War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akárhogy ragozzuk, a bombázás jelenleg messze túlságosan meg van nehezítve, és az említett kivételektõl eltekintve nem éri meg csinálni. És ez bizony gáz, mert a játéknak nem csak a vadászokról kéne szólnia.
Az külön vicces amikor beleölsz néhány millió kreditet a B-17/24/Liberator/Yer szériába és a gépek szó szerint semmire se jók.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A célok csak telitalálat esetén pusztulnak el, így maximum 100-150 méter magasból szabad bombázni. Ennek az irrealistása miatt hozták be a területcélokat a heavy bomberek számára, csak azok kidobása szinte semmit nem jövedelmezik. Emellett a bombázóknak, fõleg németek ellen, semmi esélye nincs ha egy vadász rájukmegy.
Ezért az életképes bombázók jelenleg a játékban azok amik gyorsak és sok, értelmes méretû (250-500kg) bomba van rajtuk. A-26, Tu-2S széria, Do-217E széria. Ezekkel se tankokra hanem light vagy normál pillboxra, vizes pályán meg destroyerre kell menni.
A tankok pusztítására pedig nem a bombázók, hanem elvileg az alacsonytámadó gépek vannak (G stuka, HS-129, IL-2) de õk meg semmiféle védelmet nem kapnak a munkájuk közben a vadászoktól még HB-ban sem, gyakorlatilag a vadászok minden meccsen teljes közönnyel nézik végig ahogy lemészárolják õket, így ember legyen a talpán aki egy ilyen gépet kihúz olyanra hogy ténylegesen tankokat tudjon kilõni vele. (ugye fejlesztések nélkül még sokszor rendes tankelhárító fegyvert se lehet a gépekre rakni, nemhogy megfelelõ lõszert hozzá).
Úgyhogy vadászgépezzél vagy játszál mást, mint én mostanában. Rengeteg remek játék van. Úgyis beletelik néhány hétbe mire ezt a mostani új verziót játszhatóvá alakítják.
Azóta meg már párszor változtattak a dolgokon 😊
pl már crew skill is van arra, hogy mellé dobják a bombát a szerencsétlenek 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Nem csak eldobálom a bombákat pláne ha lemegyek 300-400 méterig azzal a böhöm géppel akkor muszáj kidobni a célokat mert nincs sok esély újabb rárepülésre. Domination pályán meg mást nem tudsz, mint 5-10 tankot kidobálsz aztán jöhetnek a vadászok.
Ground Strike pályán nem érdekel túlzottan, hogy csalnak a tankok, repteret meg raktárat dobálok azt még nem cseszték el. Ráadásul azt lehet 5000rõl is simán. De 5król mozgó tankot amikor a játék amúgyis csal a robbanásmodellel, aligha.
És nem ez az elsõ bombázásom 😄 Ebbõl minimum 3 nak fel kellett volna robbannia...
Miért kell tönkreb..ni a játékot?
vagy csak én vagyok vak 😄
Valamit csináltak a damage modellel.
Úgy hullanak a gépek, mint a legyek.
Tehát végigpróbálhatom ismét az összes gépet 😊
Én általában a Turn Time-t nézem, mert szeretek fordulózni.
Viszont ahogy látom igazából ez az adat nem annyira mérvadó. Maradjunk a BF109-es példánál - Ha jól rémlik 1m van a kettõ között, mégis ég és föld a kettõ érzésileg 😊
Van más Elar is??? 😊
20 éve ezzel nyomom 😊
Ja akkor onnan voltál ismerõs 😊
A Steamen 50% diszkont az Advanced Pack - még 27 percig....
Bezzeg a bombereim nem szedik ki a mögöttük jövõ gépeket max közeli crew nél sem. Bosszantó...
Amúgy te az az Elar vagy aki PPM en is játszik?
Az viszont vicces, amikor hátulról kiütik a pilótámat.
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Most remek kõrt futottam orosz gépekkel.
3 repülõvel földhöz vágtam magam, a 4. szembõl kiszedte egy IL2.
Az 5. (MIG3) leszedett egy Wellingtont 800m-rõl, de közben szinte mindenenm vörös lett - kb 7 mp alatt.
Egyébként ez is olyanérdekes számomra. Általában ha bombázóval megyek - simán leszednek.
Ha bombázót támadok, akkor sokszor végzem én a kukában 😊
Mondjuk mostani patchben elég sok gép kapott FM update-t pl mind a 3 amit említettél.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A 2 kedvenc gépem a Bf 109 E1 és E3 volt, mert fordulékonynak, kezesnek éreztem õket.
Ma repültem az E3-al és egy dögnehéz monstrumnak éreztem, ami alig emelkedik, egy amerikai Hawk lekörõzi !!!! (amit eddig fordulni képtelen jószágnak tartottam)...
Szóval érdekes.
Az E1 továbbra is kezes gép maradt, de ez nagy meglepetés
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Remélem Gazsiék kitalálnak valamit.
Jóféle, be is vásároltam Pe-3-asokból mire eszembe jutott hogy a Do-217 E-2-t is megvehettem volna... 😄