38447
-
sulouos #29647 A kör nem pontos, ágyúval általában elé kell lőni. -
BaleniX #29646 Nem az hogy nem lövi le, egyenesen megy az ellenség, és a kör közepébe célzok. De még nem is Hiteli be, ezen vagyok kiakadva... Universal-al lövöm. -
Attiska #29645 Srácok, hogy van ez az invitálós 50 Gold Eagle? Ma láttam, hogy a haver, aki a linkemen keresztül regisztrált, elérte az 5-ös szintet, kaptam is érte 50 ezer ezüstöt, de az 50 aranynak nyoma sincs, pedig ezt akkor meg kellett volna kapni, amikor először belépett a játékba. -
sulouos #29644 Na jó, ezt most hagyjuk abba :D -
gstup #29643 Rb-n? -
oOBALAOo #29642 Az jó, de ki a fene van 4000felett?????
-
sulouos #29641 Papíron valamivel erősebbek az XP-50 motorjai a tömegéhez képest, de azt a gépet nagy magasságba tervezték, a több fokozatú feltöltői nem jelentenek előnyt alacsony magasságon, míg a Fw-190 A sorozatai nem rendelkeznek ilyen feltöltőkkel, a sűrű levegőben nagyon jól boldogulnak. Így meg kijön a te géped nagy légellenállása. -
gstup #29640 Linkelhetsz adatokat.Nekem is megvan mindkét gép.Esélye sincs egy fw-nek...Csak head-on-ban. -
oOBALAOo #29639 kb. 2000- től 500m -ig folyamatos ereszkedésben, de nem zuhanásban. -
sulouos #29638 Zuhanásban, emelkedésben vagy szinten próbáltad utolérni? Milyen magasan? -
oOBALAOo #29637
hasonlítsd már össze a két gép sebességét... -
oOBALAOo #29636 ?????
-
gstup #29635 Inkább ne szólaltál volna meg... -
sulouos #29634 Ja, és biztos nem a 3 törzs homlokellenállása akkora mint egy jól faragott tábláé, hanem a Fw a csíter. :D -
oOBALAOo #29633 az FW-sorozat csíter gépek egytől egyik..múltkor hasonló szitu volt, xp50(!!!)-el mentem és nem tudtam utolérni!!!!!! -
sulouos #29632 Az a 2 km nem olyan nagy különbség, lehet hogy te fordultál, ő pedig nem annyira, amikor haza indult. Vagy meredekebben zuhant. -
gstup #29631 Elvileg nem.Én sosem tudtam elmenekülni egy fw-vel.Ha már valaki egy szinten (magasság) vagy magasabban volt mint én akkor általában esélyem sem volt az fw-vel... :) -
Elar #29630 AB
Yak 9 vs FW (a 2. számú FW)
Látom, h 5000m-en kilővi szemből a társam, na megbosszulom.
Fordulóban kapom el, csak 1-2 találat éri és elkezdi nyomni "hazafelé".
Én utába.
Rövid(!) időn belül 2 km távra hagy le. (Tényleg ennyivel gyorsabb?)
Visszafordul head to head és game over a Yakomnak. Én talán meg sem karcoltam.
Ez most komoly h a FW ennyivel gyorsabb? -
bgabor #29629 Annyira kell amennyi turret van, különben levonásokat kapsz a gunnerek gépességeire. És utána a gunnerek vitaltyjét told fel 100-ra, hogy ne az legyen hogy az első sorozat elintézi őket és a továbbiakban nem tudsz hátra lőni. -
kisokka #29628 A Crew pontoknál igaz még az a fejlesztés, ha van mondjuk 5 lövészem, akkor a "Number of experienced gunners"-t legalább 6-ra kell húzni? Tehát egyel mindig többet, mint amennyi turret van? -
sulouos #29627 Néha eléggé bebugolnak, született már pár screenshot a 60°-os hegyoldalban kolbászoló menetoszlopról is :D -
bgabor #29626 Melyik lősuer van betöltve? Merthogy default lőszerrel egyik fegyver sem ér semmit se a játékban. -
kisokka #29625 Az jó, mert a földi egységek a másik irányba(a mi bázisunk felé) mentek. Akkor erre várhattam volna, kösz -
Glo #29624 Stimmt. RB-n nem lehet leszállással foglalni, csak a földi egységek tudnak, azokat kell megvédni az ellenfél védőinek kiiktatásával. -
gstup #29623 Talán az ai földi egységeknek kell odaérniük?!Ha jól tudom,de valami guru mindjárt helyre tesz. :) -
kisokka #29622 Bocs a dupláért, de ez csak most jutott eszembe.
