38447
  • vajakos21
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/103917-what-is-top-priority-for-the-development-team-to-change/

szavazás
  • Karónvarjú
    Na jól van, asszem meggyőződtem róla, hogy kell nekem az a cucc :-). Asszonkámmal borozgatás után megbeszéltük, hogy nem fog kiröhögni a joystick miatt :-), ez az instruktoros dolog is csak lapát a tűzre :-).
  • twi452
    Na majd gyakorlok...:P :D
  • bigfootHUN
    A célzás nekem sem megy minden géppel de a gázkarra szerelt oldalkormàny ès a hat stick meg a jó sok gomb kárpótol. Az egyetlen negatívum hogy a joy részen a jobb hüvelykujjhoz nem tettek gombot.
  • Glo
    Én viszont le nem cserélném az egeres-instruktoros cuccra. Állat látni, mikor az instruktor visszafogja a delikvens gépét, én meg fordulok utána mint akit zsinóron húznak :))
  • Coral Springs
    Én is azzal megyek és még fogok is jópár napig mert jó gép, mondjuk én köztudottan Cobra párti vagyok.
  • twi452
    Ez egyénfüggő :D

Nem könnyű azért bottal játszani a wt-t, a célzás tényleg idegörlő tud lenni vagy persze lehet csak én vagyok még mindig béna :D
  • bigfootHUN
    Én anyámtól kaptam karira,és jóval közelebb vagyok a 40-hez mint a 30-hoz :)
  • Karónvarjú
    Na akkor meg kisebbség :-) . Így jobb? :-D
    De azért megéri, ugye? Erősíts már meg benne :-) ...
  • twi452
    többség.. a topikból talán hármunknak van ilyenje ha jól emlékszem :)
  • Karónvarjú
    Annyira megy itt a joystickok ajánlgatása, hogy én is hirtelen erős késztetést kaptam, hogy újra ilyennel repkedjek :-) . Ha jól értem, ez lenne a többség által favorizált alany :

http://www.pcland.hu/shop+THRUSTMASTER-T-Flight-Hotas-X-4160543_187538_12

Ha ez az, már csak azt kell kitalálnom, hogy mennyire fogom röhej tárgyává tenni magam a család előtt ilyen vén fejjel, hogy efféle marhaságokkal foglalkozok ....
  • Glo
    Elég brutál gép a tierjében, szóval így érték el, hogy ne használja mindenki..
  • Doma #29915
    Az nagyon komoly! Értem én hogy battle rating, meg jó effi, meg Micu kasztni, de akkor is.
  • Glo
    15 rugó
  • Doma #29913
    Srácok az A6m2(tier II)-nek HBn mennyi a javítási költsége? Lehetséges 10k fölött?
  • twi452
    Nálam amíg erős volt a rugó konkrétan beakadt abszolút középállásban :D
    Csak egy vibramotor van benne és annyi :)

Én ezt genius-t próbáltam és a hotas x-et amit azóta is nyúzok ha olyanom van és szerintem kategóriákkal jobb a hotas x :)
    Vaj puhán irányítható és állítható az ellenállása is úgyhogy be lehet keményíteni izmosra is :)

Ha meg nem kell neked külön a gázkaros megoldás akkor lehet kapni valamivel olcsóbban sima joy-ként is a hotas botját ráépítve plusz gombokkal és egy kis gázcsúszkával, a joy része meg ugyanaz mint az x-é

Rábeszélni nem akarlak egyikre sem csak ezekről van tapasztalatom :)
  • Micsurin
    Lehet valahogy szerkesztés (hsz) jogot szerezni ? -_-

http://www.edigital.hu/Botkormany_%28Joystick%29/Genius_Metalstrike_Pro_Vibration_FeedBack_joystick_PC-p45748.html

http://www.aqua.hu/genius-metalstrike-3d-joystick-74031.html

akkor itt most csak a vibráció a különbség. és a 9k-nál is csak vibráció van és nem ffb ugye ?
  • Micsurin
    Szívatsz ? :D ha a rúgó (bszot erős azt még jobban is szeretem xd , nekem valahogy erősen középre tartó jobban jobban megy ....)
    Én azt hittem konkrétan "beakad" , tehát a műanyag valamin felakad
    De akkor így már megéri (nekem)
  • twi452
    Na szóval a középre húzás hasonló a saitek megoldásokhoz, van egy rugó ami egy domború tárcsát szorít le a joy testéhez és a domborúság kényszeríti vissza középre a kart.
    A gond ott van, hogy amikor beáll tökéletesen középre akkor ott "beragad" azaz nagyobb erőt kell kifejteni ahhoz, hogy onnan kimozdítsd és ez rohadt zavaró amikor igazán finoman kéne kezelni a kart tehát pont célzásnál ami elég fontos része a dolgoknak :D

Annyit tudtam rajta javítani, hogy gyorskötözővel összehúztam a bika erős rugót így finomodott és viszonylag jó is lett de nem lett tökéletes.
    Erről lőttem képet is még anno amikor ez előjött régebben.
  • bgabor
    Én hanyagolom a játékot néhány napig, MINDENKI prém P-63al megy és ez eléggé megborította a rendes kerékvágást a játékban.
  • Micsurin
    Twi írta ugye , hogy neki a g. metal strike néha beragadt ( mit értettél ez alatt ? :D )

http://www.bovito.hu/index.php?page=2&sub=2&group=37&product=11671

nála mit takar az a "Visszacsatolás: vibrációs " , konkrétan csak rezeg és ennyi ?
  • a.carkey
    Egyébként meg elég bénának érzem magam.

