War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#27253 itt leírtam a hibaüzenetet biztos elkerülte a figyelmetek,mert nemjött rá válasz.
A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.
Nem zárom ki hogy van ilyen bug, ha már 2 ember mondja. Csak azt írom, hogy nálam még nem jött elõ pedig SB-n állandóan rajta kell tartani a szemem. Viszont ez nem ok arra hogy vissza állítsák az eredeti rendszert, hanem inkább javítsák ki.
Srácok repair-el mi történt ? Már nincs automatikus javítás skilltõl függõen ? Volt ezzel kapcsolatban valami változtatás 1.37-ben ?
Nem emlékszem rá de aztán lehetséges.
Nem emlékszem rá de aztán lehetséges.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Állítsd be a rendszert, hogy ne induljon azonnal újra mikor bekékül talán a hiba kódból ki tudod találni mi a gebasz.
Bármi legyen blue screent általában driver/hw hiba okoz.
Az jó. Nekem HB-ban két meccsenként van olyan, hogy a semmibõl tûnik föl valaki közvetlenül mögöttem, bármilyen elõjel nélkül. Eddig ilyen nem volt.
Vége a mocskos amcsibomber opéságnak SB-ben 😄
(persze a replay bugos mint az állat még jobban mint eddig 😄)
(persze a replay bugos mint az állat még jobban mint eddig 😄)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na ezt nemsikerul hiba nélkul leirni. XD
Szerintem sincs gond az OP rendszerrel,bár a BF4 forumban egy srácnak ugyan ez volt a gondja,ugyan ezzel a Windiwsal,lecserélte 7-esre es megszuntek ezek a problem,kékhalál,meg ilyesmi. Attol félek,hogy én sem találok megfelelo drivert és dobhatom ki az eredeti Win 8-at.
a g5n-t túl kell élni ez a funkciója 😊
a g8 már istenkirály mészáros tud lenni viszont nem is visz annyi bombát mint a tehén 😊
a g8 már istenkirály mészáros tud lenni viszont nem is visz annyi bombát mint a tehén 😊
Ja, elég pöpec a bombaterhe is, csak az a baj mintha nem olyan nagyot pukkanna mint az USA 500lbs. Itt 3 db 250 kellett egy nyamvadt Cargo shiphez. Biztos alacsony a Weapon maintenance és a 3-ból 2 besült 😊)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Jó "kis" gép mi? 😄
5-6km magasan már picit jobban lehet irányítani 😊
Alatta nagyon elõre kell tervezni 😄
A következõ halálcsillag már jobb ebbõl a helyzetbõl, már majdnem olyan kezes mint a b-17 😄
5-6km magasan már picit jobban lehet irányítani 😊
Alatta nagyon elõre kell tervezni 😄
A következõ halálcsillag már jobb ebbõl a helyzetbõl, már majdnem olyan kezes mint a b-17 😄
Twi!
Ezzen a G5N-el hogy kell repülni? Olyan, mintha nem lenne rajta csûrõ lapát, hanem a személyzet a gép egyik oldaláról a másikra futkozik ha dönteni akarja a gépet. Igaz még csak stock, de így elég mókás bombázni, kb 20km a forduló köröm 😊)
Ezzen a G5N-el hogy kell repülni? Olyan, mintha nem lenne rajta csûrõ lapát, hanem a személyzet a gép egyik oldaláról a másikra futkozik ha dönteni akarja a gépet. Igaz még csak stock, de így elég mókás bombázni, kb 20km a forduló köröm 😊)
"mindenesetre hogy az új láthatósági rendszer az új peccs legnagyobb hibája"
Huh? A videó tökéletes példa arra milyen király lett. Fõleg mikor a talaj irányából mennek felfelé az ellenfelei. Tisztán látszódnak, megkülönböztethetõk a háttértõl. Na és mikor távol vannak, ha alig kivehetõen is de látszik az alakjuk. Ez jobb lett nem rosszabb. Ilyen UFO szerû eltûnést én még nem láttam, viszont majdnem minden második replayom bugos.
Huh? A videó tökéletes példa arra milyen király lett. Fõleg mikor a talaj irányából mennek felfelé az ellenfelei. Tisztán látszódnak, megkülönböztethetõk a háttértõl. Na és mikor távol vannak, ha alig kivehetõen is de látszik az alakjuk. Ez jobb lett nem rosszabb. Ilyen UFO szerû eltûnést én még nem láttam, viszont majdnem minden második replayom bugos.
nekem tetszik hogy nem látunk át a felhön és nem 30km röl làtszik az ellen.persze lehet finomitani de az irány jó.
mindenkinek ki kell fejleszteni a löszert stb...ez nem ellened való támadás
mindenkinek ki kell fejleszteni a löszert stb...ez nem ellened való támadás
ha nagyon kell nekik elkérik a replay-t és megnézik maguknak de nem hiszem, hogy túlságosan nagydobra vernék a dolgot 😄
Romulán P-51 cloak generatorral!
