War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem az annak a lényege, hogy nem érnek utol!

Az a fõ, hogy nem tudnak rád csapni alulról/felülrõl hogy ne legyen idõd célozni, anem hátulról a gyors vadászok nagy-nehezen felkapaszkodnak mögéd 1 km-re, és akkor elkezded szórni öket a védelmi fegyverzettel. Ha nem kezd el kacsázni, akkor lelövöd, ha elkezd, akkor lemarad. 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Én ezt nem értem.
Alig vártam h legyen A20-am - megfigyeltem, hogy soha nem érem utol õket
Most megvan
Nem bírtam lerázni egy Spitfiret.... Szánalmas

Nyáron volt olyan néha amikor mindennap volt frissítés, ez szerintem nem nagy gond. Irányítás számomra sokkal jobb mint WoWp-ben (kb 200 csata ott) az egér érzékenységen állíts, aztán test flightban próbáld ki mikor érzed jónak. Fokozatos zoom nekem egérgörgõn van, szerintem az az alapbeállítás, jól mûködik nekem, és gyakran használom. Ki lehet lõne 1 kilométerrõl is az ellent ha bemakkolja ember, nem emlékszem pontosan, de Arcade ban is mûködik a fegyverösszetartás, ha igen akkor helyzet ugyanaz mint HB ki kell kissé tapasztalni, hogy mely távolságot érzed jónak és úgy beállítani. Kis szinten persze a kis lövedékek azért mégsem olyan brutálisak, mint egy 200mm, de 4-500 méterrõl simán szaggat, tényleg csak rá kell érezni a dologra. Sok sikert, és itt szinte minden információt megtalálsz majd, többiek nagyobb szakértelemmel tudnak bõven információval elárasztani 😊
Gottfried
Üdv fiatalok!!

A Wot fórumon agyon dícsérték ezt a játékot,ezért gondoltam kipróbálom.A WOWP-vel mentem úgy 1000 csatát,így van némi összehasonlítási alapom.(az unalmas volt) Itt eddig úgy 20 csatám van de valahogy még nem éreztem rá a játékra.Lehet hogy csak beállítási gondok vannak,azért nem megy,ezért szeretnék itt segítséget kérni.
A gondjaim:
-A játék indításánál minden alkalommal elkezd leszedni úgy 30-40MB-ot és csak miután leszdte,utána engedi indítani a gamet.Nem hinném hogy naponta 2-3 frissítés is van,ezért ezt furcsállom egy kicsit.
-A fejlesztés elég zavarosnak tûnik,bár gondolom erre majd rájövök idõvel hogy hogyan is megy.
-A legnagyobb gondom az irányítás.Hihetetlen érzékeny,össze vissza rángatja a gépet,közel sem lehet olyan jól irányítani mint a wowp-ben.Nincs (vagy nem találtam meg) fokozatos zoom és ez nekem nagyon hiányzik.A célzás egy rémálom,szinte csak nagyon közelrõl lehet valamit eltalálni.Szóval egyelõre piszkosul nem megy..😞

Régebben sokat játszottam az IL2 sturmovikkal,így van némi tapasztalatom a gépek irányításában is,nem csak a nagyon arcade wowp.Most pedig megnézem a GYIK-ot,hátha ott mindenre lesz válasz.(lehet hogy azzal kellett volna kezdeni 😄)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Undorító, 3 MiG-3 ellen maradt egy XP-50, és azt üldözzük 20 perce 11000m magasan körbe-körbe... A földi csapataink meg szép lassan veszítenek, pedig a mieink többet szedtek ki.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Sziasztok!!!

PUMA TV ON!

http://hu.twitch.tv/volfram42
Coral Springs
Letöltött valami frissítést, majd a finishing download -ot néztem vagy 5 percig. Újra kellett indítsam a launcher -t. Súlyos. <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Volt 1-2 patch napokban és szerintem az egyéknél bejött egy bug nekem, négyzetes rácsozás van az egész térképen, fogalmam sincs mitõl, állítgattam grafikán, de nem javított rajta.

