War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes táblázat, valahogy én is így sejtettem, csak nem számoltam utána. Nyilván próbálják arra ösztökélni a játékosokat, hogy vegyenek aranyat, és akkor gyorsabb a fejlõdés.
Coral Springs
Amióta az Airacobra -ra is lehet rakétát szerelni használom, volt olyan köröm hogy 4-5 bombázót is leszedtem vele. Persze rá kell érezni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

érdekes, nekem nagyon jól megy.
a rakéták nagyon jók földi célok ellen, (pl. destroyert 12 szétszed, földi bázist 1/3-ra sebez)viszont a pecs után kevesebb pontot ad a földi célokra, ergó nincs motiváció, hogy bombázzókkal menj.
A20 kb irányíthatatlan most

Én régen mikor mouse aimmal toltam és rajta felejtetem a gépen destroyert szedtem ki velük, azon túl ami elhangzott. Ami jó trükk volt még korábban beau-val bombert torpedózni. Felülrõl ráejtve azonnal tört vagy minimum crit.
Elvileg a zárt béta második körét, ahová már a tankos starter pack vásárlókat is beengedik, még idén megkezdik. A nyílt béta így szerintem legkorábban januárban várható.

Minek? Játsz az orosz szerveren, ott pofáznak eleget az oroszok a textchaten, bûn ronda a nyelvük. <#smile>
Az irányítatlan rakéták és bazookák azok bizony földi célok ellen vannak, tankok ellen.

A Ground Forcessel kapcsolatban teljes a titoktartás, most a zárt bétateszt megy semmit sem tudni róla hogy mikor jelenik meg.

A rakéták a tankok elleni legjobb fegyverek, a kisebbekkel telibe kell találni õket, a nagyobbakkal (pl. muszka RS-132) közeli mellé is elég. Ellenséges géphez se rosszak, nagyobb bombázókat kis gyakorlással simán le lehet kapni velük, vagy szembõl érkezõ vadászokra elereszteni egy felhõnyit, esélyes hogy beleszalad egybe.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Értem, és amúgy a rakéták mire valók?Ellenséges géphez pontatlanok, a Shermant nem viszik agyon, akkor nem értem.A másik pedig hogy nem lehet valahonnét letölteni a játékhoz orosz nyelvû pofázásokat?És a ground forces mikor és hogy válik elérhetõvé?
*-amiatt 😊
"már nem lehet 600-al repeszteni vele"

Kezdetnek az sem rossz. Leegyszerûsítve pl. Typhoon-al nem lehetett utol érni. Szembõl nem lehet agyon lõni, mert kettõt odacsap és õ az erõsebb ráadásul nincs cockpit, hogy amiatt netán amiatt elvétse a célzást.
Balao: Ha úgy harcolsz mint egy vadász akkor miért bombázóval mész? Nem értem az ilyen embereket. Vannak vadászok amik cipelhetnek bombaterhet ha annyira bombázni akarsz.
darki81

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

oké, hogy élethûbb lett az irányítás de jóformán nem érdemes bombázóval menni mert egy kínszenvedés vele a repülés, és a földi célokra is csak filléreket ad. Ergó maradnak a vadászok...
Azt se tudod elképzelni, hogy hogy repülhettek valójában. Szerintem nem sûrûn fordulóztak le velük lomhább vadászokat, pedig az 1.35-ben megesett párszor...

