38447
  • bgabor
    Természetesen nem. Elvégre az általad megadott feltételek mellett botokat mészárolsz, érdekes lenne ha így lehetne fejlődni.
  • Micsurin
    Köszi szépen :) és valami minimális rp jön érte ?
  • bgabor
    De, custom battleben. Indíts egyet és oda lehet berakni botokat is.
  • Micsurin
    jut eszembe , bocs a dupláért.... Barátommal nem tudunk valahogy csak botok ellen menni ???
  • Micsurin
    LoL a kis vastag gyerek , én örülök , ha két gép között olyan 90k-s szinten tartom magam mindig meg kell venni az új gépet így mindig pizt vesztek
  • Coral Springs
    Ha lenne olyan lehetőség hogy pénzküldés, én adnék akinek kell. Van 12 millióm már és nem tudom mire elkölteni.
  • darki81
    peccs hu
    nagyszerű :D
    (kár hogy még nem a tankos)
  • Omrega
    A fejlesztések ütemével nincs gondom, viszont egy csomó gépet lion hiányában nem tudtam még megvenni vagy szolgálatba állítani. Az is igaz, hogy a héten elég kevés időm volt repkedni.
  • csaba90
    még mindig gyorsabb fejlődés mint a wot/wowp-be ott csak úgy tudod kifejleszteni a következő gépet, ha csak kizárólag az alatti lévő géppel mindent kifejlesztettél és úgy az új gép... :S
  • Vaktermesz
    Ez már hetekkel előbb is téma volt, én is ott értesültem róle, gyors neki is álltam p38-at meg p400-at húzni meg f1-et németen, és problem solved, a 4x alatt simán kihúz az ember egy gépet pár nap alatt.
  • gstup
    Welcome to the jungle... :)
  • JethroHUN
    Csak most vettem észre mekkora egy átbaszás ez az 1.37 fejlődési rendszer...
    Végre össze kapartam az RP-t a Bf109 F-4-re... és nem vehetem meg, mert még kibaszott 3 repülőt kell a T2-es sorból kifejleszteni... na menjenek a francba.
  • vajakos21
    http://www.youtube.com/watch?v=h9uH8jbxc58&feature=youtube_gdata_player

Levytöl loptam
  • vajakos21
    Látszik hogy figyelik a játékosok visszajelzéseit és a fontos hibákat egybōl javitják.Swordfish túlmelegedés,exp átnevezése,lancaster motorhang.....nyátok. Lancastert simen még egyáltalán,hb ha 2* arcadba is max 10 alkalommal ha láttam...pedig hiányzik hogy leszedjek eggyet.
  • lexlutor
    ezek figyelnek!

en azon haborogtam legutobb, h europai palyan 80% teljesitmeny felett a swordfish melegedett. ami a tavolkeleti palyakon volt igazan vicces, mert ott mar 70% felett is :) torpedoval nem is tudtam 200 m fole menni ...
  • bgabor
    Na ez jó. Ahogy olvastam a hosszászólásodat gondoltam hogy igazán átnevezhetnék már végre ezt a hülye free xp-t amikor elég távol áll a freetől, mondjuk konvertálható XPre.

Hát erre a mai peccs átnevezte, mától Convertible XP-nek hívják.
  • csaba90
    értem, köszönöm! Kicsit a legutóbbi patchban elvesztem, hogy mi hogy van :D
    hát kár akkor azért az XP-ért, azt hittem hogy legalább azaz XP átmegy válthatóba vagy valami, na de mindegy is, mert így is van annyi váltható XP-p hogy nem tudom mikor lesz annyi pénzem :D
    akkor így hogy nincs XP csík, ugyanannyi xp-t ad a repülő kihúzására is, gondolom.. :) akkor legalább ennyi jó van :)
    Köszönöm mégegyszer a válaszokat! :)
  • bgabor
    A kreditszerzése egyébkéént korábban sem befolyásolta az XP csík, sem semmi más, netelt csíkú géppel is ugyanúgy lehetett pénz farmolni. Most pedig már xp csík sincs, tehát a prémium géppel életed végéig farmolhatod a pénzt és fejlesztheted a következő gépet a tech treen.
  • twi452
    kredit az nem változott régen az xp csíkos időben sem ahogy most sem, az mindig ugyanúgy jön :)
  • twi452
    Na azért ne értsd félre :D
    Külön van modul xp, gépfejlesztés xp és free xp
    Ha fullos a géped akkor értelemszerűen arra a gépre nem kapsz több modul xp-t a többi ugyanúgy jön ezután is :)

régi xp csík már nincsen bármivel fejleszthetsz gépet csak ha túl nagy a lépcső a két gép között akkor kevesebbet kapsz érte :)
  • Glo
    Nincs xp csík.