Mi lehet ez és hogyan lehet javítani rajta? 1.37 elõtt nem volt és utána sem volt, kb 1 hete nem mentem egy kört sem, csak patcheket töltöttem le, lehet ezzel kezdeni valamit?
Coral Springs
Szerintem real life se dobtak volna ki többet.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Mondjuk furcsa volt tegnap amikor az IL2-vel próbálkoztam tankok ellen. Nekem is feltünt h kurvára nem találom el õket - de betudtam annak h az átlagosnál bénább vagyok

Nekem eddig egyszer sikerült a Blenheimmel 4 bombával 4 tankot eltalálni kb 3000 méterrõl.
Egyébként örülhetek, ha 8-10 bombával 1-2 találatot sikerül elérnem magassági bombázással a bombanézettel. Gondolom még lövésem sincs a távolságok bemérésével.

Coral Springs
Jut eszembe, tegnap egy csávónak lelõttem az egyik japán szarát, majd utána kizárólag rám jött a gyorsforduló köcsög szarjaival. Mivel nem volt
se magasságom, se fordulózni nem akartam, a társaimra bíztam a dolgot. Két gépét kilõtték a majomnak, a harmadikkal viszont sikerült kiszednie. Nem értem ezeket a bosszúálló majmokat, ilyenkor ezek vérszemet kapnak, vagy mi van velük ?

Csak nálam vannak grafikai bugok? Semmit nem állítottam a grafikán ma játszottam, és ha gyorsan néztem körbe lassan töltötte be a textrúrát, és a távolban is van hogy csak üres textrúra van.
http://forum.warthunder.com/index.php?/forum/147-simulator-battle-discussion/
érdekesség
Coral Springs
Ez tudod miért vicces ? Pár napja még az volt a problémád, hogy 3-4 perces csatákat mész, mert az enemy lebombáz mindent.

Coral Springs
Nem tudom, én az IL-4 -el 5-6km -rõl dobálom a tankokat, és közel sem eredménytelenül. Nem dobok ki 10+ db -ot minden alkalommal, de amit kidobok az bõven elég arra hogy ha ezen múlik akkor nyerjünk, hogy a gépet kifejlesszem, hogy élvezzem a játékot. (26 csata, ~120 kill, 7 halál)

Mi az isten van az átlag árkád paradicsomokkal? Miért nézni a P-36 Hawkokat mindenki könnyû prédának? Az utóbbi 2 napban vagy 10 punisher medált szeretem velük pedig nem is játszottam túl sokat. Szinte minden meccsen van egy iq fighter aki 2 percig követ majd amikor utolér megszeppenve tapasztalja hogy lefordulom és lelövöm a francba.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

akkor lehet h javította valamelyik kis patch, azóta nem foglalkoztam vele 😊
Nálam telik prém Chaikán.

de el sem kezdõdik a csík nemhogy végig érjen 😄
legalábbis pár napja amikor én néztem még nem mûködött 😊
darki81
ha végigért a csík szerintem csak akkor 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

igen, ezt én is értem, de nem lehet fejleszteni õket!
Kifejleszted és rátehetsz 4 matricát prémszámla nélkül.

valaki tudja mi az a :"mark os dinstiction"??premium gépeknél lehet(ne) fejleszteni, de nem lehet...
Így van. Nemrég mentem egy kört IL-2vel, és meg is lett a bomberes, azt is jelzi.

mia f**sz van gyerekek?az új mikropeccs óta másodszor fagy ki a játék "freeze detected" hibaüzenettel!!!Nálatok is ezt csinálja?
úgy néz ki, mint az osprey 😄
Köszönöm, azt hiszem megtaláltam az achievment fül alatt. Ez a new year xfx5 lenne az ugye? És akkor valóban ki van pipálva 😊
350 km/h val 5000 méterrõl😊) vagy ha gyorsbombázóval nyomod akkor 500kmh/val 750 méterrõl😊

azért egy 1000 kilós bomba még 10-20méterrõl is kinyírna egy sörmant, bár nem vagyok ballisztikus szakember.
ilyen 😊
nem mondtam, hogy hülyék vagytok, én is szívok az új peccs óta a bomber ággal. pont most mentem egyet kiváncsiságból, b25-el 150m magasról megszórtam egy medium tank oszlopot 3db 1000Lbd bombával, és még csak meg sem sebeztem egyet sem...
Elvileg nincs megkötés, szóval az is számít.

hahó! légyszi 😊
Az Il-2Sturmovikban az volt a bombázók királya. A vadász milyen?

