War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Il2 ben azzal szórakoztunk,hogy beültünk 2 gépbe ,mindenhova egy egy ember ( már a lövészek helyére is ugye) aztán lehetett a 2 szárnya alá 1-1 ratát aggatni ,na szóval emígyen felvértezve dogfightóltunk😊 A legnagyobb móka volt.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szép nagy és lassan mozgó céltábla lesz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
instant get 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
a 45 lámpa vicces de az egy jet fejlesztés tier 1es géppel 😄
900 lámpa tier 1es alkatrészre meg nem kevés
egyáltalán nem kevés 😊
Email+wt jelszó
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/21328-%C3%BCdv%C3%B6zl%C3%BCnk-a-magyar-f%C3%B3rumban/
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ez az eventes cucc, hogy kaphatsz 2 gépet (TB-3, XF5F) ahhoz küldetéseket kell teljesíteni, vagy csak ez a 20 földi és 10 repülõt lõj le dolog kell hozzá?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Pár csatát még lenyomsz és utána már szabadon használható lesz a többi nemzet is. Hogy ezt miért vezették be azt ne kérdezd 😊
Sajnos a GYIK nem sokat segített.(az angol nem megy annyira hogy azt is megnézzem😞)
A német gépekkel kezdtem és pár csata után kaptam valami prém gépet,egy CR42CN-t. Ezt miért adták?
Egy kérdés: Hogy tudok belekezdeni majd egy másik ágba? Egyelõre a He112 fejlesztõdik magától,ahogy a He51-el megyek de érdekelnének a bombázók is.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Na de most nézem, hogy elvileg a Spit gyorsabb...
hát akkor ez van 😊
az anizotrópikus szûrést kikapcsoltam és elmúlt.. csak undorító lett ugye 😄