Ugyan a debriefing képernyőn ad RP-t (xp-t) a modulokra is, de jobb oldalt kiírja, hogy mivel minden ki van fejlesztve, az elveszett. De a fejlesztendő gépre megkapod az RP-t, ahogy írja is.
  • csaba90
    uhh :S és még mindig van iylen XP csík? ha kihúzom akkor utána creditből is kevesebbet ad? mert ugye már azt nem látom, viszont nem tudom hogy létezik e még a háttérben vagy sem.. :O
  • twi452
    Szerintem sehova nem megy onnantól. Free-be alapból megy egy adag minden meccsből.
    Ha már nincs mit fejleszteni a gépen akkor egyszerűen nem ad :)
  • csaba90
    sziasztok!
    miután kifejlesztettem egy repülőn az összes modult, akkor utána amit a géppel szereztem XP, az hová megy? a goldért váltható free XP-be teszi?
  • Coral Springs
    Könnyített az FM ezért olyan drasztikusan nem jönnek ki a különbségek, azt azért nem mondanám hogy minden gép ugyan azt tudja.
  • Micsurin
    Arcadeban szinte minden gép ua tudja... de a többiek úgyis kijavítanak :D

Ez a Corsair valami állom :O jól fordul viszonylag , elég gyors is és olyan függönyt lövök vele :D

Ez a PUMA v mi en klán gyűjtő v csak jó játékosok ? vagy van valami jó magyar köti ahova beférek noob ként is ? mert uncsi 1edül repkedni
  • csoszi87
    Arcade.
    1 bombázót szoktam ott kinézni, de azért megyek fel odáig mert mire felérek legalább 2 vadász van hasonló magasságon.
    Ez zavar, hogy hogyan tudnak más fighterek ott lenni már, mikor ennek a gépnek brutálisan jó papíron az emelkedése.
  • gstup
    Természetesen RB-re gondoltam.
  • Caterpillar
    Tudom-tudom, csak reménykedtem, HÁTHA... :)
  • twi452
    Tavaly még mondtak ilyet igen :)
    Amúgy meg itt vannak a tankok, csak nem mindenki tud játszani velük :D
  • Caterpillar
    Hoppácska

Mit is mondtak, mikor jön a GF? A PS4 verzióval párban?
  • oOBALAOo
    gyerekek, tier 4-5 teljesen ki van halva...végre eljutottam idáig, aztán nem tudok játtszani...(RB)
  • R3nton
    Arcade vagy historical? Mert arcadba szerintem holt felesleges felmenni olyan magasra...1-2 bomber szokott lenni ott, a többiek mind 1500 alatt repkednek. Elég ha kicsit feljebb mész náluk.
  • vajakos21
    http://warthunder.com/en/news/429/current/
  • gstup
    Szerintem egy lényeges van.NE a csatatér felé emelkedj!Én még a messerekkel sem afelé emelkedem.A szélén zig-zag-ban.Aztán olyan 5500-6000m környékén fordulok a csatatér közepe felé.Azért kapott szét könnyen mert könnyű célpont voltál.Gondolom semmi sebességed nem volt.Kacsavadászat volt.
  • csoszi87
    Megpróbálok okosat kérdezni.
    Vettem 1 Aircobra-t.
    Próbálok vele feljutni 5500-6000 méterre.
    5100-nál 1 BF109-e úgy kapott szét alulról, hogy még emelkedés közben voltam.
    Kérdésem az, hogy van-e valami trükkje az emelkedésnek?
    Ahogy én csinálom:
    WEP-el emelkedek élesen, hogy minél kevesebb sebességet veszítsek.
    Ha elfogy beállok egy olyan szintre ahol a nő a magasságom is és a sebességem is.
    Amint ismét van újabb éles emelkedés.
    Ezek olyan 800 méterek szoktak lenni.
  • Micsurin
    Oké köszi szépen :)
  • sulouos
    A késői F és G modellekre tehetsz (a koraiakat még nem is néztem), ki kell fejleszteni, talán R1 pods néven van a modul fa jobb szélén, aztán másodlagos fegyverzetnek ki kell választani a 2x cannont. Ad 2 20mm-es MG 151/20 gépágyút a szárnyak alá. Amikor tüzet nyitsz, ezek egy nagyon kicsivel később kezdenek tüzelni, mint az orrban levő fegyverek, ezt számítsd bele.
  • Micsurin
    Ugy értve kifejteni , hogy melyik messere tehetek... mi a teljes neve (pontosan a tech treen) meg ilyenek köszi :)
  • Micsurin
    Ezt a gun podos cuccot nem értem :S ki tudnátok fejteni ? :) köszi

http://keptarhely.eu/view.php?file=20140129v01es7rv2.jpeg

végre kezdem újra megszokni az amcsikat