Nem tudom valós-e, de mintha azt figyeltem volna meg, hogy nézi mivel ölsz. Ha géppuskával földi célpontot, akkor kevesebb mani, minden más pedig a bomba nagyságától függ. Ha a földön a reptéren lebombázol egy repülőt, azt mintha duplán meghálálná, mintha "legéppuskázánád". De lehet, hogy csalóka és csak a típus miatt, amivel mész tűnik másabbnak a reward.

Pl. a Stukák közül a D5-öt kedvelem a legjobban, de mégis a G széria adja a legtöbb manit, utána pedig a D3. Mégis, a Gk annyira lutrik, különösen ha fás-erdős terepen van a földi célpont, hogy szinte lehetetlen lezuhanás nélkül pontos találatot bevinni, pedig az ágyú képes lenne rá.
  • Micsurin
    Na a doki kiírt egész hétre most megyen az [ördögi kacaj]
  • darki81
    ma ilyen retard nap van vagy mi? :D
    megint letékáztak direkt, miközben motor nélkül repültem a kifutóra javítani :D

ha beültetnénk egy csimpánzt annak több esze lenne...
  • a.carkey
    Ritkán megyek a ruszkikkal, de napi 2-4x tuti. Ha megyek akkor a bomber résszel Pillboxot és med tank vagy afeletti dolgokat támadok. De van, hogy sokadjára is reptérfoglalós pályát ad be, olyankor szopás van.

A ruszkik (zuhanó)bombázók (különösen a prém Pe-2 és ált. az összes B-25) nagyon bejönnek. Még a TIER II-es Wellingtonokat szeretem a 4000 fontossal.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Itt az utóbbi pár nap a ruszkikkal, amikor nem reptérelfoglalósat adott be:

01.21.

01.22.

01.30.

02.01.

02.02.
  • Coral Springs
    Ez nem jött össze, kerülve sem. Később megjelent a többi is jó 1-2km -el felettünk. Seems legit.

• csoszi87
    Tényleg ostoba kérdés:
    Garázsom:
    P-39K-1, I-16 type 28, I-153P, La5, Il2
    AB-ben ezekkel a gépekkel mennyi RP az átlagosan ami elfogadhatónak számít prém nélkül?
    Olyan 1500-2000 szokott összejönni. (5-7 kill 2-3 assist 1-2 ground target)
  • a.carkey
    Én mostanában olyannal találkozom, hogy bombázom(nám) a célpontot, erre valamelyik túlbuzgó saját rám dobja a bombáit, vagy belelő a szárnyamba.
  • JethroHUN
    100 meccsből 1x azt írd oda a kép alá.
  • csoszi87
    DOHH!
    Asszem meg kellene tanulnom játszani.
    1500-2000 xp-ket kapok csatánként. (prém gépekkel )
  • Micsurin
    Nem tudom de én a reggeli meccsemen kívül nem találkoztam jetel.... (akkor is csak egy fc80 volt)
  • R3nton
    Milyen battleratingtől pakol be jeteket? 5.0-tól?
  • darki81
    klántársak letékázták egyből, szóval megérte neki :D :/
  • darki81
    előbb hb-n szállok fel, és a csapattársam aki mögöttem jött letékázott...
    ennyire retardált emberek minek léteznek a földön ..
  • Micsurin
    A GAZSI kiírhatna valami új eventet olyan nével , hogy az arcadesokat tüntessük el rb-ről.....
  • BaleniX
    Én el se kezdtem küzdeni a Kobráért, AB-ban nagyon sok kill kellene, RB-t meg csak Eventkor repülök.
    Esetleg reserve gépekkel teljesíthető lenne a 200 kill, de sajnos meg van adva a repülhető gépek tipusa...
  • Micsurin
    Accounthozz tartózó email címet , hogyan tudok váltani ?
  • darki81
    senki?
    most üres a ts egyedül meg unalmas :D
  • Micsurin
    Köszi a tanácsot de ezt én is tudom , ő jött oda kill-t lopni mert én már percek óta követem és amikor végre meggyulladt a jobb oldalt az egyik motorja akkor lőtt le engem meg a sebzett b17-est is....
  • Vaktermesz
    Mert neki nem jön be, ilyen egyszerű.