War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fellner
Bízzunk bennük, ez a legtöbb amit tehetünk.

Én se értem miért itt hõbörögtök, ennyi erõvel a Margit hídról is a Dunába üvölthetnétek a fájdalmaitokat, pontosan ugyanannyit érnétek vele.

A legnagyobbaknak is vannak gondjaik a nagy patch-ekkel (Blizzard pl), ez természetes. A tömegek fognak statisztikai eredményeket produkálni, nem a néha megnyitott Dev server. Az is természetes, hogy ha elõjönnek hibák, akkor azokat amint lehet befoltozzák. Az MM még néha koppan egyet, de sokkal jobban mûködik mint amilyen tegnap elõtt vagy tegnap volt. A fejlesztõk nem sokat aludtak az utóbbi 3 napban.

Akinek meg van ötlete, javaslata, bug reportja, az ne ide sírja el, hanem a hivatalos fórumon, ahol a GM-ek is olvassák.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Én két nap után még nem pörgök a matchmaker hülyeségein, azért is néztem be a fórumra sokszor. Eventre vártam ott meg a gép fix. Sajna elég ritkán hívott be, mert nincs minden nemzet a free fligh-ton és inkább ott ment a nép.
Tényleg rohadt jó ez az új matchmaker, ma csinált egy olyan meccset, amiben 10v10 voltunk a Top of the world pályán, és az ellenség csapatának 9 tagja AI volt He-51-esekkel (lvl 3-4-es csatában)...<#rolleyes>

Caliph
én Lag3am vadászok,rakétákkal 😊 nem vesznek komolyan azzal a géppel amikor meg már szakad késõ😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

"Gaijin akkora pofátlanságokat még nem követett el, hogy meg kelljen érte kövezni"

Egyet értek, "garázscégként" több dolgot futtatnak párhuzamosan:
- tankok
- af balanszolása. Jó párszor átdolgozták már a tier fát, FM, DM-et és 250 gép biztos van az ágakon, pontosan nem tudom mennyi.
- Egy kezemen meg tudom számolni hány játéknál piszkáltak bele egy kész grafikus motorba.
- Eventek, mapok kidolgozása
- Tournamentek fejlesztése
- Az hogy meg is akarnak élni belõle? Az természetes. Nem a máltai szeretet szolgálat, amíg mindkét fél élvezi és a mérleg nyelve középen marad.

Egy valagnyi dolgot fel sem soroltam, mert épp becsöngetett a WT 😄
Coral Springs
Ennyire szerintem ne menjünk bele a részletekbe, van ilyen is amit leírtál, de én a nagy általánosságról beszélek, amit különbözõ számítástechnikai fórumokon hírek formájában bárki fellelhet. Természetesen beleszarni sehol sem lehet a munkába büntetés nélkül.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

De legalább ronda és félnek tõle! 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Akkor az egyik Dornierrel de az nem visz sok bombát 😄
ez már a teszt szerveren is elõjött, armored car-t nem lehetett lekamikazezni 😊 3szor zuhant rá baron de semmi baja nem lett a kocsinak 😊

a bombákkal meg rendesen kell célozni, elmúlt már a régi idõszak, hogy 1 bombával kocsisorból 2-3at kiszedünk 😄
PUMA század lévén többnyire német gépekkel repülünk 😊 de ha van kedved gyere nyugodtan.
Lehet jönni kísérõ vadászokkal is
KOnkrétan belerobbantam egy light tankba mert bele akartam (már amúgy is fekete volt a gép)és fel se robbant a tank. Meg pár hasonló vicces.
500kg s bombától meg se zakkan...
de azt nem értem,hogy a brainstorming meetingen senki nem mondta,hogy héj b+ ez faxság ez az 5 tier only besorolás,mert túl nagy a szórás! ez annyira egyértelmû!

Coral Springs
Azzal amúgy én is egyetértek a #27418 -ból kiindulva, hogy vannak azért durva pofátlanságok, és lehúzások, és ez már trendé vált. Viszont én amit szeretnék hangsúlyozni hogy a Gaijin akkora pofátlanságokat még nem követett el, hogy meg kelljen érte kövezni. Nem az a fajta cég aki leszarja a játékosbázisát, a nagyobb bugok elég hamar javítva szoktak lenni, a népharagot generáló változások pedig eltûnnek, vagy újragondolásra kerülnek.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

"IT iparban ez megszokott, még a legnagyobb cégeknél is"

Ez valótlan így. Nagyobb cég amikor vásárló elõre definiálja a követelmény és feltétel rendszert. Amennyiben úgy dönt, hogy a kivitelezés megfelelõ és átmegy a teszteken fizet. Utána az esetlegesen felmerülõ hibára SLA-val supportot kap vagy megy a kötbér. Nincs félkész munka átvétele. Susarc nem beszél marhaságot. Annyiban nincs igaza, hogy összemos két teljesen másfajta piaci környezetet a szórakoztató iparral.
Hogyan rontsunk el egy játékot...vol37..
Direkt megkérdeztem szerencsétlen HE-51-et, nem volt senkivel sem squadban. A csapat többi részérõl már nem beszélek, mert annyira jellemzõ, hogy egyetlen egy jetért (163) kapunk cserébe jó sokat. Kb 9-10 hónappal ezelõtt nézett ki így egy hb...

