsuMishi
    Haha :D Sicilyn volt :D, ha emlékeznél, a játékban ugyanaz a nevem :D
  • oOBALAOo
    Na, csak nem én voltam???Pont tegnap történt velem ugyanez az xp50 el, egy FW ellen:)))
    Amúgy útálom az FW190-eket, rohadék ribancok!!!:)))
  • bigfootHUN
    Nekem német oldalon is nagyon bejön ez a map, He111-el nagyot lehet kaszálni és a messzereket is egyre jobban érzem, bár airkill ma sem sikerült azért néhány találatot/kill assistot összehoztam, és ma sikerült egy spitet is kimanővereznem, velem egymagasságon volt utolsó angolként és még 2-3 társ emelkedett a közelben, kb 3-4 óra felől jött felém amikor úgy 600m-re ért, leborítottam, aztán pár függőleges manőver (looping vagy mi?) után már én voltam lőhelyzetben. Sajnos mindig kifordult, de azért egy hit összejött mielőtt a társak széttépték...
    Ha a német messzerek nem kezdenek el artyra vadászni és az angol vadászok a tenger felett irtják a rohamcsónakot akkor könnyen nyerhető ez a map.
  • MitsuMishi
    Tegnap egy olyan nagyon vigéckedett, aztán azt hitte jó ötlet head-ont játszani az FW-m ellen :D csak sajna a darabokra szakadás előtt még sikerült ellőnie a motorom :/
  • oOBALAOo
    Egyértelműen csíter gép, és nemrég még tier 2-ben mehettél vele!!!:)))
  • gstup
    Ez jóóó.Nagyon jóóó!
  • oOBALAOo
    Gaijinéknak sikerült megoldani a turboproblémát:)))
  • oOBALAOo
    kezdő jetek, akarommondani
  • oOBALAOo
    az egyik legjobb prém gép, egy vadállat!!!jobban emelkedik, mint a ketdő jetek!BNZ-kívűl semmire se jó!:)))
  • gstup
    Xp-50-es.Megvettem.Undorító.Rb-n folyamatos wep-el megyek és még nem sikerült sem a vízet sem az olajat túlmelegíteni.Mindennél jobban emelkedik.Ami érdekes,mert elvileg 1 db készűlt belőle és az is felrobbant a turbo miatt. :D
  • bgabor
    Az amcsik a Sabret az oroszok meg a MiG-15öt építették teljesen erre a formavilágra alapozva.
  • oOBALAOo
  • oOBALAOo
    Meg is döbbentek a szövetségesek, mikor megtalálták a félkész "csodafegyvereket".A németek teljesen megelőzték a korukat, volt irányítható levegő-levegő rakétájuk, ballisztikus rakétájuk, sugárhajtású gépeik, stb..Aztán jó le is nyúlták pl. az oroszok az fw ta 183- ból csinálták a mig15-öt...
  • MitsuMishi
    az a Ta-183 az nem a jenki sabre? :D, a P-87 meg az a prém csítgép szintén a jenkiknél? :D
  • Glo
    A Gigant megvalósult, sőt már 42-ben repült. Csak a játékban nem sok értelme lenne szegénynek.

George Lucas is vett át ezt azt a németektől :))
  • bgabor
    Az agymenésekből lesznek az olyan gépek, mint az F-117 vagy a B2.
  • sulouos
    Hát igen, volt mit ellopni a háború végén tőlük.
  • twi452
    Valahogy kell fejlődni :)
  • oOBALAOo

a németeknek volt jónéhány agymenésük...
  • Coral Springs
    Mennyből az angyal.

• a.carkey
    Ha már kifejlesztettem, használom. Legalábbis próbálom.
  • Glo
    B3 az fun gép, 13 lőszer az jó esetben 10 heavy tank, ha hagynak érvényesülni. De a B2 a HVAP 30mm-el hatékonyabb, és jó a légi célok ellen is.
  • kisokka
    Csak angol természetesen. Angolokat és a japókat húzom, némettel nem nagyon zúztam még.
  • bgabor
    Nem tudom, én azóta nem repülöm a B3-ast mióta kiderült hogy a B2-es már a 30mm-es ágyúval is ki ut lőni minden célpontot, még a heavy tankot mega light pillboxot is. Így aztán nincs sok értelme repülni az egytonnás 75mm-es ágyúval megterhelt, 13 lőszerrel ügyködő B3at.
  • a.carkey
    Nem tudom kinek van, de akinek van, nem vett észre olyat, hogy valamit változtattak a HS-129 B3-on? Eddig faszántosan szétkapta a med tankokat oldalról APval, meg kb. mindent, ami erősen páncélozott volt, még a Heavy Tankot is hátulról/felülről, meg a Pillboxot, sőt, még sebezte a csatahajót is, bár utóbbinál szerintem csak szerencsém volt, mert pont olyanba találhattam bele, ami benne van a sérülésmodelljében.

Viszont most egyszerűen képtelenség vele repkedni, pedig ugyanazt a fegyverösszeállítást használom. Kilőni bármit vele pedig lutri.

A B2 az szuper főleg repcsik ellen, de a B3, nos, az valami katasztrófa lett. :(
  • bgabor
    Angolokkal próbáltad? Vagy csak német természetesen?
  • a.carkey
    Ilyen alapon prémnek mehetne a németekhez a Ju-287 és a HE-111Z.
  • kisokka
    Na ez a Málta event már sokkal barátibb, itt még nyerni is lehet