War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megy a GF LIVE!
http://www.twitch.tv/warthunder
Végre angol nyelven, nagyon jó!

most 40körül van, és egy percrõl lement 50mp-re a bomba újratárazás.
A fegyverek besülése mellett a bombák és rakéták pontosságát javítja a leírás szerint. Minimum 50-esre told fel a bombázókhoz.

Coral Springs
Az a reload time amire te gondolsz. A másiknak nem tudom mennyi köze van a bombákhoz, de ha fejleszted a puskád kevesebbszer fog besülni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a weapon maintence növelése gyorsítja a bombák újratárazását?(arcadban)
Ha figyelmesebben olvasol látod, hogy igen (tudom, hogy egy picit a fórum belebarmolt). Jeleztem egy bosszantó gyors melegedést is zárójelben. Nem egy kört mentem már, hanem többet.

Azonkívül nem tudom, hogy a Me 109 G2/Trop. (tesztrepülés) ill. ennek az A5-nek nem bugos-e a rep. modellje, mert földközelben (100-500m) már mindketten érdekes UFO szerû pörgés és "ugrálás" után, semmilyen kormánymozdulatra nem reagálva földbe csapódtam tegnap és ma. Mindkétszer hirtelen történt, ép géppel, nem "sima dugóhúzó" stb. volt.
'Mások'

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Gajin sok dolgot nem ért, de egyszer úgyis rájönnek, ha elvesztik a régi játékosokat. Amugy nem tudom megfigyeltétek-e, én amikor még játszottam figyeltem fel, hogy egyre jobban eltolódik az arány az oroszok felé, sokszor minden meccsen csak oroszul chatelnek. Vszínûleg õk még lenyelik, amit máskor már nem.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Mai feladat XF5F-hez 10 német gép lelövése, FRB meg ugye kevesebb.
Látom kikerült a második hullám, úgy látom azok kerülnek be akik minden Ground Forces HQ feladatot teljesítettek, én 26ból 20at csináltam meg, így jártam...
Mi van FRb_n? 750 us 600 uk áll sorba IV tieren...
Mentél vele akár egy kört is?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ez a fórum motor jól mûködik... 😞 Miket írogat bele?
Eljutottam végre a kedvenc típusomhoz, a Focke-Wulf 190-hez. Korábban is láttam, de gondoltam elírás. Valaki mondja már meg nekem, hogy a fenébe adtak a 'kedves' készítõk az A5-ös sorozatnak 607 km/h végsebességet. Az „alap kiszerelésû” meg 565 km/h, vagy mennyi (a MW-50/GM-el szinte rögtön 110 C)...
640-660 között kellene lennie nem ennyinek. Ez valami „balance” miatt van így?
ezt a játékot folyamatosan tönkre teszik, mégis folyamatosan játszotok vele...

Nem kényszerít senki, ám az event szépen tönretette mára a játékot. A várakozó sorok teljesen asszimetrikusak, és az imént lõtte le a Hs-129esemet egy idióta csapattárs a messzerkéjével, hogy megnézze számít e a baráti kill az eventben...

Tége/ fegyverrel kényszerítenek,hogy megszerezz mindent? Én spec egyiket se grindelem. Veled látom nem lehet jót tenni.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nagyon valószínû hogy január 12-ig minden nap itt fogok szüttyögni a hülyébbnél hülyébb küldetésekkel egy tier1es orosz meg egy tier2es amcsi prémium gép kedvéért. Gaijinéknál nem értik a karácsonyi meglepetés fogalmát.

ok kösz , de nem izgatnak a gépek 😄 csak az zavar , hogy nem tudok a németekkel repülni<#gunyos1> mert a sok <#kocsog> rám utazik..... mert , hogy német vagyok
nem, mert január12-ig az összes küldetést meg kell csinálni napi szinten.

Azt nem tudom, hogy a tegnapit lehet-e pótolni, de nem lenne hátrány, mert bárkivel elõfordulhat, hogy 1-1 nap nem ér rá, amit másnap akkor be tudna pótolni.
szal ha le puffantok 10 német gépet meg van a prémcsi gép ????

amúgy meg játszani nem tok a messerjeimel mert rb-ben is 5-en repülnek rám csak , hogy meglegyek nekik mert h német vok...... ez így szar
Ezt elrontottam és mivel lusta vagyok szenvedni a képfeltöltéssel: 12 air kill, 3 ground T1-es orosz gépekkel. I love Csajka 😄
Tudom hogy árkád de jól esett. 😄
Dehogy minek kell két részre bontatni hogy még bonyolultabb legyen? Hiába na, Gaijinék még csak tanulják a szakmát.