A német ellenességrõl már nem is beszélve, ideje lenne már felhagyniuk ezzel a nagy utálattal, amivel folyamatosan szivatják a nagy szintû propellereseket...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Este 10 után is lesztek?
Bázis bombázni szívesen mennék 5tonnás fullos Yer2 vel akár HB ban is 😄
Swordfishekkel! 😄 Na jó, OS2U is játszhat.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

amúgy a hivatalos álláspont az, hogy a mm még nem úgy mûködik mint kéne mert egyelõre nincs hozzá elég statisztika ami szerint hangolni lehet mert most bejött ugye az új tier-ezés + ez a hatékonysági mutató meg blablablablabla

szépen idõvel be fog állni
ma este lesz kötelék repüléses bázis bombázás!
akkor jó😛😊))

a pénzt adományozod nekik amiért tudnak tovább mûködni és cserébe kapsz ezt-azt, így kell felfogni 😊

Sziasztok!

PUMA TV ON!

http://www.twitch.tv/volfram42
hát akkor igencsak elvannak kapatva! tényleg pofátlanság ami megy az utóbbi években,hogy játékosokkal fizettetik ki a fejlesztést,pénzt kérnek szinte mindenért ,de a produktum meg hiányos😛 kéne valami központi szabályozás és sokkal átfogóbb fogyasztóvédelem!

ja, hogy ilyen gond van 😄

Azt hittem a sebzéssel van gond mert azon is finomítottak megint 😊
Én is csak a globál cseten olvastam, hogy -40k-t kapott az enemy bombázásáért 😄DDD
Coral Springs
Hülye vagy sem ez a helyzet, az IT iparban ez megszokott, még a legnagyobb cégeknél is. Arról nem tehetek hogy ez neked új információ, persze vitázni lehet hogy miért van ez így, és miért nem úgy, de felesleges. (De akár megnézheted az sg.hu fejlesztését is.)

"Nem tudom, te hogy vagy vele, de a frissen kiadott tartalmak (legyen az egy komplett program vagy csak egy ilyen nagyobb kiterjedésû frissítés) általában tartalmaznak hibákat."

Mondjuk abban igaza van hogy ez rohadtul nincs jól, és ma már trenddé vált, merthogy más/mindenki így csinálja. Sõt fizess azért, hogy béta teszter lehess és érezd kiváltságnak. Ez globál LoL abszurdum. Vagy eleve AAA címnek egy béta ganét adnak ki. Elállatiasodott a piacért folyó verseny. A legviccesebb az egészben az, hogy új már nincs a nap alatt semmi, minden valami remake-je.
hát ez nagyon hülye magyarázat ám....akkor ha jól veszem ki a softwarefejlesztõknek minden esteben ott a jolly joker,ha valami szar ,mert sok a változó? ne röhögtess már......

darki81
szerintem kicsit korábban adták ki a peccset a kelleténél, na meg sokaknak jobban tetszett az 1.35 :/
Coral már régebben is észrevettem hogy te vagy itt a megmondó ember, de kell minden topikba egy ilyen 😊
<#eljen>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Mi a hiba benne? Nem sûrûn utazok rájuk, fel se tûnt.

Mi a gond a földi célok sebzésével? El kell találni õket vagy mi? 😊
A földi célok sebzése még komoly probléma.
Remélem megoldják mert csúnya lenne ha nem.
Nem tudom, te hogy vagy vele, de a frissen kiadott tartalmak (legyen az egy komplett program vagy csak egy ilyen nagyobb kiterjedésû frissítés) általában tartalmaznak hibákat. A matchmaker megbokrosodását nemigen láthatták elõre a kis létszámú tesztelgetés alatt, más komoly hiba pedig nem adódott. Az elsõ néhány nap (adott esetben néhány hét) alatt a nagyobb hibák feltûnése szinte szokványos, ezért nem érdemes hisztizni, hiszen hamar válaszolnak a hibabejelentésekre, és tesznek is érte, hogy ritkuljanak a bugok. Ha egy hét múlva is lesz*rnák hogy a matchmaker össze-vissza dobálja a gépeket, akkor már valamennyire érthetõ lenne a picsogás, de könyörgöm, hát tegnap adták ki...

Coral Springs
Felesleges a játékipart, szoftverfejlesztést más munkakörökhöz hasonlítani, de akár úgy is írhatom hogy az IT fejlesztést máshoz hasonlítani. Rengeteg a változó így a hibalehetõség is, persze aki még soha az életbe nem foglalkozott programozással az ilyen faék példával áll elõ ahogy te is.

