War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
be akarjátok hozni egy adott nemzet tech tree-jét (research bal oldalt alul), és akkor másodpercekig tölt.
Nagyon lassú lett a menükezelés szvsz... (vagy fos az AMD AthlonII x4 640-em?)
De hogy jót is mondjak, a DX11 hasít, jól.
Egy kis segítséget kérnék. Tudom, hogy dolgoznak még az új update miatt, mert jó pár probléma adódott, de még is szeretném megkérdezni, hogy :
nektek van e olyan problémátok, hogy (USA oldalon jelentkezett eddig csak, japánoknál semmi gond, másik kettõt még nem próbáltam) elindítom a gamet, minden jó be tudok loggolni stb, de mikor a To Battle gomb megnyomása után az elsõ géppel vagy mondjuk pár perc után a második géppel elkezdenék repülni, kifagy a game. Tök random az egész, hogy mikor csinálja és egyszerûen kifagy a játék. Mivel látom, hogy elég aktívan tolja már mindenki, nem hiszem, hogy ez "nép" probléma lenne, lehet az optionnal kéne kezdeni vmit?
Grafika lejjebb állítása és felbontás lejjebb állítása sem segített.(vírusírtó kikapcsolása sem segített)
Ráadásul 1.35 el minden tuti volt 50 körüli fps el, fagyások nélkül.
Esetleg valakinek volt ilyen hibája az új update-tel? Valaki tudna segitõ tanácsot adni, vagy reménykedjek még a frissítésekben és javításokban?
Üdv néktek.
Ei.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
egy profile config van a dokumentumokban még de azt mindig legenerálja automatikusan
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A másik nagyon csúnya meglepetés, hogy a csimpifon pilótáim kb. csak 3-4-5km-re látják meg az ellenséget HB-n, és így nagyon ronda csoportokba sikerült belefutnom a mai napon. El vagyok kényelmesedve, hogy 15km-rõl mindenkit simán meglátok 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
grt gazsi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megvan a hiba:
bevezettek egy új "sub-control settinget" mouse joynál, nevezetesen "simplified vs. standard". Namost frankón default behozta a simplified-ot, ami tönkretett mindent. Standard-el viszont m-U-kodik. (mé' kellett ez? - nem egyszerûbb tõle, viszont nem irányítható)
Úgyhogy talán egyéb helyeken a controlsban is számítani lehet meglepetésekre
Kussoljak be és játszódjak már, tudom.
SB-n, mouse joy-al NEM LEHET többé loop-ot csinálni!!
Több géppel kipróbáltam, ugye beállítod az egér-pöttyöt a screen megfelelõ részére, el is kezd emelkedni, ÉSsss után nem forsul át, "koppra húzott botkormánnyal" sem, hame emelkedik a stall-ig...
Áztápicsába! Akkor eddig nekem egy komplett játékmód ugrott, az azért b+, nem?!
PUMA TV ON!
http://www.twitch.tv/volfram42
teljesen Stock Japán gépekkel amik a régi T5 ig elérhetõ volt.
Tehát még Zero-k sehol. Volt köztük még régi T1es is hát tényleg brutálisan fordulnak. Méltatlanul hanyagoltam ezt a nemzetet úgy érzem 😄
6földi és 4 gép kill 5 critical 7 assist és 49 találat.
Pedig semmi fejlesztés nincs még rajtuk. Tudom a profi vadászpilótáknak ez lófütty de nagyon örültem ennek az eredménynek fõleg, hogy még lehet csiszolni a gépeken kicsit 😄 És a kb 3 hónap masszív kihagyást beleszámítva. Ha a magasabb tierekben is ilyen jók a gépeik akkor érdemes rámenni erre a vonalra.
Ettõl függetenül a Yakok szépek és jól manõvereznek RB-n (H😎, tehát az is kell.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Vagy esetleg változtattak a a control serttings-ek értékén???! NÁLATOK tapasztalt vki hasonlót?
(cigibreak, sörrel, álá Glo, kíváncsi leszek)
Hát a' MM tényleg vérzik még, a kisebb Mig-3-al mentem be, (régen tier4, most II), de van Meteor és SÚÚting SztÁR a game-ben.
DE NEM ez sokkolt, hanem:
nagyon broken lehetett a kis Mig-3 FM-je, mert eddig pont ebben SB eventben stabilan fordultam, erõszakolta mindenkit, most meg a gép egyszerûen ÁTESIK a francba, minimális hasra húzásnál, kivéve, ha durván aileron és rudder-korrigálva van a gép.
Ugye "Flight models settings closely meet the data sheets"-módban van, hát ismét minden elismerésem az IRL Mig-3-15 pilótáknak. Aztat!
Megoldás: Ne engedd a programokat x sebesség fölött le/föl tölteni, nálam ez az x 5mb/s, tapasztald ki nálad mennyi. Tehát le kell korlátozni a programoknál a maximális le és feltöltési sebességet. Utorrentnél például.
A War Thundernél is. A launcherjében jobb fölül rányomsz a csavarkulcsra, bapipálod a 'limit download speed to'-t és megadsz egy értéket kilobyteban. Pl 4000-et. Ezekután peccseléskor nem fog ennél gyorsabban tölteni. Ha ez is sok, lejjebb veszed.
Azt ugye tudod, hogy most gondok vannak a meccsmékerrel, és amit most tapasztalsz az nem a végleges verzió? Csak mert úgy tízszer hangott el itt az elmúlt 24 órában. Meg ki van hírezve a lancherben is, plusz a játékban is a géped fölött bazinagy kék betûkkel!
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A csávó ügyes vagy a Japán gép gépek ennyire jók?
Apropó érdemes a Japán ágat húzni?
Már úgy tûnik ott is egyre több gép elérhetõ játékra.
a többi finomhangolás a statisztikákon fog múlni aztán rendezgetnek szépen
a többi meg a match maker dolga és abba nem látunk bele, hogy õ pontosan hogyan számol 😊
állítólag ezzel a rendszerrel jobb lesz majd, de most van egy "apró" bibi a dologgal épp és inkább már karácsonyi hangulatban dolgozik..😄
Most a T1 ben pl egy vacak angol 1es gép összekerültet egy kittyhawk al. Hello Kitty 😄 Vagy pl a rakétás lagg 3-35 el vagy egy mc200assal.
Míg a régi rendszerben azért volt esély T1es gépeknek azonos tierû ellen menni néha T2 vagy T3asból 1-1 gép becsúszott azt csá.
a Prémium Catalinák már régóta nem jók semmire mondjuk orosz oldalon és a többi és a többi.