War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a fõ, hogy nem tudnak rád csapni alulról/felülrõl hogy ne legyen idõd célozni, anem hátulról a gyors vadászok nagy-nehezen felkapaszkodnak mögéd 1 km-re, és akkor elkezded szórni öket a védelmi fegyverzettel. Ha nem kezd el kacsázni, akkor lelövöd, ha elkezd, akkor lemarad. 😊
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Alig vártam h legyen A20-am - megfigyeltem, hogy soha nem érem utol õket
Most megvan
Nem bírtam lerázni egy Spitfiret.... Szánalmas
A Wot fórumon agyon dícsérték ezt a játékot,ezért gondoltam kipróbálom.A WOWP-vel mentem úgy 1000 csatát,így van némi összehasonlítási alapom.(az unalmas volt) Itt eddig úgy 20 csatám van de valahogy még nem éreztem rá a játékra.Lehet hogy csak beállítási gondok vannak,azért nem megy,ezért szeretnék itt segítséget kérni.
A gondjaim:
-A játék indításánál minden alkalommal elkezd leszedni úgy 30-40MB-ot és csak miután leszdte,utána engedi indítani a gamet.Nem hinném hogy naponta 2-3 frissítés is van,ezért ezt furcsállom egy kicsit.
-A fejlesztés elég zavarosnak tûnik,bár gondolom erre majd rájövök idõvel hogy hogyan is megy.
-A legnagyobb gondom az irányítás.Hihetetlen érzékeny,össze vissza rángatja a gépet,közel sem lehet olyan jól irányítani mint a wowp-ben.Nincs (vagy nem találtam meg) fokozatos zoom és ez nekem nagyon hiányzik.A célzás egy rémálom,szinte csak nagyon közelrõl lehet valamit eltalálni.Szóval egyelõre piszkosul nem megy..😞
Régebben sokat játszottam az IL2 sturmovikkal,így van némi tapasztalatom a gépek irányításában is,nem csak a nagyon arcade wowp.Most pedig megnézem a GYIK-ot,hátha ott mindenre lesz válasz.(lehet hogy azzal kellett volna kezdeni 😄)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
PUMA TV ON!
http://hu.twitch.tv/volfram42
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Mi lehet ez és hogyan lehet javítani rajta? 1.37 elõtt nem volt és utána sem volt, kb 1 hete nem mentem egy kört sem, csak patcheket töltöttem le, lehet ezzel kezdeni valamit?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Egyébként örülhetek, ha 8-10 bombával 1-2 találatot sikerül elérnem magassági bombázással a bombanézettel. Gondolom még lövésem sincs a távolságok bemérésével.
se magasságom, se fordulózni nem akartam, a társaimra bíztam a dolgot. Két gépét kilõtték a majomnak, a harmadikkal viszont sikerült kiszednie. Nem értem ezeket a bosszúálló majmokat, ilyenkor ezek vérszemet kapnak, vagy mi van velük ?
érdekesség
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
legalábbis pár napja amikor én néztem még nem mûködött 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Azért azt vágod ugye hogy mondjuk egy TigerII az 4 méter széles és 7 méter hosszú? Te meg 5 métert dobhatsz melléje max hogy kinyírd. És ez egy 250kgos bomba, a 125, 100 meg 50, 40 kilósakról nem beszétünk még.
Az meg a másik kérdés hogy a valóságban egy háztömböt is kényelmesen elvitt egy 250 kilós. Remélem mostmár érzékeled a problémát.
mondjuk az az orosz csoda jó nagy tehénnek néz ki 😄
tuti meg kell szereznem 😄
500 lbs. bombs (250kg) - possibly destroy medium tanks within 6-8m, heavy tanks - within 4-6m
Rockets caliber 82-114 mm ( RS82 , M8) may destroy medium tanks only with direct hit , heavy tanks are not affected ;
Rockets caliber 127mm - 152mm ( RS-132 , HVAR, RP- 3) destroy medium tanks within 1.5-2m , heavy - with a direct hit ;
100 lbs bombs (50kg) - perhaps can destroy medium tanks within 2 - 3m, heavy - with only a direct hit ;
250 lbs bombs. (100kg) - possibly destroy medium tanks within 4-6m, heavy - within 2-4m ;
500 lbs. bombs (250kg) - possibly destroy medium tanks within 6-8m, heavy tanks - within 4-6m ."
kérdést én sem láttam, hogy mit akarok 😊
lehet oroszokkal mentem volna akkor azt kezdi el? 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Csak pénzem nincs rá, hogy megvegyem a többségét.
Mondom csak a Domination pálya szivatós hagyományos pályán nagyon is megéri a bázis bombázás elég jól fizet és még azt a kék körtét is adja ha sokat nem is. Ha egy picit módosítanának a bombák hatósugarán tényleg király lenne a játék. De így eléggé gázos.
A legújabb meg, hogy papírrá váltak a repülõk.
Szinte 1 lövéstõl leesnek. Én is de az ellenfelem is.
Azon röhögtem reggel, hogy 3000méterrõl elkezdtem gyorsulni a célra Yak9T vel 2500nél kilõtték a célt mire 2000re értem kiszedték a másikat is 1000nél a 3. ellenfélnek is vége volt. Aztán 1 lövést kaptam és már zuhantam is le 😄 Lesz még mit állítani a damage modelleken.