War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TÉNY HOGY EZ A JÁTÉK IS TELE VAN MÁR IDIÓTÁVAL. Egy másfél perc alatt vesztettünk reptér foglalásnál mert egy béna bal.asz se bírt leszállni. Egy másik csatában meg lövöm a PBY bombázót saját idióta hülyém meg engen nulláz mert ha már mindenképpen más célpontja kell neki, ahoz már idióta, hogy legalább más szögbõl repülbe rá.
a warplanes félelmetesen 0 játék. kipróbáltam de a wt közelébe sincs. egy szombat este 7-8000 játszák, tiszta vicc szegény.
Sziasztok!

PUMA TV ON!

http://www.twitch.tv/volfram42
Most kezdte el én is tapasztaltam már. Valószínüleg játék hiba mert eddig nem tapasztaltam ilyet. Elõfordult már néhány mappon erõsebb laggolás, nemigen kapunk erre választ. Ha eddig simán futott neked akkor ne a gépben keresd a hibát.
Nem csak nálad csak itt néhányan nem tudnak értelmes választ adni, de hozzászólnia feltétlenül kell.
Most nálam is csinálta japó/brit mapon. Csoda hogy nem vertem magam oda
Csak nálad.

Azt szeretném kérdezni, tudtok megoldást a mikrofagyásokra? 3-4 mp-ként pillanatra megáll a kép.
Akkor jó neked 😄
Nálam feldobja a fejlesztés ablakot, megveszem/kiválasztom a következõt amire bezárja és ott van mögötte az eredmény ablak ahogy régen.
Nem tudom ki találkozott már ezzel a problémával engem eléggé zavar.
Véget ér a meccs és az eredmény/teljesítmény részletes bontásban kb csak fél mp ig látható rögtön rábaccák a fejlesztõs oldalt.
Meg se tudtom nézni, hogy mennyi criticalom volt vagy melyik gép mennyire volt aktív a csatában. Késõbb meg már vissza se jön az oldal.
Nem lehet beállítani valahol, hogy akkor lépjen tovább ha végeztem a megnézésével?
Her Laca

ezt láttátok már😊 Miki gyerek linkelte Il2 fórumba.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A törtpök élete nem csak játék és mese 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

tetsou hasított a peshkával ahogy kell elsõnek rástartolt a tankoszlopra és ki is szedett egy mediumot meg egy armored car-t aztán 2 perccel késõbb lekapta a romboló 😄

shoji b25el ment õt az aaa lõtte ki xD
Csak oda ne adják Shojinak meg Tetsuonak! 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Nekem bejönnek az új ai-k 😄

Az oroszokhoz annyit hozzáfûznék,hogy a Mig-3 sorozat iszonyat jó lett.
Az elõzõ meccsemen az angol-amcsi csapatot 1 veszteséggel lõttük szét. És minden csatát hasonló fölénnyel nyertünk meg. 4 menet alatt meg is lett az új Mig-3-as. Igaz, ez csak tier 2.

figyeljétek ki vezeti a top gépet a csapatban 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt azért figyelitek, hogy egy dolog, amit csata végén ír, a fejlesztett gépre nem annyi megy?
Pl. A6M2-vel az m3-at fejlesztve kb 3x annyi megy rá.

4 csata után félúton vagyok a következõ géphez (ok, ebben volt négyszerezõs meccs is), egy gépnél többet egyszer sem lõttem le (S😎. Nem igazán érzem lassúnak a fejlesztést 😊
Prémiummal tolod? Tegnap megtáltosodott a Fóka és 5 gépet szétvertem vele, arra adott 1070 körül prém nélkül.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

A japókat eddig se fordulta le senki. New Guinea SB mapon ez az angolok nagy bánata 😊)

Nekem nem nyerte el a maximális tetszésem.
Most valahogy az orosz gépek elég bénán fordulnak és nem igazán tudok velük versenyképes lenni.
A Japán ág viszont nagyon durva T2 ben. Amennyire nem szerettem a Japcsi gépeket régebben most egyenlõre a kedvenceim lettek. Nem igazán tud senki lefordulni 😄
Hát errõl van szó. Viszont a pályán volt rajtuk kívül halom ai vadászgép, úgyhogy amíg az utolsó player elõ nem került, azok közt lehetett irtást rendezni 😊
Kár, mert az ingyen botvadászat eléggé hozza a Liont. Mondjuk ha elbújnak akkor nem akkora fun.

