38447
-
bgabor #29607 Természetesen nem. Elvégre az általad megadott feltételek mellett botokat mészárolsz, érdekes lenne ha így lehetne fejlődni. -
Micsurin #29606 Köszi szépen :) és valami minimális rp jön érte ? -
bgabor #29605 De, custom battleben. Indíts egyet és oda lehet berakni botokat is. -
Micsurin #29604 jut eszembe , bocs a dupláért.... Barátommal nem tudunk valahogy csak botok ellen menni ??? -
Micsurin #29603 LoL a kis vastag gyerek , én örülök , ha két gép között olyan 90k-s szinten tartom magam mindig meg kell venni az új gépet így mindig pizt vesztek -
Coral Springs #29602 Ha lenne olyan lehetőség hogy pénzküldés, én adnék akinek kell. Van 12 millióm már és nem tudom mire elkölteni. -
#29601 peccs hu
nagyszerű :D
(kár hogy még nem a tankos) -
#29600 A fejlesztések ütemével nincs gondom, viszont egy csomó gépet lion hiányában nem tudtam még megvenni vagy szolgálatba állítani. Az is igaz, hogy a héten elég kevés időm volt repkedni. -
#29599 még mindig gyorsabb fejlődés mint a wot/wowp-be ott csak úgy tudod kifejleszteni a következő gépet, ha csak kizárólag az alatti lévő géppel mindent kifejlesztettél és úgy az új gép... :S -
Vaktermesz #29598 Ez már hetekkel előbb is téma volt, én is ott értesültem róle, gyors neki is álltam p38-at meg p400-at húzni meg f1-et németen, és problem solved, a 4x alatt simán kihúz az ember egy gépet pár nap alatt.
-
gstup #29597 Welcome to the jungle... :) -
#29596 Csak most vettem észre mekkora egy átbaszás ez az 1.37 fejlődési rendszer...
Végre össze kapartam az RP-t a Bf109 F-4-re... és nem vehetem meg, mert még kibaszott 3 repülőt kell a T2-es sorból kifejleszteni... na menjenek a francba. -
vajakos21 #29595 http://www.youtube.com/watch?v=h9uH8jbxc58&feature=youtube_gdata_player
Levytöl loptam -
vajakos21 #29594 Látszik hogy figyelik a játékosok visszajelzéseit és a fontos hibákat egybōl javitják.Swordfish túlmelegedés,exp átnevezése,lancaster motorhang.....nyátok. Lancastert simen még egyáltalán,hb ha 2* arcadba is max 10 alkalommal ha láttam...pedig hiányzik hogy leszedjek eggyet. -
lexlutor #29593 ezek figyelnek!
en azon haborogtam legutobb, h europai palyan 80% teljesitmeny felett a swordfish melegedett. ami a tavolkeleti palyakon volt igazan vicces, mert ott mar 70% felett is :) torpedoval nem is tudtam 200 m fole menni ... -
bgabor #29592 Na ez jó. Ahogy olvastam a hosszászólásodat gondoltam hogy igazán átnevezhetnék már végre ezt a hülye free xp-t amikor elég távol áll a freetől, mondjuk konvertálható XPre.
Hát erre a mai peccs átnevezte, mától Convertible XP-nek hívják. -
#29591 értem, köszönöm! Kicsit a legutóbbi patchban elvesztem, hogy mi hogy van :D
hát kár akkor azért az XP-ért, azt hittem hogy legalább azaz XP átmegy válthatóba vagy valami, na de mindegy is, mert így is van annyi váltható XP-p hogy nem tudom mikor lesz annyi pénzem :D
akkor így hogy nincs XP csík, ugyanannyi xp-t ad a repülő kihúzására is, gondolom.. :) akkor legalább ennyi jó van :)
Köszönöm mégegyszer a válaszokat! :) -
bgabor #29590 A kreditszerzése egyébkéént korábban sem befolyásolta az XP csík, sem semmi más, netelt csíkú géppel is ugyanúgy lehetett pénz farmolni. Most pedig már xp csík sincs, tehát a prémium géppel életed végéig farmolhatod a pénzt és fejlesztheted a következő gépet a tech treen. -
twi452 #29589 kredit az nem változott régen az xp csíkos időben sem ahogy most sem, az mindig ugyanúgy jön :) -
twi452 #29588 Na azért ne értsd félre :D
Külön van modul xp, gépfejlesztés xp és free xp
Ha fullos a géped akkor értelemszerűen arra a gépre nem kapsz több modul xp-t a többi ugyanúgy jön ezután is :)
régi xp csík már nincsen bármivel fejleszthetsz gépet csak ha túl nagy a lépcső a két gép között akkor kevesebbet kapsz érte :) -
Glo #29587 Nincs xp csík.
