War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nincs ilyen akkor le kell maradni és figyelni az idiótákat aztán ha megtámadják õket akkor megpróbálni leszedni azokat.
Ha nem jön össze akkor meg el kell felejteni gyorsan és új kört kezdeni 😄
Most már nem fagy ki a game menet közben. DX11-et kellett levenni DX9-re.
Igaz, nagy grafikai élménytõl nem fosztott meg, de nem tudom miért makacsolta meg magát a rendszer, mikor 1.35-nél nem volt gond.
Respect és
Békés, Boldog Karácsonyt nektek!
Pedig emelkedek mindig, nem zuhanok bele a csata sûrûjébe, nem repülök nyílegyenesen az ellenfél bázisa felé ahonnan startolnak hanem próbálok kerülni. Nem értem...
Amúgy ez a mikrolag új dolog, de tegnapelõtt málta eventen én is belefutottam dx9 módban, mondom wtf?
mikrolagg nekem még sose volt, lehet a te rendszeredben van a hiba.
replay-en nem látszik de telibevertem a tornyot és egy fekete szárnnyal vígan tovább repültem.. leánykori nevén HB-ben 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudna valaki nekem segíteni? Az 1.37-es javítás eléggé lerontotta a játék színvonalát számomra. 6-7 másodpercenként pár pillanatra lefagy a játék. Ezek a mikrolagok inkább az eventekre jellemzõek de néha RB-ben is találkozom velük. A helyzeten a tegnapi hotfix sem segített.
Találkozott valaki hasonló problémával s ha igen esetleg tudna valami megoldást rá?
Köszi a válaszokat!
(+ a jóég tudja mi 😄)
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
PUMA TV ON!
32 fõs PUMA kötelékrepülés és légiharc repülés van
http://hu.twitch.tv/volfram42
Tagadhatatlanul jó hogy sokkal gyorsabb lett a csatábakerülés, erre pedig nagy szükség volt, fõleg ha a War Thunder készülõ tankos része a World of Tanksel akar majd konkurálni, ami ugyan atomszar, de tény hogy csak másodperceket kell várni a csatábakerülésre.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Csak én gondolom, hogy ez az új patch egy elég nagy elkúrt dolog. Jön pár bomber bye bye base-ek és gyors lúúz. A másik nagyon kedvenc ez a useless tier/battle rating rednszer. Minek? Tier 3as gép menjen tier 3as ellen. Ne tier 4.
Pl. tier 3 orosz. Ha berakom a yak-3p-t ami rating 4.7 ellennek simán G-10 D-9-12 meg a társai... idiótaság...
A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.
A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.
Az egy dolog, hogy én valószínû meg tudnám csinálni ha a kezemben lenne a gép. Ez olyan mélységû hiba, amit elemezni kellene többféle módon. Ráadásul az nem a megfelelõ hibakód, ami kék halálkor keletkezik amit linkelgetsz.
Menj egy szakmai fórumba.