Hm, SB-n nem kellett levadászni az utolsó kósza botot, amikor a legutolsó player kimúlt, nyertünk. Ezt díjazom. 😊
😊)

Túl sokat panaszkodtál az utóbbi idõben ezért megbüntetett xD
ó wtf? nem kaptam kéket 2 gépért....!!!

???????

én most tesztelem....sztem qrvajó! mindjárt maxos😛 csak azt nem értem 3 lelõtt gép +1 assist az miért 1440 kékkörte HB ban:S😞(((((

Annyira jó gép volna?
Még nem mentem vele 😄
Meg érdemes variálni a lõszereknél is, a géppuskába mindenképpen Icendiary/gyújtó/ lövedéket, ágyúkba pedig Hight Explosive/robbanó/ lövedéket. További infókért nézd meg a GYIK-et mert ezek alap dolgok!
Tegnap végre sikerült leszednem a frissítést, s hát alaposa megnehezítették a fejlesztést.
Ami eddig tökéletese mûködött, most pocsék Wot szintû lett, és sokkal több idõt vesz igénybe, mint régen.
Illetve mentem egy kört a BF 109-eseimmel, és sokkal rosszabb lett, nem tudom mit mûveltek velük, de ezekkel már nem élvezet a játék, mint régen.
Rakj a Pilot skillnél a Vitality-re, akkor jobban bírja a repeszeket a pilótád. Hack nincs, ha belõnek az ablakon egy 20-assal azt azért megérzi az ember..

Sziasztok!Gyakran találkozom azzal a jelenséggel, hogy egy szempillantás alatt kilövik a pilótám, vagy elkaszálják a szárnyam, míg én ezttalán 1-2X tudtam megcsinálni...Erre létezik valami hack, csalás?
Coral Springs
Nekem a processing problémás a patch óta, van mikor 4-5 percing tölt és bedob egy már folyamatban lévõ csatába, itt viszont Alt+F4 volt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Tegnap a 109 E-1-em állva is hagyta meg le is fordulta, egy UFO nem így mûködik 😄

Pár szót csak sikerült kihagyni.

Azoknak a játékosoknak lehet elméletben ekkora szórása, akiknek extrém jó a statjuk az adott géppel. Tehát pl. a level 100-as csajkásoknak, akik vidáman vadászgattak a kezdõkre HB-n, aztán most van átlag 5-6 killjük csatánként, azok most pisloghatnak, vagy mehetnek más géppel. Egy kezdõt nem fog ilyen helyzetbe bedobni.

micsoda "meglepi" az oroszok/hát melyik más nemzet ugye😛/ kaptak egy UFO-t megint😊

ezt mondtam én is tegnap...számomra érthetetlen az új rendszer....egy új gyereknek simán elmegy a kedve ha szarrá lövi egy 50-es gyerek egy gunpodos BF109-el a kétfedelü masináját.....pár óra ilyen szopás és megy is az uninstall ,holott épp az elején a kezdõket ösztönözni kéne és sikerélményt adni a fenekük alá....ha én lettem volna valami head boss jól picsánrúgtam volna azt a fejlesztõt aki ezt az 5 tieres baromságot kitalálta! Még nekünk is felvbaxxa az agyunkat ha mondjuk Spitezni akarok,de 950kmh-val veret szét egy kóreai jet O_O 😊)

"this made battle balance less fair. It could be possible that two players (one of which is “efficient” for match-maker and had +3 rank in 8 tier plane and the other one had -3 in tier 13 plane) would meet in one battle, thus could have 5 rank difference in the old system and according to the current system they could have 2 rank difference!"