Hát nyilván mert hülyék vagyunk!
Azért azt vágod ugye hogy mondjuk egy TigerII az 4 méter széles és 7 méter hosszú? Te meg 5 métert dobhatsz melléje max hogy kinyírd. És ez egy 250kgos bomba, a 125, 100 meg 50, 40 kilósakról nem beszétünk még.

Az meg a másik kérdés hogy a valóságban egy háztömböt is kényelmesen elvitt egy 250 kilós. Remélem mostmár érzékeled a problémát.

tényleg, most néztem meg közelebbrõl a kiírást 😊

mondjuk az az orosz csoda jó nagy tehénnek néz ki 😄
tuti meg kell szereznem 😄
arcadeben nem számít? Mert lelõttem most 1 kör alatt 5 gépet de nem írt ki semmit ingame
Nem, hanem megcsinálod mindkettõhöz tartozó küldit(mindennap), akkor megkapod mindkettõt. Az amcsi vadász mai küldije 5 lelõtt gép, a szovbomberé 20 földi kill.

Nem tudom honnan veszitek, hogy nincs robbanóköre a bombáknak:

500 lbs. bombs (250kg) - possibly destroy medium tanks within 6-8m, heavy tanks - within 4-6m
"Striking effect of bombs 50 - 250kg and rockets of all calibers changed to realistic values ​​given in terms of effect on armoured targets :
Rockets caliber 82-114 mm ( RS82 , M8) may destroy medium tanks only with direct hit , heavy tanks are not affected ;
Rockets caliber 127mm - 152mm ( RS-132 , HVAR, RP- 3) destroy medium tanks within 1.5-2m , heavy - with a direct hit ;
100 lbs bombs (50kg) - perhaps can destroy medium tanks within 2 - 3m, heavy - with only a direct hit ;
250 lbs bombs. (100kg) - possibly destroy medium tanks within 4-6m, heavy - within 2-4m ;
500 lbs. bombs (250kg) - possibly destroy medium tanks within 6-8m, heavy tanks - within 4-6m ."
Elsõre mentem japókkal hb-t erre jött az acsi, hogy kész van az x5f elsõ része... mondom fasza..😊

kérdést én sem láttam, hogy mit akarok 😊

lehet oroszokkal mentem volna akkor azt kezdi el? 😄
Hol a túróban kell kiválasztani, hogy melyik gépet akarom?
darki81
szavaztam, de hogy hol lehetne kiválasztani a gépet azt nem tudom..

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ez a víz és olaj melegedés milyen hatással van a gépre?
Ja megvan, a kép alatt vannak.

Csak én nem látom hogy milyen küldetésekrõl van szó konkrétan, mit is kéne csinálni? "Picit" túlbonyolítják ezeket az nyereményjátékokat Gaijinék.

Twi ott volt az apróbetüs részen,hogy aki kigrindelt 2 ingyér repülöt az elözö akciónál az ne válogasson. :-)
Mivel többnyire csutkán voltak a Yer2 eseim Xp csíkjai elég szépen ki van unlockolva az új rendszerben a fejelsztés ezeken a gépeken.
Csak pénzem nincs rá, hogy megvegyem a többségét.
Mondom csak a Domination pálya szivatós hagyományos pályán nagyon is megéri a bázis bombázás elég jól fizet és még azt a kék körtét is adja ha sokat nem is. Ha egy picit módosítanának a bombák hatósugarán tényleg király lenne a játék. De így eléggé gázos.

A legújabb meg, hogy papírrá váltak a repülõk.
Szinte 1 lövéstõl leesnek. Én is de az ellenfelem is.
Azon röhögtem reggel, hogy 3000méterrõl elkezdtem gyorsulni a célra Yak9T vel 2500nél kilõtték a célt mire 2000re értem kiszedték a másikat is 1000nél a 3. ellenfélnek is vége volt. Aztán 1 lövést kaptam és már zuhantam is le 😄 Lesz még mit állítani a damage modelleken.
dejó.. az x5f-et "választottam" ki csak az a bibi h rohadtul meg sem kérdezett róla, hogy ez kell nekem vagy az orosz bombázó... dögöljön meg 😄