War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PUMA TV ON!
http://www.twitch.tv/volfram42
Véget ér a meccs és az eredmény/teljesítmény részletes bontásban kb csak fél mp ig látható rögtön rábaccák a fejlesztõs oldalt.
Meg se tudtom nézni, hogy mennyi criticalom volt vagy melyik gép mennyire volt aktív a csatában. Késõbb meg már vissza se jön az oldal.
Nem lehet beállítani valahol, hogy akkor lépjen tovább ha végeztem a megnézésével?
ezt láttátok már😊 Miki gyerek linkelte Il2 fórumba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
shoji b25el ment õt az aaa lõtte ki xD
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Az elõzõ meccsemen az angol-amcsi csapatot 1 veszteséggel lõttük szét. És minden csatát hasonló fölénnyel nyertünk meg. 4 menet alatt meg is lett az új Mig-3-as. Igaz, ez csak tier 2.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pl. A6M2-vel az m3-at fejlesztve kb 3x annyi megy rá.
4 csata után félúton vagyok a következõ géphez (ok, ebben volt négyszerezõs meccs is), egy gépnél többet egyszer sem lõttem le (S😎. Nem igazán érzem lassúnak a fejlesztést 😊
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Most valahogy az orosz gépek elég bénán fordulnak és nem igazán tudok velük versenyképes lenni.
A Japán ág viszont nagyon durva T2 ben. Amennyire nem szerettem a Japcsi gépeket régebben most egyenlõre a kedvenceim lettek. Nem igazán tud senki lefordulni 😄
???????
Még nem mentem vele 😄
Tegnap végre sikerült leszednem a frissítést, s hát alaposa megnehezítették a fejlesztést.
Ami eddig tökéletese mûködött, most pocsék Wot szintû lett, és sokkal több idõt vesz igénybe, mint régen.
Illetve mentem egy kört a BF 109-eseimmel, és sokkal rosszabb lett, nem tudom mit mûveltek velük, de ezekkel már nem élvezet a játék, mint régen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Azoknak a játékosoknak lehet elméletben ekkora szórása, akiknek extrém jó a statjuk az adott géppel. Tehát pl. a level 100-as csajkásoknak, akik vidáman vadászgattak a kezdõkre HB-n, aztán most van átlag 5-6 killjük csatánként, azok most pisloghatnak, vagy mehetnek más géppel. Egy kezdõt nem fog ilyen helyzetbe bedobni.
Azért vadul vakítják a parasztot...
Eddig volt 20 szint, amiben lehetett 5 szint különbség. Most 5 szint van, tehát kb egy szint ötnek felel meg a régi rendszerben, két mostani szint különbség extrém esetben lehet 10 szint a régi rendszerben. Mondjuk régi 7-8-as, most II-es gépeket simán, üzemszerûen összerak reserve-ekkel.
Olyan meg az elõzõ rendszerben azért elég ritkán történt.
És akkor most nem koholmányokról beszéltünk.
Mármint nekünk, játékosoknak, idõ szempontjából.
Amikor mindennek az ára kb 10x-esére nõtt, akkor hagytam abba a játékot... Lehet, hogy az olcsó szintesnél rosszabb a jelenlegi, de a drágánál jobb.
Viszont félmillió játékosnál pont megfordul a dolog, és semmi szükség bonyolultabbra. Fõleg hogy már csak öt kategória van, vagy mennyi.
De T2ben amikor összesen 100an várnak ne adjon már be P47eseket a T1es Ki 43hoz vazze.
A matchmaker amit felélesztenek majdan tökéletes elven alapszik. Kisebb hibákat látok benne, de azt már nincs erõm leírni.
Egyesével, de nincs más elõ követelmény, csak RP pont. XP bar megszûnt. Akármelyik géppel riszörcsölheted a választottad. Azzal hogy az XP bar megszûnt a crew XP gyûjtés boostot kapott. Tulképp ha valaki céltudatosan és eredményesen játszik gyorsabban megkapja amit kiszemelt. A totál kezdõknek jó, mert abba az irányba megy elég hatékonyan ahova akar. A régi játékosoknak, ha nem vásárolt be elõrelátóan mint én (fõ a szerénység) vissza lépés, mert össze kell gyûjteni az RP-t.
Ennyi. Idõ. És ez a dolgokat egybõl bonyulultá teszi.
Aztán ahogy hallom, ez most teljesen újonnan lett ilyen. Jól beletenyereltem...
Most akkor riszörcsölgethetem egyesével a gépeket, mint a WoTban? Picsába...
A ki nem adott probléma rossz hatással van a repülésre is 😄