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

hát igen, már nem lehet 600-al repeszteni vele, mint régen, de legalább irányítható maradt.A b25-el viszont már fel és leszállni is kihívás, nemhogy repülni, vagy fordulni.El sem tudom képzelni hogyan repülhet egy b24, vagy b17 a peccs után.
Táp volt mind a kettõ, és kész. Amúgy hallottam valami nyafogást arról is, hogy az A-20 veszti a sebességet ha kiveszik zuhanásból (mondjuk ezen egy akkora gépnél nem lepõdök meg).

túl táp volt a b25?inkább az a20, de azt nem is nerfelték vissza, mint ahogy igérték, sõt kapott 12(!!!) bazookát!
Én annak örülnék ha feje tetejére áll szétszakadna. Sajna ez nem várható el még az ABSB-tõl sem soha.
Az egy bombázó, bakker :-) Jó, hogy nem tud mûrepülni. Eddig volt túl táp repmodellje.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

ránézésre nem is arra lett tervezve a szerkezet 😄
b25-el repült valaki régebben?sztem nagyon elb***ták az irányítását, fõleg historicalban.jóformán egy orsót se lehet megcsinálni vele...
..mindenesetre örülök, hogy nem most kezdem a gamet.sokkal nehezebb lehet.
Az a helyzet hogy még ezt sem lehet állítani. Német gépek OPok T5-ben? Próbálj repülni a He-162vel vagy a Me-262vel. Jól teszik a fejlesztõk, hogy a bettle rating változtatásával gyakorlatilag egyenként akarják belõni a gépek besorolását, méghozzá a három játékmódra eltérõ mértékben. Ez adja majd a legigazságosabb tierezést, csakhát statisztikai adatok kellenek hozzá, azokat pedig idõbe telik összegyûjteni.

a kis mig3-ak se ócskák alacsony bf-ekkel pariban vannak 😊
az újnak meg rendes fegyverzete is van, meg persze lehet, hogy kicsit túl jó a rep. modellje még aztán majd lehúzzák idõvel sosem lehet tudni 😄
Azért ruszkinak vannak jó gépeik. La5 sorozat az F-tõl felfelé. Illetve a yak 1B simán bezúzhat pl. egy 109-et. Az Ishak pedig OP. Mondjuk tier V engem nem érdekel, de a mig-15 sem alábecsülendõ. Magasabb Yak-okat nem tudom még hova tenni régen mentem velük, mert nincs eventen.

Mindenesetre a free flight-ban a player effi is számítani fog 2 rank szintkülönbség is lehet majd, ha valaki n00b egy géppel.

Szerintem folyamatosan fog változni és viszonylag dinamikus lesz a mindenkori battle rating, az aktuális metagémnek megfelelõen.
Nortai
Egy bajom van ezzel is, hogy annyira meg nem fogják leküldeni. Mert a statokat ha nézik majd, rájönnek hogy T4-T5-ben angolok és a németek OP-ok. Orosszal azon a szinten az megy aki szereti szadizni magát. 😊 Még japán gépet is többet látni. 😊

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Ez attól függ, hogy az õ gépe és a te géped mire képes.

Sziasztok!Valakinek van valami jó módszere arra, hogy kell lerázni egy a hátunk mögé tapadó vadászgépet?
Ez sem elfelejtendõ:
"Aircraft that for example has battle rating of 6.5 in Arcade may have absolutely different rating in RB."
A _battle rating pontszám_ fog számítani, illetve már most is azt számít, de még nem a végleges van a gépeken, hanem a régi tierfának megfelelõ. Olvasd el ott van a WT fõoldalán.
Nortai
Így átnézve a T5-öt jobban, nem kéne minden Jet-nek ott lennie. Oroszoknál kb felét leraknám T4-be, de még fele ott sem állná meg a helyét. Kicsit elnagyoltnak érzem ezt a leosztást.

