War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legnagyobbaknak is vannak gondjaik a nagy patch-ekkel (Blizzard pl), ez természetes. A tömegek fognak statisztikai eredményeket produkálni, nem a néha megnyitott Dev server. Az is természetes, hogy ha elõjönnek hibák, akkor azokat amint lehet befoltozzák. Az MM még néha koppan egyet, de sokkal jobban mûködik mint amilyen tegnap elõtt vagy tegnap volt. A fejlesztõk nem sokat aludtak az utóbbi 3 napban.
Akinek meg van ötlete, javaslata, bug reportja, az ne ide sírja el, hanem a hivatalos fórumon, ahol a GM-ek is olvassák.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Egyet értek, "garázscégként" több dolgot futtatnak párhuzamosan:
- tankok
- af balanszolása. Jó párszor átdolgozták már a tier fát, FM, DM-et és 250 gép biztos van az ágakon, pontosan nem tudom mennyi.
- Egy kezemen meg tudom számolni hány játéknál piszkáltak bele egy kész grafikus motorba.
- Eventek, mapok kidolgozása
- Tournamentek fejlesztése
- Az hogy meg is akarnak élni belõle? Az természetes. Nem a máltai szeretet szolgálat, amíg mindkét fél élvezi és a mérleg nyelve középen marad.
Egy valagnyi dolgot fel sem soroltam, mert épp becsöngetett a WT 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
a bombákkal meg rendesen kell célozni, elmúlt már a régi idõszak, hogy 1 bombával kocsisorból 2-3at kiszedünk 😄
Lehet jönni kísérõ vadászokkal is
500kg s bombától meg se zakkan...
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ez valótlan így. Nagyobb cég amikor vásárló elõre definiálja a követelmény és feltétel rendszert. Amennyiben úgy dönt, hogy a kivitelezés megfelelõ és átmegy a teszteken fizet. Utána az esetlegesen felmerülõ hibára SLA-val supportot kap vagy megy a kötbér. Nincs félkész munka átvétele. Susarc nem beszél marhaságot. Annyiban nincs igaza, hogy összemos két teljesen másfajta piaci környezetet a szórakoztató iparral.
Direkt megkérdeztem szerencsétlen HE-51-et, nem volt senkivel sem squadban. A csapat többi részérõl már nem beszélek, mert annyira jellemzõ, hogy egyetlen egy jetért (163) kapunk cserébe jó sokat. Kb 9-10 hónappal ezelõtt nézett ki így egy hb...
A német ellenességrõl már nem is beszélve, ideje lenne már felhagyniuk ezzel a nagy utálattal, amivel folyamatosan szivatják a nagy szintû propellereseket...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Bázis bombázni szívesen mennék 5tonnás fullos Yer2 vel akár HB ban is 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
szépen idõvel be fog állni
PUMA TV ON!
http://www.twitch.tv/volfram42
Azt hittem a sebzéssel van gond mert azon is finomítottak megint 😊
Mondjuk abban igaza van hogy ez rohadtul nincs jól, és ma már trenddé vált, merthogy más/mindenki így csinálja. Sõt fizess azért, hogy béta teszter lehess és érezd kiváltságnak. Ez globál LoL abszurdum. Vagy eleve AAA címnek egy béta ganét adnak ki. Elállatiasodott a piacért folyó verseny. A legviccesebb az egészben az, hogy új már nincs a nap alatt semmi, minden valami remake-je.
Coral már régebben is észrevettem hogy te vagy itt a megmondó ember, de kell minden topikba egy ilyen 😊
<#eljen>#eljen>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Remélem megoldják mert csúnya lenne ha nem.
Comprende?😊)
ez a patch úgy elbaszta a játékot, hogy én be is fejeztem..
minden szempontból szar!
még a tankos õrületet megvárom, remélem az talán játszható, és talán lesz is értelme, nem tudom..
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Ma esti délutános mûszaknak is leíro ma problémámat, hátha tud valaki esetleg segíteni. Sajnos tegnap este nem igazán kaptam tippeket.
"Egy kis segítséget kérnék. Tudom, hogy dolgoznak még az új update miatt, mert jó pár probléma adódott, de még is szeretném megkérdezni, hogy :
nektek van e olyan problémátok, hogy (USA oldalon jelentkezett eddig csak, japánoknál semmi gond, másik kettõt még nem próbáltam) elindítom a gamet, minden jó be tudok loggolni stb, de mikor a To Battle gomb megnyomása után az elsõ géppel vagy mondjuk pár perc után a második géppel elkezdenék repülni, kifagy a game. Tök random az egész, hogy mikor csinálja és egyszerûen kifagy a játék. Mivel látom, hogy elég aktívan tolja már mindenki, nem hiszem, hogy ez "nép" probléma lenne, lehet az optionnal kéne kezdeni vmit?
Grafika lejjebb állítása és felbontás lejjebb állítása sem segített.(vírusírtó kikapcsolása sem segített,+ minden driver a legfrissebb)
Ráadásul 1.35 el minden tuti volt 50 körüli fps el, fagyások nélkül.
Esetleg valakinek volt ilyen hibája az új update-tel? Valaki tudna segitõ tanácsot adni, vagy reménykedjek még a frissítésekben és javításokban?
Üdv néktek.
Ei.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem a láthatóság miatt inkább az új, mint a régi. Fakóbb a háttér (ez szintén plusz pont a spotolásnak), de homályosságot nem tapasztalok sõt.
Tele van rakétavetõs változattal. Még az Rs-82 tõl is leesik egy PBY vagy H6K is telitalálat esetén.
Japán T1 T2 es gépekkel T2 ben nem bombázóként hanem vadászként lettem a csapat legjobbja legtöbb pontszámmal.
9 kilõtt gép és 5 assziszt :d Május óta nem volt ilyen jó vadász köröm 😄