Siker már jó!!! Köszi! És meg is van a 10 kill uh jól striguláztam 😊
érdekes 😄
próbálj ki-belépni hátha..😄
Nekem a 26-át nem is mutatja :/

[/url][/img]

És még találtam egy ilyet:

[/url][/img]
pedig nem bonyolult 😊

a szürke nincs kész az arany már kész van 😊

a küldetések is két részre vannak bontva az látszik jobb oldalt az I-II ikonnal jelölve
pl a vadásznál az elsõ kör 4 német kill a másodiknál pedig 6 és így jön ki összesen a napi 10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megtaláltam köszönöm, de értelmezni nem tudom 😄 Fuck hülye vagyok 😄 még nem értem ennek a logikáját. Aranyszínûvel van a medál, de azt írja stage 1 of 2 és players shoot down 0/2, ja és a csík az üres.

Az orosz bombázónál ezüst a csillag, ahhoz hozzá se kezdtem, mert nem szoktam bombázni.

Hát nem tudom elivleg meg kéne, hogy legyen, mert és striguláztam magamnak a He-ket, BF-eket, DO-kat stb. Csak remélem nem valami prém gép volt valamelyik másik felségjelzéssel. Mondjuk többet is leszedtem, mint 10 belõlük...

naccerû'

Pedig kiírták külön hírbe is, tegnap láttam, de már letörölték (?)

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Tegnapelõtt rakták ki a hírt, hogy lesz ilyen akció.

Aztán tegnap ahogy reggel 9 körül kiderült, hogy mi az elsõ feladat frissítették a hírt és ott volt, hogy mi a küldetés
Ahogy ma is frissítették és már csak a mai küldetés van a hírben 😊
de jó hogy basztak kiírni a hírekbe. "Every day there will be a couple of tasks, complete all of them and get two unique premium aircraft: TB-3 and XF5F!" . ennyi van róla. de hogy mi volt/lesz maga a küldetés, arról egy szó se esett. eddig nem is tudtam az acsi/special fülrõl. :/ na mind1.

kézifékes kanyarokat csinálnak😛😊

tegnap volt az elsõ, ha azt nem csináltad meg akkor igen 😊

Every day there will be a couple of tasks, complete all of them and get two unique premium aircraft: TB-3 and XF5F! Completing all tasks is challenging, but you may choose only one desired aircraft and complete tasks only for this plane.
már kiléptem, de mintha 25-ére is lett volna valami. akkor már b@szhatom, vagy rosszul láttam?

a profilodban achievements fül és ott a special alatt vannak ezek

külön van az amcsi vadászra és az orosz bombázóra naponta 1-1 küldi
és mindegyiket teljesíteni kell, hogy megkapd majd 😊
Akkor csak az én orosz gépeim csesznek megfordulni?
Pedig nem is stockok...
mimimi? nem elég csak azokat megcsinálni, amik érdekelnek? MINDET meg kell? én speciel erre a 10 német gépesre rá sem megyek. akkor ezt az orosz bombázót se kapom meg? .. cant find logic.

Köszi! És ezt a special fület hol találom? Még tanulófázisban vagyok 😊
Az elõzõ napi küldetéseket is meg lehet nézni?
nem értem miért....Etnak haverja Mig3-al 55 killre 1x halt😛 ezen röhögtek az elõbb egy videóban😊

vagy hogy a LA7 kb helyben megfordul?! szó szerint bazz!!

nem értem miért akar mindenki oroszokkal játszani én sem😛

annyira pofátlan módón tápolt FM-je van az összes orosz gépnek,hogy minden jóérzésû ember zsebében kinyílik a bicska

az könnyû
orosz reservel AB-ben 1 kör alatt kiszedsz 20 aaa/armored cart 😄
Majd ha január 11-ig minden napi feladatot teljesítesz. Lehet elég lesz nekem prém vadásznak a magyar He-112 meg a Typhoon 😄 A bombázásra meg majd este visszatérek, hátha addigra sokan megcsinálják és be lehet majd kerülni szovjet géppel is.

ha január 12ig az összes napit megcsinálod akkor megkapod
Az elõbb néztem 400 orosz várakozó és 20 német. Itt elég nagy felhördülés lesz.

és ezeket a gépeket mikor adják ide?

Teamkill nem számít? HB-ban lehetetlen német ellen bekerülni bármivel.

az acsik között special fülön ott van, hogy hol tartasz

100 oroszra jut 5 német kb ez az arány..😊

olasz gyártmányok persze itt se játszanak 😊
challange new year 26 dec xf5f blabla 1000 rewarddal.

Akkor elv teljesítettem nem? Bár még csak 7 német gépet számoltam, de lehet hajnalban lelõttem még többet csak akkor még nem számoltam 😮

A biztonság kedvéért levadászok még 3-t.