Repteret hogy kell elfoglalni RB-n? Mivel egy tegnapi csatában már csak egy ai gép maradt ellenfélnek, gondoltam behúzok egyet, viszont hiába dekkoltam a reptéren, sehogysem foglaltam. Kilövöldöztem a környéken az összes földi célpontot, de úgy sem. Holott az egyik feladat is ez lett volna, hogy legalább egy repteret foglaljunk el. -
twi452 #29621 El kell olvasni a híreket :) -
kisokka #29620 Tegnap észrevettem, hogy a brit gépeimen 4x-es szorzó van, de a többi nemzetén 2x-es. Elfelejtettem screenshotot csinálni róla, gondoltam ma is hasonlóképpen lesz, de nem.
Ennek mi oka lehetett? -
Vaktermesz #29619
Hát 3 arcade bukó után már nagyon akartam azt az 1 db 4x-t tegnap, úgyhogy jött a jól megszenvedett ajándékgép és tádáá, egy AI Zero, és egy player Ki-49 aki viszonylag jól bírta az ütéseket, tetszett, hogy próbált a fordulékonyságával időt nyerni magának, sikerei is voltak 23 forduló erejéig, de aztán már számítottam rá, mikor lecsaptam negyedszer, bekapott egy szárny végi találatot (stealth lőszert használok 20mm Hispanoban), a jobb aileron azonnal leesett, onnantól már csak a kegyelem döfés volt hátra, sajnos mivel jól fordulta el a rácsapásaimat így ki is fogytam lőszerből, utána meg köröztem a sziget körül várva, hogy egy repteret befoglalunk, de végül megnyerték a srácok mielőtt kifogyott volna az üzemanyag. -
Vaktermesz #29618 Lehet csak szimplán nem érzed azt a stílust. Velem is fordult már elő. -
vajakos21 #29617 Az orosz 20as az egyik(ha nem) a legerösebb a kategóriájában.Azzal nincs gond... -
BaleniX #29616 Kezdem feladni az La5 szériát. Nem lehet leszedni velük semmit, hiába a 2x20. Velem van a baj? -
Coral Springs #29615 Nem értették a többiek hogy mit keresek a Hellcat -ek és a Kittyhawk -ok között az F2A-1 -el. Ez egy troll magasabb tier -ben, annak ellenére is hogy a fegyverzete lófasz. Aki lebecsüli az könnyen megszívhatja ha tapasztaltabb pilótát fog ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Megsétáltattam kicsit a Panther -t is ha már van, elég jól adja a zsetont. A társam egy P-40 -el jött be velem, ő lelőtt egy Vampire -t.
-
Coral Springs #29614 Az Airacobra az egyik legjobb gép AB -n, az 1.37 óta pedig RB -n is perfekt. Feltételezem hogy beálltál a Wellington seggébe, úgy a legnehezebb találatot elérni egy ágyúval, a lövészeknek meg nem volt nehéz dolguk téged leszedni a kis kaliberrel. Egyenes vonalban a 700m az még bőven lőtáv, AB -n pedig elég nagy rizikófaktor. -
#29613 Ez az P39Q-5 Aircobra valami vicc? Egyetlen egy lövés még a leggyengébb 7.7 mmból és lerepül a gép mindkét szárnya?? Csak árkádra mertem eddig be menni, de erre szavakat nem találok, 700 méterről lelő a wellington egyetlen lövésből. -
#29612 Nálatok megy a szerver? Úgy 10 perce kidobott és nem tudok visszalépni. -
Karónvarjú #29611 Na ja. A minap is valami japcsi térképen egy AM2N-el forgolódtam Yak9-T, Mig3 meg egy nememlékszem mi ellen, természetesen nem AI-k között. Elég jól is ment a 3vs1, talán jól is jöttem volna ki a BnZ-sek ellen, minden rácsapásuk elől ki tudtam térni és apránként faragtam őket így, amíg ki nem értek a hatótávból. Szóval nagy vígan elvoltunk, amíg egy arra kóválygó bot meg nem elégelte a nagy nyüzsit, amúgy oroszosan odaeresztett egy golyófüggönyt az Il-16-al. Természetesen mit lőtt ki? Igen, a motoromat. Hát nem szpásszíbáztam meg... -
Coral Springs #29610 Krymsk -en volt hogy 1 vs 1 -nél basztatott egy IL-2. Épp újratöltés után szálltam fel, pont akkor lepett meg és majdnem lelőtt. Végül sikerült lerázni, már majdnem harcba keveredtem az utolsó játékossal, erre előkerült megint pedig több mint 8-9km -re lehagytam. Örültem hogy még azzal is kell foglalkozni, szerencsére néhány lövésből sikerült kiszednem a pilótáját. -
twi452 #29609 Azért sokszor te vagy a szopóág rosszabbik felén amikor a custom tele van ai-val :D dinamikus kampánynál meg kb mindig :D
Addig nincs gond amíg nem érsz az ellenséges botok közelébe utána viszont elkezdesz egyet üldözni és onnantól kezdve amíg le nem lőnek addig mindig 4-5 ai a seggedben lesz folyamatosan és nem mennek át más célpontra csak rád vadásznak :D -
Micsurin #29608 oké , köszi , a remény hal meg utoljára :D kár érte jó lett volna jutalomért cserébe :D