38447
-
twi452 #29807 Na azzal meggyűlt a bajom amíg megvolt :)
Használható de sajnos a középre húzás elég silányul lett megcsinálva és meg-megakad ami engem nagyon idegesített :) -
Micsurin #29806 Oké köszi még ezt néztem : http://www.genius.hu/?insidepwd=&menu=950&poz=02&id=00000319&csoportid=00000005 -
twi452 #29805 grmlz azzal játszik, igaz ő ugye rb-t nyom vele :)
plhy is szokott repülni sb-t néha, ő is olyat használ -
Micsurin #29804 Oké kösz de az a baj nem szívesen vennék használtat nálam ez egy fajta paranoia :/ viszont olyan 10 és 25 között keresgélek van ebben az ár résben jó ? a force feedbek el hagyható de ha van nem zavaró , amiket eddig találtam : http://gaming.logitech.com/hu-hu/product/extreme-3d-pro-joystick nagyon tetszetős , alkalmas lenne sm csatára ?
Szép a zászló :D -
#29803 kihúztuk a zászlót
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Glo #29802 Vegyél egy használt X52-t, az egy 10-esből megvan. Több gomb van rajta mint amennyi kell, 3 tengely, potik stb. Én azzal tolom SB-n, néha még gépet is lövök. -
Micsurin #29801 Nem tudom milyen joy kell nekem sm-re HElp :D
Ha nem jővök rá akkor isten bizony veszek egy ilyet : http://www.supergamer.hu/speedlink-competition-pro-25th-anniversary-edition-games-collection-gold-p-13783.html -
sikora #29800 a sógorom mondta régen milyen sírás volt amikor az akkori mm 0-1 gépeket 2-3 szintűekkel kezdte összerakni. azt mondta lehetetlen lag ellen repülni pl. egy cr42vel. vajon mit szólna most amikor ugyanez már nem lagokat jelent, hanem spiteket, bf109Eseket meg sorolhatnám. már csak nevetek amikor Do217 meg Beaufighter jön velem szemben és egy gombnyomással az egész csatából kilépek. de megpróbálok csak mosolyogni rajta, és remélem, hogy mire én jutok el arra a szintre nem jetek ellen kell majd repülnöm -
Micsurin #29799 Köszönöm a válaszodat :) én már sm battlera keresek joy-t mert nekem az rb kimarad egérrel nem szeresem.. viszont az IL2 nagyon szeretem és kötelező darab szerintem (az összes) , csak a jó öreg trustmaster joy nem kompatibilis a wt-vel. -
#29798 A WT-ben csak az arcade-ot próbáltam ki eddig, és csak egérrel...
Régebben játszottam vele Il-2-t, szerintem jó kis joystick, nem volt vele semmilyen problémám. Oldalra amúgy nem lehet fordítani, csak az Extreme 3d tud olyat. Elég régi fajta amúgy, lehet hogy azóta már jött ki valami jobb is. Nekem egyelőre a szekrényben porosodik, mert arcade-ban jobb egérrel menni. -
Micsurin #29797 Köszi szépen és sm battlera milyen ? Értem ezalatt reakció készség , oldalra fordítás.... -
#29796 Nem, ilyen van nekem is, nincs benne force feedback.
Ebben van: link -
Micsurin #29795 http://www.rbnet.hu/prod/jatek_vezerlok-254/logitech_wingman_attack_3_joystick-25533
ez az a logitech attack 3d amelyikben már van motor ? (arra az ellentartós cuccra értem) -
oOBALAOo #29794 az fasza, már értem miért nem találkozok velük(eventen kívűl..)
-
Micsurin #29793 Megy , ott volt elrejtve a papírokon apró betűvel , hogy csak a Cseheknél van vaio szerviz -
Conqvistador #29792 Megy Mordorba a drágaszág? :D -
sulouos #29791 Az F és a G még hamarabb melegszik. -
Micsurin #29790 Na éppen 1 perce hívtak a sonyi-sok.....Csak szerda este csütörtök delelőt tájt kapom vissza a drágaszágot mert elkel küldeniük a csehekhez mert csak náluk tudják szervizelni ezt a típust -
Micsurin #29789 Sebaj nem hiszem , hogy minden mecsen ott lennének.... -
Micsurin #29788 Ez alatt értsem a jeteteket ? -.- -
oOBALAOo #29787 Bf109 e3 fullra kimaxolva is túlmelegszik 2 perc wap után?(RB)
-
oOBALAOo #29786 Ja,ja.annyit hallasz, hogy:..Trrr,Trrrr, és meghaltál... -
Droughert #29785 Ott már jön olyan gép is aminek "ég" a hátulja, de nem azért mert meglőtték .. -
Micsurin #29784 Cudar ???? -
twi452 #29783 de hát "ingyen" van :P xD -
oOBALAOo #29782 ráadásul tier 4-ben már elég cudar ám a vadászat!:))) -
oOBALAOo #29781 ..én is ezt akartam mondani...
-
Glo #29780 Akkor meg minek kéne a prém P63? :) Azzal is ugyanúgy kell vadászni :)) -
Conqvistador #29779 Szerinted mennyi esélyem van rá, ha árkádon se megy a vadászat :D -
Glo #29778 Van rá 3 nap.. Na jó, már csak 1,5. -
Micsurin #29777 de amugy ezen is 250 + 250 % os a jutalom ugye ? -
Conqvistador #29776 25 gépet kellene lelőni Rb-n egy questhez? :D
Összesen nem lőttem még ott 25öt :D
Nincs valami quest ami a bombázóknak kedvez? :D -
oOBALAOo #29775 a többi cobrát se használom nagyon, ezt se használnám...
-
Droughert #29774 Persze, ha amúgy sem használod utána a gépet, felesleges menni érte. Én a karácsonyi gépekkel vagyok így, megvannak, de az usa-val még nem is repültem. -
Vaktermesz #29773 Német gépekkel is lehet repülni, én spec kis szinten E-1el megyek, és pár óra alatt meglett a fele, ma a másik fele is meglesz úgy érzem. -
Micsurin #29772 Ma szinte minden pályán közép tájt 3000 van egy boly és annyi kb. -
oOBALAOo #29771 csak röpködtem az AA-között, amig fönnt mindenki egymással volt elfoglalva..életem legkönnyeb meccse volt.
-
Micsurin #29770 grat hozzá -
oOBALAOo #29769
Ennyit az ventről, ezt most mentem peskával...mondjuk a 4szeres szorzó az jól megdobta! -
sulyid #29768 Elfogadom a véleményedet de ha egyszer nem szeretem se azt a gépet se a vele járó stílust akkor inkább nem erőltetem feleslegesen magamat. :)