War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.
Nem emlékszem rá de aztán lehetséges.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
(persze a replay bugos mint az állat még jobban mint eddig 😄)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a g8 már istenkirály mészáros tud lenni viszont nem is visz annyi bombát mint a tehén 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
5-6km magasan már picit jobban lehet irányítani 😊
Alatta nagyon elõre kell tervezni 😄
A következõ halálcsillag már jobb ebbõl a helyzetbõl, már majdnem olyan kezes mint a b-17 😄
Ezzen a G5N-el hogy kell repülni? Olyan, mintha nem lenne rajta csûrõ lapát, hanem a személyzet a gép egyik oldaláról a másikra futkozik ha dönteni akarja a gépet. Igaz még csak stock, de így elég mókás bombázni, kb 20km a forduló köröm 😊)
Huh? A videó tökéletes példa arra milyen király lett. Fõleg mikor a talaj irányából mennek felfelé az ellenfelei. Tisztán látszódnak, megkülönböztethetõk a háttértõl. Na és mikor távol vannak, ha alig kivehetõen is de látszik az alakjuk. Ez jobb lett nem rosszabb. Ilyen UFO szerû eltûnést én még nem láttam, viszont majdnem minden második replayom bugos.
mindenkinek ki kell fejleszteni a löszert stb...ez nem ellened való támadás
Bár kétlem hogy a videót elfogadnák bizonyítéknak így hogy láthatóan többször is meg van vágva.
Az tuti mindenesetre hogy az új láthatósági rendszer az új peccs legnagyobb hibája, remélem hamar rájönnek és viszaállítják. Nem ez lenne az elsõ eset hogy rájöttek, túllõttek a célon.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Az F80C amúgy is a sealclubbing jó oldalán van, fõleg propelleres gépek ellen megy.. De látom illik ide is az örök érvényû: Van, akivel nem lehet jót tenni.
Ja és a legjobb,hogy az ellenfélnél TU2-k meg La7-ek voltak! nálunk meg 5 jet!! micsoda anyázás volt......csont nélkül hoztuk a meccset.
Most Bearcatezni lenne kedvem,de nem megyek be jeteknek skeetkorongnak😛
vagy csak én vagyok hülye, hogy erre pazarlom az idõt? 😄
Rájöttem,hogy a VGA miatt kékhalálozik a Windows,vagyis a driver miatt.Egyelõre nemtaláltam mûködõt,tudnátok segíteni? AMD Radeon HD 7420G (notebook) Windows 8 64bit. Elõre is köszi
Ezt cáfolnám, a balfaszok költenek rá.
Mint pl én, klikkeltem végig ész nélkül a cuccokat az egyik repülõn, és az egyik még nem volt kifejlesztve. Megvettem aranyért. Picsába.
Vagyis hogy pontosítsak megvan mert nem kell újra fejlesszem RP bõl ép csak meg kell vegyem lionért.
???
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
PUMA TV ON!
http://www.twitch.tv/volfram42
Szerintem Rócsilden és az kölykein kívül alig van aki használja azt a funkciót.
Én pl imádtam T1ben menni a japán és orosz t1es gépekkel.
De most nem is próbálkozok ha régi T4es gépek sõt régi T8asok ellen is mehetek.
Az Új Tier 2 viszont egész jó, Japán és Német vonalon is.
Izgalmas csatákat lehet vívni és attól se kell tartani, hogy hosszú távon elfogy a lionod a sok szerelés miatt 😄
Máskor meg tele van vesztes csatákkal, és összekapar az ember 3 kill-t is, most meg semmit nem lehet csinálni és jönnek a nyertes csaták. Fura