Bár kétlem hogy a videót elfogadnák bizonyítéknak így hogy láthatóan többször is meg van vágva.
Az tuti mindenesetre hogy az új láthatósági rendszer az új peccs legnagyobb hibája, remélem hamar rájönnek és viszaállítják. Nem ez lenne az elsõ eset hogy rájöttek, túllõttek a célon.
Bár kétlem hogy a videót elfogadnák bizonyítéknak így hogy láthatóan többször is meg van vágva.
Az tuti mindenesetre hogy az új láthatósági rendszer az új peccs legnagyobb hibája, remélem hamar rájönnek és viszaállítják. Nem ez lenne az elsõ eset hogy rájöttek, túllõttek a célon.
Én nem egérrel nyomatom, viszont ha belemerülök egy cockpites felvétel nézésébe a fejem rántanám irányba önkéntelen 😊
kísérleti lopakodó p-51 😊
Ha az eddigi gépek UFO-k voltak, akkor az eltünedezõ micsoda 😊
majd bezárják ne aggódj nyoma se lesz 😄
ha ilyen videókat nézek csak én vagyok aki elkezdi huzogatni az egeret mintha irányítani akarnám a gépet?😛😄
Nyitottam rá egy topikot a WT fórumon, kíváncsi vagyok hogy mi lesz belõle. A videó alatti kommentek között valaki szerint bug.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Gyanús volt ez nekem, hogy HB-n spotolás elõtt nem láttam sehol pontot, utána meg 7-8km-rõl is elég jól látható volt.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
ez érdekes.. 😊 lehet ijesztgetni vele, hogy olyan mint a wot 😄
Ha nem tetszenek a számok, akkor javaslom menj vissza WoT-ba T9-et grindelni >o]
Az F80C amúgy is a sealclubbing jó oldalán van, fõleg propelleres gépek ellen megy.. De látom illik ide is az örök érvényû: Van, akivel nem lehet jót tenni.
Az F80C amúgy is a sealclubbing jó oldalán van, fõleg propelleres gépek ellen megy.. De látom illik ide is az örök érvényû: Van, akivel nem lehet jót tenni.
PRÉMIUMMAL!😛 azt ki is felejtettem....tehát még 3000 se lett volna simában😊
rohadt gusztustalan beetetõs marketing szaga van! Az elején mindent viszel aztán a komolyabb dolgokért,meg seggelni kell rendesen.....
Ja és a legjobb,hogy az ellenfélnél TU2-k meg La7-ek voltak! nálunk meg 5 jet!! micsoda anyázás volt......csont nélkül hoztuk a meccset.
Most Bearcatezni lenne kedvem,de nem megyek be jeteknek skeetkorongnak😛
Ja és a legjobb,hogy az ellenfélnél TU2-k meg La7-ek voltak! nálunk meg 5 jet!! micsoda anyázás volt......csont nélkül hoztuk a meccset.
Most Bearcatezni lenne kedvem,de nem megyek be jeteknek skeetkorongnak😛
Teljesen más dolog aranyért gépmodult venni, és aranyért free XP-t konvertálni amriõl itt beszéltünk. Másról beszélsz.
Az új fejlõdési rendszerben a propis gépek feljesztésének elsõ két sora nagyon hamar megvan, de a jeteknél megmaradtak a régi irreális számok. Láthatóan arra mennek hogy a nép a jet fejlesztéseket goldért vegye meg, hiszen mondjuk a default lõszerrel nehezen fogsz killeket csinálni.
Nem is értem minek játszol vele...
Shooting Star-al 2 lelõtt ellenfél 2x-es szorzó,gyõztes meccs--->5800 lámpa....elsõ fejlesztés 35000 😊)) taaaaakaaaarooooodj!😊
A patch óta a single missionok irreálisan nehezek lettek... szedj ki egy spit I-el 4x12 Stukát adott idõ alatt? Meg kb 50 tankot Il-2-vel, egy erdõ meg egy város közepén? A swarmban támadó Bf109K-kat nem is említem 😊
vagy csak én vagyok hülye, hogy erre pazarlom az idõt? 😄
vagy csak én vagyok hülye, hogy erre pazarlom az idõt? 😄
Ugyanolyan OP rendszeren NW karival nem csinálja a fagyást. Csak hogy mint hiba lehetõség kizárjam a 8-ast.
Az tényleg elég aljas dolog! Nem figyelsz megveszi. Kattogtattam mit a barom és majdnem megvettem goldért.
Sziasztok!
Rájöttem,hogy a VGA miatt kékhalálozik a Windows,vagyis a driver miatt.Egyelõre nemtaláltam mûködõt,tudnátok segíteni? AMD Radeon HD 7420G (notebook) Windows 8 64bit. Elõre is köszi
Rájöttem,hogy a VGA miatt kékhalálozik a Windows,vagyis a driver miatt.Egyelõre nemtaláltam mûködõt,tudnátok segíteni? AMD Radeon HD 7420G (notebook) Windows 8 64bit. Elõre is köszi
"Csak éppen senki se vált aranyért XPt."
