War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezeket a küldetéseket egy csatában kell teljesíteni? .. 10 németet örülök ha látok ..

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Kint van a mai mission híre.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
A legkomolyabb gép😊
Il2 ben azzal szórakoztunk,hogy beültünk 2 gépbe ,mindenhova egy egy ember ( már a lövészek helyére is ugye) aztán lehetett a 2 szárnya alá 1-1 ratát aggatni ,na szóval emígyen felvértezve dogfightóltunk😊 A legnagyobb móka volt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ehm, csekkold a cikk végét, jó lesz az két tonna bombatehernek is. Ne a rekord repüléseket nézd. Meg aztán az is fontos hogy hány felfüggesztõ van rajta. Pl: a japán ki-49es bombázóknak hiába van jó bombaterhe, ha nagy bombát a törzse alatti egyetlen felfüggesztõre lehet csak tenni.

nyilván ezért mondtam...
szerintem olvasd el újra a cikket, mert az a 12000 az 2000 kg...

Torzonborz
Maximum speed: 212 km/h

Szép nagy és lassan mozgó céltábla lesz.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

csak 30 centivel kisebb a fesztávja a g5n-nél szóval jó nagy batár gép ez is 😊
instant get 😄
tb-3
Ha hietünk a cikknek, akor 12000kg(!!!!) a bombaterhelése!<#hehe>
Szerintem nagyon alacsony szintû lesz (lévén hogy 1935 környékén csinálták), azon a szinten meg egy négymotoros bombázó a legnagybb elképzelhetõ troll 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

errõl a TB-3 orosz csodáról lehet valamit tudni?Elég viccesen néz ki a nyitott pilótafülkéjével, és a babakocsikerekeivel...nemtudom érdemes-e érte szívni?
ja most látom, hogy +30%-ot ad ma a Bf vonal, akkor mégsem lesz nehéz megcsinálni az accsívot.
jó lesz ma bf-ezni!meglátnak azt 10-en lesznek a nyakadban!😊
ja, fõleg hogy senki nem fog ma német géppel repülni, mert vagy oroszokkal bombáz, vagy németekre vadászik!Bravó Gazsi!
köszi, közben már látom én is. Hát tegnap megvolt 1 kör alatt, a ami azért több idõ lesz<#idiota>
Mai x5f5 küldetést lehet tudni már?
Befogom fõnök 😄
Áruló :-)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

jó most megnéztem jobban 😄
a 45 lámpa vicces de az egy jet fejlesztés tier 1es géppel 😄

900 lámpa tier 1es alkatrészre meg nem kevés
Azért azt nézd meg, hogy milyen géppel mit fejleszt és egy bukta csata volt 😊
egyáltalán nem kevés 😊
Gottfried látogass el ide.Sok hasznos dolog van és jó társaság:-)

Email+wt jelszó
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/21328-%C3%BCdv%C3%B6zl%C3%BCnk-a-magyar-f%C3%B3rumban/
szép menet,de látod ennyi killre is lófaxt ad......játékosok 80% az ötödét nem csinálja meg 1 kanyar alatt

Értem, köszi! Akkor meg kell izzadni értük...

január nemnézem meg meddig minden nap lesznek küldetések 😛
Erre még válaszolni se merek.

Akarod hogy legyen?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Boldog Karácsonyt!
Ez az eventes cucc, hogy kaphatsz 2 gépet (TB-3, XF5F) ahhoz küldetéseket kell teljesíteni, vagy csak ez a 20 földi és 10 repülõt lõj le dolog kell hozzá?

Igen. Baj? 😄

Az igazságot elmondani nem tudom mióta sírás. A kényszeredett belepofázási ingered van?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tényleg nem lett jó a Bf109 E3

Lóbáljuk az E-pélót? 😊

916 kürte kemény......

A wot-ban ezt hívták szopóágnak. 1-2 jó csata után a "teljesítményed alapján olyan csatába sorsoltak ahol a tankod fegyverzete az ellen elsõ 6-8 tankját megkarcolni nem tudtad, de te jó esetben egy egész lövést kibírtál miellõtt megsemmisítettek.
"Ha a pilóta jól teljesített, akkor valamivel nagyobb kihívás elé fogja állítani õt a rendszer a következõ csatákban." Ez azt jelenti, hogy reserv és régi tier1 gépekkel 1-2 jobb csata után lehetõséget kapsz agyaggalamb szerepét játszani régi tier 5-6-7 besorolású gépek között. Aztán mikor ott sikerült lenullázniuk, a teljesítményed visszaesvén ismét mehetsz a saját kategóriádba.
Coral Springs
Ezt a gépet se sokan tudják használni, ám egy gyilkológép. Ráadásul kellemetlen meglepetést lehet vele okozni az enemy -nek, ugyan is bombázó besorolása van, azt mennek rá mint ha freekill lenne.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Gottfried
köszi!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Volt egy event, ahol elsõ meccsért járt az adott nemzet kis prem gépje, a többi is megvehetõ 250 goldért. Hogy melyik gépet fejleszted az tõled függ, csak a fejleszteni kívánt gépre kattintasz, majd rámész a research gombra innentõl arra gyûlik az RP.
Van a fórumon jópár bugreport már errõl úgyhogy biztos ki lesz javítva. A mai patch cseszte el 😄
Azért kaptad azt mert a németekkel kezdtél, kis kezdõ ajándék.
Pár csatát még lenyomsz és utána már szabadon használható lesz a többi nemzet is. Hogy ezt miért vezették be azt ne kérdezd 😊
Köszi, remélem nálam is mûködni fog, a látvány meg telt has kérdése, azt pedig ilyenkor könnyen elõidézem 😄
Gottfried
Köszi a gyors választ!!

Sajnos a GYIK nem sokat segített.(az angol nem megy annyira hogy azt is megnézzem😞)
A német gépekkel kezdtem és pár csata után kaptam valami prém gépet,egy CR42CN-t. Ezt miért adták?
Egy kérdés: Hogy tudok belekezdeni majd egy másik ágba? Egyelõre a He112 fejlesztõdik magától,ahogy a He51-el megyek de érdekelnének a bombázók is.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

majd mennek tologatni tankot nemsoká aztán megszûnik itt ez a dolog 😄
Hihetetlen, hogy milyen sírást le tudtok vágni, de tényleg 😄

a wot egy rakás szemét, a repülõs játékára meg nincs is jelzõ a jóízlés határain belül. igen itt egy kicsit nehezebb a helyes beállítás eltalálása és a patch óta érezhetõbben szarabb a játék, de talán (és most már csak talán) még mindig felül múlja a fenti riválisait. Ha azt nézzük hogy ez mennyivel kiforratlanabb a koránál fogva, akkor nincs olyan nagy gáz (bár 1-2 ilyen patch és lehet visszavonom)
2-esig megvan minden rajta.
Na de most nézem, hogy elvileg a Spit gyorsabb...
hát akkor ez van 😊

ugyanez van nálam is a mai kis patch óta..
az anizotrópikus szûrést kikapcsoltam és elmúlt.. csak undorító lett ugye 😄

Gyengítettek rajta picit! De ha csak stock ne várj csodát 😊