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Lehet noob kérdés lesz.
De hogy lehet ilyen scenáriót beállítani, hogy igy kötelékbe repüljön az AI ?

cuki 😊
Csodát ne várj. Bizony fokig nehezebb a játék azzal hogy csak nagyjából tudod merre keresd, mert nem látod be a teljes mapot.
Bár éjfélkor a fene látta azokat a színeket 😄

Lehet, hogy valamikor én is leporolom a joy-t, mondjuk elég alap, nem tudom milyen lenne vele. Ami engem visszatart ettõl, hogy a monitoron keresgéljem a pixeleket 😊 A patch óta hb-n sem igazán találom az ellenfelet, ha mondjuk 1 vs 1, legfeljebb véletlenül akadok rá, mert a pontot nem látom.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Meggyõztél, de akkor legyünk pontosak 😊
<#taps>

Igen azt ad, bár nekem az inkább kék 😊

"TÉNY HOGY EZ A JÁTÉK IS TELE VAN MÁR IDIÓTÁVAL"

Hogy neked mennyira igazad van! Azért ne legyél magadhoz túl szigorú, semmivel se vagy rosszabb a többinél. <#wink><#nezze>

Úgy emlékszem lilát ad és akkor a nemzethez.
Tegnap azért laggolt a szerver mert túl sokan voltak, és lecsatoltak pár kábelt hogy lelépjenek páran, aztán vissza is csinálták.
Az lenne a kérdésem, hogy a Mission-ben szerzett RP az hova kerül? Freebe vagy a nemzethez?

ha unatkoznátok
http://www.youtube.com/watch?v=BpTrygZfC-g
Szerencsére SB-n még elviselhetõ a game, sõt a DX11 óta kifejezetten kényelmes és fun a spotting miatt. Én a BoS megjelenéséig biztos játszom ezt, hogy addigra stabil dogfight skillem, tér-távolságérzésem meglegyen. És még lehet akkor sem hagyom el véglegesen, mert nem biztos, hogy az a játék jó lesz. Cammogós tempóban 1,4 évem volt arra, hogy kigrindeljem azokat a gépeket ami nekem necessary, így a funnak szentelhetem minden pillanatát a játéknak mikor elé ülök. 90%-ban evenetek.
Hát nemtudom. 550 felett már nagyon kavics, 800nál meg törik, de volt, hogy 700 alatt letéptem a szárnyat róla. Ráadásul a multkor röhögve lefordult egy LA7.
És a prémium Spitfire érzésre még jobb lett, mint volt, legalábbis tegnap 9000 méteren eszméltem fel. Mindenben egyszerûen annyira jó, hogy már szégyellem használni 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nem olvastam a patch notes-ot, az orosz gépeket véletlenül megint "elállították"? Egyre szánalmasabb ez az irány, összeakadtam egy Yak-9-el, aki csak úgy mindenféle energiaveszteség nélkül utánamfordult, ráadásul 1km-el alacsonyabbról. Aztán kicsit táncoltunk, de hiába adtam bele mindent, gyakorlatilag egy helyben megfordult. Legfeljebb overshootra tudtam kényszeríteni, mert az egyértelmûen látszott, hogy akárhogy trükközök a Typhoon-ommal, nem fogok az ufo mögé kerülni.

Itt vagyok már január óta, de azt hiszem most telt be a pohár. Igazából már nem is csodálkozom egy olyan nemzeten, ahol a "történelmi hitelességet" államilag akarják támogatni/kényszeríteni a fejlesztõktõl...A legviccesebb az egészben, hogy a WG sem csinálta ennyire nyíltan, nem próbálta minden új patchel ugyanazt a szrságot lenyomni a játékosok torkán újra és újra...
És nem kimondottan azzal van a bajom, hogy az orosz gépeket húzzák, hanem, hogy egyfolytában belenyúlnak a gépek többségébe és éppen kedvük szerint állítják, ráadásul olyan gépek vannak egy szinten, amiknek semmi keresnivalójuk együtt. Ott van a szerencsétlen Dora, ami ugyan lényegesen jobb lett, viszont ha éppen nem jet csatába kerül, akkor az F8F-eknek céltábla, akik most már csukott szemmel is könnyedén megverhetik azzal a géppel...és persze a valóságban nem is sok közük volt egymáshot..
Sajnálom, hogy ennyire rossz irányba viszik, de talán így könnyebb is letenni.