38447
-
sulouos #29567 Amelyik Messer 1 sorozatból kiszed, azon vannak gun podok, a tieden meg szerintem nincsenek. Kicsit rontanak a rep. tulajdonságokon, de elsöprő tűzerőt adnak. -
Micsurin #29566 Azt nem értem , hogy a messerek csomószor kiszednek 1 sorozatból bezzeg én az f-es messeremel a kacsát nem lövőm le.....
Mért van ennyi rammer ??? De már sim ben is egyre többel találkozom ma.... -
Coral Springs #29565 Én is preferálom a repülőket, de a világháború az nekem valahogy kiesett. A gépek 90% -át itt a játékban ismertem meg, most meg akár könyvet is tudnék írni. Persze ez még nem a vége, még jópár gép hiányzik a játékból van mit tanulni. -
Micsurin #29564 Egy barátom accján volt szerencsém menni mustángal... éppen azért hajtók rájuk mert ha van pilota és tudd velük repülni akkor félelmetesek
És szerintem a tierjük legjobb gépei közt vannak -
#29563 Mivel nagy repülőgép fan vagyok, nekem nem volt ilyen problémám, mindegyik nemzetet húzom. Mindenhol volt eleve pár kedvenc gépem. Amióta WT-zek egy csomó addig ismeretlen gépet szerettem meg. Talán azért is kezdtem a japánokkal, mert azokról tudtam a legkevesebbet. Visszagondolva minden nemzet jó kezdésre, a mostani T1 favorit csapat a németek, de ezt már írtam.
Amerikai ágon épp a musztángot fejlesztem. Az mennyire jó gép? Találkoztam már párral, de a játékban nem tűntek olyan félelmetes gépeknek, mint amennyire a világháborúban jók voltak. Van egy singlemission, ahol Mc.202-esek ellen lehet a 20-as ágyukkal felfegyverzett angol verizóval repülni. Ott persze arat. -
Coral Springs #29562 Én azt választanám amelyik a legelőrébb tart, attól függetlenül hogy az angolok az én stílusomat sem képviselik. A nicknevet meg lehet módosítani. -
twi452 #29561 Mérsékelt játékkal azért 1 hét alatt összehozod egy accountra az eddigieket :) -
Micsurin #29560 Igen pont a választásnál tartok csak az angolok a Tier III-is mk5b ig vannak kihuzva viszont ők meg távol álnak tőlem azzal a sok meggy mag vetővel :D az amcsik meg oroszok közt meg nem tudok választani -
twi452 #29559 Válassz egyet amelyikkel a legmesszebb jutottál vagy amelyik tetszik aztán a többit hagyd :)
Azért tier I-II az nem egy nagy áldozat :) -
Micsurin #29558 Igen ... Erre most a napokban jöttem rá ... És a nagy bánatom , hogy nem 1 accon vannak :( -
twi452 #29557 és ha mondjuk beleöltél volna kb max 3-4 plusz napot egy accountra akkor ugyanott lennél most csak 1 fedél alatt lenne mindenki és a pénz is ugye :D
Persze ha neked így kényelmes akkor pofám lapos (meg amúgy is) :D -
sulouos #29556 De minek ahhoz ennyi reg? :( Csak a saját melódat forgácsolod szét. -
Micsurin #29555 Az , hogy kiakartam választani azt a nemzetet amelyik a legjobban fekszim nekem.... és azzal a kezdő aranyal (2napi prémium) minden nemzetet ki húztam tier II-ig -
Micsurin #29554 A hibámra meg már meg van a gyogyír.... mivel már kb 1 hónapja csak angol gépet láttam ezért megszokásból leállok fordulózni a cobrámal is -
twi452 #29553 és ennek mi értelme? :) -
Micsurin #29552 Egy a gondom ..... Igazi p51 fan vagyok , viszont mire addig elérek... és nem tudom , hogy egy kingcobra vagy egy p47 vagy egy p38 lightning milyen és ezért nem tudom eldönteni melyik regget kezdjem el :D mert az angól az amerikai és a japán és az orosz tech tree-im mind más más reggen vannak
-
Coral Springs #29551 Azt mondják hogy az oroszok op -ok, ez viszont egy badarság. Nem állítom azt hogy nincs köztük op gép, de az van mindegyik nemzetnél. Az orosz gépek többsége ugyan olyan mint az amerikai társaik. Gyorsak, erős a fegyverzetük, a használatuk se tér el úgy igazán. Meglehet azt a párhuzamot húzni mint az angol és a japán gépek között, azok meg jól fordulnak.
