38447
-
#29727 Nekem baromira nem lesz meg.... vmi pro megcsinálhatná nekem. Nem tudok Bf109 G2ket és társait lelőni az airacobrával... -
Droughert #29726 Tegnap 5körül kezdtem neki, közben volt vacsora, gyerekfürdetés, borozgatás stb, este 11-re megvolt a 26kill, szóval meg lehet csinálni, van még rá 2 nap. -
MitsuMishi #29725 Jah lehet valakinek ez új infó, de a botok nem számítanak bele az achiba... -
Micsurin #29724 Oké akkor nem én vagyok a hülye kb a messerek pod nélkül is 1 sorozatból nyesik le a szárnyaimat.... -
Micsurin #29723 23 kill-t van még esélyem össze szedni ? -
#29722 Én is ugyan ezt említettem, természetesen le lettem hülyézve azonnal. -
Micsurin #29721 3 azaz HÁROM killem lopta el egy szaros SBD-3 3 killemet , végre lett volna egy tényleg jó köröm erre 1 kill 2 asisst és kb 20 crit és ua ennyi hit -
MitsuMishi #29720 Imádom, hogy a szétlőtt gépek crashelnek, és véletlen se ad killt érte... Most meg az volt hogy lecritteltem a gépet, az leszállt a földre, és csak szimplán eltűnt előlem, csak simán kilépett, killt meg nem kaptam... eszem megáll ettől a játéktől... -
kisokka #29719 Az a legjobb, amikor részemről nem is áll fenn a kill steal esélye, kergetem már percek óta az ellent, ctitical is betalál, aztán lelövöm a szárnyát. Erre lőni kezd egy buzi csapattársam, hogy pofátlanul kill steal-eltem. Eszem megáll, hogy a csávó 41-es szinten van, és ilyet állít, amikor ő alig sebzett valamit azon a rohadt gépen, lényegében majdnem akkor ért oda, amikor kilőttem az ellen szárnyát.
Hogy ezeknek a balfaszoknak minden online játékban fel kell bukkanniuk, na az a bosszantó. -
Micsurin #29718 Egy véletlen double friendlys killért ugye nem kaphatok bannt ? (nem szándékosan történt) -
Micsurin #29717 Ok köszi... Ha Sajt_HUN valaki elől is kikapna egy killt akkor elnézést kérek előre is -
Droughert #29716 Event van, ilyenkor a motor nélkül, zuhanó gépet is ellövik előled... Próbálj úgy játszani, hogy egyedül vagy, nem várj segítséget, ha kapsz akkor az meglepetés, örülj neki, de inkább próbálj mindent magad megoldani... -
Micsurin #29715 Valaki írjon pls egy gyors talpal-ott nekem mit kezdjek magammal most rb-n mert játszhatatlan.... ha killeznék és már lángom 50% ban ellopják ha rajtam vannak 2 en még csak véletlen sem jőnek segíteni... és még a saját cs.társam is kilő csak , hogy megszerezze a killemet.... -
Droughert #29714 Oroszoknál t4-ben most elég sok a kobra :) -
Micsurin #29713 Special nál -
MitsuMishi #29712 Persze csak fel kellett tennem a kérdést, és meg is találom... Pedig már tegnap is nézelődtem mindenfele... -
MitsuMishi #29711 Achievements fülnél hol találom ezt az akciót? -
oOBALAOo #29710 én inkább majd este, vagy holnap játtszom, mikor kissé lejjebb megy az őrület...arcadet soha többet nem fogok játtszani, az tuti... -
bgabor #29709 Hogyne, aztán jön egy profi nagy magasságról energiafölénnyel és leszedi az összes fűnyíró idiótát. Százszor inkább az RB mint az Arcade agymenés a tömegjelenetekkel meg a több élettel, ami miatt senki se ügyel se a gépére, se semmire. -
Micsurin #29708 Banyek 10 perce üldözöm a g2 est mert ... be érem erre telibe puszilja a földet , na most már pipa vagyok..... -
oOBALAOo #29707 Agyhalál van ilyenkor RB-n...rosszabb mint az arcade...mindenki középre megy és ott kergetőzik egy 500m-es körön belül..