Én azt nem értem minek bejelenteni letörli aztán csókolom, csak feszíti az idegeit minden fórumtagnak...ájvékolni a hiv fórumon kell 😄
nemtudom te hol dolgozol,de ahol mi "síró" felnõttek dolgozunk ott bezony keményen a töködre lépnek ha szar,hanyag,hiányos,félkész munkát végzel vagy adsz ki a kezed közül!! ezért úgyérzem csöppet jogos,hogy felháborodjunk mivel ugyanazt várjuk el amit tõlünk várnak el a munkánk során😛
Comprende?😊)

Coral Springs
Én nem érzem elbaszottnak, a fejlõdés is valamivel gyorsabb lett, például a gépek fejlesztései gyorsabban megvannak mint korábban. Ez teljes mértékben a teljesítményemtõl függ mostmár. Az más kérdés hogy vannak még bugok, ez egy elég nagy volumenû átalakítás volt, és a problémák természetesen nem házon belül fognak elõjönni, hanem amikor rászabadul a nép a játékra. Aztán ez sem egy végleges állapot, a következõ idõszak a foltozásról fog szólni, és a további változtatásokról a visszajelzések alapján. Feleslegesnek érzem a hisztizést, és a toporzékolást mint valami pisis, felnõtt emberek vagyok, nõjetek már fel hozzá agyilag is.

darki81
hát...
ez a patch úgy elbaszta a játékot, hogy én be is fejeztem..
minden szempontból szar!
még a tankos õrületet megvárom, remélem az talán játszható, és talán lesz is értelme, nem tudom..

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

A Beau-k még mindig pofátlanok, a rohadékon végigvertem a He-112 B-1 20mm-eseivel, aztán lefordulózott.

Coral Springs
A launcher (kliens) beállításaiban a rendert állítsd DX9 -re, más ötletem nincs.

Sziasztok!
Ma esti délutános mûszaknak is leíro ma problémámat, hátha tud valaki esetleg segíteni. Sajnos tegnap este nem igazán kaptam tippeket.

"Egy kis segítséget kérnék. Tudom, hogy dolgoznak még az új update miatt, mert jó pár probléma adódott, de még is szeretném megkérdezni, hogy :

nektek van e olyan problémátok, hogy (USA oldalon jelentkezett eddig csak, japánoknál semmi gond, másik kettõt még nem próbáltam) elindítom a gamet, minden jó be tudok loggolni stb, de mikor a To Battle gomb megnyomása után az elsõ géppel vagy mondjuk pár perc után a második géppel elkezdenék repülni, kifagy a game. Tök random az egész, hogy mikor csinálja és egyszerûen kifagy a játék. Mivel látom, hogy elég aktívan tolja már mindenki, nem hiszem, hogy ez "nép" probléma lenne, lehet az optionnal kéne kezdeni vmit?
Grafika lejjebb állítása és felbontás lejjebb állítása sem segített.(vírusírtó kikapcsolása sem segített,+ minden driver a legfrissebb)
Ráadásul 1.35 el minden tuti volt 50 körüli fps el, fagyások nélkül.
Esetleg valakinek volt ilyen hibája az új update-tel? Valaki tudna segitõ tanácsot adni, vagy reménykedjek még a frissítésekben és javításokban?

Üdv néktek.

Ei.
Coral Springs
Eddig még soha nem értem el 100% -os activity -t, max 99%, de most sikerült. <#pias>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"a játék összképe meg mûnek hatott, mint valami makett. "

Nekem a láthatóság miatt inkább az új, mint a régi. Fakóbb a háttér (ez szintén plusz pont a spotolásnak), de homályosságot nem tapasztalok sõt.
Mit gondolsz miért szerettem az orosz low tier gépeket? 😄
Tele van rakétavetõs változattal. Még az Rs-82 tõl is leesik egy PBY vagy H6K is telitalálat esetén.
Coral Springs
Amúgy komoly lett a rakéta az Airacobra -n. Egyes B-25 -ök amikor megyek rájuk, headon -ba szoktak váltani. Ilyenkor elrepítek feléjük 1-2 bazookát és már esnek is szétfele. <#hehe>

Na végre ezt is megértem 😄
Japán T1 T2 es gépekkel T2 ben nem bombázóként hanem vadászként lettem a csapat legjobbja legtöbb pontszámmal.
9 kilõtt gép és 5 assziszt :d Május óta nem volt ilyen jó vadász köröm 😄
Coral Springs
Nekem nem szebb, nekem homályosabb lett a játék tõle, a füst, a felhõk pedig pacás, a játék összképe meg mûnek hatott, mint valami makett. Mindezt mínusz 10-20 fps mellett, úgyhogy nagyon gyorsan visszaállítottam DX9 -re. Úgy meg fps növekedést tapasztaltam, full grafikán most 70 fps körül van a 40-50 fps helyett, de szerintem az eddigi textúrákat alacsonyabb minõségûekre cserélték.

Nálam a matchmaking olyan szuper, hogy volt egy csata, ahol a legkomolyabb gépem egy Bf-109 F4 Trop. volt. Néztem is nagyokat, amikor szembejött egy He-162...