War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

f24sg
Akkor most még azt kérdezném, hogy nálatok van-e olyan:
be akarjátok hozni egy adott nemzet tech tree-jét (research bal oldalt alul), és akkor másodpercekig tölt.
Nagyon lassú lett a menükezelés szvsz... (vagy fos az AMD AthlonII x4 640-em?)

De hogy jót is mondjak, a DX11 hasít, jól.
Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék. Tudom, hogy dolgoznak még az új update miatt, mert jó pár probléma adódott, de még is szeretném megkérdezni, hogy :

nektek van e olyan problémátok, hogy (USA oldalon jelentkezett eddig csak, japánoknál semmi gond, másik kettõt még nem próbáltam) elindítom a gamet, minden jó be tudok loggolni stb, de mikor a To Battle gomb megnyomása után az elsõ géppel vagy mondjuk pár perc után a második géppel elkezdenék repülni, kifagy a game. Tök random az egész, hogy mikor csinálja és egyszerûen kifagy a játék. Mivel látom, hogy elég aktívan tolja már mindenki, nem hiszem, hogy ez "nép" probléma lenne, lehet az optionnal kéne kezdeni vmit?
Grafika lejjebb állítása és felbontás lejjebb állítása sem segített.(vírusírtó kikapcsolása sem segített)
Ráadásul 1.35 el minden tuti volt 50 körüli fps el, fagyások nélkül.
Esetleg valakinek volt ilyen hibája az új update-tel? Valaki tudna segitõ tanácsot adni, vagy reménykedjek még a frissítésekben és javításokban?

Üdv néktek.

Ei.
Nem bugos, cserélgetni szoktam a gépek miatt a joy configot sûrûn és perfekt. Mostanában váltottam OP rendszert én is.
Coral Springs
Hát az irányítás talán az egyedüli amibe beletúrtam, PostFX beállításom nincsen, a grafika is simán max -ra volt húzva. Ha kiexportálom az irányítást ugyanazt kapom vissza, nem bugos meg ilyenek ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Egyedöl talán a control settingset érdemes ki exportálni ha joyt használsz vagy nagyon bele túrtál...

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

a telepítés mappába ment mindent alapból

egy profile config van a dokumentumokban még de azt mindig legenerálja automatikusan
Coral Springs
Én nem a steam -en keresztül használom, hanem univerzálisan. Leginkább olyan dolgokra gondoltam, amit nem ment online a játék.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ments el az egész mappát. Reinstall után pakold vissza a steambe, ha azon keresztül használod. Akkor nem kell újra letölteni.
Ez mind szép és jó, de ez mind jobb volt a patch elõtt.
Coral Springs
Amennyiben újratelepítem a Windows -t, mit kell kimentsek a játékból ? És hol találom ?

Itt minden a Gazsi hibája? Ha sok a P-51, ha melegszik a Dora, ha a (bombázók elpusztítására tervezett) 410-esek leszedik a bombázókat. Mi lesz a következõ Gaijin fail? Repülnek a repülõk? 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Rengeteg gép fõzi a vizet, a Fw 190 A-5 is túlmelegszik egy idõ után, a Messerek is, a Typhoon is, a Ki-61 is. Ezekre pedig nem volt jellemzõ ilyesmi.

A másik nagyon csúnya meglepetés, hogy a csimpifon pilótáim kb. csak 3-4-5km-re látják meg az ellenséget HB-n, és így nagyon ronda csoportokba sikerült belefutnom a mai napon. El vagyok kényelmesedve, hogy 15km-rõl mindenkit simán meglátok 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Egészen eddig, mert most a németek rájöttek, hogy masszív mennyiségû me410-el 2 perc alatt le lehet darálni az összes bomber AI-t. 😄DD

grt gazsi
És folyamatosan ez az arány. Más kérdés, hogy a németek igy is csak 30%-ban nyernek. A nerf, öö, új FM miatt esélyük nincs a p51 ellen.
ÉS tudja gazsi tovább fokozni. <#mf1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Háháháhá D13 is meg lett oldva. <#eljen> <#falbav> Eddig jó 15 perc volt mire 100C fölé ment a radiator. Most 7-8 perc alatt 130, és nem hajlandó lehûlni. Semmit.
f24sg
Elbeszélgetek magammal...
Megvan a hiba:

bevezettek egy új "sub-control settinget" mouse joynál, nevezetesen "simplified vs. standard". Namost frankón default behozta a simplified-ot, ami tönkretett mindent. Standard-el viszont m-U-kodik. (mé' kellett ez? - nem egyszerûbb tõle, viszont nem irányítható)