-
Coral Springs #29706 Ez így szokott lenni. Amikor nem kell segítség akkor nyüzsgés van, amikor meg egyszerre 3 enemy -vel forgolódsz sehol senki. Majd feltolok replay -t arról hogy nyírtam ki 3 Kingcobra -t, miközben a csapattársam kergette az ai -t onnan 20km -re. Én megnyerem egyedül is a csatát, hisz ez nálam természetes. A faszom kivan hogy RB -re is csak a gyökerek járnak. -
Micsurin #29705 Na végre :D van 2 killem egy head on os hülye gyerek 6 rakétát kapót a levegőben robbant... a másikat meg hátulról a 37 esel -
Droughert #29704 Mondjuk kill steal ment/megy most is. Előbb lángoló yak-9-ről lefordultam, erre a hős csapattárs tempest-tel széttépi a levegőben, kaptam az asistot érte.. Küldtem felé egy figyelmeztető sorozatot (1-2talált is), megköszöntem a kill stealt, aztán lelőtt :).
-
Coral Springs #29703 Én is RB -n csináltam meg az orosz oldalon, a szokásos event -es agyfasz volt megint, majd szétbaszott az ideg. A saját légvédelem kivégez engemtől a hülye team -en át a Kingcobra flood -ig volt minden ami szopás. Részletekbe inkább bele se megyek mert holnap reggelig tartana, még a jet vs jet csatákban sincs olyan kaotikus állapot mint most a tier 2-3 -ban. AB -n csak egy kört mentem, az nem volt rossz de ilyenkor általában ott se piti műsor szokott menni (régen ott csináltam minden event -et). -
Micsurin #29702 ezt már nem értem... ab , rb , sim mindenben 1 sorozatból kapják le a 39Q-m szárnyait.... -
Micsurin #29701 Köszi.... Csak azt nem értem , hogy a gyereket telibe kapom hátulról (rb-ben) 2 rakétával betaláltak mert láttam... és semmi repült tovább...
a következőt lövőm a 37 esel olyan 4-5 be talál az ellőt 8-9ből semmi csak nem is füstöl pedig 2 criticalt adtam neki aztán a kövi messer (gun pod nélkül) 1 sorozatból kapót ki hátúlról.... -
Droughert #29700 Eygszerű, 200-kill kell, összesen, az achi. fül alatt is így számolja. Az arcde killeket egyesével, az rb (x8), sb(x15) eredményeket pedig felszorozza, a lényeg, hogy a végén 200-kill legyen meg, hogy melyik módban az mindegy, csinálhatod vegyesen is. -
Micsurin #29699 Reggelt mindenkinek :) ha ölök kb 15 öt rb-ben és 15+x=27 ha x az ab csatákban lelőtt akkor azok arányosan össze adódnak ? -
Droughert #29698 Úgy látom, ha megvan a 27-kill azonnal megadja a prém kobrát, nem kell megvárni az akció végét. Este 26 killnél mentem aludni, most reggel gyorsan beleraktam a hiányzó killt, és meg is kaptam a gépet, ott van a hangárban. -
twi452 #29697 Nincs, ilyen eddig sem volt.
Győzelemért hozzá adja még a bónuszt és annyi. Az összeszedett alap rp-t és liont megkapod mindig. -
kisokka #29696 Prém géppel nyilván jól ad, de olyan nincs, hogy egy idő után kevesebbet fizet egy bizonyos géppel a killekre? -
twi452 #29695 Talán a jövőben egyszer egybe lesz vonva de az is még odébb van. -
#29694 A géptől is függ, hogy mivel mész. Azért egy klasz prém géppel, pl. PE-2 205 prémiummal úgy 3600+ körül ad egy földi v. légi célpontért. -
#29693 Külön szerveren lesznek, vagy egyben velünk? -
kisokka #29692 Régebben úgy rémlett, hogy ha buktuk is a csatát, azért fizetett rendesen, ha odatette magát az ember. Illetve volt ez a csík is, amit korábban említett valaki, de ez már elvileg nincs.
Az utóbbi napokban észrevettem, hogy elég kutyául fizet a vesztett csatára, de ez még jobban megerősít benne:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szóval a kérdés: ha megnyerjük, akkor jobb pénzt/rp-t kaptam volna? Ha igen, kb mennyivel?
Egyébként csípem ezt a kis rohadékot, mocskosul lehet vele aprítani, de azért egy 8-as kill szériára többet vártam volna még arcade-ben is. -
kisokka #29691 Az eventek között az utolsó "Duel" mi fán terem? Nem kívánok belépni, ugyanis nincs joy-om, csak érdekelne, hogy nem tervezik -e, hogy RB-re is benyomnak ilyet. -
Vaktermesz #29690 Hát ha egyszer PUMA-s volt ő is :D amúgy ez az E-1 egy fasza kis jószág, egyre jobban megszeretem, folyamat 2-3 killem van. 15k alatt még nem kerestem és van még 4 free repair-em :D -
Droughert #29689 Igen, emlékszem, majdnem kollaboráltál az "ellenséggel", ezért figyelmeztettelek .) -
gstup #29688