Hogy konkrétan a hozzászólásodra is válaszoljak, valamit rosszul csinálsz. Persze nem tudom hogy játszol, így azt se hogy mit csinálsz rosszul. -
Micsurin #29550 ok köszi.... amúgy azt mi okozza ha ruckykal megyek akkor akkor amcsi szedd ki és fordítva is -
Coral Springs #29549 Az Airacobra ágyúja elég pontos, viszont az meg lassú. Körülményesebb vele eltalálni valakit mint a Yak 9T -vel, de ha megszokod akkor ott ám kő kövön nem marad. AB -n ~4000 kill -em van csak az Airacobra variánsokkal, egyedül az orosz K-1 nincs meg. Az orosz P-39N-0 pedig az egyik top gépem RB -n. Amit még érdemes tudni hogy az Airacobra egy boom n zoom gép, a legjobb ha gyorsan mész vele. -
sulouos #29548 Nem hinném hogy sokkal pontosabb mint a szovjet 37mm-es, de az airacobrákon elég jó géppuskafegyverzet is van, ha kifogy az ágyú. Mondjuk annak a 37mm-esnek a tűzgyorsasága sokkal kisebb mint a szovjetnek. -
Micsurin #29547 Oké köszi , azt hittem pontos az a 45 ős :( egy air cobra 37-ese pontosabb nála ???? Mert nem tudom , hogy a jenkiket vagy a ruckykat húzzam :S -
Coral Springs #29546 A Yak 9T nekem egy nagy kedvencem, mert gyors és pontos az ágyúja. Gyakorlatilag ha elkezdek vele sorozni valakit, nincs az az elkerülő manőver amivel megússza. A Yak 9K már nem annyira, mert rendkívül pontatlan az a 45mm -es ágyú. Hiába a nagy kaliber, ha körbelövöd vele az enemy -t. Darabosan kell vele lőni, de a harc hevében erre nem mindig tudok figyelni, én legalábbis. Viszont ha megszokod az se rossz gép, sőt. -
sulouos #29545 Csak a Yak-9-eseknek van olyan nagy kaliberű ágyú beépítve, és (talán) az UT-ba lehet választani 20 vagy 23mm-est helyettük. A Yak-7B, Yak-1B és a Yak-3-asok egész jól felszereltek, bár repülni nem sokat repültem velük. -
R3nton #29544 Valaki imádja a Yakokat, én nem túlzottan. Szerintem nem túl optimális a fegyverzetük. Ugye mindenki oda van a Yak9-esért a 37 meg 45mm-es ágyúk miatt, hát én nem. La sorozat szerintem sokkal vadabb a 20mm-esekkel és a baromi jó repülési tulajdonságokkal. Bár ha jól emlékszem van egy Yak, talán a tier3 legutolsó Yakja, ami 3x20mm fegyverzetű. Na az még nincs meg, de az biztos komoly!! -
Micsurin #29543 Én is ugy akarok repcsizni az mkVb-el mint a NAGY ÉS ANNÁL IS NAGYOBB George Beurling [tisztelet]
na viccet félre téve... elkezdtem újra a ruckykat... melyik prémium gép éri meg náluk ???? És a yak szériáról valaki ???? repülési taktika ????
előre is köszi szépen :) még mindig csak az angolokat és az amcsikat ismerem úgy ahogy , szóval még fogok feltenni hülye kérdéseket , bocsi érte -
Coral Springs #29542 Elfeledett hősnők.
Közel négyszázezer amerikai nő vett részt a második világháborúban, akik a legkülönbözőbb feladatokat látták el. Közülük többen életüket adták hazájukért mégis csak évtizedekkel a háború vége után ismerték el őket.
-
Volfram42 #29541 Nagyon jó videó. Ügyesek.
0:30-ál ha csak úgy ránézek nem mondanám meg, hogy játék. Elég élethű. -
Coral Springs #29540 -
Caterpillar #29539 -
Coral Springs #29538 Rest in Honour and Peace W.D. Smith
Megjárta a II. világháborút, Koreát, Vietnamot, a B-17 -től kezdve a B-52 -ig repült mindennel lövész / mechanikusként. Tagja volt a WT közösségnek is mint az egyik legöregebb játékos, 91 éves volt.
-
Tauri #29537 Üdv!
Tegnap ismerkedtem meg a játékkal és nagyon tetszik hogy nem csak arcade módban lehet játszani ( eztért is hagytam abba anno a WOT planet).
Mivel még nagyon új vagyok, és szeretnék jobban halani a "fejlődéssel" nem önképzést szeretnék...tudnátok ajánlani egy klánt ahová ujoncokat/kezdő, ámbár nagyon eltökélt játékost felvesznek?
Anno IL2 vel játszottam...és örülök hogy most is van egy játék ami online.
Köszi -
sulyid #29536 Mai záró meccs eredménye: RB-n 3 kill japánok ellen Spirfire Mk1-essel... Jól esett. :D
Előtte pedig Me-110-essel toltuk a meccseket, volt dupla kill és akadt olyan meccs is mikor 10 ground kill meglett a kicsikével... Egész használható gép szerintem, főleg alacsonytámadásra jó a két motor miatt. -
Glo #29535 Nem nagyon volt választásuk, hidd el :)) -
Caterpillar #29534 A La-5 -öt szerették a pilóták, a magasság csökkenésével egyre inkább előnyben volt minden téren a német kortársaihoz képest, ráadásul tény, hogy a keleti fornt felett a csaták döntő többsége 5000m alatt zajlott, ott pedig igazán jól teljesített.
A LaGG-3 viszont nem volt jó, nem is szerették.
"LAkirovanny Garantirovanny Grob" -nak csúfolták, annyit tesz: "Lakkozott Garantált Koporsó"
Egyébként a korai Il-2 teljesen fém volt, később a félszárnyakat cserélték fára, és nem kicsit javított a teljesítményén. -
Coral Springs #29533 A játékban még elvagyok vele, de irl bele nem ülnék. -
Caterpillar #29532 Lényegében egy LaGG-3, csak jóval erősebb motorral, ahhoz képest pedig nem nagyon változtattak rajta, szóval igen, rétegelt lemez a drága... :) -
Coral Springs #29531 Ez az La-5 a fából készült gépek egyike ? A szárnyon egy méretes területen le van kopva a festék, alatta meg fa van. (A skin szerint.) -
bigfootHUN #29530 Köszi! -
Glo #29529 Lehet. Leszállsz, megvárod míg letelik a repair time, aztán "Leave plane", ekkor kitesz a briefing képernyőre, és ott tudsz váltani. Aztán Go to battle gomb :) -
bigfootHUN #29528 Lehet hogy hülye kérdés, de ha leszállok javítani lehet módosítani a fegyverzeten - bombák/rakéták?