Úgyhogy talán egyéb helyeken a controlsban is számítani lehet meglepetésekre

Kussoljak be és játszódjak már, tudom.
Most sky duelen nagyot kaszál aki bemegy jettel feltéve ha nincs másik 😊
f24sg
HÁT gyerekek, kurva gáz van!
SB-n, mouse joy-al NEM LEHET többé loop-ot csinálni!!
Több géppel kipróbáltam, ugye beállítod az egér-pöttyöt a screen megfelelõ részére, el is kezd emelkedni, ÉSsss után nem forsul át, "koppra húzott botkormánnyal" sem, hame emelkedik a stall-ig...

Áztápicsába! Akkor eddig nekem egy komplett játékmód ugrott, az azért b+, nem?!
Sziasztok!

PUMA TV ON!

http://www.twitch.tv/volfram42
La-5FN és La-7 teljesen el baszva még mindig, utóbbi utolért amikor He-162-vel full gázon 700km/h fölé gyorsultam éppen... ráadásul õ közben még emelkedett is...
Pedig a Lavocskinok szebbek, legalábbis a La-5FN meg a 7-esek. 😄

Az elõbb mentem az új Tier 2 ben
teljesen Stock Japán gépekkel amik a régi T5 ig elérhetõ volt.
Tehát még Zero-k sehol. Volt köztük még régi T1es is hát tényleg brutálisan fordulnak. Méltatlanul hanyagoltam ezt a nemzetet úgy érzem 😄
6földi és 4 gép kill 5 critical 7 assist és 49 találat.
Pedig semmi fejlesztés nincs még rajtuk. Tudom a profi vadászpilótáknak ez lófütty de nagyon örültem ennek az eredménynek fõleg, hogy még lehet csiszolni a gépeken kicsit 😄 És a kb 3 hónap masszív kihagyást beleszámítva. Ha a magasabb tierekben is ilyen jók a gépeik akkor érdemes rámenni erre a vonalra.
Yak sor inkább.
f24sg
SB-n csak a sima Yak-3-asból lehet kilátni ELÕRE rendesen (célzás!), már ha ez valakinál szempont. Nálam az volt. A LavoCSkinok ebbõl a szempontból sokkal jobbak.

Ettõl függetenül a Yakok szépek és jól manõvereznek RB-n (H😎, tehát az is kell.
Nálam is dettó. Arra számítottam hogy rosszabb lesz patch után, de nem. Sokkal szebb és simább az egész játék.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Szemény szerint inkább Lavocskák, de állítólag a Yak-3-asok se semmik.

YAK sor vagy LA sor inkább?
f24sg
Csak azt nem értem hogy a listán nincs rajta, hogy a mig-3-15 FM-jét az 1.37-ben cserélték volna. Ehhez képest TOTÁL másképp reagál.

Vagy esetleg változtattak a a control serttings-ek értékén???! NÁLATOK tapasztalt vki hasonlót?
(cigibreak, sörrel, álá Glo, kíváncsi leszek)
f24sg
MOST volt az elsõ játékom, SB (FR😎 duel.
Hát a' MM tényleg vérzik még, a kisebb Mig-3-al mentem be, (régen tier4, most II), de van Meteor és SÚÚting SztÁR a game-ben.

DE NEM ez sokkolt, hanem:
nagyon broken lehetett a kis Mig-3 FM-je, mert eddig pont ebben SB eventben stabilan fordultam, erõszakolta mindenkit, most meg a gép egyszerûen ÁTESIK a francba, minimális hasra húzásnál, kivéve, ha durván aileron és rudder-korrigálva van a gép.
Ugye "Flight models settings closely meet the data sheets"-módban van, hát ismét minden elismerésem az IRL Mig-3-15 pilótáknak. Aztat!
Nálam úgy van, hogy a router bizonyos sebességet bír, és ha ennél gyorsabban jön a letöltés, újraindul. Nálad úgy tûnik ugyanez van. Nálam úgy 5mega/s fölött csinálja.