Ugyan a debriefing képernyőn ad RP-t (xp-t) a modulokra is, de jobb oldalt kiírja, hogy mivel minden ki van fejlesztve, az elveszett. De a fejlesztendő gépre megkapod az RP-t, ahogy írja is. -
#29586 uhh :S és még mindig van iylen XP csík? ha kihúzom akkor utána creditből is kevesebbet ad? mert ugye már azt nem látom, viszont nem tudom hogy létezik e még a háttérben vagy sem.. :O -
twi452 #29585 Szerintem sehova nem megy onnantól. Free-be alapból megy egy adag minden meccsből.
Ha már nincs mit fejleszteni a gépen akkor egyszerűen nem ad :) -
#29584 sziasztok!
miután kifejlesztettem egy repülőn az összes modult, akkor utána amit a géppel szereztem XP, az hová megy? a goldért váltható free XP-be teszi? -
Coral Springs #29583 Könnyített az FM ezért olyan drasztikusan nem jönnek ki a különbségek, azt azért nem mondanám hogy minden gép ugyan azt tudja. -
Micsurin #29582 Arcadeban szinte minden gép ua tudja... de a többiek úgyis kijavítanak :D
Ez a Corsair valami állom :O jól fordul viszonylag , elég gyors is és olyan függönyt lövök vele :D
Ez a PUMA v mi en klán gyűjtő v csak jó játékosok ? vagy van valami jó magyar köti ahova beférek noob ként is ? mert uncsi 1edül repkedni -
csoszi87 #29581 Arcade.
1 bombázót szoktam ott kinézni, de azért megyek fel odáig mert mire felérek legalább 2 vadász van hasonló magasságon.
Ez zavar, hogy hogyan tudnak más fighterek ott lenni már, mikor ennek a gépnek brutálisan jó papíron az emelkedése. -
gstup #29580 Természetesen RB-re gondoltam. -
Caterpillar #29579 Tudom-tudom, csak reménykedtem, HÁTHA... :) -
twi452 #29578 Tavaly még mondtak ilyet igen :)
Amúgy meg itt vannak a tankok, csak nem mindenki tud játszani velük :D -
Caterpillar #29577 Hoppácska
Mit is mondtak, mikor jön a GF? A PS4 verzióval párban? -
oOBALAOo #29576 gyerekek, tier 4-5 teljesen ki van halva...végre eljutottam idáig, aztán nem tudok játtszani...(RB) -
R3nton #29575 Arcade vagy historical? Mert arcadba szerintem holt felesleges felmenni olyan magasra...1-2 bomber szokott lenni ott, a többiek mind 1500 alatt repkednek. Elég ha kicsit feljebb mész náluk. -
vajakos21 #29574 http://warthunder.com/en/news/429/current/ -
gstup #29573 Szerintem egy lényeges van.NE a csatatér felé emelkedj!Én még a messerekkel sem afelé emelkedem.A szélén zig-zag-ban.Aztán olyan 5500-6000m környékén fordulok a csatatér közepe felé.Azért kapott szét könnyen mert könnyű célpont voltál.Gondolom semmi sebességed nem volt.Kacsavadászat volt. -
csoszi87 #29572 Megpróbálok okosat kérdezni.
Vettem 1 Aircobra-t.
Próbálok vele feljutni 5500-6000 méterre.
5100-nál 1 BF109-e úgy kapott szét alulról, hogy még emelkedés közben voltam.
Kérdésem az, hogy van-e valami trükkje az emelkedésnek?
Ahogy én csinálom:
WEP-el emelkedek élesen, hogy minél kevesebb sebességet veszítsek.
Ha elfogy beállok egy olyan szintre ahol a nő a magasságom is és a sebességem is.
Amint ismét van újabb éles emelkedés.
Ezek olyan 800 méterek szoktak lenni. -
Micsurin #29571 Oké köszi szépen :) -
sulouos #29570 A késői F és G modellekre tehetsz (a koraiakat még nem is néztem), ki kell fejleszteni, talán R1 pods néven van a modul fa jobb szélén, aztán másodlagos fegyverzetnek ki kell választani a 2x cannont. Ad 2 20mm-es MG 151/20 gépágyút a szárnyak alá. Amikor tüzet nyitsz, ezek egy nagyon kicsivel később kezdenek tüzelni, mint az orrban levő fegyverek, ezt számítsd bele. -
Micsurin #29569 Ugy értve kifejteni , hogy melyik messere tehetek... mi a teljes neve (pontosan a tech treen) meg ilyenek köszi :) -
Micsurin #29568 Ezt a gun podos cuccot nem értem :S ki tudnátok fejteni ? :) köszi
http://keptarhely.eu/view.php?file=20140129v01es7rv2.jpeg
végre kezdem újra megszokni az amcsikat