Ezt cáfolnám, a balfaszok költenek rá.
Mint pl én, klikkeltem végig ész nélkül a cuccokat az egyik repülõn, és az egyik még nem volt kifejlesztve. Megvettem aranyért. Picsába.
Ezt cáfolnám, a balfaszok költenek rá.
Mint pl én, klikkeltem végig ész nélkül a cuccokat az egyik repülõn, és az egyik még nem volt kifejlesztve. Megvettem aranyért. Picsába.
Nem mintha halál biztos lennék benne de nekem mintha eltûntek volna bizonyos fejlesztéseim a gépekrõl.
Vagyis hogy pontosítsak megvan mert nem kell újra fejlesszem RP bõl ép csak meg kell vegyem lionért.
???
Vagyis hogy pontosítsak megvan mert nem kell újra fejlesszem RP bõl ép csak meg kell vegyem lionért.
???
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Lehet átsiklottam felette, de ez az árfolyam változás benne volt a patchnote-ban?
Sziasztok!
PUMA TV ON!
http://www.twitch.tv/volfram42
PUMA TV ON!
http://www.twitch.tv/volfram42
Éppen errõl van szó hogy a gold/free XP váltás árfolyama változott, most egységnyi aranyért harmadannyi XP jár mint régebben. Csak éppen senki se vált aranyért XPt. Akinek meg annyi pénze van hogy aranyért húz ki egy teljes fát, annak teljesen mindegy mennyi az átváltási árfolyam.
Kipróbáltam az új patch-el a játékot, úgy látom, hogy itt is kezdenek rájönni, hogy a fizetõs vendégekbõl fognak megélni. Van pozitív és negatív oldala is a dolgoknak. Negatív pl. az elõttem linkelt táblázat, ha valaki szeretné elkölteni a free xp-jét annak ezentúl mélyebben kell a zsebébe nyúlnia, viszont a másik odalról, jobban jutalmazzák, ha valaki pénzt költött, és esetleg prémium gépet vásárolt, mert ha jól látom, akkor a gépek xp csikja ezentúl nem telítõdik, így egy prém géppel sokkal gyorsabban lehet xp-t gyûjtögetni (melett még a pénzt is hozzák). Ha ez a rendszer lesz a tankos verzióban is, akkor nekem tökéletesen megfelel. Az új mm meg érdekes, arról egyelõre inkább nem mondanék semmit, majd késõbb kiderül, hogy ez mot jobb vagy sem.
Lehet rosszul godolom, max valaki kijavít, de ha a gold váltás árfolyama nem változott, akkor normal xp-bõl is több fog kelleni, mint korábban, ergo tovább tart majd unlockolni a gépeket.
Szerintem totál rosszul értelmezed. A linkelt táblázat arról szól, mennyivel drágult meg az aranyért XP váltás.
Az hogy több aranysasba kerül free XP-t konvertálni, miért olyan gáz? Eddig is butaság volt csinálni, ezután is az lesz. Eddig is méregdrága volt, most elképesztõen méregdrága lett.
Szerintem Rócsilden és az kölykein kívül alig van aki használja azt a funkciót.
Szerintem Rócsilden és az kölykein kívül alig van aki használja azt a funkciót.
Bizony.
Én pl imádtam T1ben menni a japán és orosz t1es gépekkel.
De most nem is próbálkozok ha régi T4es gépek sõt régi T8asok ellen is mehetek.
Az Új Tier 2 viszont egész jó, Japán és Német vonalon is.
Izgalmas csatákat lehet vívni és attól se kell tartani, hogy hosszú távon elfogy a lionod a sok szerelés miatt 😄
Én pl imádtam T1ben menni a japán és orosz t1es gépekkel.
De most nem is próbálkozok ha régi T4es gépek sõt régi T8asok ellen is mehetek.
Az Új Tier 2 viszont egész jó, Japán és Német vonalon is.
Izgalmas csatákat lehet vívni és attól se kell tartani, hogy hosszú távon elfogy a lionod a sok szerelés miatt 😄
Jó kis bug, épp a földi célokat lövöldöztem ki, a légvédelem átlõtt a pillboxon, én meg nem tudtam szétlõni, ezért kiszedte a pilótám.... azért ezekre odafigyelhetnének.
A tankosnál meg föleg jók lesznek a rakéták.Ruszkinál már kis tieren is majd mindenen van.
Huh ez a mai nap...Szinte minden csata elsõre nyertes, de volt hogy lõni nem tudtam.
Máskor meg tele van vesztes csatákkal, és összekapar az ember 3 kill-t is, most meg semmit nem lehet csinálni és jönnek a nyertes csaták. Fura
Máskor meg tele van vesztes csatákkal, és összekapar az ember 3 kill-t is, most meg semmit nem lehet csinálni és jönnek a nyertes csaták. Fura
Milyen furcsa, hogy a játékosok 99%-a csak a farmolásra megy, meg hogy minnél hamarabb meglegyenek a jet-ek. pedig pl. I-es szintû Chaikával is lehet jó játékélményeket szerezni.