Azért vadul vakítják a parasztot...

Eddig volt 20 szint, amiben lehetett 5 szint különbség. Most 5 szint van, tehát kb egy szint ötnek felel meg a régi rendszerben, két mostani szint különbség extrém esetben lehet 10 szint a régi rendszerben. Mondjuk régi 7-8-as, most II-es gépeket simán, üzemszerûen összerak reserve-ekkel.

Olyan meg az elõzõ rendszerben azért elég ritkán történt.

És akkor most nem koholmányokról beszéltünk.

Tényleg, közben rájöttem, hogy azért nem teljesen WoTos, mert nem konkrétan a következõ repülõt húzzuk a csíkon, hanem egy kiválasztottat. Valóban jobb egy fokkal. A régi szintes WT-snél nem tudom, jobb-e vagy rosszabb.
Mármint nekünk, játékosoknak, idõ szempontjából.

Amikor mindennek az ára kb 10x-esére nõtt, akkor hagytam abba a játékot... Lehet, hogy az olcsó szintesnél rosszabb a jelenlegi, de a drágánál jobb.

Olvassátok el #27442, amit bgabor linkelt. Tisztázza a jelenlegi helyzetet és nem kell koholmányokra hagyatkozni.
Az a baj, hogy ilyen matchmaker maximum egy zárt alfán lehetett, vagy még ott sem, annyira kezdetleges. Aztán zárt és nyitott bétában fõleg az elején már kell a kavarás, mert még kevesen vannak.

Viszont félmillió játékosnál pont megfordul a dolog, és semmi szükség bonyolultabbra. Fõleg hogy már csak öt kategória van, vagy mennyi.

T5 ben megérteném a válaszod.
De T2ben amikor összesen 100an várnak ne adjon már be P47eseket a T1es Ki 43hoz vazze.
"Én csak azt nem értem, mit lehet egyáltalán elbaszni egy matchmakeren?"

A matchmaker amit felélesztenek majdan tökéletes elven alapszik. Kisebb hibákat látok benne, de azt már nincs erõm leírni.
"Most akkor riszörcsölgethetem egyesével a gépeket, mint a WoTban? "

Egyesével, de nincs más elõ követelmény, csak RP pont. XP bar megszûnt. Akármelyik géppel riszörcsölheted a választottad. Azzal hogy az XP bar megszûnt a crew XP gyûjtés boostot kapott. Tulképp ha valaki céltudatosan és eredményesen játszik gyorsabban megkapja amit kiszemelt. A totál kezdõknek jó, mert abba az irányba megy elég hatékonyan ahova akar. A régi játékosoknak, ha nem vásárolt be elõrelátóan mint én (fõ a szerénység) vissza lépés, mert össze kell gyûjteni az RP-t.
"Ciklus amíg nincs 20 egyforma szintû játékos, ciklus vége"--->idõ, ki akarna átlag 30 percet várni? Vagy ha soha nem lesz 20 játékos?

Ennyi. Idõ. És ez a dolgokat egybõl bonyulultá teszi.
Én csak azt nem értem, mit lehet egyáltalán elbaszni egy matchmakeren? Ciklus amíg nincs 20 egyforma szintû játékos, ciklus vége. Ez olyan kurva bonyolult, hogy másfél éve egy kalap fosnak kell lennie?

Eheh, mostanában kezdett megint megjönni a kedvem a játékhoz, tegnap játszottam elõször, néztem nagyot, hogy milyen lett.
Aztán ahogy hallom, ez most teljesen újonnan lett ilyen. Jól beletenyereltem...
Most akkor riszörcsölgethetem egyesével a gépeket, mint a WoTban? Picsába...

Ki kell adni a dühöt 😄
A ki nem adott probléma rossz hatással van a repülésre is 😄
Fõleg ha hozzávesszük, hogy tudtommal dev serveren (a kis létszám miatt) nincs igazi match maker, szóval nem olyan egyszerû tesztelni.