War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Azonkívül nem tudom, hogy a Me 109 G2/Trop. (tesztrepülés) ill. ennek az A5-nek nem bugos-e a rep. modellje, mert földközelben (100-500m) már mindketten érdekes UFO szerû pörgés és "ugrálás" után, semmilyen kormánymozdulatra nem reagálva földbe csapódtam tegnap és ma. Mindkétszer hirtelen történt, ép géppel, nem "sima dugóhúzó" stb. volt.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
640-660 között kellene lennie nem ennyinek. Ez valami „balance” miatt van így?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Azt nem tudom, hogy a tegnapit lehet-e pótolni, de nem lenne hátrány, mert bárkivel elõfordulhat, hogy 1-1 nap nem ér rá, amit másnap akkor be tudna pótolni.
amúgy meg játszani nem tok a messerjeimel mert rb-ben is 5-en repülnek rám csak , hogy meglegyek nekik mert h német vok...... ez így szar
próbálj ki-belépni hátha..😄
[/url][/img]
És még találtam egy ilyet:
[/url][/img]
a szürke nincs kész az arany már kész van 😊
a küldetések is két részre vannak bontva az látszik jobb oldalt az I-II ikonnal jelölve
pl a vadásznál az elsõ kör 4 német kill a másodiknál pedig 6 és így jön ki összesen a napi 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az orosz bombázónál ezüst a csillag, ahhoz hozzá se kezdtem, mert nem szoktam bombázni.
Hát nem tudom elivleg meg kéne, hogy legyen, mert és striguláztam magamnak a He-ket, BF-eket, DO-kat stb. Csak remélem nem valami prém gép volt valamelyik másik felségjelzéssel. Mondjuk többet is leszedtem, mint 10 belõlük...
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Aztán tegnap ahogy reggel 9 körül kiderült, hogy mi az elsõ feladat frissítették a hírt és ott volt, hogy mi a küldetés
Ahogy ma is frissítették és már csak a mai küldetés van a hírben 😊
Every day there will be a couple of tasks, complete all of them and get two unique premium aircraft: TB-3 and XF5F! Completing all tasks is challenging, but you may choose only one desired aircraft and complete tasks only for this plane.
külön van az amcsi vadászra és az orosz bombázóra naponta 1-1 küldi
és mindegyiket teljesíteni kell, hogy megkapd majd 😊
Pedig nem is stockok...
Az elõzõ napi küldetéseket is meg lehet nézni?
vagy hogy a LA7 kb helyben megfordul?! szó szerint bazz!!
nem értem miért akar mindenki oroszokkal játszani én sem😛
annyira pofátlan módón tápolt FM-je van az összes orosz gépnek,hogy minden jóérzésû ember zsebében kinyílik a bicska
orosz reservel AB-ben 1 kör alatt kiszedsz 20 aaa/armored cart 😄
olasz gyártmányok persze itt se játszanak 😊
Akkor elv teljesítettem nem? Bár még csak 7 német gépet számoltam, de lehet hajnalban lelõttem még többet csak akkor még nem számoltam 😮
A biztonság kedvéért levadászok még 3-t.