Megoldás: Ne engedd a programokat x sebesség fölött le/föl tölteni, nálam ez az x 5mb/s, tapasztald ki nálad mennyi. Tehát le kell korlátozni a programoknál a maximális le és feltöltési sebességet. Utorrentnél például.
A War Thundernél is. A launcherjében jobb fölül rányomsz a csavarkulcsra, bapipálod a 'limit download speed to'-t és megadsz egy értéket kilobyteban. Pl 4000-et. Ezekután peccseléskor nem fog ennél gyorsabban tölteni. Ha ez is sok, lejjebb veszed.

😄
"Azt ugye tudjátok, hogy a kezdõknek tönkre vágták a kezdését."

Azt ugye tudod, hogy most gondok vannak a meccsmékerrel, és amit most tapasztalsz az nem a végleges verzió? Csak mert úgy tízszer hangott el itt az elmúlt 24 órában. Meg ki van hírezve a lancherben is, plusz a játékban is a géped fölött bazinagy kék betûkkel!

Sokan szeretik a japókat, az N1K-k mindenki szerint rettenetesen OP-k, a Zeroktól is nagyon félnek, a Ki-61-eseket Messer módra használva csokorba lehet szedni a viszonylag nehéz amerikai vadászokat. A Ki-84-rõl meg majd kiderül hogy mennyire jó.

LEfordítva azzal szórakozik, hogy a felszálló D3A-k közé berepül, és lenyom belõlük 2-3-t meccsenként. Aztán elmegy bombázni 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Lefordítva?
A csávó ügyes vagy a Japán gép gépek ennyire jók?
Apropó érdemes a Japán ágat húzni?
Már úgy tûnik ott is egyre több gép elérhetõ játékra.
Kicsit troll a B24 Iwo Jimán. Srác 12 repülés 44 kill...
És az mit csinál?

Viszont ami jó, hogy a profilodnál ami van rendfokozat azt már mûködtetik. Nekem lvl 66-on Commandert mutat.

Nálam atomstabil DX11-en, ugyanolyan, mint volt csak szebb.
másnak is akad? pingem 60-70 nem ment följebb, fps-em 33-55 között, ha nem történik semmi akkor csak ha fordulok de ha ellenfelet kergetek akkor brutálisan és akkor se megy le az fps. elõzõ csatában figyeltem és volt hogy 55 fps-el elpirosodott és szaggatott egyet, de van hogy el sem pirosodik csak muata pl:40-et zölden és megint szaggat egyet

Ha mindenkinél így lenne, akkor még most is patchelnénk. Nekem 1 Mb/s körül jött a frissítés, pedig még videót is néztem mellette.

ezt találták ki, hogy minden ilyen idõrend szerint 5 csoportba lesz besorolva, a tankok is és majd a hajók is
a többi finomhangolás a statisztikákon fog múlni aztán rendezgetnek szépen

a többi meg a match maker dolga és abba nem látunk bele, hogy õ pontosan hogyan számol 😊
állítólag ezzel a rendszerrel jobb lesz majd, de most van egy "apró" bibi a dologgal épp és inkább már karácsonyi hangulatban dolgozik..😄
Arról is volt szó hogy stock gép kisebb tierben kezd ez megvalósult?
hát akkor meg mi értelme van így az egésznek? 😄
Prém Catalyna.. istenem, a régi szép idõk mikor még T0 volt, és a reserve gépek között az volt a legnagyobb troll 😄

Hátha ez tankokkal is így lesz, (márpedig így lesz) az olyan mint ha wotban 3 szinttel nagyobbak ellen mehetnél. Pl Leichttracktor vs Matilda. Több darab esélye is van.
tier-en belül is van sorrend, van egy ilyen új mutató is a gépek adatlapján ami gyakorlatilag megfelel az elõzõ 20 szintes rendszernek
Azt ugye tudjátok, hogy a kezdõknek tönkre vágták a kezdését.
Most a T1 ben pl egy vacak angol 1es gép összekerültet egy kittyhawk al. Hello Kitty 😄 Vagy pl a rakétás lagg 3-35 el vagy egy mc200assal.

Míg a régi rendszerben azért volt esély T1es gépeknek azonos tierû ellen menni néha T2 vagy T3asból 1-1 gép becsúszott azt csá.
a Prémium Catalinák már régóta nem jók semmire mondjuk orosz oldalon és a többi és a többi.
Szaggatos! Ez mindenkinél így van, sajn os a war thunder tendszere ígv mûködik. Annyit tudsz ellene tenni, hogy a hivatalos oldalról Utorrenten keresztül leszedned.